موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد من چند تا سوال داشتم ممنون مي شم پاسخ دهيد:
1. آيا ارز مرجع به ما تعلق ميگيرد؟ و اگه دوستان تجربه دارند لطفا بگن كدام بانكها در تهران؟
2. در هواپيما ما بايد چه فرمي را پر كنيم؟
3. بعد از پياده شدن از هواپيما وارد كدام صف بايد بشيم؟توريستها؟
4. آيا بايد به سوشال مراجعه كرد؟ به عبارتي چه مراحل اداري در بدو ورور به امريكا بايد انجام داد؟
با سپاس
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-10 ساعت 00:03).wall street نوشته: (2012-11-09 ساعت 23:24)jordanir نوشته: بنده چهارشنبه دیگه شب راهی ترمینال صفه اصفهان میشم و با اتوبوس به فرودگاه پرواز خارجی تهران! :دی
از آنجا ۳ صبح به فرانکفورت و بعد از ۴ ساعت صبر کردن به میامی پرواز میکنم.
چمدان ها مانده و دیگر کاری نمانده و دیگر هم فکر نمیکنم کاری باشه که باید انجام بدم. اگه چیزی به نظرتون میرسه بگین.
هر چی زور میزنم چیزی به فکرم نمیرسه که تازگی داشته باشه براتون بگم.
دعای خیر ما بدرقه شما دوست عزیز
سلام همشهری عزیز خدا به همراهت نگران نباش انشاالله که همه چیز به خوبی طی خواهد شد ما برات دعا می کنیم . موفق باشید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-10 ساعت 09:38)farsin نوشته: سلام ببخشيد من چند تا سوال داشتم ممنون مي شم پاسخ دهيد:
1. آيا ارز مرجع به ما تعلق ميگيرد؟ و اگه دوستان تجربه دارند لطفا بگن كدام بانكها در تهران؟
2. در هواپيما ما بايد چه فرمي را پر كنيم؟
3. بعد از پياده شدن از هواپيما وارد كدام صف بايد بشيم؟توريستها؟
4. آيا بايد به سوشال مراجعه كرد؟ به عبارتي چه مراحل اداري در بدو ورور به امريكا بايد انجام داد؟
با سپاس
دوست عزيز در صفحات گذشته بطور كامل و جامع به تمام سوالات شما پاسخ داده شده. لطفا چند صفحه ورق بزنيد و بخونيد
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
هواپيمايي لوفت هانزا هم مجددا شد ٢ چمدون ٢٣ كيلويي .
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
از پشتیبانی همتون ممنونم.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-11 ساعت 00:42)bayat_r نوشته: دوستان شاید قبلاً دیده باشید اما یکی از سایتهای فعال و به روز برای شروع این سایته http://losangeles.craigslist.org/ که خیلی راحت و خوب شما رو برای تهیه برخی چیزها بویژه اجاره مسکن راهنمایی میکنه.
کافیه از سمت راست سایت، شهرتون رو انتخاب کنید.....
انشالله به درد تون بخوره
البته سايت اصلي www.craigslist.org مي باشد كه پس از ورود شهر خود در ايالات متحده رو انتخاب مي كنيد.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من يك پسر دارم 17 سالشه و البته تازه مصاحبه شديم و هنوز وارد آمريكا نشديم. قصدمون اينه كه چند روز قبل از ژانويه اونجا باشيم. با توجه به اينكه ترم تحصيلي بعد از ژانويه شروع ميشه و ما تا اون موقع قطعا سوشال نامبر و گرين كارت رو هنوز دريافت نكرديم آيا امكاني هست كه من بتونم پسرم را در مدرسه ثبت نام كنم.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-11 ساعت 22:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-12 ساعت 01:56 توسط کیانا.)
(2012-11-11 ساعت 14:03)mbt1346 نوشته: سلام دوستان
من يك پسر دارم 17 سالشه و البته تازه مصاحبه شديم و هنوز وارد آمريكا نشديم. قصدمون اينه كه چند روز قبل از ژانويه اونجا باشيم. با توجه به اينكه ترم تحصيلي بعد از ژانويه شروع ميشه و ما تا اون موقع قطعا سوشال نامبر و گرين كارت رو هنوز دريافت نكرديم آيا امكاني هست كه من بتونم پسرم را در مدرسه ثبت نام كنم.
سلام
در رابطه با سن حوزه من میدونم باید حتما سوشال رو داشته باشند ، چون برادر من ، تا قبل از آمدن سوشال نتونست مدرسه ثبت نام کنه .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو آمریکا موسسه یا افرادی قابل اعتماد وجود دارند که برای کسانی که نمیتونن خیلی اونجا بمونن کار گرفتن گرین کارت و سوشیال رو انجام بدن یا بچه های سایت؟
چون کسایی که با مجوز خروج از کشور میرن باید قبل از 20 روز برگردن و نمیشه که تو این مدت همه کار ها رو انجام داد. میشه؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد