کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-09-03 ساعت 10:21)jordanir نوشته:  
(2012-09-03 ساعت 08:47)gol1 نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 22:40)jordanir نوشته:  بلیط تهران - میامی برای دو نفر بزرگسال و یک کوچولوی زیر ۲ سال :
رفت و برگشت یک ساله رفت آبان برگشت فروردین
بزرگسال هر کدام ۱۸۵۰۰۰۰ و کوچولو ۱۸۰۰۰۰
با لوفتانزا. از مسیر فرانکفورت.
دوستانی سوالی بود در خدمتم.

کسی از دوستان در فلوریدا بوده؟ ورودش چیز خاصی نداره؟ نکته خاصی به نظرتون رسید ممنون میشم بهم بگین.

من خیلی گرونتر خریدم ممکن است مسیر را با جزییات بیشتری بنویسی یا برایم پیام بدهید.
دوست گلم مسیر را کامل عرض کردم خدمتتون. تهران-فرانکفورت-میامی

فکر کنم دلیل قیمت بالاتر شما زمان یا فصل یا همون سیزن بلیط هست.
من رفت آبان و برگشت قبل از ۸ آپریل هست. اگر بعد از ۸ آپریل بود گرونتر میشد.
در ضمن علت دیگه میتونه آزانستون باشه. بخصوص اگر آزانسی باشه که همیشه ازش بلیط میخرید بالاتر میده بهتون. من خودم از چند آزانس قیمت گرفتم البته اول مسیر و شماره پرواز و روزش را خودم انتخاب کردم.
زیاد نگران کم و زیاد بلیط نباشید بیش از اینها اول کار هزینه داریم. توکل به خداو امیدوارم سریع کار پیدا کنید و جاگیر بشید.
شما هم میامی ساکن میشید. کی مسافرید؟ کجا را انتخاب کردید. ما بروارد میریم. البته برای ورود. احتمال داره بعد از جاگیر شدن تگزاس - لویزیانا - کنتاکی ساکن بشیم.

همسفر نبود؟
lمقصد من تمپا است و مسیر از دیترویت در اکتبر خیلی دوست داشتم از میامی وارد شوم که اطلاعات شما را نداشتم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: opayamani ، shkhmo
(2012-09-03 ساعت 10:21)jordanir نوشته:  
(2012-09-03 ساعت 08:47)gol1 نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 22:40)jordanir نوشته:  بلیط تهران - میامی برای دو نفر بزرگسال و یک کوچولوی زیر ۲ سال :

کسی از دوستان در فلوریدا بوده؟ ورودش چیز خاصی نداره؟ نکته خاصی به نظرتون رسید ممنون میشم بهم بگین.

من خیلی گرونتر خریدم ممکن است مسیر را با جزییات بیشتری بنویسی یا برایم پیام بدهید.
دوست گلم مسیر را کامل عرض کردم خدمتتون. تهران-فرانکفورت-میامی.

همسفر نبود؟

Jordanir جان چون دوستمون گفتند اونجا برای کار پارتی بازی میکنن خواستم بهت یادآوری کنم من رو اون پست معاونت ارشد گوگل که قولشو دادی حساب کردما. نری اونجا بعد از تحویل گرفتن پستت بزنی زیرش
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: opayamani ، shkhmo

سلام دوست عزیز ما همدیگرو در مطب دکتر اونگان ملاقات کردیم خیلی دلمون میخواست ازتون خبر داشته باشیم .حال کوچولوتون خوبه . امیدوارم تا حالا همه چیز خوب پیش رفته باشه اگر ممکنه از خودتون بیشتر برامون بگید .به امید موفقیتتون
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: opayamani ، mojtaba_k ، shkhmo
برای خارج شدن از این بحث میخواستم بپرسم کسی ایالت میشیگان و یا شهر دیترویت نمیره؟جای این بحث ها این تاپیک نیست مدیران لطفا پست ها رو انتقال دهند به جای مخصوص به خودش.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، پسرایرونی ، laili ، 3rip ، afshin4749 ، shkhmo ، opayamani
دوستان لطف کنین خودتون پستها رو به این تاپیک منتقل کنین و ادامه ی بحث رو اینجا دنبال کنید .
http://mohajersara.com/thread-2678-page-20.html
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: masih sh ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، h4di ، shkhmo ، opayamani
کسی میشیگان یا دیترویت نبوووود؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، opayamani
(2012-09-03 ساعت 22:51)masih sh نوشته:  کسی میشیگان یا دیترویت نبوووود؟
سلام دوست خوبم ، من میشیگان هستم ، در خدمتم . پیام بده صحبت میکنیم .
تشکر کنندگان: masih sh ، shkhmo ، opayamani
(2012-09-03 ساعت 20:38)masih sh نوشته:  برای خارج شدن از این بحث میخواستم بپرسم کسی ایالت میشیگان و یا شهر دیترویت نمیره؟جای این بحث ها این تاپیک نیست مدیران لطفا پست ها رو انتقال دهند به جای مخصوص به خودش.

من در مورد اين شهر چند وقت پيش تحقيق كردم چون دوستم قرار بود بره اونجا و منم ميخواستم برم پيش اون... اينجور كه مشخص بود قيمت خونه و اينها خيلي ارزون بود اما همونطور كه ميدونيد هيچ ارزوني بي دليل نيست.. گويا اوضاع كار زياد مناسب نبود.. اما خب دانشگاه هاي خوبي داره... براي همين كه اوضاع كار خوب نبود بيخيال اون شهر شدم.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: masih sh ، mehdiii ، shkhmo ، opayamani
کلیه ارسالهای مربوط به زندگی در آمریکا به تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت منتقل شد.
لطفا ادامه گفتگو را در آنجا ادامه دهید.
تشکر کنندگان: afshin4749 ، masih sh ، schaghayegh ، ASALI ، houmanes ، laili ، shkhmo ، opayamani ، behrooz ramezani
(2012-09-03 ساعت 23:04)schaghayegh نوشته:  
(2012-09-03 ساعت 20:38)masih sh نوشته:  برای خارج شدن از این بحث میخواستم بپرسم کسی ایالت میشیگان و یا شهر دیترویت نمیره؟جای این بحث ها این تاپیک نیست مدیران لطفا پست ها رو انتقال دهند به جای مخصوص به خودش.

من در مورد اين شهر چند وقت پيش تحقيق كردم چون دوستم قرار بود بره اونجا و منم ميخواستم برم پيش اون... اينجور كه مشخص بود قيمت خونه و اينها خيلي ارزون بود اما همونطور كه ميدونيد هيچ ارزوني بي دليل نيست.. گويا اوضاع كار زياد مناسب نبود.. اما خب دانشگاه هاي خوبي داره... براي همين كه اوضاع كار خوب نبود بيخيال اون شهر شدم.

دوست خوبم
در ایالت میشیگان چندین شرکن بزرگ خودروسازی است.شرکت های عظیمی مانند شورلت و بیوک و کادیلاک و جی ام سی و کرایسلر و دوج و ....بعید میدونم اوضاع کار بد باشه.
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shkhmo ، opayamani
سلام دوستان
من يكسري ابهام و سوال دارم اگه ممكنه پاسخ بديد ممنون ميشم
من دارم براي شروع ميرم بوستون... اگر اونجا شرايط مطلوب بود كه ميمونم اگه نه ميرم كاليفرنيا
حالا ابهامات :
1- من گرين كارتم قراره بره بوستون اگه تا زماني كه اونجا هستم بياد كه هيچ اگر از بوستون رفتم اون آشنا ميتونه برام پست كنه درسته؟
2- سوشيال چي؟ اونم پست ميشه؟ يا بايد بگيرمش حتما؟ اينو ميدونم كه اگه محل زندگيم عوض شد بايد به اداره سوشيال خبر بدم و آدرس جديدم و بدم
3- حساب بانكي... اگر شهر يا ايالتم و عوض كنم چه اتفاقي براي حساب بانكيم كه در بوستون قراره باز كنم ميوفته.. نميشه كه پولم و توي خونه نگه دارم... ميخواستم ببينم بايد پول و از حساب بردارم و وقتي به يك شهر ديگه رفتم اونجا دوباره حساب باز كنم؟ يعني چه راهي بهتره؟
4- گواهينامه.... تو بوستون بگيرم و مثلا برم كاليفرنيا اونجا بايد گواهينامه كاليفرنيا رو بگيرم.. اما آيا بايد باز هم امتحان داد يا نه فقط تغيير ميدنش؟!
Shy

(2012-09-03 ساعت 23:21)masih sh نوشته:  

دوست خوبم
در ایالت میشیگان چندین شرکن بزرگ خودروسازی است.شرکت های عظیمی مانند شورلت و بیوک و کادیلاک و جی ام سی و کرایسلر و دوج و ....بعید میدونم اوضاع کار بد باشه.

آره ميخواستم بگم چندتا كارخانه خودرو سازي داره اما اسماشون يادم نبود... و چون من رشتم هنره.. اينها به كارم نمييومد Smile
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: masih sh ، shkhmo ، opayamani ، ali234 ، Hediyeh
(2012-09-03 ساعت 23:24)schaghayegh نوشته:  سلام دوستان
من دارم براي شروع ميرم بوستون... اگر اونجا شرايط مطلوب بود كه ميمونم اگه نه ميرم كاليفرنيا
حالا ابهامات :
1- من گرين كارتم قراره بره بوستون اگه تا زماني كه اونجا هستم بياد كه هيچ اگر از بوستون رفتم اون آشنا ميتونه برام پست كنه درسته؟
2- سوشيال چي؟ اونم پست ميشه؟ يا بايد بگيرمش حتما؟ اينو ميدونم كه اگه محل زندگيم عوض شد بايد به اداره سوشيال خبر بدم و آدرس جديدم و بدم
3- حساب بانكي... اگر شهر يا ايالتم و عوض كنم چه اتفاقي براي حساب بانكيم كه در بوستون قراره باز كنم ميوفته.. نميشه كه پولم و توي خونه نگه دارم... ميخواستم ببينم بايد پول و از حساب بردارم و وقتي به يك شهر ديگه رفتم اونجا دوباره حساب باز كنم؟ يعني چه راهي بهتره؟
4- گواهينامه.... تو بوستون بگيرم و مثلا برم كاليفرنيا اونجا بايد گواهينامه كاليفرنيا رو بگيرم.. اما آيا بايد باز هم امتحان داد يا نه فقط تغيير ميدنش؟!
سلام دوست خوبم ، جواب سوالات شما رو خیلی سریع و کوتاه میدم . هرچند که پاسخ همش در سایت وجود داره اما !!! چشم .
بله میتونن گرین کارت و سوشال شما رو براتون به آدرس جدید پست کنن . البته اگه زودتر اقدام کنید میتونید در سایت خودشون آدرس جدید رو بدین تا گرین کارتتون به اونجا بیاد .
تحقیق کنید بانکی رو که توش حساب دارید آیا شعبه ای در ایالت جدید داره یا نه !! اگه داره که لازم نیست جابجایی صورت بگیره . در آمریکا شعبه یه بانک در تمام آمریکا خدمات یکسانی رو میده . نگران نباشید . ولی بازم سوال کنید .
خیر گواهینامه نیازی به امتحان مجدد نداره و فقط کارت اون در اداره مخصوص به خودش تعویض میشه !! البته نمیدونم که آیا تاریخ اخذ هم مهمه یا نه ! اما من خودم میخواستم از میشیگان برم ویرجینیا ، از دی ام وی ویرجینیا سوال کردم گفتن که فقط تعویض میشه و نیازی به امتحان مجدد نیست .
موفق باشید .
تشکر کنندگان: houmanes ، schaghayegh ، shkhmo ، opayamani ، ali234 ، 3rip ، MPU ، etefag ، Hediyeh ، a.r.a.s.h1 ، مانترا ، hoj_s000
حالا ابهامات :
Shy

(2012-09-03 ساعت 23:21)masih sh نوشته:  

دوست خوبم

آره ميخواستم بگم چندتا كارخانه خودرو سازي داره اما اسماشون يادم نبود... و چون من رشتم هنره.. اينها به كارم نمييومد Smile

ایالت میشیگان وخصوصا شهر دیترویت رو به هیچ کس توصیه نمی کنم شهر عمدتا فقیر و سیاهپوست نشین با امار جرم وجنایت بالا که اکثرا کارگر های کارخانجات اتوموبیل سازی هستند. عرب ها بیشترین مهاجرین این شهر هستند و با لباس های محلی مسخره شون کاملا تابلو! البته شهر های اقماری اون بعضا بدک نیستند مثلا شهر ann arbor که دانشگاه U of M که از دانشگاههای مهتبر آم ری کا هست اونجاس.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: masih sh ، shkhmo ، opayamani ، Solitude
مدیران و کاربران عزیز ، اخیراً یکی از کاربران این سایت که در فضای عمومی لازم نیست نامشون رو ببرم از بنده در خصوص ایالت میشیگان سوال کردن که بنده هم با کمال صداقت و دقت و کاملاً از روی تجربه و دلسوزی پاسخ ایشون رو دادم . اما متاسفانه ایشون بجای تشکر و بغیر از توهین فحاشی چیز دیگه ای نصیب بنده نکردن !!! و البته بنده هم هیچ توقعی از دوستان در رابطه با راهنماییهایم ندارم ، چون میخوام که دوستان و همسفران قدیمم از مشکلاتی که برای ما بوجود اومده ،تجربه کسب کنن و درگیر اونا نشن اما تصور من اینه که دیگه به هیچکس کمک نکنم و فکر کنم که بنده هیچ دینی به این جور اشخاص ندارم . البته این اولین باری نیست که بنده مورد اهانت یک چنین افرادی قرار میگیرم !!! اما فکر میکنم که دیگه به خدماتم در این سایت پایان بدم ، چون میخوام که برای خودم و وجودم شخصیت قائل بشم .بنده مهاجرت کردم و به هدفم رسیدم ، چه لزومی داره که بخواد دلم برای دیگران بسوزه !!!! هستن دوستانی که اطلاعاتی بیش از من و امثال من دارن و به همین لحاظ برای همه دوستان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم . و امیدوارم که همه ویزاشون رو بگیرن و خیلی سریع بیان و خودشون از نزدیک مشکلات رو لمس کنن . بنده از این به بعد بدون وارد شدن با یوزر و پسورد فقط خواننده مطالب هستم . موفق باشید .
تشکر کنندگان: masih sh ، امیر مهاجر ، sezar ، shkhmo ، opayamani ، 3rip ، parsy631 ، mgolchin13 ، Omidooo ، etefag ، Hediyeh ، asxz
(2012-09-04 ساعت 00:01)afshin4749 نوشته:  
حالا ابهامات :
سلام دوست خوبم ، جواب سوالات شما رو خیلی سریع و کوتاه میدم . هرچند که پاسخ همش در سایت وجود داره اما !!! چشم .
بله میتونن گرین کارت و سوشال شما رو براتون به آدرس جدید پست کنن . البته اگه زودتر اقدام کنید میتونید در سایت خودشون آدرس جدید رو بدین تا گرین کارتتون به اونجا بیاد .
تحقیق کنید بانکی رو که توش حساب دارید آیا شعبه ای در ایالت جدید داره یا نه !! اگه داره که لازم نیست جابجایی صورت بگیره . در آمریکا شعبه یه بانک در تمام آمریکا خدمات یکسانی رو میده . نگران نباشید . ولی بازم سوال کنید .
خیر گواهینامه نیازی به امتحان مجدد نداره و فقط کارت اون در اداره مخصوص به خودش تعویض میشه !! البته نمیدونم که آیا تاریخ اخذ هم مهمه یا نه ! اما من خودم میخواستم از میشیگان برم ویرجینیا ، از دی ام وی ویرجینیا سوال کردم گفتن که فقط تعویض میشه و نیازی به امتحان مجدد نیست .
موفق باشید .

ممنون افشين جان
آره من سايت و مطالعه كردم اما خواستم مطمئن بشم كه شرايط چجوريه براي همين در كنار سوالات و ابهاماتم ، برداشتهاي شخصي خودم رو هم نوشته بودم Cool
آنکارا
دریافت گرین کارت: