کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-10-16 ساعت 21:46)maz1359 نوشته:  
(2012-10-16 ساعت 10:29)noonoosh نوشته:  سلام به همه دوستان
من الان دنور هستم ....
سلام دوست عزيز.
ما هفته آينده عازم دنور هستيم. در صورت تمايل با آشنايي پيغام خصوصی بدين. ممنون.

سلام شما هم دنور می رین؟ به سلامتی Smile

میشه لطف کنین سفرنامه خودتون رو برای ما دوستان مهاجرسرایی تون بنویسین؟
مطمئنا خیلی مفید خواهد بود...... ما هم ماه نوامبر عازم دنور هستیم
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، Emad_L
(2012-10-18 ساعت 19:30)odiseh نوشته:  
(2012-10-16 ساعت 21:46)maz1359 نوشته:  
من الان دنور هستم ....
سلام دوست عزيز.
ما هفته آينده عازم دنور هستيم. در صورت تمايل با آشنايي پيغام خصوصی بدين. ممنون.

سلام شما هم دنور می رین؟ به سلامتی Smile

میشه لطف کنین سفرنامه خودتون رو برای ما دوستان مهاجرسرایی تون بنویسین؟
مطمئنا خیلی مفید خواهد بود...... ما هم ماه نوامبر عازم دنور هستیم
حتما دوست عزيز. در اسرع وقت اين کار را خواهم کرد.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: houmanes ، shkhmo
دوستان سلام
ممکنه این سوال تکراری باشه ولی می خواستم بدونم کسی تابحال تونسته وضعیت گرین کارتش رو بصورت آنلاین پیگیری کنه؟
من از طریق سایت زیر موفق به این کار نشده ام.. یه شماره receipt number می خواد که ما نداریم و هیچ جای ویزا هم نیست.
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: daria ، shkhmo
(2012-10-19 ساعت 08:38)majid89 نوشته:  دوستان سلام
ممکنه این سوال تکراری باشه ولی می خواستم بدونم کسی تابحال تونسته وضعیت گرین کارتش رو بصورت آنلاین پیگیری کنه؟
من از طریق سایت زیر موفق به این کار نشده ام.. یه شماره receipt number می خواد که ما نداریم و هیچ جای ویزا هم نیست.

این شماره روی ولکام لیتر نوشته میشه.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: saljoogh ، majid89 ، ali234 ، odiseh ، daria ، shkhmo ، Emad_L
(2012-10-19 ساعت 10:11)roghiyeh نوشته:  

ولکام لیتر رو کی دریافت می کنیم؟
تشکر کنندگان: .wall street ، shkhmo ، Emad_L ، majid89
من الان دنور هستم و بعد از گرفتن سوشیال و گرین کارت بر می گردم تهران
6ماه دیگه میخوام برم لس آنجلس و تقاضای پاس سفید کنم

سلام دوست عزیز

ما هم عازم دنور هستیم میشه لطفا از دنور و اینکه کجا اقامت دارین برامون بگین؟ و اینکه بعد از ورود به آمریکا چند روز بعدش گرین کارت و سوشیالتون آماده هست؟ آیا چیزی در این مورد به شما در دنور گفته شده یا نه؟

راستی از اینا گذشته دنور چطوریاست؟
تشکر کنندگان: .wall street ، daria ، shkhmo ، Emad_L ، MAHDI2012
(2012-10-19 ساعت 12:33)odiseh نوشته:  

این شمازه با A نامبر فرق داره وبا src شروع می شود و 13 حرف است
شماره کيس: 2012AS00027xxx
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: ali234 ، Orchin ، .wall street ، saljoogh ، daria ، behrooz ramezani ، shkhmo ، Emad_L ، majid89
سلام یک تجربه و سوال
من با توجه به توصیه دوستان مهاجرسرا پس از رسیدن به آنجا به اداره سوشیال مراجعه کردم و درخواست سوشیال سکوریتی کردم پس از 16 روز که آنجا بودم خبری نشد پس از برگشت در روز بعد تماس گرفتن با آشنای ما که شماره تلفن ایشان را داده بودیم و گفتن با توجه به اینکه قبلاً برایشان اقدام شده اسمشان از کامپیوتر حذف شده و باید مجدداً با ویزا شخصا بیان اداره مورد نظر اما متاسفانه من ایران هستم و کاری از دستم بر نمی آید آیا پیشنهادی دارید ؟ و برای دوستان دیگر که شرایط مشابه من را دارند مسئله را گوشزد کردم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: ali234 ، etefag ، .wall street ، saher ، daria ، hadiseh.t ، shkhmo
(2012-10-19 ساعت 14:25)gol1 نوشته:  سلام یک تجربه و سوال
من با توجه به توصیه دوستان مهاجرسرا پس از رسیدن به آنجا به اداره سوشیال مراجعه کردم و درخواست سوشیال سکوریتی کردم پس از 16 روز که آنجا بودم خبری نشد پس از برگشت در روز بعد تماس گرفتن با آشنای ما که شماره تلفن ایشان را داده بودیم و گفتن با توجه به اینکه قبلاً برایشان اقدام شده اسمشان از کامپیوتر حذف شده و باید مجدداً با ویزا شخصا بیان اداره مورد نظر اما متاسفانه من ایران هستم و کاری از دستم بر نمی آید آیا پیشنهادی دارید ؟ و برای دوستان دیگر که شرایط مشابه من را دارند مسئله را گوشزد کردم

اگر طبق گفته اونا قبلا براتون اقدام شده بوده پس نیازی به مراجعه مجددتون نیست و خودش مثل گرین کارت اتوماتیک صادر میشه و میاد به آدرستون.اگر هم نیومد زیاد مهم نیست و میتونین در سفر بعدیتون مراجعه کنین.اگر این مشکل درباره گرین کارت پیش میومد باز هم مشکلی نبود و میتونستین در سفر بعدیتون پیگیر قضیه باشین.پس نیازی به نگرانی نیست.Wink

(2012-10-19 ساعت 12:33)odiseh نوشته:  

ولکام لیتر معمولا بین ده روز تا دوماه میاد به آدرستون.اصولا باید قبل از گرین کارت برسه که بتونین با اون شماره پروسه صدور گرین کارت رو پیگیری کنید ولی برای ما گرین کارتمون زودتر از ولکام لیترمون رسید.Big Grin
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: mrr777 ، Orchin ، etefag ، gol1 ، .wall street ، daria ، odiseh ، shkhmo ، MAHDI2012

دوست گرامی وقتی براتون نامه ولکام لتر اومد. شماره receipt number داخلش هست.
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: shkhmo ، saljoogh ، .wall street ، daria ، Emad_L ، majid89 ، مانترا
سلام دوستان
امروز میخوام سایتی رو معرفی کنم که اطلاعات مناسبی درباره شهری که میخواهید برید به شما میده
تو این سایت هر چه که فکر کنید در مورد محل مورد نظر شما داره. مثلا محله ای که میخواهید زندگی کنید چقدر جمعیت داره، چند نفر سفید ،سیاه،آسیایی و غیره داره. میانگین سن مردمش چند ساله. میانگین اجاره خونه اونجا چنده و صدها اطلاعات دیگه. فقط بگم اگه وقت بگذارید هر چرت و پرتی که بخواهید تو این سایت پیدا میکنید و میتونید با اطلاعات بهتر وارد اون شهر بشید مثل همیشه امیدوارم موفق و سربلند باشید
The best for you
http://www.city-data.com/
(2012-10-18 ساعت 00:38)loveusa نوشته:  سلام خدمت دوستان گل و بلبلم
دیروز بالاخره تصمیم قطعیم رو گرفتم و به مقصد لس آنجلس بلیط خریدم. تاریخ پروازم 18نوامبره. آژانسه می گفت تو این هفته قیمتها خیلی گرون شده به خصوص ترکیش خیلی گرون کرده. من ایرفلوت گرفتم 1060000 در حالیکه ارزونترین پرواز ترکیش 1450000 بود. با این وضع تحریم ها و اقتصاد عالی! به اونایی که هنوز بلیط نخریدن توصیه می کنم زودتر اقدام کنن چون قیمتا هر روز بالا میره.
دنبال یه هم خونه تو لس آنجلسم اگه کسی بود پیام بده.

سلام دوست عزیز
بلیط یک سره هست یا دو سره؟ از کجا تهیه کردین؟

(2012-10-17 ساعت 23:43)Seda313 نوشته:  سلام با آرزوي موفقيت براي همه دوستان من ٣٠ اكتبر ميروم هيوستون و متاسفانه هرچي ميگردم ون سي دى كه روز پزشكي دادند را گم كردم لطفأ راهنماىى كنيد آيا در فرودگاه امريكا آن را ازم ميخواهند؟؟؟؟؟؟
مهم است كساني كه رفتند خواهشا جواب بدهند.... ممنون

ما یک ماه پیش اومدیم و سی دی رو نخواستند.
نگران نباشین
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، Emad_L
(2012-10-19 ساعت 18:34)jahan_roone نوشته:  

دوست گرامی وقتی براتون نامه ولکام لتر اومد. شماره receipt number داخلش هست.

ما الان یک ماهه که اومدیم امریکا، لیزبرگ ویرجینیا هستیم، هوا خوب و تمیزه، الان هم داره سرد می شه. هفته اول رفتیم اداره سوشال شهر ماناساس و فرم پر کردیم و یه هفته بعد هم کارتمون اومد (SSN) ، البته با وجود اینکه با همسرم در یک روز اقدام کردیم و تاریخ روی پاکت هم یکی بود ولی نامه ها با یک روز فاصله به دستمون رسید. که نشون می ده زیاد هم کارشون رو نظم نیست.
تو این مدت هنوز ولکام لتر و گرین کارتمون نیامده. واسه همین امروز زنگ زدم که ببینم چی شده که اینقدر دیر کرده، البته به شرطی جواب می دن که سی روز تمام از ورود به امریکا گذشته باشه، خلاصه بعد یه ربع انتظار طرف جواب داد، انگار خواب بود اسم و فامیل و کیس نامبر و ریجیستریشن نامبر و همه رو از روی ویزا خوندم و تازه معلوم شد که همین سه روز پیش کارمون افتاده تو پروسس و دو روز پیش هم ولکام لترمون ارسال شده.
شماره ای که تماس گرفتیم 18003755283 که از سایت زیر پیداش کردم
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: Orchin ، .wall street ، daria ، a.r.a.s.h1 ، behrooz ramezani ، roeentan ، shkhmo ، Emad_L ، alireza1777 ، hoj_s000
سلام
همونطور که قبلا" گفتم گرین کارت خواهرم و شوهرش 16 روز بعد از ورود به فینیکس برای آدرسشون ارسال گردید. جالبه که مدرک به این مهمی رو میاندازند توی همون صندوق جلوی خونه! اول مال شوهرش اومد و صبح روز بعد مال خواهرم اومد.

تا الآن سوشال نیامده:
در فرودگاه به آنها با زبان ساده و شمرده انگلیسی حالی کردند که تا دو هفته هیچ کاری نباید بکنید و به جایی مراجعه نکنید.
بعد از دو هفته سوشال میاید.
بعد از دو هفته سوشال نیامد و آنها به اداره سوشال سکیوریتی مراجعه کردند و کارمند مربوطه خونسردانه به آنها اطمینان کامل داد که کار شما در جریان است و نیاز به هیچ گونه فرم پر کردنی ندارید و باز هم فرمهایی که من همینجابرایشان پر کرده بودم و به دست انها داده بودم بلااستفاده ماند. ( فرم ابی رنگ = SS-5 )
پس از طی 18 روز آنها را دوباره راهی اداره سوشال سکیوریتی کردم و به آنها سپردم که در این مورد پافشاری کنید و بگویید دست کم شماره سوشال ما را بدهید زیرا برای اموراتمان به ان نیاز داریم!
نکته جالب اینکه کارمند آنجا گفت که: برای شما هیچ اقدامی در مورد سوشال انجام نگرفته است و تا فرم مربوطه را پر نکنید هیچ کاری امکانپذیر نمیباشد!
فرمهایی که به آنها داده بودم را بلافاصله ارائه دادند که البته آنها بیشتر فقط با نام و نام خانوادگی کار دارند و نه امضایی کردند و نه چیز دیگری را پرسیدند و تازه همان فرمها را نیز بعد از چند دقیقه پس دادند ولی این بار دیگر به معنای واقعی فرم پر کردند.

سوشال آنها سه یا چهار روز دیگر میاید.

[عکس: vfiles9946.jpg]
سلام عزیزان
امروز مطلبی رو دارم که توصیه میکنم حتما اجرا کنید چون روزی دعا میکنید من رو. حتما ویندوزتون تا حالا خراب شده و مجبور شدید اون رو عوض کنید. خوب مهم نیست اما ناگهان یادتون میاد کلی سایت bookmark کرده بودید و الان دیگه اونها رو ندارید. مخصوصا الان میدونم شما ها همه کلی سایت های مختلف رو Add کردید. بگذریم اگه از google chrome استفاده میکنید کاری رو که میگم بکنید و یک فایل شامل تمام آدرس ها داشته باشید و توصیه میشه این فایل کوچک رو به ایمیل خود ارسال کنید تا همیشه در دست رس باشه.
1. کلید های ctrl+shift+o را فشار دهید
2. صفحه ای باز میشود به نام Bookmark Manager
3. بر روی گزینه Organize که در کنار اون یک مثلث کوچک هم هست کلیک کنید
4. گزینه export book marks to HTML file را انتخاب کنید
5. حال محل ذخیره فایل را انتخاب و گزینه save را کلیک کنید.
6. حالا برای شما فایلی درست شده که تمام book marks های شما در ان وجود دارد و با یک کلیک به ان وصل می شوید و دیگر نگران از بین رفتن انها نیستید. توصیه می شود هر ماه یک بار آن را به روز رسانی نمایید
عزیزان شاید این مطالب برای بسیاری از شماها پیش پا افتاده باشد اما ممکن است کسانی هم باشند حتی یک نفر که این مطالب برایشان کاربرد داشته باشد.
have a good journey for all of you

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان