کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان عزیز. آیا کسی با BMI از مسير لندن پرواز داشته. من در مورد تعداد چمدون و کيفهای دستی داخل و خارج کابین ميخواستم از تجربياتشون استفاده کنم. ممنون ميشم اگه کمکم کنين.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: opayamani ، SH1A2R3 ، shkhmo ، majid89
(2012-09-16 ساعت 15:10)maz1359 نوشته:  سلام دوستان عزیز. آیا کسی با BMI از مسير لندن پرواز داشته. من در مورد تعداد چمدون و کيفهای دستی داخل و خارج کابین ميخواستم از تجزبياتشون استفاده کنم. ممنون ميشم اگه کمکم کنين.

ممکن است بنویسید مسیر و قیمت بلیط برایتان چقدر شد؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: opayamani ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-09-16 ساعت 16:23)gol1 نوشته:  
(2012-09-16 ساعت 15:10)maz1359 نوشته:  سلام دوستان عزیز. آیا کسی با BMI از مسير لندن پرواز داشته. من در مورد تعداد چمدون و کيفهای دستی داخل و خارج کابین ميخواستم از تجربياتشون استفاده کنم. ممنون ميشم اگه کمکم کنين.

ممکن است بنویسید مسیر و قیمت بلیط برایتان چقدر شد؟
تهران=> لندن=> دنور يکطرفه نفری 1,150,000 تومان.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: Rainy ، opayamani ، gol1 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude ، Emad_L
این چندتا عکس از روز اول:

این تاب تو بالکن (deck) حیاط پشتی خونه دایی
[عکس: 55511842293731192486.jpg]

[عکس: 08967585177811977304.jpg]

این ویوی پنجره اتاق من
[عکس: 66356175044669710315.jpg]

اسم اینم جورابه, به خاطر شکل پاهاش بش میگن جوراب Big Grin
[عکس: 65752598718533867025.jpg]

بچه هایی که هنوز تصمیم نگرفتن کجا بیان در مورد آتلانتا فکر کنن, شهر فوق العاده ایه, سمت کالیفرنیا نرید کار پیدا نمیشه, سمت دالاس هم نرید شهر ارزونیه اما کلا میگن تگزاس ایالت ورشکسته ایه و برای پیشرفت جای خوبی نیست
(2012-09-16 ساعت 22:05)3rip نوشته:  این چندتا عکس از روز اول:

این ویوی پنجره اتاق من

بچه هایی که هنوز تصمیم نگرفتن کجا بیان در مورد آتلانتا فکر کنن, شهر فوق العاده ایه, سمت کالیفرنیا نرید کار پیدا نمیشه, سمت دالاس هم نرید شهر ارزونیه اما کلا میگن تگزاس ایالت ورشکسته ایه و برای پیشرفت جای خوبی نیست

اون دست خودته، احسان؟

یک روایتی هست که میگه کسانی که در طی دهه های قبل از جنوب و جنوب شرق رفتن، دارن یواش یواش بر می گردن و این ایالتها، بخصوص جورجیا، به سرعت دارن رشد می کنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
آره فروزن جان دست خودمه, یه نکته بگم از تجربه دایی که امروز بهم گفت. برای پیدا کردن کار اولیه مثل فروشگاه و اینجورکارا اشتباه اکثر مهاجرا رو تکرار نکنید, نرید مرکز شهر دنبال کار بگردید, چون مرکز شهر اکثرا فقیرها و قشر متوسط زندگی میکنن معمولا کارهای ساده هم خودشون میگیرن و اینجور کارا کم گیر میاد, سعی کنید اون قسمت از شهر که مترو و اتوبوس نداره دنبال کار بگردید چون افراد فقیر که اکثرا ماشین ندارن به اینجور جاها نمیان.

این ویوی پنجره اتاق من

عِین خارجِه ها،،، Big Grin
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: karpenter ، shkhmo ، 3rip ، cmbt ، Rainy ، کیانا ، vroom ، Solitude ، frozen mind ، houmanes ، opayamani

سلام
با عرض تبریک و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما
من بزودی میام همونورا
دو تا سوال:
1- اونجا هم برای اجاره خونه باید حتما کردیت داشته باشیم؟
2- میشه اونجا یه کار دم دستی پیدا کرد تا گرین کارت بیاد؟ یا اینکه حتما باید گرین کارت داشته باشیم تا بتونیم دنبال کار بگردیم؟
مرسی
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: shkhmo ، behzad7 ، 3rip ، کیانا ، Solitude ، mojtaba_k ، opayamani ، مانترا
(2012-09-16 ساعت 04:32)Us1346 نوشته:  سلام دوستان ؛
من الان ۱۰ روزه که دالاس هستم ،پروازمون امارات بود پروازه خوبی بود ولی خیلی طولانی بود .در فرودگاه حدود ۳ ساعت طول کشید تا کارمون انجام بشه .برخوردشون خوب بود .بارها مون رو نگشتند ولی از ایکس ری رد کردند . چون بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار داشتیم و اعلام کرده بودیم ،یک فرم دیگه پر کردیم و ازمون سوالاتی پرسیدند .چند روز خونه یکی از دوستان بودیم و الان هم در homestead هستیم که شبی ۵۲ دلار پرداخت میکنیم البته با صبحانه که خیلی مفصل نیست ولی بد هم نیست .فردای ورودمون رفتیم دفتر social و برای social اقدام کردیم و انجا گفتند که برای شما در فرودگاه اقدامی نشده .در فرودگاه افسری که کارمون رو انجام میداد بهمون گفت که تا ۳ ماهه دیگه گرین کارد هاتون میاد و در دفتره social هم گفتند که که ۴ هفته طول میکشه .البته ظاهر بعضی از دوستان زودتر به دستشون رسیده .
اینجا شهر خلوت و خوبیه .مردم مهربون و خوبی داره.بدون ماشین نمیشه زندگی کرد و اگه ماشین داشته باشی که خیلی راحته.mobile رو میتونید از t mobile بگیرد که ما یک ماهه گرفتیم ۳۰ دلار .
اکثر بانکها بدون id card حساب باز نمیکنند فقط bank of america یتونید حساب باز کنید.برای گواهینامه و id card حتمن social میخوان .
ما البته یک ماهه امدیم تا اینجا رو بررسی کنیم ،ولی در کل جای خوبیه و اگه صبور باشید و یک کار خوب پیدا کنید میشه خوب زندگی کرد.
امیدوارم مطالبم بدردتون بخوره
بعدن مطالب بیشتری مینویسم
فلان خدا حافظ
دوست گرامی لطفا راجع به اون فرم دوم که مربوط به مبلغ بیشتر از 10000 دلار هست کامل تر توضیح بدید.فکر میکنم خیلی از دوستان( منجمله خود من) بخوان بدونن. با تشکر.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: niksokhan ، Solitude ، Emad_L ، shkhmo ، mojtaba_k ، opayamani
(2012-09-17 ساعت 15:04)mgolchin13 نوشته:  
من الان ۱۰ روزه که دالاس هستم
دوست گرامی لطفا راجع به اون فرم دوم که مربوط به مبلغ بیشتر از 10000 دلار هست کامل تر توضیح بدید.فکر میکنم خیلی از دوستان( منجمله خود من) بخوان بدونن. با تشکر.

سلام
فرمهای ضروری که داخل هواپیما و یا موقع ورود ارائه میدهند را
از سایت وزارت خارجه محترمشان دانلود و سپس رفع پسوردش کردم:
http://www.cbp.gov/xp/cgov/toolbox/forms/
سپس برای آن Value گزاری کردم و...
در خدمت شماست تا توسط یک آدوب پی دی اف پروفشنال ( ترجیحا" 8 ) بتوانید در خود فایل پی دی اف تایپ کنید و پرینت بگیرید.
بفرمایید:
http://www.4shared.com/office/i1ZY5M5r/U...Saher.html

اما در مورد پرسش شما باید یک نفر که این راه را رفته است پاسخ دهد زیرا این پرسش من هم هست و تا حالا از هر کس پرسیده ام گفته اند یادمان نمیآید که چگونه این مرحله طی شد.Wink
تشکر کنندگان: amir82 ، Solitude ، shkhmo ، Rainy ، mojtaba_k ، roeentan ، majid89 ، opayamani ، tiba ، mani.iht ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
(2012-09-17 ساعت 15:58)saher نوشته:  
(2012-09-17 ساعت 15:04)mgolchin13 نوشته:  
من الان ۱۰ روزه که دالاس هستم

سلام
فرمهای ضروری که داخل هواپیما و یا موقع ورود ارائه میدهند را
از سایت وزارت خارجه محترمشان دانلود و سپس رفع پسوردش کردم:
http://www.cbp.gov/xp/cgov/toolbox/forms/
سپس برای آن Value گزاری کردم و...
در خدمت شماست تا توسط یک آدوب پی دی اف پروفشنال ( ترجیحا" 8 ) بتوانید در خود فایل پی دی اف تایپ کنید و پرینت بگیرید.
بفرمایید:
http://www.4shared.com/office/i1ZY5M5r/U...Saher.html

اما در مورد پرسش شما باید یک نفر که این راه را رفته است پاسخ دهد زیرا این پرسش من هم هست و تا حالا از هر کس تلفنی هم پرسیده ام شروع به گفتن خاطرات دیگری... کرده است و گفته اند یادمان نمیآید که چگونه این مرحله طی شد.

فایل دوم در www.4shared.com پاک شده!!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: shkhmo ، saher ، opayamani
دوستان عزيز سلام
سوالم مربوط به 10000$ هست .آيا هر نفر مي تونه اين مقدار بياره؟مثلا اگه ما 3 نفر باشيم 30000$ موردي نيست؟

با تشكر از شما
تشکر کنندگان: shkhmo ، Rainy ، opayamani
ببخشید این فرم هایی که تو هواپیما میدن باید برای هرکس جدا پر کرد یا 2 نفر میتونن یکی پر کنن؟
ممنون میشم بگید.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: Solitude ، shkhmo ، opayamani
(2012-09-17 ساعت 16:31)niksokhan نوشته:  دوستان عزيز سلام
سوالم مربوط به 10000$ هست .آيا هر نفر مي تونه اين مقدار بياره؟مثلا اگه ما 3 نفر باشيم 30000$ موردي نيست؟

با تشكر از شما
بيش از اين هم هيچ مشكلي نيست.
بعد از طي مراحل مهاجرت و ضرب مهر در پاس، شما بارها را تحويل مي گيريد و به سمت گيت خروجي مي رويد. آنجاست كه وسايل و پول همراهتان توسط آفيسر گمرك مورد سوال قرار مي گيره.
فرمي كه دوستان گفتند را خود آفيسر مذكور دستش است و از شما تمام پول همراهتان را مي پرسه. حتي ربال. بعد توي جدول ها را پر ميكنه و با نرخ اونجا چنجش را جلوش مي نويسه و سرجمع به دلار در مي آره.
من ازش پرسيدم گفت هيچ محدوديتي نيست و هيچ مالياتي از پول شما كسر نميشه و بايد دقيق تمام پول همراهت را بگي كه من دلار و يورو و ريال داشتم و خودم معادل كل دلارش را گفتم. ولي خودش هم حساب كرد و با نرخ دلار 1200 و خورده اي تومن هم چنج كرد!!!
بنابراين نگران نباشيد و صادقانه حقيقتش را بگوييد.
موفق باشيدWink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: saher ، کیانا ، Orchin ، Emad_L ، Solitude ، shkhmo ، mgolchin13 ، Rainy ، mojtaba_k ، opayamani ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، مانترا

این ویوی پنجره اتاق من

سلام گربه اش امریکاییه یاایرونیه؟
تشکر کنندگان: 3rip ، shadin_n ، Emad_L ، Solitude ، amin.s ، shkhmo ، SH1A2R3 ، کیانا ، opayamani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان