کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام بعد از 3 تا نیم روز همه صفحات این تاپیک رو خوندم. نت برداشتم و حدود 40 نکته یادداشت کردم که انشاله ظرف چند روز آینده خلاصشون رو ایجا می گذارم.
ما هم بلیط گرفتیم، امارات، نفری 1880 برای سنفرانسیسکو 25 اکتبر
مقصد سن هوزه یا فرمونت!
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، nilufar ، majid89 ، Orchin ، daria ، کیانا ، opayamani ، Tomas ، shkhmo ، HOME ، hoj_s000
(2012-09-23 ساعت 20:03)ehsan1095 نوشته:  
(2012-09-23 ساعت 17:41)iranian1 نوشته:  دوستان آیا با داشتن گواهینامه ایران باید امتحان شهر را داد یا خیر؟
بله بايد امتحان بدهيد كه با يك خطأي ماژور يا ١٦خطاي ماينور رد ميشويد پس كاملا دقت كنيد

(2012-09-23 ساعت 19:07)paymanva نوشته:  اقا من هرچی میگردم نمونه سوالات رانندگی رو پیدا نمیکنم.
میشه یکی بذاره من ببینم.
ممنون بچه ها.

به تاپيك تجربه ما در گرفتن گواهينامه مراجعه كنيد

منظور شما را نفهمیدم میشه توضیح بدهید؟
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
تشکر کنندگان: opayamani ، Tomas ، shkhmo
سلام دوستان
دوستانی که در منطقه اورنج کانتی زندگی میکنن میشه ادرس کلاس رایگان انگلیسی رو برام بزارن؟
ممنونم
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: nilufar ، iranian1 ، daria ، opayamani ، Tomas ، shkhmo
(2012-09-23 ساعت 22:47)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان
دوستانی که در منطقه اورنج کانتی زندگی میکنن میشه ادرس کلاس رایگان انگلیسی رو برام بزارن؟
ممنونم

نام این کلاس ها هست ESL. تو گوگل ESL را جستجو کن. یعنی English as Second Language
من در Fullerton به کلاس می‌روم که به من نزدیک هست. طرفای شما هم باید باشه.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Orchin ، daria ، کیانا ، houmanes ، opayamani ، Tomas ، shkhmo ، Solitude ، a.r.a.s.h1 ، Saeedv13
دوستان من رفتم DMV آیین نامه فارسی نداشت (کالیفرنیا ) گفت رو سایت هست .ولی من چیزی پیدا نکردم.....
از کجا میشه تهیه کرد و اگه کسی لینک دانلودش رو داره و بده ممنون میشم
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: iranian1 ، opayamani ، Tomas ، shkhmo
(2012-09-24 ساعت 00:20)m0na_000 نوشته:  دوستان من رفتم DMV آیین نامه فارسی نداشت (کالیفرنیا ) گفت رو سایت هست .ولی من چیزی پیدا نکردم.....

دوستان من خودم پیدا کردم لینکشو میذارم شاید به درد شما هم خورد . کساییکه آیین نامه از خود dmv گرفتن ببینن همینه ؟

http://www.dmv.ca.gov/pubs/pubs.htm
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: Orchin ، iranian1 ، daria ، کیانا ، SH1A2R3 ، opayamani ، majid89 ، Tomas ، shkhmo ، shawn2012 ، a.r.a.s.h1 ، reza6966
(2012-09-24 ساعت 00:45)m0na_000 نوشته:  
(2012-09-24 ساعت 00:20)m0na_000 نوشته:  دوستان من رفتم DMV آیین نامه فارسی نداشت (کالیفرنیا ) گفت رو سایت هست .ولی من چیزی پیدا نکردم.....

دوستان من یه جا پیدا کردم لینکشو میذارم شاید به درد شما هم خورد و کساییکه آیین نامه از خود dmv گرفتن ببینن همینه ؟

http://www.dmv.ca.gov/pubs/pubs.htm

سلام
درسته، كتابچه فارسى رو براى من از كاليفرنيا آوردن، دقيقا همينيه كه تو اين لينك هست:
پى دى اف فارسى
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: کیانا ، SH1A2R3 ، iranian1 ، m0na_000 ، opayamani ، majid89 ، edge ، Tomas ، nilufar ، Orchin ، shkhmo ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1
دوستان قوانین رانندگی ایالتها چقدر با هم فرق داره? منم که جورجیام میتونم این دفترچه فارسی کالیفرنیارو بخونم
تشکر کنندگان: ali234 ، opayamani ، Tomas ، shkhmo
(2012-09-23 ساعت 21:59)iranian1 نوشته:  
(2012-09-23 ساعت 20:03)ehsan1095 نوشته:  
(2012-09-23 ساعت 17:41)iranian1 نوشته:  دوستان آیا با داشتن گواهینامه ایران باید امتحان شهر را داد یا خیر؟
بله بايد امتحان بدهيد كه با يك خطأي ماژور يا ١٦خطاي ماينور رد ميشويد پس كاملا دقت كنيد

(2012-09-23 ساعت 19:07)paymanva نوشته:  اقا من هرچی میگردم نمونه سوالات رانندگی رو پیدا نمیکنم.
میشه یکی بذاره من ببینم.
ممنون بچه ها.

به تاپيك تجربه ما در گرفتن گواهينامه مراجعه كنيد

منظور شما را نفهمیدم میشه توضیح بدهید؟
خطاهاي مينور شامل:نزدن راهنما-نشناختن اجزا ماشين(ترمز دستي،راهنما،بوق،برق پاك كن،گرمكن شيشه عقب و جلو،چراغ جلو،فلاشر)-عدم رعايت حق تقدم-سرعت كمتر يا بيشتر از ٥مايل نسبت به سرعت تعيين شده
خطاهاي ماژور:دخالت فرد ممتحن بصورت گفتار يا عمل-عدم توجه به علايم رانندگي-عدم استفاده از اجزا فرعي ماشين مانند برف پاك كن در باران-رد شدن از خطوط lane violation-سرعت بيشتر يا كمتر از ١٠مايل نسبت به سرعت مجاز منطقه-انجام عمليات خطرناك در حين رانندگي-رفتن روي جدول كنار خيابان-
ممتحن شما يك ورقه دارد كه اول از شما ميخواهد راهنما بزنيد ترمز بگيريد و او چراغها را چك ميكنيد و علامت ميزند بعد از شما ميخواهد علايم گردش به چپ و راست و كاهش سرعت را با دست نشان دهيد سپس سوار ماشين ميشود و حركت ،موارد امتحان گردش به راست و گردش به چپ(اين با ايران فرق ميكند چون براي گردش به چپ خطوط خاصي روي خيابان است)پارك و دنده عقب و تغيير لاين است در ورقه ممتحن مسير امتحاني در شهر بصورت عدد مشخص شده و زير هر عدد سه مورد راهنما و رعايت حق تقدم و سرعت نوشته شده كه اگر رعايت شود هيچ و اگر رعايت نشود علامت زده ميشود (اينها همان خطاهاي مينور هستند)وقتي به DMV رسيديد. اگر ممتحن تشخيص دهد خطأي ماژور نداشتي انها را ميشمارد و نتيجه مشخص ميشود در كل راحت است
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
ممنون از اطلاعات آیا امتحان عملی هم بفارسی است؟
تشکر کنندگان: ali72 ، opayamani ، mansour*** ، Tomas ، USAIR ، SH1A2R3 ، shkhmo
Question 
تالار خودرو و گواهینامه رانندگی در مهاجرسرا
تجربه ما در گرفتن گواهینامه
گرفتن گواهی نامه
دانلود آیین نامه و نمونه سوالات رانندگی در ایالت های مختلف

این همه تاپیکهای مرتبط و خوب داریم، چرا اینجا بحث رانندگی و آئین نامه و گواهینامه می کنین؟! Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2012-09-24 ساعت 07:50)frozen mind نوشته:  تالار خودرو و گواهینامه رانندگی در مهاجرسرا
تجربه ما در گرفتن گواهینامه
گرفتن گواهی نامه
دانلود آیین نامه و نمونه سوالات رانندگی در ایالت های مختلف

این همه تاپیکهای مرتبط و خوب داریم، چرا اینجا بحث رانندگی و آئین نامه و گواهینامه می کنین؟! Smile

تنبلیه دیگه، کاریش نمیشه کرد Smile بجای اینکه یه خورده بگرده، میگه اینجا می‌پرسم ، حتما یکی جواب میده!!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: opayamani ، Tomas ، frozen mind ، ali234 ، shkhmo
سلام دوستان عزیز

عزیزان لس انجلس نشین یه راهنمائی کنید ما می خواهیم بیایم لس آنجلس و اونجا هم غیر از خدا هیچ کس رو نداریم و دو تا بچه کوچولو هم داریم و از ایران هم امکان رزرو هتل نیست برای اقامت موقت چه پیشنهادی دارید من استودیو 6 رو دیدم برای گرفتن خونه از چه کانتی یا شهری شروع کنیم که هزینه اجاره پائین باشه ممنون می شم
تشکر کنندگان: Tomas ، ali234 ، nilufar ، SH1A2R3 ، etefag ، shkhmo
سلام دوستان
همسرم رفت دفتر هواپیمایی امارات برای گرفتن بلیط برای سیاتل که بهش گفتن نفری 1،795،000 البته 2 تا ساک 23 کیلویی هم میشه برد کسی میدونه بلیط از این ارزانترهم میشه پیدا کرد به سیاتل یا نه ؟ من خودم چون توی انکارا هستم از طریق ترکیش سوال کردم میگه به سیاتل نداریم جستجو هم کردم توی نت هنوز پایین تر از این نرخ گیر نیاوردم اگر امکانش هست و کسی تجربه دارد خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: opayamani ، Tomas ، shkhmo
امکان صدور گواهی تجرد به صورت الکترونیکی فراهم شد
امکان درخواست صدور گواهی تجرد در پورتال الکترونیکی سازمان ثبت احوال کشور و اداره کل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور فراهم است و این خدمت هم اکنون به صورت الکترونیکی به هموطنان ارائه می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر؛ گواهی تجرد، گواهی است مبنی بر اینکه صاحب شناسنامه سابقه ازدواج نداشته و یا ازدواج واقع شده منجر به جدایی بر اثر طلاق، فسخ نکاح، بذل یا انقضاء مدت در ازدواج منقطع و فوت همسر شده باشد.

هموطنان برای ارائه درخواست صدور گواهی تجرد می توانند این خدمت را از درگاه خدمات الکترونیکی پورتال سازمان ثبت احوال به نشانی دریافت کنند.

http://www.sabteahval.ir/kharejeh/default-930.aspx برای ثبت این درخواست باید فرم مربوطه در پورتال با درج اطلاعات کامل شناسنامه ای، نشانی محل اقامت و تلفن تکمیل شود.
در این فرم همچنین باید علت درخواست گواهی تجرد که مشتمل بر ازدواج، تحصیل، اقامت، اخذ روادید و یا سایر موارد است، مشخص گردد.

متقاضی گواهی تجرد باید در بخشی از فرم مربوطه، به این پرسش که آیا تاکنون ازدواج کرده است نیز، پاسخ دهد. در صورتی که فرد در گذشته ازدواج کرده باشد، باید علاوه بر ذکر مشخصات شناسنامه ای همسر سابق خود در این فرم، تاریخ ازدواج و نیز، تاریخ و علت جدایی را که یکی از موارد پنج گانه فوت همسر، طلاق، فسخ نکاح، بذل مدت و انقضاء مدت است، در فرم مشخص کند.

پس از تکمیل فرم مربوطه در سایت سازمان ثبت احوال، کد پیگیری به متقاضی اختصاص می یابد و از آن پس، شخص می تواند این موضوع که درخواست او در چه مرحله ای قرار دارد را از طریق ارائه این کد در قسمت «پیگیری» سایت، دنبال کند.

پس از آنکه گواهی تجرد صادر گردید، پیامی مبنی بر "گواهی تجرد شما صادر گردید، جهت دریافت آن با در دست داشتن اصل شناسنامه خود و اصل رسید بانکی و شماره رهگیری به اداره کل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور، واقع در تهران خ امام خمینی نبش خ شیخ هادی مراجعه فرمایید" ظاهر خواهد شد . متقاضی پس از مشاهده این پیام، می تواند شخصا با همراه داشتن اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه، اصل و تصویر کارت شناسایی ملی، اصل رسید بانکی به مبلغ 10هزار ریال واریزی به شماره حساب سیبا 2171119002005 نزد بانک ملی به آدرس مذکور مراجعه و گواهی تجرد خود را تحویل بگیرد.

لازم به ذکر است، تحویل گواهی تجرد منوط به عدم مغایرت بین اطلاعات مندرج در شناسنامه و سوابق سجلی موجود در سازمان ثبت احوال کشور خواهد بود.

همچنین، متقاضی گواهی تجرد صرفا شخص صاحب شناسنامه است و کسی نمی تواند بدون وکالتنامه برای فرد دیگری صدور این گواهی را درخواست کند.

مضافا به اینکه، درخواست صدور گواهی تجرد به صورت حضوری و از طریق مراجعه به ادارات ثبت احوال در سراسر کشور و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها نیز میسر است، اما طبعا ثبت آنلاین درخواست ساده تر بوده و صدور آن به این ترتیب در مدت زمان کمتری میسر است.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: saher ، Tomas ، پسرایرونی ، Orchin ، USAIR ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان