موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-20 ساعت 15:11)ali234 نوشته: (2012-11-20 ساعت 04:30)alexander نوشته: سلام دوستان
من هم خواستم یک خبری از حال و روزمون بدم
در حال حاضر همچنان بعد از 2 ماه ونیم بیکاریم واز جیب خرج می کنیم دعا کنید یکی از ما لااقل کار بگیره
(محل اقامت لس آنجلس)
به امید موفقیت همه دوستان
ما از ته دل دعا کردیم. شما موفق باشید و زودتر کارپیدا کنید مایه دلگرمی ماهاست که پشت سرتون داریم میایم.
سلام دوستان خوبم
واقعا ممنون که برای ما دعا کردید باور کنید بعد از گذاشتن پست کار ما درست شد خدا را شکر شوهرم کار گرفت دیروز هم اولین روز را رفت.
کار تپلی نیست که فکر کنیدا ولی از هیچ چی خیلی خیلی بهتره
از همگیتون به خاطر انرژی های مثبتتون سپاسگذارم
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-21 ساعت 08:41)jordanir نوشته: امروز رفتیم مهدکودک نزدیک خونه. هفته ای ۱۸۵ دلار.
خوب بود.
سرویس رایگان هم داشت برای کسانی که بچشون مدرسه است بعد از مدرسه برداره.
در ضمن free vpk هم داره.
گفتم برای بچه دارها شاید براشون مهم باشه.
من نمی دونم شما کجا هستید ولی بگردید حتما مهدکودک رایگان هم پیدا می کنید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-22 ساعت 10:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-22 ساعت 10:26 توسط behina.)
سلام دوستان. ما امروز یک ماه هست که وارد ایالت آریزونا (توسان) شدیم. اطلاعات خودمون را براتون مینویسم شاید براتون مفید باشه. فردای روزی که رسیدیم به اداره سوشیال مراجعه کردیم که گفتند هنوز پرونده ای برای شما تشکیل نشده که همون لحظه برای من وهمسرم و دو فرزندم 4 تا فرم پرکردند و گفتند که دو روز بعد میتونید شماره سوشیال را بگیرید و کارتهای سوشیال هم درست یک هفته بعد برامون فرستادند. بعد از 13 روز نامه ولکام و بعد از 16 روز گرین کارتهامون اومد که خیلی تعجب کردیم و انتظار داشتیم یک ماهه بیاد. بعد از 8 روز که خونه یکی از اقوام بودیم تونستیم یک اپارتمان دو خوابه 100 متری بسیار تمیز ماهی 800 دلار اجاره کنیم که البته پول آب و برق هم روی اجاره هست. ماشین هم به صورت قستی خریدیم که ماهی 350 دلار شده و برای بیمه ماشین هم ماهی 130 دلار میدیم که البته کاورینگ بیشتری گرفتیم برای بیمه. هزینه دو خط تلفن همراه را هم با بیمه هاشون ماهی 100 دلار میدیم. برای تمام کانالهای تلویزیون و خط اینترنت هم ماهی 100 دلار. خلاصه اول کاری یک سری هزینه های ثابت وجود داره که مجبوری با چند دلار بالا و پایین پرداختشون کنی. دختر 10 ساله و پسر 16 ساله ام را هم مدارس دولتی ثبت نام کردیم که فوق العاده عالی هستن. با اینکه دخترم زبان نمیدونست و از وسط سال وارد مدرسه شد خیلی خوب برخورد کردن و در مدت 3 هفته که دخترم به مدرسه میره خیلی خوب میتونه ارتباط برقرار کنه. گواهی نامه رانندگی ما را قبول نکردن و گفتند که باید هم تو شهری و هم آیین نامه امتحان بدید که کتابشو رایگان دادند و توی یک روز هم آیین نامه و هم توی شهری امتحان دادیم و خوشبختانه قبول شدیم و ظرف مدت یک ساعت گواهینامه صادرشد. گواهینامه اینجا حکم یک آیدی کارت معتبر داره. در بانک wells fargo هم حساب باز کردیم که دبیت کارت و یک کردیت کارت برامون صادر کردن. البته چون سابقه ای نداشتیم 1000 دلار از پول خودمون برداشتن و یک کردیت 1000 دلاری دادن که اگر خوب کار کنیم و پرداختها را به موقع انجام بدیم بعد از یه مدت 1000 دلار را به ما برمیگردونند و کردیت دیگری صادر خواهد شد. ضمنا بیشتر لوازم برقی و لوازم خونه را از فروشگاه والمارت گرفتیم که ارزون هست چینی هستن ولی خیلی با کیفیت تر از اجناس چینی داخل ایران میباشد مثلا جارو برقی 45 دلار سشوار 16 دلار و اتو 25 دلار و.... هنوز کار پیدا نکردیم. البته دوهفته هست که دنبال کار هستیم اگر کسی سایت کاریابی خوبی را میشناسه لطفا معرفی کنه.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسانی که قصد تهیه ارز را دارند سریعا اقدام کنند مابقی را خودتان تحقیق کنید.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای پیدا کردن شغل از این سایت استفاده کنید:
http://www.job-street.com/
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-23 ساعت 03:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-24 ساعت 13:41 توسط .wall street.)
سلام دوستان
ما نیم ساعت پیش رسیدیم پرتلند اورگان
تا کنون که اتفاق خاصی پیش نیومده و همه چی خوب بود. فقط متاسفانه چندین کنسرو خورشت داشتیم و برنج نیمه که نگذاشتن بیاریم. رفتار طرف خوب بود و گفت چون از ایران هستید قانون میگه این مواد رو نمیشه آورد اگر از جای دیگه بودید کنسرو مشکلی نبود. به هر حال الان هتلی هستم که قبلا رزرو کردیم با شبی 54 دلار. اینترنت هم داخل هتل هست و چون من کمی خسته هستم گفتم فعلا یک عرض ادبی بکنم بعد بیشتر مینویسم.در ضمن کنسرو عدس پلو و مشابه هم داشتیم که ایرادی نگرفتن.
فعلا بای
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 03:37).wall street نوشته: سلام دوستان
ما نیم ساعت پیش رسیدیم پرتلند اورگان
تا کنون که اتفاق خاصی پیش نیومده و همه چی خوب بود. فقط متاسفانه چندین کنسرو خورشت داشتیم و برنج نیمه که نگذاشتن بیاریم. رفتار طرف خوب بود و گفت چون از ایران هستید قانون میگه این مواد رو نمیشه آورد اگر از جای دیگه بودید کنسرو مشکلی نبود. به هر حال الان هتی هستم که قبلا رزرو کردیم با شبی 54 دلار. اینترنت هم داخل هتل هست و چون من کمی خسته هستم گفتم فعلا یک عرض ادبی بکنم بعد بیشتر مینویسم.در ضمن کنسرو عدس پلو و مشابه هم داشتیم که ایرادی نگرفتن.
فعلا بای
رسیدن بخیر خدارو شکر که بدون مشکل خاصی رسیدین
ما کنسرو ایرانی و برنج با خودمون برده بودیم اصلا ایرادی نگرفتن احتمالا چون ما از ایران نرفته بودیم چیزی نگفتن چون تقریبا همزمان با ما یکی از دوستان از ایران رفته بود لوس آنجلس برنج رو ازشون گرفتن و نذاشتن ببرن
به هرحال انشاالله که در انجام بقیه کارها موفق باشید و سریع و بدون مشکل کارهاتون پیش بره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عریز اطلاع دارید قیمت بلیت از مشهد یا تهران به لوس آنجلس بعد از این تغییر شدید نرخ ها در ایران به کجا رسیده ؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 17:41)yashaaa نوشته: دوستان عریز اطلاع دارید قیمت بلیت از مشهد یا تهران به لوس آنجلس بعد از این تغییر شدید نرخ ها در ایران به کجا رسیده ؟
تو سایت هواپیمایی مورد نظرتون چک کنید قیمت به دلار * 2450 (حدودا چون کلاس پرواز های ارزون تر ممکنه برای آژانس ها باز باشه)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015