موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستا ن می شه لطفا بگین برای ثبت نام بچه ها در مدرسه نیاز به ارائه ترجمه مدارک تجصیلی شون مثل ریزنمره یا .... از اینجا هست یا خیر؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نميدونم سؤالي كه ميخوام بپرسم اينجا قبلاً مطرح شده يا نه؟تا اونجايي كه خوندم نديدم،اگر هم بوده ببخشيد كه مجدد ميپرسم!
كساني كه برنده ميشن حتماً بايد براي زندگي به امريكا برن يا ميتونن فقط گرين گارت بگيرن و برگردن ايران؟اگر ميشه اين كار رو كرد چه شرايطي داره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-17 ساعت 09:24)farsin نوشته: سلام ببخشيد من سوال دارم:
1. من با تركيش دارم ميرم ببخشيد بارهامو كه من تحويل بدم تهران ديگه لوس انجلس تحويل ميگيرم؟
يعني استانبول نيازي به تحويل نيست؟
2. اگر كسي با تركيش رفته ميشه لطفا حدودا مسيري كه يايد واسه ترانزيت رفت رو بگه؟چون زمان بين پروازها كمه
متشكرم
سلام دوست من. ما يك ماه پيش با تركيش رفتيم و برگشتيم. بار هامون رو تو لوس آنجلس تحويل گرفتيم. خيلي راحت بود. ولي 2 ساعت و نيم فاصله بين پرواز ما بود كه خيلي كم بود و ما بدو بدو رفتيم تا به گيت بعدي رسيديم. از اطلاعات محل گيت را پرسيديم شما كافي است بليط تون را نشان بديد تا محل گيت را بهتون نشان بدهند. البته در تركيه 4 جا پاس شما را چك مي كنند كه براي همين بلافاصله كه از هواپيما اول پياده شديد برويد دنبال گيت پرواز دوم.
باز هم سوالي بود در خدمتم
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
اگر سوال تکراری ببخشید
در فرودگاه مقصد ما که واشنگتن است به پسته و بادام گیر میدهند یا کاری ندارند
ما کلی سوقاطی داریم میبریم لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-19 ساعت 00:50)babak4835 نوشته: با سلام به دوستان
اگر سوال تکراری ببخشید
در فرودگاه مقصد ما که واشنگتن است به پسته و بادام گیر میدهند یا کاری ندارند
ما کلی سوقاطی داریم میبریم لطفا راهنمایی کنید
سلام
ما از فرودگاه dulles واشنگتن وارد شدیم و قشنگ آجیلی که داشتیم رو بررسی کرد حتی تخمه داشت ولی خوب خام نبود آجیل شور بود و اصلا هیچی نگفت.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما جمعه به مقصد سن خوزه پرواز می کنیم امیدوارم همه چیز خوب پیش بره رسیدیم تجر بیاتم را می نویسم برامون دعا کنید.برای همه ارزوی موفقیت دارم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012