موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
وقتی که بسته های زرد رنگ را از سفارت تحویل گرفتیم که با خودمان به آمریکا ببریم روی پاکتها سه تا برگه بود شامل اطلاعات در خصوص پرداخت مالیات- برگه ssn و یک برگه بود که متن پاگراف اول آن اینطوری نوشته:
important notice
که پاراگراف اولش نوشته بود
The following remarks apply in your case, please disregard unchecked items:
If at the time of admission to the United States, you will not have celebrated the second anniversary of your marriage, which is the basis of your Immigrant status, you are subject to the provisions of Section 216 of the Immigrant and nationality Act. Under this provision, you will be granted conditional permanent residence by an officer of the US Citizenship and Immigration Services (USCIS) at the time of your admission to the United States. As a result, you and your spouse must file a joint petition with the US Citizenship and Immigrant Services (USCIS) to have the conditional basis of your status removed. I-751 petition must be filed within the ninety-day period immediately preceding the second anniversary of the date you were granted conditional permanent resident status. Instructions for filing I-751 petition please visit http://www.uscis.gov/files/form/I-751instr.pdf if a petition to remove the conditional basis of your status is not filed within this period, your conditional permanent residence status will be terminated automatically and you will subject to deportation from the United states.
آیا دوستان این قسمت مربوط به برنده های لاتری می شود و این فرم I-751 چه فرمی است که طی 90 روز باید پرشود و اگر این کار انجام نشود دیپورت می شم
لطفا راهنمایی فرمائید خیلی فوری ممنون می شوم
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من در مورد آدرسی که برای دریافت گرین کارت تو فرم نوشتم سوال دارم. آدرس من تو لوس آنجلس هستش. اما به احتمال زیاد سیاتل یا ویرجینیا میرم. میخواستم بدونم برای تغییر آدرس باید اول وارد فرودگاه لوس آنجلس بشم و اونجا آدرس رو تغییر بدم. یا میشه از فرودگاه سیاتل یا ویرجینیا آدرس رو تغییر داد؟
ممنون.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این ID کارت چیه که برای گرفتنش باید 2 تا نامه مه بهمون پست شده رو ارائه بدهیم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اياةكسي اطلاع داره كه اگر بتونيم از فرودگاه دبي پول نقد(دلاري) تهيه كنيم تو گمرك امريكا بهمون گيرميدن؟
كلا چقدر با خودمون ميتونيم ببريم؟
کیس نامبر :2012AS00024xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
کسی میدونه وقتی میرسیم فرودگاه لوس انجلس بار اول چند تا فرم باید پر کنیم.
اخه منپدر مادرم از نظر زبان مشکل دارن میخوام اگه بشه همینجا عین فرم هارو ئاسشون پر کنم.
اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه.
مرسی
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال دارم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده
من به خاطر سربازیم ممنوع الخروج بودم، به زور 10 روز مجوز گرفتم که هم ویزام رو بگیرم و هم برم امریکا و برگردم، برای همین بیشتر از یک هفته نمی تونم بمونم امریکا
می خوام بدونم گرین کارت و سوشیال که میاد در خونه، باید حتما خودم باشم یا کس دیگه ای هم می تونه تحویل بگیره؟
خیلی ممنون
شماره کیس:2012AS00052XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011Aguest 06
تاریخ مصاحبه:19 June
تاریخ دریافت کلیرنس: Sep 10
تاریخ دریافت ویزا: 26 Sep
تاریخ ورود به امریکا: 28 Sep
جمع تقریبی هزینه ها: حدود 6 میلیون تومان برای یک نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-27 ساعت 16:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-27 ساعت 16:25 توسط sima s.)
(2012-09-27 ساعت 14:09)Hmax نوشته: سلام دوستان
من یه سوال دارم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده
من به خاطر سربازیم ممنوع الخروج بودم، به زور 10 روز مجوز گرفتم که هم ویزام رو بگیرم و هم برم آمریکا و برگردم، برای همین بیشتر از یک هفته نمی تونم بمونم آمریکا
می خوام بدونم گرین کارت و سوشیال که میاد در خونه، باید حتما خودم باشم یا کس دیگه ای هم می تونه تحویل بگیره؟
خیلی ممنون
niazi nist mifrestan be sandoghe postie khuneha.doost ya familetoon ba'dan ke oumad barat mifreste iran.
rasti tabrik babate viza.safare khubi dashte bashin.
(2012-09-27 ساعت 09:21)flake نوشته: با سلام
اياةكسي اطلاع داره كه اگر بتونيم از فرودگاه دبي پول نقد(دلاري) تهيه كنيم تو گمرك امريكا بهمون گيرميدن؟
كلا چقدر با خودمون ميتونيم ببريم؟
هر چی میخوای ببر. فقط بهشون بگو.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این سی دیه Chest X Ray رو چکار باید بکنیم چرا کسی از ما تحویلش نگرفت ؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه لطفا بگید که ما باید چند تا فرم توی هواپیما پرکنیم. من و همسرم به همراه فرزندانم(10 و 16 ساله) هستیم. باید یک فرم برای خانواده پر بشه یا 4 فرم؟
اگر به ازای هر نفر 10000 دلار ببریم یعنی 40000 دلار و اعلام کنیم به مشکلی برنمیخوریم؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-26 ساعت 14:01)به گل نوشته: سلام دوستان عزیز
وقتی که بسته های زرد رنگ را از سفارت تحویل گرفتیم که با خودمان به آمریکا ببریم روی پاکتها سه تا برگه بود شامل اطلاعات در خصوص پرداخت مالیات- برگه ssn و یک برگه بود که متن پاگراف اول آن اینطوری نوشته:
important notice
که پاراگراف اولش نوشته بود
The following remarks apply in your case, please disregard unchecked items:
If at the time of admission to the United States, you will not have celebrated the second anniversary of your marriage, which is the basis of your Immigrant status, you are subject to the provisions of Section 216 of the Immigrant and nationality Act. Under this provision, you will be granted conditional permanent residence by an officer of the US Citizenship and Immigration Services (USCIS) at the time of your admission to the United States. As a result, you and your spouse must file a joint petition with the US Citizenship and Immigrant Services (USCIS) to have the conditional basis of your status removed. I-751 petition must be filed within the ninety-day period immediately preceding the second anniversary of the date you were granted conditional permanent resident status. Instructions for filing I-751 petition please visit http://www.uscis.gov/files/form/I-751instr.pdf if a petition to remove the conditional basis of your status is not filed within this period, your conditional permanent residence status will be terminated automatically and you will subject to deportation from the United states.
آیا دوستان این قسمت مربوط به برنده های لاتری می شود و این فرم I-751 چه فرمی است که طی 90 روز باید پرشود و اگر این کار انجام نشود دیپورت می شم
لطفا راهنمایی فرمائید خیلی فوری ممنون می شوم
سلام دوستان عزیز یعنی واقعا کسی نبوده که به این برگه بر روی پاکت زرد توجه کنه و کنجکاو بشه که این برگه چیه و آیا ما باید طبق این پارگراف عمل بکنیم یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر