موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-29 ساعت 22:12)zavieh نوشته: سلام دوستان
حالا که جل و پلاسمونو از تاپیک کلیرنس جمع کردیم و اومدیم اینجا ،یه سوال راجع به زمان رفتن دارم.ویزای روی پاسمون تا 18 مارس یعنی 28 اسفند اعتبار داره ولی چون مدیکالمون مال 25 روز قبل از صدور ویزا هست.آیا مهلت ما برای ورود 28 اسفنده یا باید 6 ماه رو از تاریخ مدیکال حساب کنیم؟(مدیکالمون 26 آگوست بود).
سوال دوم اینکه آیا برای حدود کریسمس و ژانویه و یا شب عید بلیط سخت تر گیر میاد یعنی high season حساب میشه یعنی زودتر بلیط بگیریم یا اصلا از حالا برای اون موقع میشه بلیط گرفت؟
-زمان ویزا همان است که روی پاسپورت نوشته
-از الان می شود خرید پیشنهادم این است که زودتر خریداری فرمایید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
هدیه خانم واقعا متشکرم و منتظر قسمت بعدی هستیم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من با امارات گرفتم برای تهران دبی سیاتل دو نفر البته میشو که هر شخص 2 تا ساک 23 کیلویی با خود حمل کند شد نفری 1925 هزار تومان راستی دوستان مراقب باشید که ساکی که میخواهید با خود به داخل ببرید را هم وزن میکنند و اگر بیش از 8 کیلو وزن داشته باشد یا خیلی بزرگ باشد اجازه نمیدهند که داخل ببرید
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ۲۸ سپتامبر وارد آمریکا شدم
از طریق فرودگاه سانفرانسیسکو. همه چی خوب و عالی بود با امارات اومدم پرواز طولانی داشت اما خسته نشدم
تو هواپیما به شما دو تا فرم میدن یکی سفید (اطلاعات شخصی) و یکی آبی (اطلاعات اینکه چی همراهت داری)شما به عنوان یک مهاجر جدید فقط فرم آبی رو نیاز هست که پر کنی.
از هواپیما که پیاده میشی به سمت محل چک پاسپورتها که میری در انتهای سالن منتهی به چک پاسها دو تا تابلو داره که رزیدنت ها و ویزیتورها رو از هم جدا میکنه (البته همه در نهایت وارد یه سالن میشید). شما از سمت چپ یعنی مسیر ویزیتورها وارد بشید و منتها الیه سمت چب یه لاین مخصوص مهاجرین چدید است که با نوار نارنجی مشخص شده وارد اون بشید و بعد یه آفیسر هست که راهنماییتون میکنه تا چیا رو آماده داشته باشید
-پاسپورت
-پاکت زرد رنگ
=فرمی که تو هواپیما پر کردید
بعد میرید روبروی باجه و کارا خیلی راحت و سریع انجام میشه
من باجه ای که هدایت شدم یه آفیسر جوان چینی بود که کلی با هام گپ زد اینکه خوش شانس هستم و غیره مدارک رو گرفت و بعد برام مهر ورود زد . گفت که گرین کارتت میاید به آدرس و اینکه این ویزات به مدت یک سال اعتبار داره آدرس هم ازم پرسید که همون قبلیس یا نه؟
یادم رفت از سوشیال سکیوریتی ازش بپرسم اینکه خودش میاد یا باید برم دنبالش؟
ولی خودش گفت که میتونی از ای نامبرت استفاده کنی اگه کاری چیزی داشتی و اون رو تو پاسم بهم نشود داد همون رجیستریشن نامبر است
حالا من شنبه یکشنبه رسیدم میرم دنبال سوشیال سکوریتی دوشنه و خبرتون میکنم
موفق یاشید
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-28 ساعت 12:13)odiseh نوشته: سلام به همه دوستان
ما می خواهیم برای یه ماه دیگه برای رفتن به اونور آب!! از حالا بلیط بگیریم..... میشه لطفا ما رو هم راهنمایی کنین ؟ بلیط ها که قیمتاشون خیلی خیلی گرون شده.... از کجا بلیط تهیه کنیم؟ از کدوم آژانس مسافرتی؟ آل ایتالیا؟ لوفتهانزا؟ امارات یا چی ...؟
دوست عزیز از طریق هواپیمایی ترکیش اقدام کن چون ظاهرا هنوز پروازهاشون رو گرون نکردند ، من برای 16 ژانویه به لوس آنجلس بلیط گرفتم 1650000 تومان (رفت وبرگشت )
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-30 ساعت 15:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-30 ساعت 15:53 توسط sima s.)
(2012-09-30 ساعت 15:39)shawn2012 نوشته: سلام دوستان
من ۲۸ سپتامبر وارد آمریکا شدم
یادم رفت از سوشیال سکیوریتی ازش بپرسم اینکه خودش میاد یا باید برم دنبالش؟
ولی خودش گفت که میتونی از ای نامبرت استفاده کنی اگه کاری چیزی داشتی و اون رو تو پاسم بهم نشود داد همون رجیستریشن نامبر است
حالا من شنبه یکشنبه رسیدم میرم دنبال سوشیال سکوریتی دوشنه و خبرتون میکنم
موفق یاشید
سوشيال به طور اتومات خودش تا 15 روز ديگه نهايتاً بايد بياد.اگه نيومد اون وقت بايد برين اداره سوشال.الان بريد جواب نميگيرين. البته بودن كسايي كه جواب گرفتن ولي ما به چندين اداره سوشال تو سن هوزه رفتيم و همه همين رو گفتن دست آخر هم براي همسرم 1 هفته اي و براي من بعد دو هفته اومد.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-30 ساعت 20:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-30 ساعت 20:12 توسط schaghayegh.)
سفرنامه ( تهران - لندن - بوستون )
قسمت 1 :
من بعد از اینکه ویزام و گرفتم، برنامم این بود که تا آخر تابستون ایران باشم و بعدش برم آمریکا.. برای همین بلیطم رو از قبل برای 26 شهریور گرفتم یعنی 16 سپتامبر. روز موعود رسید و ما رفتیم فرودگاه ، پرواز من " بی ام آی" بود و ساعت 04:40 ، حدودای ساعت 00:30 فرودگاه بودم با خانواده که برای بدرقه اومده بودند....من کلی وسیله داشتم و 3 تا چمدون و 1کوله و کیف لپ تاپ ... فریت بار به درد من نمیخورد چون بارها رو میبردن نیویورک و من باید میرفتم اونجا تحویل میگرفتم .. بنابراین گفتم اضافه بار و به ریال بدم بصرفه تره.. حدود 370000 تومان اضافه بار داشتم.. چمدون اول که رایگان بود، چمدون دوم 50 پوند و چمدون سوم 130 پوند!( البته با نرخ دولتی ) صف طولانی بود 1 ساعات طول کشید تا نوبتم بشه ، بعد که رفتم پول اضافه بار رو بدم مسئول اونجا گفت میخوای 2 تا کوله ببری تو؟ گفتم آره یکیش لپ تاپ توشه و اون یکی وسایلم... گفت نه راه نمیدن وووو منم ناراحت اومدم نصف وسایلم و به زور چپوندم توی کوله لپ تاپ بقیه اش رو هم تحویل خانواده دادم تا ببرن خونه
نوبت خداحافظی رسیدو چقدر بد بود.. دیدن اینکه مامانم داره گریه میکنه برام خیلی سخت بود همینطور خواهرام.... تو هواپیما که اصلا گفتم واسه چی داری میری وقتی همه خانوادت ایران هستن....! بگذریم.. اومدم توی صف وایسادم تا پاسپورت چک بشه و عوارض خروج و بدم که کلی طول کشید.... 1 - 1:30 ساعت توی صف بودم.... رسیدم به باجه و طرف برگشت گفت داری میری آمریکا آره؟؟ چجوری اقامت گرفتی؟ سرمایه گذاری کردی ؟ منم نمیدونم چرا فقط خندیدم و گفتم نه بابا مگه به من میاد سرمایه دار باشم؟ گفت آرررررررررررررره.. گفتم اوه اوه الانه که گیر بده... با خودم گفتم کاش بودم ..... یه نگاه به ساعتم انداختم جوری که من الان دیرم شده و... بعد گفت خوش باشی و خدافظ ! وقت زیادی نمونده بود و گیت پرواز باز شده بود رفتم و دم گیت 2 نفر بودند که کارت پرواز و چک میکردن گفتن ویزای چی گرفتی؟ نامزدی؟ ازدواج؟ منم که لجم در اومده بود که چرا اینقدر این ویزای من براشون عجیبه گفتم مگه فرقی داره؟؟ ویزاست دیگه... ویزای اقامتیه... گفت نه نگران نباش ما از اون جهت نمیپرسیم از یه جهت دیگه میپرسیم... گفتم نه هیچ کدوم از اینها که شما گفتید نیست و من لاتاری برنده شدم... و خندیدند و منم اومدم سوار هواپیما شدم و نشستم سرجام..... 2تا صندلی بقل من خالی بود تا ایروان ( چون پرواز بی ام آی ، تو ایروان سوختگیری میکنه و مسافر میزنه!! بقل دست من هم یک زوج مسن انگلیسی نشستند....) و بعد دوباره پرواز به سمت لندن... ساعت 09:20 به وقت محلی رسیدم لندن...... { اینم اضافه کنم وقتی سوار هواپیما شدم و موقعی که داشتم پیاده میشدم کلی عصبانی شدم و دوست داشتم برگردم فرودگاه امام و بزنم تو سر اون مسئول تحویل بار ... چون منم میتونستم اون کوله که داشتم و با خودم بیارم... چون بقیه چمدون همراهشون بود و ساک و کیف و... خیلی بزرگتر از کوله من... }
ادامه دارد.......
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-30 ساعت 22:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-30 ساعت 22:39 توسط schaghayegh.)
سفرنامه ( تهران - لندن - بوستون )
قسمت 2:
بی ام آی پروازش خوب بود هواپیمای نو و تمیز، فبلم و.... داشت و خیلی خوب و آروم نشست بدون تکون و سر و صدا و ضربه ... ساعت 9:20 وارد ترمینال 1 فرودگاه هیترو لندن شدیم ( یعنی پروازمون نشست) تاخیر هم نداشت ( دقیقا همون ساعتی که توی بلیط نوشته شده بود )... پرواز بعدی که با " بریتیش ایر ویز" بود از ترمینال 5 انجام میشد.. وقتی از هواپیما پیاده شدم باید تابلوهای راهنما رو نگاه میکردم و دنبال مسیر پروازهای کانکشن میرفتم.. روی بورد و دیوار هم نوشته شده بود که مثلا بریتیش از کدوم ترمیناله و .... خلاصه مسیر و دنبال کردم تا رسیدم به یه در، از اونجا باید سوار اتوبوس میشدم تا برم ترمینال 5 .. تقریبا 5-10 دقیقه زمان برد... رسیدم اونجا و دوباره تابلوهای راهنما برای پیدا کردن گیت پرواز... اینجا خیلی بزرگ بود و باید کلی توی صف وایمیسادی تا پاسپورت و کارت پرواز چک بشه... منم که صاف رفته بودم توی صف فقط! یه دختر انگلیسی که مسئول باجه بود گفت پس کارت پروازت کو؟؟؟؟ گفتم" او مای گاد " یادم رفت بگبرم گفت باشه من برات صادر میکنم اما باید میرفتی اون یکی صف میگرفتی... خلاصه لطف کرد و کار من و راه انداخت ........... برای رفتن به سمت گیت وسایل و باید از دستگاه عبور میدادم.. لپ تاپ بیرون از کیف و حتی کفش هم باید در میاووردم و میزاشتم توی سبد تا از دستگاه رد بشه.... خلاصه این مرحله گذشت... پرواز بعدی من ساعت 11:20 بود و من تقریبا 1 ساعت و 15 دقیقه وقت داشتم.... گیت و پیدا کردم .. برای رفتن به گیت مورد نظر باید مترو سوار میشدم.... داشتم میرفتم که چشمم افتاد به تابلو و دیدم بله گیت و عوض کردن... شماره پرواز و ساعت و چک کردم دیدم نه همین پرواز منه که عوض شده.... با یک خانم آمریکایی صحبت کردم و دیدم اونم مشکل من و پیدا کرده و ما توی یک هواپیما هستیم و پرواز داریم ... بعد رسیدم دم گیت دیدم ای داد بیداد پرواز تاخیر هم داره ...11:20 قرار بود حرکت کنه 12:40حرکت کرد.... و من اونجا تک و تنها نشسته بودم با اون خانم آمریکایی که فقط داشت تایپ میکرد!!! کم کم شلوغ شد و مردم اومدن... منم رفتم برای خودم یه ساندویچ کوچولو و قهوه و کیک خریدم شد 16 دلار... بقیه اش رو هم بهم پوند داد... خلاصه دیگه گیت باز شد و همه به صف شدن برای وارد شدن به هواپیما... سوار شدم و افتاده بودم ردیف سمت چپ و صندلی وسط.... کنار پنجره یه دختری بود که دائم الخمر بود، شایدم فقط توی هواپیما اینجوری بود وسط که من نشسته بودم و سمت راهرو هم یه استاد دانشگاه بود و تمام طول سفر داشت تحقیقاتش رو ویرایش میکرد.... پرواز خوبی بود و من فیلمی رو که نصفش و توی پرواز قبلی دیده بودم ادامش رو اینجا دیدم ) آهنگ گوش دادم و پروازم و دنبال میکردم..... فقط یه مشکل وجود داشت... چند ردیف جلوتر از من یه زوج بودند که یه بچه کوچولو داشتند.... و از اول پرواز تا موقع پیاده شدن دهنش و باز کرده بود و جیغ میکشید.... من مونده بودم چه انرژی داره !!!!!! اما قیافش بامزه بود برای همین تمام مدت مجبور بودم هدفن بزنم... و بقیه هم همینطور فکر کنم!
تقریبا 2 ساعت از پرواز مونده بود که فرم ها رو آوردند و پخش کردند و به من فقط همون فرم آبی رو دادند و منم پر کردم گذاشتم توی جیبم.... ساعت 3 پرواز نشست و من وارد خاک آمریکا شدم ....
ادامه دارد........
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-30 ساعت 15:44)kopol نوشته: (2012-09-28 ساعت 12:13)odiseh نوشته: سلام به همه دوستان
دوست عزیز از طریق هواپیمایی ترکیش اقدام کن چون ظاهرا هنوز پروازهاشون رو گرون نکردند ، من برای 16 ژانویه به لوس آنجلس بلیط گرفتم 1650000 تومان (رفت وبرگشت )
سلام کپل.............خیلی وقت بود ندیده بودمت.خوبی اوضاع خوب پیش میره؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-30 ساعت 21:58)Hediyeh نوشته: سلام مجدد خدمت دوستان عزيزم
تا اينجا كه به اصطلاح يه بلد با خودمون برده بوديم كه جطور راهنماييمون كنه ابليكيشن بر كنيم يا حتي قرارداد بنويسيم رو كه يادتون هست؟ خب حال باقيه ماجرا:
ادرس دفتر املاك يا به قول خودمون همون بنكاه رو تلفني كرفته بودم و به هر كي ميكفتم بلد نبودن تا اينكه باز خودم از روي نقشه بيداش كردم و رفتيم تا اينو هم يادم نرفته بكم كه تو اين مدت يك هفته ما با يه خونواده ديكه كه اتفاقا اونها هم از برندكان ٢٠١٢بودن و از بستكان دور اين دوستمون محسوب ميشدن هم اشنا شديم كه خداييش خيلي بيشتر از دوستمون بهمون محبت كردن! مثلا جند بار كه ادرسهاي مختلف كرفته بوديم براي ديدن خونه ما رو با ماشين خودشون ميبردن و نشونمون ميدادن و يا اينكه منو دخترم به شدت مريض شديم تو اون مدت و ايشون جند بار برامون سوب بختن و به زور ما رو مهمون كردن فقط دقت داشته باشين ما ايشونو جند روز بود كه ميشناختيم ولي دوست ما يه دوست ١٠ ساله بودن!
بكذريم درسته دل بري دارم ولي بهتره زياد حاشيه نرم كه اعصابتون هم خورد نشه! فقط به قول دوستمون سيما خانم جماعت ايراني يعني همين ديكه! قابل بيش بيني نيستن! يكسال اصرار و بافشاري كه حتما بايد بيايد اينجا بيش ماو ...
خلاصه تو دفتر املاك اقاي مسوول بهمون كفت حالا كه تا اينجا اومدين تو ساختمون ما هم يك واحد خالي هست اكه دوست دارين ميتونين ببينين كه ما هم رفتيم و ديدم و منكه خونه قبلي رو از سر اجبار داشتم ميبذيرفتم كلي خوشحال شدم جون واقعا اين خونه خوب و مناسب بود و اختلاف قيمتش هم با قبلي ٥٠$ ماهانه بود كه ديدم ميارزه و اين خونه رو قبول كردم. مثل ايران فكر ميكردم مهم اينه كه من ببسندم و اوكي كنم ديكه! در حاليكه تازه اول ماجرا بود!
اقاي بنكاهي از من كرديت خواستن كه كفتم ندارم من تازه ٩ روزه اومدم كرديتم كجا بود؟! كفت اوكي كوساينرتون كيه؟ كفتم جاااااااان؟؟؟ اينو ديكه از كجا بياريم؟ كفت باشه جقدر بول اوردين با خودتون كه يهو اين بيرمرده همراهم ن كه تا اون موقع ساكت بود بريد وسط و كفت ٥٥٠٠٠$ و من مات و مبهوت موندم كه اين اقا اين مبلغو از كجا اورده!؟ بعد رو كرد بمن و كفت نكران نباشين حله يه مبلغي كفتم كه دهنشو ببندم! كفتم اخه من اينقدر ندارم اكر از ما موجودي حساب بخواد جكار كنيم؟! كفت نه بابا به موجودي حساب جكار داره بكيد نذاشتين تو حساب بانكيتون!
تو همين حين اون اقا كفتن باشه بس يه صورت حساب بانكي به اين مبلغي كه كفتين براي من بيارين كه من به صاحبخ نه ارايه بدم براي تضمين اجاره! به هر حال اين خانم كار كه ندارن كرديت هم ندارن كوساينر هم ندارن بايد حداقل اين صورت حساب رو تهيه كنن و برامون بيارن! من رو كردم به اين اقاي مسن همراهمون و كفتم حالا جيكار كنيييييييييم؟؟؟
ديدم ميكه نه بابا بدرسوخته داره سنك جلوي بامون ميندازه! كفتم اخه بدر من حرف اين اقا كاملا منطقيه تازه اين بنده خدا كلي هم باهامون راه اومد حالا من اين مبلغو از كجا بيارم كه برم برينت بانكي بكيرم؟؟؟ من همش ١٦٠٠٠$ دارم تو حسابم!
اومد به قول خودش برام درستش كنه رو كرده به بنكاهيه ميكه ايشوون ١٠٠٠٠$ كذاشتن تو بانك كه بهشون ماليلت تعلق نكيره! بقيش رو تو خونه دارن! اخرش من نفهميدم اين اقاي مسن با تجربه اين دروغها و اين اعداد و ارقامو از كجا در مياوردن!!!!! و اينكه ميدونن اينجا جاي نيست كه كسي با دروغ كارشو بيش ببره جرا بشت هم داشتن دروغ ميكفتن؟!
و اصلا اينكه جرا من اينو برداشتم با خودم اوردم كه اينجوري منو حرص بده و كاسه كوزه رو بريزه به هم؟!
خلاصه اقاي مسوول هم كه متوجه دروغهاي تابلوي اين اقا شده بودن كفتن اقا با اين شرايط كسي بهتون خونه نميده شما ميكين ٥٥٠٠٠$ بول دارين بعد همش ١٠٠٠٠$ريختين تو حساب؟! اكر ميتونين موجوديتونو ببرين بالا بياين وكرنه من با اين شرايط نميتونم بهتون خونه اجاره بدم! ميتونين تصور بكنين كه من جه حالي داشتم!!! اعصابم از دست اين بيرمرده حسابي خورد بود و از طرفي اصلا دلم نميخواست خونه ي به اون خوبي رو از دست بدم!
خسته و كلافه بركشتم متل و اون شب براي اولين بار بعد از سفرم كريه كردم كه خدايا جيكار كنم خسته، مريض، تنها و بي كس!...
فرداش يادم افتاد يكي از دوستان بسيار خوبم يه حساب بانكي تو همين بنك او امريكا داره و خودش هم كه فعلا ايرانه شايد بتونم ازش درخواست كنم مبلغي رو يكروزه به حسابم انتقال بده ولي اصلا نميتونستم جنين درخواستي رو مطرح كنم حتي فكرش هم منو خجالت زده ميكرد! جون كلا هيج وقت از كسي درخواست كمك مالي نكردم حتي تو بدت ين شرايط! ولي هرجقدر فكر كردم ديدم من كه نميخوام اين بولو خرج كنم ميخوام فقط يكروزه بريزم به حساب و ازش برينت بكيرم و سريع بركردونم و اصلا راهي غير از اين ندارم! وكرنه باز بايد تو اين متل لعنتي باشم و شبي ٧٥$ الكي بدم به اينا! خلاصه با كلي شرمندكي به دوستم قضيه رو كفتم و اون هم در كمال مهربوني مطلق بذيرفت كه اين كارو برام اينترنتي انجام بده. ديكه تا حدودي خيالم راحت شده بود و فقط منتظر انتقال وجه بودم كه برم برينت بكيرم كه بعد از جند ساعت دوستم زنك زدو كفت جون از ايران نميتونسته وارد بشه با فيلت شكن وارد سايت شد و ظاهرا تو ثبت اطلاعات به مشكل برخوردنو حسابشون بلوكه شد!
واي كه دوباره نكرانيهاي من شروع شد هم براي خودم هم براي اين بنده خدا كه بخاطر من حسابش مسدود شد!
جيزي به ذهنم نميرسيد جز اينكه برم با همون مبلغي كه تو بانك دارم يه برينتي بكيرم و بكم اقا همينو دارم ميدي بده نميدهي تو رو به خير ما رو به سلامت!
كرفتم و بردم بيش بنكاهي ولي ايندفعه همسرم هم همراهم اومد! راستي اينو نكفتم كه خونه يكخوابه رو فقط به دو نفر اجاره ميدن و ما به هر كي ميكفتيم سه نفريم ميكفتن به سه نفر نميديم و از اونجايي كه همسرم قصد بركشت دارن مجبور شديم بكيم دو نفريم ولي اون روز كه با همسرم رفتم براي تحويل صورت حساب بانكي ديدم مسوول بنكاه حسابي همسرم رو زير سوال برد كه كارتون جيه و جقدر سرمايه تو ايران دارين و ايا ميتونين خونوادتون رو سابورت كنين يا نه! كه خب جواب همسرم هم معلوم بود! يه جورايي انكار اين اقا ميخواست برامون كاري انجا م بده كه خب خدا رو شكر مثل اينكه شرايطش داشت مهيا ميشد! مدرك رو ازمون كرفت و يه ابليكيشن هم ازهمسرم كرفت و ضميمه ي بروندمون كرد و كفت تا يكي دو روز ديكه بهتون خبر ميدم.
حالا خودتونوبذارين جاي من كه تو اون يكي دو روز جي بر من كذشت!
عصر روز ٢٢ سبتامبر زنك زدن كه بياين براي عقد قرارداد و ما هم كه اصلا سر از با نميشناختيم مثل جت خودمون. رسونديم اونجا و كارمونو انجام داديم البته بدون هيييييج بلد و راهنماييييي!!!
خونه رو همون موقع بهمون تحويل داد ولي قراردادمون رو از ٢٨ زد و كفت اين جند روز هم رايكان از اينجا استفاده كنيد! و هر كاري داشتين من اينجا هستم بمن بكين!
ما هم روز بعدش وسايلمون رو با كمك دوستان اورديم و خونه رو سروسامون داديم.
تا اينجا رو داشته باشين تا بقيشو بعدا براتون تعريف كنم! از نوك انكشتم داره دود بلند ميشه انكار!
اون دوست گرامی شما 100%بشما دروغ گفته بنده با اکانت بانکی آمریکا در ایران توسط فیل شکن انتقال پول به اروپا وکشورهای دیگر را داشتم ومشکلی هم نداشتم درصورتی اکانت شما مسدودمیشه که رمز را اشتباه بزنید که تلفنی هم میشه مشکل را حل کرد کسانی هم که قصد انتقال وجابجایی پول رادارند میتوانند عضو سایت پی پال شوند وبا کارمزد بسیار پایین نسبت به بانکهای آمریکا اقدام کنند.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
و اینطور شد که ما هم از لوفت هانزا بلیط گرفتیم ...
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-01 ساعت 10:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-18 ساعت 17:18 توسط Saeedv13.)
خب دوستان عزيزم بالاخره با قفل شدن تاپيك كليرنس توسط مدير محترم مجبور شدم بالاجبار به تاپيكهاي ديگه نقل مكان كنم
چند وقت پيش براي دوست عزيز الي الي پيغام گذاشتم ولي متاسفانه مثل اينكه هنوز وقت نكردن جواب پيغام من رو بدن به همين خاطر دوباره سوالم رو اينجا مطرح مي كنم شايد كسي تجربه ش رو داشته باشه
مي خواستم بپرسم كسي در مورد ويزا كارت پارسيان و نحوه استفادش توي بلاد كفر اطلاعي داره؟ كسي تونسته اونجا بلايي سرش بياره
آخه ما از همين كلاسيك كارتهاي پارسيان داريم با موجودي 5000$ (رويال بانك آذربايجان) تصميم داريم بيايم اونجا و وقتي توي يه بانك آمريكايي حساب باز كرديم خاليش كنيم توي حساب جديد . مي خواستم بدونم اصن اعتبار داره ؟ مي شه باهاش اونجا كاري كرد يا نه ؟
با اين اوضاع...روي اين كارت خيلي حساب كرده بوديم
...بي صبرانه منتظر پاسخ شما دوستان هستش !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-01 ساعت 05:26)Hediyeh نوشته: Mansoor عزيز ضمن تشكر از شما فكر ميكنم كمي عجولانه در مورد دوست من قضاوت كرديد جون محبتهاي ايشون بمن ثابت شده و واقعا هم دليلي براي دروغ كفتن وجود نداشت! ايشون واقعا به مشكل برخورد كردن و حسابشون متاسفانه فريز شد تا زمانيكه خودشون حضورن بيان بانك و اقدام كنن! و اين وسط فقط شرمندكيش براي من موند كه بخاطر من اين مشكل بوجود اومد!
عذرمیخوام ازشما فکر کردم ایشان با ساختن یک جمله خودش را از بارمسئولیت قرض دادن نجات داده، اما باورکنید بنده عملا" این جابجایی مبالغ را در ایران انجام دادم به وسیلهvpn وهیچگونه مشکلی نداشت.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012