کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-11-27 ساعت 16:17)*NASIM* نوشته:  
(2012-11-26 ساعت 23:52)Shezem نوشته:  
(2012-11-26 ساعت 23:26)j1970 نوشته:  
(2012-11-26 ساعت 14:55)*NASIM* نوشته:  سلام
یک سئوال برای من مطرح است که شاید تکراری باشد اما حقیقتا مطالعه کل 204 صفحه کار ساده ای نیست. ...
یک دنیا ممنون خواهم شد...
اینا سوالای استرسه، زیاد خودت رو تحت استرس نذار....

فقط خواستم بگم بهترین پاسخی که میشد داد را این دوستمون j1970 گفت !
راست میگه والاه، الکی استرس درست نکن. خیلی ریلکس باش و لبخند هم فراموش نشه. رفتار کارمندان فرودگاه ایران را هم فراموش کن. اینجا کسی دنبال قاتل بروس‌لی نمی‌گرده که الکی به همه گیر بدهند!! Big Grin
من از فرودگاه لس آنجلس آمدم. بعد از چک پاسپورت رفتم قسمت مهاجران، آنجا قبل از من چند تا خانواده هم بودند، که فکر کنم ۳ ساعت طول کشید.
یکی از دوستان من که یک دختر جوان بود و قبلا به آمریکا سفر داشته بود، می‌گفت، تا پاسپورت ایرانی دست شما ببیند، از صف میاورندتون بیرون و به یک اطاق دیگه می‌برند و کل چمدان و بار‌هایتان را بازرسی می‌کنند!!
خداییش که این دوستم چقدر چرت و پرت بافته بود!! چون خیلی هم رفتارشون با من خوب بود. اصلا هم چمدان مرا باز نکردند و بیشتر کارمندان فرودگاه هم لبخند می‌زدند و می‌گفتند ” به آمریکا خوش آمدید “ . حالا هرکس یه تجربه‌ای داره دیگه. واسه من که خیلی خوب بود!
این دوستمون چه خوب گفت که نه ما تاج سر هستیم و نه اونها با ما دشمنی دارند. اگه خودتان را جای همون کارمند فرودگاه بگذارید، به او هم گفته شده که یک سری سوالات را بکند و اون کارمنده هم خب می‌خواد که فقط کارش را درست انجام بده، تا از کار ، بیکار نشه ! همین. و چون شما را نمی‌شناسه، خب اگه جایی براش سوال پیش‌بیاد، طبیعیه که بپرسه.
آن‌را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است!
سفر به سلامت! به آمریکا خوش آمدی. سوغاتی ما هم فراموش نشه Big Grin

دوستان عزیز من بی نهایت از پاسخهای شما ممنونم اما شاید من نتوانستم منظورم را درست برسانم. اصلا داستان نه ترس و استرس بود و نه اینکه ما تاج سر هستیم یا آنها با ما دشمنی دارند و می خواهند گیر بیجا بدهند و غیره. من نه در مورد نحوه رفتن و برگشتن فرودگاه اظهار نگرانی کردم، نه در مورد گم شدن چمدانهایم و نه در خصوص نداشتن آشنا در آمریکا، پیدا کردن محل زندگی و غیره. سئوال من بیش از حد ساده بود، من فقط می خواستم بدانم چه سئوالاتی ممکن هست بپرسند تا جوابشان را از قبل در ذهنم تا حدی آماده کنم چون به زبان انگلیسی کاملا مسلط نیستم و فکر کردم بهتر خواهد بود که از قبل به جوابهایم کمی فکر کنم، فقط همین.

در واقع سئوال من به هیچ وجه به اندازه پاسخ های شما پیچیده نبود اما به هر حال ممنون.

دوست عزیز قبلا با شما تو سفارت مصاحبه کردن ،سوالی که آفیسر میپرسه چندان مهم نیست و ربطی به قبول و رد شما نداره منتهی بسته به شرایط ممکنه یه چیزی بپرسه که بهش اصلا مربوط هم نمیشه مثلا از من پرسید چرا آدرس رو میخوای عوض کنی یا این که اول آدرسشو دادی کیت بود یا چرا نیویورک نرفتی اومدی دالاس،
قابل توجه بقیه تازه واردها
شما که از هواپیما پیاده شدین پاکت های زرد با پاسپورت دستتون باشه اون فرم آبی گمرک هم پر کنید میرید تو صف پشت باجه هایی که بالاش تابلو غیر سیتیزن رو داره پاکت زرد جوری تو دستتون بگیرید که این آفیسرها که اونجا وول میزنن شما رو ببینند چون از اونجایی که کار این پاکت زردیها طول میکشه اگر ببینند شما رو از تو صف میکشن بیرون کار باجه ای رو زود تر انجام میدن بعد شما را میبرند تو یه اتاقی که ازتون با جوهر انگشت نگاری کنند این دفعه انگشت نگاریشون دیگه اسکن نیست و ازتون یه امضاء میگیرن که میره رو گرین کارتتون بعدشم میگن به سلامت برو تا گرینت بیاد در خونه تازه بعدش باید بری سراغ چمدان و تازه میرسی به گمرک که روی گوشت و تخمه گیر دارن و اگر همراتون کالباس و سوسیس وکیوم و تخمه باشه ازتون میگیرن اما اینقدر خودشون گیج هستند که ممکنه از 4تا چمدان یکی شو بگردن .البته تو فرم آبی تیک اینکه مواد غذایی همراهتونه رو بزنید.
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
تشکر کنندگان: ali234 ، Tomas ، *NASIM* ، shkhmo ، Saeedv13 ، هایده ، ehsan_ati ، ara1980 ، مانترا
(2012-11-24 ساعت 03:44).wall street نوشته:  
(2012-11-23 ساعت 23:35)honey62 نوشته:  سلام دوستان، یه خسته نباشید به wall street عزیز که رسیدند به مقصد.
ما با چمدونهامون مشکل پیدا کردیم! 4تا چمدون بستیم هر کدوم 23 کیلو و یه خورده، حدود 10 کیلو رو زمین مونده، میدونید ترکیش میذاره اضافه بار بخوریم یا نه؟ اگه اره هر کیلو رو چقدر میگیرن؟
یه چیز دیگه اگه با بلیطمون بفرستیم توی بار که دیگه جریمه اضافه بار ندیم چمدون با خودمون میرسه یا دیر و زود میشه؟
مرسی
سلام دوست من. و سلام به همه دوستان عزیز و گرامی و تشکر از همه
دوست من من در مورد ترکیش اطلاعی ندارم اما KLMتنها یک بار 23 مجاز هستی که قبلا هم توضیح دادم. اما نکته بسیار بسیار بسیار مهم:
تا یک هفته پیش جریمه با دلار 1236 حساب میشد والان با دلار2450 تومان
گفتم که بعدا مثل من دم رفتن حالتون گرفته نشه. من فکر میکردم 170 هزار تومان جریمه داشته باشم اما با اجاره شد 350 هزار تومان. دوستان این تغیر رو فراموش نکنند.
در ضمن نکته مهم دیگر که یک روز کامل وقت محترم ما رو گرفت.شارژر لپ تاپ به صورت 3 شاخه هست که ما در ایران آن را به دوشاخه تبدیل میکنیم
پس ما هم همان سه شاخه اصل رو بردیم اما در اینجا پریز ها به صورت دو شاخه مستطیل و کنار هم هست که من خیلی کم دیده بودم. خلاصه یک روز کامل گشتم و یک تبدیل خیلی ساده با قیمت 21 دلار خریدم.
نکته دوم: با اجازه یک بلیط مترو برای یک روز تهیه کردم به قیمت 5 دلار.اما وقتی سوار مترو شدم متوجه شدم که لازم نیست این بلیط رو به کسی نشون بدیم یا جایی ثبت کنیم. یعنی میشد اثلا بلیط نگرفت یا فردا هم استفاده کرد. در اینجا فرض اول صداقت مردم است. الان که این مطالب رو مینویسم شیطون گولم میزنه که دیگه بلیط نخرم. اما فرشته مهربون میگه شیطون غلط میکنه مثل بچه آدم بلیط تهیه کن. منم میگم چشم. در اینجا یعنی پرتلند سیستم حمل و نقل عمومی خیلی خوبه. هوا هم عالیت و البته مدام در حال بارون اومدن..پرواز KLM هم بسیار خوب و مناسب بود البته ما از هلند تا آمریکا با دلتا اومدیم که امکانات کمتری نسبت به KLM داشت.اگه کسی سوالی داشت دربست در خدمتیم
تشکر کنندگان: honestly2002 ، Tomas ، honey62 ، shkhmo ، roeentan ، el333 ، Emad_L ، ehsan_ati ، mojtaba_k ، ara1980
جهت اطلاع دوستاني كه با لوفت هانزا سفر ميكنند خواستم بگم كه مجددا شده ٢ بسته ٢٣ كيلويي موفق باشيد
تشکر کنندگان: frz61 ، Tomas ، shkhmo ، roeentan ، odiseh ، Emad_L ، ara1980
دوستان عزیز
با سلام
من در تاریخ 17 اکتبر از طریق فرودگاه واشنگتن به آمریکا وارد شدم و آدرس پستی رو به کالیفرنیا تغییر دادم . یک ماه و ده روز گذشت و هنوز خبری از گرین کارد نیست . هفته پیش به اداره سوشال رفتم و تقاضای سوشال کردم که مسئول محترم با بررسی سوابق اعلام کردند که کیس پندینگ نیست و بنابر این با تشکیل پرونده جدید گفتند که سوشال به آدرسم پست خواهد شد که باید همین روز ها برسه .
مسئله مهم اینه که برای بررسی گرین کارت به اداره مهاجرت رفتم و بعد از نیم ساعت بررسی مسئول مربوطه با تعجب فرمودند که مدارک پاکت زرد هنوز از فرودگاه واشنگتن به مرکز ارسال نشده !!!
کوتاه کنم .دوستان عزیز بیشترین زمان انتظار برای دریافت گرین کارت رو چند روز تصور می فرمایند .
با تشکر
تشکر کنندگان: Tomas ، bayat_r ، .wall street ، shkhmo ، mojtaba_k ، odiseh ، a.r.a.s.h1 ، Emad_L ، ara1980
(2012-11-28 ساعت 11:30)...:::3773:::... نوشته:  دوستان عزیز
با سلام
من در تاریخ 17 اکتبر از طریق فرودگاه واشنگتن به آمریکا وارد شدم و آدرس پستی رو به کالیفرنیا تغییر دادم . یک ماه و ده روز گذشت و هنوز خبری از گرین کارد نیست . هفته پیش به اداره سوشال رفتم و تقاضای سوشال کردم که مسئول محترم با بررسی سوابق اعلام کردند که کیس پندینگ نیست و بنابر این با تشکیل پرونده جدید گفتند که سوشال به آدرسم پست خواهد شد که باید همین روز ها برسه .
مسئله مهم اینه که برای بررسی گرین کارت به اداره مهاجرت رفتم و بعد از نیم ساعت بررسی مسئول مربوطه با تعجب فرمودند که مدارک پاکت زرد هنوز از فرودگاه واشنگتن به مرکز ارسال نشده !!!
کوتاه کنم .دوستان عزیز بیشترین زمان انتظار برای دریافت گرین کارت رو چند روز تصور می فرمایند .
با تشکر
20 روز برای من
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: ...:::3773:::... ، Tomas ، shkhmo ، odiseh ، Emad_L ، mojtaba_k ، ara1980
[quote='3rip' pid='242107' dateline='1353862655']
[quote='saher' pid='241909' dateline='1353799427']
دوستان عزیز توجه کنند که استخدام شدن . . .

ساحر جان بابت مطلبت مفیدت . . .
سلام به تمامی دوستان مهاجر سرا،

امیدوارم همه در هر مرحله از مهاجرت که هستن موفق باشن

بعد از مدتها دوباره اومدم مهاجرسرا، واقعا که این مهاجرت دردسری واسه خودش . . .Wink

از اون‌جایی که ما از همفکری‌ها و مطالب دوستان خوب مهاجرسرایی زیاد استفاده

کردیمSmile، دوست دارم اگر می‌تونم کاری واسه دوستان مهاجر انجام بدم

دوستان اگر کسی‌ به لوس آنجلس میاد و رشتهٔ کاریش فنی‌ و مهندسی‌ هست میتونه رزومشو بفرسته، از اونجایی که من در یک شرکت نسبتا بزرگ و معروف کار می‌کنم می‌تونم رزومه‌های خوب رو به دست قسمت استخدام بدم.

خوب و خوش باشین
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
(2012-11-28 ساعت 20:57)sunrise نوشته:  ساحر جان بابت مطلبت مفیدت . . .
سلام به تمامی دوستان مهاجر سرا،

بعد از مدتها دوباره اومدم مهاجرسرا، واقعا که این مهاجرت دردسری واسه خودش . . .Wink

دوستان اگر کسی‌ به لوس آنجلس میاد و رشتهٔ کاریش فنی‌ و مهندسی‌ هست میتونه رزومشو بفرسته، از اونجایی که من در یک شرکت نسبتا بزرگ و معروف کار می‌کنم می‌تونم رزومه‌های خوب رو به دست قسمت استخدام بدم.

خوب و خوش باشین

این حرکت شما بی نظیره. من همیشه پستهای sunset عزیز ( همسرتون ) رو توی تاپیک معماری دنبال می کردم . زمانی که نوشت از فلوریدا به کالیفرنیا موو می کنید ارزوی موفقیت کردم براتون. خوشحالم موفقیتتون رو می بینمSmile
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: bayat_r ، sunrise ، hastizn ، pr.kia ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، Tomas ، shkhmo ، odiseh ، Emad_L ، ehsan_ati ، Orchin ، ara1980
(2012-11-28 ساعت 20:57)sunrise نوشته:  ...................دوستان اگر کسی‌ به لوس آنجلس میاد و رشتهٔ کاریش فنی‌ و مهندسی‌ هست میتونه رزومشو بفرسته، از اونجایی که من در یک شرکت نسبتا بزرگ و معروف کار می‌کنم می‌تونم رزومه‌های خوب رو به دست قسمت استخدام بدم.

.............

راست میگی؟ خدایا شکرت هنوز هم در این برهوتِ انسانیت،آدمهای خوب هم پیدا میشند.....
واقعاً اسمت با مسماست...در این غروب آدمیت، طلوع خورشید را نظاره میکنیم....
.
.
.
نه اینکه فکر کنی من دارم میام لس آنجلس و رشته ام کامپیوتر و .... نه. اصلاً فقط از یاری رساندنت خوشحال شدم....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sunrise ، ali234 ، hastizn ، apoornaki ، pr.kia ، Blaze ، mojtaba_k ، Tomas ، parsush ، MAHDI2012 ، el333 ، shkhmo ، odiseh ، mrr777 ، Emad_L ، naser1959 ، ehsan_ati ، ara1980 ، raham ، مانترا ، fire dragon
(2012-11-28 ساعت 23:07)odiseh نوشته:  fori fori
salaaam dustane mohajersaraeee

alan 2 hafteh hastesh ke ma dar lahzeye vorud be amrika dar forudgah, officer madarekemun ro hamunja azamun gereft vali ta alan khabari az green card nist.
hich e-mail e ham be ma nazadand.
chetori peigiri konim?

rasti madareke marbut be re-entry permit ro ham por kardim vali az oon ham khabari nashodeh.
lotfan man ro rahnamaee konid
فوری فوری
سلام دوستان مهجرسرأی

الان ۲ هفته هستش که ما در لحظه ورود به آمریکا در فرودگاه، آفیسر مدارکمون رو همونجا ازمون گرفت ولی‌ تا الان خبر از گرین کرت نیست.
هیچِ -میلِ هم به ما نزدند.
چطوری پیگیری کنیم؟

راستی‌ مدارک مربوط به ر‌‌-عنتری پرمیت رو هم پر کردیم ولی‌ از اون هم خبر نشده.
لطفا من رو راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز،

دریافت گرین کارت تا یک ماه هم طول میکشه، هنوز واسه نگران شدن زوده . . .

در مورد پاس سفید هم من چون اقدام نکردم اطلاع ندارم اما یک تاپیک در مهاجرسرا با عنوان پاس سفید هست شاید از اونجا بتونید اطلاعات مفیدتری بگیرید

موفق باشید
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: Shezem ، odiseh ، frozen mind ، MAHDI2012 ، mojtaba_k ، jordanir ، ...:::3773:::... ، Tomas ، shkhmo ، Emad_L ، ara1980 ، raham
(2012-11-27 ساعت 17:12)سورنا کیانی نوشته:  
(2012-11-25 ساعت 21:03)shahroozshahrooz نوشته:  
(2012-11-25 ساعت 10:19)سورنا کیانی نوشته:  سلام.خدمت دوستان.
اگر کسی از دوستان سانفرانسیسکو را انتخاب کرده و الان آنجا رندگی می کند یک سوال داشتم.لطفا یک پیام خصوصی بگذارید.

bebakhshid type farsi nadaram . beporseed javab midam. man alan dar san francisco hastam.

ببخشید تایپ فارسی ندارم . بپرسید جواب میدم. من الان در سن فرانسیسکو هستم. فارسی شده با http://www.behnevis.com.

سلام خدمت دوست عزیز:
در مورد اجاره خانه با قیمت مناسب در منطقه خوب وکدام بانک جهت باز کردن حساب مناسب است
do bar pasokh barayetan ersal kardam vali shoma ersale payamhaye khosisi ra basteh eed
تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، Emad_L ، ara1980
(2012-11-28 ساعت 20:57)sunrise نوشته:  سلام به تمامی دوستان مهاجر سرا،

خوب و خوش باشین
رفتم بهت رتبه بدم که گفت رتبه انجام این کار رو ندارم Tongue
"هورا" کشیدنها زیاد بود اینجا اما جای یه کار عملی خیلی خالی بود که شما انجامش دادی.
خوشحالم، شاد و پیروز باشی
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، mojtaba_k ، frz61 ، Tomas ، Saeedv13 ، parsush ، ali234 ، shkhmo ، Emad_L ، sunrise ، nilufar ، Orchin ، ara1980
سلام به دوستان مهاجر من در لس آنجلس ساکن هستم و برای همیاری و کمک به دوستان زه وارد اعلام امادگی میکنم کسانی که به کمک نیازدارد پیام خصوصی بذارند.با تشکر
بنا به سفارش دوستان ما رفتیم یه تبدیل سه شاخه به دو شاخه برای شارژر لپ تاپ خریدیم. کسایی که تهران هستند میتونن برن پاساژ پایتخت توی میرداماد طبقه همکف تبدیل بگیرن،قیمتش 15 تومن بود.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: کیانا ، Tomas ، Saeedv13 ، frz61 ، bayat_r ، ali234 ، shkhmo ، Emad_L ، Blaze ، ara1980 ، ابی هانی ، Sepasttian
(2012-11-29 ساعت 03:27)honey62 نوشته:  بنا به سفارش دوستان ما رفتیم یه تبدیل سه شاخه به دو شاخه برای شارژر لپ تاپ خریدیم. کسایی که تهران هستند میتونن برن پاساژ پایتخت توی میرداماد طبقه همکف تبدیل بگیرن،قیمتش 15 تومن بود.

چرا اینقدر گران؟!
اگر برید میدان امام (توپخانه)تو پاساژهای اونجا 2 مدل دارن یکی همه کارس که 4000 تومان یکی هم تبدیل معمولیه که 500 تومان قیمتشه،به این مدل 2 شاخه تو ایران میگن دوشاخه کانادایی که همون آمریکاییه
اینجا هم تو تارگت دوتا تبدیل ساده اروپایی به آمریکایی رو تو یه بسته میده 1.77 دلار تبدیل ایرانی به آمریکایی ندیدم داشته باشه ولی حتما فرایز داره
[عکس: 72188330366026154933.jpg]
[عکس: 51434220756981271355.jpg]
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13 ، bayat_r ، hadiseh.t ، ali234 ، mgolchin13 ، shkhmo ، Emad_L ، هایده ، ehsan_ati ، honey62 ، Blaze ، mojtaba_k ، ara1980 ، mohajer13 ، el333 ، Sepasttian
آقای مدیر عکس را از کجا باید ضمیمه ارسال کنیم؟
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13 ، shkhmo ، ara1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان