کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-10-01 ساعت 10:08)gulu نوشته:  خب دوستان عزيزم بالاخره با قفل شدن تاپيك كليرنس توسط مدير محترم مجبور شدم بالاجبار به تاپيكهاي ديگه نقل مكان كنمCool
چند وقت پيش براي دوست عزيز الي الي پيغام گذاشتم ولي متاسفانه مثل اينكه هنوز وقت نكردن جواب پيغام من رو بدن به همين خاطر دوباره سوالم رو اينجا مطرح مي كنم شايد كسي تجربه ش رو داشته باشه
مي خواستم بپرسم كسي در مورد ويزا كارت پارسيان و نحوه استفادش توي بلاد كفر اطلاعي داره؟ كسي تونسته اونجا بلايي سرش بيارهBig Grin
آخه ما از همين كلاسيك كارتهاي پارسيان داريم با موجودي 5000$ (رويال بانك آذربايجان) تصميم داريم بيايم اونجا و وقتي توي يه بانك آمريكايي حساب باز كرديم خاليش كنيم توي حساب جديد . مي خواستم بدونم اصن اعتبار داره ؟ مي شه باهاش اونجا كاري كرد يا نه ؟
با اين اوضاع افزايش ما فوق نجومي قيمت دلار روي اين كارت خيلي حساب كرده بوديم Sad
يك مهاجر فقير كه در عرض چند ماه تمام دارايي هاش كه با حقوق بخور و نمير كارمندي پس انداز كرده به يك سوم تقليل پيدا كرده Sad بي صبرانه منتظر پاسخ شما دوستان هستش !

شرمنده كه اطلاع كاملي راجع به سوال شما ندارم ولي زماني كه رفتم بانك chase حساب باز كنم يكي از Id card هام كارت محل كارم بود(هنوز سوشال نيومده بود فقط پاسپورت داشتم و يه ID ديگه نياز بود) بنده خدا هر چه تلاش كرد اسم ايران رو نميتونست تو اسامي كشورها پيدا كنه .يعني حذفش كرده بودن در حدي كه هيچ ID از ايران معتبر نبود. حالا در خصوص اين كارت پارسيان ...صادر كنندش مگه كشور ايران نيست؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: gulu ، hadiseh.t ، etefag ، arman_m ، sam11 ، shkhmo
(2012-10-01 ساعت 10:08)gulu نوشته:  مي خواستم بپرسم كسي در مورد ويزا كارت پارسيان و نحوه استفادش توي بلاد كفر اطلاعي داره؟ كسي تونسته اونجا بلايي سرش بيارهBig Grin
دوست عزیزم من این کارت ها رو ندارم ولی روزی که رفته بودم حساب ارزی باز کنم خانواده چند نفر که تو مجارستان واکراین درس می خوندن اومده بودن و گویا براشون مشکل پیش اومده بود از خودپرداز ها که نتونسته بودن استفاده کنن در بیشتر مواقع. دست آخر خانواده شون یک حواله گرفتن که اونا برن شعبه فکر کنم بانک ملی تو اون کشور
- راهی برای تبدیل دلار اعتباری به کاغذی وجود نداره؟ (قاعدتا شما دلار کاغذی دادین و می تونین همون رو پس بگیرین)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، gulu ، sima s ، etefag ، sam11 ، shkhmo
با سلام خدمت دوستان عزيز ما 4 OCT يعني 3 روز ديگه ميريم LA با تركيش كلاس كامفورت نفري 2000000 . از الان هم براي سفز بعديمون كه حدود مارس ميشه داريم رزرو مي كنيم. از ترس گرون شدن ها. انشالا براتون از تجربياتمون در آنجا بزودي مي نويسم.
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، gulu ، frz61 ، mojtaba_k ، sima s ، daria ، hadiseh.t ، MPU ، etefag ، MAHDI2012 ، sam11 ، shkhmo ، houmanes ، Emad_L
(2012-09-30 ساعت 21:58)Hediyeh نوشته:  سلام مجدد خدمت دوستان عزيزم
تا اينجا كه به اصطلاح يه بلد با خودمون برده بوديم كه جطور راهنماييمون كنه ابليكيشن بر كنيم يا حتي قرارداد بنويسيم رو كه يادتون هست؟ خب حال باقيه ماجرا:
.............
تا اينجا رو داشته باشين تا بقيشو بعدا براتون تعريف كنم! از نوك انكشتم داره دود بلند ميشه انكار! Big Grin

هدیه خانم ، دکمه تشکر برای پست شما کم بود. واقعا ممنون که تجربیات خود را برای ما به اشتراک می گذارید. مرسی. انشالله موفق باشید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: frz61 ، daria ، etefag ، sam11 ، Hediyeh ، roeentan ، shkhmo ، odiseh ، Emad_L ، Solitude ، a.r.a.s.h1
سلام به همه دوستان
بعد از پیاده شدن از هواپیما و بعد از مراجعه به پلیس مهاجرت برای دادن پاکتها چند تا فرم باید پر کنیم ؟؟؟
آیا فرم ssn هم هست؟؟؟؟ آیا برای گرفتن گرین کارت 10 ساله در فرودگاه باید فرمی پر کنیم ؟؟؟؟؟ یا خیر؟؟؟؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: etefag ، sam11 ، shkhmo ، Solitude
(2012-10-01 ساعت 16:11)به گل نوشته:  سلام به همه دوستان
بعد از پیاده شدن از هواپیما و بعد از مراجعه به پلیس مهاجرت برای دادن پاکتها چند تا فرم باید پر کنیم ؟؟؟
آیا فرم ssn هم هست؟؟؟؟ آیا برای گرفتن گرین کارت 10 ساله در فرودگاه باید فرمی پر کنیم ؟؟؟؟؟ یا خیر؟؟؟؟

سلام شما هیچ فرمی پر نمیکنید
خود آفیسر یه فرم گرین کارد رو فقط ازتون اثر انگشت و امضا میگیره همین
تشکر کنندگان: etefag ، ali234 ، Mehrafarin ، shkhmo ، به گل ، Emad_L ، Solitude
دوستان چه حال و هوايي داشتيم تو اين ساعتا :

جدول كليرنس آنكارا آپديت شد : Update: October 1, 2012

اما اين بار بدون شماره هاي لاتاري 2012 ...

اما اين بار باقي كيس هاي كلير شده 2012 هم از جدول پاك شده اند ...

و جدول عاري از شماره هاي .....2012AS است

gulu با بغضي در گلو به ياد تمامي لحظات شلوغ و پر استرس تاپيك كليرنس 2012 دپرس مي شود ...SadSadSad
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: etefag ، iranian1 ، frz61 ، daria ، cmbt ، MPU ، amir82 ، کیانا ، MAHDI2012 ، hadiseh.t ، shkhmo ، به گل ، odiseh ، HOME ، alis60 ، Emad_L ، a.r.a.s.h1
درودبه دوستان مهاجری
آیادوستانی که مهاجرت کرده اند میتوانند حدود تقریبی هزینه خانه وزندگی(بصورت جمعا)رابرای کسانیکه میخواهندسفرکنندرابگویندتا بدونیم که چه مقداردلارلازم داریم تهیه کنیم؟
البته میدانم ومیدانیم که هزینه هادرایالات مختلف ونوع زندگی افرادونگاه آنها به زندگی ومخارج میتواندمتفاوت باشد.
امااگرازحدودآن هم مطلع باشیم مطمینا بهتربرنامه ریزی میشودکرد.
ممنون وسپاسگزارازهمه دوستانی که بامشغله بالا درولادکفروقت میگذارند.Rolleyes
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ghorbat ، کیانا ، tiba ، behrooz ramezani ، 3rip ، Hediyeh ، shkhmo ، odiseh ، alis60 ، Emad_L ، Solitude
سلام به همه ی دوستان
همان طور که گفته بودم ما ۱۵ سپتامبر وارد لوس آنجلس شدیم ، با پرواز ترکیش ، در پرواز یک فرم آبی رنگ به شما داده میشه که سوالات ساده ای داره ، مقدار پولی که آوردید اگر بیش از ۱۰۰۰۰ دلار باشه باید اعلام کنید و این طور که ما متوجه شدیم از طرف فرودگاه جایی انعکاس پیدا نمیکنه ، اگر مواد غذایی هم همراهتون دارید حتما بگید چون وقتی خودشون متوجه میشن برخورد خوبی ندارند .
در ضمن ما آدرس هم در فرودگاه لوس آنجلس تغییر دادیم ، مشکلی پیش نیامد، و دیگه احتیاجی به رفتن به اداره ی سوشال نیست به طور خودکارسوشال نامبر را به مقصد میفرستند .
سوشال بعد از ۱۱ روز گرین کارت من و همسرم هم بعد از ۱۳ روز اومد اما برای بچه ها هنوز نیامده . ما به همراه فامیلمان از روی مجله ای که مخصوص اجاره ی منزل و آپارتمان است ، و همین طور از طریق craiglist چند آپارتمان را رفتیم و دیدیم ، نکاتی که در خور توجه بود برای ما : ۱- نزدیکی به دبیرستان خوب برای پسرم ، ۲- نزدیکی به کالج برای دخترم ۳- فاصله ی کم به مراکز خرید ۴- نزدیکی به کتابخانه . خرید های عمده را از فروشگاه costco انجام دادیم ، لوازم خانگی سبک را از target و walmart خریدیم ، فروشگاه های عربی ایرانی و افغانی ، مواد غذایی ، گوشت (حلال ) با قیمتی مناسب تر و نزدیک به ذایقه ی ما ارایه میکنند .
خط تلفن را شرکت ها ی مختلفی عرضه میکنند مثل ,....metropcs , sprint , at&t ، که در این جا پیشنهاد های مختلفی داده میشود ، از نظر من بهتر است از خط های موقت و ارزان قیمت استفاده کنید تا اعتبار بانکی بدست بیارید در غیر این صورت باید سپرده گذاری زیادی نزد آن شرکت کنید . در این جا امکان گرفتن کانال های تلویزیونی از طریق cable که هم زمان ۳ امکان کانال تلویزیونی ، تلفن نامحدود داخل آمیریکا و اینترنت پر سرعت و نامحدود تهیه شود ،
در مورد فریت کردن بگم که من مقداری از وسایل ضروری را فریت کردم ، کارتون های مخصوص را از مولوی تهیه کردم ، با یکی از شرکت های هواپیمایی هماهنگ کردم و خواستم که بسته ها ۱۰ روز بعد از خودمان برسه ، از ما فقط ۴۰ دلار بابت هزینه ی ترخیص گرفتند ، در امریکا اگر ارزش کالا ها را خواستند خیلی کم بگید مثلا ۲۰۰ دلار در غیر این صورت به کالا ها مالیات تعلق میگیره ، در ضمن برای تحویل کالا ها مکان هایی برای اجاره ی ماشین های حمل بار وجود داره (بدون راننده ) که هر مایل ۱ دلار شرکت اجاره دهنده از شما میگیره .
یک نکته ی مهمی که به نظرم میاد کپی کارت واکسن را قبل از تحویل به سفارت حتما داشته باشید ، برای اینکه از دسترس شما خارج میشه و وقتی که این جا بهش احتیاج پیدا میکنید ( در ثبت نام مدرسه ) به مشکل بر میخورید . با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستانم WinkWinkWinkWink
در ضمن این جا هندی ها و چینی ها خیلی با هم متحد هستند و امیدوارم ایرانی ها هم روزی یاری رسان یکدیگر شوند . Smile
سوالی بود در خدمتم !!
راستی یک پیشنهاد جز لوازم ضروری که با خودتون میارید یک آفتابه هم با خودتون بیارید این جا بیاید خودتون متوجه میشید چی میگمTongueTongueTongueTongueTongue
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
(2012-10-01 ساعت 10:08)gulu نوشته:  خب دوستان عزيزم بالاخره با قفل شدن تاپيك كليرنس توسط مدير محترم مجبور شدم بالاجبار به تاپيكهاي ديگه نقل مكان كنمCool
چند وقت پيش براي دوست عزيز الي الي پيغام گذاشتم ولي متاسفانه مثل اينكه هنوز وقت نكردن جواب پيغام من رو بدن به همين خاطر دوباره سوالم رو اينجا مطرح مي كنم شايد كسي تجربه ش رو داشته باشه
مي خواستم بپرسم كسي در مورد ويزا كارت پارسيان و نحوه استفادش توي بلاد كفر اطلاعي داره؟ كسي تونسته اونجا بلايي سرش بيارهBig Grin
آخه ما از همين كلاسيك كارتهاي پارسيان داريم با موجودي 5000$ (رويال بانك آذربايجان) تصميم داريم بيايم اونجا و وقتي توي يه بانك آمريكايي حساب باز كرديم خاليش كنيم توي حساب جديد . مي خواستم بدونم اصن اعتبار داره ؟ مي شه باهاش اونجا كاري كرد يا نه ؟
با اين اوضاع افزايش ما فوق نجومي قيمت دلار روي اين كارت خيلي حساب كرده بوديم Sad
يك مهاجر فقير كه در عرض چند ماه تمام دارايي هاش كه با حقوق بخور و نمير كارمندي پس انداز كرده به يك سوم تقليل پيدا كرده Sad بي صبرانه منتظر پاسخ شما دوستان هستش !

سلام
من با این کارتی که شماا فرمودید از atm در کوالالامپور و دبی پول گرفتم. باهاش در توکیو، آنکارا و استانبول خرید هم کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد.
البته مراقب باشید که چون این کارتها رمز نداره اگه گم بشه یه کم درد سر داره.
ضمناَ هرجی زودتر خالیش کنی بهتره!
ارادتمندیم
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: Hediyeh ، daria ، etefag ، shkhmo ، mojtaba_k ، Orchin ، Rainy
(2012-10-01 ساعت 22:36)کیانا نوشته:  سلام به همه ی دوستان
سوالی بود در خدمتم !!
راستی یک پیشنهاد جز لوازم ضروری که با خودتون میارید یک آفتابه هم با خودتون بیارید این جا بیاید خودتون متوجه میشید چی میگمTongueTongueTongueTongueTongue

یه آبپاش مخصوص این گل و گیاه ها هم پیدا کنید مشکل حل میشه Smile Cool
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: کیانا ، roeentan ، Hediyeh ، daria ، shkhmo ، ali234 ، Orchin ، Emad_L
با سلام به دوستان همیشه همراه
ما اخر نوامبر به میشیگان خونه یکی از بستگان میریم
خواهش می کنم اگه دوستان اطلاعاتی از میشیگان دارند برای من ارسال کنند
ممنون
تشکر کنندگان: shkhmo ، Solitude
(2012-10-01 ساعت 21:04)Orchin نوشته:  درودبه دوستان مهاجری
آیادوستانی که مهاجرت کرده اند میتوانند حدود تقریبی هزینه خانه وزندگی(بصورت جمعا)رابرای کسانیکه میخواهندسفرکنندرابگویندتا بدونیم که چه مقداردلارلازم داریم تهیه کنیم؟
البته میدانم ومیدانیم که هزینه هادرایالات مختلف ونوع زندگی افرادونگاه آنها به زندگی ومخارج میتواندمتفاوت باشد.
امااگرازحدودآن هم مطلع باشیم مطمینا بهتربرنامه ریزی میشودکرد.
ممنون وسپاسگزارازهمه دوستانی که بامشغله بالا درولادکفروقت میگذارند.Rolleyes

سلام دوست خوبم .خلاصه اطلاعات من در مورد منزل اینه که اجاره اپارتمان بستگی به ایالت و محل زندگی داره مجموعا در یک ایا لت اختلاف زیادی نداره فقط باید بگردید .مثلا درسن هوزه وسط شهر بیشتر مکزیکی ها و،سیاها هستند که ظاهرا کمی نا امنه واما قیمتها در چند جایی که ما رفتیم از ۱۸۰۰ بود تا ۲۴۰۰ براای آپارتمان با متراژ حدود ۸۰ متر دوتا سرویس حمام ودستشویی که حالا این نوسان با داشتن رختشویخانه اختصاصی وآب وزباله همراه میباشد اما آب وگاز معولا با مستاجر است . پس مبلغ اپارتمان باضافه ۱۰۰۰۰ تا حدودا برای اتومنیل که از ۴۰۰۰ شروع میشه به بالا حدود ۵۰۰۰تا خرید لوازم کاملا ابتدایی منزل .. د ر ضمن ما ۴نفر هستیم در ایران هم زندگی مرفه ای داشتیم Sad.اما چه میشه کرد من عادت دارم از زیر صفر شروع کنم Sad.باید به اینده امیدوار بود .در ضمن مبلغی حدود ۲۵۰۰۰تا در بانک ولز فارگو که با این مبلغ بانک دیگه ماهیانه حدود ۳۰ دلار شازژ نمیکنه .واگرنه هرچقدر خواستید میتوانید سپرده میکنید .بعضیها میگن توان مالیرو نشون ندید تا در مواقع ضروری از بیمه رایگان استفاده کنید ..که این کار هم اگر پول داشته باشید پر خطره اینجا کسی پول حمل نمیکنه .خلاصه هر حرکتی داستان خودشو داره والبته پیامدهای خودشو امیدوارم توانسته باشم کمی کمک کرده باشم.Wink
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: roeentan ، Hediyeh ، daria ، vroom ، etefag ، shkhmo ، mojtaba_k ، majid89 ، hadiseh.t ، ali234 ، Orchin ، Emad_L ، Solitude ، a.r.a.s.h1 ، pr.kia
بچه ها وقتی کردیت میگیرین خیییییییییلیییییی حواستون باشه خرابش نکنید, اینجا میگن خیلی از ایرانیهای تازه وارد به علت کم اطلاعی کردیتشونو خراب میکنن و خراب شدن کردیت یعنی خداحافظ امریکا, نه کسی بهتون کار میده, نه خونه و ماشین بهتون میفروشن و نه هیچی, یا باید قید امریکا زندگی کردن رو زد یا اینکه مثل 90درصد مکزیکیا فقط با پول نقد خرید کنید که زندگی اینچنینی یه چیز غیرممکن در امریکاست. کار خاصی نمیخواد بکنید فقط خرید خارج از توانتون نکنید, خوش حساب باشید و گول آفرای کردیت کمپانیا رو نخورید.
تشکر کنندگان: el333 ، roeentan ، Hediyeh ، daria ، کیانا ، tiba ، shkhmo ، MPU ، mojtaba_k ، ali234 ، Orchin ، saher ، behrooz ramezani ، Rainy ، به گل ، Emad_L ، pr.kia ، Solitude ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
سلام به همه دوستان گل مهاجر سرا
در مورد کارتهای پارسیان که خیلی ار دوستان سوال کردین : من تجربه خودم را براتون می نویسم . اینها یکسری حسابهای جاری یا به قول امریکایها چکینگ هست که دقیقا مثل دبیت می مونه . چون ما در تحریم هستیم هیچ یک از کمپانیهای اصلی صدور این کارتهای بین المللی ویزا یا مستر برای شخصی که ادرسش در ایران باشه این کارتها رو صادر نمی کنه بنابراین از طریق کشورهای مثل اذربایجان ویا ترکمنستان ویا تاجیکستان ویا .... این کارتها صادر می شه که الزاما یک ادرس تقلبی هم برای شخص ذی نفع توی ان کشورها ارایه می شه .(در واقع یه جور تقلب) .من یکی از این کارتهارو دارم . توی امریکا بعضی جاها کار می ده وبعضی جاها نمی ده . جالبه تقریبا همه جا می شه از عابر بانکها پول نقد گرفت .مثلا من از ای تی ام بانک چیس 500 دلار گرفتم والبته 3 دلار هم شارز کرد. بعضی مغازه ها وقتی اونو می کشیدن می گفتن که کردیته واپرو نمی شه .خلاصه بگیر نگیر داره .از چمله جااهای که اصلا جواب نمی ده توی بانکها ودوایر دولتی هست . به نظرم بهترین کار اینه که روزی 500 دلار از ای تی ام باهاش پول بگیرین . یه نکته ای بعضیها میگفتن اینه که چون صدور این کارتها یه جور دور زدن تحریمهاست شاید استفاده از اونها یه جور خلاف باشه توی امریکا .بنابراین عاقلانه هست که محتاطانه استفاده بشه . من خودم علیرقم استفاده توی معازه های زیادی الان نگرانم که نکنه یه جا مشگلی ایجاد بشه ؟
به هر حال کل تجربه من این بود .ضمنا یه سوال هم دارم . ایا الان جدیدا کسی از دوستان تونسته مجدد کارتشو شارز بکنه یا نه ؟
موفق باشین
تشکر کنندگان: daria ، LisaSimpson ، tiba ، gulu ، shkhmo ، leila-gh ، hadiseh.t ، ali234 ، behrooz ramezani ، Tomas ، sam11 ، MPU ، naeiji1974 ، Emad_L

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان