کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-09-13 ساعت 10:24)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همگی
ما 9 روزه اینجاییم(ایرواین -کالیفرنیا)
میخوام براتون اتفاقاتی که اینجا برامون افتاده بگم.
ما با پرواز ترکیش به استانبول و از......

سلام، تبریک میگم بهتون
میشه بگین هزینه هتل چقدر شد و اینکه راضی بودین؟
راستی هزینه هتل با تکس شبی 90 دلار شد (استودیو پلاس با صبحانه)در خیابان 30 تکنولوژی ایرواین
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
با سلام و عرض تبریک
ان شاء اله همیشه موفق باشید.
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، opayamani ، Shezem ، shkhmo
quote='kopol' pid='213347' dateline='1347511952']
چند تا مطلب به ذهنم رسیده که برای راهنمایی بعضی از دوستان عنوان می کنم ،
دوستان گلم اصلاً نیازی به مراجعه به اداره سوشیال در بدو ورود نیست چون پروسه شما از فرودگاه و توسط اداره
[/quote]

mishe adrese haftename ro bezarid?
میشه آدرس هفته نامه رو بذارید؟
--------------------------------
دوست گرامی میتوانید از behnevis جهت تایپ فارسی استفاده کنید.
Omidooo

(2012-09-13 ساعت 10:32)Artin2012 نوشته:  
میخوام براتون اتفاقاتی که اینجا برامون افتاده ...

سلام، تبریک میگم بهتون
میشه بگین هزینه هتل چقدر شد و اینکه راضی بودین؟

baraye ssn eghdami kardid ya khodesh omad? ma raftim goft 3 hafte dige biaeed?
------------------------------
برای ssn اقدامی کردید یا خودش اومد؟ ما رفتیم گفت سه هفته دیگه بیایید.
Omidooo
تشکر کنندگان: opayamani ، etefag ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo
میخوام براتون اتفاقاتی که اینجا برامون افتاده بگم.
به به دوست گل آمریکایی خودم.Smileحالت خوبه شایرا جان،اینطور که معلومه اوضاع بر افق مراد است خدارا شکر.منتظر خبرهای جدید هستم.شاد باشی‌Wink
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: frozen mind ، opayamani ، SH1A2R3 ، Solitude ، schaghayegh ، shadin_n ، jake ، shkhmo
سلام دوستان
ما الان 7 روزه اینجاییم نامه خوش آمد و هیچ چیز دیگری نیومده آیا برای همه این نامه می آد؟کالیفرنیا
با تشکر
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، etefag ، Solitude ، houmanes ، shadin_n ، کیانا ، opayamani ، shkhmo ، behrooz ramezani
سوال بعدی من اینه که آیا کسی از فرودگاه فینیکس آریزونا وارد شده که در هنگام ورود چطور بوده؟
در کل چطور شهری هست؟ حمل و نقل عمومی چطوریه؟ مترو و اتوبوس اوکیه؟
چون من امکان داشتن ماشین رو ندارم میپرسم.

خوشحال میشم کسی اگه فینیکس هست منو در جربان چند و چون این شهر بزاره.
ممنون
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: shadin_n ، roeentan ، opayamani ، shkhmo ، SH1A2R3 ، behrooz ramezani
سلام
تو فرودگاه امریکا کسی به سی دی های ما گیر میده یانه؟ من دارم میرم هیوستون و 2 سری کینگ دارم میبرمBig Grin
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: ali72 ، shadin_n ، roeentan ، opayamani ، shkhmo ، SH1A2R3
دوستان اگر قصد دارید در آمریکا اینترنت مشترک شوید هیچ نیازی به کینگ و مشابه آن ندارید.
بزرگترین نرم افزارهای مورد نیازتان را خیلی سریع از اینترنت میتوانید دانلود کنید.
یک سرویس اینترنت 20 مگا بیت بر ثانیه، یعنی دانلود:
2.5 مگا بایت در ثانیه.
150 مگابایت در دقیقه.
9 گیگابایت در ساعت!
کل کینگ را میتوانید در عرض چند ساعت دانلود کنید.
(2012-09-14 ساعت 00:59)vm1974 نوشته:  سلام
تو فرودگاه آمریکا کسی به سی دی های ما گیر میده یانه؟ من دارم میرم هیوستون و 2 سری کینگ دارم میبرمBig Grin

نه معمولا با سی دی و لپ تاپ کاری ندارن. ما هم حدود 20-30 تا سی دی داشتیم. مشکلی نبود.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: vm1974 ، frozen mind ، schaghayegh ، shadin_n ، roeentan ، opayamani ، etefag ، shkhmo ، SH1A2R3 ، khavaran ، daria ، frz61 ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
(2012-09-14 ساعت 01:06)Sheriff نوشته:  دوستان اگر قصد دارید در آمریکا اینترنت مشترک شوید هیچ نیازی به کینگ و مشابه آن ندارید.
بزرگترین نرم افزارهای مورد نیازتان را خیلی سریع از اینترنت میتوانید دانلود کنید.
یک سرویس اینترنت 20 مگا بیت بر ثانیه، یعنی دانلود:
2.5 مگا بایت در ثانیه.
150 مگابایت در دقیقه.
9 گیگابایت در ساعت!
کل کینگ را میتوانید در عرض چند ساعت دانلود کنید.

من میخوام کل کینگ را دانلود کنم میشه منبع آن را اعلام کنید با کرک آن.
کینگ ومشابه آن بیش از100گیگ در 25دی وی دی است یعنی بیش از10ساعت زمان میبره تازه کلی هم برای هرنرم افزارتعریف وتوضیح داده اگراینطوری که شما میگید من امروز وفردا دانلودمیکنم چونکه اینترنت مجانی دارم.
من لرد داشتم با کتابچه راهنما با جلد سی دی وکارت تخفیف از ترس اینکه توی فرودگاه گیربدهند نبردم والان مثل سگ پشیمون هستم
تشکر کنندگان: shadin_n ، opayamani ، etefag ، shkhmo ، SH1A2R3 ، khavaran
(2012-09-14 ساعت 02:04)ali72 نوشته:  من میخوام کل کینگ را دانلود کنم میشه منبع آن را اعلام کنید با کرک آن.
کینگ ومشابه آن بیش از100گیگ در 25دی وی دی است یعنی بیش از10ساعت زمان میبره تازه کلی هم برای هرنرم افزارتعریف وتوضیح داده اگراینطوری که شما میگید من امروز وفردا دانلودمیکنم چونکه اینترنت مجانی دارم.
من لرد داشتم با کتابچه راهنما با جلد سی دی وکارت تخفیف از ترس اینکه توی فرودگاه گیربدهند نبردم والان مثل سگ پشیمون هستم

البته من مثال زدم که بهتر بتوانید با روش تهیه نرم افزار در ایران مقایسه کنید.
در واقع من جای شما باشم و بخواهم کل کینگ یا مشابه آنرا روی دی وی دی نگهداری کنم از همین ایران با خودم میبرم!
اگر این پست را گذاشتم برای این بود که بگویم لازم نیست به روش سنتی که در ایران حاکم است عمل کنید. پیشنهاد من این است که هر موقع نرم افزاری را نیاز داشتید از اینترنت دانلود کرده و نصب کنید. نهایتا چند دقیقه وقتتان را میگیرد. حتی لازم نیست بعد از نصب آنرا برای دفعه بعد نگهدارید. دفعه بعد لازم داشتید جدیدترین نسخه اش را بازهم از اینترنت دانلود میکنید.
سایتهای زیادی هستند که نرم افزارهای به روز با ک ر .. ک برای دانلود میگذارند. مثل p30download و softgozar.
تشکر کنندگان: perna ، Hediyeh ، hadiseh.t ، houmanes ، Orchin ، Omidooo ، shadin_n ، roeentan ، opayamani ، پسرایرونی ، etefag ، shkhmo ، SH1A2R3 ، daria
سلام دوستان،
من دانشجوی دکترا در کانادا هستم. می خواستم بدونم که آیا میشه که من توی اولین نقطه به محل زندگیم وارد آمریکا بشم و یک روزه برگردم به کانادا. ولی برای گرین کارت و ... آدرس یکی از دوستانم در کالیفرنیا رو بدم؟ آیا لازمه که حتما به همون آدرسی که میدم برم؟
ممنون از راهنمایی شما.

-------------
کیس نامبر: 2012AS63xxx
مصاحبه: 7 ژوئن 2012
کلیر شدن: 1 آگست
تشکر کنندگان: shadin_n ، mojtaba_k ، opayamani ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-09-14 ساعت 06:21)mremami نوشته:  سلام دوستان،
من دانشجوی دکترا در کانادا هستم. می خواستم بدونم که آیا میشه که من توی اولین نقطه به محل زندگیم وارد آمریکا بشم و یک روزه برگردم به کانادا. ولی برای گرین کارت و ... آدرس یکی از دوستانم در کالیفرنیا رو بدم؟ آیا لازمه که حتما به همون آدرسی که میدم برم؟
ممنون از راهنمایی شما.

-------------
کیس نامبر: 2012AS63xxx
مصاحبه: 7 ژوئن 2012
کلیر شدن: 1 آگست

نه دوست عزیز، کسی نمیاد کنترل کنه که شما کجا رفتی یا چرا آدرس پستی‌ات با اونجایی که شب‌ها می‌خوابی فرق داره Smile
اون آدرس پستی فقط برای اینه که گرین کارت و سوشیال نامبرت به اون آدرس میاد، همین.
حالا شما اصلا برو یه هتل ۵ ستاره بیتوته کن، کی چیکار داره!

اما خودمونیم ها، من که نفهمیدم چه ارتباطی هست که آدم دانشجوی دوره دکترا باشه و نخواد به آدرس پُستیش بره!؟ یعنی هر کی دانشجوی دکتراست نمیره به آدرس پستیش؟ یا اینکه آدم میتونه دانشجوی دکترا هم نباشه اما به اون آدرس پستیش هم نخواد بره !!! Big Grin
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، shadin_n ، mgolchin13 ، Solitude ، mojtaba_k ، opayamani ، shkhmo ، SH1A2R3 ، t.azimaie
بچه ها در مورد اینترنت سوال داشتم, اینکه برای داشتن یه اینترنت وایرلس خوب چقدر هزینه باید کرد? من لپ تاپمو نمیبرم و موقتا میخوام از گوشیم استفاده کنم, اینترنت جی پی آر اسی که خود اپراتوری که سیمکارتمو ازش میخرم مناسبه یا همون وایرلس رو بگیرم?
تشکر کنندگان: shadin_n ، opayamani ، ali234 ، kamilia modi ، shkhmo ، SH1A2R3 ، etefag ، daria ، behzad7 ، Solitude ، Blaze

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان