2012-11-28 ساعت 09:01
(2012-11-27 ساعت 16:17)*NASIM* نوشته:(2012-11-26 ساعت 23:52)Shezem نوشته:(2012-11-26 ساعت 23:26)j1970 نوشته:(2012-11-26 ساعت 14:55)*NASIM* نوشته: سلاماینا سوالای استرسه، زیاد خودت رو تحت استرس نذار....
یک سئوال برای من مطرح است که شاید تکراری باشد اما حقیقتا مطالعه کل 204 صفحه کار ساده ای نیست. ...
یک دنیا ممنون خواهم شد...
فقط خواستم بگم بهترین پاسخی که میشد داد را این دوستمون j1970 گفت !
راست میگه والاه، الکی استرس درست نکن. خیلی ریلکس باش و لبخند هم فراموش نشه. رفتار کارمندان فرودگاه ایران را هم فراموش کن. اینجا کسی دنبال قاتل بروسلی نمیگرده که الکی به همه گیر بدهند!!
من از فرودگاه لس آنجلس آمدم. بعد از چک پاسپورت رفتم قسمت مهاجران، آنجا قبل از من چند تا خانواده هم بودند، که فکر کنم ۳ ساعت طول کشید.
یکی از دوستان من که یک دختر جوان بود و قبلا به آمریکا سفر داشته بود، میگفت، تا پاسپورت ایرانی دست شما ببیند، از صف میاورندتون بیرون و به یک اطاق دیگه میبرند و کل چمدان و بارهایتان را بازرسی میکنند!!
خداییش که این دوستم چقدر چرت و پرت بافته بود!! چون خیلی هم رفتارشون با من خوب بود. اصلا هم چمدان مرا باز نکردند و بیشتر کارمندان فرودگاه هم لبخند میزدند و میگفتند ” به آمریکا خوش آمدید “ . حالا هرکس یه تجربهای داره دیگه. واسه من که خیلی خوب بود!
این دوستمون چه خوب گفت که نه ما تاج سر هستیم و نه اونها با ما دشمنی دارند. اگه خودتان را جای همون کارمند فرودگاه بگذارید، به او هم گفته شده که یک سری سوالات را بکند و اون کارمنده هم خب میخواد که فقط کارش را درست انجام بده، تا از کار ، بیکار نشه ! همین. و چون شما را نمیشناسه، خب اگه جایی براش سوال پیشبیاد، طبیعیه که بپرسه.
آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است!
سفر به سلامت! به آمریکا خوش آمدی. سوغاتی ما هم فراموش نشه
دوستان عزیز من بی نهایت از پاسخهای شما ممنونم اما شاید من نتوانستم منظورم را درست برسانم. اصلا داستان نه ترس و استرس بود و نه اینکه ما تاج سر هستیم یا آنها با ما دشمنی دارند و می خواهند گیر بیجا بدهند و غیره. من نه در مورد نحوه رفتن و برگشتن فرودگاه اظهار نگرانی کردم، نه در مورد گم شدن چمدانهایم و نه در خصوص نداشتن آشنا در آمریکا، پیدا کردن محل زندگی و غیره. سئوال من بیش از حد ساده بود، من فقط می خواستم بدانم چه سئوالاتی ممکن هست بپرسند تا جوابشان را از قبل در ذهنم تا حدی آماده کنم چون به زبان انگلیسی کاملا مسلط نیستم و فکر کردم بهتر خواهد بود که از قبل به جوابهایم کمی فکر کنم، فقط همین.
در واقع سئوال من به هیچ وجه به اندازه پاسخ های شما پیچیده نبود اما به هر حال ممنون.
دوست عزیز قبلا با شما تو سفارت مصاحبه کردن ،سوالی که آفیسر میپرسه چندان مهم نیست و ربطی به قبول و رد شما نداره منتهی بسته به شرایط ممکنه یه چیزی بپرسه که بهش اصلا مربوط هم نمیشه مثلا از من پرسید چرا آدرس رو میخوای عوض کنی یا این که اول آدرسشو دادی کیت بود یا چرا نیویورک نرفتی اومدی دالاس،
قابل توجه بقیه تازه واردها
شما که از هواپیما پیاده شدین پاکت های زرد با پاسپورت دستتون باشه اون فرم آبی گمرک هم پر کنید میرید تو صف پشت باجه هایی که بالاش تابلو غیر سیتیزن رو داره پاکت زرد جوری تو دستتون بگیرید که این آفیسرها که اونجا وول میزنن شما رو ببینند چون از اونجایی که کار این پاکت زردیها طول میکشه اگر ببینند شما رو از تو صف میکشن بیرون کار باجه ای رو زود تر انجام میدن بعد شما را میبرند تو یه اتاقی که ازتون با جوهر انگشت نگاری کنند این دفعه انگشت نگاریشون دیگه اسکن نیست و ازتون یه امضاء میگیرن که میره رو گرین کارتتون بعدشم میگن به سلامت برو تا گرینت بیاد در خونه تازه بعدش باید بری سراغ چمدان و تازه میرسی به گمرک که روی گوشت و تخمه گیر دارن و اگر همراتون کالباس و سوسیس وکیوم و تخمه باشه ازتون میگیرن اما اینقدر خودشون گیج هستند که ممکنه از 4تا چمدان یکی شو بگردن .البته تو فرم آبی تیک اینکه مواد غذایی همراهتونه رو بزنید.
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012