کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
مكه مشكوك بشن وكرنه تا حالا اصلا سوال هم نشده است
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، green2012 ، opayamani ، khavaran ، Solitude
(2012-09-15 ساعت 21:31)green2012 نوشته:  سلام دوستان.کسی میدونه که ایا مقدار دلار در فرودگاه ایران چک میشه یا نه؟
بندرت ممکنه کسی رو چک کنند و شاید هم اگر به کسی مشکوک بشوند چک کنند ولی احتیاط کنید و پول بیشتر از سقف مجاز رو کنار بقیه پولها قرار ندهید

(2012-09-14 ساعت 11:59)3rip نوشته:  بچه ها در مورد اینترنت سوال داشتم, اینکه برای داشتن یه اینترنت وایرلس خوب چقدر هزینه باید کرد? من لپ تاپمو نمیبرم و موقتا میخوام از گوشیم استفاده کنم, اینترنت جی پی آر اسی که خود اپراتوری که سیمکارتمو ازش میخرم مناسبه یا همون وایرلس رو بگیرم?
دوست خوبم سرعت اینترنت اپراتور اونجا سرعتی نیست که شما انتظار دارید و به اسم 4g به شما می دهند ولی انصافا قانع کننده نیست
اشتراک اینترنت پر سرعت ماهی 20 دلار آب می خوره.
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، green2012 ، 3rip ، opayamani ، etefag ، daria ، Solitude ، mojtaba_k
(2012-09-15 ساعت 20:06)ehsan_ati نوشته:  سلام به بچه های گل 2012،

آقا من یک سوال خیلی مهم و بی ربط به موضوع این تاپيک دارم ولي ميدونم که شما ها که همه کارهاتون رو به سلامتی انجام دادین بهتر میتونین کمکم کنين. من مدارک اسپانسرشیپ رو عموم برام آماده کرده و فرستاده. ولی فرم I-134 رو فقط خودش امضا کرده. حالا تو سايت آنکارا خوندم که اگر متاهل باشه امضای همسر هم لازمه Sad میخواستم بدونم بین شماها کسی وضعیت مشابه من داشته؟ آيا سفارت رو اين موضوع حساسه؟ یا همون امضای عموم کفایت ميکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام
من اسپانسرم یکی از دوستان بود که متاهل هم هست و فرم را فقط خودش امضا کرده بود هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، shkhmo ، SH1A2R3 ، opayamani ، etefag ، khavaran
(2012-09-15 ساعت 22:44)amin.s نوشته:  
(2012-09-15 ساعت 20:06)ehsan_ati نوشته:  سلام به بچه های گل 2012،

آقا من یک سوال خیلی مهم و بی ربط به موضوع این تاپيک دارم ولي ميدونم که شما ها که همه کارهاتون رو به سلامتی انجام دادین بهتر میتونین کمکم کنين. من مدارک اسپانسرشیپ رو عموم برام آماده کرده و فرستاده. ولی فرم I-134 رو فقط خودش امضا کرده. حالا تو سايت آنکارا خوندم که اگر متاهل باشه امضای همسر هم لازمه Sad میخواستم بدونم بین شماها کسی وضعیت مشابه من داشته؟ آيا سفارت رو اين موضوع حساسه؟ یا همون امضای عموم کفایت ميکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام
من اسپانسرم یکی از دوستان بود که متاهل هم هست و فرم را فقط خودش امضا کرده بود هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
مشکلی پيش نمياد دوست عزيز. بهتر بود سوالتون را در تاپيک مربوط به خودش مطرح کنيد.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، shkhmo ، opayamani ، SH1A2R3
سلام دوستان ؛
من الان ۱۰ روزه که دالاس هستم ،پروازمون امارات بود پروازه خوبی بود ولی خیلی طولانی بود .در فرودگاه حدود ۳ ساعت طول کشید تا کارمون انجام بشه .برخوردشون خوب بود .بارها مون رو نگشتند ولی از ایکس ری رد کردند . چون بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار داشتیم و اعلام کرده بودیم ،یک فرم دیگه پر کردیم و ازمون سوالاتی پرسیدند .چند روز خونه یکی از دوستان بودیم و الان هم در homestead هستیم که شبی ۵۲ دلار پرداخت میکنیم البته با صبحانه که خیلی مفصل نیست ولی بد هم نیست .فردای ورودمون رفتیم دفتر social و برای social اقدام کردیم و انجا گفتند که برای شما در فرودگاه اقدامی نشده .در فرودگاه افسری که کارمون رو انجام میداد بهمون گفت که تا ۳ ماهه دیگه گرین کارد هاتون میاد و در دفتره social هم گفتند که که ۴ هفته طول میکشه .البته ظاهر بعضی از دوستان زودتر به دستشون رسیده .
اینجا شهر خلوت و خوبیه .مردم مهربون و خوبی داره.بدون ماشین نمیشه زندگی کرد و اگه ماشین داشته باشی که خیلی راحته.mobile رو میتونید از t mobile بگیرد که ما یک ماهه گرفتیم ۳۰ دلار .
اکثر بانکها بدون id card حساب باز نمیکنند فقط bank of america یتونید حساب باز کنید.برای گواهینامه و id card حتمن social میخوان .
ما البته یک ماهه امدیم تا اینجا رو بررسی کنیم ،ولی در کل جای خوبیه و اگه صبور باشید و یک کار خوب پیدا کنید میشه خوب زندگی کرد.
امیدوارم مطالبم بدردتون بخوره
بعدن مطالب بیشتری مینویسم
فلان خدا حافظ
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
(2012-09-15 ساعت 04:02)3rip نوشته:  چقدر حس بدیه دل کندن از خانواده و دوستان, اما هدفی که در پیش داریم ارزششو داره
احسان- فرودگاه امام- پرواز تهران-رم-آتلانتا 15سپتامبر 2012

سلام دوست خوبم ،

خوش اومدی به غربت !! به سرزمینی که فقط خودتی و خدا .
خوش اومدی به سختیها ، آسایش و استرس .
خوش اومدی به غم و شادی .
خوش اومدی به سرزمین امیدها و نا امیدیها .
خوش اومدی به سرزمین فرصتهای بدست آورده و فرصتهای از دست داده .
خوش اومدی هموطن ، همسفر ، یار و همراه مهاجرسرا .
خوش اومدی کبوتر خسته ، دور از وطن و خانواده .
خوش اومدی به اینجا ، اینجایی که نمیدونیم چه اتفاقات زیبا و زشتی رو تقدیر از این پس برامون رقم خواهد زد .
خوش اومدی به سرزمینی ناشناخته .
خوش اومدی به ایالات متحده آمریکا ، سرزمین پنجاه کشور و یک لیدر .
خوش اومدی احسان ( 3rip ) عزیز . خوش اومدی
تشکر کنندگان: Orchin ، Shezem ، gulu ، shkhmo ، tamanna ، houmanes ، kasrafo ، behrooz ramezani ، مريم361 ، cmbt ، tiba ، 3rip ، پسرایرونی ، etefag ، daria ، roeentan ، msi ، saher ، ali234 ، Solitude ، majid89 ، opayamani ، parsy631 ، maria2000
با سلام
همونطوركه قول داده بودم سه سري سوال راهنمايي رانندگي كاليفرنيا كه من و همسرم گذرونديم را براتون اسكن كردم كه در لينك زير براي استفاده قرار مي دهم.
DMV
نكته اش اينكه من يكبار افتادم با 8 تا غلط(حداكثر 6 تا غلط مجازه) و دفعه دوم پاس شدم. SadSad
ولي خانمم همون دفعه اول هر 36 تا سوال را درست زد و موجبات تعجب و شادي آفيسرهاي DMV و تقدير از ايران و .... يكيشون هم گير داده بود هي درباره Cyrus the great‌ سخنراني مي كرد.Big Grin
2012, Bay Area, CA
ممنونم از لطف همه ی بچه ها.
در مورد سفرم بگم که یکی از بدترین سفرای عمرم بود, چون درست شب قبل از پروازم توی مهمونی که خانواده واسم گرفته بود دوستام لطف کردن و پرتم کردن تو استخر و شدیدا سرما خوردم, در طول پرواز آبریزش بینی و بی حوصلگی خیلی اذیتم کرد, پرواز اول از تهران به رم 20 دقیقه تاخیر داشت, هواپیمایی آلیتالیا اصلا به اون بدی که ازش میگفتن نبود, مهماندارا خیلی خوش برخورد بودن (بلعکس اینکه شنیده بودم با ایرانیا بدرفتاری میکنن) توی فرودگاه رم که از ترمینال جنوب خودمون بی در و پیکرتر بود فقط یکساعت وقت داشتم که خودمو به پرواز دوم برسونم و گیت پروازمو خیلی شانسی پیدا کردم, پرواز دوم به آتلانتا با هواپیمایی دلتا بود,توی پرواز دلتا رفتار مهماندارا فوق العاده متعجبم کرد, اصن از خوش رفتاری به رد بودن, فقط آدمو ماچ نمیکردن (اونم حتما چون شرح وظایفشون نبودهBig Grin) من یه کلمه در اومدم به یکیشون گفتم من سرما خوردم میشه آب جوش برام بیارید, دیگه ولم نمیکردن, تا خود آتلانتا هرچی آب جوش و آب پرتقال و قهوه تو هواپیما بود دادن به خورد من, و کلا دیگه مثل بقیه مسافرا حق انتخاب نداشتم چون ازم نمیپرسید غذع چی میخوری, خودش اومد گفت پاستا واست خوب نیست, مرغ برات آورذم Big Grin . خلاصه پرواز دوم هرچند که خیلی طولانی تر بود اما به لطف خدمه دلتا واسم قابل تحمل شد. توی فرودگاه که وارد شدم به یه آفیسر پاسمو نشون دادم و گفتم باید برم کجا? راهنماییم کرد رفتم یه قسمتی که پاکت زرد رنگ رو ازم گرفت, سی دی عکس قفسه سینه رو گفت نمیخواد واسه خودت, آدرس امریکا رو گرفت و در مورد مقدار پول همراهم پرسید, بعد از انگشت نگاری و عکس گرفتن توی پاسپورتم یه مهر زد و گفت تا سوشالت نیومده پاست همه جا همراهت باشه, اما هیچ کاغذی بهم نداد, سوالم اینه به شماها چه برگه ای میداد که میرفتین وضعیت سوشالتون رو توی سایتش چک میکردین? خلاصه رفتم و رسیدم به دستگاه ایکس ری معروف و ازم خواست هر دوتا ساکم رو باز کنم, توی ساکم به جز لباسام, مقدار زیادی سبزی خشک, 4 کیلو نبات, 4 تا گز, مقدار زیادی ادویه, پسته و انجیر آجیلی, یه نوع نان شیرمال مخصوص اصفهان, و چند کیلو خرما خارک خوزستان که مهمترین سفارش دایی بود و متاسفانه فقط هم به همین خرماها ایراد گرفتن و گفتن که چون تازه ست اصلا نمیزاریم ببریش و اصرارم فایده نداشت. خلاصه مراحل اداری خیلی ساده ای داشت. وارد شهر آتلانتا که شدم تازه فهمیدم شهر رویاهامه, آتلانتا به جنگله بزرگه که توش چندتا ساختمون و خونه ساختن. هیچ جایی رو نمیتونی پیدا کنی که درختای کاج نباشه. خونه دایی توی یه منطقه ست به نام wickfords glen که منطقه خیلی خوبیه, یه جای فوق العاده سرسبز که هرچندتا خونه یه مجموعه رو تشکیل میدن که بش میگن sub vision , این خونه دایی ما یه سمتش یه بالکن بزرگ داره که به سمت جنگله و فوق العاده زیباست, حتما قردا عکساشو واستون میزارم, اتاق منم به همین جنگل اشراف داره. فعلا برنامه خاصی ندارم, چندتا ماشین سه هزار دلاری که همشون تویوتاست واسم پیدا کردن که دوشنبه میریم میبینیمشون, راستی در مورد کارای دندان پزشکی یه شهری 140 مایلی آتلانتاست که یه دانشگاه دندان پزشکیه و دایی میگه ایمپلنتی که 28000دلار بوده رو اینجا با 2000 دلار واسش انجام دادن, و فوق العاده کارشون خوبه. چیز دیگه ای به زهنم نمیرسه بنویسم, اگر از بچه ها در مورد سوالم چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه, پیگیر سوشالم بشم یا وایسم تا بیاد, چرا برگه یا رسیدی بم نداد?
(2012-09-16 ساعت 12:49)hoseyn نوشته:  با سلام
همونطوركه قول داده بودم سه سري سوال راهنمايي رانندگي كاليفرنيا كه من و همسرم گذرونديم را براتون اسكن كردم كه در لينك زير براي استفاده قرار مي دهم.
نمونه سوال گواهينامه

نكته اش اينكه من يكبار افتادم با 8 تا غلط(حداكثر 6 تا غلط مجازه) و دفعه دوم پاس شدم. SadSad
ولي خانمم همون دفعه اول هر 36 تا سوال را درست زد و موجبات تعجب و شادي آفيسرهاي DMV و تقدير از ايران و .... يكيشون هم گير داده بود هي درباره Cyrus the great‌ سخنراني مي كرد.Big Grin
نتوانستم دانلود کنم ممکن است یا با روش دیگر ویا بصورت خصوصی برایم بفرستید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: shkhmo ، behzad7 ، shadin_n ، opayamani
سلام به همه ی دوستان عزیز و تشکر از راهنماییها و دلگرمی هاتون
من تصمیم قطعی گرفتم و ان شاء اله تا یک ماه دیگه رهسپار دیار کفر میشم
شرایطم رو اینجا میارم و وقتی اونجا رسیدم همه چیز رو با جزئیات می نویسم تا راهنمایی برای بقیه دوستان باشه
تعداد: یک نفر ، مجرد ، 37 ساله
آشنا : اول خدا بعد بچه های مهاجرسرا
مدرک: لیسانس ماشینهای کشاورزی بدرد نخور
تخصص: برنامه نویسی سی شارپ غیر حرفه ای
زبان: مکالمه در حد متوسط نسبتا خوب
مقصد: آتلانتا جورجیا
پول : 4000 دلار غیر از پول بلیت
هدف: اقامت دائم . یک سال هر کار باشه انجام می دم بعد میرم دانشگاه
با آرزوی موفقیت برای همه
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: shkhmo ، funnybluesolea ، najibi ، ali234 ، etefag ، afshin4749 ، daria ، 3rip ، roeentan ، vroom ، behzad7 ، niksokhan ، samgh ، h4di ، shadin_n ، Solitude ، houmanes ، MPU ، majid89 ، opayamani ، Hmax ، tiba ، HOME ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
نمونه سوال گواهينامه

No such file with this filename
تشکر کنندگان: shkhmo ، etefag ، behzad7 ، opayamani ، bakhshandehgy
من landing ام نیویورک ولی 1 هفته میمونم ...و میرم به سمت فینیکس! SSN و GREEN CARD میاد فینیکس همون آدرسی که دادم DELIVER شه؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: shkhmo ، opayamani
(2012-09-16 ساعت 13:46)gol1 نوشته:  
نمونه سوال گواهينامه

نتوانستم دانلود کنم ممکن است یا با روش دیگر ویا بصورت خصوصی برایم بفرستید
ببخشيد. دوباره لينكش را مي گذارم و اميدوارم كار كنه. اگر جواب نداد پيغام خصوص بفرستيد.برايتان ارسال كنم.
راستی این سوالات حاوی تیپ 4 و 7 و 8 هست که بالاش نوشتم و امیدوارم که یکی از همین تیپها برای شما باشه و راحت پاس بشید....
DMV
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: gol1 ، etefag ، behzad7 ، opayamani ، parsy631 ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، reza6966
(2012-09-15 ساعت 04:02)3rip نوشته:  چقدر حس بدیه دل کندن از خانواده و دوستان, اما هدفی که در پیش داریم ارزششو داره
احسان- فرودگاه امام- پرواز تهران-رم-آتلانتا 15سپتامبر 2012

کاملا درک می کنم احسان عزیز!
آرزوی موفقیت دارم...
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: frz61 ، etefag ، 3rip ، Solitude ، opayamani
(2012-09-16 ساعت 13:39)3rip نوشته:  ممنونم از لطف همه ی بچه ها.
در مورد سفرم بگم که یکی از بدترین سفرای عمرم بود, چون درست شب قبل از پروازم توی مهمونی که خانواده واسم گرفته بود دوستام لطف کردن و پرتم کردن تو استخر و شدیدا سرما خوردم,
برات آرزوی موفقیت دارمWink
تشکر کنندگان: opayamani ، 3rip ، SH1A2R3 ، shkhmo ، behrooz ramezani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان