موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقتی مسافرت خارج از آمریکا میریم برگشتنی یه فرم میدن که پر کنیم برای گمرک.
بعد میتونیم ده هزار دلار پول نقد با خودمون داشته باشیم. بیشتر از اون رو باید مالیات بدیم.
سوال من اینه که برای کسایی که گرین کارت بردن و برای اولین بار دارن وارد خاک آمریکا میشن هم این محدودیت وجود داره یا نه؟
ممنونم ازتون.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-07 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-07 ساعت 20:47 توسط Blaze.)
2 تا قالیچه زیر پام که خونمون بوده رو می خوام ببرم 2 تا 9 متری، می خوام همین جوری نشسته ببرم که معلوم شه مستعمله ، مشکلی داره ؟
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
از ایران که میخوایم بریم چند دلار میتونیم با خودمون ببریم با توجه به اینکه ویزامون مهاجرتیه؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون نسیم جان ، چه جوری میشه از فرودگاه مقصد سوال کرد؟ سایتی چیزی ؟
اگر جوابشو میدونین لطفا علاوه بر تاپیک برای پیغام شخصی هم بزارید. خیلی ممنونم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-08 ساعت 03:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-08 ساعت 03:17 توسط honey62.)
(2012-12-07 ساعت 06:35)odiseh نوشته: (2012-12-07 ساعت 06:22)honey62 نوشته: بچه ها کسی میدونی snn و گرین کارت رو چه جوری میشه پیگیری کرد؟
ما آدرسمون رو از توی سایت عوض کردیم میترسم یه جا اون وسطا گم و گور شده باشیم. نه ولکامی اومده نه چیزی...
اگه نامهٔ ولکام براتون اومده، توش یه شماره هستش که بهش میگن رسید نامبر، با اون شماره میتونید توی وبسایت www.uscis.org گرین کارت رو پیگیری کنید
مرسی کیانا جان و ادیسه جان. برای ما اصلا ولکام نیومده این یعنی چی؟ میشه پروسه گرین کارت ما رو شروع نکرده باشن؟ ما رفتیم سایت آدرس رو عوض کردیم واسه هردومون و یه شماره بهمون داد که هر چی اونو میزنیم توی سایت میگه شماره اشتباهه. تا جایی که بتونم پیگیری میکنم نتیجه رو خبر میدم
(2012-12-07 ساعت 21:37)achi686 نوشته: (2012-12-07 ساعت 21:30)bayat_r نوشته: (2012-12-07 ساعت 21:17)asal1907 نوشته: از ایران که میخوایم بریم چند دلار میتونیم با خودمون ببریم با توجه به اینکه ویزامون مهاجرتیه؟
نفری 5000
رضا جان به جز یه نفر که اخیرا اعلام کرده بود ( در همین تاپیک ) که نگذاشته بودند ببره ، برای بقیه هیچ مشکلی نیست....و چند تا از دوستان من تو این 4-5 ماه گذشته 5-6 برابر این عدد بردند و بهشون گیری ندادند ....این دوستمون که گفته بود بهش گیر دادند گویا در ساکی یا کیف دستی فکر کنم قرارداده بوده......
اینطور که من متوجه شدم جدیدا خیلی گیر روی اون 5000 نیست....
دلارهای ما رو کاملا شانسی گرفتن به عبارتی یه دستی زدن. فکر میکنم به خاطر این شد که 50 نفر اومده بودن فرودگاه بدرقه مون و همه داشتن گریه و زاری میکردن، احتمالا اینا هم از اونور دیدن و گفتن اهاااا اینا دارن میرن که دیگه نیان بریم بهشون گیر بدیم! شما هر چی دوست دارید دلار ببرید فقط مثل ما تابلو بازی در نیارید.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ولکام لتر ما هم نیومد. اگر به آدرس قبلی رفته باشه هم ایرانی عزیز و فامیل گرامی بهمون نمیگه. هه هه هه
گرین کارت را آدرسش را عوض کردم امیدوارم که بیاید . نیامد هم میگم گم شده و بدستم نرسیده احتمالا دوباره صادر میشه.
کلا هم میتونم بیخیالش بشم.
هر چی فکر هزینه پزشکی و دندانپزشکی و ترس همه این امریکاییها از پیری و کوری را میبینم بیشتر به استرالیا نزدیک میشم.
همه خرج پزشکی ما را تو استرالیا دولت میداد. حقوق بچه و مادرشم سر جاش.
نمیدونم چرا هی دودل میشم؟
کاشکی میشد تصمیم بگیرم. لا اقل تا مصاحبه.
بچه ها انرژی بدین.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-08 ساعت 06:21)jordanir نوشته: ولکام لتر ما هم نیومد. اگر به آدرس قبلی رفته باشه هم ایرانی عزیز و فامیل گرامی بهمون نمیگه. هه هه هه
گرین کارت را آدرسش را عوض کردم امیدوارم که بیاید . نیامد هم میگم گم شده و بدستم نرسیده احتمالا دوباره صادر میشه.
کلا هم میتونم بیخیالش بشم.
هر چی فکر هزینه پزشکی و دندانپزشکی و ترس همه این آمریکاییها از پیری و کوری را میبینم بیشتر به استرالیا نزدیک میشم.
همه خرج پزشکی ما را تو استرالیا دولت میداد. حقوق بچه و مادرشم سر جاش.
نمیدونم چرا هی دودل میشم؟
کاشکی میشد تصمیم بگیرم. لا اقل تا مصاحبه.
بچه ها انرژی بدین.
من هم چون ولکام لتر دریافت نکردم و در نتیجه رسید نامبر ندارم، امروز به اجبار حضوری مراجعه کردم که خانم ساهپوستی عوض جواب سلام پرسید: وقت ملاقات دارین؟ من هم قصه را براش گفتم که اصلا چون رسید نامبر ندارم نمیتونم کاری توی سایت انجام بدم یا وقت بگیرم.
یه نگاهی به ویزا و تاریخ ورود انداخت و گفت تا 90 روز جا داره گرین کارت بیاد گفتم مبخوام برم دی ام وی که گفت با ویزا و ولکام لتر میتونی بری.
من هم همونجا دوباره سوار اتوبوس شدم و اومدم این سر خط، دی ام وی. انگار نه انگار که ولکام لتر ندارم. خانمه مدارکم رادید. ولکام لتر نخواست اصلا. فقط اصل کارت سوشیال را میخواد به علاوه مدرکی دال بر سکونت در ویرجینیا که پرینت حساب بانکی کفایت میکنه. فردا میرم دوباره دی ام وی ببینم چی میشه.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سوشال ما اومد، درست سر یه هفته.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...