کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان ١٠٠٠٠دلار به ازا هر خانواده است نه هر فرد.ولي اگر پول بيشتري همراه داشتيد ميتوانيد اعلام كنيد هيچ مشكلي هم نخواهيد داشت.در هواپيما ٢ فرم ميدهند فقط اگر اشتباه نكنم بايد ابي را پر كنيد فرم سفيد براي ويزاي ويزيتوري است و هر خانواده نياز به يك فرم دارد(مثلا اگر شما سه نفر هستيد فقط يك فرم پر ميكنيد).مهماندار هواپيما اگر بپرسيد كمكتان ميكنيد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: saher ، کیانا ، shadin_n ، Orchin ، etefag ، Emad_L ، Solitude ، shkhmo ، mgolchin13 ، daria ، Rainy ، opayamani ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1
بالاخره ما چند تا فرم بايد تو هواپيما پر كنيم؟
يكي ميگه هر نفر يه فرم يكي ديگه ميگه هر خانواده يه فرم،چيكار بايد بكنيم بالاخره؟
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: saher ، shadin_n ، shkhmo ، opayamani
(2012-09-17 ساعت 20:33)paymanva نوشته:  بالاخره ما چند تا فرم بايد تو هواپيما پر كنيم؟
يكي ميگه هر نفر يه فرم يكي ديگه ميگه هر خانواده يه فرم،چيكار بايد بكنيم بالاخره؟

ببخشید, نظر من با نظر ایشون کمی متفاوت بود و من کامنت خودمو پاک کردم.

موضوع هنوز مطرح میباشد و نظرات سایر دوستان هم میتون کمک کنه.

میزان پول فقط باید اعلام شود و محدودیت وجود ندارد.

نام آن فرم SS-5 میباشد و از 5 صفحه تشکیل شده است. نام دیگرش فرم آبی میباشد. متعلق به اداره سوشال سکیوریتی میباشد و شما باید صفحه پنجم آن را پر نمایید.

اینجا شما میتوانید با آدوب پروفشنال در آن تایپ کنید: http://www.4shared.com/office/BUp13fyb/S...Saher.html

و اینجا هم تصویر صفحه پنجم آن را گذاشتم دوست عزیز و ارجمند: http://www.4shared.com/photo/Aq8g6Dmc/SS...Saher.html
تشکر کنندگان: shadin_n ، amir82 ، Solitude ، shkhmo ، daria ، opayamani ، iloveshadow ، a.r.a.s.h1 ، مانترا ، kasrafo
به عنوان کسی که فرم پر کردن رو تجربه کرده عرض میکنم که برای هر خانواده یک فرم هستش و مبلغ بیش از ده هزار دلار برای هر خانواده باید ذکر بشه.
یه فرم دیگه هستش که مخصوص ویزیتورها هستش و برای هر نفر یکی پر میکنن ولی ماها نیازی به اون نداریم.اگر هم پر کنید کار بیخودی هستش و همونجا موقع تحویل دادن مدارک میندازنش تو سطل آشغال.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: کیانا ، shadin_n ، saher ، Solitude ، shkhmo ، daria ، majid89 ، opayamani ، مانترا
(2012-09-16 ساعت 13:39)3rip نوشته:  ممنونم از لطف همه ی بچه ها.
در مورد سفرم بگم که یکی از بدترین سفرای عمرم بود, چون درست شب قبل از پروازم توی مهمونی که خانواده واسم گرفته بود دوستام لطف کردن و پرتم کردن تو استخر و شدیدا سرما خوردم, در طول پرواز آبریزش بینی و بی حوصلگی خیلی اذیتم کرد, پرواز اول از تهران به رم 20 دقیقه تاخیر داشت, هواپیمایی آلیتالیا اصلا به اون بدی که ازش میگفتن نبود, مهماندارا خیلی خوش برخورد بودن (بلعکس اینکه شنیده بودم با ایرانیا بدرفتاری میکنن) توی فرودگاه رم که از ترمینال جنوب خودمون بی در و پیکرتر بود فقط یکساعت وقت داشتم که خودمو به پرواز دوم برسونم و گیت پروازمو خیلی شانسی پیدا کردم, پرواز دوم به آتلانتا با هواپیمایی دلتا بود,توی پرواز دلتا رفتار مهماندارا فوق العاده متعجبم کرد, اصن از خوش رفتاری به رد بودن, فقط آدمو ماچ نمیکردن (اونم حتما چون شرح وظایفشون نبودهBig Grin) من یه کلمه در اومدم به یکیشون گفتم من سرما خوردم میشه آب جوش برام بیارید, دیگه ولم نمیکردن, تا خود آتلانتا هرچی آب جوش و آب پرتقال و قهوه تو هواپیما بود دادن به خورد من, و کلا دیگه مثل بقیه مسافرا حق انتخاب نداشتم چون ازم نمیپرسید غذع چی میخوری, خودش اومد گفت پاستا واست خوب نیست, مرغ برات آورذم Big Grin . خلاصه پرواز دوم هرچند که خیلی طولانی تر بود اما به لطف خدمه دلتا واسم قابل تحمل شد. توی فرودگاه که وارد شدم به یه آفیسر پاسمو نشون دادم و گفتم باید برم کجا? راهنماییم کرد رفتم یه قسمتی که پاکت زرد رنگ رو ازم گرفت, سی دی عکس قفسه سینه رو گفت نمیخواد واسه خودت, آدرس آمریکا رو گرفت و در مورد مقدار پول همراهم پرسید, بعد از انگشت نگاری و عکس گرفتن توی پاسپورتم یه مهر زد و گفت تا سوشالت نیومده پاست همه جا همراهت باشه, اما هیچ کاغذی بهم نداد, سوالم اینه به شماها چه برگه ای میداد که میرفتین وضعیت سوشالتون رو توی سایتش چک میکردین? خلاصه رفتم و رسیدم به دستگاه ایکس ری معروف و ازم خواست هر دوتا ساکم رو باز کنم, توی ساکم به جز لباسام, مقدار زیادی سبزی خشک, 4 کیلو نبات, 4 تا گز, مقدار زیادی ادویه, پسته و انجیر آجیلی, یه نوع نان شیرمال مخصوص اصفهان, و چند کیلو خرما خارک خوزستان که مهمترین سفارش دایی بود و متاسفانه فقط هم به همین خرماها ایراد گرفتن و گفتن که چون تازه ست اصلا نمیزاریم ببریش و اصرارم فایده نداشت. خلاصه مراحل اداری خیلی ساده ای داشت. وارد شهر آتلانتا که شدم تازه فهمیدم شهر رویاهامه, آتلانتا به جنگله بزرگه که توش چندتا ساختمون و خونه ساختن. هیچ جایی رو نمیتونی پیدا کنی که درختای کاج نباشه. خونه دایی توی یه منطقه ست به نام wickfords glen که منطقه خیلی خوبیه, یه جای فوق العاده سرسبز که هرچندتا خونه یه مجموعه رو تشکیل میدن که بش میگن sub vision , این خونه دایی ما یه سمتش یه بالکن بزرگ داره که به سمت جنگله و فوق العاده زیباست, حتما قردا عکساشو واستون میزارم, اتاق منم به همین جنگل اشراف داره. فعلا برنامه خاصی ندارم, چندتا ماشین سه هزار دلاری که همشون تویوتاست واسم پیدا کردن که دوشنبه میریم میبینیمشون, راستی در مورد کارای دندان پزشکی یه شهری 140 مایلی آتلانتاست که یه دانشگاه دندان پزشکیه و دایی میگه ایمپلنتی که 28000دلار بوده رو اینجا با 2000 دلار واسش انجام دادن, و فوق العاده کارشون خوبه. چیز دیگه ای به زهنم نمیرسه بنویسم, اگر از بچه ها در مورد سوالم چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه, پیگیر سوشالم بشم یا وایسم تا بیاد, چرا برگه یا رسیدی بم نداد?

سلام احسان جان،
خوشحالم که تجربه برخورد اولت خوب بود و از آنلانتا لذت بردی. منم یک ماه دیگه به دالاس پرواز دارم امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم.
به نظر من برو دنبال سوشیال. چون قبلا خوانده بودم بچه هایی که نرفتن و بعد از مدتی فهمیدن از طریق فرودگاه براشون اقدام نشده بود و خلاصه چند هفته ای از کار و زندگی افتادن.
راستی به دوستان توصیه میکنم کارهای پزشکیشون رو در ایران انجام بدن و پیچ و مهره هاشون رو برای حداقل یک سال آینده سفت کنن. آخه 28000 دلار برای یه ایمپلنت ؟؟!!! :دی
خوب دوستان داره کم کم سفر منم شروع میشه.
پیش سفر نامه من هم همین طور Big Grin

در کل بعد کلی سرچ و این حرفا امروز رفتم تحقیقات میدانیم رو در آزانسهای هواپیمایی شروع کردم.

نکته جالب امروز مثل این که British Airways شرکت BMI رو خریده و از بعد دسامر یا ژانویه پروازای BMI با بریتیش ایرویز انجام میشه چنتا آزانسای هواپیمایی اینو گفتن واسم جالب بود.

از اونجایی که من کسی رو تو امریکا ندارم که روش برای ورودم برم پیشش بمونم این راه حل پیش روی من است.
یک سری از آژانسای هواپیمایی بنا به ارتباطاتی که با آژانسای مسافرتی توی دبی دارن میتونن هتل تو امریکا از ایران واستون بگیرن از طریق آژانسای دبی که این خیلی خوبه از یه نظر و خیلی بده از نظر دیگه.

از نظر این که خوبه وقتی میرسی به شهری که باید برسی سرگردون نیستی که کجا حالا باید بری با ووچر هتلی که رزرو کردی پا میشی میری هتل و حله.

از یه لحاظ که دلار گرون و گرونتر میشه یه هتل که شیی 50تا 90دلاری هست به پول ما اصلآ ولش آب که از سر گذشت چه یک وجب چه 10وجب

من تصمیم دارم واسه حداقل 4تا 5روز اول هتل رو از اینجا رزرو کنم که رسیدم جایی داشته باشم که دنبال جا نباشم اول بسم الله.

واسه پرواز هم احتمال زیاد با بریتیش ایرویز میرم. مقصدم هم احتمالآ فینیکس اریزونا باشه فعلآ که چیزی نظرم رو عوض نکرده تا ببینیم خدا چی میخواد.

بریتیش ایرویز تهران - لندن - فینیکس 1.800.000تومان یک طرفه اکونومی واسه 5سپتامبر البته 26ژانویه هم چک کرد ولی زیاد اختلاف قیمت نداشت.
ولی سپتامر اگه برم آخرین پروازای BMI خواهد بود و بعد از اون تو سال جدید بریتیش ایرویز میشه.

بر میگردم فعلآ
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: vroom ، Danoosh ، پسرایرونی ، shkhmo ، saher ، etefag ، MPU ، mgolchin13 ، daria ، shadin_n ، ali234 ، h4di ، roeentan ، majid89 ، opayamani ، kasrafo
سلام
سوشال من بدون مراجعه به جايي دو روز بيش اومد يعني دقيقا ٩ روز، امروزم رفتم واسه امتحان رانندكي اونم دقيقا با ٦ تا غلط قبول شدم: دي ساعت ٥ هم اخرين مصاحبه واسه كارمو مي رم ( ٢ تاش موفقيت اميز بوده امروز فيناله ديكه :دي ) انجام بدم كه اكه خدا بخواد از فردا با ساعتي ١٢ دلار ٤٠ ساعت در هفته شروع كنيم :دي كارمو از طريق برادرم بيدا كردم نه كه فكر كنين بارتي بازي بوده نههههه اصلا:دي فقط معرفيم كرد.
واسم دعا كنين
سوالي بود در خدمتم
مهيار- دهات كاليفرنيا :دي 
F2a , PD: 18 Aguest 2014
Approved :Jan 2015
Case number ,Invoiced number :March 2015
Ds 261 : July 31
120$ :aguest 6
320$: sep 10th
Ds 260: sep 17th  2015
إرسال مدارك : sep 21 2015
تكميل مدارك : october 22 2015
كارنت : 11 janurary
مصاحبه: اواخر february
انكارا
سلام دوستان
سلام من و از بلاد کفر ، شهر بوستون پذیرا باشید
16 سپتامبر ساعت 4:40 صبح با پرواز BMI اول به ایروان برای سوخت گیری و سپس به سمت فرودگاه هیترو لندن حرکت کردیم.... فرودگاه بزرگیه و من چون از ترمینال 1 باید میرفتم 5 ... سوار اتوبوس و سپس مترو شدم... فکر نکنید سخته.. نه چون تابلو های راهنما هست همه جا Smile
پرواز من قرار بود ساعت 11:20 به وقت لندن با British Airways انجام بشه که تقریبا 1-2 ساعت تاخیر داشت... داستانی بود برای خودش......
ساعت 3 به وقت بوستون وارد فرودگاه لوگان بوستون شدم و کارهای اداری هم تقریبا 1:30-2 ساعت طول کشید... حالا جزئیات و به شکل سفرنامه مینویسم به زودی Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
(2012-09-18 ساعت 04:30)schaghayegh نوشته:  سلام دوستان
16 سپتامبر ساعت 4:40 صبح با پرواز BMI اول به ایروان برای سوخت گیری و سپس به سمت فرودگاه هیترو لندن حرکت کردیم.... فرودگاه بزرگیه و من چون از ترمینال 1 باید میرفتم 5 ... سوار اتوبوس و سپس مترو شدم... فکر نکنید سخته.. نه چون تابلو های راهنما هست همه جا Smile
پرواز من قرار بود ساعت 11:20 به وقت لندن با British Airways انجام بشه که تقریبا 1-2 ساعت تاخیر داشت... داستانی بود برای خودش......
ساعت 3 به وقت بوستون وارد فرودگاه لوگان بوستون شدم و کارهای اداری هم تقریبا 1:30-2 ساعت طول کشید... حالا جزئیات و به شکل سفرنامه مینویسم به زودی Smile
آیا فرودگاه را بایستی تعویض می کردی ؟اگر اشتباه نکنم 50 کیلومتر با هم فاصله داشتند البته من در گوگل مپ دیدم اگر صحیح است ویزا وارد شدن به انگلیس نمی خواست؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، shadin_n ، Solitude ، behrooz ramezani ، roeentan ، opayamani
(2012-09-18 ساعت 01:48)mahyar66 نوشته:  سلام
سوشال من بدون مراجعه به جايي دو روز بيش اومد يعني دقيقا ٩ روز، امروزم رفتم واسه امتحان رانندكي اونم دقيقا با ٦ تا غلط قبول شدم: دي ساعت ٥ هم اخرين مصاحبه واسه كارمو مي رم ( ٢ تاش موفقيت اميز بوده امروز فيناله ديكه :دي ) انجام بدم كه اكه خدا بخواد از فردا با ساعتي ١٢ دلار ٤٠ ساعت در هفته شروع كنيم :دي كارمو از طريق برادرم بيدا كردم نه كه فكر كنين بارتي بازي بوده نههههه اصلا:دي فقط معرفيم كرد.
واسم دعا كنين
سوالي بود در خدمتم
مهیارجان خیلی خوشحال شدم امیدوارم همیشه پیروزوموفق باشی
شیرینی سرکار یادت نرود.Big Grin
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: houmanes ، daria ، shadin_n ، Solitude ، mahyar66 ، mojtaba_k ، shkhmo ، opayamani ، kasrafo
(2012-09-18 ساعت 01:48)mahyar66 نوشته:  سلام
واسم دعا كنين
سوالي بود در خدمتم

سلام دوست عزیز
میشه لطفا در مورد تخصصت و نوع کاری که پیدا کردی هم توضیح بدی، همینطور بهمون بگو کدوم شهر هستی.
ممنون ازت
تشکر کنندگان: gol1 ، daria ، shadin_n ، shkhmo ، opayamani
(2012-09-18 ساعت 00:55)Solitude نوشته:  خوب دوستان داره کم کم سفر منم شروع میشه.

بر میگردم فعلآ
سلام
یک طرفه اکونومی واسه 5سپتامبر !!
امروز 18 سپتامبره. احتمالا" منظورتون 25 سپتامبر بوده است.
تشکر کنندگان: shadin_n ، Solitude ، shkhmo ، opayamani
(2012-09-18 ساعت 04:30)schaghayegh نوشته:  سلام دوستان
شقایق جان منتظر هستم که بیشتر بنویسی‌.مخصوصا از محله‌های بوستون.البته خودم تحقیق مفصّلی کردم و ظاهراًbrookline,somerville جاهای خوبی‌ هستند مخصوصا مدارس آن.ولی‌ بد جوری گران هستند.لامصب با این آب و هوای سرد خیلی‌ گران است این بوستون.من آخر دسامبر میم برای مصاحبهٔ کاری که امیدوارم جور بشه.از آب و هوا هم بگو که الان چطور است و برای دسامبر قرار است چطور بشهههههSad.راستی‌ در یک فایل مفصّلی که من درمورد بوستون دارم نوشته است که اگر شما در یک هفته یک لباس را دو بر سر کار بپوشید اصلا خوشیند نیست و حداقل باید یک هفته بین آن فاصله باشند.خیلی‌ دلم می‌خواهد هر چه زود تر این مردم بوستون را که ساکنان کالیفرنیا را دهاتی می‌نامند ملاقات کنمSmile
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: daria ، shadin_n ، Solitude ، schaghayegh ، Orchin ، mojtaba_k ، funnybluesolea ، roeentan ، shkhmo ، houmanes ، majid89 ، opayamani
دوستان عزیز سفر کرده!

لطفا" بفرمایید که مدارک مهمی که باید با خودمون بیاریم بجز پاسپورت و گواهینامه معمولی و یا بین المللی, چه چیزهایی در ارتباط با پروسه گرفتن گرین کارت, میباشند؟

آیا مدارک خاصی مد نظر است؟

فرم, مدارک ازدواج؟ ...کسی تا حالا کمبودی داشته؟

ممنون
تشکر کنندگان: shadin_n ، Solitude ، Orchin ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، shkhmo ، opayamani
لطفا واسه من هم بفرستین .......
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان