کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان سلام

تعدادی از دوستان در مورد پیدا کردن کار سوال پرسیده بودن که بهتر دیدم اینجا جواب بدم تا دیگران هم استفاده کنن.

برای پیدا کردن کار از ایران:
- از گوگل ویس یه شماره تلفن بگیرید - برای این کار باید با آی پی آمریکا وارد بشید
- این شماره تلفن رو تو رزومه تون بنویسید
- فعلا این شماره مثل یه یه پیغام گیره براتون که بعدا میشه به یه موبایل واقعی فرواردش کرد
- در لینکدین (LinkedIn) حتما حتما عضو بشید. این سایت یه شبکه اجتماعی بزرگ برای افراد حرفه ای به شمار میره و شما می تونید کانکشن و ارتباط های زیادی از این طریق داشته باشید (مثل داشتن دوست در FB)
- برای شغل های پبیشنهادی لینکدین اپلای کنید. لینکدین معتبره و هیج وقت شغل های قلابی نمی گذاره... (من کارم رو از طریق لیندکدین پیدا کردم)
- فعلا تا وقتی که ایران هستید رزومه تون رو تو سایتهای معروف کاریابی نگذارید چون بلافاصله می خوان با شما تماس بگیرن (اگر رزومه خوب نوشته شده باشه) و شما هم نمی تونید تلفن جواب بدید.
- به محض اینکه در امریکا مستقر شدید رزومه تون رو در سایتهای معروف کاریابی مثل Monster, Dice, CareerBuilder معرفی کنید و منتظر تلفن باشید.
- اگر بعد از چند روز هیچ واسطه ای (recruiter) با شما تماس نگرفت یعنی رزومه تون خوب نوشته نشده... من یک سایتی می شناسم بنام GetInterviews.com که شما رزومه تون رو اونجا میگذارید و اونها می خوننش و بصورت مجانی ایرادهاش رو بهتون می گن و در ازای مبلغی (حدود 200 دلار!) برای شما بطور تضمینی اصلاحش می کنن که البته شما خودتون هم باید بتونید اصلاحش کنید چون ایرادهاش رو بهتون گفتن

راستی
جایی تو مهاجرسرا صحبت شده بود که بعضی از پیشنهاد های کاری آنلاین غیر واقعی هستن که البته درست هم هست در برخی مواقع اصلا شغلی وجود نداره... اما من می گم حالا به فرض هم که قلابی باشه.. شما اپلای کنید... چیزی رو که از دست نمی دید پولی هم که هزینه نمیشه... فقط اتفاقی که میفته اینه که رزومه شما می رسه به دست چهار تا آژانس کاریابی و شرکتهای مشاوره ای (شرکتهایی که شما بعنوان نیروی قراردادی براشون کار می کنید) که ممکنه با شما تماس بگیرن یا نگیرن...همین
و این برای کسی که بیکاره و دنبال کار می گرده خیلی خوب هم هست چون در واقع به جای شما دارن رزومه تون رو تبلیغ می کنن...
مثلا من الان که یه هفته است دارم سر کار می رم هنوز که هنوزه با وجود اینکه رزومه ام رو از همه سایتها برداشتم باز هم تقریبا روزی پنج شش مورد ایمیل و تلفن دارم که می خوان موقعیت های شغلی پیشنهاد کنن. خیلی از این سایتها و موسسات رو من اصلا نمی شناسم ولی اونها ایمیل و رزومه و تلفن من رو دارن و تماس می گیرن

موفق باشید

-آپدیت:
1. به نظر میاد دیگه نمیشه از ایران گوگل ویس گرفت و حتما باید به یه خط تلفن واقعی فروارد بشه. در این صورت شماره گوگل ویس رو بعد از ورود به امریکا و گرفتن موبایل بگیرید. ولی کلا بهتره به جای شماره موبایل اصلی، شماره گوگل ویس تون رو توی رزومه و جاهای عمومی بگذارید.
2. برای آمده شدن برای مصاحبه فنی حتما سوالات مربوط به اون شغل رو مطالعه کنید. با جستجوی X interview questions (عنوان شغلی مورد نظر بجای اکس) می تونید صدها و شاید هزارن سوال و جواب نمونه پیدا کنید که بسیار مفیده
3. یک سایتی هست بنام GlassDoor که بسیار سایت مفیدیه و اطلاعات خیلی خوبی در مورد شرکتها به شما میده. میتونید نظر افرادی که در اون شرکت مشغولن رو بخونید و میزان حقوق احتمالی شغل مورد نظر را ببینید و بهتر از همه درکی از نحوه مصاحبه کردنشون و سوالات احتمالی بدست بیارید
ورود به آمریکا: 2012
Ontario
[عکس: cfiles62287.jpg]

[عکس: cfiles62282.jpg]

[عکس: cfiles62283.jpg]

Losvegas
[عکس: cfiles12307.jpg]

[عکس: cfiles49303.jpg]

[عکس: cfiles35087.jpg]
ممنون از عکس های بسیار قشنگ ساحر جان.
دوستان با عنایت پروردگار چمدانها تا ۹۰ درصد بسته شدند.
با اجازتون ۴ تا ۲۳ کیلو و یک چمدان کوچولو که هنوز وزن نشده. کیف لپتاپ و کیف مدارک. من نمیدونم چرا زود این محدودیت حجمی پر میشه باور کنین کلی وزن خود چمدانهاست.
اصلا چیزی نمیشه برداشت :-)
خدا خیر به لوفتانزا بده. برای خودمون سفر خوشی آرزو میکنم :-) و برای شما دوستان هم اقامتی خوش یا سفری زودتر.
امروز هم دوباره دارم میرم سر کار نمیدونم چهارشنبه هم روم میشه برم یا نه؟؟!!!
چهارشنبه شب و میرم فکر کنم دیگه دوشنبه وقت بشه بیام اعلام حال کنم.
دوستان دعایی - حرفی حدیثی - نصیحتی - یادآوری چیزی دارید دریغ نفرمایید.
کارهای ورودی را هم یادآوریم کنین بد نیست. پ.خ هم مورد نیاز است.

خوش باشید
حامد
(2012-11-13 ساعت 10:43)jordanir نوشته:  ممنون از عکس های بسیار قشنگ ساحر جان.
با اجازتون ۴ تا ۲۳ کیلو و یک چمدان کوچولو که هنوز وزن نشده. کیف لپتاپ و کیف مدارک. من نمیدونم چرا زود این محدودیت حجمی پر میشه باور کنین کلی وزن خود چمدانهاست.
اصلا چیزی نمیشه برداشت :-)
خدا خیر به لوفتانزا بده. برای خودمون سفر خوشی آرزو میکنم :-) و برای شما دوستان هم اقامتی خوش یا سفری زودتر.
امروز هم دوباره دارم میرم سر کار نمیدونم چهارشنبه هم روم میشه برم یا نه؟؟!!!
چهارشنبه شب و میرم فکر کنم دیگه دوشنبه وقت بشه بیام اعلام حال کنم.
دوستان دعایی - حرفی حدیثی - نصیحتی - یادآوری چیزی دارید دریغ نفرمایید.
کارهای ورودی را هم یادآوریم کنین بد نیست. پ.خ هم مورد نیاز است.

خوش باشید
حامد
دوست خوب ما به نظر همه چیز اوکی هست به امید خدا آنجا هم همه چیز به خوبی طی خواهد شد به نظر من که همه کارها انجام شده Big Grin پس نگران نباش خدا به همراهت Smile
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: ali234 ، MAHDI2012 ، shkhmo ، saher ، .wall street ، Rainy ، 3rip ، roze ، Tomas ، jordanir ، mojtaba_k ، Emad_L ، r_ent
(2012-11-13 ساعت 10:43)jordanir نوشته:  ممنون از عکس های بسیار قشنگ ساحر جان.
...........
خوش باشید
حامد

موفق باشید دوست عزیز.. ما از همون موقع ثبت نام تا الان که مصاحبه شدیم همیشه پستهای شما و دوستای عزیز دیگر مثل ghorbat و afshinو omidooو بقیه دوستان رو دنبال می کردیم .سفرنامه ها و پستهای شما به ما خیلی کمک کرد .مراقب کوچولوی نازنینتون باشید. امیدوارم در امریکا هم مثل اینجا موفق باشید و زندگی خوبی رو شروع کنید. به امید موفقیت همه بچه های مهاجرسرا Smile
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، shkhmo ، ASALI ، saher ، .wall street ، Rainy ، bayat_r ، 3rip ، honey62 ، Tomas ، jordanir ، به گل ، mojtaba_k ، Emad_L
دوستان یعنی هیچکی تو فونیکس نیست یا اونجا نمیره؟

تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم
تشکر کنندگان: .wall street ، Tomas ، saher ، shkhmo ، Emad_L
سلام. از دوستان کسی پرتلند ایالت اورگان هست؟ ما داریم هفته آینده میریم اون جا. اگر کسی هست و دوست داشت تماس بیشتری داشته باشیم پیغام بگذاره
ما هم در حال جمع کردن ساک ها شدیم. اما KLM تنها یک 23 کیلو اجازه میده و شاید مجبور بشیم 2 تا ساک جریمه بدیم
فعلا
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
تشکر کنندگان: Tomas ، saher ، shkhmo ، mojtaba_k ، Emad_L
بچه ها ما از این چمدون برزنتی ها که زیرش چرخ داره گرفتیم خیلی وزنش از اون یکی چمدونها کمتره میتونید وسایل حجیم رو توش جا بدید.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، frz61 ، پدی ، bayat_r ، Tomas ، .wall street ، r_ent ، goody ، ali234 ، shkhmo ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، MAHDI2012 ، sam11 ، Emad_L ، مانترا
دوستان، متاسفانه طبق بخشنامه ای که امروز صادر شده از فردا صبح نرخ واحد ارز (دلار ) برای محاسبه بلیط از 1226 تومان برای هر دلار به 2497.5 تغییر خواهد کردSadSadSad
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2012-11-13 ساعت 20:29)bayat_r نوشته:  دوستان، متاسفانه طبق بخشنامه ای که امروز صادر شده از فردا صبح نرخ واحد ارز (دلار ) برای محاسبه بلیط از 1226 تومان برای هر دلار به 2497.5 تغییر خواهد کردSadSadSad

سلام به همه دوستان منتظر و راهی , و متاسف از این خبر نا خوشایند
حضور دوباره خودم رو بعد از مدتها به خودم تبریک میگم.ولی خداییش انقدر درگیر کارهای روزمره بودم که استرس سفر یادم رفته بود ولی از وقتی دوباره اومدم و تاپیکها رو خوندم دوباره اضطراب مثل خوره به جونم افتاد.برای همه دوستان که عازمند از ته دل دعای خیر می کنم و امیدوارم به طرف یک اینده روشن هجرت کنند که مطمئنا سختیهای خودش را خواهد داشت ولی ما که همگی به سختی عادت داریم و اماده ایم که این مرحله رو هم مثل بقیه با سماجت پشت سر بگذاریم و حتما موفق میشیم.
ما ده ژانویه راهی اتلانتا هستیم و هنوز جائی برای اقامت چند هفته ایمون پیدا نکردیم امیدوارم بتونیم در این مدت مراحل اولیه کارها رو طی کنیم و برگردیم تا بتونیم مراحل بعدی رو برنامه ریزی کنیم.

دو تا سوال از دوستان دارم:
-آیا کسی تونست با این ویزا که ما داریم دلار مسافرتی بگیره؟کجا ؟

-دوم اینکه آیا برای دوسه هفته ای که اونجا هستیم این بیمه های مسافرتی کاربردی داره و کسی استفاده کرده؟برای مشکلات احتمالی سلامتی که ممکنه در این مدت پیش بیاد.

خدایا همه ما رو در پناه خودت هرجا که میریم کمک کن ،ما فقط برای زندگی بهتر تلاش می کنیم.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، bayat_r ، frz61 ، ehsan_ati ، payam62 ، MAHDI2012 ، Tomas ، .wall street ، 3rip ، ehsan1095 ، r_ent ، shkhmo ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، sam11 ، Emad_L
(2012-11-13 ساعت 20:29)bayat_r نوشته:  دوستان، متاسفانه طبق بخشنامه ای که امروز صادر شده از فردا صبح نرخ واحد ارز (دلار ) برای محاسبه بلیط از 1226 تومان برای هر دلار به 2497.5 تغییر خواهد کردSadSadSad

اين لايك كه زدم ،به معناي اين بود ،خييلي ممنونيييم، !!!!تشكر از شما جاي خودش ، بيشتر تشكر من از دست اندركاران بود ، باز هم ممنونيم، مسرت بخش بود و شادي آور و بسي روحيه مون عوض شد!!!
تشکر کنندگان: bayat_r ، shima1364 ، Acaro ، frz61 ، payam62 ، Tomas ، amir82 ، shkhmo ، sam11 ، Szsanazsz ، Emad_L ، مانترا
(2012-11-13 ساعت 20:54)پروا نوشته:  

اين لايك كه زدم ،به معناي اين بود ،خييلي ممنونيييم، !!!!تشكر از شما جاي خودش ، بيشتر تشكر من از دست اندركاران بود ، باز هم ممنونيم، مسرت بخش بود و شادي آور و بسي روحيه مون عوض شد!!!

به خدا من شرمنده ام که این خبر رو دادم و دیر فهمیدم اما ساعت 5:30 دقیقه اعلام شد. به طور مثال ترکیش برای LA تا چند ماه پیش 1200 بود امروز 1420 و از فردا 2890.
البته شاید با بالا رفتن نرخ ارز ، ایرلاینها اقدام به کاهش قیمت بلیط بکنند که یقیناً این مبلغ خیلی زیاد نمی باشد...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: frz61 ، Saeedv13 ، payam62 ، مانترا ، پروا ، MAHDI2012 ، مهتاب - 2251 ، Tomas ، amir82 ، itsmasoud ، r_ent ، shkhmo ، mojtaba_k ، sam11 ، Emad_L
(2012-11-13 ساعت 21:03)bayat_r نوشته:  
(2012-11-13 ساعت 20:54)پروا نوشته:  

به خدا من شرمنده ام که این خبر رو دادم و دیر فهمیدم اما ساعت 5:30 دقیقه اعلام شد. به طور مثال ترکیش برای LA تا چند ماه پیش 1200 بود امروز 1420 و از فردا 2890.
البته شاید با بالا رفتن نرخ ارز ، ایرلاینها اقدام به کاهش قیمت بلیط بکنند که یقیناً این مبلغ خیلی زیاد نمی باشد...
این هم یکی از دلایل مثبتی برای اینکه تصمیم به یکسره اومدن و موندن در آمریکا گرفت!
دوست بنده، پارسال اومد کانادا و دو ماه موند و برگشت ایران که مثلا اوضاع رو کمی سروسامون بده اینا و بعدش برگرده، بالخره هفته پیش با شرایط بدتر از پارسال و با کلی استرس خودش رو رسوند کانادا!
دوستان، اگه درآمدی زیر ده میلیون تومن در ماه دارین تو ایران، به نظر زیاد جذاب نمیاد که بیاین و برگردین (باستثنا مسایل خانوادگی و قانونی و ...)

(2012-11-13 ساعت 19:21)honey62 نوشته:  بچه ها ما از این چمدون برزنتی ها که زیرش چرخ داره گرفتیم خیلی وزنش از اون یکی چمدونها کمتره میتونید وسایل حجیم رو توش جا بدید.
یه کار دیگم میتونی بکنی و اونم اینه که بری و کارتن بخری (تو سایزهای مختلف و جنس خوب فراوونه) فوم هم انواع مختلفش هست، تو فرودگاه هم میتونی پکش کنی. هم سبک‌تره، هم ارزونتر.
برای ما زیاد تعریف نداشت که بخوایم 6 تا چمدون بخریم!
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، ehsan_ati ، MAHDI2012 ، Tomas ، .wall street ، ASALI ، jordanir ، frozen mind ، goody ، shkhmo ، mojtaba_k ، sam11 ، mrr777 ، Emad_L ، مانترا
(2012-11-13 ساعت 19:21)honey62 نوشته:  بچه ها ما از این چمدون برزنتی ها که زیرش چرخ داره گرفتیم خیلی وزنش از اون یکی چمدونها کمتره میتونید وسایل حجیم رو توش جا بدید.

ما اسم اونا رو گذاشتیم کیف مکه!!! آخه اکثر حاجی ها موقع رفتن به مکه از اونا میگیرنSmile)))))
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: مانترا ، hoseyn ، bayat_r ، goody ، shkhmo ، sam11 ، Emad_L
دو تا سوال از دوستان دارم:
-آیا کسی تونست با این ویزا که ما داریم دلار مسافرتی بگیره؟کجا ؟

-دوم اینکه آیا برای دوسه هفته ای که اونجا هستیم این بیمه های مسافرتی کاربردی داره و کسی استفاده کرده؟برای مشکلات احتمالی سلامتی که ممکنه در این مدت پیش بیاد.

سلام
اگه اجازه بدید wall street در مورد این دو سوال جواب کوچکی بدهد.
به ما هم دلار مسافرتی ندادند و گفتن با این ویزا نمیشود. البته مهم هم نبود آزاد 3080 تومن. همچین چیز چشمگیری هم نبود.
در مورد بیمه مسافرتی: امروز همسر و فرزند یک ساله را بیمه کردم. برای بزرگسال حدود 30 ساله به مدت یک ماه شد 100 هزار تومان و برای بچه یک ساله به مدت سه ماه، شد 125 هزار تومان. گفتن از تاریخ 25 آبان کمی قیمت ها بیشتر میشود..امکانات بدی نداشت مثلا اگر پول طرف رو در آمریکا دزدیدند و طرف هیچ پولی نداشت. بیمه به میزانی که طرف بتونه خودش رو جمع و جور کنه و برگرده کمک میکنه. برای دندانپزشکی هم کمک میکرد البته تنها 400 دلار. و بقیه موارد که اگر خواستید بعدا توضیحات بیشتر بدم.
فعلا خدانگهدار
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
تشکر کنندگان: مانترا ، reza6966 ، frz61 ، shkhmo ، mojtaba_k ، zavieh ، sam11 ، Emad_L ، mgolchin13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان