موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ولی بنظرمن یک بسته نرم افزار /پرنیان /لرد/کینگ/ بگیرید ارزش داره داشتن چنین گنجینه ای +آموزش بیش از ده نرم افزارقابل توجه ارزش خریدن وبردنش را داره همراه دفترچه راهنما وآموزشی .
در ضمن داشتن این چنین پکیج جرم نیست بخاطر اینکه برای کارشخصی هستش نه تجارت این مطلب مطابق با قانون آمریکا هستش .اگرکسی ابهامی دارد میتواند از یک وکیل استعلام بگیرد.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-31 ساعت 15:12)3rip نوشته: بچه ها خودتونو اذیت نکنید, لازم نیست پک نرم افزار بخرید یا اینکه هارد بگیرید نرم افزار بریزید توش, نا سلامتی داریم میریم مهد اینترنت, شما از یاهو مسنجر گرفته تا ویندوز سرور 2008 رو میتونید از سایتای ایرانی دانلود کنید. سرعت اینترنتشون که مثل ما حلزونی نیست
در مورد نرم افزارای کرک شده هم نگران نباشید, فکر کردید همه آمریکاییا میرن نرم افزار اورجینال میخرن? اصن مگه نرم افزار کرک شده رو فقط واسه ایرانیا کرک کردن?, حتما یه معضل جهانی بوده که درست همزمان با نسخه اورجینالش نسخه کرکشم میاد تو اینترنت
این سایتا واسه دانلود نرم افزار:
softgozar.com
mihandownload.com
p30download.com
منم با 3rip موافقم.... دوستان من كه اونجا ساكن هستند و اكثرشون هم كارشون با كامپيوتر و نرم افزارهاي مختلفه همين رو گفتند كه نياز نيست از اينجا سي دي هاي كينگ و ... بگيريد چون از اونجا راحت ميشه دانلود كرد... در ضمن اين قبيل سي دي ها كلي نرم افزار درش هست كه شايد اصلا به درد شما نخوره... بيخود پول بابتش نديد ..... حالا در مورد هارد اكسترنال و ... نميدونم نظرات فرق داره اما من كلي ebook دارم كه روي هارد هستند براي همين با خودم ميبرم....
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-31 ساعت 22:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-31 ساعت 22:32 توسط h4di.)
سلام. چند سوال دیگر برای من پیش آمده. ممنون میشوم راهنمایی کنید.
آیا در فرودگاه آدرس هتل آپارتمانهایی مثل استودیو 6 را قبول میکنند؟
آیا در فرودگاه دالاس تگزاس میتوانم آدرس فامیل در کالیفرنیا را بدهم؟ یعنی اداره مهاجرت ایالت تگزاس قبول میکنه مدارک رو به آدرسی در ایالت دیگه بفرسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-31 ساعت 22:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-01 ساعت 00:38 توسط frozen mind.)
سلام و بازم یه سوال دیگه جریان پاس سفید چیه و به چه دردی میخوره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-01 ساعت 00:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-01 ساعت 00:37 توسط frozen mind.)
دوستان
امتحان رانندگی با ماشین اتوماتیک هست یا مانیوال؟
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به اميد خدا ما هم سه روز پيش وارد سن ديگو شديم.
پرواز تركيش بود راضي بوديم. يه موضوع مهم كه كمك ميكنه اينه كه توي استانبول وقتي همه ترانسفري ها ميرن تو يه صفي، شما نريد. تقريبا همه ميرن خيلي هم شلوغه كلي معطل ميشيد بعد مي فهميد كه اشتباهه. بگيد ايراني هستيد و مي خواهيد بريد امريكا. يه چك اضافي داره كه قبل از اون صف بايد طي كنيد بعد بريد تو اون صف.
با وجود اينكه تو فرمهامون درخواست كرده بوديم كه سوشال برامون اتوماتيك صادر بشه ديروز مرجعه كرديم افيس سوشال و ديديم كه هيچ اقدامي نشده. ما هم خودمون اقدام كرديم و امروز هم شماره هامون رو گرفتيم. البته كارت رو گفت كه يه هفته اي طول مي كشه. احتمالا علت اينكه خيلي از دوستان دو تا ولكام لتر دريافت مي كنن همينه كه يه بار براشون اتوماتيك درخواست مي شه و يه بار هم خودشون درخواست مي كنن. ولي خوب مشكلي نيست.
حساب هم يه چكينگ و يه سيوينگ كه دبيت روشه(روي چكينگ) توي bank of america باز كرديم كه كارتشو درجا بهمون داد. درخواست كرديت كارت هم منوط به دريافت سوشال شد كه اونم امروز درخواست داديم.
براي امتحان كتبي رانندگي هم امروز بعد از گرفتن سوشال اقدام كرديم. البته قبل از اون هم ميشد. تو كاليفرنيا بد وقت مي دن معمولا حدود ١٠ روز بعد نوبت ميدن. توصيه ميكنم زودتر وقت يگيريد.
البته من براي ٤ سپتامبر تا ٤ اكتبر از اينترپرايز يه ماشين متوسط گرفتم بدون بيمه ٦٣٣تا. درباره بيمش دارم فكر مي كنم.
همه چي اوكيه و خيلي بزرگ و مرفه. ادمهايي كه باهاشون برخورد كرديم هم كه تا حالا همه خوب و مهربون بودن. دوستان منتظر كليرنس هم فقط مطمين باشن ما بيادشون هستيم. ايشاله هر چه زودتر همه چي حل ميشه.
به اميد ديدار همه.
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-30 ساعت 20:11)Shezem نوشته: (2012-08-30 ساعت 18:32)ehsan1095 نوشته: (2012-08-30 ساعت 11:00)3rip نوشته: بچه ها یه سوال اورژانسی دارم. عصر میخوام یه گوشی سونی اریکسون arc s بخرم. توی آمریکا جواب میده سیمکازت آمریکایی روش بندازم?
سلام ما خودمان گوشي اورديم وقتي براي خريد سيم كارت اقدام كرديم گفت اگه موبايل را با خط از شركت بگيريد بصورت پكيج با اينترنت و...است،اگر خودتان موبايل داريد سيم كارت ميدهيم بدون اينترنت و بأيد از شركت ديگر اينترنت بخريد بصورت جداگانه
من هم گوشی با خودم آوردم، یک سیم کارت بدون قرارداد گرفتم که اینترنت هم داره!
کدام شرکت؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی بوده که اصلا کسی رو توی آمریکا نداشته و به محض ورود به اونجا رفته در یک هتل اقامت کرده و در هتل کارت های سبز رو د دریافت کرده؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-01 ساعت 13:48)odiseh نوشته: دوستان کسی بوده که اصلا کسی رو توی آمریکا نداشته و به محض ورود به اونجا رفته در یک هتل اقامت کرده و در هتل کارت های سبز رو د دریافت کرده؟
این سئوال منم هست. ممنون میشم دوستان پاسخ بدن.
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-01 ساعت 02:54)ETnakhausetelefonien نوشته: سلام
به اميد خدا ما هم سه روز پيش وارد سن ديگو شديم.
پرواز تركيش بود راضي بوديم. يه موضوع مهم كه كمك ميكنه اينه كه توي استانبول وقتي همه ترانسفري ها ميرن تو يه صفي، شما نريد. تقريبا همه ميرن خيلي هم شلوغه كلي معطل ميشيد بعد مي فهميد كه اشتباهه. بگيد ايراني هستيد و مي خواهيد بريد امريكا. يه چك اضافي داره كه قبل از اون صف بايد طي كنيد بعد بريد تو اون صف.
با وجود اينكه تو فرمهامون درخواست كرده بوديم كه سوشال برامون اتوماتيك صادر بشه ديروز مرجعه كرديم افيس سوشال و ديديم كه هيچ اقدامي نشده. ما هم خودمون اقدام كرديم و امروز هم شماره هامون رو گرفتيم. البته كارت رو گفت كه يه هفته اي طول مي كشه. احتمالا علت اينكه خيلي از دوستان دو تا ولكام لتر دريافت مي كنن همينه كه يه بار براشون اتوماتيك درخواست مي شه و يه بار هم خودشون درخواست مي كنن. ولي خوب مشكلي نيست.
حساب هم يه چكينگ و يه سيوينگ كه دبيت روشه(روي چكينگ) توي bank of america باز كرديم كه كارتشو درجا بهمون داد. درخواست كرديت كارت هم منوط به دريافت سوشال شد كه اونم امروز درخواست داديم.
براي امتحان كتبي رانندگي هم امروز بعد از گرفتن سوشال اقدام كرديم. البته قبل از اون هم ميشد. تو كاليفرنيا بد وقت مي دن معمولا حدود ١٠ روز بعد نوبت ميدن. توصيه ميكنم زودتر وقت يگيريد.
البته من براي ٤ سپتامبر تا ٤ اكتبر از اينترپرايز يه ماشين متوسط گرفتم بدون بيمه ٦٣٣تا. درباره بيمش دارم فكر مي كنم.
همه چي اوكيه و خيلي بزرگ و مرفه. ادمهايي كه باهاشون برخورد كرديم هم كه تا حالا همه خوب و مهربون بودن. دوستان منتظر كليرنس هم فقط مطمين باشن ما بيادشون هستيم. ايشاله هر چه زودتر همه چي حل ميشه.
به اميد ديدار همه.
سلام دوست عزیز با تشکر از توضیحاتتون،
یه سوال داشتم میشه لطف کنید بگید اگه پروازتون با ترکیش به لوس آنجلس
بود از اونجا به سن دیگو از چه طریقی رفتین ؟
با تشکر
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA