موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
دوستان من 2.5 ماهه اینجام ولی فکر کنم تو این مدت کم تونستم تجربیات مفیدی کسب کنم.
البته این نظر شخصی منه ولی فکر کنم بیشتر کسانی که اومدن اینجا موافق باشن.
با توجه به قیمت دلار و شروع یه زندگی جدید و نداشتن کار (بلکه تا مدتها)بهتره از یه ایالتی که ارزونه شروع کنین مثل نوادا-تگزاس-پنسیلوانیا
چون کار پیدا کردن به این راحتی ها نیست.ما کالیفرنیا هستیم ولی به نظر من بهتر بود از تگزاس شروع میکردیم....
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-14 ساعت 22:26)sam11 نوشته: سلام دوستان آيا كسي از پر كردن فرمI-130 اطلاعاتي دارد ممنون ميشوم راهنمايي كنيد ديگر وقتي ندارم خانمم كمتر از يك هفته راهي است.با آرزوي خوشبختي روز افزون همه دوستان كه همه تلاششان براي بهتر زندگي كردن است.
فرم آبی رنگی هست که شامل مشخصات ویه سری سوال اسون راجع به اینکه چی همراتون هست که تیک میزنین هرکدومو رو دارین .
چیز سختی نیست نگران نباشید
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ميگم ماها كه با تركيش ميريم، بارمونو استانبول بهمون تحويل ميدند يا نه؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
2012-11-17 ساعت 01:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-17 ساعت 04:20 توسط frozen mind.)
سلام به همه دوستان من یه غیبت کبرا داشتم اونم به خاطره کارای قبل و بد آمدنم بود ولی میخوام یه کم از شرایط وردمون و شرایط اینجا براتون بگم امیدوارم مفید باشه ما حدود ۲۰ روز پیش رسیدیم اول از فرودگاه بگم که کلی داستان داشتیم ما پروازمن با ترکیش بود که از استانبول به شیکاگو و بعد هم اوهایو پرواز تا استانبول خوب بود و سر وقت ولی پرواز بعدی که شروع شد حدود ۱.۳۰ ساعت همینطوری تو هواپیما نشست بدونیم و راه نمیافتاد لعنتی بالاخره بد حدود ۱.۴۵ تازه موتورشو روشن کرد این شرایطو من یه بار دیگه هم تو استانبول تجربه کرده بودم انگار شلوغ که میشه باید به نوبت بپرن ،ما هم حدود ۴ ساعت واسه توقف تو فرودگاه شیکاگو برنامهریزی کرده بودیم
خلاصه ما با حدود ۱.۴۵ ساعت تاخیر نشستیم شیکاگو ساعتی که هواپیما بعنوان ساعت مقصد نشون میداد میگفت ما به موقع رسیدیم که پرواز بعدیمونم مشکلی نداره ما هم ساعتمونو با اون ست کردیم ولی زهی خیال باطل چون احمقا با ساعت حرکت به موقع پرواز ساعت مقصدو نشون میداد با خیال راحت کارامونو کردیمو راه افتادیم رفتیم به طرف پروازای داخلی که مسیر طولانی هم بود یه کمی هم تو فرودگاه گشتیم به خیال این که حدود ۱.۳۰ ساعت وقت داریم ولی ساعت فرودگاهو چک نکردیم خلاصه وقتی رسیدیم دم گیت پرواز بعدی گفتن پرواز ۱.۳۰ ساعت که رفته خلاصه یه شب سردو تو فرودگاه شیکاگو موندیم اینو حتما حواستون باشه که ساعتو تا رسیدید ست کنید با فرودگاه چون ترکیش از این سوتی ها میده
ما امدیم تو یکی از شهرای اوهایو شهر آروم و خوبیه و هزینهها به نسبت خوبه ما یکی از دوستامون اینجا بودن که واقعا کمکمون کردن ما روز سوم ورودمون امدیم آپارتمان خودمون و مستقل شدیم SSN هم بعد از حدود ۱۰ روز گرفتیم و همسرم هم بعد از ۲ هفته رفته سر کار خدا رو شکر هما چی خوب پیش میره گواهینامه هم گرفتیم و دنبال ماشینیم و چند تا مرکز خرید بهمون نزدیک که تا حالا کارامون راه افتاده
کلاس زبان رایگانش هم میریم که عالی فقط هواش بیشتر ابری و بارونی
هزینه آپارتمان ما که ۱ خواب و بزرگ هست با همه چی ۷۵۰ دلار که از جاهای دیگه نسبتا ارزونتر
حالا هم منتظر گرین کارت هستیم اگه سؤالی بود در خدمتم
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد من سوال دارم:
1. من با تركيش دارم ميرم ببخشيد بارهامو كه من تحويل بدم تهران ديگه لوس انجلس تحويل ميگيرم؟
يعني استانبول نيازي به تحويل نيست؟
2. اگر كسي با تركيش رفته ميشه لطفا حدودا مسيري كه يايد واسه ترانزيت رفت رو بگه؟چون زمان بين پروازها كمه
متشكرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-17 ساعت 07:36)hasti_banoo نوشته: [quote='frozen mind' pid='238441' dateline='1353110211']
خلاصه اینکه اگه مثل من کارت واکسن تون رو گم کردید، نگران نباشید، یک آزمایش خون همه چی رو مشخص و ثابت می کنه.
سلام
يه چند روزيه كه يه ابهامي برام به وجود اومده ما كارت واكسيناسيونمون رو (زرد رنگ) رو داريم ولي پاكت هاي زرد رنگ رو زمان رسيدن به فرودگاه تحويل افيسر داديم و اون هم بهمون پس نداد !!!!!!!!!!!!!! آيا بايد پس مي داده؟؟؟؟
ما الان فقط كارت زرد رو داريم ولا غير.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-17 ساعت 10:56)sima s نوشته: (2012-11-17 ساعت 07:36)hasti_banoo نوشته: [quote='frozen mind' pid='238441' dateline='1353110211']
خلاصه اینکه اگه مثل من کارت واکسن تون رو گم کردید، نگران نباشید، یک آزمایش خون همه چی رو مشخص و ثابت می کنه.
سلام
يه چند روزيه كه يه ابهامي برام به وجود اومده ما كارت واكسيناسيونمون رو (زرد رنگ) رو داريم ولي پاكت هاي زرد رنگ رو زمان رسيدن به فرودگاه تحويل افيسر داديم و اون هم بهمون پس نداد !!!!!!!!!!!!!! آيا بايد پس مي داده؟؟؟؟
ما الان فقط كارت زرد رو داريم ولا غير.
نه پاکت زرد رنگ را افیسر پس نمی دهد
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180