کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-09-25 ساعت 15:31)sima s نوشته:  ..... راستي با همه اين ترديد ها بليط يك سره رفت رو هم براي چند ماه ديگه گرفتم !!!!!!!! Big Grin البته از ترس گرون شدن و اين برنامه ها.

سلام.
البته من چون هنوز نرفتم نمیتونم نظری بدم، ولی همین دو جمله آخر شما یکی از بزرگترین دغدغه هایی هست که هر روز روی اعصابه!!!!
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo
راستش من از وقتی کلیر شدم، اومدم تو این تاپیک و مطالب زیادی خوندم. اما برخی مطالب رو که می دیدم برام جای تعجب و بسی سوال داشت. برخی دوستان-البته با عرض پوزش شاید مشکل طرز تفکر من باشه- نگرانی از بردن سبزی خشک و آجیل و تخمه و گز و آلو و ... داشتن، برخی هم دیدم میگفتن با خودمون بردیم و هیچ مشکلی نبود. راستش به شخصه فکر می کنم با نخوردن مثلا قورمه سبزی و خورش آلو و آجیل و مخلفات و ... برام مشکلی پیش نیاد. اصلا به خودمون گفتیم میریم، می جنگیم، تلاش میکنیم، حتی شده فقط نون پنیر و تخم مرغ یا حتی چیزهای ارزون تر از این میخوریم (چون نمی دونیم اینا اونجا چقدر قیمت دارن) اما یکسال دوام میاریم. ترجیح میدم به جای بردن این موارد، چیزهایی ببرم که میدونم اونجا خیلی به کارم میاد.
طبق بررسی ای که کردم، میشه اونجا یک سوییت مبله با امکانات اجاره کرد، ترجیح میدیم تا پیدا کردن کار، این خونه ها یا بهتر بگم اتاق های سوییت مانند رو بگیرم. فکر می کنیم اومدیم مسافرت و اینجا هم مثل هتله. اینجوری نیازی به وسایل نیست و از هزینه هامون کاسته میشه. بچه نداریم که دغدغه داشته باشیم.
سعی می کنیم اینجا بدترین شرایط رو مجسم کنیم، که اگه رفتیم و شرایط بهتر بود، خوشنود تر باشیم
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: saher ، msi ، roeentan ، Orchin ، saljoogh ، etefag ، frz61 ، shkhmo ، reza6966 ، مانترا
سلام دوستان
سوشال سکیوریتی ما بعد از 12 روز ولکام لتر بعد از 14 روز ، گرین کارت بعد از 18 روز رسید ما در لس آنجلس هستیم.
دیروز هم رفتیم DMV که ماشین که خریدیم را ثبت کنیم بدون این کار نمی شه ماشین را سوار شید برای امتحان رانندگی هم اقدام کردیم ولی دیگه وقت تمام شده بود و قرار شد فردا بریم.
بچه ها خدا وکیلی اینجا آدماش خیلی درب و داغونند نمی دونم چرا اینقدر به ایرانی ها سخت ویزا می دند باید از خوداشون باشه که ایرانی ها بیانWink
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: nahid.t ، saher ، Orchin ، roeentan ، ali234 ، SH1A2R3 ، 3rip ، kopol ، Emad_L ، afshin4749 ، m0na_000 ، ali72 ، کیانا ، behzad7 ، shkhmo ، مريم361 ، gol1 ، etefag ، پسرایرونی ، mirman ، mojtaba_k ، odiseh ، daria ، azadeh212 ، shawn2012 ، alis60
با سلام به همهٔ دوستان،من برای این که از نگرانی‌ کم بشه تصمیم گرفتم که به توصیه آرش عزیز که در یکی‌ از پست هاش گذا شته این برنامه مهرجرت را تقسیم بندی کنم،پست‌شون خیلی‌ جالب است و خواندن آن را به همه شما عزیزان توصیه می‌کنم.من و همسرم تصمیم گرفتیم به جز از دست دادن شغل که کارش نمیشه کرد هیچ پلی‌ را پشت سرمان خراب نکنیم.حتا همسرم سعی‌ می‌کند که برای یک سال فرصت مطالعاتی بگیره که حتا این پل هم خراب نشه فعلا.هیچ چیز را دست نمی‌زنیم،خونه،ماشین،...دست نمی‌زنیم تا اگر به هر دلیلی‌ تصمیم به برگشت گرفتیم با مشکل کمتر مواجه بشیم.همین باعث می‌شه که خیلی‌ از نگرانی‌های کم بشه و با آرامش بیشتری تلاش برای ماندن بکنیم،...پست آرش را بخونید خیلی‌ قشنگ نوشته.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: ali234 ، SH1A2R3 ، mahyar66 ، ali72 ، houmanes ، shkhmo ، tiba ، etefag ، پسرایرونی ، frozen mind ، frz61 ، mojtaba_k ، Emad_L ، saeed2568 ، odiseh ، daria ، azadeh212 ، alis60
پاسخ به برخی ارسالهای اخیر:
http://mohajersara.com/thread-5560.html

لطفا" وقتی مطالب رو میخونید به تاریخ ارسالها توجه کنید تا بدونید که به قول معروف سال تحویل شده و ما هستیم که دیر رسیدیم( بعضی چیزا برامون تازگی داره....)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mansour*** ، ali72 ، shkhmo
به عقیده من تنها راه درمان مهاجرت که اکثرا بعلت عدم آشنایی به زبان، منابع مالی نامناسب، وعدم شغل مناسب، با حقوق مکفی است اگراین 4 دارو برای یک مهاجر که اجزای حیاتی ومکمل حیات او است فراهم گردد دیگر واژه غربت معنایی ندارد.
نتیجه اینکه درمان غربت با 4دارو قابل درمان است:
تسلط وتحلیل اندیشه وفن نگارش به زبان بیگانه
منابع مالی مناسب
اشتغال
حقوف مکفی

دیگر خود تجزیه وتحلیل کنید...
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: j1970 ، nahid.t ، saher ، ali72 ، 3rip ، SH1A2R3 ، alexander ، پسرایرونی ، frozen mind ، roeentan ، به گل ، کیانا ، Emad_L ، shkhmo
(2012-09-25 ساعت 23:52)sima s نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 21:14)IMMI نوشته:  راستش من از وقتی کلیر شدم...
شما صحبتاتون رو دارید تو یه سایت عمومی می نویسید...بیشتر از این اشتیاق نا آگاهانه اعصابم خورد میشه.
ایشون هم نظرشونو گفتن همونطور که شما کاملا نظر شخصی خودتون رو گفتید. اگه کسی قرار باشه به سادگی اعصابش به هم بریزه و نتونه بسادگی نظر یکی دیگه رو بشنوه قطعا تو جایی مثل آمریکا به مشکل خواهد خورد. اینجا سیاه، زرد، سفید، بلند و کوتاه و گی و ... پیدا میشه. کمی تحمل در شنیدن صحبت دیگران ممکنه مفید هم باشه.
نه اعصابم خورده نه عصبانی. اگه صحبتی هست همه در کنار هم انجام میدیم

(2012-09-25 ساعت 21:14)alexander نوشته:  سلام دوستان
سوشال سکیوریتی ما ...
...اینجا آدماش خیلی درب و داغونند ... Wink
تبریک واسه رسیدن سوشال. شماره رو که دو سه روزه میدن و ظاهرا دونستن همون شماره کافیه و لزومی به خود کارت نیست!
من که بدون داشتن سوشال تو بانک حساب باز کردم و کارت دبیت گرفتم که بتونم خرید کنم.

اینکه داغونن دلیل داره ها، میگن اینجا بس که به بچه‌ها راست میگن گاگول بار میان و بچه‌های ایرانی راحت‌تر میتونن زبل‌بازی در بیارن و دروغ بگن! Wink
حالا اینکه جزو خوبی باشه یا بدی که کمی فرق میکنه.

(2012-09-25 ساعت 06:53)3rip نوشته:  امروز دوتا نامه واسم اومد, روی دوتاش یه A-number و یه reciept number داره, یه سری متن معمولیم هست, این همون ولکام لتره?
امروز اولین روز کاری رو با 90 دلار تجربه کردم. کارم عملگیهBig Grin پسرداییم کارای سنگی خونه انجام میده و من امروز واسه اولین بار باش رفتم شومینه یه خونه رو سنگ تراورتین (اگه درست گفته باشم) کردیم.
تبریک میگم واسه اولین شغل.
عملگی چیه جان برادر! اصلا اینطوری فک نکن و دل به کار بده Tongue
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: nahid.t ، houmanes ، 3rip ، cmbt ، shkhmo ، SH1A2R3 ، sima s ، etefag ، kasrafo ، پسرایرونی ، roeentan ، به گل ، کیانا ، hoseyn ، t.azimaie ، mojtaba_k ، odiseh ، azadeh212
(2012-09-25 ساعت 15:31)sima s نوشته:  سلام دوستان
حرفام شايد بي ربط باشه ولي چون همه اينجا همسفريم ميخوام يكم باهاتون گپ بزنم.همون طوري كه ميدونين من تا حالا 2 بار به شكل مسافر به سن هوزه رفتم و اينبار دارم تصميم مي گيرم كه براي هميشه برم يا عطاش رو به لقاش ببخشم و ...ديگه نرم.اين همه ترديدم چند دليل داره كه مطمئنناً هر كدوم از شما در برخي موارد با من هم شرايط هستين. 1- دوستانمون كه اونجا هستن چندان خوشحال نيستن 2- در آوردن يه لقمه نون واقعاً سخته 3- پيدا كردن كار از اون سخت تر. 4- ترس خراب شدن خيلي از پل هاي پشت سر 5- ترس از بين رفتن جذابيت ها و شروع دلتنگي و افسردگي 6- ترس حسرت از دست رفتن داشته هات مثل خونه زندگي كار و........
همه دوستامون شرايط رو برامون شفاف توضيح ميدن خودمون هم ميبينيم كه ما واقعاً تو ايران بي دغدغه زندگي مي كنيم و خيلي خيلي از اونا خوش تريم ...ولي باز اين وسوسه لعنتي ميفته به جونم كه حالا تو برو.
باورتون نميشه الان 1 هفته است برگشتم و خوب جالبه كه دلم براي اونجا هم تنگ شده ولي همش دنبال يه دليل هستم كه خودم رو راضي كنم برم و بگم "نه! من بايد برم" تنها چيزي كه پيدا كردم اينه : دور از جون شماها من از مردم كشورم خيلي بدم مياد.شايد غير قابل تحمل ترين بخش ايران همين باشه تحمل آدماي(دور از جون تمام شماها به خدا عذر ميخوام) تا اين حد نادان.دوستان خوبم دوست دارم دلايلي كه تونستين خودتون رو قانع كنيد كه از شرايط خوب زندگيتون دل بكنيد رو به من هم بگين.اگه بايد جاي اين پست رو هم عوض كنم لطفاً پيام خصوصي بدين تا برش دارم. راستي با همه اين ترديد ها بليط يك سره رفت رو هم براي چند ماه ديگه گرفتم !!!!!!!! Big Grin البته از ترس گرون شدن و اين برنامه ها.
از اونجا که زندگی خیلی خوبی داری ایران و حداقل شش دلیل داری برای نیامدن به آمریکا و مهمتر اینکه مردم ایران اونقدرام که فک میکنی بد نیستن! به نظر من عطای اومدن رو به لقاش ببخش.
چون لااقل در ایران آرامش داری واسه زندگی.
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: ali72 ، SH1A2R3 ، sima s ، alexander ، frz61 ، t.azimaie ، mojtaba_k ، shkhmo
از اونجا که بحث موندن یا نموندنو این حرفا داغه خواستم چند جمله هم من بگم.
راستش من هر چی پل داشتم رو خراب کردم، هر چی داشتم رو فروختم که بازم قابل به عرض نشد Sad و تبدیل به دلار کردم که نهایتا بتونم چند ماهی آمریکا بمونم!
وقتی رسیدیم فرودگاه، همون در فرودگاه از پسرم و همسرم عذرخواهی کردم که این چند وقته اگه عصبی بودم و بهتره همگی مسائلی که این چند وقت پیش اومده رو بذاریم کنار.
از خیر تبدیل کردنها گذشتم و دیگه واسه خرید یه چیز کوچیک فکر نمیکنم ایران چطور بود و اینا!
دیگه کاری به متر، سانتی‌متر و کیلوگرم ندارم.
پسرم میدونه دیگه مدرسه فارسی در کار نیس و با اینکه هنوز کار ثبت‌نامش تموم نشده (نداشتن اجاره خونه تا هفته دیگه) اما شروع کرده واسه خودش مطالعه تا آمادگی بیشتری داشته باشه.
راستش به نون سنگک و طعم گوشت گوساله ایران هم دیگه کاری ندارم.
وقتی لبخند میزنن و "هلو هاواریوتون چطوره؟" میگن، منم لبخند میزنم و جواب دست و پا شکسته میدم.
وقتی دیدم اسمم واسشون سخته و منو "جی" صدا میزنن، اصلا غریبی نکردم با این اسم و دیدم اتفاقا قشنگم هست!
واسم کار هزار دلاری هم واسه شروع پیش بیاد میرم و نمیگم اَهه.
با اینکه تو مملکت خودم پروژه ملی انجام دادم، اینجا وقتی دوستم ازم خواست کامپیوتر فروشگاهشون رو درست کنم، خوشحالم شدم و اینکار باعث شد چند نفر رو اونجا بشناسم.
خلاصش اینکه میخوام بگم اگه فکر میکنی اونقدر تنومندی که نمیتونی در مقابل طوفان نرمش نشون بدی، پس شکستن و از ریشه در اومدن رو تجربه کن. اما اگه فکر میکنی میتونی در مقابل باد و طوفان نرمش نشون بدی، پس تصمیمتو بگیر، بیا، تلاش کن و بمون و مطمئن باش که حتما موفق میشی

*** دوستان یه سوال فوری ***
ما بزودی عازم هستیم.
آیا لازمه مدارک ترجمه شده با خودمون ببریم (مثلا عقدنامه، شناسنامه و..)؟
البته می دونم بردنش ضرری نداره ولی می خوام بدونم اگر لازمه زودتر بدم ترجمه کنن.

ممنون
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، Emad_L ، daria
(2012-09-26 ساعت 10:14)majid89 نوشته:  *** دوستان یه سوال فوری ***
ما بزودی عازم هستیم.

ممنون

توصیه می کنم ترجمه رسمی گواهینامه و بیمه نامه ماشینتون رو همراه ببرید. اگر چند سال هست که خلاف نداشتید و تخفیف بیمه گرفتید، حتما مدرکشو از بیمه بگیرید و ترجمه کنید. در میزان حق بیمه ای که باید برای ماشین جدیدتون بپردازید بسیار موثر است. توضیحاتش رو اینجا نوشتم
تشکر کنندگان: majid89 ، SH1A2R3 ، sima s ، etefag ، roeentan ، کیانا ، houmanes ، mojtaba_k ، Emad_L ، saeed2568 ، daria ، shkhmo ، Saeedv13 ، مانترا
(2012-09-26 ساعت 10:23)hasti_banoo نوشته:  
(2012-09-26 ساعت 10:14)majid89 نوشته:  *** دوستان یه سوال فوری ***
ما بزودی عازم هستیم.

ممنون

توصیه می کنم ترجمه رسمی گواهینامه و بیمه نامه ماشینتون رو همراه ببرید. اگر چند سال هست که خلاف نداشتید و تخفیف بیمه گرفتید، حتما مدرکشو از بیمه بگیرید و ترجمه کنید. در میزان حق بیمه ای که باید برای ماشین جدیدتون بپردازید بسیار موثر است. توضیحاتش رو اینجا نوشتم
ممنون از راهنمایی شما.. خوشحالم از اینکه شما همچنان به این تاپیک ها سر می زنید Smile
بله این دو مورد رو چون زیاد صحبت شده ترجمه کرده ام و می برم اما سوال من بیشتر در مورد مدارک شناسایی و ازدواج هست.
مثلا اونجا آیا هیج وقت لازم نمیشه برای دریافت حق و حقوقی و... مزدوج بودن ما ثابت بشه؟
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، sima s ، mojtaba_k ، shkhmo
راستش من هم می خوام کمی درد دل کنم و مشورت
هرچی فکر می کنم می بینم نمی تونم زندگی که در ایران داشتم اینجا داشته باشم با این پولی که آوردیم خیلی دوام نمی آریم باید کار پیدا کنیم مرتبط با رشته که به نظر بعید می آد حالا حالا ها تا زبانم عالی بشه باید کار سطح پایین کنیم تا بتونیم یک خونه معمولی شاید 1/4 خونه ایی که تو ایران داشتیم را داشته باشیم ماشینم هم یک ماشین پایین تر از 206 .
ما هم پل های پشت سر راخراب نکردیم چیزی را نفروختیم که البته اگر هم میفروختیم در تبدیل به دلار باز هم نمی شد زندگی ایران را ساخت (ای کاش چند سال پیش بود دلار 1000 تومن می تونستیم با پولی که می آریم پادشاهی کنیم اینجا)
خیلی شک کردم همین طور فکر می کنم می گم به خاطر آینده بچه مون اما نمی دونم این یک توجیه یا نه ؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: cmbt ، majid89 ، etefag ، sima s ، ali234 ، frozen mind ، roeentan ، SH1A2R3 ، کیانا ، 3rip ، houmanes ، Emad_L ، Saiban ، viona ، daria ، shkhmo
1- هر چه قدر میتونید در ایران زبان بخونید. خیلی مهمه
2- از سایت cariglist.com می شه در مورد محل زندگی تحقیق کرد.
3- سایت kbb.com برای خرید ماشین.
4- سعی کنید گواهینامتون و سوابق بیمه ماشینتون رو ترجمه کنید و ببرید.
5- برای گواهینامه بین المللی به کانون اتومبیل رانی در خیابان نوبخت مراجعه کنید.
6- سایت اطلاعات شهرها Kiplinger.com and cityraitng.com
7- Bank of America برای افتتاح حساب راحت گیرتر است!
8- T mobile ارزونه!
9- از سایت car fax میشه سابقه ماشینی رو که می خواهید بخرید ببینید. (30 دلار هزینه داره)
10- با مرور سایت IKEA (فروشگاه لوازم منزل) و walmart می تونید تخمینی از هزینه هاتون رو برآورد کنید.
11- EXPEDIA ، ORBITZ و KAYAK برای خرید بلیط
12- HALF.COM و ABEBOOKS.COMبرای خرید کتاب
13- www.zabihah.com برای گوشت حلال
14- در فرودگاه سعی کنید با مامورگمرک با سلام و احوالپرسی ارتباط دوستانه برقرارکنید تا از بازرسی چمدانهایتان صرف نظر کند .
15- بعد از ورود به فرودگا ه پس از کنترل گذرنامه در صف تازه مهاجران بایستید.
I am a first time immigrant; please show me the line for new immigrant.
16- همسایگان خود را در هر زمان دیدید، خود را معرفی کنید و بگویید تازه مهاجر هستید. برای ارتباطات بعدی مهمه!
17- پیدا کردن کار را هرگز به روزهای آتی موکول نکنید.
18- فرم ssn رو میتونید از سایت socialsecurity.gov بگیرید.
19- همراهتون خرما با هسته، لیمو و تخمه نبرید.
20- وقتی وارد ا م ر ی ک ا میشوید مراقب باشید راحت به کسی اعتماد نکنید!
21- راه هایی برای ایجاد اعتبار
- باز کردن checking account
- داشتن درامد
- باز کردن secure credit account
- پرداخت قبض موبایل
22- در بعضی از فرودگاهها راهنمای فارسی زبان برای پر کردن فرم ها حضور دارد.
23- هواپیمایی southwest برای خطوط داخلی از لحاظ قیمت مناسبه البته یه کم هرج و مرج داره یعنی شماره صندلی نداره!
ضمناً 2 تا بسته 23 کیلویی هم می تونید ببرید.
24- فرم AR11 برای change address است.
25- سایت http://en.weflyto.com/ برای اطلاع از ساعت پروازها مناسبه.
26- برای گرفتن ID کارت وجود دو تا نامه که به شما پست شده لازمه. می تونید یه نامه همونی باشه که از بانک براتون اومده (پس از باز کردن حساب بانک یه نامه براتون ارسال میکنه) و یکی هم از یه فروشگاه بخواهید کارت تخفیف براتون صادر کنه که اون رو با نامه برای شما می فرسته.
27- سایت http://www.uscis.gov/portal/site/uscis برای چک کردن صدور گرین کارت.
28- میشه به جای چمدان از کارتن هم برای حمل بارهاتون استفاده کنید. سبکه، هزینه کمی داره و بعدش می تونید بندازیدش دور.
29- بیمه حمایتی MEDI- cal
30- کلاسهای انگلیسی رایگان رو می تونید با جستجوی English as second language پیدا کنید.
31- Simple mobile رو توصیه کردند. ماهی 40 دلار با مکالمه ناحدود داخلی
32- سایت www.cheepoair.com برای بلیط ارزون!
33- اگر دارو می برید بهتره نسخه داشته باشه.
منبع مطالب بالا همه از تاپیکهای قبلی همین سایت مهاجرسرا است. گفتم با این خلاصه شاید برای بعضی ها مناسب باشه.
ارادتمندیم. سوال باشه در خدمتم.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
(2012-09-26 ساعت 10:39)majid89 نوشته:  بله این دو مورد رو چون زیاد صحبت شده ترجمه کرده ام و می برم اما سوال من بیشتر در مورد مدارک شناسایی و ازدواج هست.
مثلا اونجا آیا هیج وقت لازم نمیشه برای دریافت حق و حقوقی و... مزدوج بودن ما ثابت بشه؟

قاعدتاً گشت ارشاد ندارن که شناسنامه و قباله بخوان (:-) ولی خوب دوستان متاهل بهتر می تونن در این مورد خاص راهنماییتون کنند. مهمترین و کاربردیترین مدرک شناسایی شما در اینجا گواهینامه رانندگی و بعد از آن گرین کارت است. من به شخصه تو این یک سال و اندی هیچوقت به شناسنامه ایرانی و حتی پاسپورتم نیاز پیدا نکردم.
تشکر کنندگان: majid89 ، mojtaba_k ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان