موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-13 ساعت 00:31)s$s نوشته: بچه ها کسایی که رفتن آم ر یکا با ویندوز و برنامه های غیر اوریجینال که رو کامپیوتر شخصی شون دارن به مشکل نخوردند؟ یعنی جریمه داره اگه بفهمن یا به اینترنت کانکت بشیم؟
UPDATE ویندوز را خاموش کنید مشکلی پیش نمیاد
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-12 ساعت 05:13)funnybluesolea نوشته: سلام دوستان
موضوعی رو دوست دارم با شما در میون بزارم که البته در تاپیک کالیفرنیا هم پست کردم اما ظاهرا اون تاپیک مثل اینجا فعال نیست. نیاز به راهنمایی فوری دارم. شاید دوستانی که در کالیفرنیا ساکن باشند بتوانند راهنمایی کنند.
داستان من از این قراره که اول تصمیم داشتم به علت حضور دوستانم برم شیکاگو اما الان شرایط ویژه ای پیش اومده برام که یه خورده باعث تردیدم شده. در حال حاضر امکان این رو دارم که از نوامبر تا آخر ژانویه در خانه ای در Laguna Niguel در منطقه اورنج کانتی کالیفرنیا که یکی از آشنایان در اختیارم می گذارد بدون پرداخت هزینه ای ساکن شوم. لطفا اگر از این شهر از جمله مسئله کار، بافت شهر، قیمتها .... اطلاعی دارید من رو در جریان بزارید. لازمه بگم که من همراه با دوستم از ایران عازم هستیم و هر دو با هم حدود 10000 دلار پول داریم. هر دو تقریبا شرایط یکسان داریم. زبانمون در حد خوب و قصد پذیرش گرفتن از دانشگاههای آمریکا (ترجیحا کالیفرنیا) رو داریم. با این شرایط آیا توصیه می کنید برای شروع در آن شهر مقیم شویم؟ بعد از اون مدت می تونیم در کالیفرنیا بمونیم و تا شروع دانشگاه که تقریبا 1 سال بعد است زندگیمون رو بگذرونیم.
پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
gooooooooooooooood for you
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...من 6 نوامبر وارو آمریکا شدم...تو فرودگاه ایران اینقدر استرس داشتم و اینقدر نرفته دلتنگ بودم که لپ تاپم رو جا گذاشتم...این پست را هم با گوشیم دارم میذارم..ببخشید اگر غلط املایی داره
دوستان حتما حتما به محض ورودتون به اداره سوشال مراجعه کنید...من وقتی رفتم فهمیدم که هیچ فایلی برام تو پروسه نبوده و اگر مراجعه نمی کردم اصلا پروسه شروع نمی شد...
نکته دوم اینکه اینجا بدون ماشین خیلی سخته...فکر اجاره ماشین از ابتدا باشین
نکته سوم اینکه من تو ایران گواهی نامم رو ترجمه کردم که اینجا اداره دی.ام.وی ازم اصلش رو خواست تا برام گواهی نامه موقت صادر کنه...به من گفته شد تا وقتی گرین کارت نیاد نمی تونم گواهینامه بگیرم...
اگر سوالی داشتین در خدمتم...فقط پیغام خصوصی بذارین بی زحمت...چون همونطور که گفتم من لپ تاپ ندارم و خیلی خیلی سخته با گوشی سایت رو خوندن
موفق باشین
واسه من هم دعا کنین که تا یک ماه بیاد مدارکم که بتونم بر گردم
ممنون از همراهی همتون..
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فراموش کردم بگم..من بین صندلی کنار راهرو و کنار پنجره شک داشتم.نهایتا در پروازم صندلی کنار پنجره رزرو کردم تا خلوت بیشتری داشته باشم .به قول آمریکایی ها پرایوسی بیشتر.......این یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم بود.....پدرم دراومد ....کنار راهرو شدید پیشنهاد می شه
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک توصیه به دوستان. حتما تمام مدارک مهم خود را اسکن کنید و فایل اون رو به ایمیل خود ارسال کنید. تا زمانی که به مدارک احتیاج داشتید و لپ تاپ هم در دسترس نبود به راحتی از هر کامپیوتری و یا کافی نتی به مدارکتون دسترسی داشته باشین. نگران نباشید حجم زیادی نمیگیره. این کار را انجام بدین. روزی بدردتون میخوره.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من پنج شنبه 11 اکتبر وارد سیاتل شدم . دوستان خیلی اینجا مردم خوبی داره و بسیار مهربان هستند امروز رفتم و توی بانک ولس فارگو حساب باز کردم اما برای گرفتن ایدی ایالت گفت که باید صبر کنی تا اس اس نامبرت هم بیاد بعد بیایی برای گرفتن ایدی و گواهینامه. کلا اینجا خوبه ولی باید منتظر شد تا وضعیت کاریم ببینم چی میشه
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچها یک از دوستان مدیکالش رو 2 may داده ومیخواد واسه اواخر DECEMBER بره دالاس.
یعنی اینکه وقت مدیکالش بیشتر از 6 ماه میشه.این ایرادی داره؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-13 ساعت 17:24)sert3e نوشته: سلام
بچها یک از دوستان مدیکالش رو 2 may داده ومیخواد واسه اواخر DECEMBER بره دالاس.
یعنی اینکه وقت مدیکالش بیشتر از 6 ماه میشه.این ایرادی داره؟
دوست عزیز سلام مطمینا تا اون تاریخ ویزاشون باطل می شه اگر رو ویزاشون رو بخونن میبینن که که تاریخ اکسپایر داره باید قبل از اون تاریخ رفته باشن وگرنه ویزاشون باطل میشه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-13 ساعت 04:12)صبا راد نوشته: فراموش کردم بگم..من بین صندلی کنار راهرو و کنار پنجره شک داشتم.نهایتا در پروازم صندلی کنار پنجره رزرو کردم تا خلوت بیشتری داشته باشم .به قول آمریکایی ها پرایوسی بیشتر.......این یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم بود.....پدرم دراومد ....کنار راهرو شدید پیشنهاد می شه
چطور؟ مگه کنار پنجره چه مشکلی داشت؟؟؟
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...