کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-10-12 ساعت 08:19)پسرایرونی نوشته:  
(2012-10-11 ساعت 20:55)odiseh نوشته:  دوستان من الان رفتم توی سایت لوفتهانزا و غذا + صندلی رو رزرو کردم................
سلام دوست عزیز
به سلامتی ان شاءاله
منم پروازم با لوفتانزاست ولی تو سایتش جایی برای رزرو غذا و صندلی ندیدم میشه لطفا بگین تو چه قسمتی باید اینکار انجام بشه؟

سلام ممنون
بفرمایید اینم از مراحل انجام کار:
1- باید برین توی سایت لوفتهانزا به آدرس www.lufthansa.com
2- درقسمت Login/My bookings با کمک بلیطی که در دست دارین، نام خانوادگی + Booking Ref. رو وارد کنید.
نکته1: نام خانوادگی باید دقیقا به همان صورتیکه دربلیط شما نوشته شده در اینجا هم همانطور نوشته شود. یعنی حروف بزرگ و کوچک اهمیت دارد.
نکته2: Booking Ref. یک کد 6 رقمی است که ترکیبی از حروف و عدد می باشد.
3- اگر اطلاعات درست وارد شود کد پرواز شما + نام و نام خانوادگی تون رو می تونید بعد از وارد کردن اون اطلاعات مشاهده کنید.
4- با کلیک بر روی لینک کد پروازتون می تونید وارد بخش select seat بشید.

اگه بازم سوالی داشتین بپرسین Smile
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: sima s ، parastoo mohajer ، .wall street ، roeentan ، پسرایرونی ، shkhmo ، maz1359 ، daria ، Orchin ، mhz_ir ، nedaba
(2012-10-13 ساعت 00:31)s$s نوشته:  بچه ها کسایی که رفتن آم ر یکا با ویندوز و برنامه های غیر اوریجینال که رو کامپیوتر شخصی شون دارن به مشکل نخوردند؟ یعنی جریمه داره اگه بفهمن یا به اینترنت کانکت بشیم؟
اگر منظورتون فرودگاه باشه که کاری ندارن...
در مورد برنامه هایی مثل تورنت، من شنیده ام اگر شما چیزی رو به اشنراک بگذارید و به اصطلاح سید کنید با شما برخورد میشه چون از این نظرها تحت کنترل هستید ولی با دانلودش کاری ندارن.

(2012-10-13 ساعت 04:26).wall street نوشته:  سلام دوستان
یک توصیه به دوستان. حتما تمام مدارک مهم خود را اسکن کنید و فایل اون رو به ایمیل خود ارسال کنید. تا زمانی که به مدارک احتیاج داشتید و لپ تاپ هم در دسترس نبود به راحتی از هر کامپیوتری و یا کافی نتی به مدارکتون دسترسی داشته باشین. نگران نباشید حجم زیادی نمیگیره. این کار را انجام بدین. روزی بدردتون میخوره.
درسته
من مدتهاست که این کار رو کرده ام و خیلی هم مفیده...
من مدارک اسکن شده رو تو گوگل داکس (الان شده گوگل درایو) قرار داده ام و به هم پیشنهاد می کنم همین کار رو بکنن.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: parastoo mohajer ، frozen mind ، roeentan ، etefag ، shkhmo ، s$s ، daria ، Orchin ، nedaba
(2012-10-13 ساعت 04:51).wall street نوشته:  سلام عزیزان.
مطلب زیر را شاید اکثریت بدانند اما تنها جهت دوستانیست که اطلاع ندارند.
در سایت http://maps.google.com/ در قسمت get direction میتوانید هر دو نقطه از شهر رو که خواستید بدید تا برای شما مسیر حرکت رو نشون بده. یعنی میگه اگه پیاده برید اینقدر طول میکشه. اگه با دوچرخه برید یا با اتوبوس و غیره هر کدام چقدر طول میکشه. به شما میگه چه اتوبوسی یا چه متروی باید سوار بشید کدام ایستگاه پیاده بشید؛ چقدر زمان طول می کشد و حتی قیمت بلیط رو هم میگه. به نظر امتحانش ضرر نداره.

من همه کارهامو با همین گوگل مپ انجام می دم...
اصلا راستش رو بخواید موبایل اعتباری T-Mobile گرفتم که اینترنت 3G داشته باشه و گوگل مپس روش کار کنه...
راههایی که گوگل پیشنهاد می کنه خیلی دقیق و منظمه... مثلا من می خواستم برم جایی به من پیشنهاد داد با اتوبوس خط 60 برم و اوتوبوسش ساعت 3:05 میاد.
رفتم ایستگاه رو پیدا کردم دیدم اصلا کسی نبود اونجا ولی همین که به ساعت 3 نزدیکتر می شدیم چند نفری سرو کله شون پیدا شد و منتظر شدند. بعدش هم اتوبوس اومد (با کمی تاخیر) و سوار شدیم.

خلاصه اینکه داشتن جی چی اس و نویگیشن (که یکیش گوگل مپس هست) اینجا از نون شب هم واجب تره چه ماشین داشته باشین چه پیاده باشین.
بچه ها من پدر و مادرم الان ١١ روز رسيدن لوس انجلس ولي هيچ خبري از سوشيال و گرين كارت نيست!!
رفتن اداره سوشيال اونا گفتن ٣ هفته ديگه مياد!
مال همه اينقدر طول ميكشه؟
من شنيده بودم زودتر مياد.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: .wall street ، shkhmo ، daria ، nedaba
(2012-10-14 ساعت 01:22)frozen mind نوشته:  
(2012-10-13 ساعت 19:47)IMMI نوشته:  چطور؟ مگه کنار پنجره چه مشکلی داشت؟؟؟

هیچی، هر وقت بخواین برین دستشویی یا خواستین قدم بزنین تا پاهاتون خشک نشه، اگه کنار پنجره باشین باید هی به بغل دستیهاتون بگین «ببخشید، عذر ایستیرم، اسکیموزی، ...» ... اما اگر کنار راهرو باشین دیگه خودمختارین! Smile
خب اینجوری که بغل دستیمون هی بیاد بگه " «ببخشید، عذر ایستیرم، اسکیموزی، ...» " و هی بخاد بره بیرون که داغون تره! Big Grin
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، funnybluesolea ، frozen mind ، .wall street ، etefag ، shkhmo ، odiseh ، roeentan ، daria ، Blaze ، مانترا ، y.n ، nedaba ، anahita 62
در مورد کلاس زبان می تونید در هر شهری که هستید دنبال کالجی بگردید که دوره های ESL رو برگزار میکنه.

دوره های ESL 12 ترمه که هر ترمش 5 هفته ست. و ماهایی که گرین کارت و SSN داریم از کمک دولت برخوردار میشیم. به اینصورت که هزینه واقعی این کلاسا در هر ترم بیش از 1000 دلاره ولی شما با ارائه SSN موقع ثبتنام فقط 80 دلار برای هر ترم می پردازید.
روزی که برای ثبت نام میرید از شما یه آزمون تستی میگیرن (از طریق کامپیوتر) که شما حدودا 40 دقیقه وقت دارید سوالات رو جواب بدید، معمولا سوالها آسونه و شما ظرف مدت 15 الی 20 دقیقه (بستگی به آشناییتون به زبان) جواب میدید . بعد یه مکالمه شفاهی خیلی ساده باهاتون انجام میدن، البته از قبل بتون نمیگن که این مصاحبه شفاهیه، همینطور باهاتون صحبت میکنن و شما بعد متوجه میشید که عه این مصاحبه بوده Big Grin
اگر ترم های بالا قبول شدید ولی خودتون فکر میکنید که نیاز دارید از چند ترم پایین تر شروع کنید با مدیر دوره صحبت کنید که شما رو در ترم پایین تر ثبت نام کنه. چون به نظر من اون آزمون تستی سطح واقعی زبان رو مشخص نمیکنه، من 85 درصد زدم و ترم 10 قبول شدم که به نظر خودم اصلا در اون سطح نبودم و ازشون خواستم که منو بندازن ترم 7 که با دوستای ایرانیمم باشم و پایم هم قوی تر شه.
بعد از ثبت نام هم روز اول کلاس یه جلسه معارفه براتون میزارن که شما رو در مورد قوانین این دوره و اون کالج توجیه کنند، مثلا در مورد نوع پوشش صحبت میکنن که با کلاه، دامن کوتاه، لباس باز ، ناخن دراز واه واه واه سر کلاس حاضر نشید. اگر اینو بهتون نگفتن خودتون توجه کنید که چون شما از کمک مالی دولت برخوردار میشید در روز ثبت نام تعهد میدید که یکسال تحصیلی در اون کالج تحصیل کنید ، در غیر اینصورت اگر ادامه تحصیل ندید هزینه آزاد کل دوره رو ازتون میگیرن و ممکنه موقع ثبت نام در کالج یا دانشگاههای دیگه برای استفاده از وام کمک آموزشی به مشکل بر بخورین. و دیگه اینکه اگر اشتباه نکنم شما در پایان هر 4 یا 5 ترم میتونید یه استراحت 5 هفته ای داشته باشید، مثلا بعد از پایان ترم 2 نمیتونید بگید یکماه استراحت میکنم و بعد دوباره میام کالج.
در روز معارفه تمام کتاب های لازم برای اون ترم به همراه یک هدفون و یک کیف بصورت رایگان بهتون میدن. کلاسها به این صورته که شما از دوشنبه تا جمعه 4 روز در هفته و هر روز به مدت 4 ساعت کلاس دارید. به جز روزهای شنبه و یکشنبه یک روز دیگه هم تعطیلید (کالج ما چهارشنبه هاست) برای اینکه در کلاس آنلاین شرکت کنید. کلاس آنلاین به اینصورته که به شما یک نام کاربری و رمز عبور میدن و شما باید در طول یک هفته به مدت 8 ساعت تمرینات TELL ME MORE رو در سایت www.tellmemorecampus.com انجام بدید، حالا شما میتونید این 8 ساعت رو همش در همون یک روز تعطیل میان هفته انجام بدید یا اینکه 8 ساعت رو در کل روزهای هفته انجام بدید. در کل باید ترمی 40 ساعت تمرین آنلاین داشته باشید که 10 درصد نمره پایان ترم شما رو شامل میشه و اصلا سر این قضیه شوخی ندارن.

و اما مهمترین نکته هنگام ثبتنام:
قانون اول: نباید بگید مدرک دانشگاهی دارید. باید بگید دیپلم دارم و مدرک دیپلم ارائه بدید
قانون دوم: در فرم ثبت نام در قسمت سابقه شغلی جایی که نوشته در آمد سالانه شغل قبلی شما چقدر بوده؟ مبلغ بیشتر از 4000 دلار در سال نزنید.

اگر دو مورد بالا رو رعایت نکنید از کمک مالی دولت محروم میشید و باید هزینه آزاد رو بپردازید. در مورد اولی زیاد مطمعن نیستم، اما در مورد دومی که حقوق سالانست کاملا مطمعنم.

موفق و پیروز باشید.
(2012-10-14 ساعت 03:24)3rip نوشته:  در مورد کلاس زبان می تونید در هر شهری که هستید دنبال کالجی بگردید که دوره های ESL رو برگزار میکنه.
...

ممنون بابت اطلاعات مفید شما
تصور من این بود که این کلاسها برای همه مهاجرها مجانیه (یا خیلی ارزان) ولی اینطور که شما می گید برای ما پولی میشه که.... Sad
در مورد اینکه مدرک تحصیلی رو نگیم و همچنین میزان حقوق، آیا بعدا دردسر ساز نمیشه؟
4000 تا که خیلی خیلی کمه... حداقل حقوق کارگری در ایران حدود 400 تومنه که در سالش با نرخ دلار دولتی میشه حدود 4000 دلار!
اینطوری خیلی ساده می تونن بفهمن که شما اگر در ایران شاغل بوده اید درامدتون باید قاعدتا بیشتر از این باشه...
تشکر کنندگان: msi ، .wall street ، shkhmo ، behzad7 ، mojtaba_k ، roeentan ، Emad_L ، nedaba
(2012-10-14 ساعت 03:49)majid89 نوشته:  
(2012-10-14 ساعت 03:24)3rip نوشته:  در مورد کلاس زبان می تونید در هر شهری که هستید دنبال کالجی بگردید که دوره های ESL رو برگزار میکنه.
...

ممنون بابت اطلاعات مفید شما
تصور من این بود که این کلاسها برای همه مهاجرها مجانیه (یا خیلی ارزان) ولی اینطور که شما می گید برای ما پولی میشه که.... Sad
در مورد اینکه مدرک تحصیلی رو نگیم و همچنین میزان حقوق، آیا بعدا دردسر ساز نمیشه؟
4000 تا که خیلی خیلی کمه... حداقل حقوق کارگری در ایران حدود 400 تومنه که در سالش با نرخ دلار دولتی میشه حدود 4000 دلار!
اینطوری خیلی ساده می تونن بفهمن که شما اگر در ایران شاغل بوده اید درامدتون باید قاعدتا بیشتر از این باشه...

در مورد مدرک تحصیلی همونطور که گفتم مطمعن نیستم, دوستان ایرانیم گفتن اگه بزنی دانشگاه رفتی هزینت گرونتر میشه و منم زدم دیپلم.
اما در مورد حقوق سالانه کاملا مطمعن هستم, خود اون دختر خانمی که داشت در پر کردن فرمها کمکم میکرد وقتی رسیدیم به حقوق سالانه, من داشتم محاسبه میکردم که بهم گفت اگر بالای 5000دلار بزنی بهت تعلق نمیگیره و خودش گفت بزنی 3000 دلار بهتره.
خیالتون راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد, دولت امریکا این کارو میکنه چون میدونه من و شما که انگلیسی یاد بگیریم به نفع خودشه, چون مثلا در ایالت های جنوبی مخصوصا میبینید که هرجا میرید دارن اسپنیش صحبت میکنن, به دلیل اینکه مکزیکیا و اسپنیشای دیگه که میان جمعیتشون زیاده و همه به زبان خودشون صحبت میکنن و این اصلا برای امریکاییا خوب نیست.
فقط در مورد مدرک دانشگاهی بهتره که از یه کالج دیگه که دوره های esl داره بپرسید و مطمعن شید که آیا تاثیر داره یا خیر (از اون کالجی که میخواید توش ثبتنام کنید نپرسید)
تشکر کنندگان: msi ، frozen mind ، majid89 ، .wall street ، shkhmo ، behzad7 ، peyman2ped ، a.r.a.s.h1 ، mojtaba_k ، MAHDI2012 ، roeentan ، daria ، sam11 ، Orchin ، Emad_L ، مانترا ، nedaba ، sh_mm10
(2012-10-14 ساعت 06:50)frozen mind نوشته:  
(2012-10-14 ساعت 01:33)IMMI نوشته:  خب اینجوری که بغل دستیمون هی بیاد بگه " «ببخشید، عذر ایستیرم، اسکیموزی، ...» " و هی بخاد بره بیرون که داغون تره! Big Grin

عیبی نداره، توفیق اجباری میشه تا مجبور بشین بیشتر از جاتون تکون بخورین و طی مدت پرواز 10 ساعت یا بیشتر پاهاتون خشک نشه! Smile

لازمه بگم همین که هواپیما شروع کرد به حرکت، سعی کنید پاشید و صندلیهای خالی کنار هم رو پیدا کنید بشینید که موقع خواب میتونید دراز بکشید. من نمیدونستم ولی هندیها همه رو گرفتن و ما 16 ساعت مثل میخ نشستیم. آی سوختم!!
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: frozen mind ، ali234 ، shkhmo ، .wall street ، behzad7 ، odiseh ، peyman2ped ، etefag ، mojtaba_k ، roeentan ، daria ، loveusa ، sam11 ، vroom ، Blaze ، nedaba
خب این هم از سفرنامه من:

از یک دو ماه قبل با خط هوایی bmi به مقصد دالاس بلیط رزرو کرده بودم. اواخر شهریور به من زنگ زدند که bmi داره از ایران جمع میکنه پاشو بیا وضعیتت رو مشخص کن. من هم رفتم اونجا و گفتن تا 10 اکتبر پرواز داریم و شما میتونی تا این موقع بلیط بگیری با پولتو پس بگیری. منم در دلم گفتم چه بهتر، حالا که اینجوریه پس بذار آخرین روز دهه بیست سالگیم رو در آمریکا باشم و دهن کجی جانانه ای بکنم به تمام مظلومیتهای دهه 20 زندگی ام و بلیط 1 اکتبر رو گرفتم (تولد من 2 اکتبر هست :دی)
خلاصه در عرض یک هفته طوفانی چمدان خریدم و دنبال کارهای اداری و دفتری اینور و اونور رفتم و ساعت 00:30 دقیقه بامداد روز 1 اکتبر هواپیما bmi به مقصد لندن از زمین کنده شد. در سر راه در تفلیس پایتحت گرجستان 1 ساعت معطل مسافرهای گرجی شدیم و ساعت 11 به وقت لندن اگر استباه نکنم به فرودگاه هیترو رسیدیم. با اینکه تا حالا پرواز ترانزیت نداشته بودم اما خوشبختانه مشکلی پیش نیامد و به راحتی از روی علایم ترمینال رو عوض کردم. علایم مسافران ترانزیت که باید برای تغییر ترمینال آنها را دنبال کنند به رنگ بنفش هست و با اتوبوس بین ترمینالها جا به جا میشوید که رایگان هست و نیازی به پوند خریدن نیست. بعد ار توقفی 3 ساعته در هیترو سریعا به داخل هواپیمای bmi پریدم اما کاش نمیپریدم چون هواپیما 2 ساعت تاخیر داشت و منتظر ورود مسافران از پروازی دیگر بود. البته در این مدت از همصحبتی با یک زوج تگزاسی که بغل دست من نشسته بودند بهره بردم و سعی کردم باهاشون به بحث عمیقی در مورد دین، سیاست و خاورمیانه وارد بشم که بعد از 20 دقیقه بیچاره ها چشمهاشون باباغوری میرفت و من دست از سرشون برداشتم و بقیه خطابه ها و روشنگری هام رو برای روزهای آینده در ذهنم مرور کردم. بگذریم... :دی در پروار دوم من وقتی از روی نمایشگر نگاه میکردم دیدم که خلبان در یک مسیر کاملا کمانی به روی کانادا رفته و از اونجا وارد آمریکا شده که دلیل این کارش رو نفهمیدم. شاید تور آمریکا گردی برامون گذاشته بود ولی طبق قضیه حمار با یک خط راست میشد عین آدمیزاد از لندن به فرودگاه دالاس بره. پرواز دوم برایم بسیار سخت گذشت زیرا گلاب به روتون دستشویی داشتم و من هم که اصلا به دستشویی های یک وجبی و نیم دقیقه ای هواپیما عادت ندارم. خلاصه بعد از 10 ساعت پرواز جانفرسا ساعت حدودا 5 و نیم عصر به وقت دالاس هواپیما در فرودگاه این شهر به زمین نشست و من که انتظار داشتم از پلکان هواپیما پایین بیام و در یک لحظه پایم رو روی خاک آمریکا بگذارم و نفسی جانانه بکشم یادم آمد که اینجا هم مثل همه فرودگاههای دیگه از جت وی برای انتقال مسافر به داخل سالن استفاده میشود و به این ترتیب این قسمت از فانتزی ام هم خراب شد. در فرودگاه که من خودم رو برای یک بازرسی سخت و کارهای اداری طولانی آماده کردم متوجه شدم که کارهای خیلی به سرعت انجام میگیره. تسلیم پاکت و کارهای اداری 1 ساعت طول کشید و بعد از آن هم وجه نقد همراهم رو اعلام کردم و حتی چمدانم رو هم باز نکردند که یک نگاهی بکنند. خلاصه ساعت 7:30 از فرودگاه به بیرون زدم و اینبار دیگه واقعا هوای آمریکا رو استشمام کردم. با شاتلی که از قبل رزرو کرده بودم به سمت استودیو 6 روان شدم. نکته جالب در مورد این شاتل ها این بود که با وجودی که من 2 ساعت دیر تر از وقت رزرو کرده رسیده بودم اما با نشون دادن برگه ثبت نامم به یکی از شاتل ها به راحتی قبول کرد که من رو به مقصد برسونه و البته هیچ مسافر دیگری هم نداشت و من با 28 دلار انگار که سوار تاکسی شده بودم. :دی راننده های شاتل 2 جوان سیاه پوست اتیوپیایی بودند و در طول مسیر با هم کمی گپ زدیم و من کمی از خطابه هایم رو براشون ایراد کردم و اونها هم به گوش جان شنیدند و نه تنها مثل اون زوج تگزاسی بدبخت کم نیوردند بلکه اونها هم خطابه هاشون رو برای من ایراد کردند و وقتی احساس کردم خیلی خطابه در خطابه شده بحث رو عوض کردم.
حدود ساعت 9 به استودیو 6 رسیدم. مدتی مراحل چک این طول کشید و من بالاخره وارد اتاقم شدم و اولین کاری که کردم این بود که سریع به دستشویی پریدم و بعد از اون از همبرگر فروشی سر استدیو 6 دو همبرگر تپل و 2 نوشابه گرفتم و خوردم و کار بعدی هم خواب به مدت 16 ساعت بود. خلاصه من در آخرین روز دهه 20 زندگی ام و قبل از سی سالگی به آمریکا رسیدم. Smile

اما دالاس شهر زیبا و سر سبزی هست. در روز بعد که برای خرید بیرون رفتم از دیدن شهر تعجب نکردم زیرا قبلا محیط شهر رو در گوگل استریت ویو دیده بودم. اما به نظرم آمد که به جای آمریکا به آفریقای جنوبی سفر کردم زیرا از هر 30 نفری که میدیدم یکی سفید بودند و این با چیزی که قبلا در ویکیپدیا خوانده بودم تفاوت داشت. بعدا فهمیدم که محل اسکانم در محله سیاه پوست نشین است که البته برای من به جز بحث امنیت این قضیه مهم نبود. هوای دالاس بسیار شبیه تهران است با این تفاوت که فشار هوا و میزان رطوبت کمی بیشتر هست و باعث میشه که در هوای مثلا 29 درجه احساس گرمای زیادی بکنم. شهر بسیار پخش و گسترده است. طوری که وقتی از گوگل مپ نگاه میکنید شاید طی مسیر کردن بین دو محل زمانی نبرد اما نمیدانم چطور است که فاصله ها خیلی بیشتر از اون چیزی هستند که در نقشه به نظر میرسند. در اینجا مثلا در یک زمین 10000 متری 2000 متر فروشگاه یک طبقه میزنند و بقیه آن را به پارکینگ اختصاص میدهند زمینی که اگر در تهران بود 4 تا برج و پاساژ از آن در می آوردند. دالاس سیستم اتوبوس و قطار مناسبی دارد و بر خلاف تصور اولیه ام میتوان در این شهر بدون ماشین هم زندگی کرد. فقط باید یک گوشی هوشمند مجهز به نقشه گوگل داشته باشید و از روی آن میتوانید به راحتی مسیر های اتوبوس و قطار بین دو نقطه و ساعت حرکتشان را پیدا کنید. در این مدت به کمک یک دوست خوب ایرانی که در تاپیک دالاس هم فعال هستند به نام آقای محمود (کاربر mml) توانستم راحتتر و بهتر جا بیفتم که جا داره همینجا از ایشون صمیمانه تشکر کنم.
خب این بود انشای من در مورد سفرم به آمریکا امیدوارم خوشتون اومده باشه.

پ.ن: اگر سوالی در مورد دالاس دارین در صفحه پروفایل ام بهم ایمیل بزنین. چون انقدر مشغول هستم اینجا که زیاد نمیتونم به مهاجر سرا بزنم.
(2012-10-14 ساعت 07:23)h4di نوشته:  خب این هم از سفرنامه من:
... در پروار دوم من وقتی از روی نمایشگر نگاه میکردم دیدم که خلبان در یک مسیر کاملا کمانی به روی کانادا رفته و از اونجا وارد آمریکا شده که دلیل این کارش رو نفهمیدم. شاید تور آمریکا گردی برامون گذاشته بود ولی طبق قضیه حمار با یک خط راست میشد عین آدمیزاد از لندن به فرودگاه دالاس بره...

مرسی
سفرنامه جالبی بود.
کمانی حرکت کردن خلبانها موضوع جالبیه که بر خلاف تصورتون باعث کوتاه تر شدن مسیر می شه. شما اگر مسیر پروازهای طولانی رو در سایت www.flightradar24.com دنبال کنید می بینید همه آنها همین مسیر رو طی می کنن، به اون مسیر قطبی می گن. دلیلشم جالبه، شما در تصورتون زمین رو صاف در نظر گرفتید، در واقع برامدگی زمین در قسمت بالای آن و نزدیک به قطب کمتر از برامدگی اون در میان اش هست. یعنی اگر به گفته شما روی اون خط صاف حرکت می کرد، برامدگی زمین باعث طولانی تر شدن مسافت می شد. این موضوع رو روی یه کره زمین اسباب بازی می تونید به روشنی ببینید.
مثلا اگر پرواز استانبول به لس انجلس رو به دو پرواز استانبول-واشینگتن + واشنگتن-لس آنجلس بشکنید و ساعات پروازی اون رو جمع بزنید، طول پروازش بیشتر از استانبول-لس آنجلس به صورت مستقیم در میاد. این در حالیه که استانبول-واشنگتن-لس انجلس روی یک خط قرار دارن اما هواپیما روی اون خط حرکت نمی کنه و استانبول به لس آنجلس رو از مسیر قطبی می ره.

البته نمی دونم اگر به جای بویینگ 777 یا ایرباس 340 اون حمار دوست داشتنی دوران راهنمایی ما بود باز هم همان مسیر رو انتخاب می کرد یا یورتمه وار و شتابان به سمت قطب می تاخت Big Grin

ارادتمند - پیام
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
آهان فهمیدم. یعنی چون زمین کروی شکل هست و امکان گستراندن سطح اون به طور دقیق و یکسان روی یک سطح دو بعدی نقشه وجود نداره. این طور به نظر میاد که مسیر طولانی تر شده و ما در حال طی کردن یک مسیر کمانی هستیم. در حالیکه همان مسیر کوتاهتر از همه است؟
من فکر کردم شاید کارت سوخت زیادی دارند از فرعی میروند که لذت ببریم. Tongue

ممنون از اطلاع رسانی شما Smile

(2012-10-14 ساعت 10:15)funnybluesolea نوشته:  
(2012-10-14 ساعت 07:23)h4di نوشته:  خب این هم از سفرنامه من:
... در پروار دوم من وقتی از روی نمایشگر نگاه میکردم دیدم که خلبان در یک مسیر کاملا کمانی به روی کانادا رفته و از اونجا وارد آمریکا شده که دلیل این کارش رو نفهمیدم. شاید تور آمریکا گردی برامون گذاشته بود ولی طبق قضیه حمار با یک خط راست میشد عین آدمیزاد از لندن به فرودگاه دالاس بره...

مرسی
سفرنامه جالبی بود.
کمانی حرکت کردن خلبانها موضوع جالبیه که بر خلاف تصورتون باعث کوتاه تر شدن مسیر می شه. شما اگر مسیر پروازهای طولانی رو در سایت www.flightradar24.com دنبال کنید می بینید همه آنها همین مسیر رو طی می کنن، به اون مسیر قطبی می گن. دلیلشم جالبه، شما در تصورتون زمین رو صاف در نظر گرفتید، در واقع برامدگی زمین در قسمت بالای آن و نزدیک به قطب کمتر از برامدگی اون در میان اش هست. یعنی اگر به گفته شما روی اون خط صاف حرکت می کرد، برامدگی زمین باعث طولانی تر شدن مسافت می شد. این موضوع رو روی یه کره زمین اسباب بازی می تونید به روشنی ببینید.
مثلا اگر پرواز استانبول به لس انجلس رو به دو پرواز استانبول-واشینگتن + واشنگتن-لس آنجلس بشکنید و ساعات پروازی اون رو جمع بزنید، طول پروازش بیشتر از استانبول-لس آنجلس به صورت مستقیم در میاد. این در حالیه که استانبول-واشنگتن-لس انجلس روی یک خط قرار دارن اما هواپیما روی اون خط حرکت نمی کنه و استانبول به لس آنجلس رو از مسیر قطبی می ره.

البته نمی دونم اگر به جای بویینگ 777 یا ایرباس 340 اون حمار دوست داشتنی دوران راهنمایی ما بود باز هم همان مسیر رو انتخاب می کرد یا یورتمه وار و شتابان به سمت قطب می تاخت Big Grin

ارادتمند - پیام
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، .wall street ، shkhmo ، roeentan ، samgh ، Mehrafarin ، anahita 62 ، Lemony
سلام. دوستان آمریکایی من
بله، تعجب نکنید با شما بودم. آره خود شما که دارید به صفحه مونیتور نگاه میکنید . از روزی که ویزا رو گرفتید شما یک آمریکایی هستید و میتونید یک گوشه دلتون با این عنوان حال کنید. به هر حال پز دادن رو بگذارید کنار و ببینید برای شما چی دارم امروز
سایت های راهنما برای دوستان مهاجر فراوان هست. اما در بین این سایت ها خودم از این سایت که ادرسش رو می گذارم بیشتر حال کردم. امید است که شما هم حال نمایید
http://www.immihelp.com
یادتون باشه اگه حال کردید بزنید تبریک و تشکر قشنگه رو
هنوز برای رتبه دادن زوده اما بعدا اگه دیدید مطالب مفید دارم رتبه هم بدید.see you soon
تشکر کنندگان: reza6966 ، mrhj50 ، shkhmo ، behzad7 ، etefag ، gol1 ، a.r.a.s.h1 ، mojtaba_k ، cmbt ، msi ، MAHDI2012 ، roeentan ، behrooz ramezani ، daria ، mah1das ، به گل ، Orchin ، j-e ، hoj_s000 ، y.n ، rasool1
(2012-10-13 ساعت 20:38)odiseh نوشته:  
(2012-10-12 ساعت 08:19)پسرایرونی نوشته:  
(2012-10-11 ساعت 20:55)odiseh نوشته:  دوستان من الان رفتم توی سایت لوفتهانزا و غذا + صندلی رو رزرو کردم................
سلام دوست عزیز
به سلامتی ان شاءاله
منم پروازم با لوفتانزاست ولی تو سایتش جایی برای رزرو غذا و صندلی ندیدم میشه لطفا بگین تو چه قسمتی باید اینکار انجام بشه؟

سلام ممنون
بفرمایید اینم از مراحل انجام کار:
1- باید برین توی سایت لوفتهانزا به آدرس www.lufthansa.com
2- درقسمت Login/My bookings با کمک بلیطی که در دست دارین، نام خانوادگی + Booking Ref. رو وارد کنید.
نکته1: نام خانوادگی باید دقیقا به همان صورتیکه دربلیط شما نوشته شده در اینجا هم همانطور نوشته شود. یعنی حروف بزرگ و کوچک اهمیت دارد.
نکته2: Booking Ref. یک کد 6 رقمی است که ترکیبی از حروف و عدد می باشد.
3- اگر اطلاعات درست وارد شود کد پرواز شما + نام و نام خانوادگی تون رو می تونید بعد از وارد کردن اون اطلاعات مشاهده کنید.
4- با کلیک بر روی لینک کد پروازتون می تونید وارد بخش select seat بشید.

اگه بازم سوالی داشتین بپرسین Smile
سلام دوست عزيز. شما چه زمانی select seat کردين؟ آخه من شنيدم 24 ساعت قبل از پرواز ميشه اين کارو کرد!!!
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: .wall street ، shkhmo ، MAHDI2012
نمیدونم کسی هفته گذشته بلیط ترکیش رزرو کرده بود یا نه ؟ حاله من یکی که دیروز خیلی گرفته شد . من روز سه شنبه هفته پیش برای دسامبر بلیط ترکیش رزرو کرده بودم به قیمت 1660 هزار تومان روز پنجشنبه رفتم که بلیط صادر کنم فکر کردم چون رزرو شده دیگه نیازی به پاسپورت نیست پاسپورت همراهم نبود متاسفانه کسی هم منزل نبود که تلفنی اطلاعات مورد نیاز را به من بده و چون پنجشنبه هم اژانس تا ساعت1 باز بود من نرسیدم که پاسپورت را ببرم خلاصه اینکه اون روز بلیط صادر نشد و موند برای روزشنبه وقتی که من مراجعه کردم در کمال ناباروری متوجه شدم که که ترکیش بلیطش را گران کرده و همون بلیط 1660 را قیمتش را به 2400 افزایش داده حالا شما تصور کنید چه حالی شدم نتیجه اخلاقی اینکه اول روی تاریخ بلیط خیلی فکر کنید بعد همون روزی که رزرو کرده بلیط صادر کنید تا در این اشفته بازار اشفته تر نشید
تشکر کنندگان: ASALI ، etefag ، .wall street ، cmbt ، funnybluesolea ، MAHDI2012 ، alis60 ، roeentan ، daria ، shkhmo ، Orchin ، Emad_L ، Lemony

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان