موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز رفتیم فروشگاه بزرگ winco به صورت 24 ساعتست و برای صبحانه چیزهایی تهیه کردیم که قیمت اونها رو مینویسم شاید بدرد کسی بیخوره:
دبه بزرگ ماست:$4.45
سیب زمینی کیلویی:0.9$
گوجه فرنگی کیلویی:0.85$
برنج باسماتی:3.2$
یک برنج دیگر هم بود: 1$
یک روغن کوچک:2.8$
مایع ظرف شویی متوسط:0.88
مرغ سوخاری 4 تیکه، 2 تیکه ران و دو تیکه سینه:2.45$
در کل قیمت ها به نظر بد نبود. اتوبوس هم رفت و برگشت 2.5$
در ضمن پرتلند از نظر حمل و نقل عمومی خوبه یعنی ما که تا بحال همه جا به اتوبوس رفتیم. خوب بوده و جا داره اینجا از شهردار منطقه و تمامی دست اندر تشکر کرده طول عمر با عزت برای همه خواستاریم.
موردی باشه در خدمتیم
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-26 ساعت 01:53)hasti_banoo نوشته: (2012-11-26 ساعت 01:44)IMMI نوشته: دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم. میخام بدونم این مراکز مهاجرت که برای سوشال نامبر بهشون مراجعه می کنیم روزهای شنبه و یکشنبه باز هستند؟؟ بانک ها چطور؟؟ ما ورودمون جمعه عصر هست . میخام ببینم می تونیم از فرداش کارها رو شروع کنیم یا باید صبر کنیم تا دوشنبه!
مراکز دولتی گاهی روزهای شنبه هم باز هستند. بانکها هم معمولا روزهای شنبه فعالیت دارند ولی ساعت کاریشون از روزهای عادی کمتره. اداره سوشال سکیوریتی هم فقط روزهای کاری هفته هستند ولی باز هم بستگی به شعبه ای داره که می خواهید مراجعه کنید. در سایت زیر، کدپستی محل سکونت خودتون در آمریکا رو وارد کنید ، آدرس و سایر مشخصات شعبه مربوطه رو به دست خواهید آورد.
https://secure.ssa.gov/apps6z/FOLO/fo001.jsp
بانکها هم اگر به وب سایتشون مراجعه کنید جایی برای پیدا کردن شعبه و ساعت کار دارند.
فقط یک نکته ! شما بعد از رسیدن اونقدر خسته هستید که یکی دو روزی به خواب برای تنظیم شدن ساعت بدنتون نیاز دارید. خیلی عجله نکنید.
سفرتون بخیر
سلام
من امروز رفتم اداره وشیال در سن خوزه البته چون دیر رفتم تعطیل بود ساعات کاری را زده بودن دوشنبه تا جمعه ساعت ۹ تا ۳ بعد از ظهر.ارزوی موفقیت براتون دارم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همه دوستان مهجرسرأی ۲۰۱۲
بغد از مدتها امروز به سایت سر زدم کلی پستهای جدید را دیدم و قدیمیها را مرور کردم. نکات زیادی هست میخوام برای بچه های ۲۰۱۳ بگم. بیشتر پستها را اون جا میزارم. ولی باید بگم مخلص همه دوستان 2012 هستم . الان به اتفاق خانواده در آرلینگتن هایتز در حومه شیکاگو هستم . حدود دو ماه هست. امیدوارم بتونم مرتب سر بزنم و پست بذارم. ارادتمند پرسام
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولای
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-26 ساعت 14:55)*NASIM* نوشته: سلام
یک سئوال برای من مطرح است که شاید تکراری باشد اما حقیقتا مطالعه کل 204 صفحه کار ساده ای نیست. می خواستم بدانم در اولین سفر، در فرودگاه مقصد سئوال خاصی پرسیده می شود؟ در مورد شرایط خودم، محتویات چمدان، محل اقامتم در آمریکا، اینکه چه برنامه ای دارم و ...
فرودگاه مقصد من واشنگتن است. دوستانی که از این فرودگاه وارد آمریکا شده اند در مورد تجربه ورودشان کمی توضیح می دهند لطفاً. نوع برخورد، مراحلی که طی کردند، سئوالات احتمالی که پرسیدند، چمدانها را باز کردند یا نه و ...
یک دنیا ممنون خواهم شد.
* و یک سئوال نامربوط، کسی اطلاع دارد که چرا برخی از سفرنامه ها از بخش تجربه مصاحبه در آنکارا حذف شده؟ چند روز قبل متوجه شدم که بخش دوم سفرنامه من و تعدادی از پست های همان تاریخ و چند روز بعد ( 18 تا 23 aug) سر جایشان نیستند و چون تاپیک قفل شده بود اینجا مطرح کردم. لطفا ببخشید.
دوست عزیز ما از فرودگاه دالاس وارد شدیم البته ولی اصلا چیز خاصی از ما نپرسیدن برخوردشونم عالی بود حتی برای انگشت نگاری اولش گفتن بچه هاتونم باید انگشت نگاری بشن ولی چون بچه هام کوچیک بودن ترسیدن و گریه کردن بعد ماموره گفت نمیخواد ول کن یه محلی برای بازی بچه هابود که پر از اسباب بازی بود و بچه ها اونجا مشغول شدن و اصلا این یکی دوساعت کاری با ما نداشتن آخرشم به زور بچه ها رو از اونجا جدا کردیم پسرمم یه ماشین اسباب بازی رو برداشته بود نمیداد آفیسره هم بهمون گفت کاریش نداشته باشید بزارید ببره خلاصه یه ماشین خیلی عالی هم پسرمون به غنیمت گرفت قبل تمام شدن کارها هم یه ماموری اومد گفت شما با پرواز لوفت هانزا اومدید گفتیم بله و گفت ما تمام چمدونهاتو از روی ریل برداشتیم و گذاشتیم یه گوشه چون همه چمدونهاشونو رو برداشته بودن و فقط مال ما مونده بود وقتی رفتیم پایین دیدیم چمدونهامون مرتب یه گوشه چیده شده موقع بیرون اومدن هم ماموره که برگه آبی رو گرفت فقط پرسید برنج هم دارید گفتیم بله و گفت خوش اومدید و نه نگاه کرد و نه چیزی و تمام ما اومدیم بیرون این توضیحات رو نوشتم شاید به درد دوستان تازه وارد مخصوصا دوستانی که به دالاس میرن بخوره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه عزیزان هجرت کرده
من یه سوالی دارم که ممکنه جوابش یه خورده سخت باشه ولی اینجا می پرسم که دوستان اگه اطلاعی دارن جواب بدن.
اگه کسی بعد از ورود به امریکا و دریافت گرین کارت کاری در یک شرکت امریکایی پیدا کنه ولی محل کار در خارج از امریکا باشه، آیا اون مدتی که در خارج از امریکا کار می کنه جزو مدت لازم برای سیتیزن شیپ محاسبه می شه یا خیر؟
ممنون
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-27 ساعت 16:17)*NASIM* نوشته: (2012-11-26 ساعت 23:52)Shezem نوشته: (2012-11-26 ساعت 23:26)j1970 نوشته: (2012-11-26 ساعت 14:55)*NASIM* نوشته: سلام
یک سئوال برای من مطرح است که شاید تکراری باشد اما حقیقتا مطالعه کل 204 صفحه کار ساده ای نیست. ...
یک دنیا ممنون خواهم شد...
اینا سوالای استرسه، زیاد خودت رو تحت استرس نذار....
فقط خواستم بگم بهترین پاسخی که میشد داد ......
دوستان عزیز من بی نهایت از پاسخهای شما ممنونم اما شاید من نتوانستم منظورم را درست برسانم. اصلا داستان نه ترس و استرس بود و نه اینکه ما تاج سر هستیم یا آنها با ما دشمنی دارند و می خواهند گیر بیجا بدهند و غیره. من نه در مورد نحوه رفتن و برگشتن فرودگاه اظهار نگرانی کردم، نه در مورد گم شدن چمدانهایم و نه در خصوص نداشتن آشنا در آمریکا، پیدا کردن محل زندگی و غیره. سئوال من بیش از حد ساده بود، من فقط می خواستم بدانم چه سئوالاتی ممکن هست بپرسند تا جوابشان را از قبل در ذهنم تا حدی آماده کنم چون به زبان انگلیسی کاملا مسلط نیستم و فکر کردم بهتر خواهد بود که از قبل به جوابهایم کمی فکر کنم، فقط همین.
در واقع سئوال من به هیچ وجه به اندازه پاسخ های شما پیچیده نبود اما به هر حال ممنون.
دوست عزیز از بابت مسلط نبودن به زبان انگلیسی اصلا نگران نباشید اگر حس کردید که متوجه حرفهاشون نمیشید یا جواب دادن بهشون اون لحظه براتون مشکله یا ممکنه منظورتون رو درست نرسونید درخواست مترجم فارسی بکنید از ما که خودشون پرسیدن که آیا میخواهیم برامون مترجم فارسی زبان بیارن یا نه یه خانوم ایرانی بود که با پرواز ما اومده بود و البته انگلیسی بلد نبود براش یه مترجم آورده بودن یعنی از همون آفیسرهای فرودگاه یه فارسی زبانش رو فرستاده بودن براش که یه آقای افغانی بود که فارسی صحبت میکرد
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-22 ساعت 14:17)ali234 نوشته: (2012-11-22 ساعت 04:24)alexander نوشته: (2012-11-21 ساعت 08:41)jordanir نوشته: امروز رفتیم مهدکودک نزدیک خونه. هفته ای ۱۸۵ دلار.
خوب بود.
سرویس رایگان هم داشت برای کسانی که بچشون مدرسه است بعد از مدرسه برداره.
در ضمن free vpk هم داره.
گفتم برای بچه دارها شاید براشون مهم باشه.
من نمی دونم شما کجا هستید ولی بگردید حتما مهدکودک رایگان هم پیدا می کنید
خداروشکر که همسرتون کار پیدا کرد.. خیلی خوشحال شدیم. واقعا این پستها برای ما امید بخشه
در مورد مهدکودک یادمه شما هم شهریه بالا می دادید. ایا مهد پابلیک توی لس انجلس پیدا کردید؟ راحت پیدا میشه ؟ این قضیه مهد خیلی برای ما مهمه چون میخوایم کلاس زبان بریم و دنبال کار بگردیم ، کوچولومون رو باید بزاریم مهد.
سلام
بله ما هم ابتدا ماهی 600 دلار هزینه دادیم ولی بعد تونستم اسمش را در مهد کودک ocupational center بنویسم که مجانیه خودم هم همونجا کلاس زبان می رم البته غیر از اون در کلیسا ها هم مهد مجانی هست یا در پارک های بزرگ مراکزی هست که با هزینه کم بچه را می شه اونجا گذاشت
حتما پیدا می کنید باور کنید هیچ فرقی هم بین خصوصی و دولتیش نیست من تجربه کردم حتی می تونم بگم دولتی خیلی بهتره
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز ما 25 ماه رسیدیم لوس آنجلس با پرواز ترکیه حدود 16 ساعت توی هوا بودیم ودر فرودکاه هم اصلا معطل نشدیم ویه افسر سیاه پوست اکثر کارهای ما را انجام داد وحتی بازرسی بدنی هم نشدیم وکلی هم آجیل ودارو گز داشتیم ولی انگشت نگاری وتکمیل فرم ها پولی نیم ساعتی وقت برد