کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
آقا یه اصلاح برای پست های قبلی خودم که سر فرصت پیداش میکنم ان شا الله

پریز تبدیل را از تارگت بخرید نه از بست بای
به قیمت ۴ دلار
در ضمن حتما سیم رابط بیارین.
برق را هم که خودتون میدونید ۱۱۰ ولت هست اگر تجهزاتی که میارین آداپتور خور هست مثل موبایل و لپ تاپ که مشکلی نداره ولی مثلا سشوار های بزرگ اگر ولتاژ چنجر نداشته باشه که معمولا مسافرتی ها فقط داره نیارین که دردسر داره.
دیگه همین.
دوستان اگر کاری برای طراح و ناظر برق ساختمان در ایالتهای خوب پیدا کردین من آماده نقل مکان هستم. بخصوص کالیفرنیا.
دوستان عزیزی که در استودیو ۶ بودن آیا سایت معروفش همینه:
http://www.staystudio6.com/reservations/...x?num=6027
التبه من برای فلوریدا دنبال یه جای مناسب برای یک ماه هستم شما کجا را پیشنهاد میدین؟

ممنون از همراهی همه بر و بچه های گل انجمن.
تشکر کنندگان: کیانا ، 3rip ، amir82 ، Tomas ، parsush ، frz61 ، bayat_r ، ali234 ، shkhmo ، mrr777 ، Emad_L ، ehsan_ati ، honey62 ، mojtaba_k ، Orchin ، ara1980
سلام دوستان
می خواستم یه تجربه رو به اشتراک بذارم
گرین کارت من و دخترم امروز رسید. اما کارت خانمم نیومده و جاش یه نامه اومده مبنی بر اینکه خانمم باید دو هفته دیگه برای انگشت نگاری مجدد به اداره مهاجریشون مراجعه کنه! عمق فاجعه اینه که ما تازه بعد از یه ماه تازه برگشتیم و الان در ایران هستیم.
نتیجه اینکه دوباره باید برگردیم اون هم با اینهمه هزینه و هزار نکته دیگه.
توصیه: در سفر اول اگر قصر برگشتن دارید، تا گرین کارتتون رو نگرفتتید برنگردید تا مثل ما مجبور به مراجعه دوباره نشید.
ارادتمند
سوالی بود در خدمتم.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
(2012-11-28 ساعت 11:30)...:::3773:::... نوشته:  دوستان عزیز
با سلام
من در تاریخ 17 اکتبر از طریق فرودگاه واشنگتن به آمریکا وارد شدم و آدرس پستی رو به کالیفرنیا تغییر دادم . یک ماه و ده روز گذشت و هنوز خبری از گرین کارد نیست . هفته پیش به اداره سوشال رفتم و تقاضای سوشال کردم که مسئول محترم با بررسی سوابق اعلام کردند که کیس پندینگ نیست و بنابر این با تشکیل پرونده جدید گفتند که سوشال به آدرسم پست خواهد شد که باید همین روز ها برسه .
مسئله مهم اینه که برای بررسی گرین کارت به اداره مهاجرت رفتم و بعد از نیم ساعت بررسی مسئول مربوطه با تعجب فرمودند که مدارک پاکت زرد هنوز از فرودگاه واشنگتن به مرکز ارسال نشده !!!
کوتاه کنم .دوستان عزیز بیشترین زمان انتظار برای دریافت گرین کارت رو چند روز تصور می فرمایند .
با تشکر

دوست عزیز گرین کارت شوهرم و بچه هام 30 روزه رسید ولی مال من 50 روزه رسید مشکلی هم وجود نداشت ولی اینقدر طول کشید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: ali234 ، Saeedv13 ، bayat_r ، el333 ، shkhmo ، sam11 ، Emad_L ، amir82 ، ...:::3773:::... ، Tomas ، mojtaba_k ، Orchin ، ara1980
(2012-11-29 ساعت 05:42)jordanir نوشته:  آقا یه اصلاح برای پست های قبلی خودم که سر فرصت پیداش میکنم ان شا الله

پریز تبدیل را از تارگت بخرید نه از بست بای
به قیمت ۴ دلار
در ضمن حتما سیم رابط بیارین.
برق را هم که خودتون میدونید ۱۱۰ ولت هست اگر تجهزاتی که میارین آداپتور خور هست مثل موبایل و لپ تاپ که مشکلی نداره ولی مثلا سشوار های بزرگ اگر ولتاژ چنجر نداشته باشه که معمولا مسافرتی ها فقط داره نیارین که دردسر داره.
دیگه همین.
دوستان اگر کاری برای طراح و ناظر برق ساختمان در ایالتهای خوب پیدا کردین من آماده نقل مکان هستم. بخصوص کالیفرنیا.
دوستان عزیزی که در استودیو ۶ بودن آیا سایت معروفش همینه:
http://www.staystudio6.com/reservations/...x?num=6027
التبه من برای فلوریدا دنبال یه جای مناسب برای یک ماه هستم شما کجا را پیشنهاد میدین؟

ممنون از همراهی همه بر و بچه های گل انجمن.

ما هنوز نیومدیم ولی برای نوع اتاق و سوییت و اینکه برای سه نفر کدومش مناسبه و اینا ... باهاشون مکاتبه کردم با ایمیل. از طریق همین سایت که نوشتید. سریع جواب دادند. هم این هتل و هم homestated هتل های خوبی هستند. اون سایتش اینه :
http://www.extendedstayhotels.com/Sitemap.html یه کم گرونتره البته.

استودیو 6 قیمتش مناسبتره ولی خب بچه های دالاس گفتند هوم استیتد دالاس بهتر بوده. حالا خودتون هم بررسی کنید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: bayat_r ، shkhmo ، .wall street ، sam11 ، Emad_L ، Tomas ، mojtaba_k ، mirman ، rouzbehdarvishi ، Orchin ، ara1980
دوستان عزیزی که در پلانو تشریف دارند .برای اسفند به مدت 40 روز اگه خانه سراغ دارند برای اجاره {بصورت مشترک -دو تا اتاق} خبر بدید .ممنون ...
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: shkhmo ، .wall street ، sam11 ، Emad_L ، 3rip ، Tomas ، ara1980
سلام دوستان.
ما هم توانستیم بعد از پنج روز SSN رو بگیریم. اما تجربیات.
بعد از چهار روز رفتیم اداره سوشیال و به ما گفتن که باید اول گرین کارت بیاد بعدا اقدام کنید. البته چون طرف فارسی بلد نبود یک مترجم تلفنی حرف ها رو ترجمه میکرد که از این بابت مشکلی پیش نیومد. اخه این آمریکایی ها اصلا بلد نیستند فارسی صحبت کنند!!!1
فردای اون روز رفتیم اداره دیگر و افسر گفت بیایید این هم شماره SSN و دوهفته دیگر کارت میاد به ادرس شما. نتیجه اینکه ظاهرا هنگام ورود پروسه فعال شده بوده. بعد هم رفتیم دختر کوچکمان را بیمه رایگان کردیم و گفتن کارت اون هم تا ده روزه دیگه میاد. در ضمن تو اون اداره یک عالمه ساندویج کذاشته بودند تا اگر کسی خواست برداره. خیلی باحال بود. به ما هم گفتن متاسفانه تو این اداره برای شما کاری نمیتونیم انجام بدیم و فقط به بچه خدمات میدیم. ما هم گفتیم هر چه از دوست رسد نیکوست.
دنبال خونه هم بودیم در بالای شهر و جای خوب و امن یک خوابه 735 دلار. با مخلفات مثلا استخر و سالن ورزش و غیره. البته باید آب و برق و فاضلاب رو خودمون بدیم که حدود 100 دلار میشه و اینترنت که فکر کنم 10 دلار بشه.
اگر تجربه دیگری داشتم اضافه میکنم.
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
(2012-11-29 ساعت 17:58).wall street نوشته:  سلام دوستان.
بعد از چهار روز رفتیم اداره سوشیال و به ما گفتن که باید اول گرین کارت بیاد بعدا اقدام کنید. البته چون طرف فارسی بلد نبود یک مترجم تلفنی حرف ها رو ترجمه میکرد که از این بابت مشکلی پیش نیومد. اخه این آمریکایی ها اصلا بلد نیستند فارسی صحبت کنند!!!1
فردای اون روز رفتیم اداره دیگر و افسر گفت بیایید این هم شماره SSN و دوهفته دیگر کارت میاد به ادرس شما. نتیجه اینکه ظاهرا هنگام ورود پروسه فعال شده بوده. بعد هم رفتیم دختر کوچکمان را بیمه رایگان کردیم و گفتن کارت اون هم تا ده روزه دیگه میاد. در ضمن تو اون اداره یک عالمه ساندویج کذاشته بودند تا اگر کسی خواست برداره. خیلی باحال بود. به ما هم گفتن متاسفانه تو این اداره برای شما کاری نمیتونیم انجام بدیم و فقط به بچه خدمات میدیم. ما هم گفتیم هر چه از دوست رسد نیکوست.
دنبال خونه هم بودیم در بالای شهر و جای خوب و امن یک خوابه 735 دلار. با مخلفات مثلا استخر و سالن ورزش و غیره. البته باید آب و برق و فاضلاب رو خودمون بدیم که حدود 100 دلار میشه و اینترنت که فکر کنم 10 دلار بشه.

سلام خیلی ممنون که اطلاعات مفید و خوبتون رو به اشتراک می گذارید.

با این حساب قبل از گرفتن خانه ، می شه به سوشیال برای بیمه بچه مراجعه کنیم ؟ یعنی جزء مدارک لازم اجاره نامه نمی خواهند؟ و اینکه صورتحساب از موجودی بانک ارائه دادید؟ ( چون میگن بالاتر از 3000 تو حساب باشه ) بیمه رایگان بچه رو کنسل می کنن و ما خیلی نگرانیم.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: Emad_L ، sam11 ، Tomas ، shkhmo ، ara1980
مدارک لازم برای بیمه رایگان بچه چی بود؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: Emad_L ، sam11 ، Tomas ، shkhmo ، ara1980
[/quote]
مدارک لازم برای بیمه رایگان بچه چی بود؟
[/quote]

مدارک سوشیال و پاسپورت و گرین کارت هست. اما ما گرین کارت نداشتیم و گفتیم تازه اومدیم و احتمالا دو هفته دیگه اگر گرفتیم ارائه میدیم.
تو فرم ها نوشته بود کارتون چیه و درآمدتون چیه؟ ما هم نوشتیم کاری نداریم و درآمد هم شرمنده. صفره.
یک سوال دیگه داشت که اگر کار نمیکنید درآمد دیگر هم دارید مثل اجاره دادن خونه یا چیزهای دیگه و باز نوشتیم شرمنده اوضاع خرابه و هیچی نداریم.
چیزی از حساب بانکی ننوشته بود و صحبتی از اجاره خونه نبود. فقط آدرسی میخواست که ما هم آدرس دوستمون رو دادیم و گفتیم فعلا بی کس و کاریم و با ایشان زندگی میکنیم. البته برای بزرگ تر ها هم مواردی هست که کمک میکنند که در اداره ای دیگر هست و فعلا دنبالش نرفتیم. اما یکی از دوستها گفت من اسم شما رو در فلان بخش مینویسم معمولا پس از سه یا چهار ماه خونه ای به شما میدهند با یک سوم حقوقتون. یعنی اگر 1000 دلار درآمد داشته باشین با 300 دلار خونه ای به قیمت 700-800 دلاری میدهند و اگر بچه داشته باشی دو خوابه میدهند. گفتم اگر درامد نداشته باشی چی؟ گفت احتمالا 100 دلار میگیرند. فعلا که ما منتظریم و هر وقت تونستیم از این امکانات استفاده کنیم شما رو هم در جریان میگذارم تا بی بهره نمونید. اخه بعضی از موارد رو خود آمریکایی ها یا خیلی از مهاجر ها نمیدونند و معمولا افراد خیلی زبل از این امکانات اطلاع دارند
باز هم در ارتباط خواهیم بود.
2012AS63xxx

سلام

با چه مدارکی برای SSN اقدام کردین؟ اسم اداره Social Security Administration نبود؟ ما حدود ۲ هفته هست که درخواست کردیم ولی‌ هیچ خبری نیست

راستی‌ گرین کارد رو از کجا باید پیگیری کرد که اگه مشکلی‌ هست بدونیم؟ سایتی چیزی نداره؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: sam11 ، arezou ، Tomas ، shkhmo ، ara1980
سلام
در جواب دوستمان بگم که اداره ای که رفتیم همون طور که گفتید Social Security Administration بود. دفعه اول که رفتم گفت دو ماه دیگه میاد. رفتم شعبه دیگری و ظاهرا خودشون کارها رو انجام داده بودند و همون جا شما ره رو داد ولی گفت کارت دو هفته دیگه مییاد. پس شما برو اون اداره و اقدام کن. پرونده تشکیل میدهند و بین 7 تا 14 روز بعد کارتت میاد. بهش بگو شماره رو برای اجاره لازم دارم شاید فرداش بهت بده. اگر نداد برو اداره دیگر. معمولا چندین اداره سوشیال وجود داره.
اما تجربیات امروز.
به لطف دوستمان و دعای خیر شما عزیزان که بی شک بسیار موثر بوده امروز تونستیم خونه ای اجاره کنیم و از هتل نشینی خارج بشیم. خونه یک خوابه پیدا نکردیم و مجبور شدیم یک خانه دو خوابه بگیریم 700 دلار. البته استخر و سالن ورزش داره و در آشپرخانه هم ماشین ظرف شویی و یخچال و گاز بود. طرف گفت چون شما کار ندارید باید مطمئن بشم میتونی پولش رو بدی از این رو گفت باید حساب بانکی رو بیاری که برابر مدت اجاره(6 ماهه) در حسابت پول باشه. در ضمن جهت بررسی سلبقه افراد نفری 40 دلار گرفت که این پول رو ظاهرا همه میگیرند و مشخصات ما رو میدند بک یک اداره ای تا سوئ سابقه را بررسی کنه.
به هر حال رفتیم بانک on point bank حساب باز کردم. با پاسپورت و SSN و گفت کارت دیگری بده که عکست روش باشه. من هم کارت ملی رو دادم و ترجمش و قبول کردند. میشد کارت سربازی یا گواهینامه یا شناسنامه رو هم داد. برامون حساب باز کرد و کارت دبیت هم داد یعنی با اون کارت میتونی از دستگاه پول برداشت کنی. البته از پول خودت و هنوز اعتباری نداری. طرف گفت چک هم میخواهی گفتم نه. اما خودش چند برگ چک هم داد که گفت موقت داشته باش بدردت میخوره. یک پرینت هم از حساب گرفت که به مالک نشون بدیم که بابا جان ما تو حسابمون کمی پول داریم. همین.
کل زمانی که طول کشید حساب باز کنیم و دادن چک و کارت کلا نیم ساعت شد. دمشون گرم. بانک ها تا 5.5 بعد از ظهر باز هستند. بعد هم که کارمون تموم شد به ما یک خودکار و یک فلاسک آب و دفترچه یادداشت و یک بسته اسمارتیز داد.
فعلا خدانگهدار
2012AS63xxx
(2012-11-30 ساعت 07:25).wall street نوشته:  ....چک هم میخواهی گفتم نه. اما خودش چند برگ چک هم داد که گفت موقت داشته باش بدردت میخوره. یک پرینت هم از حساب گرفت که به مالک نشون بدیم که بابا جان ما تو حسابمون کمی پول داریم. همین.

دوست عزیز چک رو حتما بگیر و ازش تا میتونی استفاده کن چون کردیتت رو میبره بالا. اونجا برای پرداخت پول کرایه خانه و آب و برق و تلفن و غیره حتما چک بده.برای خرید های حتی 10 یا 20 دلاری هم اگر طرف اطمینان کنه چک قبول میکنه.... مثل اینجا نیست که بگن: واسه این مبلغ کم که چک نمینویسن! نقدی بپردازید لطفا!
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: apoornaki ، MAHDI2012 ، sam11 ، ali234 ، Tomas ، ehsan_ati ، a.r.a.s.h1 ، shkhmo ، Orchin ، ara1980 ، Sepasttian ، مانترا ، hoj_s000
(2012-11-29 ساعت 00:56)shahroozshahrooz نوشته:  
(2012-11-27 ساعت 17:12)سورنا کیانی نوشته:  
(2012-11-25 ساعت 21:03)shahroozshahrooz نوشته:  
(2012-11-25 ساعت 10:19)سورنا کیانی نوشته:  سلام.خدمت دوستان.
اگر کسی از دوستان سانفرانسیسکو را انتخاب کرده و الان آنجا رندگی می کند یک سوال داشتم.لطفا یک پیام خصوصی بگذارید.

bebakhshid type farsi nadaram . beporseed javab midam. man alan dar san francisco hastam.

ببخشید تایپ فارسی ندارم . بپرسید جواب میدم. من الان در سن فرانسیسکو هستم. فارسی شده با http://www.behnevis.com.

سلام خدمت دوست عزیز:
در مورد اجاره خانه با قیمت مناسب در منطقه خوب وکدام بانک جهت باز کردن حساب مناسب است
do bar pasokh barayetan ersal kardam vali shoma ersale payamhaye khosisi ra basteh eed

ممنون..از اینکه اطلاع دادید.من تصحیح کردم و درست شد..منتظر جواب شما هستم
تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، ara1980
(2012-11-30 ساعت 16:20)سورنا کیانی نوشته:  
(2012-11-29 ساعت 00:56)shahroozshahrooz نوشته:  
(2012-11-27 ساعت 17:12)سورنا کیانی نوشته:  
(2012-11-25 ساعت 21:03)shahroozshahrooz نوشته:  
(2012-11-25 ساعت 10:19)سورنا کیانی نوشته:  سلام.خدمت دوستان.
اگر کسی از دوستان سانفرانسیسکو را انتخاب کرده و الان آنجا رندگی می کند یک سوال داشتم.لطفا یک پیام خصوصی بگذارید.

bebakhshid type farsi nadaram . beporseed javab midam. man alan dar san francisco hastam.

ببخشید تایپ فارسی ندارم . بپرسید جواب میدم. من الان در سن فرانسیسکو هستم. فارسی شده با http://www.behnevis.com.

سلام خدمت دوست عزیز:
در مورد اجاره خانه با قیمت مناسب در منطقه خوب وکدام بانک جهت باز کردن حساب مناسب است
do bar pasokh barayetan ersal kardam vali shoma ersale payamhaye khosisi ra basteh eed

ممنون..از اینکه اطلاع دادید.من تصحیح کردم و درست شد..منتظر جواب شما هستم

تفاوت ساعت با سانفرا یازده ساعت وسی دقیقه است.
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، shkhmo ، Orchin ، ara1980
(2012-11-30 ساعت 12:57)*NASIM* نوشته:  دوستان برای همراه داشتن موارد غذایی محدودیتی وجود دارد یا نه؟
به طور خاص پسته و زعفران می توانم بیاورم یا نه؟
سلام. زعفران داشتیم و بادام آلو و سبزی خشک و همه جور ادویه مشکلی نبود . فقط برنج و کنسرو گوشت رو گرفتند و گفتند تخمه و گلپر هم اگر داری بده که نداشتیم. کنسرو برنج و عدس پلو و غیره هم بود که مشکلی نگرفتند.اسپند و سویا و نبات و چهل گیاه و مشابه انها هم داشتیم که چیزی نگفتند. میوه خشک شده هم داشتیم که عیبی نگرفتند
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sam11 ، achi686 ، bayat_r ، ParsTrader ، کیانا ، *NASIM* ، roeentan ، Tomas ، ehsan_ati ، shkhmo ، Saiban ، Orchin ، ara1980 ، Sepasttian ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان