کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-12-09 ساعت 06:08)Shezem نوشته:  حتما می‌دونید که MSI چیه ؟!
یه سری از بیمارستان‌ها ، برای افراد کم درآمد خدمات پزشکی یا همان medicare ارائه می‌دهند که من هم خودم را نام‌نویسی کردم.
آقا من نمیدونم msi چیه؟ لطفا شفاف سازی بفرمایید. Big Grin
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، پدی ، shkhmo ، mercedeh2011
(2012-12-09 ساعت 06:41)amiry نوشته:  
یه سری از بیمارستان‌ها ، برای افراد کم درآمد خدمات پزشکی یا همان medicare ارائه می‌دهند که من هم خودم را نام‌نویسی کردم.
آقا من نمیدونم msi چیه؟ لطفا شفاف سازی بفرمایید. Big Grin
تو همون پستم شرح داده‌ام دیگه. به همون مراقبت‌های پزشکی برای افراد کم در آمد MSI می‌گویند. که مخفف Medical Services Initiative هست.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: کیانا ، sam11 ، ali234 ، Tomas ، MAHDI2012 ، EMS ، پدی ، shkhmo ، roeentan ، vroom ، mercedeh2011
بله درسته. من خودم سه چهار ماهی MSI داشتم. البته هیچ وقت لازم نشد ازش استفاده کنم ولی تا جایی که می دونم و گفتند، هیچ هزینه ای برای ویزیت دکتر پرداخت نمی کنید. یک سری شرایط هم داره مثلا همون روزی که درخواست میدید معمولا دکترتون رو از تو لیستی که در اختیارتون می گذارند انتخاب می کنید و فقط به همون دکتر میشه مراجعه کنیذ. اگر هم هر وقت خوشتون نیامد میشه عوض کرد دکتر رو. یک کارت ساده مقوایی براتون می فرستند هر وقت تایید شدید که روش اسم و مشخصاتتون ، شماره شناسایی ، اسم و آدرس دکترتون و تلفنهای ضروری اورژانس و داروخانه و .. نوشته. هزینه های اورژانس و دارو رو نمی دونم ولی فکر می کنم اکثرا مجانی باشه یا خیلی ناچیز.

نکته مهم این بیمه اینه که فقط به اورنج کانتی محدود میشه و باید درآمد ماهانه تون از حدی پایین تر باشه تا واجد شرایط باشید . البته اگر خارج از اورنج کانتی مثلا برای سفر رفته بودید و اتفاق اورژانسی افتاد باید هزینه ها رو خودتون پرداخت کنید اما در کمتر از 24 ساعت باید با شماره تلفنهای روی کارتتون تماس بگیرید و گزارش بدید تا رسیدگی بشه و پول رو بهتون برگردونند ( این رو دارم از روی کارت می نویسم که هنوز یادگاری نگه داشتم ! )

این هم وب سایت اش

تمام هزینه ها، نحوه درخواست دادن و شرایط رو کامل تو سایتش توضیح داده. یه نکته دیگه اینکه این بیمه برای افراد بزرگسال زیر سن بازنشستگی هست. چون بچه ها که حسابشون جداست. افراد سن بازنشسته هم که بیمه شون فرق می کنه.
(2012-12-09 ساعت 06:55)hasti_banoo نوشته:  نکته مهم این بیمه اینه که فقط به اورنج کانتی محدود میشه و باید درآمد ماهانه تون از حدی پایین تر باشه تا واجد شرایط باشید .
مرسی تو از توضیحتون.
برای من که در ویرجینیا هستم چنین بیمه ای هست؟ از سایتی که داده بودین که چنین چیزی بر نمیومد.
2012AS58XXX
آنکارا
تشکر کنندگان: a.r.a.s.h1 ، sam11 ، Tomas ، shkhmo ، mercedeh2011
(2012-12-09 ساعت 08:00)amiry نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 06:55)hasti_banoo نوشته:  نکته مهم این بیمه اینه که فقط به اورنج کانتی محدود میشه و باید درآمد ماهانه تون از حدی پایین تر باشه تا واجد شرایط باشید .
مرسی تو از توضیحتون.
برای من که در ویرجینیا هستم چنین بیمه ای هست؟ از سایتی که داده بودین که چنین چیزی بر نمیومد.

تا جایی که من اطلاع دارم این بیمه ای هست که در واقع بخشداری اورنج کانتی یا به عبارتی فقط همین county ارائه میده و بودجه اون هم از طریق همین بخشداری تامین میشه. من مشابهش رو در ایالت کالیفرنیا ندیدم، نمی دونم شاید برای ایالتهای دیگه چیزی وجود داشته باشه.
تشکر کنندگان: amiry ، Saeedv13 ، bayat_r ، sam11 ، ali234 ، mansour*** ، ASALI ، mrhj50 ، honey62 ، achi686 ، Tomas ، shkhmo ، roeentan ، پرنیان90 ، el333 ، mgolchin13 ، mercedeh2011
(2012-12-08 ساعت 23:41)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 12:45)loveusa نوشته:  سلام دوستان
نمی دونم یادتون میاد امسال که به سفارت آمریکا برای مصاحبه می رفتیم ، به بعضی پسرهای زیر 25 سال یک برگه ای رو دادن امضا کنن ، مبنی بر اینکه اومدین آمریکا باید خودمون رو به یه سازمانی معرفی کنیم. حالا هر چی فکر می کنم یادم نمی یاد چه سازمانی بود و برای چی بود.
میشه لطفا کمک کنید بگید جریان این برگه چیه ؟ من که مخم هنگ کرده

باید تشریف ببرید اداره پست و فرم مربوط به خدمت داوطلبانه سربازی هست .حتما پر کنید

منم این نکته رو اضافه کنم که اگر توی اینکار سهل انگاری کنید همونطور که توی اون برگه نوشته بود ممکنه تا 250هزار دلار جریمه بشید. توی خود سایت sss.gov هم نوشته اگر شخصی در زمانی که 25سالشه و در امریکا حضور داشته باشه اگر 26 سالش شد و رجیستر نکرده باشه دیگه نمیتونه رجیستر کنه و ضمن اون جریمه ای که بهش تعلق میگیره از تمام خدمات دولتی امریکا هم محروم میشه, مثل داشتن حساب بانکی, مجوز کار کردن در امریکا و ....
حتما به نزدیک ترین اداره پست دولتی یا پست ups مراجعه کنید, یه فرم مقوایی ساده داره و پر کردنش هیچ کاری نداره, فقط باید نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد , جنسیت و شماره سوشیال سکیوریتی رو توش بنویسید و امضا کنید و به مامور پست بدید. هیچ هزینه ای هم ازتون دریافت نمیکنند.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، frz61 ، Shezem ، frozen mind ، achi686 ، کیانا ، Tomas ، MAHDI2012 ، loveusa ، pr.kia ، hadiseh.t ، sam11 ، پدی ، shkhmo ، roeentan ، el333 ، ehsan_ati ، mercedeh2011
(2012-12-08 ساعت 06:51)amiry نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 06:21)jordanir نوشته:  ولکام لتر ما هم نیومد. اگر به آدرس قبلی رفته باشه هم ایرانی عزیز و فامیل گرامی بهمون نمیگه. هه هه هه

گرین کارت را آدرسش را عوض کردم امیدوارم که بیاید . نیامد هم میگم گم شده و بدستم نرسیده احتمالا دوباره صادر میشه.
کلا هم میتونم بیخیالش بشم.
من هم چون ولکام لتر دریافت نکردم و در نتیجه رسید نامبر ندارم، امروز به اجبار حضوری مراجعه کردم که خانم ساهپوستی عوض جواب سلام پرسید: وقت ملاقات دارین؟ من هم قصه را براش گفتم که اصلا چون رسید نامبر ندارم نمیتونم کاری توی سایت انجام بدم یا وقت بگیرم.
یه نگاهی به ویزا و تاریخ ورود انداخت و گفت تا 90 روز جا داره گرین کارت بیاد:
جالبه. من الان فهمیدم گرین کارتم رفته به آدرسی که توفرمها داده بودم در ایندیانا!!! من آدرسم را در فرودگاه عوض کردم. حتی سوشیال به آدرس جدیدم اومده ولی گرین کارت رفته ایدیانا!. شنیده بودم اشتباه رخ میده ولی این دیگه در حد تیم ملیه!!
2012AS58XXX
آنکارا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، achi686 ، bayat_r ، Tomas ، MAHDI2012 ، pr.kia ، hadiseh.t ، sam11 ، a.r.a.s.h1 ، ali234 ، shkhmo ، roeentan ، el333 ، mercedeh2011
.....
مدرک مقیم بودن در اورنج‌کانتی، مثل قبض تلفن یا آب و برق یا اجاره‌نامه

shezem داداش این مدارک خانه اگه تو خونه کس دیگه باشیم یا بهش اجاره بدیم که بنام اون شخص هست ! ، یعنی قبوله؟ یا چی؟ مرسی
since 2012
تشکر کنندگان: Shezem ، Tomas ، sam11 ، ali234 ، shkhmo ، mercedeh2011
(2012-12-09 ساعت 22:27)maka2 نوشته:  
.....
مدرک مقیم بودن در اورنج‌کانتی، مثل قبض تلفن یا آب و برق یا اجاره‌نامه

shezem داداش این مدارک خانه اگه تو خونه کس دیگه باشیم یا بهش اجاره بدیم که بنام اون شخص هست ! ، یعنی قبوله؟ یا چی؟ مرسی

اون بیمارستانه که من وقت گرفته بودم، تلفنی به من گفت که ، همون جایی که زندگی می‌کنید، صاحب‌ خونه بنویسه و امضا کنه که شما نزد ایشان زندگی می‌کنید، براشون کافیه.
اما در بیمارستان، فقط گرین کارت و گواهینامه و سوشیال نامبر کارت و چک‌های حقوقی من را از من خواستند. همین. آخه آدرس در روی گواهینامه کالیفرنیا نوشته شده دیگه.

بستگی داره، اون کارمنده چجوری باشه، اگه ساده بگیره ، مثل من، که زیاد گیر نمی‌دهند، اما اگه طرف یه رگ آلمانی داشته باشه، ممکنه بهت بگه، تا تمام مدارک را نیاری، هیچ کاری برات انجام نمی‌ده !! Big Grin
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: bayat_r ، maka2 ، کیانا ، arezou ، Tomas ، Saeedv13 ، pr.kia ، sam11 ، ali234 ، laili ، nahid.t ، shkhmo ، roeentan ، پرنیان90 ، mgolchin13 ، .wall street ، hoj_s000
سلام به همه عزیزان مهاجر.
دوستانی که تجربه تغییر تاریخ بلیط رو دارن...
من زمانی که بلیط خریدم( از هواپیمایی قطر_2طرفه) برای تغییر تاریخ پرسیدم،گفت تغییر تاریخ 50 دلار جریمه داره. حالا رفتم واسه تغییر تاریخ میگه علاوه بر اون 50 دلار، مابه التفاوت قیمت بلیط جدید و قدیم رو هم باید پرداخت کنی. البته قیمت بلیط همونه ، و کلاس پرواز و همه چی عینا بلیط خودمه، منظور از تفاوت، تفاوت بلیطی که با ارز 1226 و با ارز 2460 حساب میشه هست، یعنی انگار من باید 2باره بلیط بخرم،و میگفت اگه رفت رو رفته باشی و فقط برگشت رو بخوای تغییر بدی ،اینجوری نیست و فقط اون 50 دلار رو میدی.
به نظرتون مسخره نیست؟؟؟ میگفت قانون تمام هواپیمایی ها همینه/ IATA گفته.
کسی تجربه اینکارو داشته؟ راست گفته؟؟؟Sad
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: .wall street ، Shezem ، shkhmo ، roeentan ، sima s ، Tomas ، mercedeh2011
والا من بلیط ترکیش رو تغییر دادم و 50 یورو دادم ولی قیمتها در هر دو تاریخ یکی بود همون 1226 تومان.. ولی الان با تغییر قیمتها نمی دونم قانونشون چی شده باشه.
since 2012
تشکر کنندگان: .wall street ، Shezem ، shkhmo ، sam11 ، ali234 ، pr.kia ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-10 ساعت 20:55)mehdi47 نوشته:  سلام به همه عزیزان مهاجر.
من زمانی که بلیط خریدم( از هواپیمایی قطر_2طرفه) برای تغییر تاریخ پرسیدم،گفت تغییر تاریخ 50 دلار جریمه داره. حالا رفتم واسه تغییر تاریخ میگه علاوه بر اون 50 دلار، مابه التفاوت قیمت بلیط جدید و قدیم رو هم باید پرداخت کنی. البته قیمت بلیط همونه ، و کلاس پرواز و همه چی عینا بلیط خودمه، منظور از تفاوت، تفاوت بلیطی که با ارز 1226 و با ارز 2460 حساب میشه هست، یعنی انگار من باید 2باره بلیط بخرم،و میگفت اگه رفت رو رفته باشی و فقط برگشت رو بخوای تغییر بدی ،اینجوری نیست و فقط اون 50 دلار رو میدی.

درسته قربان این قانونشه
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: .wall street ، Shezem ، shkhmo ، sam11 ، sima s ، Tomas ، mehdi47 ، mercedeh2011

بله دوست عزیز شما اگر بخواهی حتی ساعت بلیط رو تغییر بدی باید به دلار 2497 حساب کنید..
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: ASALI ، Shezem ، tiba ، Saeedv13 ، shkhmo ، sam11 ، pr.kia ، mgolchin13 ، .wall street ، Tomas ، mehdi47 ، mercedeh2011
(2012-12-10 ساعت 22:16)bayat_r نوشته:  

بله دوست عزیز شما اگر بخواهی حتی ساعت بلیط رو تغییر بدی باید به دلار 2497 حساب کنید..

من جای شما باشم هرگز چنین مبلغ زوری پرداخت نمی کنم وطبق تاریخ مقرر میروم.
من اولین پروازم ازترکیش بود در آمریکا تلفنی تاریخ برگشت را جلو انداختم اما یک دلار هم از من نگرفتند حالا قطر چه باشد خدا داند.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: Shezem ، کیانا ، shkhmo ، amiry ، sam11 ، pr.kia ، .wall street ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-06 ساعت 09:10)arezou نوشته:  
(2012-12-06 ساعت 00:41)پرنیان90 نوشته:  سلام
منم 2 دسامبر با ترکیش به لس آنجلس پروازم بود، هیچ گیری تو فرودگاه امام ندادند راجب دلار من 10000 تا داشتم، فقط یه چمدون اضافه بار داشتم که با ارز مرجع 185 دلار پیاده شدم هر چند من موافق نبودم که ببرم ولی دیگه مادرا رو که می شناسید، چون اصن ارزش نداره بیایم اینور به نظرم همه چی ارزونتر و بهتر، هیچ فرقی نمی کنه 5 کیلو یا 23 کیلو کلا اضافه بار ترکیش 23کیلویی هستش.
تو ترکیه هم دوباره صف موندیم پرسیدند واسه چی میرید آمریکا پاکت زرد رو ازمون گرفتند مثل اینکه قبلا چنین سیستمی نبود ولی یکمی اونجا معطل شدیم بعدم رفتیم سوار هواپیما شدیمیه 15و16 ساعتی تو هوا بودیم. تو فرودگاه لس آنجلس هم خیلی همه چی راحت بود اصلا به بار من گیر ندادند فقط گفتند چی هست تو چمدونات منم گفتم هر چی تو اتاقم بود رو آوردم خندید اصن نگاه نکرد حتی بهم کمک کرد وسیله هامو ببرم من که واقعا راضی بودم.
من الان تو ارواین تو اورنج کانتی هستم خونه یکی از بستگان که خیلی کمکم کردند. دو روز بعد رسیدن رفتم اداره سوشیال فرم پر کردم ولی فرم رو ازم نگرفت گفت مثل گرین کارت سوشیال هم میاد به آدرسی که فرستادی. هیچ شماره ای هم بهم نداد. دوستان نظری دارند که باید منتظر بمونم یا به یه اداره سوشیال دیگه ای سر بزنم.

سلام،من بیستم نوامبر اومدم لوس آنجلس و چون چند روز تعطیلی بود تقریبا پنج روز بعد رفتم سوشیال که بهم یه برگه رسید دادند فرداش شماره ام آماده بود که رفتم اداره گرفتم و هفته بعدش هم کارتم با پست رسید
سلام،
امیدوارم گرین کارت رو هم گرفته باشین تا الان، ما هم عازم لس آنجلس هستیم، میشه بگی کدوم اداره رفتی که کارت رو خوب راه انداخت؟
تشکر کنندگان: sam11 ، shkhmo ، ali234 ، mojtaba_k ، .wall street ، Tomas ، payan ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان