موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من از وقتی کلیر شدم، اومدم تو این تاپیک و مطالب زیادی خوندم. اما برخی مطالب رو که می دیدم برام جای تعجب و بسی سوال داشت. برخی دوستان-البته با عرض پوزش شاید مشکل طرز تفکر من باشه- نگرانی از بردن سبزی خشک و آجیل و تخمه و گز و آلو و ... داشتن، برخی هم دیدم میگفتن با خودمون بردیم و هیچ مشکلی نبود. راستش به شخصه فکر می کنم با نخوردن مثلا قورمه سبزی و خورش آلو و آجیل و مخلفات و ... برام مشکلی پیش نیاد. اصلا به خودمون گفتیم میریم، می جنگیم، تلاش میکنیم، حتی شده فقط نون پنیر و تخم مرغ یا حتی چیزهای ارزون تر از این میخوریم (چون نمی دونیم اینا اونجا چقدر قیمت دارن) اما یکسال دوام میاریم. ترجیح میدم به جای بردن این موارد، چیزهایی ببرم که میدونم اونجا خیلی به کارم میاد.
طبق بررسی ای که کردم، میشه اونجا یک سوییت مبله با امکانات اجاره کرد، ترجیح میدیم تا پیدا کردن کار، این خونه ها یا بهتر بگم اتاق های سوییت مانند رو بگیرم. فکر می کنیم اومدیم مسافرت و اینجا هم مثل هتله. اینجوری نیازی به وسایل نیست و از هزینه هامون کاسته میشه. بچه نداریم که دغدغه داشته باشیم.
سعی می کنیم اینجا بدترین شرایط رو مجسم کنیم، که اگه رفتیم و شرایط بهتر بود، خوشنود تر باشیم
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوشال سکیوریتی ما بعد از 12 روز ولکام لتر بعد از 14 روز ، گرین کارت بعد از 18 روز رسید ما در لس آنجلس هستیم.
دیروز هم رفتیم DMV که ماشین که خریدیم را ثبت کنیم بدون این کار نمی شه ماشین را سوار شید برای امتحان رانندگی هم اقدام کردیم ولی دیگه وقت تمام شده بود و قرار شد فردا بریم.
بچه ها خدا وکیلی اینجا آدماش خیلی درب و داغونند نمی دونم چرا اینقدر به ایرانی ها سخت ویزا می دند باید از خوداشون باشه که ایرانی ها بیان
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همهٔ دوستان،من برای این که از نگرانی کم بشه تصمیم گرفتم که به توصیه آرش عزیز که در یکی از پست هاش گذا شته این برنامه مهرجرت را تقسیم بندی کنم،پستشون خیلی جالب است و خواندن آن را به همه شما عزیزان توصیه میکنم.من و همسرم تصمیم گرفتیم به جز از دست دادن شغل که کارش نمیشه کرد هیچ پلی را پشت سرمان خراب نکنیم.حتا همسرم سعی میکند که برای یک سال فرصت مطالعاتی بگیره که حتا این پل هم خراب نشه فعلا.هیچ چیز را دست نمیزنیم،خونه،ماشین،...دست نمیزنیم تا اگر به هر دلیلی تصمیم به برگشت گرفتیم با مشکل کمتر مواجه بشیم.همین باعث میشه که خیلی از نگرانیهای کم بشه و با آرامش بیشتری تلاش برای ماندن بکنیم،...پست آرش را بخونید خیلی قشنگ نوشته.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به عقیده من تنها راه درمان مهاجرت که اکثرا بعلت عدم آشنایی به زبان، منابع مالی نامناسب، وعدم شغل مناسب، با حقوق مکفی است اگراین 4 دارو برای یک مهاجر که اجزای حیاتی ومکمل حیات او است فراهم گردد دیگر واژه غربت معنایی ندارد.
نتیجه اینکه درمان غربت با 4دارو قابل درمان است:
تسلط وتحلیل اندیشه وفن نگارش به زبان بیگانه
منابع مالی مناسب
اشتغال
حقوف مکفی
دیگر خود تجزیه وتحلیل کنید...
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
*** دوستان یه سوال فوری ***
ما بزودی عازم هستیم.
آیا لازمه مدارک ترجمه شده با خودمون ببریم (مثلا عقدنامه، شناسنامه و..)؟
البته می دونم بردنش ضرری نداره ولی می خوام بدونم اگر لازمه زودتر بدم ترجمه کنن.
ممنون
ورود به آمریکا: 2012
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من هم می خوام کمی درد دل کنم و مشورت
هرچی فکر می کنم می بینم نمی تونم زندگی که در ایران داشتم اینجا داشته باشم با این پولی که آوردیم خیلی دوام نمی آریم باید کار پیدا کنیم مرتبط با رشته که به نظر بعید می آد حالا حالا ها تا زبانم عالی بشه باید کار سطح پایین کنیم تا بتونیم یک خونه معمولی شاید 1/4 خونه ایی که تو ایران داشتیم را داشته باشیم ماشینم هم یک ماشین پایین تر از 206 .
ما هم پل های پشت سر راخراب نکردیم چیزی را نفروختیم که البته اگر هم میفروختیم در تبدیل به دلار باز هم نمی شد زندگی ایران را ساخت (ای کاش چند سال پیش بود دلار 1000 تومن می تونستیم با پولی که می آریم پادشاهی کنیم اینجا)
خیلی شک کردم همین طور فکر می کنم می گم به خاطر آینده بچه مون اما نمی دونم این یک توجیه یا نه ؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود