موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-04 ساعت 19:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-05 ساعت 11:13 توسط Rainy.)
دوستان سلام
تو سفر اخير ما با خانواده , تو فرودگاه لس آنجلس گير يه پليس بسيار سختگير افتاديم كه هر كس مي رفت جلوي باجش يه گيري بهش ميداد حتي چند تا از كسايي كه پاس امريكايي داشتن و از چهرشون معلوم بود كه مهاجر هستن رو همراه يه پليس ميفرستادشون ته سالن , به ما هم گير داد كه چرا هي رفت و آمد داريد و اينجا اقامت نميكنيد و من هم گفتم بخاطر اينكه تو ايران هنوز مشكلات كاري زيادي دارم و تابحال نتونسته ام مهاجرت كنم ولي اينهارو قبول نكرد و با صدازدن يه پليس ديگه مارو فرستاد ته سالن جايي كه تعدا زيادي از مسافرا منتظر نشسته بودن تا پليس اصلي كه تو اتاق نشسته بود صداشون بزنه و ازشون سئوال و جواب بكنه و ميشه گفت شايد نصف اون تعدادي كه اونجا بودن ايراني بودن. يه آقايي ايراني ميگفت كه من فقط بيست روز ايران بودم و الان برگشتم و بهم گيرداده.مدتي منتظر نشستيم تا يه پليسه اومد از اتاق بيرون و اسممونو صدازد و گفت اوكي ميتونيد بريد ,گفتم موضوع چيه؟ گفت كه هيچي مشكلي نيست و گفت اشتباه شده!!!
حتي يكي از ايراني هم ميگفت كه براي دوستشون هم مشكل مشابهي پيش اومده تا حدي كه چون زبان هم بلد نبوده براش زنگ زدن مترجم تلفني صحبتاشونو منتقل كرده و ازشون قول گرفتن كه ديگه بيان و بمونن.
اونطور كه متوجه شدم حسابي اخيرا" به اين موضوع رفت و اومدها حساس شدن.
بدبياري ايندفعه يقمونو گرفته بود و موقع برگشتن هم بعد از وارد شدن به مسير لوله خرطومي دوتا پليس كه بعداز درب ايستاده بودن يكيشون اومد جلو و از ما پرسيدكه چقدر پول همراهتونه و داريد خارج ميكنيد و من كه مبلغ زير هزارتا داشتم رو گفت اوكي و رفتيم داخل هواپيما وديدم همينطوري بصورت رندم جلوي مسافرارو ميگرفت و ازشون سئوال ميكرد .
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-04 ساعت 19:23)Rainy نوشته: دوستان سلام
تو سفر اخير ما با خانواده , تو فرودگاه لس آنجلس گير يه پليس بسيار سختگير افتاديم كه هر كس مي رفت جلوي باجش يه گيري بهش ميداد حتي چند تا از كسايي كه پاس امريكايي داشتن و معلوم بود كه مهجر هستن رو ميفرستادشون ته سالن , به ما هم گير داد كه چرا هي رفت و آمد داريد و اينجا اقامت نميكنيد و من هم گفتم بخاطر اينكه تو ايران هنوز مشكلات كاري زيادي دارم و تابحال نتونسته ام مهاجرت كنم ولي اينهارو قبول نكرد و با صدازدن يه پليس ديگه مارو فرستاد ته سالن جايي كه تعدا زيادي از مسافرا منتظر نشسته بودن تا پليس اصلي كه تو اتاق نشسته بود صداشون بزنه و ازشون سئوال و جواب بكنه و ميشه گفت شايد نصف اون تعدادي كه اونجا بودن ايراني بودن. يه آقايي ايراني ميگفت كه من فقط بيست روز ايران بودم و الان برگشتم و بهم گيرداده.مدتي منتظر نشستيم تا يه پليسه اومد از اتاق بيرون و اسممونو صدازد و گفت اوكي ميتونيد بريد ,گفتم موضوع چيه؟ گفت كه هيچي مشكلي نيست و گفت اشتباه شده!!!
حتي يكي از ايراني هم ميگفت كه براي دوستشون هم مشكل مشابهي پيش اومده تا حدي كه چون زبان هم بلد نبوده براش زنگ زدن مترجم تلفني صحبتاشونو منتقل كرده و ازشون قول گرفتن كه ديگه بيان و بمونن.
بدبياري ايندفعه يقمونو گرفته بود و موقع برگشتن هم بعد از وارد شدن به مسير لوله خرطومي دوتا پليس كه بعداز درب ايستاده بودن يكيشون اومد جلو و از ما پرسيدكه چقدر پول همراهتونه و داريد خارج ميكنيد و من كه مبلغ زير هزارتا داشتم رو گفت اوكي و رفتيم داخل هواپيما ود و همينطوري بصورت رندم جلوي مسافرارو ميگرفت و ازشون سئوال ميكرد .
ولی ما برا بار دوم اومدیم ، و خوشبختانه همه چیز عالی بود.از فرودگاه سن فرانسیسکو هم وارد شدیم.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیزم
ممنون از تمام راهنمایی هاتون و کمک هاتون
راستش من 1 حرفایی شنیدم در مورد اینکه برندگان لاتاری هر وقت رسیدند امریکا تو فرودگاه به استقبالشون می ایند هتل بهشون معرفی می کنند و هم چنین کار بهشون پیشنهاد می کنند البته کارهای چیپ.می خواستم ببینم این حرف ها صحت داره!!!!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 11:10)Shezem نوشته: (2012-09-05 ساعت 11:03)نیلوفر64 نوشته: سلام به همه دوستان عزیزم
ممنون از تمام راهنمایی هاتون و کمک هاتون
راستش من 1 حرفایی شنیدم در مورد اینکه برندگان لاتاری هر وقت رسیدند آمریکا تو فرودگاه به استقبالشون می ایند هتل بهشون معرفی می کنند و هم چنین کار بهشون پیشنهاد می کنند البته کارهای چیپ.می خواستم ببینم این حرف ها صحت داره!!!!!!!
آره،،،، چی فکر کردی!! تازه این اولشه. پریس هیلتون و جرج کلونی هم شب ها میان پیشت که حوصلهات سر نره
دوست گرامی
ویزای DV-Lottery به معنی گوناگونی است و برای حفظ تنوع فرهنگی آمریکاست. و صریحا اشاره شده که کار و مسایل زندگی رو خودتون باید مدیریت کنید. کسی به استقبال شما نمیاد و کسی هم نگران شما نخواهد بود. شما هستید و تخصص شما و هدف شما از یک زندگی جدید در کشوری جدید.
پیروز باشید
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-05 ساعت 11:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-05 ساعت 11:45 توسط Rainy.)
(2012-09-05 ساعت 04:13)sima s نوشته: (2012-09-04 ساعت 19:23)Rainy نوشته: دوستان سلام
تو سفر اخير ما با خانواده , تو فرودگاه لس آنجلس گير يه پليس بسيار سختگير افتاديم كه هر كس مي رفت جلوي باجش يه گيري بهش ميداد حتي چند تا از كسايي كه پاس امريكايي داشتن و معلوم بود كه مهاجر هستن رو ميفرستادشون ته سالن , به ما هم گير داد كه چرا هي رفت و آمد داريد و اينجا اقامت نميكنيد و من هم گفتم بخاطر اينكه تو ايران هنوز مشكلات كاري زيادي دارم و تابحال نتونسته ام مهاجرت كنم ولي اينهارو قبول نكرد و با صدازدن يه پليس ديگه مارو فرستاد ته سالن جايي كه تعدا زيادي از مسافرا منتظر نشسته بودن تا پليس اصلي كه تو اتاق نشسته بود صداشون بزنه و ازشون سئوال و جواب بكنه و ميشه گفت شايد نصف اون تعدادي كه اونجا بودن ايراني بودن. يه آقايي ايراني ميگفت كه من فقط بيست روز ايران بودم و الان برگشتم و بهم گيرداده.مدتي منتظر نشستيم تا يه پليسه اومد از اتاق بيرون و اسممونو صدازد و گفت اوكي ميتونيد بريد ,گفتم موضوع چيه؟ گفت كه هيچي مشكلي نيست و گفت اشتباه شده!!!
بدبياري ايندفعه يقمونو گرفته بود و موقع برگشتن هم بعد از وارد شدن به مسير لوله خرطومي دوتا پليس كه بعداز درب ايستاده بودن يكيشون اومد جلو و از ما پرسيدكه چقدر پول همراهتونه و داريد خارج ميكنيد و من كه مبلغ زير هزارتا داشتم رو گفت اوكي و رفتيم داخل هواپيما ود و همينطوري بصورت رندم جلوي مسافرارو ميگرفت و ازشون سئوال ميكرد .
ولی ما برا بار دوم اومدیم ، و خوشبختانه همه چیز عالی بود.از فرودگاه سن فرانسیسکو هم وارد شدیم.
دوست عزيز
براي بار اول و يا دوم شايد مشكلي پيش نياد همانطور كه براي ما هم مشكلي پيش نيومد و با كلي خوش و بش با آفيسر وارد شديم ولي اين بار برامون جور ديگري بود , آفيسره كلي با كامپيوترش كار كرد و يكدفعه شروع كرد به بمباران سئوال و جواب از اين نوع كه : پيش اين آدمي كه تو آدرستون ميريد سيتيزن است و كي آخرين بار خارج شديد و چرا نميآيد و ساكن نميشيد ؟ ووو البته سئوالاتش عمومي بود و دنبال مورد خاصي نميگشت كه من شك كنم كه مشكل از خود ماست چون بعدا كه با اون افراد داخل سالن صحبت كردم ديدم كه اين سئوالات هم از اونا شده. من فكر ميكنم چون بار اول و دوم هنوز شما تازه وارد محسوب ميشيد و رفت و آمدتان براي آفيسر طبيعي است ولي بعد از گذشت يكسال اونا فكر ميكنن كه ديگه شما بايد كارهاتونو تو كشور خودتون تموم كرد باشيد و الانا ديگه بايد اقامتتون رو تو امريكا شروع كنيد. البته كساني هم بوده اند كه چندين سال همينطوري رفت و آمد كرده اند و هيچ مشكلي پيش نيومده و كسي از اونا سئوال و جوابي نكرده باشه . بنظر من اين سئوال و جوابها به دو فاكتور مهم بستگي داره : 1. آفيسر 2. فرودگاه , و يا بهتر بگويم Port Of Entry يا محل ورودتان به آن كشور كه اگر اون فرودگاه كمي توريستي باشه شايد اين موضوع تو ذهن آفيسر باشه كه شما براي گردش اونجا اومده باشيد وقصد اقامت نداريد (البته بنابه نظرات قبلي دوستان مهاجرسرايي).
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما فردا صبح عازمیم مقصد فرودگاه لس آنجلس
ما 2 تن دارو داریم چون بچه کوچیک داریم دعا کنید گیر ندند
2012AS25XXX
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد
دوستان محترم یکی از بستگان من سوالی از من کرد که واقعا تجربه این مورد را نداشتم منتها فرصت خواستم تا پاسخ دقیق را کسانی که 100% اطلاع دارند پاسخ دهند واما سوال:
آیا کسی که گرین کارت دارد بدون ویزای کانادا میتواند مستقیم از ایران به کانادا مسافرت نماید یاخیر؟
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برشما
من بلیط گرفتم برای هفته دوم اکتبر با Emirate. و نفری IRR14121000
من نفهمیدم ما که دو نفریم، جمعا دو بسته 23 کیلویی مجازیم. یا یک بسته؟ بلیط کمی مبهمه.
سپاس
===================
2012AS50xxx
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش