کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-11-20 ساعت 15:11)ali234 نوشته:  
(2012-11-20 ساعت 04:30)alexander نوشته:  سلام دوستان
من هم خواستم یک خبری از حال و روزمون بدم
در حال حاضر همچنان بعد از 2 ماه ونیم بیکاریم واز جیب خرج می کنیم دعا کنید یکی از ما لااقل کار بگیره
(محل اقامت لس آنجلس)
به امید موفقیت همه دوستان

ما از ته دل دعا کردیم. شما موفق باشید و زودتر کارپیدا کنید مایه دلگرمی ماهاست که پشت سرتون داریم میایم.

سلام دوستان خوبم
واقعا ممنون که برای ما دعا کردید باور کنید بعد از گذاشتن پست کار ما درست شد خدا را شکر شوهرم کار گرفت دیروز هم اولین روز را رفت.
کار تپلی نیست که فکر کنیدا ولی از هیچ چی خیلی خیلی بهتره
از همگیتون به خاطر انرژی های مثبتتون سپاسگذارم
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
(2012-11-21 ساعت 08:41)jordanir نوشته:  امروز رفتیم مهدکودک نزدیک خونه. هفته ای ۱۸۵ دلار.
خوب بود.
سرویس رایگان هم داشت برای کسانی که بچشون مدرسه است بعد از مدرسه برداره.
در ضمن free vpk هم داره.
گفتم برای بچه دارها شاید براشون مهم باشه.

من نمی دونم شما کجا هستید ولی بگردید حتما مهدکودک رایگان هم پیدا می کنید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: behina ، ali234 ، mgolchin13 ، shkhmo ، Tomas ، sam11
سلام دوستان. ما امروز یک ماه هست که وارد ایالت آریزونا (توسان) شدیم. اطلاعات خودمون را براتون مینویسم شاید براتون مفید باشه. فردای روزی که رسیدیم به اداره سوشیال مراجعه کردیم که گفتند هنوز پرونده ای برای شما تشکیل نشده که همون لحظه برای من وهمسرم و دو فرزندم 4 تا فرم پرکردند و گفتند که دو روز بعد میتونید شماره سوشیال را بگیرید و کارتهای سوشیال هم درست یک هفته بعد برامون فرستادند. بعد از 13 روز نامه ولکام و بعد از 16 روز گرین کارتهامون اومد که خیلی تعجب کردیم و انتظار داشتیم یک ماهه بیاد. بعد از 8 روز که خونه یکی از اقوام بودیم تونستیم یک اپارتمان دو خوابه 100 متری بسیار تمیز ماهی 800 دلار اجاره کنیم که البته پول آب و برق هم روی اجاره هست. ماشین هم به صورت قستی خریدیم که ماهی 350 دلار شده و برای بیمه ماشین هم ماهی 130 دلار میدیم که البته کاورینگ بیشتری گرفتیم برای بیمه. هزینه دو خط تلفن همراه را هم با بیمه هاشون ماهی 100 دلار میدیم. برای تمام کانالهای تلویزیون و خط اینترنت هم ماهی 100 دلار. خلاصه اول کاری یک سری هزینه های ثابت وجود داره که مجبوری با چند دلار بالا و پایین پرداختشون کنی. دختر 10 ساله و پسر 16 ساله ام را هم مدارس دولتی ثبت نام کردیم که فوق العاده عالی هستن. با اینکه دخترم زبان نمیدونست و از وسط سال وارد مدرسه شد خیلی خوب برخورد کردن و در مدت 3 هفته که دخترم به مدرسه میره خیلی خوب میتونه ارتباط برقرار کنه. گواهی نامه رانندگی ما را قبول نکردن و گفتند که باید هم تو شهری و هم آیین نامه امتحان بدید که کتابشو رایگان دادند و توی یک روز هم آیین نامه و هم توی شهری امتحان دادیم و خوشبختانه قبول شدیم و ظرف مدت یک ساعت گواهینامه صادرشد. گواهینامه اینجا حکم یک آیدی کارت معتبر داره. در بانک wells fargo هم حساب باز کردیم که دبیت کارت و یک کردیت کارت برامون صادر کردن. البته چون سابقه ای نداشتیم 1000 دلار از پول خودمون برداشتن و یک کردیت 1000 دلاری دادن که اگر خوب کار کنیم و پرداختها را به موقع انجام بدیم بعد از یه مدت 1000 دلار را به ما برمیگردونند و کردیت دیگری صادر خواهد شد. ضمنا بیشتر لوازم برقی و لوازم خونه را از فروشگاه والمارت گرفتیم که ارزون هست چینی هستن ولی خیلی با کیفیت تر از اجناس چینی داخل ایران میباشد مثلا جارو برقی 45 دلار سشوار 16 دلار و اتو 25 دلار و.... هنوز کار پیدا نکردیم. البته دوهفته هست که دنبال کار هستیم اگر کسی سایت کاریابی خوبی را میشناسه لطفا معرفی کنه.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
(2012-11-22 ساعت 10:17)behina نوشته:  سلام دوستان. ما امروز یک ماه هست که وارد ایالت آریزونا (توسان) شدیم. اطلاعات خودمون را براتون مینویسم شاید براتون مفید باشه. فردای روزی که رسیدیم به اداره سوشیال مراجعه کردیم که گفتند هنوز پرونده ای برای شما تشکیل نشده که همون لحظه برای من وهمسرم و دو فرزندم 4 تا فرم پرکردند و گفتند که دو روز بعد میتونید شماره سوشیال را بگیرید و کارتهای سوشیال هم درست یک هفته بعد برامون فرستادند. بعد از 13 روز نامه ولکام و بعد از 16 روز گرین کارتهامون اومد که خیلی تعجب کردیم و انتظار داشتیم یک ماهه بیاد. بعد از 8 روز که خونه یکی از اقوام بودیم تونستیم یک اپارتمان دو خوابه 100 متری بسیار تمیز ماهی 800 دلار اجاره کنیم که البته پول آب و برق هم روی اجاره هست. ماشین هم به صورت قستی خریدیم که ماهی 350 دلار شده و برای بیمه ماشین هم ماهی 130 دلار میدیم که البته کاورینگ بیشتری گرفتیم برای بیمه. هزینه دو خط تلفن همراه را هم با بیمه هاشون ماهی 100 دلار میدیم. برای تمام کانالهای تلویزیون و خط اینترنت هم ماهی 100 دلار. خلاصه اول کاری یک سری هزینه های ثابت وجود داره که مجبوری با چند دلار بالا و پایین پرداختشون کنی. دختر 10 ساله و پسر 16 ساله ام را هم مدارس دولتی ثبت نام کردیم که فوق العاده عالی هستن. با اینکه دخترم زبان نمیدونست و از وسط سال وارد مدرسه شد خیلی خوب برخورد کردن و در مدت 3 هفته که دخترم به مدرسه میره خیلی خوب میتونه ارتباط برقرار کنه. گواهی نامه رانندگی ما را قبول نکردن و گفتند که باید هم تو شهری و هم آیین نامه امتحان بدید که کتابشو رایگان دادند و توی یک روز هم آیین نامه و هم توی شهری امتحان دادیم و خوشبختانه قبول شدیم و ظرف مدت یک ساعت گواهینامه صادرشد. گواهینامه اینجا حکم یک آیدی کارت معتبر داره. در بانک wells fargo هم حساب باز کردیم که دبیت کارت و یک کردیت کارت برامون صادر کردن. البته چون سابقه ای نداشتیم 1000 دلار از پول خودمون برداشتن و یک کردیت 1000 دلاری دادن که اگر خوب کار کنیم و پرداختها را به موقع انجام بدیم بعد از یه مدت 1000 دلار را به ما برمیگردونند و کردیت دیگری صادر خواهد شد. ضمنا بیشتر لوازم برقی و لوازم خونه را از فروشگاه والمارت گرفتیم که ارزون هست چینی هستن ولی خیلی با کیفیت تر از اجناس چینی داخل ایران میباشد مثلا جارو برقی 45 دلار سشوار 16 دلار و اتو 25 دلار و.... هنوز کار پیدا نکردیم. البته دوهفته هست که دنبال کار هستیم اگر کسی سایت کاریابی خوبی را میشناسه لطفا معرفی کنه.

سلام

لطفا در مورد توسان اگر تونستید اطلاعات بیشتری بدین

من تعریفشو شنیده بودم ولی تو اینترنت مطلبی راجع به نژادپرست بودن مردمش خوندم اینه که تصمیمم عوض شد میرم فونیکس
تشکر کنندگان: ali234 ، behina ، shkhmo ، Tomas ، hastizn ، sam11 ، ara1980
دوستان کسانی که قصد تهیه ارز را دارند سریعا اقدام کنند مابقی را خودتان تحقیق کنید.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: ali234 ، nahid.t ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، pr.kia ، sam11 ، ara1980
(2012-11-22 ساعت 04:24)alexander نوشته:  
(2012-11-21 ساعت 08:41)jordanir نوشته:  امروز رفتیم مهدکودک نزدیک خونه. هفته ای ۱۸۵ دلار.
خوب بود.
سرویس رایگان هم داشت برای کسانی که بچشون مدرسه است بعد از مدرسه برداره.
در ضمن free vpk هم داره.
گفتم برای بچه دارها شاید براشون مهم باشه.

من نمی دونم شما کجا هستید ولی بگردید حتما مهدکودک رایگان هم پیدا می کنید

خداروشکر که همسرتون کار پیدا کرد.. خیلی خوشحال شدیم. واقعا این پستها برای ما امید بخشه.

در مورد مهدکودک یادمه شما هم شهریه بالا می دادید. ایا مهد پابلیک توی لس انجلس پیدا کردید؟ راحت پیدا میشه ؟ این قضیه مهد خیلی برای ما مهمه چون میخوایم کلاس زبان بریم و دنبال کار بگردیم ، کوچولومون رو باید بزاریم مهد.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، MAHDI2012 ، payan ، sam11 ، ara1980 ، نازنین 932
دوستان برای پیدا کردن شغل از این سایت استفاده کنید:

http://www.job-street.com/
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: ali234 ، nahid.t ، 3rip ، Saeedv13 ، behina ، کیانا ، honey62 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، r_ent ، jordanir ، sam11 ، ara1980 ، SH1A2R3 ، مانترا
در مورد پیدا کردن شغل

ابتدا برای تمام فروشگاهها مثل walmart, Publix, mayc's,Home Depot, kroger, Target, Aldi, Mcdonald, burger king, Ross, big lot و غیره ... اپلیکیشن پر کنید، برای این کار باید به سایت خودشون مراجعه کنید. هر اپلیکیشن حدودا 40 دقیقه زمان میبره.
*اشتباه: منتظر بمونید تا باهاتون تماس بگیرند. (خیلی باید خوش شانس باشید که یکی از این فروشگاههایی که توش اپلیکیشن پر کردید با شما تماس بگیره، چون اکثرا خود کارمندانی که اونجا کار میکنند دوستان و آشنایان خودشون رو برای استخدام معرفی میکنند. البته این پارتی بازی نیست، خود این فروشگاهها بیشتر مایلند کسانی رو بگیرن که بتونن بهشون اعتماد کنند)

*صحیح: بعد از پر کردن اپلیکیشن به خود فروشگاهها مراجعه کنید و بگید که میخواید با منیجر اونجا صحبت کنید، و برای منیجر توضیح بدید که اپلیکیشن اینترنتی پر کردید و دنبال کار می گردید و خودتون رو مشتاق نشون بدید که دوست دارید براشون کار کنید. منیجر بهتون میگه اوکی اپلیکیشنتون رو میبینم. ولی باهاتون تماس نمیگیره. شما باید چند روز بعد دوباره مراجعه کنید و دوباره منیجر رو ببینید. برای چند هفته مرتب هر چند روز یکبار به فروشگاه مراجعه کنید و این کار رو تکرار کنید. توجه کنید که خیلی وقتها اینجور فروشگاهها استخدام نمیکنند و به نفر جدید احتیاج ندارند ولی وقتی منیجر میبینه یک نفر چقدر مشتاقه که باهاشون کار کنه استخدامش میکنند. اگر از این روش برید چلو خیلی راحت توی یکی از این فروشگاهها کار پیدا میکنید.

* دوستانی که تحصیلات بالا و رزومه قوی دارند : *
دوستانی که واقعا رزومه مناسبی دارن و دنبال کار میگردن توی سایت های کاریابی مثل همین job-streer که mansour عزیز گفت رزومه بزارن. حتما در سایت Monster و Linkdin رزومه خودشون رو بزارن. البته توجه کنید که با خودتون روراست باشید، خیلی از ماها شاید مدرک تحصیلی خوبی داشته باشیم و در ایران هم در یک شرکت پست خوبی داشتیم ، اما سواد فنی کافی نداشته باشیم، پس با خودمون تعارف نداشته باشیم و خود بزرگ بین نباشیم، چون اینجوری فقط وقت خودمون رو تلف خواهیم کرد. افشین توی یکی از پست هاش نکته خیلی خوبی رو گفت، وقتی توی Monster و linkdin رزومه گذاشتید اگر باهاتون تماس گرفتن یعنی رزومه خوبی دارید، معمولا یکی دو روز بعد سیل تماس های تلفنی با شما راه میفته، اما اگر بعد از چند روز دیدید هیچ تماسی با شما گرفته نشد بدونید که رزومه خوبی ندارید و صلاحیت کافی برای داشتن شغلی که دنبالش میگردید ندارید.

نکته خیلی خیلی خیلی مهم:
این دسته از دوستانی که تحصیلات عالی و رزومه قوی دارند هم حتما حتما برای پیدا کردن کار در فروشگاهها اپلیکیشن پر کنند و همون مراحل رو طی کنند و به محض پیدا شدن کار فروشگاهی حتی صندوقداری هم که باشه برن سر کار. چرا؟ اینجا هیچ شرکت معتبری مستقیما استخدام نمیکنه، پروسه پیدا کردن کار در یک شرکت معتبر فقط و فقط از طریق human resource ها انجام میشه و این اداره های کاریابی بسیار بسیار سختگیر تر از خود شرکت ها هستند. شما برای استخدام باید از چند مصاحبه ی چند لایه ای بگذرید، وقتی رزومه میزارید چندین کاریاب با شما تماس میگیرن و فقط در مورد سوابقتون سوال میپرسن، بعد اگر سابقه قوی داشتید باهاتون یه قرار تلفنی معین میکنند و دوباره باهاتون تماس میگیرن و شما رو وصل میکنند به نفر فنی خودشون و ازتون سوالات فنی میپرسن. خب میبینید که هیچ مصاحبه حضوری نیست و همه چیز از پشت تلفن یا اسکایپ انجام میشه.
یکی از سوالاتی که کاریاب ها از شما میپرسن اینه که سابقه کار در امریکا دارید یا نه؟ و میپرسن چند وقته در امریکا زندگی میکنید؟ خب بعضیاشون اگر بگید سابقه ای ندارم و تازه اومدم کلا قضیه رو منتفی میکنند. ولی بعضی دیگه شرایط شما رو درک میکنند که کسی که تازه اومده به این زودی ها کار پیدا نمیکنه و باز هم تلاش میکنند تا کاری مناسب براتون پیدا کنند.
میرسیم به این نکته که بهتون گفتم شماهم با تحصیلات عالی و رزومه قوی اول حتما حتما برید توی یک فروشگاه کار کنید و دلیلش هم همین کاریاب ها هستند. وقتی کاریاب از شما میپرسه سابقه کار در امریکا دارید یا خیر، منظورش سابقه کار در شغل مرتبط نیست، منظورش اینه که میخواد ببینه شما فرد قابل اعتمادی از نظر کاری هستید که قبلا جایی شما رو برای کار استخدام کرده باشه یا نه؟ براش مهم نیست شما در Microsoft استخدام شده باشی یا در Walmart، اون فقط میخواد بدونه کسی قبلا به شما اعتماد کرده که استخدامتون کرده باشه؟
متاسفانه خیلی از بچه ها به امید پیدا کردن کار مرتبط با رشته شون چندین ماه بیکار میمونن، و کاریاب ها هم وقتی تماس میگیرن و میپرسن که چند ماهه وارد امریکا شدید؟ وقتی میبینن شما چند ماهه در این کشور هستید و حتی یه فروشگاه کوچک هم حاضر نشده شما رو استخدام کنه دلیلی نمیبینن که پیشنهاد شغل در یک شرکت معتبر رو با شما مطرح کنه (اون نمیدونه که شما خودتون نخواستید توی فروشگاه کار کنید، حتی اگر خودتون هم این قضیه رو بگید باور نمیکته، چون اینجا اعتقاد دارن که یه مهاجر همیشه سلسله مراتب رو باید بگذرونه و از کارهای کوچک ، با ساعت کاری کم و دسمزد پایین شروع میکنه)
اما اگر شما در یک فروشگاه مشغول به کار باشید وقتی باهاتون تماس میگیرن و میفهمن که شما سر یک کار هستید، به راحتی آب خوردن ظرف مدت کوتاهی یکی از شغل های مورد نظرتون نصیبتون میشه. خیلی ها میپرسن خب وقتی ما توی یه فروشگاه کار میکنیم نمیتونیم یکدفعه کارمونو ول کنیم و بریم سر یک کار دیگه، برای سابقمون بد میشه. این یک باور غلطه، اینجا از قدیمی تر ها هم که بپرسید میبینید که این کار کاملا باب هست و خب منطقیه که یک نفر به خاطر پیشنهاد کاری بهتر کار فعلیشو رها کنه . و اینکه میگن باید از قبل اطلاع بدی فقط جنبه انسانی داره، وگرنه هیچ قانونی نداره.

بابت پست طولانیم از همه دوستان معذرت میخوام. یک نکته دیگه هم بگم برای دوستان و دیگه تمام میکنم، توی اینترنت حداقل و حداکثر دستمزد شغل مورد نظرتون در شهر و ایالت محل زندگیتون رو پیدا کنید و بدونید که میانگین دستمزد برای شغلی که شما دنبالش هستید چقدره. کاریاب ها هیچوقت به شما در مورد شغلی که به خاطرش بهتون زنگ زدن اطلاعاتی نمیده ، مثلا نمیاد بگه شرکت X برای سمت X با دستمز X دنبال نفر میگرده، فقط زنگ میزنه از شما میپرسه چقدر دستمزد مد نظرته؟ اگر جواب شما یکی از گزینه های " برام حقوقش مهم نیست، فقط میخوام کار کنم" و "نمیدونم" و جوابای اینچنینی باشه ، یا دستمزد پایینی بگید مطمعن باشید که اون شغل رو از دست میدید. اینجا بالعکس ایران با شنیدن این جملات خوشحال نمیشن، اینجا میزان دستمزد درخواستی شما رو به عنوان معیار اعتماد به نفس شما و قدرت فنی شما میدونن (هرچه دستمزد پیشنهادیتون کمتر باشه، یعنی بار فنی کمتری دارید). بارها دیدم که دوست من وقتی دست مزد پایین رو میگفت، اون کاریاب جواب میداد که متاسفم این حقوقی که شما میخواید خیلی پایین تر از چیزیه که مد نظر ماست.

موفق باشید و امیدوارم شغل های خوشگل خوشگل گیرتون بیاد Big Grin
(2012-11-22 ساعت 13:49)gbtm نوشته:  
(2012-11-22 ساعت 10:17)behina نوشته:  سلام دوستان. ما امروز یک ماه هست که وارد ایالت آریزونا (توسان) شدیم. اطلاعات خودمون را براتون مینویسم شاید براتون مفید باشه. فردای روزی که رسیدیم به اداره سوشیال مراجعه کردیم که گفتند هنوز پرونده ای برای شما تشکیل نشده که همون لحظه برای من وهمسرم و دو فرزندم 4 تا فرم پرکردند و گفتند که دو روز بعد میتونید شماره سوشیال را بگیرید و کارتهای سوشیال هم درست یک هفته بعد برامون فرستادند. بعد از 13 روز نامه ولکام و بعد از 16 روز گرین کارتهامون اومد که خیلی تعجب کردیم و انتظار داشتیم یک ماهه بیاد. بعد از 8 روز که خونه یکی از اقوام بودیم تونستیم یک اپارتمان دو خوابه 100 متری بسیار تمیز ماهی 800 دلار اجاره کنیم که البته پول آب و برق هم روی اجاره هست. ماشین هم به صورت قستی خریدیم که ماهی 350 دلار شده و برای بیمه ماشین هم ماهی 130 دلار میدیم که البته کاورینگ بیشتری گرفتیم برای بیمه. هزینه دو خط تلفن همراه را هم با بیمه هاشون ماهی 100 دلار میدیم. برای تمام کانالهای تلویزیون و خط اینترنت هم ماهی 100 دلار. خلاصه اول کاری یک سری هزینه های ثابت وجود داره که مجبوری با چند دلار بالا و پایین پرداختشون کنی. دختر 10 ساله و پسر 16 ساله ام را هم مدارس دولتی ثبت نام کردیم که فوق العاده عالی هستن. با اینکه دخترم زبان نمیدونست و از وسط سال وارد مدرسه شد خیلی خوب برخورد کردن و در مدت 3 هفته که دخترم به مدرسه میره خیلی خوب میتونه ارتباط برقرار کنه. گواهی نامه رانندگی ما را قبول نکردن و گفتند که باید هم تو شهری و هم آیین نامه امتحان بدید که کتابشو رایگان دادند و توی یک روز هم آیین نامه و هم توی شهری امتحان دادیم و خوشبختانه قبول شدیم و ظرف مدت یک ساعت گواهینامه صادرشد. گواهینامه اینجا حکم یک آیدی کارت معتبر داره. در بانک wells fargo هم حساب باز کردیم که دبیت کارت و یک کردیت کارت برامون صادر کردن. البته چون سابقه ای نداشتیم 1000 دلار از پول خودمون برداشتن و یک کردیت 1000 دلاری دادن که اگر خوب کار کنیم و پرداختها را به موقع انجام بدیم بعد از یه مدت 1000 دلار را به ما برمیگردونند و کردیت دیگری صادر خواهد شد. ضمنا بیشتر لوازم برقی و لوازم خونه را از فروشگاه والمارت گرفتیم که ارزون هست چینی هستن ولی خیلی با کیفیت تر از اجناس چینی داخل ایران میباشد مثلا جارو برقی 45 دلار سشوار 16 دلار و اتو 25 دلار و.... هنوز کار پیدا نکردیم. البته دوهفته هست که دنبال کار هستیم اگر کسی سایت کاریابی خوبی را میشناسه لطفا معرفی کنه.

سلام

لطفا در مورد توسان اگر تونستید اطلاعات بیشتری بدین

من تعریفشو شنیده بودم ولی تو اینترنت مطلبی راجع به نژادپرست بودن مردمش خوندم اینه که تصمیمم عوض شد میرم فونیکس

سلام. توسان شهر با آرامش و خوبی هست.توی این یک ماه هیچ چیزی از نژاد پرستی ما ندیدیم و برخوردهای مردم بسیار محترمانه هست.دانشگاه خیلی بزرگ و معروفی به نام university of arizona داره که حدود 50 هزار دانشجو از نقاط مختلف دنیا داره. و کلا چون شهر دانشجویی حساب میشه هزینه زندگی در این شهر پایین هست البته از اجاره ای که من نوشتم میتونید پایین تر هم پیدا کنید. فقط اینکه چون شهر صنعتی نیست و کارخانه جات کمی داره پیدا کردن شغل فنی مشکل هست. به نظر من فینیکس انتخاب بهتری میباشد و بزرگتر از توسان میباشد.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: کیانا ، Orchin ، bayat_r ، Emad_L ، shkhmo ، gbtm ، Tomas ، .wall street ، r_ent ، jordanir ، payan ، sam11 ، ara1980
(2012-11-20 ساعت 04:30)alexander نوشته:  سلام دوستان
من هم خواستم یک خبری از حال و روزمون بدم
در حال حاضر همچنان بعد از 2 ماه ونیم بیکاریم واز جیب خرج می کنیم دعا کنید یکی از ما لااقل کار بگیره
(محل اقامت لس آنجلس)
به امید موفقیت همه دوستان

دوست عزیزامیدوارم زودزودموفق بشوی
ولی برای پیداکردن کارچکارهایی کردی؟واگراشکالی نداردکارتون چی میباشد؟
ممنونم
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: bayat_r ، Emad_L ، shkhmo ، Tomas ، .wall street ، r_ent ، payan ، behzad7 ، sam11 ، ara1980
سلام دوستان
ما نیم ساعت پیش رسیدیم پرتلند اورگان
تا کنون که اتفاق خاصی پیش نیومده و همه چی خوب بود. فقط متاسفانه چندین کنسرو خورشت داشتیم و برنج نیمه که نگذاشتن بیاریم. رفتار طرف خوب بود و گفت چون از ایران هستید قانون میگه این مواد رو نمیشه آورد اگر از جای دیگه بودید کنسرو مشکلی نبود. به هر حال الان هتلی هستم که قبلا رزرو کردیم با شبی 54 دلار. اینترنت هم داخل هتل هست و چون من کمی خسته هستم گفتم فعلا یک عرض ادبی بکنم بعد بیشتر مینویسم.در ضمن کنسرو عدس پلو و مشابه هم داشتیم که ایرادی نگرفتن.
فعلا بای
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
(2012-11-23 ساعت 03:37).wall street نوشته:  سلام دوستان
تا کنون که اتفاق خاصی پیش نیومده و همه چی خوب بود. فقط متاسفانه چندین کنسرو خورشت داشتیم و برنج نیمه که نگذاشتن بیاریم. رفتار طرف خوب بود و گفت چون از ایران هستید قانون میگه این مواد رو نمیشه آورد اگر از جای دیگه بودید کنسرو مشکلی نبود. به هر حال الان هتی هستم که قبلا رزرو کردیم با شبی 54 دلار. اینترنت هم داخل هتل هست و چون من کمی خسته هستم گفتم فعلا یک عرض ادبی بکنم بعد بیشتر مینویسم.در ضمن کنسرو عدس پلو و مشابه هم داشتیم که ایرادی نگرفتن.
فعلا بای
رسیدن بخیر.
میگم بلخره بدون نوشابه انرژی‌زا چطوری رسیدی؟ Tongue
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: 3rip ، s.s.h ، Emad_L ، mgolchin13 ، shkhmo ، Tomas ، Saeedv13 ، .wall street ، sam11
(2012-11-23 ساعت 03:37).wall street نوشته:  سلام دوستان
تا کنون که اتفاق خاصی پیش نیومده و همه چی خوب بود. فقط متاسفانه چندین کنسرو خورشت داشتیم و برنج نیمه که نگذاشتن بیاریم. رفتار طرف خوب بود و گفت چون از ایران هستید قانون میگه این مواد رو نمیشه آورد اگر از جای دیگه بودید کنسرو مشکلی نبود. به هر حال الان هتی هستم که قبلا رزرو کردیم با شبی 54 دلار. اینترنت هم داخل هتل هست و چون من کمی خسته هستم گفتم فعلا یک عرض ادبی بکنم بعد بیشتر مینویسم.در ضمن کنسرو عدس پلو و مشابه هم داشتیم که ایرادی نگرفتن.
فعلا بای

رسیدن بخیر خدارو شکر که بدون مشکل خاصی رسیدین
ما کنسرو ایرانی و برنج با خودمون برده بودیم اصلا ایرادی نگرفتن احتمالا چون ما از ایران نرفته بودیم چیزی نگفتن چون تقریبا همزمان با ما یکی از دوستان از ایران رفته بود لوس آنجلس برنج رو ازشون گرفتن و نذاشتن ببرن
به هرحال انشاالله که در انجام بقیه کارها موفق باشید و سریع و بدون مشکل کارهاتون پیش بره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: Emad_L ، ali234 ، shkhmo ، frz61 ، bayat_r ، Tomas ، .wall street ، r_ent ، sam11 ، ara1980
دوستان عریز اطلاع دارید قیمت بلیت از مشهد یا تهران به لوس آنجلس بعد از این تغییر شدید نرخ ها در ایران به کجا رسیده ؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه Big Grin

ورود به آمریکا : آخر 2012

God Bless The USA
تشکر کنندگان: Tomas ، pr.kia ، shkhmo ، sam11 ، ara1980
(2012-11-23 ساعت 17:41)yashaaa نوشته:  دوستان عریز اطلاع دارید قیمت بلیت از مشهد یا تهران به لوس آنجلس بعد از این تغییر شدید نرخ ها در ایران به کجا رسیده ؟
تو سایت هواپیمایی مورد نظرتون چک کنید قیمت به دلار * 2450 (حدودا چون کلاس پرواز های ارزون تر ممکنه برای آژانس ها باز باشه)
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: Tomas ، r_ent ، shkhmo ، yashaaa ، ara1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان