موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-01 ساعت 12:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-01 ساعت 12:21 توسط frz61.)
(2012-10-01 ساعت 10:08)gulu نوشته: مي خواستم بپرسم كسي در مورد ويزا كارت پارسيان و نحوه استفادش توي بلاد كفر اطلاعي داره؟ كسي تونسته اونجا بلايي سرش بياره
دوست عزیزم من این کارت ها رو ندارم ولی روزی که رفته بودم حساب ارزی باز کنم خانواده چند نفر که تو مجارستان واکراین درس می خوندن اومده بودن و گویا براشون مشکل پیش اومده بود از خودپرداز ها که نتونسته بودن استفاده کنن در بیشتر مواقع. دست آخر خانواده شون یک حواله گرفتن که اونا برن شعبه فکر کنم بانک ملی تو اون کشور
- راهی برای تبدیل دلار اعتباری به کاغذی وجود نداره؟ (قاعدتا شما دلار کاغذی دادین و می تونین همون رو پس بگیرین)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزيز ما 4 OCT يعني 3 روز ديگه ميريم LA با تركيش كلاس كامفورت نفري 2000000 . از الان هم براي سفز بعديمون كه حدود مارس ميشه داريم رزرو مي كنيم. از ترس گرون شدن ها. انشالا براتون از تجربياتمون در آنجا بزودي مي نويسم.
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
بعد از پیاده شدن از هواپیما و بعد از مراجعه به پلیس مهاجرت برای دادن پاکتها چند تا فرم باید پر کنیم ؟؟؟
آیا فرم ssn هم هست؟؟؟؟ آیا برای گرفتن گرین کارت 10 ساله در فرودگاه باید فرمی پر کنیم ؟؟؟؟؟ یا خیر؟؟؟؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چه حال و هوايي داشتيم تو اين ساعتا :
جدول كليرنس آنكارا آپديت شد : Update: October 1, 2012
اما اين بار بدون شماره هاي لاتاري 2012 ...
اما اين بار باقي كيس هاي كلير شده 2012 هم از جدول پاك شده اند ...
و جدول عاري از شماره هاي .....2012AS است
gulu با بغضي در گلو به ياد تمامي لحظات شلوغ و پر استرس تاپيك كليرنس 2012 دپرس مي شود ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان همیشه همراه
ما اخر نوامبر به میشیگان خونه یکی از بستگان میریم
خواهش می کنم اگه دوستان اطلاعاتی از میشیگان دارند برای من ارسال کنند
ممنون
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها وقتی کردیت میگیرین خیییییییییلیییییی حواستون باشه خرابش نکنید, اینجا میگن خیلی از ایرانیهای تازه وارد به علت کم اطلاعی کردیتشونو خراب میکنن و خراب شدن کردیت یعنی خداحافظ امریکا, نه کسی بهتون کار میده, نه خونه و ماشین بهتون میفروشن و نه هیچی, یا باید قید امریکا زندگی کردن رو زد یا اینکه مثل 90درصد مکزیکیا فقط با پول نقد خرید کنید که زندگی اینچنینی یه چیز غیرممکن در امریکاست. کار خاصی نمیخواد بکنید فقط خرید خارج از توانتون نکنید, خوش حساب باشید و گول آفرای کردیت کمپانیا رو نخورید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گل مهاجر سرا
در مورد کارتهای پارسیان که خیلی ار دوستان سوال کردین : من تجربه خودم را براتون می نویسم . اینها یکسری حسابهای جاری یا به قول امریکایها چکینگ هست که دقیقا مثل دبیت می مونه . چون ما در تحریم هستیم هیچ یک از کمپانیهای اصلی صدور این کارتهای بین المللی ویزا یا مستر برای شخصی که ادرسش در ایران باشه این کارتها رو صادر نمی کنه بنابراین از طریق کشورهای مثل اذربایجان ویا ترکمنستان ویا تاجیکستان ویا .... این کارتها صادر می شه که الزاما یک ادرس تقلبی هم برای شخص ذی نفع توی ان کشورها ارایه می شه .(در واقع یه جور تقلب) .من یکی از این کارتهارو دارم . توی امریکا بعضی جاها کار می ده وبعضی جاها نمی ده . جالبه تقریبا همه جا می شه از عابر بانکها پول نقد گرفت .مثلا من از ای تی ام بانک چیس 500 دلار گرفتم والبته 3 دلار هم شارز کرد. بعضی مغازه ها وقتی اونو می کشیدن می گفتن که کردیته واپرو نمی شه .خلاصه بگیر نگیر داره .از چمله جااهای که اصلا جواب نمی ده توی بانکها ودوایر دولتی هست . به نظرم بهترین کار اینه که روزی 500 دلار از ای تی ام باهاش پول بگیرین . یه نکته ای بعضیها میگفتن اینه که چون صدور این کارتها یه جور دور زدن تحریمهاست شاید استفاده از اونها یه جور خلاف باشه توی امریکا .بنابراین عاقلانه هست که محتاطانه استفاده بشه . من خودم علیرقم استفاده توی معازه های زیادی الان نگرانم که نکنه یه جا مشگلی ایجاد بشه ؟
به هر حال کل تجربه من این بود .ضمنا یه سوال هم دارم . ایا الان جدیدا کسی از دوستان تونسته مجدد کارتشو شارز بکنه یا نه ؟
موفق باشین