موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها !!!!!
من هم دارم کم کم رفتنی میشم. کمتر از ده روز دیگه به مقصد لس آنجلس. دنبال یه اتاق کوچیک هستم برای اجاره یا هم اتاق شدن.
هر چی به موقع سفر نزدیکتر میشم بیشتر دلم میگیره. نمی دونم چم شده. اصلا سرحال نیستم. همیشه لحظه شماری می کردم برای رفتن از ایران . اما حالا حال عجیبی دارم. وقتی بیرون میرم دوستام رو می بینم ، کوچه ها رو طی می کنم ، از بازار رد میشم ، خونوادم رو می بینم ... بغضم میگیره.
خدایا چم شده؟؟؟؟؟ من که آرزوی رفتن رو داشتم. خدایا تو اون مملکت غریب که هیچکی رو ندارم تنهام نذار.
خیلی روزای سختی رو می گذرونم. قبلا فکر می کردم این روزا خیلی خوشحال هستم. اما نه!!!! دلم خیلی گرفته ....خیلی
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-09 ساعت 01:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-09 ساعت 01:42 توسط IMMI.)
منم نگرانی خاصی دارم. هرچند اینجا رنج های زیادی کشیدم. بی عدالتی های زیادی دیدم که الان خوشحالم که دارم از دستشون راحت میشم. این دو روزه این صحبت های اوباما بعد از پیروزیش تو گوشم طنین اندازه و به من امیدواری میده:
"ما معتقدیم آمریکا به روی رویاهای شما باز است. ما به یک آمریکای بخشنده، دلسوز و بردبارعقیده داریم، آمریکایی که درهایش به روی رویاهای دختر یک مهاجر، که در مدارس ما درس می خواند و به پرچم ما متعهد است، باز باشد. آمریکایی که آغوشش به روی کودک یک کارگر در کارولینای شمالی که می خواهد پزشک یا دانشمند، یا مهندس و یا یک کارآفرین، یا یک دیپلمات و یا حتی یک رییس جمهوری شود، باز باشد. این آینده ای است که ما امید آن را داریم. این تصویری است که ما آن را سهیم هستیم. این جایی است که ما باید به آن برسیم.
عقیده دارم که می توانیم وعده بنیانگذاران آمریکا را حفظ کنیم، این که اگر شما حاضر باشید سخت کار کنید، فرقی نمی کند چه کسی هستید، یا از کجا آمده اید، یا چه شکلی هستید، یا عاشق کجا هستید. اهمیتی ندارد که سیاه هستید، یا سفید، یا لاتین تبار، یا آسیایی، یا بومی آمریکا، جوان یا پیر، پولدار یا فقیر، توانا یا معلول، همجنسگرا یا دگرجنسگرا، شما می توانید اینجا در آمریکا موفق باشد، اگر حاضر باشید تلاش کنید"
باراک اوباما گفت: «با هم، با کمک شما و به یاری خدا، ما مسیر خود را رو به جلو ادامه می دهیم و به دنیا یاد آوری می کنیم که چرا در بزرگترین کشور دنیا زندگی می کنیم.»
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم واسه اجاره خونه در امریکا چه مدارکی لازمه مخصوصا واسه من که تازه وارد شدم
((((((((((4روزه))))))))) با تشکر
فرامرز از هیوستون
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-09 ساعت 04:27)j1970 نوشته: (2012-11-06 ساعت 20:48).wall street نوشته: ...فروشگاهها این نوشابه ها بسیار بسیار گران است و بهتر است 2 تا با خودتان ببرید داخل کابین.
نوشابه؟ اونم داخل کابین؟ من فک میکنم مایعات نمیشه برد.
من حواسم نبود نوار چسب پهن تو کوله همراهم بود که ازم گرفتن.
بعدشم امیدوارم از قضیه انرژی و اینا صرفنظر کرده باشی تا حالا
بله کلاً بردن مایعات ممنوعه حتی آب معدنی و قوطی آب میوه ما رو توی فرانکفورت ریختن سطل آشغال. البته با توجه به اینکه قبلاً هم تجربه دور ریختن بطری آب در پرواز از آنکارا به تهران با ترکیش رو داشتم ولی بازم یادم رفته بود.
در ضمن فکر کنم کلاً خوردن نوشیدنی های انرژی زا ضرر هم داره. بهتره توی هواپیما بخوابید البته اکه مهماندارها بزارن از بس که پذیرایی می کنن
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-09 ساعت 09:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-09 ساعت 09:58 توسط .wall street.)
(2012-11-09 ساعت 05:42)gulu نوشته: (2012-11-09 ساعت 04:27)j1970 نوشته: (2012-11-06 ساعت 20:48).wall street نوشته: ...فروشگاهها این نوشابه ها بسیار بسیار گران است و بهتر است 2 تا با خودتان ببرید داخل کابین.
نوشابه؟ اونم داخل کابین؟ من فک میکنم مایعات نمیشه برد.
من حواسم نبود نوار چسب پهن تو کوله همراهم بود که ازم گرفتن.
بعدشم امیدوارم از قضیه انرژی و اینا صرفنظر کرده باشی تا حالا
بله کلاً بردن مایعات ممنوعه حتی آب معدنی و قوطی آب میوه ما رو توی فرانکفورت ریختن سطل آشغال. البته با توجه به اینکه قبلاً هم تجربه دور ریختن بطری آب در پرواز از آنکارا به تهران با ترکیش رو داشتم ولی بازم یادم رفته بود.
در ضمن فکر کنم کلاً خوردن نوشیدنی های انرژی زا ضرر هم داره. بهتره توی هواپیما بخوابید البته اکه مهماندارها بزارن از بس که پذیرایی می کنن
سلام
این جانب wall street همین جا اعلام میکنم از موضع خود در مورد نوشیدن نوشابه انرژی زا دست کشیده و تنها به پذیرایی مهمانداران اکتفا میکنم. از تمامی دوستان که راهنمایی نمودند کمال تشکر را دارم.
در ضمن بردن مایعات به داخل کابین فکر کنم ارتباط مستقیم با هواپیمایی داره. ما 5 بار ترکیش سوار شدیم تا مقصد آنکارا و استانبول و دو بار هم در ماهان، فلاسک بچه پر از آب جوش بود کسی اصلا نگاه نکرد و نگفت چیه؟
در انکارا هم هم فلاسک داشتیم و هم آب معدنی. برای خودم و دوستان چند تا آب معدنی خریدم اما کسی نخورد و همه رو بردم داخل. البته به کسی توصیه نمیکنم که باز نگید آقا چرا مال ما رو گرفتن. نمیدونم شاید در مورد بچه دار ها وسواس کمتری داشته باشند . ما هیچ جا فلاسک آب جوش رو از خودمون دور نمیکنیم و تنها جایی که تاحالا کمی گیر داده داخل سفارت آمریکا بود که گفت کمی از اون آب بخور تا مطمئن بشه و بعد از نوشیدن یک جرئه اجازه داخل بردن داد. من فکر میکنم مردم دنیا برای بچه کوچک حساب خاصی قائل هستند، تا حالا که این گونه دیدم.
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان داشتم مطالب رو میخوندم که یک چیزی که اکثر دوستانی که تازه میخوان بیان اینجا، میخوان بدونن این هست که مواد غذایی چی بیارن با خودشون.
توصیه و سفارشی که من دارم واستون اینه:
1- از آوردن حبوبات صرف نظر کنید. چون تو آمریکا همه حبوبات پیدا میشه. شاید کیفیتش نسبت به ایران پایین تر باشه، ولی هست و ارزون هم است.
2- تن ماهی بیارید، زیاد هم بیارید. چون اینجا تن ماهیش مزه آب میده و اصلاً با مزاج ما سازگار نیست.
3- خورش های آماده از هایپر استار بگیرید و بیارید. چون 2 سال تاریخ داره و واقعاً اینجا مزه میده. مثل: فسنجان، قرمه سبزی، قیمه، جوجه کباب، خورش کرفس و ... .
این ها شاید جا گیر و سنگین باشند ولی با توجه به هزینه برق و وقت میتونید خیلی صرفه جویی کنید.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-09 ساعت 14:45)javidk نوشته: دوستان داشتم مطالب رو میخوندم که یک چیزی که اکثر دوستانی که تازه میخوان بیان اینجا، میخوان بدونن این هست که مواد غذایی چی بیارن با خودشون.
توصیه و سفارشی که من دارم واستون اینه:
1- از آوردن حبوبات صرف نظر کنید. چون تو آمریکا همه حبوبات پیدا میشه. شاید کیفیتش نسبت به ایران پایین تر باشه، ولی هست و ارزون هم است.
2- تن ماهی بیارید، زیاد هم بیارید. چون اینجا تن ماهیش مزه آب میده و اصلاً با مزاج ما سازگار نیست.
3- خورش های آماده از هایپر استار بگیرید و بیارید. چون 2 سال تاریخ داره و واقعاً اینجا مزه میده. مثل: فسنجان، قرمه سبزی، قیمه، جوجه کباب، خورش کرفس و ... .
این ها شاید جا گیر و سنگین باشند ولی با توجه به هزینه برق و وقت میتونید خیلی صرفه جویی کنید.
موفق باشید.
سلام دوست من.
ما هم 10 روزه دیگه 22 نوامبر داریم مییایم پرتلند. خوشحال میشم اگر هنوز پرتلند هستی ، در تماس باشیم با هم
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM