کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-12-07 ساعت 02:28)alireza1777 نوشته:  سلام آقایانی که در سایت sss.gov فرم پر کرده اند راهنمایی کنند که کدام فرم را باید پر کنیم و آیا باید پست شود یا آنلاین است
همانطور که میدونید آقایان بالای 26 سال باید برای معافیت خدمت سربازی این فرم را پر کنند
بالای 26 سال؟ یعنی یه نفر که 40 یا 50 سالش هست باید بره و اینجا چیزی پر کنه؟!

اینجا گفته:
Who Must Register
Almost all male U.S. citizens, and male aliens living in the U.S., who are 18 through 25, are required to
register with Selective Service.

میگه کلیه مردای آمریکایی و خارجی که از 18 تا 25 سالگی توی آمریکا زندگی میکنن لازمه تا اسم خودشون رو ثبت کنن.
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: shkhmo ، ara1980 ، frozen mind ، ali234 ، Tomas
دوستان من سوالی دارم من پاس سفید گرفته ام و میخواهم به ایران برگردم برای باز کردن حساب به بانک رفتم گفتند که حساب باید فعال باشه حالا به نظرتون من حساب باز کنم یا وقتی برگشتم باز کنم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas
بچه ها کسی میدونی snn و گرین کارت رو چه جوری میشه پیگیری کرد؟
ما آدرسمون رو از توی سایت عوض کردیم میترسم یه جا اون وسطا گم و گور شده باشیم. نه ولکامی اومده نه چیزی...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: sam11 ، ali234 ، shkhmo ، Tomas
(2012-12-07 ساعت 06:22)honey62 نوشته:  بچه ها کسی میدونی snn و گرین کارت رو چه جوری میشه پیگیری کرد؟
ما آدرسمون رو از توی سایت عوض کردیم میترسم یه جا اون وسطا گم و گور شده باشیم. نه ولکامی اومده نه چیزی...

اگه نامهٔ ولکام براتون اومده، توش یه شماره هستش که بهش میگن رسید نامبر، با اون شماره میتونید توی وبسایت www.uscis.org گرین کارت رو پیگیری کنید
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: sam11 ، *NASIM* ، Saeedv13 ، ali234 ، honey62 ، shkhmo ، Tomas ، Sepasttian
(2012-12-06 ساعت 17:41)raahnama نوشته:  سلام دوستان
مشکلی برای ما پیش اومده اگه میشه راهنمایی کنید..
ما بعد از دادن آدرس دریافت گرین کارت در فرودگاه لوس آنجلس ، بعد از یک روز فهمیدیم که آدرسمون پریده ( یعنی طرف دبه درآورده ) حالا تغییر آدرس رو باید به کجا اطلاع داد تااصلاح بشه و کار ما عقب نیفته ..؟

عزیزم اصلا نگران نباش. همه که چه غرض کنم ولی اکثرشون همینطورن.Big Grin
ما را هم به همین درد دچار کردند.
اشکالی نداره عوضش این سختی ها باعث میشه ما راه را برای بعدی هامون هموار کنیم و درد امروز درسی بشه تا دست دوستانمون در آینده بگیریم.

اولا کارت بانک که نداری. متاسفانه من فلوریدا هستم و آدرسم بدردت نمیخوره. ولی الان کجا هستی؟ برو به استودیو ۶.
ازشون کارت هتل را چند تا بگیر داشته باشی.(خودت بردار- تعداد کافیBig Grin)
پرینت پرداخت (فیش - رسید) هزینه اسکان (دو هفته ای بگیر)
برو بانک اگر باز کردی که تغییر آدرس بده اگر نه که هیچ با آدرس جدید (استودو ۶ یا مشابه) بگیر. متاسفانه مشکلش اینه که نامه اقامت نمیده ولی همون فیش پرداخت خودش یه پروف آو ادرسه که فکر نکنم تو بانک لازمت بشه ولی تو دی ام وی میخوای.
بعد همون روز از بانک نامه پروف آو آدرس بگیر برای دی ام وی و آی دی کارت که اونهم تو دی ام وی هست.
البته میتونی بری پست و یه پی او باکس بگیری ولی تو که هزینه اسکان میدی اینم روش.
اینا را میگم هر کجاش بدردت خورد استفاده کن. خودت با شرایط خودت بسنج.
بقیش ممکنه به درد سایرین و آیندگان بخوره.
حالا اینا برا چیه؟ برای اینکه راحت بتونی آدرست رو عوض کنی.
از مرحله بانک به بعد:
برو به آدرس زیر:
http://mohajersara.com/thread-5606.html
اطلاعات کامل هست
ولی برای خلاصه چون میدونم اصابت خورده:
https://www.usps.com/umove
با دادن اطلاعات کارت اعتباری و کم کردن یک دلار آدرست عوض میشه. اگرم به دلت نیست مهم نیست برو اداره پست و این کار را بکن. فقط نکته کنکوری موقع تغییر آدرس یهت اخطار میده که شما داری آدرس بیزنس میدی و یعد نمیتونی عوضش کنی محلش نذار به خاطر اینه که آدرس هتل و امثال اینه.
اگر کارت بانکت اومده که بعید میدونم با توجه به زمان و ... که همین الان هم میتونی تغییر آدرس بدی.
برای گرین کارت هم ممکنه این کار جواب بده (چون آدرس پستیته) و هم برو تو همین سایت که بچه ها گفتن.

سوالی داشتی در خدمتم.
حامد
تشکر کنندگان: کیانا ، ASALI ، sam11 ، dorrood ، arezou ، Saeedv13 ، ali234 ، mgolchin13 ، bayat_r ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011 ، Sepasttian ، mori ، hoj_s000
(2012-12-07 ساعت 06:22)honey62 نوشته:  بچه ها کسی میدونی snn و گرین کارت رو چه جوری میشه پیگیری کرد؟

سلام
شما باید منتظر welcome notice باشید ، وقتی این نامه براتون اومد، در بالای نامه یک شماره ای می بینیند Receipt Number در سایت http://www.uscis.gov/portal/site/uscis در بالای صفحه در قسمت Enter your receipt number ,شماره را وارد کنین تا ببینین گرین کارت در چه مرحله ای قرار دارد.
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: odiseh ، sam11 ، *NASIM* ، Saeedv13 ، ali234 ، bayat_r ، honey62 ، shkhmo ، Tomas
(2012-12-07 ساعت 05:14)ara1980 نوشته:  دوستان من سوالی دارم من پاس سفید گرفته ام و میخواهم به ایران برگردم برای باز کردن حساب به بانک رفتم گفتند که حساب باید فعال باشه حالا به نظرتون من حساب باز کنم یا وقتی برگشتم باز کنم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه

می‌شه بگید که تازه پاس سفیدتون رو گرفتید یا نه و اگه که تازه گرفتین، از زمان درخواست و پر کردن فرم ای-۱۳۱ تا دریافت زمان انگشت نگاری چقدر طول کشید؟ راستی‌ شما کدوم ایالت هستید؟

دوستان اگه SSN بعداز ۲۰ روز هنوز به دستمون نرسیده باشه باید چیکار کنیم؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 01:28)Blaze نوشته:  آکارو جان ممنون

فقط کتاب دومیو را از روی سایت برداشتن یا لینکش کار نمیکنه، اگر بشه یه جا بزاری یا ایمیل کنی ممنون میشم

Blaze عزیز یک لینک دیگر از این کتاب را برای شما قرار می دهم
فقط توجه داشته باشید فرمتش epub است که مختص برنامه iBooks دیوایس های اپل است (البته با استفاده از بعضی نرم افزارها میشه به PDF هم تبدیل کرد)

[عکس: Los_Angeles_San_Diego___Southe_12_4_2012...38_AM.jpeg]

لینک دانلود : http://uploaded.net/file/yeo3tpkz/1741793157.epub
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: ara1980 ، sam11 ، arezou ، Blaze ، usa lover ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 06:38)odiseh نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 05:14)ara1980 نوشته:  دوستان من سوالی دارم من پاس سفید گرفته ام و میخواهم به ایران برگردم برای باز کردن حساب به بانک رفتم گفتند که حساب باید فعال باشه حالا به نظرتون من حساب باز کنم یا وقتی برگشتم باز کنم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه

می‌شه بگید که تازه پاس سفیدتون رو گرفتید یا نه و اگه که تازه گرفتین، از زمان درخواست و پر کردن فرم ای-۱۳۱ تا دریافت زمان انگشت نگاری چقدر طول کشید؟ راستی‌ شما کدوم ایالت هستید؟

دوستان اگه SSN بعداز ۲۰ روز هنوز به دستمون نرسیده باشه باید چیکار کنیم؟

از روز پست کردن تا مصاحبه 2 ماه شد و از تگزاس اقدام کردم و بتازگی هم اقدام کردم
اگر خیلی زود برید اداره سوشال و مدارکتون از فرودگاه به اداره مهاجرت نرسیده باشه بعد از 2 هفته درخواستتون باطل میشه
گرین کارتتون رو گرفتید؟
راجع به سوال من کسی اطلاعی نداره؟
تشکر کنندگان: odiseh ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011
سلام دوستان
بالاخره بعد از دو هفته گرین کارتم اومد. ولکام لتر و سوشیال سکیوریتی و گرین کارت رو همه با هم امروز یکجا دریافت کردم.
یک کار خوبی که من کردم این بود که از روز اول آدرس دوستم رو در لس آنجلس به سفارت دادم و با اینکه هیچ وقت هم آنجا نرفتم ولی بهشون گفتم که اونجا زندگی می کنم و آدرسم رو تو فرودگاه هم تغییر ندادم. فکر می کنم تغییر آدرس باعث میشه که اونا سردرگم بشن و دیرتر نامه ها رو به دستمون برسونن. به اونایی که هنوز نیومدن توصیه می کنم حدالامکان آدرستون رو تغییر ندین تا نامه هاتون رو زود دریافت کنین.
بعد از اینکه همه نامه هام رو دریافت کردم تو اداره پست آدرسم رو به جای فعلیم تغییر دادم. به همین سادگی!!!
فعلا!!!Wink
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: کیانا ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، Saeedv13 ، ali234 ، hadiseh.t ، bayat_r ، pr.kia ، odiseh ، tatoole ، honey62 ، shkhmo ، Tomas ، parsush ، mercedeh2011 ، Sepasttian ، hoj_s000
(2012-12-07 ساعت 07:54)loveusa نوشته:  سلام دوستان
بالاخره بعد از دو هفته گرین کارتم اومد. ولکام لتر و سوشیال سکیوریتی و گرین کارت رو همه با هم امروز یکجا دریافت کردم.
یک کار خوبی که من کردم این بود که از روز اول آدرس دوستم رو در لس آنجلس به سفارت دادم و با اینکه هیچ وقت هم آنجا نرفتم ولی بهشون گفتم که اونجا زندگی می کنم و آدرسم رو تو فرودگاه هم تغییر ندادم. فکر می کنم تغییر آدرس باعث میشه که اونا سردرگم بشن و دیرتر نامه ها رو به دستمون برسونن. به اونایی که هنوز نیومدن توصیه می کنم حدالامکان آدرستون رو تغییر ندین تا نامه هاتون رو دریافت می کنین.
بعد از اینکه همه نامه هام رو دریافت کردم تو اداره پست آدرسم رو به جای فعلیم تغییر دادم. به همین سادگی!!!
فعلا!!!Wink

تغییر آدرس هیچ تاثیری روی ارسال مدارک نداره بلکه چند نکته داره که باید رعایت بشه،اول از همه باید آدرس برای تک تک اعضاء خانواده تغییر کنه دوما بهتره توی فرودگاه به محض اینکه پاکت زرد رو دادی به آفیسر بهش بگی میخوای آدرستو تغییر بدی و برای همه روی پاکت بنویسه یا اگر گفت برو تو سایت عوض کن داخل سایت برای تک تک اعضاء تفییر بدی
نکته دیگه اینکه آدرس رو توی اداره پست تغییر نمیدن و فقط از طریق سایت uscsi باید عوض کنی و قبل از اینکه مدارک از فرودگاه به اداره مهاجرت برسه سریعا همان روز که داخل آمریکا شدی انجام بدی
تشکر کنندگان: sam11 ، mgolchin13 ، behzadb57 ، honey62 ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011 ، Sepasttian
(2012-12-07 ساعت 08:35)ara1980 نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 07:54)loveusa نوشته:  سلام دوستان
یک کار خوبی که من کردم این بود که از روز اول آدرس دوستم رو در لس آنجلس به سفارت دادم و با اینکه هیچ وقت هم آنجا نرفتم ولی بهشون گفتم که اونجا زندگی می کنم و آدرسم رو تو فرودگاه هم تغییر ندادم. فکر می کنم تغییر آدرس باعث میشه که اونا سردرگم بشن و دیرتر نامه ها رو به دستمون برسونن. به اونایی که هنوز نیومدن توصیه می کنم حدالامکان آدرستون رو تغییر ندین تا نامه هاتون رو دریافت می کنین.
فعلا!!!Wink

تغییر آدرس هیچ تاثیری روی ارسال مدارک نداره بلکه چند نکته داره که باید رعایت بشه،اول از همه باید آدرس برای تک تک اعضاء خانواده تغییر کنه دوما بهتره توی فرودگاه به محض اینکه پاکت زرد رو دادی به آفیسر بهش بگی میخوای آدرستو تغییر بدی و برای همه روی پاکت بنویسه یا اگر گفت برو تو سایت عوض کن داخل سایت برای تک تک اعضاء تفییر بدی
نکته دیگه اینکه آدرس رو توی اداره پست تغییر نمیدن و فقط از طریق سایت uscsi باید عوض کنی و قبل از اینکه مدارک از فرودگاه به اداره مهاجرت برسه سریعا همان روز که داخل آمریکا شدی انجام بدی

من خیلی ها رو می شناسم که بعد از مدتها هنوز سوشیالشون نیومده و ازشون که پرسیدم گفتن آدرسمون رو تغییر دادیم. یکیشون یه پسریه که اسمش آرشه . اول تو نیویورک بود بعد اومد لس انجلس. متاسفانه بعد از 40 روز هنوز سوشیالش رو نگرفته. خیلی های دیگه رو می شناسم.
البته نمیگم اصلا آدرستون رو تغییر ندین. میگم حدالامکان اون رو تغییر ندین تا وقتی که نامه هاتون رو می گیرین.
نکته دیگه اینکه اشتباه می کنید که میگید تو اداره پست نمیشه آدرس رو تغییر داد. چون من امروز خودم رفتم اداره پست و بهشون گفتم دیگه هیچ نامه ای به آدرس قبلیم فرستاده نشه و اونام یه فرم بهم دادن و آدرس جدید رو توش نوشتم.
البته اینم بگم که میشه از طریق آنلاین هم آدرس رو تغییر داد و هزینش هم یک دلاره ولی برای پرداختش هم باید کردیت کارت داشت. ولی چون من کردیت نداشتم رفتم اداره پست و رایگان آدرسم رو تغییر دادن.
عزت زیادBig Grin
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: achi686 ، Saeedv13 ، ali234 ، hadiseh.t ، pr.kia ، sam11 ، honey62 ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011 ، Sepasttian ، hoj_s000
سلام
من دارم بالای ۱۰۰ کیلو فریت بار انجام میدم و به همراهه بار ۲ تا فرش هم دارم میفرستم ، دوستان عزیز به نظر شما فرستادن فرش از این طریق مشکلی ایجاد میکنه؟ یا من به همراه چمدان با خودم ببرم؟
تشکر کنندگان: ali234 ، mgolchin13 ، MAHDI2012 ، behzadb57 ، honey62 ، shkhmo ، HOME ، Tomas ، mercedeh2011
سلام، بچه ها بعد از چک کردن تو uscis این پیغام رو میده :

On November 28, 2012, the post office returned the Card we mailed to you as undeliverable. Please call 1-800-375-5283 to update your mailing address.
حالا صاحب کارت ایرانه ! میشه زنگ زد و پیگیری کرد یا کلا بی خیالش بشه، رفت اونجا بره دنبالش. ( احتمالا چون از صندق، کارت رو بر نداشتند برگشت خورده چون آدرس 100% درست بوده )

؟؟؟؟
since 2012
تشکر کنندگان: sam11 ، honey62 ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 11:53)asxz نوشته:  سلام
من دارم بالای ۱۰۰ کیلو فریت بار انجام میدم و به همراهه بار ۲ تا فرش هم دارم میفرستم ، دوستان عزیز به نظر شما فرستادن فرش از این طریق مشکلی ایجاد میکنه؟ یا من به همراه چمدان با خودم ببرم؟

من 500 کیلو فریت کردم و در هود فرودگاه گفتند هر چه فرش داری بردار که امریکا همه را بر میدارد.
در ساک هم نتوانستم چون فرش عزیزی بود و شانس هم اوردم چون فرش نفر جلویی را گرفتند.
قانون : اجازه ورود فرش به امریکا داده نمیشود .
عمل: شانس شماست که بگیرند یا نه!
البته اینها فرق بین فرش و یک گلیم کوچک را میدانند و به ان کاری ندارند.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، achi686 ، bayat_r ، amir82 ، asxz ، pr.kia ، sam11 ، ali234 ، کیانا ، behzadb57 ، *NASIM* ، Blaze ، honey62 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان