موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بجه های گل و خوش شانس لاتاری
یک سوال داشتم، تو فرومهای دیگه جواب ندادن اینجا مزاحمتون شدم،
من روز دوشنبه صبح آنکارا مصاحبه دارم،به نظر شما برای هفته قبلش 4 شنبه عصر بلیط رفت بگیرم وقت کافی برای انجام آزمایشات پزشکی و گرفتن جواب دارم؟ (خودم تنهام)
لطفا اگر کسی راجب هتل 3 ستاره الیت اطلاعات داره بگه؟ هتلش خوبه؟
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال:
از دوستان مهاجرسرایی کسی هست که رشته اش مهندسی مکانیک باشه و کار راحت پیدا کرده باشه؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-20 ساعت 20:42)mehrannn نوشته: سلام به همه بجه های گل و خوش شانس لاتاری
یک سوال داشتم، تو فرومهای دیگه جواب ندادن اینجا مزاحمتون شدم،
من روز دوشنبه صبح آنکارا مصاحبه دارم،به نظر شما برای هفته قبلش 4 شنبه عصر بلیط رفت بگیرم وقت کافی برای انجام آزمایشات پزشکی و گرفتن جواب دارم؟ (خودم تنهام)
لطفا اگر کسی راجب هتل 3 ستاره الیت اطلاعات داره بگه؟ هتلش خوبه؟
با توجه به اینکه تنها هستید زمان مناسب است
محل هتل بسیار مناسب می باشد اما من در آنکارا پلازا بودم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که الان امریکا هستن آیا میتوانند از آنجا وارد سایتهای بانکهای ایران شد؟
برای مثال سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت را میتوان باز کرد و از همانجا مثلا از طریق اینترنت ریالی که در حساب دارن را به یک حساب دیگر حواله کرد؟
یا نه و هیچکدام از سایتهایی بانکها باز نمی شود؟
ببخشید این سوال اینجا مطرح کردم ولی جوابش خیلی حیاتی هست
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-21 ساعت 11:10)shkhmo نوشته: دوستان عزیزی که الان آمریکا هستن آیا میتوانند از آنجا وارد سایتهای بانکهای ایران شد؟
برای مثال سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت را میتوان باز کرد و از همانجا مثلا از طریق اینترنت ریالی که در حساب دارن را به یک حساب دیگر حواله کرد؟
سلام
من هنوز نرفتم ولی با توجه به ابزاری که اینجا برای ارتباط با اینترنت استفاده می کنیم میشه این موضوع را چک کرد مثلا وقتی با پ.را.ک.س.ی ف.ای.ر متصل هستید مثل این هست که از خارج ایران دارید کار می کنید بنابراین اگر می توانید حساب ها تون را ببینید پس مشکلی نیست تجربه شخصی من در این مورد این هست که بانک ملی تا چند هفته پیش مشکلی نداشت ولی الان کار نمیکنه البته این موضوع در مورد بانک ملی ثابت نبوده و در بعضی مواقع دسترسی از خارج قطع شده و گاهی اوقات درسترسی امکانپذیر میشه الان ولی امکانپذیر نیست اما بانک ملت تا اونجایی که من می دونم مشکل نداره چون یکی از دوستانم که در دبی زندگی میکنه استفاده می کنه و مشکلی نداره .
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-21 ساعت 13:17)mojtaba_k نوشته: (2012-10-21 ساعت 11:10)shkhmo نوشته: دوستان عزیزی که الان آمریکا هستن آیا میتوانند از آنجا وارد سایتهای بانکهای ایران شد؟
سلام
من هنوز نرفتم ولی با توجه به ابزاری که اینجا برای ارتباط با اینترنت استفاده می کنیم میشه این موضوع را چک کرد مثلا وقتی با پ.را.ک.س.ی ف.ای.ر متصل هستید مثل این هست که از خارج ایران دارید کار می کنید بنابراین اگر می توانید حساب ها تون را ببینید پس مشکلی نیست تجربه شخصی من در این مورد این هست که بانک ملی تا چند هفته پیش مشکلی نداشت ولی الان کار نمیکنه البته این موضوع در مورد بانک ملی ثابت نبوده و در بعضی مواقع دسترسی از خارج قطع شده و گاهی اوقات درسترسی امکانپذیر میشه الان ولی امکانپذیر نیست اما بانک ملت تا اونجایی که من می دونم مشکل نداره چون یکی از دوستانم که در دبی زندگی میکنه استفاده می کنه و مشکلی نداره .
بله من هم فكر نكنم مشكلي باشه در آنكارا از اينترنت بانك تجارت استفاده كردم هم پول انتقال دادم و هم تونستم با كارتم شارژ ايرانسل بخرم .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-21 ساعت 11:10)shkhmo نوشته: دوستان عزیزی که الان آمریکا هستن آیا میتوانند از آنجا وارد سایتهای بانکهای ایران شد؟
سلام
این سوال جواب کلی نداره و بستگی به سیاست های بانکی که میخواین بهش وصل بشین داره. مثلا بانک پارسیان خیلی از سرویس ها رو فقط برای آی پی های ایران اجازه دسترسی گذاشته. بعضی سایت های دیگه هم مثل Ecare ایرانسل همین حالت رو داره. بهترین کار اینه که اگه تو ایران دسترسی به یک سرور با آی پی ولید دارین، یک سرویس وی P ان روش راه بندازین تا از اونجا بتونین به این سرور وصل بشین و مشکلی از این لحاظ نداشته باشین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من از نیویورک نتوانستم وارد سایت ملت شوم حتی با فیل شکن!!! روی این موضوع شک نکن. حتی با آی پی پلاتینیوم هم آی پی را به ایران تبدیل کردم نشد.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امروز یک تجربه کسب کردم و با خودم گفتم اینجا بگم شاید کسی باشه که ندونه
من تو بازار یه کیسه های پلاستیکی پیدا کردم که با جاروبرقی وکیوم میشه و من یک پتو دو نفره رو با اون به یکسوم حجمش کاهش دادم
واسه بسته بندی حرف نداره
امیدوارم این تجربه بدردتون بخوره
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-22 ساعت 02:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-22 ساعت 02:31 توسط saher.)
خط فقر برای سال 2012 در کشور آمریکا چقدر است؟
این رقم در کنار ارقام دیگری برای آنجا اعلام میشود.
the poverty level for 2012 was set at $23,050 (total yearly income) for a family of four.
ترجمه:برای سال 2012 سطح فقر $23050 (کل درآمد سالیانه) برای یک خانواده 4 نفره است.
البته معنای مشخص کردن حدودی بنام خط فقر در آنجا با برداشتی که بعضی از آن میکنند تطابق واضحی ندارد! خط فقر و معنای آن این نیست که تمام کسانی که زیر این خط هستند همگی مشابه تصویر و عکس یک فقیر معتاد و Homeless بسیار بد حال هستند. بلکه مرزی وجود دارد که بالای آن فقیر محسوب نمیگردد و بطور کلی معنای فقیر برای کشور ما و آمریکا تفاوت بسیار محسوسی دارد.
چرا این مرز مشخص میشود؟ احتمالا" دلایل زیادی وجود دارد که من همه آن را نمیدانم ولی به آن فکر کرده ام.
در آمریکا قانون از کجا آورده ای؟ وجود دارد.
ضمنا" هر کسی به تبع پرداخت مالیات درآمدش بصورت روشن و واضح مشخص میگردد.
بنابر این با معلوم بودن درآمد , افراد غیر فقیر دیگر نباید از امکاناتی که برای فقرا وجود دارد استفاده نمایند. مثلا" کسانی که معلوم میشود درآمدشان چقدر است دیگر نباید از وامی که برای فقرا است استفاده نمایند. زیرا در آنجا به فقرا غذایی هم داده میشود و یک سرپناهی هم برایشان موجود است. کسانی که از این امکانات استفاده نمایند از بعضی امکانات دیگر نمیتوانند تا زمان مشخصی استفاده نمایند.