کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-11-14 ساعت 01:40).wall street نوشته:  دو تا سوال از دوستان دارم:
-آیا کسی تونست با این ویزا که ما داریم دلار مسافرتی بگیره؟کجا ؟

-دوم اینکه آیا برای دوسه هفته ای که اونجا هستیم این بیمه های مسافرتی کاربردی داره و کسی استفاده کرده؟برای مشکلات احتمالی سلامتی که ممکنه در این مدت پیش بیاد.

سلام
اگه اجازه بدید wall street در مورد این دو سوال جواب کوچکی بدهد.
به ما هم دلار مسافرتی ندادند و گفتن با این ویزا نمیشود. البته مهم هم نبود آزاد 3080 تومن. همچین چیز چشمگیری هم نبود.
در مورد بیمه مسافرتی: امروز همسر و فرزند یک ساله را بیمه کردم. برای بزرگسال حدود 30 ساله به مدت یک ماه شد 100 هزار تومان و برای بچه یک ساله به مدت سه ماه، شد 125 هزار تومان. گفتن از تاریخ 25 آبان کمی قیمت ها بیشتر میشود..امکانات بدی نداشت مثلا اگر پول طرف رو در آمریکا دزدیدند و طرف هیچ پولی نداشت. بیمه به میزانی که طرف بتونه خودش رو جمع و جور کنه و برگرده کمک میکنه. برای دندانپزشکی هم کمک میکرد البته تنها 400 دلار. و بقیه موارد که اگر خواستید بعدا توضیحات بیشتر بدم.
فعلا خدانگهدار

به ویزایی که immigrant باشه دلار نمی دن مگه اینکه بلیط شما به استانبول باشه که ربطی به ویزا نداره
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: zavieh ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L
سلام بر دوستان عزیز
دو سوال، و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1: در هواپیما سه فرم به مسافرها میدهند به رنگ های آبی،سفید و سبز. آیا برای ویزای مهاجرتی تنها پر کردن برگه آبی نیاز است؟ دو برگه دیگر مربوط به ویزای غیر مهاجرتیست؟
2: برای تغییر آدرس من دو فرم پیدا کردم یکی فرم AR-11 و دیگری فرمI-865
مطمئن نیستم میشه راهنمایی بفرمایید. فکر کنم تنها فرم AR-11 مورد نیاز باشه و فرم دوم مربوط به اسپانسرهاست. اگر اشتباه نکرده باشم
لطفا اگر فرمی دیگر هم هست بفرمایید تا تهیه کنم و برای پر کردن آن آمادگی قبلی داشته باشیم.
ممنون
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
تشکر کنندگان: ASALI ، ali234 ، MAHDI2012 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L
(2012-11-14 ساعت 18:36).wall street نوشته:  سلام بر دوستان عزیز
1: در هواپیما سه فرم به مسافرها میدهند به رنگ های آبی،سفید و سبز. آیا برای ویزای مهاجرتی تنها پر کردن برگه آبی نیاز است؟ دو برگه دیگر مربوط به ویزای غیر مهاجرتیست؟
مطمئن نیستم میشه راهنمایی بفرمایید. فکر کنم تنها فرم AR-11 مورد نیاز باشه و فرم دوم مربوط به اسپانسرهاست. اگر اشتباه نکرده باشم
لطفا اگر فرمی دیگر هم هست بفرمایید تا تهیه کنم و برای پر کردن آن آمادگی قبلی داشته باشیم.
ممنون
1- شما فقط فرم آبی رو که مخصوص سیتیزنهاست پر میکنین.
2- برای تغییر آدرس نیازی به پر کردن فرم نیست. بیخودی برای خودتون مشکل درست نکنین. آدرس جدید رو توی کاغذ بنویسین و موقع تحویل مدارک بگین که میخواین آدرستون رو تغییر بدین. بعد اون آدرس رو میدین به طرف اون هم براتون عوضش میکنه.
در کل این پروسه تنها فرمی که باید پر کنین همون فرم آبی هستش که تو هواپیما بهتون میدن و برای هر خونواده یک فرم پر میشه.
والسلام
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: .wall street ، frz61 ، MAHDI2012 ، Saeedv13 ، shkhmo ، mojtaba_k ، Tomas ، Emad_L ، honey62 ، مانترا

-دوم اینکه آیا برای دوسه هفته ای که اونجا هستیم این بیمه های مسافرتی کاربردی داره و کسی استفاده کرده؟برای مشکلات احتمالی سلامتی که ممکنه در این مدت پیش بیاد.

سلام
به ما هم دلار مسافرتی ندادند و گفتن با این ویزا نمیشود. البته مهم هم نبود آزاد 3080 تومن. همچین چیز چشمگیری هم نبود.
در مورد بیمه مسافرتی: امروز همسر و فرزند یک ساله را بیمه کردم. برای بزرگسال حدود 30 ساله به مدت یک ماه شد 100 هزار تومان و برای بچه یک ساله به مدت سه ماه، شد 125 هزار تومان. گفتن از تاریخ 25 آبان کمی قیمت ها بیشتر میشود..امکانات بدی نداشت مثلا اگر پول طرف رو در آمریکا دزدیدند و طرف هیچ پولی نداشت. بیمه به میزانی که طرف بتونه خودش رو جمع و جور کنه و برگرده کمک میکنه. برای دندانپزشکی هم کمک میکرد البته تنها 400 دلار. و بقیه موارد که اگر خواستید بعدا توضیحات بیشتر بدم.
فعلا خدانگهدار
دوست عزیز
ممنون از پاسختون. ولی من یکماه پیش بیمه یکماهه را پرسیده بودم تقریبا با همین حدود تعهدات که حدود 15 هزار تومن برای هر نفر بود و به من گفت برای خریدن عجله نکن ریاد گرون نمیشه.باز جای شکرش باقیه که بلیطها رو خریدم اینکه مبلغ زیادی در مقایسه با اون نیست.خدا به همه بچه ها کمک کنه با این افزایش عجیب غریب قیمتا.

(2012-11-14 ساعت 18:21)MAHDI2012 نوشته:  

سلام
فعلا خدانگهدار

به ویزایی که immigrant باشه دلار نمی دن مگه اینکه بلیط شما به استانبول باشه که ربطی به ویزا نداره

ممنون مهدی عزیز
پس با این حساب بی خیال ارز مسافرتی. فعلا غصه بچه هائی که بلیط نگرفتن بدجوری ناراحتم کرده .امیدوارم یه فرجی بشه.
راستی شما هنوز نرفتید؟قرار شد بالاخره کجا عازم بشید؟هرجا باشید خدا پشت و پناهتون.
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟
تشکر کنندگان: .wall street ، MAHDI2012 ، shkhmo ، mojtaba_k ، Tomas ، Emad_L
(2012-11-14 ساعت 20:27)roghiyeh نوشته:  
(2012-11-14 ساعت 18:36).wall street نوشته:  سلام بر دوستان عزیز
ممنون
1- شما فقط فرم آبی رو که مخصوص سیتیزنهاست پر میکنین.
2- برای تغییر آدرس نیازی به پر کردن فرم نیست. بیخودی برای خودتون مشکل درست نکنین. آدرس جدید رو توی کاغذ بنویسین و موقع تحویل مدارک بگین که میخواین آدرستون رو تغییر بدین. بعد اون آدرس رو میدین به طرف اون هم براتون عوضش میکنه.
در کل این پروسه تنها فرمی که باید پر کنین همون فرم آبی هستش که تو هواپیما بهتون میدن و برای هر خونواده یک فرم پر میشه.
والسلام
ما هم فرم آبی رو پرکردیم که مربوط به گمرک است و هم فرم i94 که ظاهرا ما شاملش نبودیم ولی نمیدونم چرا افسره ازما گرفتش!؟
تغییر آدرس هم موقع تحویل دادن پاکت زرد بگو میخوای آدرست رو عوض کنی اون هم روی کاغذی که به پاکت زرد منگنه شده و آدرس داره رو ،روی آدرسش خط میزنه و کنارش آدرس جدید رو مینویسه
بعدش شما را از پشت باجه های ورودی به اتاق دیگه ای میبره باید منتظر بشینید تا صداتون کنند دوباره یه افسر دیگه ای با مدارکتون میاد و دوباره یک فرم دیگه پر میکنه بعدش از شما میخواد که پشت اون رو اثر انگشت در جاخالی بلایی و امضائ در جاخالی پایینی کنید این امضائ شما میره رو گرین کارتتون بعدشم میگه به سلامت،ما که کارمون تمام شد همه رفته بودن و فقط چمدانهای ما تو سالن مونده بود بنده خدا کانتر امارات هم کنارش نشسته بود و مراقبش بود تا ما بیاییم،نکته مهم اینه که مدارکتون رو تو چمدانها نگذارید و همراه خودتان باشد
تشکر کنندگان: .wall street ، MAHDI2012 ، shkhmo ، mojtaba_k ، Saeedv13 ، Tomas ، Emad_L ، mehr1980 ، مانترا ، pari pariaaa
سلام دوستان آيا كسي از پر كردن فرمI-130 اطلاعاتي دارد ممنون ميشوم راهنمايي كنيد ديگر وقتي ندارم خانمم كمتر از يك هفته راهي است.با آرزوي خوشبختي روز افزون همه دوستان كه همه تلاششان براي بهتر زندگي كردن است.
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: .wall street ، کیانا ، MAHDI2012 ، shkhmo ، mojtaba_k ، Tomas ، Emad_L ، msi
(2012-11-14 ساعت 22:26)sam11 نوشته:  سلام دوستان آيا كسي از پر كردن فرمI-130 اطلاعاتي دارد ممنون ميشوم راهنمايي كنيد ديگر وقتي ندارم خانمم كمتر از يك هفته راهي است.با آرزوي خوشبختي روز افزون همه دوستان كه همه تلاششان براي بهتر زندگي كردن است.

دوست عزیز لینک زیر را مطالعه کنید :

http://mohajersara.com/thread-1051-post-...#pid237203
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: .wall street ، MAHDI2012 ، shkhmo ، Tomas ، sam11 ، Emad_L ، honey62 ، ara1980
سلام به همگی

من بعد از دو سال زندگی تو غربت دچار آلزایمر شدم فکر کنم، پس ببخشید از این سوالهای خنده دار می پرسم !

راستش اینه که من به دلایلی دارم دنبال کارت واکسیناسیونم می گردم که تو ایران تکمیل شد و دکتر اونگان هم رویتش کرد و ..

حالا پیداش نمی کنم. به فکر افتادم که اصلا این کارت رو دکتر یا سفارت بهم برگردونده یا فقط سی دی بوده که نصیبمون شده؟ دوستانی که تشریف آوردن آمریکا راهنماییم کنند لطفا که کارتشون رو پس از ورود به آمریکا هنوز دارند یا نه ! مرسی :-)
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k ، .wall street ، Tomas ، sam11 ، Emad_L ، r_ent ، ara1980
من بعد از دو سال زندگی تو غربت دچار آلزایمر شدم فکر کنم، پس ببخشید از این سوالهای خنده دار می پرسم !

راستش اینه که من به دلایلی دارم دنبال کارت واکسیناسیونم می گردم که تو ایران تکمیل شد و دکتر اونگان هم رویتش کرد و ..

حالا پیداش نمی کنم. به فکر افتادم که اصلا این کارت رو دکتر یا سفارت بهم برگردونده یا فقط سی دی بوده که نصیبمون شده؟ دوستانی که تشریف آوردن آمریکا راهنماییم کنند لطفا که کارتشون رو پس از ورود به آمریکا هنوز دارند یا نه ! مرسی :-)
[/quote]
سلام Smile
نه این کارت ها رو همه رو ازمون گرفتن و در پاکت زرد گذاشتن . ما هم به همچین مشکلی برخوردیم برای ثبت نام مدرسه برادرم .
[/quote]

سلام دوستان
ولی کارت های واکسیناسیون رو به ما برگردوند و الان هم من دارمش اتفاقا عکس یکی از همین کارت زردها رو در سایت گذاشتم قسمت سفرنامه مصاحبه در ابوظبی
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا :Big Grin مقصد: نیوهمپشایر
تشکر کنندگان: shkhmo ، hasti_banoo ، mojtaba_k ، ghorbat ، .wall street ، Tomas ، alireza1777 ، sam11 ، Emad_L ، bayat_r ، ara1980
(2012-11-15 ساعت 00:14)hasti_banoo نوشته:  سلام به همگی

اگر کارت زرد رنگ هلال احمر را میگید بله اونگان پس از رویت
آنرا برگرداند.در ضمن وقتی cd را تحویل دادند یک برگه که همون تاییدیه واکسن ها است به هر نفر تحویل می دادند و مهر و امضای اونگان را هم داشت
تشکر کنندگان: shkhmo ، hasti_banoo ، mojtaba_k ، ghorbat ، .wall street ، Tomas ، sam11 ، Emad_L ، ara1980
دوستان عزیز این فرمی که باید در هواپیما پر کنیم چطوری میشه پیدا کرد ؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ghorbat ، ali234 ، .wall street ، Tomas ، sam11 ، Emad_L ، ara1980
سلام خدمت دوستای گل مهاجرسرایی !!!!Wink اولاً باید به دلیل غیبت زیاد در این سایت از دوستان معذرت خواهی کنم !!Sad ولی خب دیگه یه غربته و هزارتا داستان !!! ( منظورم از غربت خودم نیست !!! کشور غریب بودنه Tongue ) یه چند وقتی هست که در یه شهری ساکن شدم و متاسفانه هنوز برای منزل اینترنت نگرفتم و دسترسی به اینترنتم با گوشیمه که اونم فقط در حد چک کردنه ایمیل هست و بس !!! امیدوارم تا چند وقت دیگه شرایط ردیف بشه و بتونم زیاد بیام تو سایت و در خدمت دوستان باشم چون واقعاً ماها به این سالت مدیون هستیم !!! البته اطلاعات زیادی که نداریم ولی بلاخره جاهایی شد از لابلای حرفامو یه چیزی به درد دوستی بخوره !!! من در حال حاضر در ایایت فلوریدا در شهری به اسم سیفتی هاربر (Safety Harbor ) هستم نزدیک تمپا ( Tampa ) هست . اگر دوستان در رابطه با اینجا سئوالی دارن من در خدمت هستم . چون من فعلاً زیاد تو سایت نمیتونم بیام بهتره برام ایمیل هم بزنین تا زودتر متوجه بشم !!!! در پایان ارادت مجدد خودمو به تمام مدیران و بچه های سایت بلاخص بروبچه های 2012 اعلام میکنم و مخلص هر چی مهاجر و مهاجر سرایی هم هستیم دربست Wink
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

(2012-11-15 ساعت 13:45)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-11-15 ساعت 00:14)hasti_banoo نوشته:  سلام به همگی

اگر کارت زرد رنگ هلال احمر را میگید بله اونگان پس از رویت
آنرا برگرداند.در ضمن وقتی cd را تحویل دادند یک برگه که همون تاییدیه واکسن ها است به هر نفر تحویل می دادند و مهر و امضای اونگان را هم داشت

سلام کارت زرد ما رو اونگان پس نداد!!! حتی من خانمم برگشت رفت از منشی سوال کرد گفت اینجا پیش ما می مونه و همون سی دی که بهتون دادیم + برگه روی پاکت کفایت می کنه براتون!
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: ghorbat ، کیانا ، .wall street ، Tomas ، sam11 ، Emad_L ، hasti_banoo ، r_ent ، shkhmo ، ara1980
(2012-11-15 ساعت 18:55)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز این فرمی که باید در هواپیما پر کنیم چطوری میشه پیدا کرد ؟
بفرمایید :
http://www.mediafire.com/view/?b4blabbmsc4bcdr
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: ghorbat ، MAHDI2012 ، Ali Sepehr ، .wall street ، Tomas ، ASALI ، sam11 ، Emad_L ، leila20 ، r_ent ، shkhmo ، honey62 ، ara1980
سلام.
بعضی از دوستان میگفتند اگر بیشتر از 10000 دلار داریم باید اعلام کنیم. اما من در فرم آبی ندیدم بنویسه بیشتر از 10000 تا. یعنی اگر 5000 تا هم باشه باید اعلام کنیم. کسی در این خصوص اطلاع بیشتری داره؟
ممنون
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
تشکر کنندگان: Tomas ، sam11 ، Emad_L ، ali234 ، shkhmo ، mojtaba_k ، honey62 ، ara1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان