کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-11-17 ساعت 10:56)sima s نوشته:  يه چند روزيه كه يه ابهامي برام به وجود اومده ما كارت واكسيناسيونمون رو (زرد رنگ) رو داريم ولي پاكت هاي زرد رنگ رو زمان رسيدن به فرودگاه تحويل افيسر داديم و اون هم بهمون پس نداد !!!!!!!!!!!!!! آيا بايد پس مي داده؟؟؟؟
ما الان فقط كارت زرد رو داريم ولا غير. Sad

پاکت زرد رنگی که می فر مایید حاوی یک سری مدارک سرّی هست که افسر اداره مهاجرت اونها رو بر می داره و یک سری کپی های مدارک اصلی مثل گذرنامه، شناسنامه، یا هر کپی و مدرک اضافی که از شما پیششون مونده، و سفارت داخل اون پاکت گذاشته رو بهتون بر می گردونه.

به من کلی مدارک فتوکپی برگردوند.
تشکر کنندگان: shkhmo ، .wall street ، Tomas ، MAHDI2012 ، honey62 ، sam11 ، ASALI ، Emad_L ، Orchin ، ara1980
(2012-11-16 ساعت 08:42)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
دوستان من 2.5 ماهه اینجام ولی فکر کنم تو این مدت کم تونستم تجربیات مفیدی کسب کنم.
البته این نظر شخصی منه ولی فکر کنم بیشتر کسانی که اومدن اینجا موافق باشن.
با توجه به قیمت دلار و شروع یه زندگی جدید و نداشتن کار (بلکه تا مدتها)بهتره از یه ایالتی که ارزونه شروع کنین مثل نوادا-تگزاس-پنسیلوانیا
چون کار پیدا کردن به این راحتی ها نیست.ما کالیفرنیا هستیم ولی به نظر من بهتر بود از تگزاس شروع میکردیم....

نمی‌دونم چرا یاد این مَثَلِ رطب خورده کی منع رطب کند؟ افتادم!!
اما خب، استفاده از وجهِ امریِ فعل، گویا در فرهنگ کلامی ما جدایی ناپذیره!!

باری، من هم نزدیک ۵ ماهه که كالیفرنیا هستم . کار هم در laguna Hills پیدا کرده‌ام که با خانه‌ام درست ۳۸ کیلومتر فاصله داره که اتفاقا هرروز از Irvine رد میشم. و هنگامی هم که خسته و کوفته از کار، در اتوبان به سمت خانه رانندگی می‌کنم، فکر اینکه در کشور فرصت‌های طلایی دارم زندگی می‌کنم، خستگیم را در می‌بره!! نمی‌دونم چرا خوشبین هستم به آینده، شاید اگه تلاش پیوسته کنم از اون فرصت طلایی ها، یکیش‌هم سراغ من بیاد! هروقت هم که دلم برای میهن عزیزم تنگ میشه، یه سر میرم فروشگاه های ایرانی و چند قلم کالای ایرانی می‌خرم ( مثل نون سنگک و شیرینی ایرانی، یا سبزی قرمه ) و اینجوری دلم باز میشه. و از اینکه در جنوب کالیفرنیا ، جایی که آب و هواش خود بهشت را برام میاره، خیلی خوشحال هستم، خب هر چیز خوشگل و خوبی، آسان به دست نمیاد.و تجربه‌ی مهاجرت قبلیم بهم میگه که، شهر و ایالت بزرگ، امکانات بیشتری هم داره و کار هم بالاخره گیر میاد . مهم اینه که استارتِ کار را از یه جایی باید زد.
اما من نمی‌دونم چرا واسه این‌همه مکزیکی که اینجا زندگی می‌کنند و بعضی‌هاشون حتی چند کلمه انگلیسی هم بلد نیستند و از اون بدتر، مثل ما گرین کارت هم ندارند، کار هست، ولی برای ایرانی‌ها نیست !!!؟؟؟

خلاصه بگم که، زیاد نگران نباشید، برای شما هم حتما کار گیر خواهد آمد، اما بعد از اینکه که کفگیر به تهِ دیگ بخوره !! Big Grin
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
(2012-11-16 ساعت 12:00)ali234 نوشته:  
(2012-11-16 ساعت 11:25)leila20 نوشته:  ميگم ماها كه با تركيش ميريم، بارمونو استانبول بهمون تحويل ميدند يا نه؟

سلام من پرسیدم گفتند توی استانبول ،خودمون جابجا می کنیم بار رو .

دوستان من 2.5 ماهه اینجام ولی فکر کنم تو این مدت کم تونستم تجربیات مفیدی کسب کنم.
با توجه به قیمت دلار و شروع یه زندگی جدید و نداشتن کار (بلکه تا مدتها)بهتره از یه ایالتی که ارزونه شروع کنین مثل نوادا-تگزاس-پنسیلوانیا
چون کار پیدا کردن به این راحتی ها نیست.ما کالیفرنیا هستیم ولی به نظر من بهتر بود از تگزاس شروع میکردیم....

سلام . توی نوادا و پنسیلوانیا اوضاع کار بهتره؟ مثلا اگه با اجاره خونه و مخارج کمتر زمان بیشتری بخریم ولی درنهایت هیچ کاری هم پیدا نکنیم که فایده نداره .ما هم ورودمون کالیفرنیاست ولی خیلی نگران کار هستیم. یکی از فامیل های ما که کالیفرنیاست گفت اینجا کار به نسبت بیشتره و تنوع بیشتری هم داره روی همین اصل این تصمیم رو گرفتیم ولی کم کم داریم می ترسیم!Sad
با سلام دوست من با توجه به اين كه من در جند ماه أخير تجربه أقامت در سه إيالت أوكلاهما و تكزاس و نوادا رو داشتم بأيد خدمتون عرض كنم وضيت كار در دو إيالت اول اصلا خوب نبود من در تكزاس به مدت ١٠٥ ماه مشغول به كار هم شدم ولي مقدار برداختي بايين بود٠ البته قيمت أجاره خونه در اين دو ايالت اول بايين است وضيت كار و تحصيل در نوادا قابل مقايسه با تكزاس نيست تقريبا مقدار برداختي در نوادا دو برابر تكزاس است و من در عرض فقط دو هفته كار بيدا كردم هزينه خونه هم بايين تر از تكزاس است٠ من اقامت در شهر زيباي لاس و كاس رو توصيه ميكنم٠
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: sam11 ، parsush ، bayat_r ، shkhmo ، ASALI ، Saeedv13 ، ali234 ، Emad_L ، Tomas ، Orchin ، پرنیان90 ، ara1980 ، مانترا ، شهلا 1346
دوستا ن می شه لطفا بگین برای ثبت نام بچه ها در مدرسه نیاز به ارائه ترجمه مدارک تجصیلی شون مثل ریزنمره یا .... از اینجا هست یا خیر؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، shkhmo ، Saeedv13 ، ali234 ، Tomas
(2012-11-17 ساعت 22:44)Shezem نوشته:  ...باری، من هم نزدیک ۵ ماهه که كالیفرنیا هستم . کار هم در laguna Hills پیدا کرده‌ام که با خانه‌ام درست ۳۸ کیلومتر فاصله داره که اتفاقا هرروز از Irvine رد میشم. و هنگامی هم که خسته و کوفته از کار، در اتوبان به سمت خانه رانندگی می‌کنم، فکر اینکه در کشور فرصت‌های طلایی دارم زندگی می‌کنم، خستگیم را در می‌بره!! نمی‌دونم چرا خوشبین هستم به آینده، شاید اگه تلاش پیوسته کنم از اون فرصت طلایی ها، یکیش‌هم سراغ من بیاد! هروقت هم که دلم برای میهن عزیزم تنگ میشه، یه سر میرم فروشگاه های ایرانی و چند قلم کالای ایرانی می‌خرم ( مثل نون سنگک و شیرینی ایرانی، یا سبزی قرمه ) و اینجوری دلم باز میشه. و از اینکه در جنوب کالیفرنیا ، جایی که آب و هواش خود بهشت را برام میاره، خیلی خوشحال هستم، خب هر چیز خوشگل و خوبی، آسان به دست نمیاد.و تجربه‌ی مهاجرت قبلیم بهم میگه که، شهر و ایالت بزرگ، امکانات بیشتری هم داره و کار هم بالاخره گیر میاد . مهم اینه که استارتِ کار را از یه جایی باید زد.
اما من نمی‌دونم چرا واسه این‌همه مکزیکی که اینجا زندگی می‌کنند و بعضی‌هاشون حتی چند کلمه انگلیسی هم بلد نیستند و از اون بدتر، مثل ما گرین کارت هم ندارند، کار هست، ولی برای ایرانی‌ها نیست !!!؟؟؟

خلاصه بگم که، زیاد نگران نباشید، برای شما هم حتما کار گیر خواهد آمد، اما بعد از اینکه که کفگیر به تهِ دیگ بخوره !! Big Grin
موافقم و نقطه شروع میتونه خیلی مهم باشه.
یه کم هم باید کلاس ایرانی رو کنار گذاشت و دل به کار داد!
یکیو میشناسم که یه سال پیش با یه میلیارد تومن پول! (احتمالا با دلار هزار تومن که کلی پول میشه به دلار) اومده و الان تازه اومده و دنبال یاد گرفتنه که بره کار کنه!!
یا اون یکی دیگه 4 ساله اینجاس و وقتی دنبال کار میگرده میگه من میخوام تو یه جایی مدیر باشم! (چون فلان چیز خوندم) و خوب میشه حدس زد که بیکاره.
از اونورم دوست خود من که سه ساله اینجاس و خانومش اینجا درس میخوند و تازه کمتر از 6 ماهه که تونسته واسه گرین‌کارت اپلای کنه. کار و زندگیش رو رواله و خیلی هم راضی.
همین آدم وقتی اومده بود و اجازه کار هم نداشت! با توجه به داشتن لیسانس الکترونیک و داشتن شرکت در ایران کار ساختمونی هم میکرد (کار که عار نیست) و میدونید که کار سیاه کردن درآمدش خیلی پایینه.
حواسمون باشه کی هستیم اما واسه کار کردن اینکه چی بودیم درد زیادی دوا نمیکنه.

(2012-11-18 ساعت 01:11)mrr777 نوشته:  دوستا ن می شه لطفا بگین برای ثبت نام بچه ها در مدرسه نیاز به ارائه ترجمه مدارک تجصیلی شون مثل ریزنمره یا .... از اینجا هست یا خیر؟
ما برای ثبت نام دبیرستان "گرید 9" آخرین مدرک سوم راهنمایی + ریزنمرات رو ترجمه کردیم و آوردیم
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: reza6966 ، sam11 ، ghorbat ، apoornaki ، کیانا ، Shezem ، bayat_r ، shkhmo ، M.Haghighi ، Saeedv13 ، ali234 ، Emad_L ، Tomas ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1 ، houmanes ، mrr777 ، alis60 ، ara1980
(2012-11-17 ساعت 22:44)Shezem نوشته:  

باری، من هم نزدیک ۵ ماهه که كالیفرنیا هستم . کار هم در laguna Hills پیدا کرده‌ام که با خانه‌ام درست ۳۸ کیلومتر فاصله داره که اتفاقا هرروز از Irvine رد میشم. و هنگامی هم که خسته و کوفته از کار، در اتوبان به سمت خانه رانندگی می‌کنم، فکر اینکه در کشور فرصت‌های طلایی دارم زندگی می‌کنم، خستگیم را در می‌بره!! نمی‌دونم چرا خوشبین هستم به آینده، شاید اگه تلاش پیوسته کنم از اون فرصت طلایی ها، یکیش‌هم سراغ من بیاد! هروقت هم که دلم برای میهن عزیزم تنگ میشه، یه سر میرم فروشگاه های ایرانی و چند قلم کالای ایرانی می‌خرم ( مثل نون سنگک و شیرینی ایرانی، یا سبزی قرمه ) و اینجوری دلم باز میشه. و از اینکه در جنوب کالیفرنیا ، جایی که آب و هواش خود بهشت را برام میاره، خیلی خوشحال هستم، خب هر چیز خوشگل و خوبی، آسان به دست نمیاد.و تجربه‌ی مهاجرت قبلیم بهم میگه که، شهر و ایالت بزرگ، امکانات بیشتری هم داره و کار هم بالاخره گیر میاد . مهم اینه که استارتِ کار را از یه جایی باید زد.

shezem جان نقل قول از مطلبت زدم تا یادآوری کنم که دوتا از جمله هات رو باید با طلا نوشت:

1) هروقت هم که دلم برای میهن عزیزم تنگ میشه، یه سر میرم فروشگاه های ایرانی و چند قلم کالای ایرانی می‌خرم ( مثل نون سنگک و شیرینی ایرانی، یا سبزی قرمه ) و اینجوری دلم باز میشه.

من و دوستمم هر وقت کلافه و دلتنگ میشیم راه میفتیم میریم فروشگاه ایرانی و خرید میکنیم، اتفاقا کنارش یه نون بربری هم هست که به همون خوشمزگی نون بربری های ایرانه و حسابی لذت میبریم و شیر و کامپلکس و کره بادام زمینی و نوتلا هم نتونسته مارو وسوسه کنه که از صبحانه نون پنیر چایی خودمون دست برداریم. چند وقت پیشم قلیونی گرفتیم و شبا میشینیم پای آهنگای رادیو جوان و قلیون میکشیم، میدونیم روزای سختیه ولی ازش لذت میبریم چون میدونیم که قرار نیست همیشه اینطور بمونه و اوضاع درست میشه و این روزها برامون خاطره میشه و در آینده حسرت نیمساعت رو میخوریم که بتونیم وقت بزاریم و کنار هم تجدید خاطره کنیم.

2) زیاد نگران نباشید، برای شما هم حتما کار گیر خواهد آمد، اما بعد از اینکه که کفگیر به تهِ دیگ بخوره !!

این قضیه خوردن کفگیر به ته دیگ و پیدا شدن کار باعث شده که من به قانون مورفی ایمان بیارم Big Grin این حرفی که shezem جان زد واقعا مهمه و بهش توجه کنید، تا وقتی که پولتون ته نکشیده جدی دنبال کار نمیگردید. اینو به عینه دیدم، خیلی از بچه هایی که اینجا باشون آشنا شدم درست در زمانی که حسابشون به نزدیک 1000 دلار رسیده کار پیدا کرده بودن، این نشون میده که کار همیشه بوده، منتها حساب بانکی و از جیب خوردن شکم سیری میاره و آدم درست دنبال کار نمیگرده.
سلام
نميدونم سؤالي كه ميخوام بپرسم اينجا قبلاً مطرح شده يا نه؟تا اونجايي كه خوندم نديدم،اگر هم بوده ببخشيد كه مجدد ميپرسم!
كساني كه برنده ميشن حتماً بايد براي زندگي به امريكا برن يا ميتونن فقط گرين گارت بگيرن و برگردن ايران؟اگر ميشه اين كار رو كرد چه شرايطي داره؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Tomas ، moesa7 ، Shezem
(2012-11-18 ساعت 09:05)اليس نوشته:  سلام
نميدونم سؤالي كه ميخوام بپرسم اينجا قبلاً مطرح شده يا نه؟تا اونجايي كه خوندم نديدم،اگر هم بوده ببخشيد كه مجدد ميپرسم!
كساني كه برنده ميشن حتماً بايد براي زندگي به امريكا برن يا ميتونن فقط گرين گارت بگيرن و برگردن ايران؟اگر ميشه اين كار رو كرد چه شرايطي داره؟

شما وقتی کارت رو گرفتی میتونی برگردی اما بیشتر از 6 ماه نباید خارج از آمریکا باشی..
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، shkhmo ، parsush ، moesa7 ، Shezem
(2012-11-18 ساعت 09:05)اليس نوشته:  سلام

با سلام
در تاپیک "بحث شیزین رفت و آمد به امریکا" تمامی حالت های ممکن مورد بحث قرار گرفته .در صورتیکه بعد از مطالعه تاپیک هنوز سئوالی باقی بود ، مطرح بفرمائید.
با تشکر

تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، .wall street ، shkhmo ، Ali Sepehr ، parsush ، moesa7 ، Shezem ، ara1980 ، Saiban
(2012-11-18 ساعت 06:02)3rip نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 22:44)Shezem نوشته:  

shezem جان نقل قول از مطلبت زدم تا یادآوری کنم که دوتا از جمله هات رو باید با طلا نوشت:

1) هروقت هم که دلم برای میهن عزیزم تنگ میشه، یه سر میرم فروشگاه های ایرانی و چند قلم کالای ایرانی می‌خرم ( مثل نون سنگک و شیرینی ایرانی، یا سبزی قرمه ) و اینجوری دلم باز میشه.

من و دوستمم هر وقت کلافه و دلتنگ میشیم راه میفتیم میریم فروشگاه ایرانی و خرید میکنیم، اتفاقا کنارش یه نون بربری هم هست که به همون خوشمزگی نون بربری های ایرانه و حسابی لذت میبریم و شیر و کامپلکس و کره بادام زمینی و نوتلا هم نتونسته مارو وسوسه کنه که از صبحانه نون پنیر چایی خودمون دست برداریم. چند وقت پیشم قلیونی گرفتیم و شبا میشینیم پای آهنگای رادیو جوان و قلیون میکشیم، میدونیم روزای سختیه ولی ازش لذت میبریم چون میدونیم که قرار نیست همیشه اینطور بمونه و اوضاع درست میشه و این روزها برامون خاطره میشه و در آینده حسرت نیمساعت رو میخوریم که بتونیم وقت بزاریم و کنار هم تجدید خاطره کنیم.

2) زیاد نگران نباشید، برای شما هم حتما کار گیر خواهد آمد، اما بعد از اینکه که کفگیر به تهِ دیگ بخوره !!

این قضیه خوردن کفگیر به ته دیگ و پیدا شدن کار باعث شده که من به قانون مورفی ایمان بیارم Big Grin این حرفی که shezem جان زد واقعا مهمه و بهش توجه کنید، تا وقتی که پولتون ته نکشیده جدی دنبال کار نمیگردید. اینو به عینه دیدم، خیلی از بچه هایی که اینجا باشون آشنا شدم درست در زمانی که حسابشون به نزدیک 1000 دلار رسیده کار پیدا کرده بودن، این نشون میده که کار همیشه بوده، منتها حساب بانکی و از جیب خوردن شکم سیری میاره و آدم درست دنبال کار نمیگرده.

با سلام
دوستان عزیز ضمن تشکر از مطالب شما جا داره در تکمیل این مطالب به این جمله معروف از William Ernest Henley که نلسون ماندلا به شدت تحت تاثیر آن در دوران زندان بوده است اشاره کنم :
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه
تشکر کنندگان: 3rip ، Shezem ، ali234 ، Emad_L ، sam11 ، Tomas ، houmanes ، pr.kia ، .wall street ، shkhmo ، sima s ، به گل ، mojtaba_k ، MAHDI2012 ، moesa7 ، ara1980
(2012-11-17 ساعت 09:24)farsin نوشته:  سلام ببخشيد من سوال دارم:
1. من با تركيش دارم ميرم ببخشيد بارهامو كه من تحويل بدم تهران ديگه لوس انجلس تحويل ميگيرم؟
يعني استانبول نيازي به تحويل نيست؟
2. اگر كسي با تركيش رفته ميشه لطفا حدودا مسيري كه يايد واسه ترانزيت رفت رو بگه؟چون زمان بين پروازها كمه
متشكرم

سلام دوست من. ما يك ماه پيش با تركيش رفتيم و برگشتيم. بار هامون رو تو لوس آنجلس تحويل گرفتيم. خيلي راحت بود. ولي 2 ساعت و نيم فاصله بين پرواز ما بود كه خيلي كم بود و ما بدو بدو رفتيم تا به گيت بعدي رسيديم. از اطلاعات محل گيت را پرسيديم شما كافي است بليط تون را نشان بديد تا محل گيت را بهتون نشان بدهند. البته در تركيه 4 جا پاس شما را چك مي كنند كه براي همين بلافاصله كه از هواپيما اول پياده شديد برويد دنبال گيت پرواز دوم.
باز هم سوالي بود در خدمتم
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: bayat_r ، gol1 ، .wall street ، Shezem ، honestly2002 ، ali234 ، etefag ، sam11 ، Tomas ، shkhmo ، Orchin ، mojtaba_k ، پدی ، Emad_L ، moesa7 ، پرنیان90 ، ara1980 ، مانترا
با سلام به دوستان
اگر سوال تکراری ببخشید
در فرودگاه مقصد ما که واشنگتن است به پسته و بادام گیر میدهند یا کاری ندارند
ما کلی سوقاطی داریم میبریم لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: .wall street ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، moesa7 ، azadeh212 ، ara1980
(2012-11-19 ساعت 00:50)babak4835 نوشته:  با سلام به دوستان
اگر سوال تکراری ببخشید
در فرودگاه مقصد ما که واشنگتن است به پسته و بادام گیر میدهند یا کاری ندارند
ما کلی سوقاطی داریم میبریم لطفا راهنمایی کنید
سلام
ما از فرودگاه dulles واشنگتن وارد شدیم و قشنگ آجیلی که داشتیم رو بررسی کرد حتی تخمه داشت ولی خوب خام نبود آجیل شور بود و اصلا هیچی نگفت.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
تشکر کنندگان: .wall street ، 3rip ، shkhmo ، bayat_r ، Tomas ، ali234 ، hadiseh.t ، Orchin ، mojtaba_k ، pr.kia ، sam11 ، Emad_L ، a.r.a.s.h1 ، ara1980
سلام
ما جمعه به مقصد سن خوزه پرواز می کنیم امیدوارم همه چیز خوب پیش بره رسیدیم تجر بیاتم را می نویسم برامون دعا کنید.برای همه ارزوی موفقیت دارم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amir82 ، .wall street ، hasti_banoo ، ali234 ، MAHDI2012 ، Tomas ، bayat_r ، pr.kia ، کیانا ، Emad_L ، shkhmo ، parsush ، a.r.a.s.h1 ، msi ، majid89 ، پرنیان90 ، ara1980
(2012-11-19 ساعت 17:41)mojtaba_k نوشته:  سلام
ما جمعه به مقصد سن خوزه پرواز می کنیم امیدوارم همه چیز خوب پیش بره رسیدیم تجر بیاتم را می نویسم برامون دعا کنید.برای همه ارزوی موفقیت دارم

بارالها ! دوست مهاجرسرایی ما mojtaba_k و اهل و عیال مربوطه را ، سالم و تندرست به مدینه سن خوزه برسان و بلاها را از ایشان دور بگردان !!
باشد که چک‌ویزا و وارسی چمدان‌ها آسان صورت گیرد و افسر مربوطه گیرِ الکی ندهد !!
آمین !

این هم دعایی که خواسته بودی! دیگه خیالت راحت باشه !!
( سوغاتی من فراموش نشه Big Grin )
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، .wall street ، nahid.t ، ali234 ، vroom ، MAHDI2012 ، Tomas ، bayat_r ، 3rip ، sam11 ، کیانا ، Emad_L ، shkhmo ، parsush ، a.r.a.s.h1 ، ara1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان