موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-11 ساعت 00:30)alimon نوشته: با سلام خدمت همه دوستان این تاپیک ......چند تا سئوال داشتم (شاید سئوال خیلی ها بعدا باشه ) که ممنون می شم دوستان پاسخ بدن :
1- در اولین سفر برای گرفتن گرین کارت , آیا میتوان بعد از اقدامات لازم سریع برگشت ؟ و یا باید خودمان منتظر دریافت گرین کارت و ssn باشیم . و در صورت برگشت سریع به ایران مسافرت بعدی به آمریکا از طریق ویزای پاسپورت انجام میشه و یا گرین کارتی که صادر شده و باید به نحوی به دست ما که در داخل ایران هستیم برسه ؟
2- برای گرفتن اقامت دائم , چند سال می بایست در آمریکا سکونت داشت ؟ به عبارت دیگر بیشترین فاصله زمانی که باید به آمریکا سفر کنیم تا گرین کارت تبدیل به اقامت دائم بشه , چقدر است ؟ ( مثلا 6 ماه یک بار یا یکسال یک بار - در مجموع 3 سال رو توی پنج سال باید پر کنی ؟)
3- دوستانی که تجربه سفر داشتن ...کدوم خطوط هواپیمایی رو برای سفر پیشنهاد می کنند - تهران به لس انجلس
با تشکر
سلام دوست عزيز:
١-در صورتي كه آدرسي براي دريافت گرين كارت و سوشال سكيوريتي بديد اونارو داخل صندوق پست ميندازن پس لازم نيست حضور داشته باشيد و ميتونيد برگرديد
٢-در مجموع شما بايد ٣٠ ماه از ٦٠ ماه رو داخل آمريكا باشيد تا بتونيد سيتيزن بشيد و الان با رفت و آمد به آمريكا اصلا نميتونيد سيتيزن بشيد
٣-ما با تركيش به لس آنجلس رفت و آمد ميكنيم و خيلي راضي هستيم
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما در شهری در اطراف لس آنجلس هستیم اینجا خیلی خیلی زیباست اما چند نکته:
1- حتما حتما به ماشین نیاز دارید برای خریدش پول بیارید
2- هوا الان ظهرها گرم ولی شب ها خنک می شه برای دوستان که بچه کوچیک دارند (من فکر می کردم اینجا هوا سرد نمی شه، اصلا لباس گرم نیاوردم)
3- پول زیاد همراه داشته باشید چون اوضاع کار واقعا خرابه و خیلی از ایرانی هایی که اینجا می بینیم بیکار شدند و حتی می گویند برمی گردیم ایران. در همسایگی فامیلمون هم 2 تا خانواده ایرانی هستند که بانک داره خونشون را می گیره
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
الان از بلاد کفر رسیدم و اولین کار بعد از یک دوش نوشتن این مطلبه. که حتما از عوارض جت لگ و بیخوابیه. با اینکه 30 ساعت بیشتره توی راه و نیمه راهیم.
چند تا نکته درباره پرواز برگشت که در سن فرانسیسکو دیدم به نظرم رسید برای استفاده دوستان بگم:
1- وزن چمدونها را لوفت هانزا به کیلو می کشید. احتمالا چون سیستم آلمان متریکه! و تا 24 را به راحتی قبول می کرد. که ما یک چمدان 25 و خورده ای داشتیم و بهش گیر داد. خلاصه چمدونقبلی را پس گرفتیم و از این به اون جابجا کردیم و 24.5 را بالاخره ازمون قبول کرد.
2- ساک دستی ها را هم اندازه شان را چک کرد و هم گفت بگذار روی ترازو و با اینکه قانونشون 8 کیلوه ما تا 8.7 هم داشتیم و برچسب زد ببریم داخل هواپیما.
3- کسی درباره ارز همراه و غیره سوال نکرد و حتی تا داخل تونل سوار شدن به هواپیما پلیس ندیدیم. اونجا رندوم پاسپورت را می گرفتند و مطابقت می کردند.
از شانس یک ساعت از پرواز که گذشته بود یک آقای پیری قلبش گرفت و دوباره برگشتیم سن فرانسیسکو. و نهایتا با 4.5 ساعت تاخیر رسیدیم فرانکفورت. که خوشبختانه به پرواز رسیدیم.
راستی فرودگاه فرانکفورت حمام داره و نفری 8$ می گیره که برای مهاجریت عزیز نعمتیه. البته فقط هوله و شامپو می ده. اگه دمپایی و تیغ اصلاح و ... بخواهید 12$ میشه.
من در این مدت فقط بحثهای تکنیکال و تجربه ای را برای دوستان گفتم و حس و حال ورود به بحثهای فلسفی زیبایی که چند وقتیه در فروم درباره نتایج و عواقب رفتن و آیا رفتن و نرفتن و ... را نداشتم. که انشا... سر فرصت جمع بندی خودم را هم مرتب و منظم می کنم و می نویسم.
عزت زیاد
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-11 ساعت 12:36)Hediyeh نوشته: سلام دوستان
بالاخره بعد از مدتها انتظار و استرس و مشغله ی بسیار زیاد امشب راهی سرزمین جدید هستیم. از همه ی شما دوستان خوب و مهربونم میخوام برامون دعا کنید. در اولین فرصت تجربیاتم رو در خدمتتون میگذارم.
خدانگهدار...
به سلامت هديه جان. موفق باشي دوست خوبم
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. بعد از اینکه گرین کارت را میگیریم میتونیم برای کسی دعوتنامه بدیم یا باید یه مدتی بگذره؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من landing ام نیویورک ولی 1 هفته میمونم ...و میرم به سمت فینیکس! SSN و GREEN CARD میاد فینیکس همون آدرسی که دادم DELIVER شه؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...اگه عزیزانی که الان در اونجا هستند(بلاد کفر) از وضعیت پیدا کردن کارای چیپ و اینکه آیا اینجور کارهام سخت گیر میاد یا نه توضیحاتی بدهند خیلی خیلی ممنون میشیم. چون به هر حال بیشتر ماها ممکنه در اوایل ورود نتونیم کار مناسب پیدا کنیم و مجبور بشیم برای صرفه جویی در خرج کردن دلارهای گرون قیمتی که از ایران آوردیم کارای پایین انجام بدیم.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید در مورد پاس سفیدوزمان درخواست ان سوال داشتم؟لطفا راهنمایی کنید.من ازبرندگان 2012 هستم و 2 روز پیش ویزاشش ماهمو گرفتم. من دو ترم از درس ام مونده والان مهر دانشجوی ترم 7 میشم. من پایان ترم 7 حدود چهارپنج ماهه دیگه به امریکا میرم. حداقل زمان اقامتم در امریکا چقدز باید باشد؟ ایا یک ماه یا دو ماه کافی است؟ چون میخواهم دوباره برگردم و ترم 8 دانشگاه را بخوانم و بعدش یعنی تابستان برای همیشه به امریکا بروم و بمونم.ابا برای اولین بار باید در فرودگاه امریکا در خواست پاس سفید بدهم؟چگونه؟مرسی از کمکتون کاملیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید که چن روز نبودم. ما با پرواز ترکیش در ۲۷ اوگست وارد ویرجینیا شدیم بیلیتمون بیزینس بود .۲ تا چمدان ۳۲ کیلو داشتیم. به داخل هواپیما هم ۲ تا کوله پشتی هر کدام به وزنه ۱۵ کیلو و یک ساک و کیف لبتاب و ۴ بسته شیرینی و یک کیف دستی دیگه بردیم. ما ۲ تا سکه و خیلی بیشتر از ۱۰ هزار دلار بردیم که اصلا کسی کاری با پول نداشت. همه چی هم آوردم. کنسرو برنج نخود لوبیا آرد مواد شوینده آدویه و هر چی فکرش رو بکنید البته در فرودگاه دونه دونه باز کردن و بررسی کردن.
الان ۲ هفته هست که اینجاییم. بار هم فریت کردیم. که خیلی با سودمون شد، فرش ظروف آشپزخانه لباس رختخواب ...
روز سوم رفتیم اداره سوشال و درخواست دادیم.فعلا هم ۱۳ روز هست که خبری نشده.
باز براتون مینویسم. فعلا خدا نگهدار.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همهٔ دوستان
یک سوال و اون هم این که اگر من به آدرسی که تو فرمهای اولی نوشتم و یا آدرس اسپانسر نخوام برم میتونم بلیط مثلا جای دیگه (فرودگاه دیگه ) رو بگیرم و وارد جای دیگه بشم ؟
با تشکر از پاسخ شما