کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-09-04 ساعت 00:01)afshin4749 نوشته:  
(2012-09-03 ساعت 23:24)schaghayegh نوشته:  4- گواهينامه.... تو بوستون بگيرم و مثلا برم كاليفرنيا اونجا بايد گواهينامه كاليفرنيا رو بگيرم.. اما آيا بايد باز هم امتحان داد يا نه فقط تغيير ميدنش؟!
د .
خیر گواهینامه نیازی به امتحان مجدد نداره و فقط کارت اون در اداره مخصوص به خودش تعویض میشه !! البته نمیدونم که آیا تاریخ اخذ هم مهمه یا نه ! اما من خودم میخواستم از میشیگان برم ویرجینیا ، از دی ام وی ویرجینیا سوال کردم گفتن که فقط تعویض میشه و نیازی به امتحان مجدد نیست .
موفق باشید .
سلام.اگر کالیفرنیا می‌خواهید بروید باید دوباره امتحان بدهید.هم کتبی‌ و هم شهری
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shkhmo ، opayamani ، houmanes ، ali234 ، shadin_n
(2012-09-04 ساعت 00:44)cmbt نوشته:  
(2012-09-03 ساعت 23:24)schaghayegh نوشته:  4- گواهينامه.... تو بوستون بگيرم و مثلا برم كاليفرنيا اونجا بايد گواهينامه كاليفرنيا رو بگيرم.. اما آيا بايد باز هم امتحان داد يا نه فقط تغيير ميدنش؟!
د .
خیر گواهینامه نیازی به امتحان مجدد نداره و فقط کارت اون در اداره مخصوص به خودش تعویض میشه !! البته نمیدونم که آیا تاریخ اخذ هم مهمه یا نه ! اما من خودم میخواستم از میشیگان برم ویرجینیا ، از دی ام وی ویرجینیا سوال کردم گفتن که فقط تعویض میشه و نیازی به امتحان مجدد نیست .
موفق باشید .

پس گواهينامه بين المللي و ترجمه گواهينامه به دردم نميخوره؟؟ من فكر ميكردم يه مزييتي دارن اينها و ديگه از امتحان كتبي خبري نيست و فقط امتحان شهري ميمونه ... چه بد شد Big Grin
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: sezar ، shkhmo ، opayamani ، shadin_n
(2012-09-04 ساعت 00:41)afshin4749 نوشته:  مدیران و کاربران عزیز ، اخیراً یکی از کاربران این سایت که در فضای عمومی لازم نیست نامشون رو ببرم از بنده در خصوص ایالت میشیگان سوال کردن که بنده هم با کمال صداقت و دقت و کاملاً از روی تجربه و دلسوزی پاسخ ایشون رو دادم . اما متاسفانه ایشون بجای تشکر و بغیر از توهین فحاشی چیز دیگه ای نصیب بنده نکردن !!! ...
بنده از این به بعد بدون وارد شدن با یوزر و پسورد فقط خواننده مطالب هستم . موفق باشید .

افشین عزیز،

با حضور شما مدت کوتاهی خیلی از تاپیکهای مهاجرسرا رونق خاصی گرفته و همه از پستهای مفید شما استفاده میکنیم.
فکر نمیکنید با رفتنتان همان کاری را میکنید که آن شخص خاطی آرزویش را دارد؟ فکر نمیکنید نباید این شخص به هدفش برسد؟
مهاجرسرا به افرادی همچون شما بسیار نیازمند است!
پیشنهاد میکنم چنین اشخاصی را به راحتی در لیست چشم پوشی قرار دهید تا هرگز نتوانند به شما پیغامی دهند. از طرف دیگر میتوانید هیچ پرسش مهاجرتی را در پیام خصوصی پاسخ ندهید و همینجا مطرح کنید. تا همینجا پاسخ بگیرید.
در نهایت تصور میکنم رفتن شما فقط جا را برای جولان چنین افرادی بازتر میکند و ماندنتان عرصه را برایشان تنگ تر میکند.

تصمیم با شماست.
تا همین الان هم بسیار از تجربیاتتان استفاده کرده ایم.

پیروز باشید.
(2012-09-04 ساعت 00:48)schaghayegh نوشته:  
د .
موفق باشید .

پس گواهينامه بين المللي و ترجمه گواهينامه به دردم نميخوره؟؟ من فكر ميكردم يه مزييتي دارن اينها و ديگه از امتحان كتبي خبري نيست و فقط امتحان شهري ميمونه ... چه بد شد Big Grin

نخیر دوست من.امتحان کتبی‌ آنجا خیلی‌ با ایران فرق دارد.علاوه بر علائم و قوانین رانندگی‌ شامل جریمها(مثل جریمه هنگام مستی،...) و خیلی‌ نکات دیگر است.البته سخت نیست ولی‌ باید بخونید.دیگه شهریش که خیلی‌ خیلی‌ فرق دارد.شما با گواهی نامه بین المللی میتوانید تا سه ماه در کالیفرنیا رانندگی‌ کنید و هیچ مزیتی برای شما در گرفتن گواهی نامه کالیفرنیا ندارد .البته من فقط از کالیفرنیا اطلاع دارم و قانون جاهای دیگه شاید فرق کند.اگر شما کالیفرنیا گواهی نامه بگیرید و بد بوستون بروید(همین کاری که ما داریم می‌کنیم) دیگه لازم نیست امتحان بدهید.فقط یک پولی‌ میگیرند و به شما گواهی نامه مسچوست میدهند.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: Orchin ، shkhmo ، Shezem ، opayamani ، houmanes ، schaghayegh ، shadin_n
(2012-09-04 ساعت 00:41)afshin4749 نوشته:  مدیران و کاربران عزیز ، اخیراً یکی از کاربران این سایت که در فضای عمومی لازم نیست نامشون رو ببرم از بنده در خصوص ایالت میشیگان سوال کردن که بنده هم با کمال صداقت و دقت و کاملاً از روی تجربه و دلسوزی پاسخ ایشون رو دادم . اما متاسفانه ایشون بجای تشکر و بغیر از توهین فحاشی چیز دیگه ای نصیب بنده نکردن !!! و البته بنده هم هیچ توقعی از دوستان در رابطه با راهنماییهایم ندارم ، چون میخوام که دوستان و همسفران قدیمم از مشکلاتی که برای ما بوجود اومده ،تجربه کسب کنن و درگیر اونا نشن اما تصور من اینه که دیگه به هیچکس کمک نکنم و فکر کنم که بنده هیچ دینی به این جور اشخاص ندارم . البته این اولین باری نیست که بنده مورد اهانت یک چنین افرادی قرار میگیرم !!! اما فکر میکنم که دیگه به خدماتم در این سایت پایان بدم ، چون میخوام که برای خودم و وجودم شخصیت قائل بشم .بنده مهاجرت کردم و به هدفم رسیدم ، چه لزومی داره که بخواد دلم برای دیگران بسوزه !!!! هستن دوستانی که اطلاعاتی بیش از من و امثال من دارن و به همین لحاظ برای همه دوستان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم . و امیدوارم که همه ویزاشون رو بگیرن و خیلی سریع بیان و خودشون از نزدیک مشکلات رو لمس کنن . بنده از این به بعد بدون وارد شدن با یوزر و پسورد فقط خواننده مطالب هستم . موفق باشید .

دوست بزرگوار من متاسف هستم اما بدانید پارسال یک نفر از کاربران سایت هم با من وعلی72 درگیر شد ودر پیغام خصوصی رکیک ترین توهین ها را کرد خلاصه من که چیزی نگفتم اما علی72 اومد هرچی فحش طرفو گذاشت توی کاسه سایت اما من طرفو بخشیدم ازته قلبم .اینطور کار واقعا اشتباه است اگر کسی ناراحتی داره با فحش دادن کاری درست نمیشه حالا میخواد آقای افشین باشه یا هر بنده خدای دیگه آقای افشین من از طرف اون بنده خدا عذر میخوام فکر کن اون حرفها را به من زده.

برای سلامتی خودتان وخانواده همگی صلوات
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: sezar ، shkhmo ، opayamani ، houmanes ، roghiyeh ، schaghayegh ، cmbt ، 3rip ، shadin_n ، storagemeter ، odiseh ، MPU ، frz61 ، mgolchin13 ، etefag ، ali72 ، afshin4749 ، Solitude ، hoj_s000
د .
موفق باشید .

در مریلند که ما هستیم اصل و ترجمه گواهینامه خیلی مهمه چون در صورت نبود اونا شما مبتدی حساب میشید و باید چهل ساعت کلاس برید که 500 دلار هزینه داره وضمنا 9 ماه تنهایی نمیتونید رانندگی کنید باید حتما یه نفر که گواهینامه داره تو ماشین باشه دوستان حتما از قوانین ایالتی که میرند کسب اطلاع کنید
تشکر کنندگان: shkhmo ، Shezem ، opayamani ، houmanes ، schaghayegh ، cmbt ، Orchin ، shadin_n ، etefag ، a.r.a.s.h1
(2012-09-04 ساعت 08:23)sezar نوشته:  
د .
موفق باشید .

در مریلند که ما هستیم اصل و ترجمه گواهینامه خیلی مهمه چون در صورت نبود اونا شما مبتدی حساب میشید و باید چهل ساعت کلاس برید که 500 دلار هزینه داره وضمنا 9 ماه تنهایی نمیتونید رانندگی کنید باید حتما یه نفر که گواهینامه داره تو ماشین باشه دوستان حتما از قوانین ایالتی که میرند کسب اطلاع کنید
آره فكر كنم خيلي اين مسئله گواهينامه ايالت با ايالت فرق داره چون اين آشناي من كه در بوستون هستند گفت حتما حتما هم گواهينامه بين المللي بيار هم ترجمه اش رو.... حالا من بعدا كه رفتم دنبال كاراي گواهينامه در بوستون حتما حتما تجربه ام رو مينويسم تا كساني كه قصد رفتن به بوستون رو دارند بتونن ازش استفاده كنند... (( اما به نظر من مهمه كه هم گواهينامه بين المللي بگيريم از ايران و هم ترجمه اش رو با خودمون ببريم ، چون كار از محكم كاري عيب نميكنه ))
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: Orchin ، cmbt ، honey62 ، opayamani ، funnybluesolea ، shadin_n ، etefag ، houmanes ، sezar ، shkhmo ، Solitude
(2012-09-04 ساعت 00:41)afshin4749 نوشته:  مدیران و کاربران عزیز ، اخیراً یکی از کاربران این سایت که در فضای عمومی لازم نیست نامشون رو ببرم از بنده در خصوص ایالت میشیگان سوال کردن که بنده هم با کمال صداقت و دقت و کاملاً از روی تجربه و دلسوزی پاسخ ایشون رو دادم . اما متاسفانه ایشون بجای تشکر و بغیر از توهین فحاشی چیز دیگه ای نصیب بنده نکردن !!! و البته بنده هم هیچ توقعی از دوستان در رابطه با راهنماییهایم ندارم ، چون میخوام که دوستان و همسفران قدیمم از مشکلاتی که برای ما بوجود اومده ،تجربه کسب کنن و درگیر اونا نشن اما تصور من اینه که دیگه به هیچکس کمک نکنم و فکر کنم که بنده هیچ دینی به این جور اشخاص ندارم . البته این اولین باری نیست که بنده مورد اهانت یک چنین افرادی قرار میگیرم !!! اما فکر میکنم که دیگه به خدماتم در این سایت پایان بدم ، چون میخوام که برای خودم و وجودم شخصیت قائل بشم .بنده مهاجرت کردم و به هدفم رسیدم ، چه لزومی داره که بخواد دلم برای دیگران بسوزه !!!! هستن دوستانی که اطلاعاتی بیش از من و امثال من دارن و به همین لحاظ برای همه دوستان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم . و امیدوارم که همه ویزاشون رو بگیرن و خیلی سریع بیان و خودشون از نزدیک مشکلات رو لمس کنن . بنده از این به بعد بدون وارد شدن با یوزر و پسورد فقط خواننده مطالب هستم . موفق باشید .
معمولاً انسانهای موفق دشمنان زیادی دارند ، افشین عزیز خودتو ناراحت نکن ، و همه رو به یک چشم نیگاه نکن ، تو باید باشی و به دیگران کمک کنی همانطور که دیگران به تو کمک کردن و هیج توقعی هم از تو نداشتند ، امیدوارم تصمیم احساسی خودتو کنار بگذاری و دوباره به جمع دوستانت برگردی ، مهاجرسرا به تو و همه کسانی که چون تو هستند و دوستانشون رو فراموش نکردند احتیاج داره
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: cmbt ، honey62 ، opayamani ، schaghayegh ، 3rip ، behina ، parsy631 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، odiseh ، frz61 ، hadiseh.t ، Omidooo ، etefag ، maz1359 ، houmanes ، afshin4749 ، shkhmo ، Hediyeh ، mooj
سلام
ما میخوایم از ایران زعفران هم برای خودمون و هم به عنوان سوغاتی ببریم تا چه حد مجازه؟تو فرودگاه گیر نمیدن؟
با تشکر از تمامی دوستان عزیز
تشکر کنندگان: opayamani ، msi ، shadin_n ، shkhmo
(2012-09-04 ساعت 13:28)n.torabi65 نوشته:  سلام
ما میخوایم از ایران زعفران هم برای خودمون و هم به عنوان سوغاتی ببریم تا چه حد مجازه؟تو فرودگاه گیر نمیدن؟
با تشکر از تمامی دوستان عزیز

سقف نداره نبایستی شکل تجاری داشته باشه
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: opayamani ، shadin_n ، shkhmo
(2012-09-03 ساعت 11:01)gol1 نوشته:  
(2012-09-03 ساعت 10:21)jordanir نوشته:  
(2012-09-03 ساعت 08:47)gol1 نوشته:  
(2012-09-02 ساعت 22:40)jordanir نوشته:  بلیط تهران - میامی برای دو نفر بزرگسال و یک کوچولوی زیر ۲ سال :
رفت و برگشت یک ساله رفت آبان برگشت فروردین
بزرگسال هر کدام ۱۸۵۰۰۰۰ و کوچولو ۱۸۰۰۰۰
با لوفتانزا. از مسیر فرانکفورت.
دوستانی سوالی بود در خدمتم.

کسی از دوستان در فلوریدا بوده؟ ورودش چیز خاصی نداره؟ نکته خاصی به نظرتون رسید ممنون میشم بهم بگین.

من خیلی گرونتر خریدم ممکن است مسیر را با جزییات بیشتری بنویسی یا برایم پیام بدهید.
دوست گلم مسیر را کامل عرض کردم خدمتتون. تهران-فرانکفورت-میامی

فکر کنم دلیل قیمت بالاتر شما زمان یا فصل یا همون سیزن بلیط هست.
من رفت آبان و برگشت قبل از ۸ آپریل هست. اگر بعد از ۸ آپریل بود گرونتر میشد.
در ضمن علت دیگه میتونه آزانستون باشه. بخصوص اگر آزانسی باشه که همیشه ازش بلیط میخرید بالاتر میده بهتون. من خودم از چند آزانس قیمت گرفتم البته اول مسیر و شماره پرواز و روزش را خودم انتخاب کردم.
زیاد نگران کم و زیاد بلیط نباشید بیش از اینها اول کار هزینه داریم. توکل به خداو امیدوارم سریع کار پیدا کنید و جاگیر بشید.
شما هم میامی ساکن میشید. کی مسافرید؟ کجا را انتخاب کردید. ما بروارد میریم. البته برای ورود. احتمال داره بعد از جاگیر شدن تگزاس - لویزیانا - کنتاکی ساکن بشیم.

همسفر نبود؟
درمورد كنتاكي ميشه بيشتر اطلاعات بديد؟
lمقصد من تمپا است و مسیر از دیترویت در اکتبر خیلی دوست داشتم از میامی وارد شوم که اطلاعات شما را نداشتم
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: opayamani ، shadin_n ، shkhmo
سلام به دوستان عزیز
خواستم یه چیزی را به اطلاع دوستانی که قصد فریت کردن وسایل دارند برسونم. ظاهرا تا اطلاع ثانوی می شود کپی بلط هاتون و کپی پاسپورت ها را نزد خانواده بگذارید تا پس از رسیدن شما به ایالات متحده بارهایتان را برایتان فریت کنند. البته این دائمی نیست و انطور که مسئول ذیربط در گمرک می گفت شاید با عوض شدن رییس این رویه هم عوض بشود. به هر حال چون تعداد زیادی از ما هنوز جای مشخصی برای اقامت ندارند و می خواهند وسایلشان را هم ببرند این یک فرصت خوب است . موفق باشید پرسام
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
من دارم زعفران, حلوا شکری, یه سری شیرینیهای سنتی و کلی سبزی خشک شده میبرم.
فقط این بسته های سبزیها خیلی شکلش شبیه این بسته های ماری جوانا توی فیلما شده میترسم دردسر شه Big Grin
تشکر کنندگان: masih sh ، opayamani ، schaghayegh ، vroom ، shkhmo ، parsy631 ، shadin_n ، mooj ، a.r.a.s.h1
آقا افشین ترا بخدانرو
تشکر کنندگان: Omidooo ، afshin4749 ، shkhmo ، opayamani
لطفا این متن رو با لهجه فیلم هندی بخونین!!!
ای نامردایی که بخاطر یه مشت دلار افشین رو ناراحت کردین.یه روز حساب تک تکتون رو میرسم!!!
و تو ای افشین.مگه تو با حرف اونا اینجا اومدی که با حرفشون بری؟؟؟!!!!
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: opayamani ، 3rip ، hadiseh.t ، Omidooo ، afshin4749 ، shkhmo ، mooj ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان