کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-09-10 ساعت 10:55)ali234 نوشته:  
(2012-09-09 ساعت 22:24)پسرایرونی نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز
من با این وضع گرونی بیشتر از 4000 دلار نتونستم بخرم
به نظرتون با این مقدار کم حرکت کنم یا کلا بیخیال us بشمSad
در ضمن اونجا هیچ آشنایی ندارم.

به نظر من شما که تا این مرحله رفتید و ویزا رو هم گرفتید ، یک سفر یکماهه برای دریافت گرین کارت برید و برگردید. ( البته اگه مجرد هستید ). بالاخره خدا بزرگه . انشالله موفق باشید.
سلام
من فکر می کنم برای هر مشکلی چندین راه حل وجود داره که آخرین آن می تونه خط زدن صورت مسئله باشه. من هم با علی اقا موافقم. از دوستان با تجربه خواهش می کنم در این مورد نظر بدن اون وقت بهتر می شه تصمیم گیری کرد. چندین فکر بهتر از یک فکر است. مرسی
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: frz61 ، پسرایرونی ، Orchin ، opayamani ، mojtaba_k ، arman_m ، SH1A2R3 ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n
(2012-09-10 ساعت 05:32)M_star1316 نوشته:  با سلام به تمامی دوستان مهاجر:
بهمراه خانواده بعد از گرفتن پاس سفید قراره از فردا بمدت یکی دو سالی از آمریکا خارج باشیم. در این مدتی که آمریکا بودیم تمام مدارک و .. به آدرس خونه دوستم که اونجا مقیم بودیم میومد. حالا دوستم آدرسش عوض شده. به نظر دوستان لازمه که این تغییر آدرس رو به اداره سوشال و DMV و بانک و.... اطلاع داد یا نه؟
ممنون میشم از دوستانی که مطلع هستند هر چه زودتر جوابم رو بدن.

سلام
طبق تجربیات دوستان باید هر تغییر آدرسی رو به اداره سوشیال اطلاع بدید. چون تمام مکاتبات به همون آدرس قبلی میره و شما بهش دسترسی ندارید.
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: Orchin ، opayamani ، mojtaba_k ، M_star1316 ، arman_m ، SH1A2R3 ، etefag ، shkhmo ، shadin_n ، daria
(2012-09-10 ساعت 13:36)etefag نوشته:  

به نظر من شما که تا این مرحله رفتید و ویزا رو هم گرفتید ، یک سفر یکماهه برای دریافت گرین کارت برید و برگردید. ( البته اگه مجرد هستید ). بالاخره خدا بزرگه . انشالله موفق باشید.
سلام
من فکر می کنم برای هر مشکلی چندین راه حل وجود داره که آخرین آن می تونه خط زدن صورت مسئله باشه. من هم با علی اقا موافقم. از دوستان با تجربه خواهش می کنم در این مورد نظر بدن اون وقت بهتر می شه تصمیم گیری کرد. چندین فکر بهتر از یک فکر است. مرسی

در یک کلام بگم که، فقط و فقط به خودتان و تلاشِ‌تان بستگی دارد. و اینکه هدفتان چقدر برایتان مهم است. من کسی را میشناسم که ۳۶ یا ۳۷ سال پیش با دوهزار دلار آمد به آمریکا، هیچ آشنا و فامیلی هم در آمریکا نداشت، الآن منزلش بالای یک میلیون دلار قیمت داره.
هیچ نسخه‌ای هم نمیشه پیچید که، بگیم شما این‌ کار را بکن، یا آن کار را بکنی بهتر است، هر کس هم اینجا هرچی میگه (مثل خود من)، باورِِ خود و تجربیاتِ خودش را میگه. تا شما خودت نیایی اینجا و از نزدیک وضعیت اینجا و امکانات موجود را با تواناییهای خودت سبک سنگین نکنی، نمیشه کسی بهت بگه چیکار کن، یا چیکار نکن دوست عزیز!!
من خودم هم تازه به آمریکا آمده‌ام و پولم هم، فقط یه کمی بیشتر از پول شما بود، من خودم اینجوری فکر کردم که برم ببینم شرایط چه جوریه، اگه تونستم بمونم، که میمونم، اگه نتونستم دوام بیارم، خب حداقلش اینه که رفتم و یه سفر توریستی به آمریکا کرده‌ام. اما از زمانی که به آمریکا آمده‌ام، تازه فهمیدم که این گرین کارت همچین آسون دست کسی نمیاد، و خیلی ها سالها دنبالش هستند ، بعضی‌ها موفق میشوند که بگیرند، و بعضی‌ها هم نه.
اما حالا که اینجا هستم، هر‌طور شده استارتِ زندگی درست کردن را می‌زنم Wink .
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
دوستان گرامی
یک سوال ذهن منو مشغول کرده:
آیا با داشتن گرین کارت، میشه پدر و مادر و یا اعضای خانواده رو برای ملاقات به آمریکا دعوت کرد؟
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: opayamani ، h4di ، mojtaba_k ، Orchin ، SH1A2R3 ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
(2012-09-10 ساعت 15:33)jahan_roone نوشته:  دوستان گرامی
یک سوال ذهن منو مشغول کرده:
آیا با داشتن گرین کارت، میشه پدر و مادر و یا اعضای خانواده رو برای ملاقات به آمریکا دعوت کرد؟
سپاس

بله. شما حتی با داشتن ویزای تحصیلی هم میتوانید دعوتنامه برای اعضای خانواده خود بفرستید.
اما اینکه ویزا صادر شود یا خیر به خیلی چیزها بستگی دارد. اینکه داشتن گرین کارت چقدر کمک میکند، نمیدانم!
تشکر کنندگان: Shezem ، Omidooo ، etefag ، opayamani ، h4di ، کیانا ، Orchin ، edge ، SH1A2R3 ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n ، daria ، emrah66 ، tiba ، Solitude
[/u]در سـن هـشـتـاد و سـه سـالگی از " فـرانکــــ لـويـد رايـتـــــ" مـعـمـار بـزرگـــــ و نـامـدار پـرسـيـدنـد :

ازمـيـان كـارهـای بـزرگـی كه انـجـام داده ایـد؛ كـدام را بـيـشـتـر می پـسـنـدیـد ؟
کـه او پـاسـخ می دهـد : كـار بـعـدی را ....
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: opayamani ، Man ، پسرایرونی ، Orchin ، SH1A2R3 ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n ، tiba ، Solitude ، jake
سلام دوستان

یه سوال داشتم که اگه اونایی که اطلاعات دقیق دارن ؛ راهنماییمون کنن ممنون میشیم

اگه پرواز ما یه استاپ توی یه کشور دیگه مثل فرانسه یا انگلیس یا آلمان داشته باشه، یعنی فقط هواپیما را عوض کنیم؛ آیا باید ویزای اون کشور را هم داشته باشیم؟
یعنی باید اقدام برای ویزای ترانزیت کنیم یا نه؟

پیشاپیش ممنون از همه تون
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: etefag ، opayamani ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، tiba
(2012-09-10 ساعت 16:06)Zhoopin نوشته:  سلام دوستان

یه سوال داشتم که اگه اونایی که اطلاعات دقیق دارن ؛ راهنماییمون کنن ممنون میشیم

اگه پرواز ما یه استاپ توی یه کشور دیگه مثل فرانسه یا انگلیس یا آلمان داشته باشه، یعنی فقط هواپیما را عوض کنیم؛ آیا باید ویزای اون کشور را هم داشته باشیم؟
یعنی باید اقدام برای ویزای ترانزیت کنیم یا نه؟

پیشاپیش ممنون از همه تون

اگر نیازی به خروج از فرودگاه نداشته باشید و پرواز بعدیتون از همون فرودگاه باشه نیازی به ویزا نیست.
ولی مثلا اگر پرواز شما از تهران به لندن باشه (فرودگاه هیترو) و پرواز بعدی از لندن (فرودگاه گاتویک) باشه به لس آنجلس اونوقت شما برای خروج از هیترو نیاز به ویزای انگلیس دارید.
ورود به آمریکا: 2012
(2012-09-10 ساعت 14:52)Shezem نوشته:  

سلام

در یک کلام بگم که، فقط و فقط به خودتان و تلاشِ‌تان بستگی دارد. و اینکه هدفتان چقدر برایتان مهم است. من کسی را میشناسم که ۳۶ یا ۳۷ سال پیش با دوهزار دلار آمد به آمریکا، هیچ آشنا و فامیلی هم در آمریکا نداشت، الآن منزلش بالای یک میلیون دلار قیمت داره.
هیچ نسخه‌ای هم نمیشه پیچید که، بگیم شما این‌ کار را بکن، یا آن کار را بکنی بهتر است، هر کس هم اینجا هرچی میگه (مثل خود من)، باورِِ خود و تجربیاتِ خودش را میگه. تا شما خودت نیایی اینجا و از نزدیک وضعیت اینجا و امکانات موجود را با تواناییهای خودت سبک سنگین نکنی، نمیشه کسی بهت بگه چیکار کن، یا چیکار نکن دوست عزیز!!
من خودم هم تازه به آمریکا آمده‌ام و پولم هم، فقط یه کمی بیشتر از پول شما بود، من خودم اینجوری فکر کردم که برم ببینم شرایط چه جوریه، اگه تونستم بمونم، که میمونم، اگه نتونستم دوام بیارم، خب حداقلش اینه که رفتم و یه سفر توریستی به آمریکا کرده‌ام. اما از زمانی که به آمریکا آمده‌ام، تازه فهمیدم که این گرین کارت همچین آسون دست کسی نمیاد، و خیلی ها سالها دنبالش هستند ، بعضی‌ها موفق میشوند که بگیرند، و بعضی‌ها هم نه.
سلام دوستان
بنظر من قيمت دلار هميشه اينقدر بالا نمي مونه شما يه سفر برين امريكا كه انشااله گرين كارت رو بگير اونهايي كه مبالغ بيشتري دارند بنظر من فعلا اندازه نيازشون بابت چند ماه ببرند دوستان توجه كنيد كه اگر خونه و ملكي داريد فعلا نفروشيد بديد دلار كه اگر دلار پايين بياد خيلي ضرر مي كنين اگه قرار بود اين كار رو بكنيد بايد رو قيمتهاي ١٢٠٠تومان اين كار رو مي كرديد من خودم قصد دارم كه سرمايه ام رو تبديل به دارايي مولد بكنم مثل خريد اپارتمان خونه يا مغازه و اجاره دادن حداقلش اينه كه يه كمك خرج خيلي كم در مي اره و اصل پول حفظ مي شه البته تا حدودي و بعد تصميم تون كه قطعي شد اون وقت اقدام كنيد كه اميدوارم تا اون موقع هم اين بحران حل بشه تازه پلهاي پشت سرتون رو هم خراب نكرديد من ديدم دوستاي زيادي پولهاي كلاني مي برند بانكهاي اون طرف كه نرخ سودي كه مي دند ١شايد هم دو درصد در ساله خوب ميتونين همين جا هم سپرده اش كنيد سالي ١٧درصد شايد هم بيشترو اين سودش رو بعنوان كمك خرج داشته باشيد مثال دوستان پول مي برند كه اونجاملك يا اپارتمان بخرند توجه كنيد ايران قيمت ملك هرساله بالا مي ره ولي اونجا توي چند سأله منفي بوده و فروشش هم اسون نيست حتي من سرچ كردم اينجا بانكي هست ١٨.٥درصد ٣ساله سود مي ده و همون لحظه ٥٠درصد سودش رو همون لحظه مي ده خوب شما مي تونيد اين كارو بكنيد بعد نهايتش هم كه برگشتيد و نتونستيد بمونيد اصل پولتون ٣ سال ديگه گيرتون مياد نه اينكه همه اش خرج بشه دوستان اينها توصيه هاي من به تازه مهاجرين كه نه كار دارند و هم ترس از اينده دارند به محض اينكه كار پيدا كرديد ديگه قضيه فرق مي كنه و اون موقع حتي متونيد سرمايه گذاري هم بكنيد حداقل با اين كارها ريسكتون رو كم كنيد و مي تونيد مدت بيشتري هم سر كنيد موفق باشيد
سلام

من آدرسم درآمریکا داره تغییر می کنه به چه جاهایی باید اعلام کنم ونحوه تغییر آدرس سوشال کارت وگرین کارت به چه صورت است؟

دوستان من یک بسته نامه دارم حدود30گرم است اگراین بسته را به ایران ارسال کنم هرینه اش چقدر میشود حدودا با پست عادی ومعمولی؟
تشکر کنندگان: opayamani ، arman_m ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n
سلام
امروز از bmi برای آستین بلیط رفت و برگشت گرفتم به مبلغ 2000000. تهران > لندن > دالاس > آستین تاریخ پرواز اواخر مهر هست.
در مورد ارز هم منم به مشکل خوردم. خوشبختانه به قدر نیاز ارز خریده ام. ولی پولها و حقوق های معوقه ای هست که به مرور ظرف چند ماه آینده به ریال از اینور و اونور دریافت میکنم و همینطور که دلار بالا میره احساس میکنم این پولها هم بی ارزش و بی ارزش تر میشه. البته در پس هر بالا رفتنی یک پایین آمدن هم هست. من متخصص بازار نیستم و اینهایی که میگم یافته های شخصیم هست. هر سال 2 بار نرخ ارز بالا میره یکی نزدیک عید و بار دیگر اواخر تابستان. به گمانم از آبان تا آذر شاهد پایین آمدن دلار خواهیم بود ولی فکر نکنم از 2000 تومان پایین تر بیاد. دفعه پیش که خیلی بالا رفت تا 2200 رسید و یعد از اون به 1600 (یعنی 600 تومان ارزان تر) حالا هم فکر کنم نهایتا تا 2750-2800 تومان برسه ولی بعدش تا 2200 پایین بیاد.
واقعا من موندم با این بالا و پایین شدن ها چرخ مملکت چطور میچرخه؟! یک اقتصاد دانی لطفا توضیح بده برای من اینو!
تشکر کنندگان: opayamani ، maka2 ، etefag ، frz61 ، پسرایرونی ، mojtaba_k ، Shezem ، arman_m ، Orchin ، majid89 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، pr.kia ، Solitude
(2012-09-10 ساعت 14:52)Shezem نوشته:  

سلام

آفرين برتو shezem
من اراده شمارا تحسين ميكنم . شما تجربيات گرانقدري را در سالهاي دور از وطن در اروپا كسب كرد ه ايد.
ما (برندگان لاتاري) چون گرين كارت را بسادگي بدست آورده ايم خيلي قدرش را نمي دانيم و الان فقط اين رفت و آمدها ذهنمان را مشغول كرده و آزارمان ميدهد , مضافا" بالا رفتن دلار استرسمان را زياد كرده و متوجه اين موضوع نيستيم(البته با خودم هستم) كه ارزش اين گرين كارت خيلي بالاست. چه خانواده هايي روزانه به اميد زندگي بهتر جان خود را در كف دست گرفته و تن خود را به امواج خروشان اقيانوسها ميسپارند.شايد به مقصد برسند يا نهSad
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: opayamani ، etefag ، کیانا ، h4di ، پسرایرونی ، mojtaba_k ، Shezem ، arman_m ، Orchin ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، behzad7 ، shadin_n ، pr.kia ، Solitude ، saher
h4diدوست عزیز من اقتصاد دان نیستم .....Smile ولی فهمیدم که مملکت رو چرخ راه نمیره...رو دعای افراد نیک حرکت می کنه. Smile
since 2012
تشکر کنندگان: opayamani ، frz61 ، h4di ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Rainy ، shadin_n ، pr.kia
(2012-09-10 ساعت 18:30)ali72 نوشته:  سلام

من آدرسم درآمریکا داره تغییر می کنه به چه جاهایی باید اعلام کنم ونحوه تغییر آدرس سوشال کارت وگرین کارت به چه صورت است؟

دوستان من یک بسته نامه دارم حدود30گرم است اگراین بسته را به ایران ارسال کنم هرینه اش چقدر میشود حدودا با پست عادی ومعمولی؟

شما فقط باید با کارت شناسایی به یکی از ادارات پست برید و آدرس جدیدتونو اعلام کنین. 1$ هم هزینه داره. اینترنتی هم میتونین انجامش بدین.
https://moversguide.usps.com/icoa/icoa-m...ution=e1s1

هزینه پست عادی رو هم میتونین توی همین سایت ببینین.
http://ircalc.usps.com/?country=10206
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: کیانا ، arman_m ، opayamani ، etefag ، ali72 ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
با سلام خدمت همه دوستان این تاپیک ......چند تا سئوال داشتم (شاید سئوال خیلی ها بعدا باشه ) که ممنون می شم دوستان پاسخ بدن :
1- در اولین سفر برای گرفتن گرین کارت , آیا میتوان بعد از اقدامات لازم سریع برگشت ؟ و یا باید خودمان منتظر دریافت گرین کارت و ssn باشیم . و در صورت برگشت سریع به ایران مسافرت بعدی به امریکا از طریق ویزای پاسپورت انجام میشه و یا گرین کارتی که صادر شده و باید به نحوی به دست ما که در داخل ایران هستیم برسه ؟
2- برای گرفتن اقامت دائم , چند سال می بایست در آمریکا سکونت داشت ؟ به عبارت دیگر بیشترین فاصله زمانی که باید به آمریکا سفر کنیم تا گرین کارت تبدیل به اقامت دائم بشه , چقدر است ؟ ( مثلا 6 ماه یک بار یا یکسال یک بار - در مجموع 3 سال رو توی پنج سال باید پر کنی ؟)
3- دوستانی که تجربه سفر داشتن ...کدوم خطوط هواپیمایی رو برای سفر پیشنهاد می کنند - تهران به لس انجلس
با تشکر
تشکر کنندگان: etefag ، SH1A2R3 ، opayamani ، shkhmo ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان