کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان

سفارت در انكارا مداركي رو به صورت پلمب شده به من تحويل داد كه بايد با خودم به امريكا ببرم. متاسفانه اين مدارك باز شده.
ايا من به مشكل بر خواهم خورد؟ ممنون مي شوم اگر راهنمايي كنيد.
تشکر کنندگان: Tomas ، opayamani ، SH1A2R3 ، shadin_n ، houmanes ، shkhmo
(2012-09-09 ساعت 14:17)soranabrisham نوشته:  سلام دوستان

سفارت در انكارا مداركي رو به صورت پلمب شده به من تحويل داد كه بايد با خودم به امريكا ببرم. متاسفانه اين مدارك باز شده.
صد در صد به مشکل برخواهید خورد.هر چه زودتر به سفارت مراجعه کنید و بدین دوباره براتون درستش کنن.این موضوع شوخی بردار نیست.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: opayamani ، SH1A2R3 ، etefag ، shadin_n ، storagemeter ، behzad7 ، houmanes ، shkhmo ، Solitude ، daria ، asxz
سلام به همه ی دوستان عزیز
من با این وضع گرونی بیشتر از 4000 دلار نتونستم بخرم
به نظرتون با این مقدار کم حرکت کنم یا کلا بیخیال us بشمSad
در ضمن اونجا هیچ آشنایی ندارم.
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: msi ، shadin_n ، storagemeter ، etefag ، roeentan ، opayamani ، shkhmo
(2012-09-09 ساعت 12:24)shkhmo نوشته:  [quote='farsin' pid='211966' dateline='1347171229']
دوستان قيمت د ل ا ر Sad( يعني بالاتر مي ره؟
[/

دوستان و تحلیلگران عزیز
بنظرتان کی دلار بخریم روز به روز اوضاع داره خراب تر میشه ماهم هیچی دلار نخریدیم به امید اینکه شاید بعد ازشهریور پایین بیاد لطفا کسانیکه شم اقتصادی خوبی دارن - اطلاعات زیرمیزی دارن Wink - تحلیگرهای عزیز راهنمایی بفرمایید
باتشکر

لطفا به چیزی که از دست شما خارج هست فکر نکنید! ، اگر توانش هست دلارتون رو بخرید و بزارید کنار.
در رابطه با خودم عرض کنم که این وضعیت مرا مصمم تر کرده که برم که برم از این دیار..... Smile +++++
since 2012
تشکر کنندگان: storagemeter ، etefag ، schaghayegh ، Orchin ، opayamani ، Hediyeh ، frz61 ، shkhmo ، Solitude ، khavaran

اگر منظور شما از باز شدن یک شکاف اریب در گوشه پاکت است ،این مورد برای همهٔ پاکت‌ها است و مشکلی‌ ندارد ولی‌ اگر منظورتان غیر از این مورد باشد باید به سفارت اطلاع دهید و پیگیر شوید
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: etefag ، امیر مهاجر ، Orchin ، opayamani ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude ، a.r.a.s.h1
(2012-09-09 ساعت 23:23)cmbt نوشته:  

اگر منظور شما از باز شدن یک شکاف اریب در گوشه پاکت است ،این مورد برای همهٔ پاکت‌ها است و مشکلی‌ ندارد ولی‌ اگر منظورتان غیر از این مورد باشد باید به سفارت اطلاع دهید و پیگیر شوید

علاوه بر پاکت، به من یک کاغذ دادن که نوشته شده Important Notice. کسی تا حالا گرفته؟
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: opayamani ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
(2012-09-08 ساعت 19:52)mansour*** نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 19:26)ehsan1095 نوشته:  
(2012-09-08 ساعت 14:43)shadin_n نوشته:  سلام لطف میکنید راهنماییم کنید که با توجه به اینکه بچه 8 ساله دارم.و 2 هفته دیگه پرواز دارم بهusa چه داروهایی با خودم ببرم.اگر تاپیکی هم هست که لیست رو داره ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام با توجه به اين كه فرزندتان كوچك است اگر اين بار مسافرتتان كوتاه است توصيه ميكنم از بيمه مسافرتي حداقل براي بچه استفاده كنيد
با درود
شما مطمئن هستید این بیمه در آنجا کاربرد دارد؟ لطفا نام شرکت بیمه را اعلام کنید.

فعلا كه كاربرد براي ما داشته ،بيمه ما كارآفرين است
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: mansour*** ، opayamani ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude ، daria
دوستان مهاجر که قصد خرید ارز را دارند توجه کنند دوباره خارج ازایران ارزهای تقلبی زیادی وارد بازار ایران شده سعی کنید حداقل از مراکز رسمی خریدهای خود راانجام دهید. سعی کنید یک قلم تشخیص جعلی بودن اسکناس همراهتان باشد این قلمها در فروشگاهای ایرانشهر وکریم خان وخیابان فردوسی وجود دارد این قلمها حتی در فروشگاهای آمریکا هم وجود دارد حتی زمانی که در آمریکا بودم وقتی اسکناس100دلاری را به فروشگاه میدادم فروشنده اسکناس را با این قلم تست میکرد.
در صورتی که سهوا" اسکناس قلابی خریداری کنید در آمریکا در هنگام خرج کردن برایتان قطعا مشکل سازخواهد شد.
از توی نت سرچ کنید ودر باره دلارهای تقلبی ونوع قلمهای تشخیص اسکناس اطلاعات کسب کنید.
جدیدا صرافی ها مجهز به یک دستگاه تشخیص اسکناس پیشرفته مجهز شده اند که توسط بانک مرکزی از آلمان وارد شده است.
(منظورازقلم نوعی ماژیک است)
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

با سلام به تمامی دوستان مهاجر:
بهمراه خانواده بعد از گرفتن پاس سفید قراره از فردا بمدت یکی دو سالی از آمریکا خارج باشیم. در این مدتی که آمریکا بودیم تمام مدارک و .. به آدرس خونه دوستم که اونجا مقیم بودیم میومد. حالا دوستم آدرسش عوض شده. به نظر دوستان لازمه که این تغییر آدرس رو به اداره سوشال و DMV و بانک و.... اطلاع داد یا نه؟
ممنون میشم از دوستانی که مطلع هستند هر چه زودتر جوابم رو بدن.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: opayamani ، armanbala ، frz61 ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
نمی دونم دوستان قبلا این مورد رو مطرح کردند یا نه. چون این تاپیک مربوط به اولین سفر هست، گفتم مطرح کردنش می تونه مفید باشه برای تازه واردین.

1- افرادی که چند سالی مشکل رانندگی نداشتن و تخفیف بیمه گرفتن ، حتما سعی کنید مدارک بیمه ماشین خودتون رو از ایران ترجمه شده همراه بیارید. تاکید می کنم که دوستانی که تهران هستند به دفاتر مرکزی بیمه خودشون مراجعه کنند ( مثلا دفتر مرکز بیمه ایران ، که اگر یادم باشه مجتمع سعدی هست، نرسیده به مخبرالدوله). طبقه دوم یک واحدی دارن برای صدور گواهی بیمه مخصوص خارج از کشور. کمی طول می کشه تا گواهی رو صادر کنند ( از یک ساعت تا یک هفته ! ) .

موقع درخواست باید شماره ماشین ( ماشین های ) خودتون رو که در طول مدت رانندگی داشتین همراه داشته باشین. البته اگر مثلا 5 سال اخیر تخفیف بهتون خورده، بهتره برای همین 5 سال گواهی بگیرید که نشون بده سابقه تون پاکه. در این حالت، شماره ماشین های این مدت کافیه.

اگر بخشی از این مدت رو شهرستان بودید ، باید یادتون باشه که سیستم فوق پیشرفته بیمه ( در مورد بیمه ایران عرض می کنم) ، نمی تونه سابقه بیمه شهرستان شما رو از سیستمشون دربیاره. بنابراین قبلش به هر روشی که می دونید "شماره بیمه نامه ها" رو از نمایندگی بیمه خودتون در شهرستان یا دفتر مرکزی ثالث در همان شهرستان بگیرید.

در گواهی می نویسند که شما از فلان تاریخ تا فلان تاریخ با خودرو (های ) با شماره فلان رانندگی کردید و هیچ خلافی که منجر به پرداخت خسارت از طرف بیمه بشه نداشتید. مهر برجسته هم می زنن. خیلی رسمی و شیک !

این گواهی رو همراه گواهینامه رانندگی خودتون به دارالترجمه بدید - مهر دادگستری کافیه ( یعنی همون مهر مترجم رسمی ) ---- بیخود پول به مهر وزارت خارجه ندین که اصلا ارزش نداره اینجا.

--

حالا مدارک ترجمه شده رو آوردین در بلاد کفر و تشریف می برین به دفتر بیمه مورد نظرتون. اینجا چند تا بیمه خیلی مشهوره. AAA ، Farmers و State Farm از اون جمله هستند. من چندتایی رو امتحان کردم ، یعنی در حد رفتن و سوال کردن. همه مدارک رو که دیدن تایید کردن. بعضی کپی گرفتن تا استعلام کنن ولی بالاخره قبول کردن که مطلبق مدارک ترجمه شده من ... سال هست که سابقه رانندگی دارم و ... سال هم پشت سر هم بخشودگی داشتم.

نتیجه اینکه تقریبا هزینه بیمه کامل و همه چی تمومی که با این مدارک گرفتم حدود نصف یا شاید کمتر حالتی شد که بدون این مدارک می خواستم اقدام کنم. من الان درست مثل یک شهروند باسابقه رانندگی خوب آمریکایی بیمه می پردازم، نه یک تازه وارد صفر کیلومتر.

-----

نکته دیگه هم در مورد کارت اعتباری هست. کلا در آمریکا اگر دلتون هم نخواد مجبورید credit score خوب داشته باشید. برای این منظور هم لازمه کردیت کارت داشته باشید و با اون خرج کنید .

مشکل اینه که همونطور که یکی از دوستان گفتن، در بدو کار تنها راه چاره گرفتن secured credit card هست. ولی اگر بتونید روزگارتون رو تا یکسال بدون کردیت و با همون debit card ای که بانکها راحت بهتون میدن سر کنید + تو این یکسال یک کار هم پیدا کنید که به دولت محترم tax بپردازید + حساب saving هم داشته باشید ( هر چه بیشتر بهتر !) ، بعد یکسال با استناد به مواردی که گفتم کردیت کارد عادی بهتون میدن.

مهم اینه که اولین کردیت کارتتون رو بگیرید . بعد می تونید برای انواع store credt card ها هم اقدام کنید که یک ضرب پذیرفته می شود.

اما ! توصیه می کنم یک یا دو کردیت کارت بیشتر نداشته باشید. انصافا سر و کله زدن با این موسسات جور و واجور اعصاب و حافظه خوب می خواد.

می تونید از بانکی که همون اول توش حساب باز کردید و مشتریش بودین و احتمالا سپرده معقولی هم توش دارین کارت اول رو بگیرین. چون برای این بانک سابقه شما معلومه. اما بانکها و موسسات دیگه شما رو نمیشناسن که بخوان براتون اعتبار باز کنن.

بسته به سابقه و پولی که در بانک دارید یک اعتبار اولیه براتون قائل میشن. بعد از یکسال یا گاهی حتی 6 ماه می تونید درخواست افزایش اعتبار کنید. اگر هم secured credit card گرفتید بعد شش ماه می تونید درصورت خوش حسابی برای تبدیل به کارت عادی اقدام کنید. دیگه بستگی به نیاز خودتون داره که کارت اعتباری رو واقعا همون اول نیاز دارید یا می تونید یکسال صبر کنید.

--

خیلی حرف زدم ببخشید. یکسال بود نیومده بودم اینجا همه حرفا رو خواستم یکجا بگم Wink
(2012-09-09 ساعت 22:24)پسرایرونی نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز

دوست عزيزم
اگر متاهلي كه بايد چهل هزار دلار بياري
اگه مجردي حداقل بيست هزار تا
اينجا شوخي بردار نيست
ماشين بايد داشته باشي و كرديت نداري نقد بايد بدي
خونه شش ماهو يه جا بايد بدي
براي برق و گاز و آب وتلفن همهگي ديپوزيت بايد بدي چون كرديت نداري
معمولي ترين هتل با هزينه خوردو خوراك روزي صد دلار
اين پولي كه داري يه ماه بدردت ميخوره بعدش بايد برگردي
كار هم كه خيلي مصيبته پيدا كردنش
دوستان موضوع هزينه ها را در آمريكا جدي بگيريد و اين لينك حساب كتاب را در ارزانترين ايالت مطالعه كنيد
http://mohajersara.com/thread-2333-post-...#pid208107
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر

به نظر من شما که تا این مرحله رفتید و ویزا رو هم گرفتید ، یک سفر یکماهه برای دریافت گرین کارت برید و برگردید. ( البته اگه مجرد هستید ). بالاخره خدا بزرگه . انشالله موفق باشید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: etefag ، opayamani ، leila20 ، Orchin ، کیانا ، roghiyeh ، Shezem ، پسرایرونی ، mgolchin13 ، roeentan ، shkhmo ، shadin_n
(2012-09-10 ساعت 10:55)ali234 نوشته:  

به نظر من شما که تا این مرحله رفتید و ویزا رو هم گرفتید ، یک سفر یکماهه برای دریافت گرین کارت برید و برگردید. ( البته اگه مجرد هستید ). بالاخره خدا بزرگه . انشالله موفق باشید.
به نظر من بیشتر بستگی داره که از کجا بخواین شروع کنین.من با اینکه متاهل هستم وضعم دقیقا مثل شما هستش و تصمیم گرفتم از یه جایی شروع کنم که در اول کار فشار زیادی متحمل نشم.مسلمه که اگه بخواین از نیویورک یا لس آنجلس شروع کنین این پول شاید فقط برای یکماهتون کافی باشه.خود من تصمیم گرفتم اول کار تنهایی برم به دالاس و اونجا یکماهی در استودیو 6 بمونم که هزینه هاش مناسبه.حدود پنجاه دلار برای هر شب و امکان پخت و پز در سوئیت رو هم داره.تازه اگه بیشتر بمونین تخفیف هم میگیرم.پس لازم نیست نگران پول آب و برق و غذا و نداشتن کردیت و تهیه اساس منزل باشم.بعدش که تونستم کار پیدا کنم یواش یواش خونه و اساس تهیه کنم و بعدش برگردم تا همسرم رو هم ببرم.فکر نکنم کل اینا بیشتر از چهار پنج ماه طول بکشه.بالاخره باید از یه جایی شروع کرد و ناامید نشد.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: Shezem ، opayamani ، etefag ، پسرایرونی ، Orchin ، h4di ، کیانا ، roeentan ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude ، jake ، daria ، frz61 ، tiba ، Emad_L ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
دوستان
اوضاع ارز خیلی بحرانی و بی حساب کتاب شده....
باید با همین قیمتهای پرت بخریم یا صبر کنیم ممکنه ارزون بشه؟ من تا اوایل مهر ماه وقت دارم.
کسی می تونه در این زمینه راهنمایی کنه....
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: opayamani ، h4di ، shkhmo ، shadin_n
(2012-09-10 ساعت 12:15)majid89 نوشته:  دوستان
اوضاع ارز خیلی بحرانی و بی حساب کتاب شده....
باید با همین قیمتهای پرت بخریم یا صبر کنیم ممکنه ارزون بشه؟ من تا اوایل مهر ماه وقت دارم.
کسی می تونه در این زمینه راهنمایی کنه....
الان قیمت سکه نسبت با توجه به قیمت د ل -ار و انس 93 هزار تومان !! حباب منفی داره- به نظر من تو بازار با علم به کاذب بودن قیمت دل-ار قیمت سکه حباب منفی داره- به شخصه فکر می کنم میاد پائین ولی تا 2300-2250 و خودم به اینجا ها رسید می خرم- البته این نظر شخصیه و امیدوارم باعث ضرر و زیان کسی نشه
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: etefag ، opayamani ، Orchin ، majid89 ، h4di ، frozen mind ، کیانا ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude ، Emad_L

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان