موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-09 ساعت 22:05)javad_2 نوشته: سلام
من از سالت لک سیتی اومدم شهر رالی در ایالت کارولینای شمالی
هنوز چیزی از اینجا نمیدونم فقط این که اینجا ماشین نیز اولیست و هواش با جائی که قبلان بودیم متفاوت و بیشتر جنگل و رطوبت زیاد مثل تقریباً شمال ایران چون قول کار به من و خانمم دادن اومدم
اینجا هزینهها پائین تر از جای قبلی ما اینجا یه سوئیت گرفتیم هفته ۲۰۰$ ولی حملو نقل عمومی نداره تا ببینیم خدا چه میخواد
سلام دوست عزیز خسته نباشید براتون ارزوی موفقیت دارم ما هم اگر خدا بخواد اوائل تابستان قصد داریم برای استقرار اولیه بریم کری نزدیک رالی میخواستم انشا الله بعد که جا افتادید در مورد اونجا و شرائط زندگی و کار و اجاره خانه زحمت بکشید بیشتر توضیح بدید.
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
- دوستان من شنيدم در استراليا و كانادا براي مهاجرين تا قبل از سيتزن شدن به بچه هاشون يه حقوق تعلق ميگيره آيا اين در مورد آمريكا هم درسته؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-10 ساعت 02:59)ali72 نوشته: تصمیمات کمیسیون ارز در خصوص ارز مسافرتی 5 فروردین 1391
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، تصمیمات کمیسیون ارز درخصوص فروش ارز مسافرتی به ایرانیان مقیم خارج از کشور ، میزان ارز مسافرتی به مقصد کشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، افغانستان ، اماراتمتحدهعربی ، لبنان ،عراق، سوریه و عربستان، فروش ارز مسافرتی صرفا" به زائرین عتبات عالیات که از طریق کاروانهای تحت پوشش سازمان حج و زیارت اعزام می شوند و... به شرح زیر به اطلاع هموطنان گرامی می رسد:
میزان ارز مسافرتی با توجه به مقصد و نحوه سفر
سفرهای هوایی
1 - به مقصد کشورهای ترکیه، ترکمنستان، کویت، قطر، بحرین و عمان به میزان 1000دلار یا معادل آن به سایر ارزها و یکبار در سال.
2 - به مقصد کشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، افغانستان ، اماراتمتحدهعربی و لبنان به میزان 400دلار یا معادل آن به سایر ارزها و یکبار در سال.
3 - به مقصد کشورهای عراق، سوریه و عربستان "عمرهمفرده"بمیزان 400 دلار یا معادل آن به سایر ارزها و دو نوبت در سال.
4 - به مقصد سایر کشورها بمیزان 1500 دلار یا معادل آن به سایر ارزها و یک بار در سال.
سفرهای زمینی، ریلی و دریایی
1 - به مقصد کشورهای عراق، سوریه و عربستان "عمرهمفرده"به میزان 400 دلار یا معادل آن به سایر ارزها و دو نوبت درسال.
2 - به مقصد سایر کشورها به میزان 400 دلار یا معادل آن به سایر ارزها و یک بار در سال.
خاطر نشان می سازد مسافران میتوانند علاوه بر استفاده از ارز اختصاصی بابت سفرهای "هوایی" و یا "زمینی، ریلی و دریایی" به سایر کشورها بشرح فوق مجموعاً دو نوبت در سال از ارز مسافرتیمربوط به کشورهای عراق، سوریه و عربستان نیز بهرهمند شوند. کمااینکه مسافرانی که از دونوبت ارز مسافرتی به مقصد کشورهای عراق، سوریه و عربستان استفاده نموده اند نیز می توانند از ارز مربوط به سایر کشورها به شرح فوق استفاده نمایند.
ضمنا" از تاریخ 1391/1/1 فروش ارز مسافرتی به مقصد عراق(عتبات عالیات)صرفا" به زائرینی که از طریق کاروانهای تحت پوشش سازمان حج و زیارت اعزام می شود ، امکان پذیر خواهد بود.
نحوه خرید ارز مسافرتی
در مورد سفرهای هوایی کلیه مسافران میتوانند با مراجعه به یکی از شعب بانک های ملی ایران ، ملت و سامان در سطح شهر با ارائه مدارک مربوط، ارز مسافرتی خود را درخواست و سند حسابداری یا رسید آن را دریافت نمایند. تحویل ارز با ارائه رسید مذکور پس از گیت خروجی فرودگاه امکان پذیر میباشد.ضمناً خرید ارز بابت سفرهای زمینی ، ریلی ودریایی در حال حاضر طبق روال گذشته صورت می پذیرد.
سایر نکات
1 - فروش ارز مسافرتی به مسافرین با سن قانونی کمتر از 2 سال امکان پذیر نبوده و برای سنین 2 تا 12 سال به میزان 50 درصد مبالغ مورد اشاره فوق خواهد بود.
2 - فروش ارز مسافرتی به نرخ رسمی صورت میگیرد.
3 - در ترتیبات فروش ارز مسافرتی منظور از سال، سال شمسی تقویمی است . بر این اساس مسافرانی که در هر مقطع زمانی از سال1390 از ارز مسافرتی خود استفاده نمودهاند از ابتدای سال1391 میتوانند از ارز مسافرتی جدید خود بهرهمند شوند.
4 - فروش ارز مسافرتی به ایرانیان مقیم خارج از کشور مجاز نمی باشد.
سلام.به چه کسی مقیم می گویند آیا کسی که برای اولین با به امریکا می ره مقیم محسوب می شه؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-10 ساعت 05:36)sima s نوشته: (2012-04-08 ساعت 23:05)t.azimaie نوشته: (2012-04-08 ساعت 15:11)sima s نوشته: سلام دوستان
اولين سفر ما يكي دو نكته داشت كه اينجا ميگم...اميدوارم مفيد باشه:
1- قبل از رد شدن از گيت كنترل پاسپورت من رفتم ويزام رو به پليسگذرنامه و بانك نشون دادم و توضيح دادم كه اقامت دائميه در نتيجه عوارض خروج نداديم.
2-هيچ كس نپرسيد چه قدر پول ميبرين
3- فاصله پروازي امارات بين دو كانكشن خيلي كمه و احتمال جا موندن از پرواز زياد...و براي ما اين اتفاق افتاد...چمدونها هم در بيشتر مواقع نميرسه كه مال ما هم نرسيد البته فرداش اوردن به ادرسي كه گفته بوديم.
4- پليس آ م ريكا هم خوراكيايي كه همرامون بود رو نگشت و اصلا پولمون رو هم چك نكرد...پليس هاي سفيد خيلي بهتر از چيني ها هستند.
موقع برگشت هم كلا هيچ كس هيچ سوال ازت نميكنه و مهر خروج هم تو پاستون نميخوره.
مرسی از اطلاعات خوبتون
شما در آمریکا از چه فرودگاهی وارد خاک شدین، و از چه فرودگاهی به ایران برگشتین؟
ورود و خروج ما از سن فرانسیسکو بود.
(2012-04-10 ساعت 04:44)afshin4749 نوشته: (2012-04-08 ساعت 18:13)M.Haghighi نوشته: (2012-04-08 ساعت 16:21)hitab نوشته: البته برای همه اینطور نیست . در فرودگاه ایران مامور از ما پرسید چقدر میبرید. و در امریکا فرودگاه دیترویت همه وسایل رو جز به جز گشتند . خیلی طولانی و دقیق. کلی سوال و جواب هم در باره مدت موندن و چرا برمیگردید و .... پرسیدن.
با سلام دوست عزیز آیا در ایران مامور مربوطه خواست که شما مقدار ارز رو نشان بدهید یا فقط سوال کرد در ضمن این مامور کدام قسمت فرودگاه بود ؟
(2012-04-08 ساعت 15:11)sima s نوشته: سلام دوستان
اولين سفر ما يكي دو نكته داشت كه اينجا ميگم...اميدوارم مفيد باشه:
1- قبل از رد شدن از گيت كنترل پاسپورت من رفتم ويزام رو به پليسگذرنامه و بانك نشون دادم و توضيح دادم كه اقامت دائميه در نتيجه عوارض خروج نداديم.
2-هيچ كس نپرسيد چه قدر پول ميبرين
3- فاصله پروازي امارات بين دو كانكشن خيلي كمه و احتمال جا موندن از پرواز زياد...و براي ما اين اتفاق افتاد...چمدونها هم در بيشتر مواقع نميرسه كه مال ما هم نرسيد البته فرداش اوردن به ادرسي كه گفته بوديم.
4- پليس آ م ريكا هم خوراكيايي كه همرامون بود رو نگشت و اصلا پولمون رو هم چك نكرد...پليس هاي سفيد خيلي بهتر از چيني ها هستند.
موقع برگشت هم كلا هيچ كس هيچ سوال ازت نميكنه و مهر خروج هم تو پاستون نميخوره.
با سلام دوست عزیز احتمالا شما از ارز دولتی هم استفاده نکردید چون یکی از مدارک بانک برای صدور حواله همان عوارض خروج از کشور است.
دوستان خوبم ، من هم از دیترویت وارد آمریکا شدم . فقط از ما سوال شد که چقدر دارید و فقط اونا رو دید و نه شمرد و نه کار دیگه ای انجام شد !! وسایلمون رو هم اصلاً نگاه نکردن ، فقط گفتن مواد غذایی چی دارید ، ما هم گفتیم سبزی خشک و دیگه هیچ !! حتی داخل کیف دستیمون رو هم نگاه نکردن . در ضمن در فردگاه ایران هم اصلاً چیزی از ما در مورد پول سوال نشد و وسایلمون رو هم نگشتن . فکر میکنم من خیلی خیلی خوششانس بودم !!!
ما نمیتونستیم از ارز دولتی استفاده کنیم تابستون 90 گرفته بودیم.
شما مگه 91 پرواز نکردید باید دلار می گرفتید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-10 ساعت 13:40)m9780 نوشته: ']
تصمیمات کمیسیون ارز در خصوص ارز مسافرتی 5 فروردین 1391
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، تصمیمات کمیسیون ارز درخصوص فروش ارز مسافرتی به ایرانیان مقیم خارج از کشور ، میزان ارز مسافرتی به مقصد کشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، افغانستان ، اماراتمتحدهعربی ، لبنان ،عراق، سوریه و عربستان، فروش ارز مسافرتی صرفا" به زائرین عتبات عالیات که از طریق کاروانهای تحت پوشش سازمان حج و زیارت اعزام می شوند و... به شرح زیر به اطلاع هموطنان گرامی می رسد:
میزان ارز مسافرتی با توجه به مقصد و نحوه سفر
سفرهای هوایی
1 - به مقصد کشورهای ترکیه، ترکمنستان، کویت، قطر، بحرین و عمان به میزان 1000دلار یا معادل آن به سایر ارزها و یکبار در سال.
2 - به مقصد کشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، افغانستان ، اماراتمتحدهعربی و لبنان به میزان 400دلار یا معادل آن به سایر ارزها و یکبار در سال.
3 - به مقصد کشورهای عراق، سوریه و عربستان "عمرهمفرده"بمیزان 400 دلار یا معادل آن به سایر ارزها و دو نوبت در سال.
4 - به مقصد سایر کشورها بمیزان 1500 دلار یا معادل آن به سایر ارزها و یک بار در سال.
سفرهای زمینی، ریلی و دریایی
1 - به مقصد کشورهای عراق، سوریه و عربستان "عمرهمفرده"به میزان 400 دلار یا معادل آن به سایر ارزها و دو نوبت درسال.
2 - به مقصد سایر کشورها به میزان 400 دلار یا معادل آن به سایر ارزها و یک بار در سال.
خاطر نشان می سازد مسافران میتوانند علاوه بر استفاده از ارز اختصاصی بابت سفرهای "هوایی" و یا "زمینی، ریلی و دریایی" به سایر کشورها بشرح فوق مجموعاً دو نوبت در سال از ارز مسافرتیمربوط به کشورهای عراق، سوریه و عربستان نیز بهرهمند شوند. کمااینکه مسافرانی که از دونوبت ارز مسافرتی به مقصد کشورهای عراق، سوریه و عربستان استفاده نموده اند نیز می توانند از ارز مربوط به سایر کشورها به شرح فوق استفاده نمایند.
ضمنا" از تاریخ 1391/1/1 فروش ارز مسافرتی به مقصد عراق(عتبات عالیات)صرفا" به زائرینی که از طریق کاروانهای تحت پوشش سازمان حج و زیارت اعزام می شود ، امکان پذیر خواهد بود.
نحوه خرید ارز مسافرتی
در مورد سفرهای هوایی کلیه مسافران میتوانند با مراجعه به یکی از شعب بانک های ملی ایران ، ملت و سامان در سطح شهر با ارائه مدارک مربوط، ارز مسافرتی خود را درخواست و سند حسابداری یا رسید آن را دریافت نمایند. تحویل ارز با ارائه رسید مذکور پس از گیت خروجی فرودگاه امکان پذیر میباشد.ضمناً خرید ارز بابت سفرهای زمینی ، ریلی ودریایی در حال حاضر طبق روال گذشته صورت می پذیرد.
سایر نکات
1 - فروش ارز مسافرتی به مسافرین با سن قانونی کمتر از 2 سال امکان پذیر نبوده و برای سنین 2 تا 12 سال به میزان 50 درصد مبالغ مورد اشاره فوق خواهد بود.
2 - فروش ارز مسافرتی به نرخ رسمی صورت میگیرد.
3 - در ترتیبات فروش ارز مسافرتی منظور از سال، سال شمسی تقویمی است . بر این اساس مسافرانی که در هر مقطع زمانی از سال1390 از ارز مسافرتی خود استفاده نمودهاند از ابتدای سال1391 میتوانند از ارز مسافرتی جدید خود بهرهمند شوند.
4 - فروش ارز مسافرتی به ایرانیان مقیم خارج از کشور مجاز نمی باشد.
سلام.به چه کسی مقیم می گویند آیا کسی که برای اولین با به امریکا می ره مقیم محسوب می شه؟؟
[/quote]
مقیم دائم Permanent Resident به کسی گفته می شود که طبق قوانین، حق ورود، اقامت، کار، تحصیل و زندگی در اون کشور را دارد. این حق تا زمان حفظ اقامت دائم حفظ می شود.
شما وقتی گرین کارت گرفتید مقیم محسوب میشید. گرین کارت یعنی کارت اقامت 10 ساله در خاک ایالات متحده آمریکا
[]
[/color]
[/quote]
ولی یکی از دوستان ( M.Haghighi ) چند صفحه قبل گفتن که اوائل فروردین امسال بدون مشکل تونستن حواله رو بگیرن! موضوع چییه ؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام free bird جان
خوبه خیلی فاصله نداریم با هم پس اوکی اگه موردی بود اینجا برات مینویسم هروقت خواستی بیایی بگو شمارمو بهت بدم باهم در تماس باشیم فکر کنم باید بیایی همینجا اولش فرودگاه رو میگم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-10 ساعت 20:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-10 ساعت 20:24 توسط javad_2.)
در خصوص کسانی که میخوان بیان شاید همسرشن نتونن بیان یهچیزی که من شنیدم اینه که میتونن بد از یک سال برای خانواده درجه یک شون دعوتنامه بفرستن که برن پیششون برای متاهلین همون پدرو مادر و بچها برا مجردین پدر و مادر خواهر و برادر, اگه اینکار رو بتونین انجام بدین میتونین با ورود همسر براش وکیل بگیرین و نگهش دارین یعنی بعد از یک سال البته اینو که گفتم میتونین دعوتنامه بفرستین منبعش کسیه که مثل ما اومده یک سال پیش و الان مادرش هم با دعوتنامه اون اومده پیشش یعنی ویزا بهش دادن
آنهایی که میگن ۲ یا ۳ سال طول میکشه اون ستیزن شدن که باید ۲.۵ سال در ۵ سال حضور داشته باشی ولی اگه ازدواج کنی میتونی همسرت رو هم سری بیاری پیش خودت من فکر نمیکنم بیشتر از یک سال طول بکشه ولی با این حال باید پرسید چون دادن ویزا قانون مشخصی نداره اگه بخوان یا نخوان دست اففیسر مربوطه هست و دقیقا در خصوص کارم همینه وقتی رزومه کاری مینویسی تمام گیرأی رزومه باید به همون چند خط اول باشه تا طرف رو قانع کنه که شمارو به مصاحبه دعوت کنه خودشون میگن ۸ ثانیه اول رزومه خیلی مهم اگه اون زمان طرف قانع شد تو مصاحبه درصد قبول کردنت زیاده
امیدوارم همیشه موفق باشید
بعضی از این موارد که نوشتم صرفاً نظر شخصی و از روی دیدها و شنیدهای خودمه
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
شما وقتی گرین کارت گرفتید مقیم محسوب میشید. گرین کارت یعنی کارت اقامت 10 ساله در خاک ایالات متحده آمریکا
دوست خوبم لطفا تصیح کنید گرین کارت یعنی اقامت دائم اون 10 سال اعتبار کارت برای تعویضه. مرسی
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که جدیدا از کشور خارج شدند و امریکا تشریف بردند لطف کنند در مورد ارز توضیح بدند .
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا اگه كسي پدر و مادرش برنده لاتاري باشه و بچه ها بالاي ٢١ سال باشن اصلا ميتونه اون هارو اقدام كنه واسشون؟
چه قدر زمان ميبره؟
چند وقت بعد از گرفتن گرين كارت ميتونن اقدام كنن؟
ممنون ميشم كسي منو راهنمايي كن.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-11 ساعت 00:05)paymanva نوشته: اقا اگه كسي پدر و مادرش برنده لاتاري باشه و بچه ها بالاي ٢١ سال باشن اصلا ميتونه اون هارو اقدام كنه واسشون؟
چه قدر زمان ميبره؟
چند وقت بعد از گرفتن گرين كارت ميتونن اقدام كنن؟
ممنون ميشم كسي منو راهنمايي كن.
متاسفانه در این مورد اصلا به بچه ها ویزا نمی دن..الان دوست من 5 ساله پدر و مادرش لاتاری بردن با اینکه ایرانن به خاطر دخترشون و 6 ماه یبار میرن و میان اما هر بار که این میره واسه مصاحبه فوری ریجکتش می کنن اونم بیخیال شده می خواد بره انگلیس.
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شاید جای این پست اینجا نباشه ! به هر حال ببخشید !
از آشنایان و دوستان شنیدم که چند هفته ای ست قانون سیتیزنی آمریکا عوض شده ، از 5 سال به 3.2 سال برای کسانی که یکضرب توی آمریکا بمونن و نیان ایران ! این درست هست؟
به نظر من شما هر کاری کنید زودتر از 5 سال نمیتونید بگیرید !!!
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012