موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-20 ساعت 04:20)sezar نوشته: (2012-09-20 ساعت 03:32)LisaSimpson نوشته: (2012-09-20 ساعت 01:38)vahid_ce نوشته: (2012-09-20 ساعت 01:23)schaghayegh نوشته: (2012-09-20 ساعت 01:11)vahid_ce نوشته: بله مهر زد. رو صفحه ویزا هم نوشته "upon endorsement serves as temporary I-551 Evidencing permanent visa residence for 1 year."
خب مهر رو که برای همه میزنن....
قبل از اینکه گرین کارتمو بگیرم، می تونم از آمریکا خارج بشم؟
درباره مهر روشن توضیح نمیدین دوست عزیز. این جمله رو که روی ویزای همه نوشتن. مهر رو هم که به محض ورود میزنند که حاوی تاریخ وروده.
بدون گرین کارت میتونید خارج شید چون مهر ویزای شمابعد از ورود تا یک سال حکم گرین کارت داره.
دوست عزیز ویزای مهاجرتی همه ازتاریخ ورود به مدت یک سال حکم گرین کارت رو داره و مهر خاصی روش نمیزنن
(2012-09-19 ساعت 09:41)gulu نوشته: اگه خدا بخواد ما بعد از دريافت ويزا قراره به مدت يه ماه بيايم آمريكا براي دريافت گرين كارت و ssn ، مي خواستم بپرسم بيمه مسافرتي هم براي سفر به آمريكا وجود داره ؟ آيا آژانس هاي داخلي يا بيمه هايي مثل سامان مسافرت به آمريكا رو بيمه مي كنند يا نه ؟ اگه كسي اينكارو انجام داده لطفاً راهنمايي كنه ارزش داره و آيا مي شه روش حساب باز كرد يا نه ؟
اگه تحقیق کنین بعضی شرکتهای هواپیمایی بیمه بین الملی صادر میکنن
شما هر دفتر بیمه که برین برای تعداد روزهای سفرتون بیمه آکسا صادر میکنه.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
ما دیروز عصر رسیدم لسآنجلس و خواستم بگم که کارا بصورت روال خودش انجام میشه، نه باید ایدهآل فکر کرد و نه باید بدبینانه قضیه رو دید (از این جهت گفتم که یه جایی خوندم که به ایرانیا بیاحترامی شده و داد کشیده بودن و این داستانا)
پرواز ما ترکیش کامفورت بود که به نظرم راحت بود و مسیر 13 ساعته به خوردن و فیلم دیدن و خوابیدن گذشت و خستگی چندانی نداشت (البته طی این چند روزه خستگی سفر نشون میده خودشو)
توی هواپیما یه برگه آبی میدن (بازاء کل خانواده یکی پر میشه) و اشتباها ممکنه برگه سفید (به تعداد افراد) هم بدن، وقتی با خدمه پرواز صحبت کردم گفتن پر کن اینو، من که شک داشتم پرش نکردم و قبل از پاسپورت چک از مسئول اونجا پرسیدم (پاکت زرد رو نشون دادم) و اون گفت که فقط برگه آبی پر شه.
در مورد دلار هم که نه فرودگاه امام چک کرد، و نه فرودگاه لسآنجلس، فقط پرسید چقدر دلار دارین و تموم (همین مقدار رو هم تو برگه آبی نوشته بودیم)
یه نکته دیگه اینکه اگه کسی میاد دنبالتون بهش بگین چند ساعتی دیر بیاد چون ممکنه کارتون طول بکشه و اونا از انتظار خسته بشن
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
گاهی میبینم که بعضی از دوستان مینویسن که بعد از ورود به امریکا، ویزای شما تا یکسال حکم گرین کارت رو داره. این حرف کاملاً درسته.
آممما، دوستانی که مجبورن به خاطر شرایطشون بلافاصله برگردن، به دوستاشون و یا کسی که گرین کارت میره خونش بگن که حتی الامکان یه جوری یرسونه به دستشون. حالا یا پست سفارشی کنه، یا بده به یه آدم مطمئن که داره میره واسش ببره.
میدونین چرا؟ چون اینجا توی هر اداره ای که میری، همه نفراتی که هستن قوانین رو نمیدونن. مثلاً میری پیش یه نفر، میگه این کار اصلا امکانپذیر نیس. میری پیش میز کناری، یا میری فردا میای و میری پیش یه نفر دیگه، اون همون وقت واست انجام میده.
خلاصه از این دست رفتارها اینجا ممکنه زیاد ببینی.
یکی از دوستام مجبور شد قبل از گرفتن گرین کارتش بره ایران. واسه برگشتش بیچاره شد. از همون اول که آژانس ها باید ویزا یا گرین کارتو رویت کنن تا بلیط صادر کنن و مشکل خرید بلیط داشت. بعد بلیطو خرید، رفت توی فرودگاه ایران، نمیذاشتن سوار شه. کلی با اونا صحبت کرده و مترجم آوردن و پایین ویزا رو خوندن ... تا تونسته سوار شه. بعد رفته بود توی انگلیس، دوباره همون بساطو اونجا داشته و اونا میگفتن که تاریخ ویزات گذشته. (منظور 6 ماه اعتبار ویزاست)
بالاخره با یه مکافاتی 30 دقیقه قبل پرواز اجازه سوار شدنو میگیره و میره بالا.
تا اینجاشو میگیم خب طبیعیه. میرسه فرودگاه لوس آنجلس، اونجا هم جلوشو میگیرن. خلاصه 3 ساعت منتظرش میذارن و میگن نمیشه بری تو. هرچی بهشون پایین ویزا رو نشون میداده و میگفته این قانونه، قبول نمیکردن. تا اینکه بالاخره راضی میشن و قبول میکنن.
واسه همین میگم تا میشه با گرین کارت بیاین، یا حداقل برسونن به دستتون تا سر درد نکشین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
ما تا دو هفته دیگه عازم سن فرانسیسکو هستیم.
در مورد موبایل و اینترنت سوالاتی داشتم که خوشحال میشم راهنمایی کنید.
1. من گوشی خودم الان چیز مالی نیست و قصد دارم همونجا گوشی هم بگیرم. ترجیح من آی فون 5 هستش که ظاهرا باید از at&t بگیرم.
2. گوشی فعلی خانمم خوبه و ترجیح می دیم از همون بتونیم استفاده کنیم.
3. هر دو خط می خوام دیتا داشته باشن... ترجیحم اینه اگر بشه از همین اینترنت گوشیها برای استفاده توی خونه و لپ تاپ هم بشه استفاده کرد (خوبه این کار؟)
فامیلی پلن های at&t رو دیدم ولی در اینصورت باید برای خانمم هم ظاهرا گوشی بگیریم و ظاهرا بدون گوشی نمی دن و اونوقت گوشی خودش هم بلا استفاده میشه...
خلاصه اینکه برای من اینترنت روی گوشی خیلی مهمه و صحبت کردن هم اگر نامحدود باشه یا نباشه خیلی مهم نیست.
ورود به آمریکا: 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-20 ساعت 14:17)majid89 نوشته: دوستان
ما تا دو هفته دیگه عازم سن فرانسیسکو هستیم.
در مورد موبایل و اینترنت سوالاتی داشتم که خوشحال میشم راهنمایی کنید.
1. من گوشی خودم الان چیز مالی نیست و قصد دارم همونجا گوشی هم بگیرم. ترجیح من آی فون 5 هستش که ظاهرا باید از at&t بگیرم.
2. گوشی فعلی خانمم خوبه و ترجیح می دیم از همون بتونیم استفاده کنیم.
3. هر دو خط می خوام دیتا داشته باشن... ترجیحم اینه اگر بشه از همین اینترنت گوشیها برای استفاده توی خونه و لپ تاپ هم بشه استفاده کرد (خوبه این کار؟)
فامیلی پلن های at&t رو دیدم ولی در اینصورت باید برای خانمم هم ظاهرا گوشی بگیریم و ظاهرا بدون گوشی نمی دن و اونوقت گوشی خودش هم بلا استفاده میشه...
خلاصه اینکه برای من اینترنت روی گوشی خیلی مهمه و صحبت کردن هم اگر نامحدود باشه یا نباشه خیلی مهم نیست.
سلام همانطور که می دونی من در مورد پلن های موبایل اطلاعاتی ندارم ولی در مورد ایفون ۵ بهتره صبر کنی تا مدل های فکتوری آن لاک بیاد این مدل هایی که با پلن می فروشن محدودیت های داره که وقتی بخواهی اپراتور عوض کنی یا مسافرت بری به کشورهای دیگه غیر قابل استفاده می شه و دردسرساز
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تو فرودگاه دالالس سادگی کردم گفتم می خوام بعد از 20 روز برگردم ایران. حالا نگران هستم نکنه این موضوع واسم دردسرساز بشه . از دوستان بوده کسی که تو فرودگاه به آفیسر بگه می خواد برگرده ایران؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رو مهر نوشته "submitted DAL"
[/quote]
واسه من نوشته
Admitted
WAS
و تاریخ ورود رو هم زده.
کسی نظری نداره؟
2011ax
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-20 ساعت 19:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-20 ساعت 19:39 توسط Omidooo.)
3ripعزیز هر موقع وقت کردی از اتلانتا بنویس متشکر میشم