موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-07 ساعت 05:14)ara1980 نوشته: دوستان من سوالی دارم من پاس سفید گرفته ام و میخواهم به ایران برگردم برای باز کردن حساب به بانک رفتم گفتند که حساب باید فعال باشه حالا به نظرتون من حساب باز کنم یا وقتی برگشتم باز کنم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه
سلام دوست عزيز ميتونين راهنمايي بفرماييد مراحل دريافت پاس سفيد چي هست و چقدر زمان مي بره و براي هر نفر چقدر هزينه داره؟
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نمی دونم یادتون میاد امسال که به سفارت آمریکا برای مصاحبه می رفتیم ، به بعضی پسرهای زیر 25 سال یک برگه ای رو دادن امضا کنن ، مبنی بر اینکه اومدین آمریکا باید خودمون رو به یه سازمانی معرفی کنیم. حالا هر چی فکر می کنم یادم نمی یاد چه سازمانی بود و برای چی بود.
میشه لطفا کمک کنید بگید جریان این برگه چیه ؟ من که مخم هنگ کرده
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-08 ساعت 17:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-08 ساعت 17:17 توسط sima s.)
(2012-12-07 ساعت 11:53)asxz نوشته: سلام
من دارم بالای ۱۰۰ کیلو فریت بار انجام میدم و به همراهه بار ۲ تا فرش هم دارم میفرستم ، دوستان عزیز به نظر شما فرستادن فرش از این طریق مشکلی ایجاد میکنه؟ یا من به همراه چمدان با خودم ببرم؟
با سلام
سوال من اينه كه آيا تاپيكي براي فريت ايجاد شده راستش من خيلي سر در گمم. يعني در واقع هيچ كس از اطرافيانم تا به حال اينكارو نكرده و خوب من فقط در حد شنيده هام و خيلي پراكنده راجع بهش مي دونم.
سوال من اينه كه معمولا مهاجرين چه جور اثاثيه اي رو فريت ميكنن و اينكه هزينش چه جوريه؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-08 ساعت 12:45)loveusa نوشته: سلام دوستان
نمی دونم یادتون میاد امسال که به سفارت آمریکا برای مصاحبه می رفتیم ، به بعضی پسرهای زیر 25 سال یک برگه ای رو دادن امضا کنن ، مبنی بر اینکه اومدین آمریکا باید خودمون رو به یه سازمانی معرفی کنیم. حالا هر چی فکر می کنم یادم نمی یاد چه سازمانی بود و برای چی بود.
میشه لطفا کمک کنید بگید جریان این برگه چیه ؟ من که مخم هنگ کرده
باید تشریف ببرید اداره پست و فرم مربوط به خدمت داوطلبانه سربازی هست .حتما پر کنید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, ممنون میشم اگر کسی لینک پاس سفید در مهاجرسرا یا وب سایت دیگه را میدونه به من بگه .با سپاس
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
"مدرک دال بر سکونت" میشه همون قراردادی که برای خونه دارید. اگه هنوز جایی رو کرایه نکردین و پیش اقوام یا دوستان هستید ازشون خواهش کنید یه قرارداد صوری به این معنی که شما ازشون خونه کرایه کردید براتون بنویسن و بعد برید برای دی ام وی.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-09 ساعت 04:32)honey62 نوشته: "مدرک دال بر سکونت" میشه همون قراردادی که برای خونه دارید. اگه هنوز جایی رو کرایه نکردین و پیش اقوام یا دوستان هستید ازشون خواهش کنید یه قرارداد صوری به این معنی که شما ازشون خونه کرایه کردید براتون بنویسن و بعد برید برای دی ام وی.
درست میگید. ولی من با یه امریکایی همخونه هستم و عملا امکانش نیست.
چون این بابا داره یه پولهایی از سوشیال سکوریتی میگیره و اگر بخواد مدرکی به من بده گند کارش در میاد.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-09 ساعت 06:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-09 ساعت 06:23 توسط Shezem.)
حتما میدونید که MSI چیه ؟!
یه سری از بیمارستانها ، برای افراد کم درآمد خدمات پزشکی یا همان medicare ارائه میدهند که من هم خودم را نامنویسی کردم.
اینجوری بود که از چند ماه قبل تلفنی وقت گرفتم، برای فلان روز ساعت دوازده و نیم که میشد همین پسپریروز ! از آنجاییکه بیمارستان در مسیر از کار تا خانه من قرار دارد و من هم شب کار هستم و صبح ساعت هشت از کار برمیگردم ، از همان سر کار به بیمارستان رفتم . ساعت هشت و نیم بیمارستان بودم. در قسمت ورودی خانم کارمند از من پرسید که چرا اینقدر زود آمدهام و من هم داستان را بهش گفتم ، و گفتم دیگه صرف نمیکنه ۳۰ مایل تا خونه بروم و ظهر دوباره برگردم. و او هم گفت ، آره راست میگی . بعدش یه تلفنی زد و پس از اندکی مرا به قسمت ویژه راهنمایی کرد و یه آقایی آمد و مدارک را گرفت . تلفنی به من گفته شده بود که این مدارک را بیاورم
مدرک اقامت دایم
اگرکار میکنم، چکهای حقوقی
مدرک مقیم بودن در اورنجکانتی، مثل قبض تلفن یا آب و برق یا اجارهنامه
رسید پرداخت اجاره خانه
اصل کارت شماره سوشیال سکوریتی
کارت شناسای ایالت کالیفرنیا، که من گواهینامه کالیفرنیا را داشتم
و چند تا چیز دیگه که یادم نمیاد !!
اما در بیمارستان فقط گواهینامه و گرین کارت و سوشیال نامبر و سابقه دریافت حقوق از محل کار را خواستند و تمام ! و اون آقاهه نام مرا نوشت و یه چندتا فرم هم من پر کرده و امضا کردم و گفت که بعد از شش یا هفت هفته جوابش با پست میاد درب خانه. و شاید ده یا پانزده دقیقه بیشتر طول نکشید !
یادش به خیر یاد زمانی افتادم که در آلمان زندگی میکردم، اگر همین داستان در آلمان میبود و من زودتر میرفتم، غیرممکن بود که کارمنده قبول کنه که زودتر کار من را انجام بده. و حتما میگفت که شما ساعت دوازده وقت دارید و باید همان ساعت بیایید!! و کلی هم غر میزد که وقت نداره و اگه هرکی بخواد این کار را بکنه دیگه وقت نمیشه به کارهاش برسه و از اینجور مزخرفات!! و اگر هم بهش میگفتم که اینجوریه که از سرکار میام و طول میکشه بروم و برگردم، خیلی راحت پاسخ میداد که « اون دیگه مشکل شماست، مشكل من نیست !!!»
فکر نکنید که دارم سیاه نمایی میکنم، اما انقدر از این اتفاقات در آلمان دیدهام که دلم را زده!!
واسه همینه که من آمریکا را دوست دارم!!! یا شاید باید اینجوری بگم که به آلمان یا اروپا ترجیحش میدم !
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !