موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-12 ساعت 01:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-12 ساعت 01:28 توسط mhz_ir.)
از دوستان کسی بوده که با معافیت تحصیلی اجازه خروج از کشورو گرفته باشه و بعد از گرفتن گرین کارت برگشته باشه ایران و دوباره قبل 6ماه بره؟
اگر کسی رو هم از بچه های مهاجر سرا میشناسید بهم معرفیش کنید.
موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-12 ساعت 05:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-12 ساعت 05:18 توسط funnybluesolea.)
سلام دوستان
موضوعی رو دوست دارم با شما در میون بزارم که البته در تاپیک کالیفرنیا هم پست کردم اما ظاهرا اون تاپیک مثل اینجا فعال نیست. نیاز به راهنمایی فوری دارم. شاید دوستانی که در کالیفرنیا ساکن باشند بتوانند راهنمایی کنند.
داستان من از این قراره که اول تصمیم داشتم به علت حضور دوستانم برم شیکاگو اما الان شرایط ویژه ای پیش اومده برام که یه خورده باعث تردیدم شده. در حال حاضر امکان این رو دارم که از نوامبر تا آخر ژانویه در خانه ای در Laguna Niguel در منطقه اورنج کانتی کالیفرنیا که یکی از آشنایان در اختیارم می گذارد بدون پرداخت هزینه ای ساکن شوم. لطفا اگر از این شهر از جمله مسئله کار، بافت شهر، قیمتها .... اطلاعی دارید من رو در جریان بزارید. لازمه بگم که من همراه با دوستم از ایران عازم هستیم و هر دو با هم حدود 10000 دلار پول داریم. هر دو تقریبا شرایط یکسان داریم. زبانمون در حد خوب و قصد پذیرش گرفتن از دانشگاههای آمریکا (ترجیحا کالیفرنیا) رو داریم. با این شرایط آیا توصیه می کنید برای شروع در آن شهر مقیم شویم؟ بعد از اون مدت می تونیم در کالیفرنیا بمونیم و تا شروع دانشگاه که تقریبا 1 سال بعد است زندگیمون رو بگذرونیم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-11 ساعت 20:55)odiseh نوشته: دوستان من الان رفتم توی سایت لوفتهانزا و غذا + صندلی رو رزرو کردم................
سلام دوست عزیز
به سلامتی ان شاءاله
منم پروازم با لوفتانزاست ولی تو سایتش جایی برای رزرو غذا و صندلی ندیدم میشه لطفا بگین تو چه قسمتی باید اینکار انجام بشه؟
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یکسری از پروازهای خارجی( پروازهای اروپا) کنسل شدن یعنی امکانش هست همه کنسل بشن؟ حتی لوفتانزا؟
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-12 ساعت 09:30)funnybluesolea نوشته: (2012-10-12 ساعت 09:04)media61 نوشته: بچه ها یکسری از پروازهای خارجی( پروازهای اروپا) کنسل شدن یعنی امکانش هست همه کنسل بشن؟ حتی لوفتانزا؟
واقعا اوضاع روز به روز داره ناراحت کننده تر می شه...
اما اگر پروازتون لوفتانزاست نگران نباشید، من شنیدم که شرکت لوفتانزا گفته که برنامه ای برای قطع پروازش به ایران نداره!
موفق باشید!
واقعا ؟ مرسی دوست عزیز. امیدوارم واقعا همینطور باشه.
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها: گفتم شاید خواندن مطالب زیر مفید باشه
اصول 6 گانه ی بیل گیتس برای داشتن زندگی خوبتر:
اصل اول:در زندگی، همه چیز عادلانه نیست، بهتر است با این حقیقت کنار بیایید
اصل دوم:دنیا برای عزت نفس شما اهمیتی قایل نیست. در این دنیا از شما انتظار می رود که قبل از آن که نسبت به خودتان احساس خوبی داشته باشید، کار مثبتی انجام دهید
اصل سوم:پس از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان و استخدام، کسی به شما رقم فوق العاده زیادی پرداخت نخواهد کرد. به همین ترتیب قبل از آن که بتوانید به مقام معاون ارشد، با خودرو مجهز و تلفن همراه برسید، باید برای مقام و مزایایش زحمت بکشید
اصل چهارم:اگر فکر می کنید، آموزگارتان سختگیر است، سخت در اشتباه هستید. پس از استخدام شدن متوجه خواهید شد که رئیس شما خیلی سختگیرتر از آموزگارتان است، چون امنیت شغلی آموزگارتان را ندارد
اصل پنجم:آشپزی در رستوران ها با غرور و شأن شما تضاد ندارد. پدربزرگ های ما برای این کار اصطلاح دیگری داشتند، از نظر آنها این کار یک فرصت بود
اصل ششم:اگر در کارتان موفق نیستید، والدین خود را ملامت نکنید، از نالیدن دست بکشید و از اشتباهات خود درس بگیرید
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسایی که رفتن آم ر یکا با ویندوز و برنامه های غیر اوریجینال که رو کامپیوتر شخصی شون دارن به مشکل نخوردند؟ یعنی جریمه داره اگه بفهمن یا به اینترنت کانکت بشیم؟
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر