کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-09-21 ساعت 12:24)nilufar نوشته:  دوستان
ما میخواهیم بریم سن خوزه کسی میدونه پرواز مستقیم برای سن خوزه هست یا نه ؟

ظاهرا پرواز مستقیم از خارج از آمریکا نداره ولی خوب مثلا از سنفرانسیسکو داره.
مثلا اینطوری میشه:
تهران - لندن - سانفرانسیسکو - سن هوزه

البته اختلاف پروازش (حدود 200-300 دلار برای هر نفر) به نظر من ارزشش رو نداره و شما با تاکسی یا ون بری خیلی راحت تره (حدود 100 دلار برای همه)

مقصد ما هم سن هوزه هست ولی فرودگاهمون همون SFO هستش.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: nilufar ، Orchin ، opayamani ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، tiba ، shkhmo
(2012-09-21 ساعت 12:46)Orchin نوشته:  
نیلوفر عزیز تاآنجایی که من تحقیق کردم خیر باید وارد یکی ازشهرها مانند LA بشوید وازآنجاپروازدوم رابه سن خوزه انجام دهید البته شرکتهای مختلف ورودی به شهرهای مختلف دارند وازآنجا به سن خوزه.
به نظرمن به سایت momendo سربزن ومبدا تهران ومقصد راسن خوزه بزن تمام پروازها رابرایت لیست میکندومیتوانی بامقایسه خوب انتخاب کنی.
دوست عزیز لس آنجلس 500 کیلومتر تا سن هوزه فاصله داره!!! برای مردم شر درست نکنید.Big Grin
سن هوزه یک فرودگاه اسما بین المللی داره. ولی خارجی ترین پروازش به آلاسکا و هاوایی و کاناداست! بنابراین خانم نیلوفر، شما باید بلیط سن فرانسیسکو بگیرید.
من خودم با لوفت هانزا رفتم. که همه میگن بهترین گزینه است. ولی امارات و KLM را هم می تونید چک کنید.
از فرودگاه بین المللی سن فرانسیسکو تا مرکز سن هوزه فاصله حدود 60 کیلومتره و شما با ترن، تاکسی یا شاتل می تونید برید به سن هوزه. اگه تکی هستید که با اتوبوس بروید ولی اگه بیش از 2 نفرید از شاتل یک دربست سواری با 120 تا 150 دلار می تونید بگیرید.
اگر مثل ما کسی بیاد دنبالتون که دیگه غمی نیست. 40 دقیقه راهه.
مثل اینکه خیلی توکل بر خدا دارید عازم می شید!Wink لذا اگه موردی بود بفرمایید در حد توان مشورت بدهم.
موفق باشید.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: nilufar ، Orchin ، opayamani ، کیانا ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، alis60 ، MPU ، tiba ، shkhmo ، Solitude
از همگی بابت راهنماییتون متشکرم
HOSEYN دوست عزیز شما همیشه لطف دارید ممنون که راهنمایی میفرمایید
راستی بلیط به سانفراسیسکو با پرواز لوفانتزا هواپیماش هم بویینگ( 747 ) 1900 قیمت دادن به نظرتون OK بکنم یا تا فردا صبر کنم می ترسم ارز دولتی رو بردارن
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: opayamani ، hoseyn ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، shkhmo ، Solitude
(2012-09-21 ساعت 13:30)majid89 نوشته:  

مثلا اینطوری میشه:

البته اختلاف پروازش (حدود 200-300 دلار برای هر نفر) به نظر من ارزشش رو نداره و شما با تاکسی یا ون بری خیلی راحت تره (حدود 100 دلار برای همه)

سلام منم میرم سن حوزه
با پرواز امارات مستقیم میرم به سانفرانسیسکو و اونجا میان دنبالم
شماها کی پرواز دارید؟ من ۲۸ سپتامبر میرم
تشکر کنندگان: nilufar ، opayamani ، کیانا ، shkhmo ، Solitude
(2012-09-21 ساعت 13:55)shawn2012 نوشته:  
(2012-09-21 ساعت 13:30)majid89 نوشته:  

مثلا اینطوری میشه:

سلام منم میرم سن حوزه
با پرواز امارات مستقیم میرم به سانفرانسیسکو و اونجا میان دنبالم
شماها کی پرواز دارید؟ من ۲۸ سپتامبر میرم

ما 6 اکتبر میریم...
مهاجرین سن هوزه مثل اینکه کم نیستند! Wink
کاش میشد از یه طریقی با هم ارتباط داشته باشیم
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: opayamani ، کیانا ، nilufar ، tiba ، shkhmo ، Solitude
(2012-09-21 ساعت 13:51)nilufar نوشته:  از همگی بابت راهنماییتون متشکرم
راستی بلیط به سانفراسیسکو با پرواز لوفانتزا هواپیماش هم بویینگ( 777 ) 1900 قیمت دادن به نظرتون OK بکنم یا تا فردا صبر کنم می ترسم ارز دولتی رو بردارن
ما برای هوستون که میخاستیم بگیریم،لوفتانزا 1900 قیمت دادن. فکر کنم با توجه به اینکه سن هوزه غربی تره و مسافتش بیشتره، به نظر می ارزه.
ما چون تو سایت لوفتانزا دیدم فقط یک ساک 23 کیلویی رایگانه و بعدی 70 دلار هزینه داره، پرواز امارات رو انتخاب کردیم که 2 تا ساک میشه برد.
هرچند لوفتانزا بنظرم خیلی بهتره. هرچی باشه تو فرانکفورت ترانزیت داره نه دوبی
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: کیانا ، nilufar ، mojtaba_k ، opayamani ، daria ، shkhmo
راستی بلیط به سانفراسیسکو با پرواز لوفانتزا هواپیماش هم بویینگ( 777 ) 1900 قیمت دادن به نظرتون OK بکنم یا تا فردا صبر کنم می ترسم ارز دولتی رو بردارن
پرواز ما بخش اولش با 747 بود و بخش دوم با ایرباس 380. من مردم از خوشی و کیف کردم از این پرواز. آب تو دل هیچ کس تکون نخورد. واقعا پروازش عالی بود. نفهمیدم که رفت را می فرمایید یا رفت و برگشت. ضمن اینکه تاریخ هم مهم است ولی تا دیر نشده حتما بلیط را بخرید.
ضمنا من شنیدم لوفت هانزا هم 2 تا 23 کیلو شده است....
موفق باشید
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: کیانا ، mojtaba_k ، opayamani ، daria ، alis60 ، shkhmo
دوستان شماره یssn رو از کجا باید دریافت کنیم؟
آیا همراه با گرین کارت میاد؟
تشکر کنندگان: opayamani ، shkhmo
(2012-09-21 ساعت 22:17)LadyInRed نوشته:  دوستان شماره یssn رو از کجا باید دریافت کنیم؟
آیا همراه با گرین کارت میاد؟

شماره ssnیا شماره تامین اجتماعی شما از طریق اداره سوشال سکیوریتی صادر میشه. بعضی از دوستان بعد از رسیدن به شهر مورد نظر واسه تسریع پروسه گرفتن این شماره به نزدیکترین اداره social securityمراجعه میکنند. ولی بعضی ها هم اعتقاد دارن نیازی به مراجعه نیست. به هر حال اگه وقتش رو دارید و میخواهید مطمئن باشین که شماره رو در اسرع وقت میگیرد شاید بهتر باشه یه سر به این اداره بزنید.
گرین کارت از طریق نهاد دیگری صادر میشه که اگه اشتباه نکنم department of homeland securityهستش.
واسه گرفن اون ما جائی مراجعه نکردیم. فقط صبر کردیمSmile
ممکنه تصادفا همزمان با هم برسن ولی از یک محل مشترک صادر نمیشن.
2011ax
تشکر کنندگان: کیانا ، Orchin ، mojtaba_k ، opayamani ، daria ، alis60 ، MPU ، tiba ، shkhmo ، saljoogh ، Solitude
دوستای گلم من 10 روز بعد از ورودم امتحان گواهینامه رو دادم که ایین نامه بار اول قبول شدم سوالا 99%تکراری بودن.من به زبان فارسی امتحان دادم که راحتتر از اینگلیسیه.با در دست داشتن ترجمه گواهینامه دارم خودم به تنهایی ماشین میرونم دخترم رو میبرم مدرسه-از مدرسه مییارمش و هر جاییی خواستم میرم.
گرین کارت شوهرم چند روز قبل اومد گرین کارت من و دخترم هم همین چند دقیقه پیش دوستم زنگ زد که رسیده.کارها یواش یواش داره پیش میره....
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-09-22 ساعت 06:00)SH1A2R3 نوشته:  دوستای گلم من 10 روز بعد از ورودم امتحان گواهینامه رو دادم که ایین نامه بار اول قبول شدم سوالا 99%تکراری بودن.من به زبان فارسی امتحان دادم که راحتتر از اینگلیسیه.با در دست داشتن ترجمه گواهینامه دارم خودم به تنهایی ماشین میرونم دخترم رو میبرم مدرسه-از مدرسه مییارمش و هر جاییی خواستم میرم.
گرین کارت شوهرم چند روز قبل اومد گرین کارت من و دخترم هم همین چند دقیقه پیش دوستم زنگ زد که رسیده.کارها یواش یواش داره پیش میره....
به سلامتی...شایرا جان موندگار شدی؟ تصمیم به برگشت نداری...امیدوارم موفق باشی.

(2012-09-21 ساعت 21:13)hoseyn نوشته:  
پرواز ما بخش اولش با 747 بود و بخش دوم با ایرباس 380. من مردم از خوشی و کیف کردم از این پرواز. آب تو دل هیچ کس تکون نخورد. واقعا پروازش عالی بود. نفهمیدم که رفت را می فرمایید یا رفت و برگشت. ضمن اینکه تاریخ هم مهم است ولی تا دیر نشده حتما بلیط را بخرید.
ضمنا من شنیدم لوفت هانزا هم 2 تا 23 کیلو شده است....
موفق باشید
من تا حالا 2 بار این مسیر رو با امارات رفتم.که خوب نمیتونم هنوز راجع به خوبی یا بدیش نظر بدم.ولی خیلی چیز خاصی نبود. برای سفر سوم با لوفتانزا گرفتم که هم ارزونتر بود و هم ساعت پروازیش کوتاهتر. البته قضیه 2 تا چمدون هم درسته و تو بلیط نوشته.از نظر غذا هم seafood نداشت ولی muslimfood داره. ولی KLM وحشتناک گرون شده بیش از 2 برابر پروازای دیگه.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: Orchin ، nilufar ، opayamani ، daria ، alis60 ، SH1A2R3 ، MPU ، shkhmo
(2012-09-22 ساعت 06:00)SH1A2R3 نوشته:  دوستای گلم من 10 روز بعد از ورودم امتحان گواهینامه رو دادم که ایین نامه بار اول قبول شدم سوالا 99%تکراری بودن.من به زبان فارسی امتحان دادم که راحتتر از اینگلیسیه.با در دست داشتن ترجمه گواهینامه دارم خودم به تنهایی ماشین میرونم دخترم رو میبرم مدرسه-از مدرسه مییارمش و هر جاییی خواستم میرم.
شایرای عزیز
میتوانی درباره مکان زندگیتان ازلحاظ قیمت ومساحت وماشینی که گرفتی وهزینه های زندگی درآنجادراین مدت اقامتت هم توضیح بدهی ممنون میشوم.
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: cmbt ، opayamani ، moesa7 ، mgolchin13 ، daria ، alis60 ، SH1A2R3 ، shkhmo

سلام.شما تو کدوم ایالت بودید؟ا یین نامه فارسی از کجا تهیه کردید؟ مرسی
تشکر کنندگان: opayamani ، moesa7 ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-09-21 ساعت 20:02)IMMI نوشته:  
ما برای هوستون که میخاستیم بگیریم،لوفتانزا 1900 قیمت دادن. فکر کنم با توجه به اینکه سن هوزه غربی تره و مسافتش بیشتره، به نظر می ارزه.
ما چون تو سایت لوفتانزا دیدم فقط یک ساک 23 کیلویی رایگانه و بعدی 70 دلار هزینه داره، پرواز امارات رو انتخاب کردیم که 2 تا ساک میشه برد.
هرچند لوفتانزا بنظرم خیلی بهتره. هرچی باشه تو فرانکفورت ترانزیت داره نه دوبی
دوست عزیز
پرواز لوفتانزا هم دو تا بار 23 کیلویی برای هرنفره توی بلیطمون که خریدیم قید شده و مسافت پرواز هم کوتاهتره 5.5 ساعت تا فرانکفورت و 11.45 ساعت تا سانفرانسیسکو
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: opayamani ، hoseyn ، daria ، alis60 ، mj24sep ، SH1A2R3 ، tiba ، shkhmo
سلام دوستان گرامی
کسی اطلاع داره توی آتلانتا کلاس زبان مجانی (مثل کالیفرنیا) هست یا نه؟
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: opayamani ، SH1A2R3 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان