کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-10-22 ساعت 09:55)frozen mind نوشته:  
(2012-10-21 ساعت 11:10)shkhmo نوشته:  دوستان عزیزی که الان آمریکا هستن آیا میتوانند از آنجا وارد سایتهای بانکهای ایران شد؟
برای مثال سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت را میتوان باز کرد و از همانجا مثلا از طریق اینترنت ریالی که در حساب دارن را به یک حساب دیگر حواله کرد؟
یا نه و هیچکدام از سایتهایی بانکها باز نمی شود؟
ببخشید این سوال اینجا مطرح کردم ولی جوابش خیلی حیاتی هست

بانک ملت را نمی دانم اما من در آمریکا به راحتی وارد سایت بانک ملی می شوم و جسابهایم را چک می کنم و در صورت لزوم، از جسابی به حساب دیگر پول انتقال می دهم. طی دو ماه و چند روز گذشته هیچ وقت با مشکل مواجه نشدم.
بانک سامان هم مشکلی ندارد اما من در wellsfargo حساب باز کردم می ترسم از اینجا وقتی وارد سایت شوم بلوکه شود
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k
(2012-10-21 ساعت 11:10)shkhmo نوشته:  دوستان عزیزی که الان آمریکا هستن آیا میتوانند از آنجا وارد سایتهای بانکهای ایران شد؟
برای مثال سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت را میتوان باز کرد و از همانجا مثلا از طریق اینترنت ریالی که در حساب دارن را به یک حساب دیگر حواله کرد؟

بله میشه وارد شد.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k ، MAHDI2012
(2012-10-22 ساعت 09:54)saher نوشته:  [quote='.wall street' pid='227061' dateline='1350807193']
سلام دوستان
برای دوستانی که تازه وارد آمریکا می شوند دانستن چند نکته کوچک که ذکر میکنم خالی از لطف نیست.

دوست عزیز من هر 7 بند اشاره شده از طرف شما رو به دقت خواندم و حرف شما تایید میکنم. خودم هم هیچوقت آمریکا نبودم و برای دونستن خیلی از چیزها نیازی هم نیست که حتما" آمریکا برم.
بسیار از افرادی هم که هم اکنون سالهاست که در آمریکا هستند از مردم خود ما از نظر فرهنگی عقب تر و منزوی هستند.
http://mohajersara.com/thread-2711.html
دیدگاههای آرش در مورد آمریکا

خود من هر وقت با عجله به یک آدم خارجی در اول صحبت گفته ام How are you
بعدش یه کمی پشیمون شدم ..........

سلام دوستان عزیز.
مطلب کوچکی رو میخواهم ذکر کنم. امروز دیدم یکی از دوستان در مورد سایتی که معرفی کردم نظری داده بود و به راحتی بیان کرده بود داداش این سایت چرت و پرت محضه و دوست دیگری نیز مطالبی را که ترجمه کرده بودم تصدیق کرده بود. ممنون از هر دو.
دوست عزیز بهتر نیست به جایی که بریم اونجا و بعد از هزار تا آزمایش و خطا تازه بفهمیم کجای کارمون خطاست، اطلاعاتمون رو تکمیل تر کنیم. سایتی را که معرفی کردم ، بقال سر کوچمون که ننوشته عزیز دل انگیز. این یک سایت آمریکاییست و درباره هزاران مورد فرهنگی و راهنمایی و رانندگی،غذا، پوشش و غیره راهنمایی کرده است.
اگه شما که یک سایت ایرانی در مورد فرهنگ ایرانی بخونید، اما مثلا راننده تاکسی یا فروشنده ای با شما جور دیگر صحبت کند، به این معنیست که سایت چرت و پرت گفته؟یادمون باشه فرهنگ یک جامعه به معنی لزوما و تاکیدا همه افراد نیست.
دیدم سایت مناسبیه و مطالب خوبی داره و دوستان هم همه فرصت ندارند این را مطالعه کنند من هم گفتم مطالب مهم آن را ترجمه کنم شاید بدرد بخوره. در ضمن موضوعاتش داستانی نیست بلکه کاملا صریح بیان شده. من کمی توضیحات به آن اضافه کردم تا از حالت خشک دربیاد و حوصله خواننده سر نره.
ببخشید زیاد حرف زدم. این صحبت آخره. مثلا تو این سایت نوشته( منظورم این سایت آمریکاییست) . شما جهت شروع مکالمه و برقراری ارتباط میتونید از طرف بپرسید چند تا بچه داره، چون آمرکاییها دوست دارند در مورد خانواده صحبت کنند. و این موضوع جزابی برای اونهاست. و نوشته با این حال اگر دیدید به بحث ادامه نداداصرار نکنید. یا مثلا نوشته صحبت در مورد مسائل جنسی، س ی ا س ی و درامد افراد موضوعیست که اکثرا مایل به صحبت در مورد آن نیستند.
اگه دوست داشته باشید باز هم مطالب سایت رو ترجمه کنم و اگر هم دوست ندارید وقت دوستان رو دیگه نمیگیرم
http://www.lifeintheusa.com/
تشکر کنندگان: shkhmo ، saher ، mojtaba_k ، amir82 ، roghiyeh ، IMMI ، daria ، a.r.a.s.h1 ، roeentan
برای خروج از آمریکا باید فرمی را پر کرد؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: shkhmo ، .wall street
(2012-10-22 ساعت 14:20)gol1 نوشته:  برای خروج از آمریکا باید فرمی را پر کرد؟

بله دوست عزیز خروج از آمریکا نیز تشریفات دارد و باید دست کم دو فرم در این زمینه پر کرد و این موضوع نسبت به کار و دلیل سفر متغیر است و نیز در حدود 48 ساعت قبل باید اداره مهاجرت آمریکا را از خروج مطلع نمود اما این موضوعات شامل حال کسانی میشود که با ویزایی غیر از ویزای اقامتی و یا گرین کارت به امریکا سفر کرده باشند و با داشتن ویزای اقامتی ( که در پاسپورت برندگان لاتاری است ) و یا داشتن گرین کارت نیازی به این تشریفات نیست.
ضمنا" با در دست داشتن گرین کارت نیازی به ارائه پاسپورت هم نمیباشد و خود ایرانی ها توسط خودشان پاسپورت را به افیسر در مبداء ورودی ارائه میدهند.
تشکر کنندگان: fm5206 ، .wall street ، sam11 ، shkhmo ، gol1 ، daria ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1
سلام
در جایی خواندم
نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند.
شاید برای ماها دوباره خواندن این مطلب بد نباشد
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k ، ensan ، daria ، Orchin ، behzad7 ، alis60
بله من از سن خوزه تونستم...
هم ملت و هم اقتصاد نوین
الان هم می خوام قسط وام مسکنم رو پرداخت کنم Smile

(2012-10-21 ساعت 12:43).wall street نوشته:  سلام دوستان
برای دوستانی که تازه وارد آمریکا می شوند دانستن چند نکته کوچک که ذکر میکنم خالی از لطف نیست.
از انجایی که ما ایرانی ها آدم های خوش برخوردی هستیم، یا حداقل وقتی میریم اونجا می خواهیم بگیم ماها خیلی خوبیم. ممکن است با همه سلام و احوال پرسی کنیم و غیره. مطلب زیر را از سایت معرفی شده در زیر برای شما مینویسم.
1.هنگامی که با یک فرد آمریکایی برای اولین بار ملاقات میکنید نگید:hello, how are you. این جمله یعنی پرسیدن احوال طرف در برخورد اول باعت احساس ناخوشایند و عدم اطمینان در طرف میگردد
...

ضمن تشکر از شما
در مورد شماره 1 چیزی که من تو این مدت دیده ام این بوده که تقریبا هر کسی رو دیده ام سلام و احوالپرسی کرده اون هم به گرمی... مثلا فروشنده ها، راننده اتوبوس ها، کارمندهای سوشیال و DMV و غیره
تقریبا بقیه موارد در ایران هم مصداق دارد و فقط مخصوص آمریکا نیست.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، .wall street ، mojtaba_k ، daria ، کیانا ، MAHDI2012
نمي دونم كه وارد مهاجرسرا شدن براي من سخته يا براي بقيه هم همينجوريه ! صفحات سايت با هزار بدبختي لود مي شن Sad
دوستاي عزيزي كه رفتن مي شه بفرمايند مواد غذايي و خوراكي ممنوعه اي كه ممكنه تو فرودگاه گير بدن چي چيا هستن ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ali234 ، behrooz ramezani ، daria ، shkhmo ، tandoreh ، mojtaba_k ، Emad_L ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، frz61
(2012-10-23 ساعت 11:47)gulu نوشته:  نمي دونم كه وارد مهاجرسرا شدن براي من سخته يا براي بقيه هم همينجوريه ! صفحات سايت با هزار بدبختي لود مي شن Sad
دوستاي عزيزي كه رفتن مي شه بفرمايند مواد غذايي و خوراكي ممنوعه اي كه ممكنه تو فرودگاه گير بدن چي چيا هستن ؟
دقيقا همينطوره و خيلي سخت سايت بالا مي آد!
در مورد قوانين گمرك هم ايالتهاي مختلف متفاوتند. كه فكر كنم سخت گيرترينشون كاليفرنياست و به خوراكيهاي حاوي بذر گير مي ده.
البته مي دونيد كه بگير و نگير داره. ما خودمون آلو خشك همراهمون بود و هسته داشت و اصلن در چمدون را باز كه نكردند، توي ايكس ري هم نگذاشتند!
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، daria ، shkhmo ، mojtaba_k ، کیانا ، j1970 ، behrooz ramezani ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، roeentan
سلام
من امروز حواله ارز مسافرتی رو از بانک ملت گرفتم. از بخشنامه ها عکس گرفتم براتون میزارم:

[عکس: Arz1.jpg]

[عکس: Arz2.jpg]
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
(2012-10-23 ساعت 15:52)daria نوشته:  سلام
من امروز حواله ارز مسافرتی رو از بانک ملت گرفتم. از بخشنامه ها عکس گرفتم براتون میزارم:
...
سلام داريا جان
شما چه جوري حواله ارز مسافرتي تون رو گرفتيد منم رفتم بانك ملت ولي تا ويزا رو ديد گفت شما شامل نمي شي Sad چون ويزاي immigrant داري . مي شه بپرسم كدوم بانك ملت برم ؟ 300 تا هم 300 تا ست كه واسه ما مي شه 600 تا !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: daria ، hadiseh.t ، .wall street ، shkhmo ، MAHDI2012 ، sam11
(2012-10-23 ساعت 17:28)gulu نوشته:  
...
سلام داريا جان
شما چه جوري حواله ارز مسافرتي تون رو گرفتيد منم رفتم بانك ملت ولي تا ويزا رو ديد گفت شما شامل نمي شي Sad چون ويزاي immigrant داري . مي شه بپرسم كدوم بانك ملت برم ؟ 300 تا هم 300 تا ست كه واسه ما مي شه 600 تا !

گولو جان جوابتونو تو پیغام خصوصی فرستادم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: gulu ، .wall street ، shkhmo ، maka2 ، MAHDI2012
شما بلخره نمیخواین از ایران دل بکنین؟ بیاین دیگه

یه سری چیزا هست که موقع اومدن با خودتون بیارین ارزونتر در میاد (این ارزونتری رو از این جهت میگم که چون اول کاره که میاین والا وقتی رسیدین اینجا دیگه باید هر چی سیستم تبدیل از روزای هفته و متریک و دلار و ریال رو باید فراموش کنید)
ظرف و ظروف آشپزخونه گرون در میاد و مثلا تو تهران ما رفتیم یه لومینارک 56 تیکه رو خریدیم 300 تومن که اینجا عمرا گیر بیاد.
قاشق چنگال و لیوان و استکان (اولش که مهمون اینا نداریم پس به تعداد یه کم بیشتر بیاریم از خریدن بی‌نیاز میشیم)
چیزایی مثل قند و چای و چیز میزایی که اولش واسه آشپزی به درد میخوره.
ملافه و این داستانا
شلوار اینجا گرونه و اگه بچه داین که زرت و زرت لباسشو پاره میکنه یا کثیف بهتره یه چند تایی دم دستی از همون ایران بیارین و بعدا که اوضا خوب شد از همینجا میشه راحت خرید.

پ.ن.: اینا رو که گفتم واسه یکی مثل خودم بود که دلبستگی زیادی ایران نداشتیم، پولمونم از پارو بالا نمیرفت و یه جورایی داریم اکونومی زندگی رو میبریم جلو (غیر از محله‌ای که توش هستیم که اونم داستان داره) اما اگه میتونستم 100 هزار تا یا بیشتر بیارم سه تا چمدون بیشتر نمیاوردمو همینجا همه چیزو میخریدم!
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: کیانا ، Orchin ، gulu ، shkhmo ، hoseyn ، gol1 ، etefag ، reza6966 ، ASALI ، daria ، .wall street ، mrr777 ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، Saeedv13 ، alis60 ، hoj_s000
(2012-10-23 ساعت 17:59)daria نوشته:  
...
سلام داريا جان

با سلام به شما
ببخشید من هم همین مشکل را داشتم به بانک ملت رفتم ولی به من ندادند
شما چطور گرفتید ممنون میشم من را راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، .wall street ، sam11
(2012-10-23 ساعت 17:59)daria نوشته:  
...
سلام داريا جان

داریا جان میشه بمن هم پیغام بدید..، مرسی
since 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، .wall street ، MAHDI2012 ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان