کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-09-20 ساعت 04:55)j1970 نوشته:  ما دیروز عصر رسیدم لس‌آنجلس و خواستم بگم که کارا بصورت روال خودش انجام میشه، نه باید ایده‌آل فکر کرد و نه باید بدبینانه قضیه رو دید (از این جهت گفتم که یه جایی خوندم که به ایرانیا بی‌احترامی شده و داد کشیده بودن و این داستانا)
پرواز ما ترکیش کامفورت بود که به نظرم راحت بود و مسیر 13 ساعته به خوردن و فیلم دیدن و خوابیدن گذشت و خستگی چندانی نداشت (البته طی این چند روزه خستگی سفر نشون میده خودشو)

توی هواپیما یه برگه آبی میدن (بازاء کل خانواده یکی پر میشه) و اشتباها ممکنه برگه سفید (به تعداد افراد) هم بدن، وقتی با خدمه پرواز صحبت کردم گفتن پر کن اینو، من که شک داشتم پرش نکردم و قبل از پاسپورت چک از مسئول اونجا پرسیدم (پاکت زرد رو نشون دادم) و اون گفت که فقط برگه آبی پر شه.
در مورد دلار هم که نه فرودگاه امام چک کرد، و نه فرودگاه لس‌آنجلس، فقط پرسید چقدر دلار دارین و تموم (همین مقدار رو هم تو برگه آبی نوشته بودیم)
یه نکته دیگه اینکه اگه کسی میاد دنبالتون بهش بگین چند ساعتی دیر بیاد چون ممکنه کارتون طول بکشه و اونا از انتظار خسته بشن

ضمن سلام و آرزوی موفقیت برای شما
میشه یه کم راجع به پرواز کامفورت ترکیش بیشتر توضیح بدید ؟ اونطور که تبلیغ می کنن هست ؟ جای پا و پذیرایی ؟ ممنون
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، cmbt ، opayamani ، Orchin ، Tomas ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-09-20 ساعت 19:40)omidooo نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 17:45)3rip نوشته:  دیروز رفتیم به farmers market نزدیک فرودگاه, فکر میکنم تمام شهرها فارمرز مارکت داشته باشن, یه جایی........

ضمن اینکه از 3rip عزیز به خاطر اطلاع رسانی کارهای عمومیش تشکر میکنم ازش میخوام که موارد مربوط به آتلانتا و توضیحاتش در مورد شهرش رو در تاپیک آتلانتا بنویسه.
با تشکر

عه امیدجان معذرت میخوام, پستتو ندیدم. من با گوشی نمیتونم, میشه لطف کنی پست قبلیمو اتقال بدی به اون تاپیک, بازم از همه اعضا و مدیران به خاطر اشتباهم معذرت میخوام.
تشکر کنندگان: Omidooo ، opayamani ، etefag ، Tomas ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-09-20 ساعت 14:17)majid89 نوشته:  دوستان
ما تا دو هفته دیگه عازم سن فرانسیسکو هستیم.
در مورد موبایل و اینترنت سوالاتی داشتم که خوشحال میشم راهنمایی کنید.

1. من گوشی خودم الان چیز مالی نیست و قصد دارم همونجا گوشی هم بگیرم. ترجیح من آی فون 5 هستش که ظاهرا باید از at&t بگیرم.
2. گوشی فعلی خانمم خوبه و ترجیح می دیم از همون بتونیم استفاده کنیم.
3. هر دو خط می خوام دیتا داشته باشن... ترجیحم اینه اگر بشه از همین اینترنت گوشیها برای استفاده توی خونه و لپ تاپ هم بشه استفاده کرد (خوبه این کار؟)

فامیلی پلن های at&t رو دیدم ولی در اینصورت باید برای خانمم هم ظاهرا گوشی بگیریم و ظاهرا بدون گوشی نمی دن و اونوقت گوشی خودش هم بلا استفاده میشه...
خلاصه اینکه برای من اینترنت روی گوشی خیلی مهمه و صحبت کردن هم اگر نامحدود باشه یا نباشه خیلی مهم نیست.

اینجا تقریباً همه carrier ها، گوشی خودشون رو بهت میدن و معمولاً نمیتونی گوشی خودتو استفاده کنی. برای داشتن گوشی آیفون 5، فعلاً 3 تا شرکت ارائه میکنن (at&t, Verizon, Sprint) که از این 3تا، اسپرینت ارزونتر و بهتر هست. منتها من به شخصه با بستن قرارداد برای تازه واردها مخالفم. من پیشنهاد میدم اول با Prepaid شروع کنین و بعد از بررسی و در صورت لزوم با یه شرکت قرارداد ببندید.
فعلا من پیشنهاد میدم از شرکت T-Mobile یه سیم کارت اعتباری بخرین و شروع کنین. به احتمال 99% هم میتونین همون گوشی خودتونو استفاده کنین تا بعد. یه پلن داره که 30 دلار میدین و 1500 دقیقه دارین که برای صحبت کردن خیلی عالیه. با 50 دلار، فکر کنم همه چیز نامحدود میشه. میتونی توی سایتش بخونی.
دلیل اینکه من با قرارداد مخالفم اینه که اونا hidden cost داره. مثه تکس و اینجور چیزا. البته خودتون بهتر از هرکسی شرایط خودتونو میدونین.
تشکر کنندگان: frozen mind ، kasrafo ، opayamani ، MPU ، etefag ، majid89 ، houmanes ، vahid_ce ، Orchin ، Tomas ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، alis60 ، shkhmo ، Solitude ، a.r.a.s.h1 ، مانترا ، hoj_s000
(2012-09-20 ساعت 18:36)LisaSimpson نوشته:  رو مهر نوشته "submitted DAL"

واسه من نوشته
Admitted
WAS
و تاریخ ورود رو هم زده.
کسی نظری نداره؟
[/quote]
احتمالا منظور شما هم admitted بوده. برای همه این را می زنند. زیرش هم مخفف اسم پورت ورودی را می تویسند. برای شما Dal یعنی دالاس و منظور از Was هم واشینگتنه. برای ما زده SFR که سن فرانسیسکو بودیم.
نگران نباشید. حله. ولی از این به بعد مراقب باشید بیش از حد اطلاعات ندهید...
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: opayamani ، etefag ، funnybluesolea ، vahid_ce ، Orchin ، Tomas ، LisaSimpson ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، shkhmo
عزیزان گلم.،امیدوارم خوب باشید وسلامت و غربت زیاد اذیتتون نکنه.، ما هم چند ماه دیگه راه شمارو میایم.،یه سوال داشتم. امیدوارم وقت کنید جوابمو بدید
تو فرودگاه اگه به پول بیشتر از ده هزاردلار واسه هر نفر داشته باشیم باید مالیات بدیم؟ مثلا میشه صد یا دویست هزار دلار نقد آورد اونجا؟گیر نمیدن؟
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: opayamani ، 3rip ، Tomas ، SH1A2R3 ، alis60 ، shkhmo
(2012-09-20 ساعت 20:48)indmehdi نوشته:  
(2012-09-20 ساعت 14:17)majid89 نوشته:  دوستان
ما تا دو هفته دیگه عازم سن فرانسیسکو هستیم.
در مورد موبایل و اینترنت سوالاتی داشتم که خوشحال میشم راهنمایی کنید.

1. من گوشی خودم الان چیز مالی نیست و قصد دارم همونجا گوشی هم بگیرم. ترجیح من آی فون 5 هستش که ظاهرا باید از at&t بگیرم.
2. گوشی فعلی خانمم خوبه و ترجیح می دیم از همون بتونیم استفاده کنیم.
3. هر دو خط می خوام دیتا داشته باشن... ترجیحم اینه اگر بشه از همین اینترنت گوشیها برای استفاده توی خونه و لپ تاپ هم بشه استفاده کرد (خوبه این کار؟)

فامیلی پلن های at&t رو دیدم ولی در اینصورت باید برای خانمم هم ظاهرا گوشی بگیریم و ظاهرا بدون گوشی نمی دن و اونوقت گوشی خودش هم بلا استفاده میشه...
خلاصه اینکه برای من اینترنت روی گوشی خیلی مهمه و صحبت کردن هم اگر نامحدود باشه یا نباشه خیلی مهم نیست.

اینجا تقریباً همه carrier ها، گوشی خودشون رو بهت میدن و معمولاً نمیتونی گوشی خودتو استفاده کنی. برای داشتن گوشی آیفون 5، فعلاً 3 تا شرکت ارائه میکنن (at&t, Verizon, Sprint) که از این 3تا، اسپرینت ارزونتر و بهتر هست. منتها من به شخصه با بستن قرارداد برای تازه واردها مخالفم. من پیشنهاد میدم اول با Prepaid شروع کنین و بعد از بررسی و در صورت لزوم با یه شرکت قرارداد ببندید.
فعلا من پیشنهاد میدم از شرکت T-Mobile یه سیم کارت اعتباری بخرین و شروع کنین. به احتمال 99% هم میتونین همون گوشی خودتونو استفاده کنین تا بعد. یه پلن داره که 30 دلار میدین و 1500 دقیقه دارین که برای صحبت کردن خیلی عالیه. با 50 دلار، فکر کنم همه چیز نامحدود میشه. میتونی توی سایتش بخونی.
دلیل اینکه من با قرارداد مخالفم اینه که اونا hidden cost داره. مثه تکس و اینجور چیزا. البته خودتون بهتر از هرکسی شرایط خودتونو میدونین.

ضمن تشکر از شما دوست عزیز
با توجه به اینکه من برای خودم حتما باید گوشی جدید بگیرم (اسمارت فون) آیا باز هم به نظر شما بهتره یه گوشی مجزا بگیرم (مثلا 600-500$) و با سیم کارت اعتباری ازش استفاده کنم یا از این گوشی های قراردادی بگیرم که خیلی ارزونتر در میاد؟
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Emad_L ، houmanes ، Tomas ، behzad7 ، mojtaba_k ، opayamani ، shkhmo
(2012-09-20 ساعت 21:34)kasrafo نوشته:  عزیزان گلم.،امیدوارم خوب باشید وسلامت و غربت زیاد اذیتتون نکنه.، ما هم چند ماه دیگه راه شمارو میایم.،یه سوال داشتم. امیدوارم وقت کنید جوابمو بدید
تو فرودگاه اگه به پول بیشتر از ده هزاردلار واسه هر نفر داشته باشیم باید مالیات بدیم؟ مثلا میشه صد یا دویست هزار دلار نقد آورد اونجا؟گیر نمیدن؟

من پیشنهاد نمیکنم این همه پول رو یکجا بیارین. ممکنه توی فرودگاه اذیتتون کنن. چون معمولا این مقدار پول برای عملیاتهای تروریستی بصورت Cash جابجا مبشه. اینا اصلا اینقدر پول یه جا ندیدن. اگه شما 20 تا هم بیارین بازهم از نظر اینا زیاده. اینجا همه چیز کردیت و وام هست و خیلی واسشون تعجب بر انگیز خواهد بود. ضمن اینکه بانک های اینجا هم امتیاز خاصی واسه این مقدار پول قائل نمیشن. تازه اگه برنامه ای برای این پول نداشته باشین، همش خرج میشه بی دلیل. بنظر من این پولها رو بذارین توی یه حساب مطمئن یا پیش یه آدم مطمئن و به مرور بیارین. تا اون موقع هم برنامتون برای اینجا مشخص شده و میدونین با پولتون میخواین چیکار کنین.
تشکر کنندگان: Emad_L ، vahid_ce ، payan ، Orchin ، kasrafo ، etefag ، Tomas ، bakhshandehgy ، پسرایرونی ، msi ، samgh ، opayamani ، schaghayegh ، mojtaba_k ، mj24sep ، nahid.t ، shkhmo
(2012-09-21 ساعت 00:26)majid89 نوشته:  ضمن تشکر از شما دوست عزیز
با توجه به اینکه من برای خودم حتما باید گوشی جدید بگیرم (اسمارت فون) آیا باز هم به نظر شما بهتره یه گوشی مجزا بگیرم (مثلا 600-500$) و با سیم کارت اعتباری ازش استفاده کنم یا از این گوشی های قراردادی بگیرم که خیلی ارزونتر در میاد؟

ببینین، خیلی ارزونتر نمیشه. شما مثلا برای آیفون 5، 16 گیگ باید 200 دلار بدین و بعد یه قرارداد 2 یا 3 ساله میبندین. این cell phone لاک هست و نمیتونین جای دیگه استفاده کنین. حالا اگه نخواین پلن گرون بگیرین، همش باید نگران دقیقه هاتون باشین که تموم نشه. (چون اگه تموم بشه زیاد شارژتون میکنن) اگه هم گرون باشه که هزینه های خودشو داره. البته باید فمیلی پلن های مختلف رو ببینین و بعد تصمیم گیری کنین. خودتون با توجه به شرایط تصمیم بگیرین. چون prepaid هم دردسرهای خودشو داره.
تشکر کنندگان: کیانا ، frozen mind ، Orchin ، majid89 ، Tomas ، opayamani ، behzad7 ، schaghayegh ، mojtaba_k ، alis60 ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستان
دیروز عصر با BMI رسیدیم واشنگتن دی سی
همه کار ها به راحتی انجام شد
فعلا منزل اقوام هستیم در ویرجینیا تا مدارک برسه
سئوالی باشه در خدمتم
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: کیانا ، Orchin ، majid89 ، Tomas ، MPU ، پسرایرونی ، samgh ، gol1 ، opayamani ، schaghayegh ، mojtaba_k ، alis60 ، nahid.t ، shkhmo ، Solitude ، a.r.a.s.h1
(2012-09-21 ساعت 03:51)sgh نوشته:  salam,man bekham ba iran tamas begiram bayad karte telefone begiram?mishe lotfan rahnamayim konin ke chekar konam?
برا شروع از سون الون کارت اینترنشتال 5 دلاری بگیر یه شماره روش هست یه پین کد ، شماره گیری میکنی پین را وارد میکنی بعد 01198 کد شهر یا 912 موبایل بدون صفر وبقیه شماره به همین راحتی
تشکر کنندگان: Orchin ، gulu ، majid89 ، Tomas ، opayamani ، schaghayegh ، mojtaba_k ، alis60 ، shkhmo
(2012-09-20 ساعت 21:34)kasrafo نوشته:  عزیزان گلم.،امیدوارم خوب باشید وسلامت و غربت زیاد اذیتتون نکنه.، ما هم چند ماه دیگه راه شمارو میایم.،یه سوال داشتم. امیدوارم وقت کنید جوابمو بدید

سلام
در فرودگاه لوس آنجلس که از ما پرسیدند چه مقداری آوردید ، هیچ مشکلی پیش نیامد ، و حرفی از مالیات نزدند .طبق اطلاعاتی هم که ما بدست آوردیم اطلاعات پولی که همراهتون آوردید از طرف فرودگاه جایی انعکاس پیدا نمیکنه . اصلا نگران فرودگاه این طرف نباشید.
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: Orchin ، kasrafo ، Tomas ، MPU ، bakhshandehgy ، پسرایرونی ، opayamani ، ali234 ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، alis60 ، shkhmo
(2012-09-20 ساعت 18:27)h4di نوشته:  gulu جان کلیرنس شما رو تبریک میگم و خوشحالم که اینجا میبینمتون. Smile
در ایران سیلی نقد به از حلوای نسیه است. یعنی هر چه همانروزی داری انجام بده و به انتظار فردا و روزهای بهتر مباش. در عجبم که شما هنوز به این گفتار حکمت آمیز نرسیده ای Wink
امیدوارم در آمریکا موفق باشید.

مرسي از تبريكتون h4di جان . متأسفانه بعد از سي و اندي سال كه از عمرم مي گذره هنوز نتونستم واقع بين باشيم بعدش كه بلا سرم مي ياد تازه مي فهمم چقدر خوش خيال بوده ام . چشم قول مي دم كه ديگه تكرار نشه Tongue
من هم براي شما و خانواده آرزوي سلامتي و موفقيت دارم Smile
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: Tomas ، h4di ، opayamani ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، mgolchin13 ، alis60 ، shkhmo
سلام تجربه من در موبایل! من گوشیمو از ایران با خودم آوردم و یه سیم کارت simple mobile گرفتم 20 دلار از مغازه (اگه از سایتش بخرید 13 دلار) و شارژ 40 دلار ماهیانه , تماس رایگان داخل آمریکا نا محدود(ماه اول ایران هم میتونید زنگ بزنید شارژ داره فکر کنم 5 دلار که میشه تقریبا 55 دقیقه صحبت کنید) اس ام اس به ایران نامحدود و رایگان ویس میل و اینترنت 3G که سرعتش خوب نیست به نظر من! و ...
سایتش: http://www.mysimplemobile.com
تجربه من در گواهینامه: 1 بار تو شهری رد شدم که بار دوم مثل اولین بار که رفته بودم آیین نامه امتحان بدم گیر دادن به ترجمه گواهینامه!!!! گواهینامه بین المللی رو قبول نکردن و ترجمه گواهینامه ایران رو ازم خواستن! و من هم بیخیال شدم و لرنر گرفتم که باید صبر کنم 60 روز بگذره بعد برم تو شهری بدم! توصیه به دوستانی که نزدیک dc تشریف میارن من ALEXANDRIA ,VA هستم ترجمه گواهینامه رو باخودتون بیارید اگه دوست دارید! بقیه ایالتهارو نمیدونم اینجا هر کارمندی و هر اداره ای یه ساز میزنه که من فقط کردی و فارسی و یکم آذری بلدم برقصم عربیمم در حال تمرینه! Smile اینا بعضی موقعه میگن وسط DMV باید ام سی بزنی!
والا با این نوناشون!!! Big Grin موفق باسید
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: MPU ، majid89 ، Orchin ، پسرایرونی ، msi ، opayamani ، ali234 ، vroom ، abas_kashan ، mirman ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، alis60 ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
دوستان
ما میخواهیم بریم سن خوزه کسی میدونه پرواز مستقیم برای سن خوزه هست یا نه ؟
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: opayamani ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-09-21 ساعت 12:24)nilufar نوشته:  دوستان
ما میخواهیم بریم سن خوزه کسی میدونه پرواز مستقیم برای سن خوزه هست یا نه ؟
نیلوفر عزیز تاآنجایی که من تحقیق کردم خیر باید وارد یکی ازشهرها مانند LA بشوید وازآنجاپروازدوم رابه سن خوزه انجام دهید البته شرکتهای مختلف ورودی به شهرهای مختلف دارند وازآنجا به سن خوزه.
به نظرمن به سایت momendo سربزن ومبدا تهران ومقصد راسن خوزه بزن تمام پروازها رابرایت لیست میکندومیتوانی بامقایسه خوب انتخاب کنی.
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ali_ho ، nilufar ، opayamani ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان