موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-02 ساعت 03:17)REZA1390 نوشته: سلام به همه دوستان گل مهاجر سرا
در مورد کارتهای پارسیان که خیلی ار دوستان سوال کردین : من تجربه خودم را براتون می نویسم . اینها یکسری حسابهای جاری یا به قول آمریکایها چکینگ هست که دقیقا مثل دبیت می مونه . چون ما در تحریم هستیم هیچ یک از کمپانیهای اصلی صدور این کارتهای بین المللی ویزا یا مستر برای شخصی که ادرسش در ایران باشه این کارتها رو صادر نمی کنه بنابراین از طریق کشورهای مثل اذربایجان ویا ترکمنستان ویا تاجیکستان ویا .... این کارتها صادر می شه که الزاما یک ادرس تقلبی هم برای شخص ذی نفع توی ان کشورها ارایه می شه .(در واقع یه جور تقلب) .من یکی از این کارتهارو دارم . توی آمریکا بعضی جاها کار می ده وبعضی جاها نمی ده . جالبه تقریبا همه جا می شه از عابر بانکها پول نقد گرفت .مثلا من از ای تی ام بانک چیس 500 دلار گرفتم والبته 3 دلار هم شارز کرد. بعضی مغازه ها وقتی اونو می کشیدن می گفتن که کردیته واپرو نمی شه .خلاصه بگیر نگیر داره .از چمله جااهای که اصلا جواب نمی ده توی بانکها ودوایر دولتی هست . به نظرم بهترین کار اینه که روزی 500 دلار از ای تی ام باهاش پول بگیرین . یه نکته ای بعضیها میگفتن اینه که چون صدور این کارتها یه جور دور زدن تحریمهاست شاید استفاده از اونها یه جور خلاف باشه توی آمریکا .بنابراین عاقلانه هست که محتاطانه استفاده بشه . من خودم علیرقم استفاده توی معازه های زیادی الان نگرانم که نکنه یه جا مشگلی ایجاد بشه ؟
به هر حال کل تجربه من این بود .ضمنا یه سوال هم دارم . ایا الان جدیدا کسی از دوستان تونسته مجدد کارتشو شارز بکنه یا نه ؟
موفق باشین
دوست عزيز مرسي از پاسختون تا حدودي خيالم راحت شد ايشالا پام رسيد اونجا از ATM روزي 500 تا ازش مي كشم بيرون
در مورد شارژ مجددش از بانك پارسيان پرسيدم گفت اگه سپرده 50 ميليوني بلند مدت داشته باشيد مي تونيد كارتتون رو با دلار دولتي مجدد شارژ كنيد ولي فقط يكبار در سال !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-02 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-02 ساعت 16:30 توسط ParsTrader.)
(2012-10-02 ساعت 13:23)iranian1 نوشته: (2012-10-02 ساعت 13:13)Mehrafarin نوشته: (2012-10-02 ساعت 12:10)iranian1 نوشته: دلار4000
یورو 5400
جدی میگید؟؟؟؟ من همین دیشب خریدم. رفتم صرافی دلار 3500 بود یورو 4800.
ببخشید میشه بگید (در پیام خصوصی) قیمت واقعی دلار و یورو رو از کدوم سایت می تونم بفهمم؟؟حتی سایت های معتبر مربوط به نرخ ارز و دلار قیمتشون با قیمت بازار یه کم فرق داره یعنی دیشب تو چند سایت خیلی معروف که قیمت لحظه ای رو اعلام میکنن یورو 4450 بود ولی در صرافی 4800 می فروخت؟؟؟ چرا؟؟
این قیمتی هم که الان فرمودید هنوز تو هیچ سایتی حتی سایت های فی ٪٪٪٪ ل ٪٪٪ تر شده نیست
تمام سایتهای نرخ ARZ الان تحت فشار وتهدیدهستند.
سایت صرافی جلالی را سرچ کنید
(2012-10-02 ساعت 16:13)Mehrafarin نوشته: (2012-10-02 ساعت 13:23)iranian1 نوشته: (2012-10-02 ساعت 13:13)Mehrafarin نوشته: [quote='iranian1' pid='220663' dateline='1349163657']
دلار4000
یورو 5400
سلام
لطفا از شایعه پراکنی و شوخی های اینچنینی جدن خودداری کنید.
فعلا همچین قیمتی در بازار نیست . هر چند کسی خرید وفروش عمده نمی کند.
البته من ایران نیستم اما با دوستانم در بازار مرتب در تماس هستم
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='کیانا' pid='220462' dateline='1349114773']
سلام به همه ی دوستان
همان طور که گفته بودم ما ۱۵ سپتامبر وارد لوس آنجلس شدیم ، با پرواز ترکیش ، در پرواز یک فرم آبی رنگ به شما داده میشه که سوالات ساده ای داره ، ......
ممنون از اطلاعات مفیدی که دادید. میشه لطفا بگید برای ثبت نام دبیرستان به غیر از ترجمه پرونده تحصیلی و کپی کارت واکسیناسیون آیا مدرک دیگری نیاز است؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-02 ساعت 21:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-03 ساعت 09:31 توسط ParsTrader.)
سلام دوستان
خسته و مونده نباشید. ما هنوز خیلی دلار نخریده ایم چون می خوام صبر کنم شاید دلار بیاد پایین. کل وسایل زندگی را فروخته ایم اما خانه را اجاره داده ایم. 12 تا سکه تمام به همراه یه مقدار طلا دارم که می خواهیم انها را در آخرین لحظات به دلار تبدیل کنیم و نصف پولهای نقد را سهام خریده ایم و نصف دیگر آن فعلا در بانک است. به نظر شما این کار ما درست است؟ ما 3 نفریم اگر بخواهیم من و همسرم در ابتدای ورود با پایین ترین کارها شروع کنیم تا کمترین هزینه ها را داشته باشیم به نظر شما بردن15 - 20 هزار دلار کافی است. یکی از دوستان من که یک خانواده 4 نفری -زن و شوهر با دو فرزند بودند ماه پیش با 10 هزار تا به سیاتل رفتند. امیدوارم این هم به خوبی بگذرد...
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-02 ساعت 21:17)behina نوشته: [quote='کیانا' pid='220462' dateline='1349114773']
سلام به همه ی دوستان
همان طور که گفته بودم ما ۱۵ سپتامبر وارد لوس آنجلس شدیم ، با پرواز ترکیش ، در پرواز یک فرم آبی رنگ به شما داده میشه که سوالات ساده ای داره ، ......
ممنون از اطلاعات مفیدی که دادید. میشه لطفا بگید برای ثبت نام دبیرستان به غیر از ترجمه پرونده تحصیلی و کپی کارت واکسیناسیون آیا مدرک دیگری نیاز است؟
سلام دوست عزیز
من قبل از ترجمه، مدارک را بردم آموزش پرورش تایید کرد ، البته این جا حرفی به من نزدند و نمیدونم واقعا لازم بود یا نه و در هر ایالتی آزمایش سل مخصوص به خود را انجام میدهند که حتما باید این جا انجام بشه ، مدرک دیگه ای از ما نخواستند .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام .ویزا های ما تا 13 مارس اعتبار داره ولی از همسرم 3 مارس . به سفارت ایمیل زدم ببینیم چی می شه.
آیا مشگلی داره ؟ کسی این مشگل را داشته.؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-03 ساعت 01:49)MAHDI2012 نوشته: دوستان عزیز سلام .ویزا های ما تا 13 مارس اعتبار داره ولی از همسرم 3 مارس . به سفارت ایمیل زدم ببینیم چی می شه.
دوست عزيز حتماً ايشون يا ويزاشون رو زودتر گرفتن يا مديكالشون زودتر از شما بوده يا خطاي تايپي رخ داده...به هر حال شما كه انشالا نميخواين بذارين دقيقه 90 بريد از لحاظ رفتن مشكلي نيست. باقي چيزها هم تو فرودگاه اتفاق مي افته كه اصل يا جعلي بودن ويزاي شما براشون مهمه. ديگه اين مسئله خيلي مهم نيست كه اعتبار ويزا چقدره.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اگه میشه مسیر فایل های وفرمهای مورد نیاز در بدو ورود را دوباره بگذارید چون مثلا اینکه خراب شدند ومشکل دارند با تشکر از دوستان...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. لطفا جواب دهید. من ادرس لس انجلس را در فرمهای لاتاری داده ام و قرار بود که به انجا هم برویم اما ممکن است بخواهیم به سن حوزه برویم، ایا مشکلی پیش می اید؟ چکار باید بکنم؟ مرسی
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-03 ساعت 09:40)sima s نوشته: (2012-10-03 ساعت 01:49)MAHDI2012 نوشته: دوستان عزیز سلام .ویزا های ما تا 13 مارس اعتبار داره ولی از همسرم 3 مارس . به سفارت ایمیل زدم ببینیم چی می شه.
دوست عزيز حتماً ايشون يا ويزاشون رو زودتر گرفتن يا مديكالشون زودتر از شما بوده يا خطاي تايپي رخ داده...به هر حال شما كه انشالا نميخواين بذارين دقيقه 90 بريد از لحاظ رفتن مشكلي نيست. باقي چيزها هم تو فرودگاه اتفاق مي افته كه اصل يا جعلي بودن ويزاي شما براشون مهمه. ديگه اين مسئله خيلي مهم نيست كه اعتبار ويزا چقدره.
دوست عزیز مشگل اینه که تاریخ مدیکال همگی 13 سپتامبر و احتمالا اشکال تایپی هست و من برای 6 مارس بلیط تهیه کردم .
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-03 ساعت 17:17)MAHDI2012 نوشته: (2012-10-03 ساعت 09:40)sima s نوشته: (2012-10-03 ساعت 01:49)MAHDI2012 نوشته: دوستان عزیز سلام .ویزا های ما تا 13 مارس اعتبار داره ولی از همسرم 3 مارس . به سفارت ایمیل زدم ببینیم چی می شه.
دوست عزیز مشگل اینه که تاریخ مدیکال همگی 13 سپتامبر و احتمالا اشکال تایپی هست و من برای 6 مارس بلیط تهیه کردم .
آقا MAHDI2012 به نظر من بهتره كه شما بليطتون رو تعويض كنيد. بعيد مي دونم سفارت جواب درست و درموني به ايميل شما بده و بگه مثلاً اشتباه شده و بياريد دوباره اصلاح كنيم.
مهم افيسرهاي پورت هاي ورود و خروج شما هستند به احتمال زياد اولين جا فرودگاه امام خواهد بود و اجازه خروج همسر شما از ايران را نخواهد داد و يا شايد افيسر مقصد به اين مساله گير بدهد و اين يعني ... !
البته نمي دونم چرا آژانسي كه شما ازش بليط تهيه كرديد اين اشتباه رو انجام داده و بعد از تاريخ انقضاي ويزا واسه همسرتون بليط صادر كرده !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای همسر منهم15 روز تاریخش با ما متفاوت (دیرتر) بود شاید به خاطر کلرینس بود ایشون کلرینسش 15 روزه اومد ما ویزای یک ضرب گرفته بودیم منهم برای احتیاط بلیط ها را براساس ویزای خودمون که زودتر بود گرفتم مطمئن باشید به ویزای همسرتون گیر میدن سفر دوممون را من با همون ویزای اول رفتم و گرین کارت هم امریکا بود هم توی فرودگاه تهران هم دبی به من گیر داده بودند انقضاش گذشته با اینکه مهر ورود داشت و با اون مهر یکسال ویزام اعتبار پیدا کرده بود توی هر دو فرودگاه کلی معطلم کردند با مسئولشون صحبت کردند و خودتون بدونید چه حال گیری ازم شد حالا شما تصور کن که ویزای همسرتون اکسپایر بشه اجازه ورود میدن؟
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای مشخصی کردن آدرسی که گرین کارت به اون آدرس میره بعضی دوستان گفته بودن زمان ورود در فرودگاه هم میشه این آدرسو داد ولی یکی از دوستان که از آخرین مصاحبه شوندگان 2012 هست و رفته برای گرفتن ویزاش بعد کلیرنسش میگه اگه آدرس برای دریافت گرین کارت توی سفارت ندی برگه آبی بهت میدن؟این درسته؟
فقط میخام بدونم آدرس رو اگر زمان مصاحبه ندم ویزا نمیدن؟(در صورت نخوردن fbi check)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-03 ساعت 19:08)mhz_ir نوشته: دوستان برای مشخصی کردن آدرسی که گرین کارت به اون آدرس میره بعضی دوستان گفته بودن زمان ورود در فرودگاه هم میشه این آدرسو داد ولی یکی از دوستان که از آخرین مصاحبه شوندگان 2012 هست و رفته برای گرفتن ویزاش بعد کلیرنسش میگه اگه آدرس برای دریافت گرین کارت توی سفارت ندی برگه آبی بهت میدن؟این درسته؟
فقط میخام بدونم آدرس رو اگر زمان مصاحبه ندم ویزا نمیدن؟(در صورت نخوردن fbi check)
بله دوست عزيز شما بايد در فرمهاي ارسالي به kcc آدرس محلي كه مي خواهيد گرين كارت به آنجا پست شود را بنويسيد .
اگر محل مصاحبه شما آنكارا ست و جلوي آن آدرس در فرمهاي ارسالي به KCC نوشته بوديد N/A ، بايد در فرم يك صفحه اي كه همراه مداركتان 15 روز قبل به سفارت آنكارا مي فرستيد آدرس دوست يا آشنايي را بنويسيد و بعد از دريافت ويزا اگر نخواستيد به آن آدرس پست شود مي توانيد در فرودگاه آدرستان را عوض كنيد.
در ضمن بهتر است سوالاتتون را در تاپيك مربوطه بپرسيد !