کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
دوست عزیز اون ویزایی که توی پاس شما خورده و شش ماه اعتبار داره به این معنی هست که شما فرصت دارید تا شش ماه آینده خودتون رو به خاک امریکا برسانید و کارهای اقامتتان را درست کرده و سوشال وگرین و.... را دریافت کنید اما مهری که در پاس در هنگام ورودمیخورهبه این معنی هست که شما با این مهر به مدت یکسال بدون نیاز به دریافت ویزا و ....... (اون مهر گرین کارت موقت شماست) میتونید رفت و آمد کنید!
برای مثال: شما وارد خاک آمریکا میشید مشکلی پیش میاد وبدون دریافت گرین و شوسال و .... برمیگردید برای ورود شما با همان مهر پاس میتونید دوباره برگردید!
نقل قول:سلام دوستان،
در پاسپورت من فقط مهر ورود به آمريکا با همان تاريخ ورودم خورده يعنی سال 2012 و در زير ويزا همان جمله " که تا يک سال اجازه ورود موقت دارد " ولی نکته اينه که تاريخ انقضای ويزا 6 ماه است!!! من که کمی قاطی کردم. کمک کنين لطفاً.
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، aziking ، arman_m ، Solitude ، moesa7 ، مانترا
سلام دوستان
کسی بوده که وقتی برای دریافت وبزا بعد از کلیرنس رفته ترکیه، از همون طرف بره آمریکا؟
شماره کیس : 2012AS00020XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 15, 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 05
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه: Feb دریافت برگه آبی
تاریخ دریافت ویزا: 22 May
تاریخ ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، Solitude
سلام به همگی.
من و همسرم ویزامونو بصورت یکضرب از سفارت آنکارا در تاریخ 31 ژانویه 2012 دریافت کردیم وبرای 12 ماه "می" بلیط تهیه کرده ایم و به امید خدا عازم ایالت ویرجینیا هستیم.
واقعاً شرمنده همه دوستان هستم که بخاطر مشغله بسیار زیاد ، قادر به نوشتن سفر نامه نیستم ولی هر سوالی که عزیزان داشتند در حد توانم درخدمتم.
موفق باشید.
در انتها یک سوال : کسی ترجمه نامه هایی رو که همراه ویزا و پاکت زردرنگ دادن رو نداره؟البته یه نگاه اجمالی بهشون انداختم و دیدیم درباره مالیات و SSN واینجور چیزاست ولی ترجمه دقیقشو می خوام. با سپاس.
کیس:2012AS00013XXX
تاریخ مصاحبه:2012-jan-31
تاریخ دریافت ویزا:2012-jan-31 یکضرب
جمع حدودی هزینه ها برای 2 نفر : 8.000.000 تومان(دریافت ویزا و بازگشت از ترکیه) + 12.000.000 تومان (بلیط رفت به آمریکا و تهیه دلار)
تعداد نفرات همراه این کیس:1 نفر
تاریخ بلیط رفت به آمریکا: 2012-may-12
تشکر کنندگان: emrah66 ، كاميلا ، MAHDI2012 ، M.Haghighi ، Solitude ، moesa7
دوستان عزیز:
اگه در اولین سفر 2-3 ماهه ( علاوه بر انجام کارهای ضروری اداری ) هدف تفریح و بهره گیری از مناظر زیبا و ..... باشه چه شهری رو پیشنهاد میکنین؟
البته شهر گرونی هم نباشه .
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: m9780 ، armanbala ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، Solitude ، moesa7
(2012-04-06 ساعت 17:23)M_star1316 نوشته:  دوستان عزیز:
اگه در اولین سفر 2-3 ماهه ( علاوه بر انجام کارهای ضروری اداری ) هدف تفریح و بهره گیری از مناظر زیبا و ..... باشه چه شهری رو پیشنهاد میکنین؟
البته شهر گرونی هم نباشه .

برای اولین سفر و کارهای اداری طبق تجربه دوستان بهتره از یه شهر بزرگ شروع کنید(قوی بودن سیستم اداری و پست و ... برای مدارک)
اما درباره سیر و سیاحت:

10 شهر دیدنی برتر آمریکا

شهر نیویورک
نیویورک دارای دیدنی هایی مانند وال استریت، منطقۀ تماشاخانه ها، ساختمان امپایر استیت، مجسمۀ آزادی، موزه هایی در سطح جهانی، و اغذیه فروشان دوره گرد است که خوراکی های همۀ کشورهای جهان را ارائه می دهند. این شهر درخور توجه همۀ جهان است. هر سرآشپزی که رستورانی در این شهر باز می کند، هر طراحی که کارهای خود را در این شهر ارائه می دهد، و هر هنرمندی که آثارش را در گالری های این شهر به نمایش می گذارد، هیجانی را که در هر تکه از این سیب بزرگ جریان دارد، احساس می کند. بازدید کنندگان هم این انرژی را جذب می کنند، چه تحت تأثیر چراغ ها و نورهای باشکوه میدان تایمز باشند و یا مشغول دیدن از آثار هنرمندانی که کارهای دستی شان را در پارک میدان یونیون به نمایش می گذارند.
http://www.nycgo.com

لس آنجلس
بهترین تعریفی که می توان ازلس آنجلس به دست داد، با دو محلۀ معروف آن است. هالیوود، سرشار از زرق و برق، تجمل و جاذبه های شهرت است. در این جا معروف ترین ستاره های سینمای جهان را می توان دید. گردشگران حین قدم زدن در خیابان رودیو و خیابان تجاری سانست، و یا هنگام گرفتن عکس یادگاری در مقابل تماشاخانۀ تاریخی چینی گرومن، می توانند این چهره های مشهور را ملاقات کنند. قرینۀ این صحنه ها، سبک زندگی در محلۀ ساحل ونیس است. این محل که دارای بلواری در کنارۀ اقیانوس است- جاذبه ای برای هر نوع آدم با هر نوع سلیقه ای- یکی از بهترین مکان ها برای تماشا کردن مردم و رهگذران است.
www.discoverlosangeles.com

سانفرانسیسکو
سانفرانسیسکو شهری است با بادهای ملایمی که از سوی اقیانوس آرام می وزد. وضعیت هوا تعیین کنندۀ تصمیماتی است که ساکنان و گردشگران می گیرند. پارک گلدن گیت، با مسیرهای پیاده روی، سواحل مهمان نواز و چشم انداز پل افسانه ای گلدن گیت، در روزهای آفتابی جذابیت خاصی دارد، حتی اگر کمی هم نسیم سرد بوزد. در روزهای ابری می توان در بخش های داخلی شهر به سواری با واگن های مسافرکش پرداخته و یا به گشت و گذاری برای بازدید از معماری شهر رفت، از جمله "پینتد لیدیز"، خانه های یک شکل دوران ویکتوریا و ادوارد که بر روی بلندی های شیب دار شهر بنا شده و غالبا از آنها عکسبرداری و فیلمبرداری می شود.
www.onlyinsanfrancisco.com

میامی و سواحل میامی
میامی و سواحل آن، مانند آهنگ تند رقص، و صرف نظر از ساعت روز، دارای ضرباهنگی دائم است. ساوت بیچ محل تجمع مردم خوش قیافه است و ایستگاه های نجات غریق آن به سبک آردکو ساخته شده اند. وقتی هوا تاریک می شود، خیابان اوشن که با نورهای نئون سبز و سرخ و آبی و صورتی روشن می شود، تبدیل به صحنه ای باشکوه و مجلل می گردد که همتای آن را در هیچ جای دنیا نمی توان یافت. فرهنگ اسپانیایی همیشه زنده است و در انواع غذاها و محله هایی مانند لیتل هاوانا منعکس می شود؛ در آن جا مردان به زبان اسپانیایی حرف می زنند و در حال دود کردن سیگار برگ و بازی دومینو در کاله اوچو (خیابان هشتم)، سر به سر هم می گذارند و مزاح می کنند.
www.miamiandbeaches.com

اورلاندو
منطقۀ اورلاندوی بزرگ، سرزمین فرار نهایی است. در این شهر مسئلۀ مهاجرت به حال خود رها شده است. حتی خلاق ترین بازدید کنندگان هم تسلیم دنیای دیسنی و پارک های استودیوهای فیلمسازی یورنیورسال، یا هر نوع سرگرمی دیگری که برچسب دیسنی داشته باشد، می شوند. اما اورلاندو فقط هم مقصد رؤیاها، تصورات و شخصیت های با لباس مبدل نیست. بازدیدکنندگان از مرکز شهر شاهد سبک معماری مختلط هستند، از خانه های سبک ویکتوریا گرفته تا آسمان خراش ها. در این قسمت از شهر فروشگاه های لباس و رستوران های متعددی وجود دارد و زندگی شبانۀ آن زنده و پر تحرک است. کسانی که به فضاهای طبیعی علاقمند اند، می توانند در پارک دریاچۀ ائولا مسیرهای خوبی برای راهپیمایی پیدا کنند.
www.orlandoinfo.com

لاس وگاس
در سراسر لاس وگاس گویی مهمانی بزرگی برپا است. پارک تفریحی برای بزرگسالان را تصور کنید که دارای نورانی ترین چراغ ها و اغراق آمیزترین ساختمان ها باشد. با قدم زدن در خیابان تجاری لاس وگاس این تصور به واقعیت تبدیل می شود. بازدید کنندگان از این شهر می توانند از فواره های سر به فلک کشیده تا نمایش با نور های لیزری، و قمارخانه هایی که مردم در آنها با پول های هنگفتی قمار می کنند و انواع نمایش های رقص طراحی شده با رقصنده های متبحر را پیدا کنند. خوابیدن یکی از آخرین کارهایی است که گردشگران انجام می دهند. گردشگرانی که در پی کشف محلی کمتر شلوغ و نورانی هستند، می توانند به خیابان فریمونت در مرکز شهر بروند که قمارخانه هایی به سبک قدیمی تر دارد.
http://www.visitlasvegas.com

هونولولو
در حالی که شهر هونولولو محل شلوغ و پر رفت و آمدی برای شرکت ها و اقتصاد تجاری، موزه ها و باغ گیاه شناسی فاستر (محل مناسبی برای پیک نیک) است، بیشتر از هرچیز به عنوان نقطۀ شروع جزیرۀ اوآهوی هاوایی شهرت دارد. بیشتر گردشگران به خاطر سواحل بی نظیر و مناسب شنا، مغازه ها، رستوران ها و فراوانی تفریحات در هوای باز، از موج سواری گرفته تا کاتاماران رانی، در وایکیکیجمع می شوند. غالب محلی ها و گردشگران، بیشتر در آب های اطراف هالیوا موج سواری می کنند، که شهری ساحلی در سواحل شمالی جزیره است. کسانی که به تاریخ دریانوردی آمریکا علاقه دارند، از بنای یادبود یواس اس آریزونا دیدن می کنند که برای بزرگداشت کسانی که در دسامبر 1941و طی حمله به پرل هاربر کشته شدند و نیز یو اس اس میسوری، ناو جنگی که در سال 1992 مأموریت کاریش پایان یافت، ساخته شده است.
http://www.gohawaii.com

واشنگتن
واشنگتن دی. سی. روح ایالات متحده را در خود دارد. بازدید کنندگان از این شهر شاهد تاریخ، غرور، و دستگاه پرسر و صدای سیاست آمریکا هستند که بی وقفه کار می کند. تعدادی از بزرگ ترین موزه های کشور در این شهر قرار دارند (از موزۀ هوا و فضا گرفته تا گالری ملی هنر). واشنگتن علی رغم برخورداری از خصوصیات شهری، فضای های طبیعی سبز بسیاری دارد. در مسیرهایی که جزیرۀ روزولت واقع در میان رود پوتوماک را دور می زنند، می توان سکوت و خلوت خوبی یافت. و البته از پرجاذبه ترین محل های دیدنی، نشنال مال است که حیاط اصلی آمریکا لقب دارد. می توانید پتویی روی چمن ها پهن کنید و در میان بناهای یادبوی که برای گرامی داشت تنی چند از مهم ترین رهبران کشور ساخته شده، به استراحت بپردازید.
http://www.washington.org

شیکاگو
این شهر که با تیم های حرفه ای ورزش، رستوران هایی در سطج جهانی و معماری پرجاذبۀ خود شناخته می شود، برجسته ترین شهر میانۀ غرب ایالات متحده است. مناسب ترین لقب برای این شهر، "شهر محله ها" است. شیکاگو دارای 70 محلۀ منحصر به فرد است- از اندرسون در شمال شهر گرفته تا هایدپارک در جنوبی ترین نقطۀ شهر- که هر کدام دارای ویژگی های خاص خود هستند. این شهر که بر کرانه های دریاچۀ میشیگان واقع شده، امکانات خوبی نیز برای خرید گردشگران دارد، خصوصا در مگنیفیسنت مایل که مرکز مغازه ها و فروشگاه های لباس های مارک دار است و در طول خیابان میشیگان واقع شده است.

http://www.explorechicago.org

بوستون
بوستون حقیقتا نگین منطقۀ نیواینگلند است. از بهترین راه های کشف این شهر برای گردشگران، از طریق زنجیرۀ پارک های آن است، مانند بوستون کامن که آبگیر قورباغۀ آن، محل مناسبی برای خانواده ها است. پابلیک گاردن که در نزدیکی آن واقع است، آبگیر دیگری دارد که با قایق هایی به شکل قو می توان روی آن گردش کرد؛ این پارک کار خود را در دهۀ 1870 آغاز کرد. این شهر نقش عمده ای در شکل گیری تاریخ آمریکا داشته اما تنها به گذشتۀ خود متکی نیست. به عنوان مثال، فانیول هال که قبل از انقلاب آمریکا سخنرانان بزرگی نطق های اعتراض آمیز خود را در آن ایراد کردند، حالا محل بازاری پر از مغازه و رستوران است که فقط پیاده می توان در آن تردد کرد. بندر بوستون، محل بوستون تی پارتی، اکنون محل پیاده روی نزدیک بندر است که مسیر های پیاده روی آن کرانه ها را دور می زند.http://www.bostonusa.com

امیدوارم به دردتون خورده باشه
من این مطلب رو از سایت "شرکت جهانگردی کراس کالچر دبی" برداشتم
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
سلام

دوست عزیز اینجا اگه کار پارت تایم بگیری چون که خود کارفرماها میدونن که می‌خوای جای دیگه هم کار کنی‌ برنامهٔ زمان بندی کارت رو همونجوری که می‌خوای میذارن اینجایی که ما هستیم اینجوریه یعنی‌ ازت می‌پرسن از چه ساعت تا چه ساعتی‌ می‌خوای باشی‌ سر کار و خودت انتخاب میکنی‌ البته همونم برا خودش قانون داره و ساعت‌های پیشنهادی معمولا زمان مشخصی‌ داره مثلا کار ما از ساعت ۶ شروع و تا ساعت ۱۲ شب حالا بین اینها انتخاب میکنی‌ بطور مثل اینهفته کار ما اینجوری بود

دوشنبه : آف سه شنبه : ۱۱ تا ۱۹ چهار شنبه : ۶ تا ۱۴ پنج شنبه :۱۳ تا ۲۱ جمعه: ۱۱ تا ۱۷ شنبه : آف و یک شنبه : ۱۸ تا ۲۲

سلام
خسته نباشید
ما میخوایم تو شهر تگزاس اقامت داشته باشیم از آنجا که شنیدم شرکتهای بزرگ نفتی در تگزاس واقع شدن همسرم فوق لیسانس ژئوفیزیک هستن از دوستان کسی هست سایت چند شرکت نفتی تگزاس معرفی کنه ؟
با کمال تشکر از راهنمایی همه شما دوستان
موفق باشید
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، Solitude ، moesa7
سلام آقا جواد
اگر اشتباه نکنم شما قبلا گفته بودین شیراز هستید نمیدانم در کدام تاپیک خواندم لطفا اگر ممکن هست و مرکز ترجمه خوبی در شیراز سراغ دارید منو راهنمایی کنید آخه منم شیرازی هستم.
باتشکر
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، moesa7
با سلام خدمت شما دوست عزیز من و همسرم هم به ایالت تگزاس شهر آستین میرویم . انشاله اوایل تیر ماه آنجا هستیم .
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، MAHDI2012 ، emrah66 ، MPU ، moesa7
(2012-02-09 ساعت 15:57)afshin4749 نوشته:  
(2012-01-16 ساعت 13:34)tenesi نوشته:  سلام به همه
جدا از بحث تهیه بلیط و ... یه سوال دیگه دارم . هرچند بعید می‏دونم به این تاپیک مربوط بشه اما تاپیک مناسب این سوال رو پیدا نکردم
هنگام ورود به آمریکا ، در بدو ورود چه مراحلی باید انجام بدیم؟

سلام دوست خوبم ، من فايلي رو دارم كه پاسخ تمام اين سوالاتت رو ميده برات ميفرستم . البته اگه دوست داشتي !!!! Tongue

سلام دوست عزيز،اگه امكان داره من هم اين فايل و ميخوام كه داشته باشم
متشكرم
تشکر کنندگان: frz61 ، MAHDI2012 ، moesa7
سلام
خسته نباشید
ما میخوایم تو شهر تگزاس اقامت داشته باشیم از آنجا که شنیدم شرکتهای بزرگ نفتی در تگزاس واقع شدن همسرم فوق لیسانس ژئوفیزیک هستن از دوستان کسی هست سایت چند شرکت نفتی تگزاس معرفی کنه ؟
با کمال تشکر از راهنمایی همه شما دوستان
موفق باشید
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، arman_m ، Solitude ، moesa7
(2012-03-10 ساعت 00:11)t.azimaie نوشته:  
(2012-03-08 ساعت 20:59)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-08 ساعت 20:50)Ashkan78 نوشته:  توی صندوق می اندازند دوست من.

(2012-03-08 ساعت 16:49)roghiyeh نوشته:  مگه کارت سوشیال و گرین کارت رو تو صندوق میندازن؟مگه نباید دستی تحویل اون اسمی بشه که صاحب آدرسمونه؟لطفا یه اطلاعی بدین.چون به خاطر این موضوع من احتمالا مجبور بشم آدرسمو تو فرودگاه عوض کنم و به دردسر بیافتم.اگه تو صندوق پستی میندازن نیازی به این کار نخواهم داشت.لطفا اونایی که خبر دارن جواب بدن.مرسی
یعنی چه طرف خونه باشه و چه نباشه کارتها رو میندازن تو صندوق پست؟ اخه صاحب خونه ما الان ایرانه و ما هم یه سفر یک هفته ای میریم و برمیگردیم و بعدش قراره کارتامونو برامون پست کنن.اگه اینجوری باشه دیگه لازم نیست آدرسمونو عوض کنیم دیگه. چون وقتی برگشت میتونه از صندوق برداره و برامون پست کنه.درسته؟؟؟!!

اگه این کار عملی باشه که خیلی برای من خوب میشه، کسی میدونه راه مطمئنی برای پست کردن گرین کارت از آمریکا به ایران هست یا نه !!؟؟ مثلا تو ایران ضبطش نکنن ؟ چون معمولا پاکت از آمریکا به ایران و بر عکس هم تو امریکا و هم تو ایران باز میشه. گم نشه ؟ کسی چیزی میدونه ؟

سلام. اینی که میگم پیشنهاد نمیکنم ولی گرین کارد منو دوستم برام از کالیفرنیا پست کرد بعد از سه هفته رسید دستم و البته گوشه پاکت رو باز کرده بودن ولی گرین کارد رو برنداشته بودن. شاید هم ندیده بودنش چون نحوه چسباندن کارت و پاکتش به یکی از بروشورهایی که همراهش بود طوری بود که من هم اولش دنبالش میگشتم.
موفق باشید
شماره کیس:AS00030XXX
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، Solitude ، moesa7
دوستای گلم.
آیا تازگی کسی تونسته دلار دولتی بگیره ؟

مثل اینکه به ما ها که ویزای immigrant داریم نمیدن ؟؟
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، moesa7
(2012-04-07 ساعت 15:15)frz61 نوشته:  
(2012-04-07 ساعت 15:02)noura amini نوشته:  
(2012-02-09 ساعت 15:57)afshin4749 نوشته:  
(2012-01-16 ساعت 13:34)tenesi نوشته:  سلام به همه
جدا از بحث تهیه بلیط و ... یه سوال دیگه دارم . هرچند بعید می‏دونم به این تاپیک مربوط بشه اما تاپیک مناسب این سوال رو پیدا نکردم
هنگام ورود به آمریکا ، در بدو ورود چه مراحلی باید انجام بدیم؟

سلام دوست خوبم ، من فايلي رو دارم كه پاسخ تمام اين سوالاتت رو ميده برات ميفرستم . البته اگه دوست داشتي !!!! Tongue

سلام دوست عزيز،اگه امكان داره من هم اين فايل و ميخوام كه داشته باشم
متشكرم
من هم همینطور
ممنون میشوم برای من هم بفرستید باسپاس

شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، moesa7
سلام بچه ها یک سوال خیلی مهم داشتم از دوستان
طبق چیزی که میدونید خانواده ی من اول بدون من به آمریکا سفر میکنند در این صورت تو فرم آبی که در هواپیما میدهند تا پر کنیم چون خانومم برنده اصلیه باید اشخاص همراه رو چند نفر بنویسه ما 4 نفر هستیم و اگر من رو جزو شخص برنده ننویسه بعدا که من وارد آمریکا میشم چی باید بنویسمBig Grin
شماره کیس :2012AS4XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، Solitude ، moesa7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان