کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام

وقتی‌ مسافرت خارج از آمریکا میریم برگشتنی یه فرم میدن که پر کنیم برای گمرک.

بعد می‌‌تونیم ده هزار دلار پول نقد با خودمون داشته باشیم. بیشتر از اون رو باید مالیات بدیم.

سوال من اینه که برای کسایی که گرین کارت بردن و برای اولین بار دارن وارد خاک آمریکا میشن هم این محدودیت وجود داره یا نه؟

ممنونم ازتون.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
تشکر کنندگان: amir82 ، achi686 ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 19:47)ITGuy نوشته:  سلام

بعد می‌‌تونیم ده هزار دلار پول نقد با خودمون داشته باشیم. بیشتر از اون رو باید مالیات بدیم.

سوال من اینه که برای کسایی که گرین کارت بردن و برای اولین بار دارن وارد خاک آمریکا میشن هم این محدودیت وجود داره یا نه؟

ممنونم ازتون.
خیر ، مثل اینکه برای ماهایی که مهاجرت می کنیم می تونیم بیشتر از 10هزار با خودمون بیاریم. من تو همین جا خوندم که بچه ها برده بودند.
since 2012
تشکر کنندگان: sam11 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، mercedeh2011 ، Sepasttian
2 تا قالیچه زیر پام که خونمون بوده رو می خوام ببرم 2 تا 9 متری، می خوام همین جوری نشسته ببرم که معلوم شه مستعمله ، مشکلی داره ؟
تشکر کنندگان: ali234 ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 20:41)maka2 نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 19:47)ITGuy نوشته:  سلام

ممنونم ازتون.
خیر ، مثل اینکه برای ماهایی که مهاجرت می کنیم می تونیم بیشتر از 10هزار با خودمون بیاریم. من تو همین جا خوندم که بچه ها برده بودند.
من فکر کنم برای دانشجویان هم این محدودیت وجود نداره، چون یکی از دوستانم از امریکا پذیرش (با پرداخت هزینه توسط خودش) رو گرفت ، و موقع رفتن 33000 با خودش برد و هیچ مالیات و یا محدودیتی هم نداشت......
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: maka2 ، pr.kia ، sam11 ، ali234 ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011
از ایران که میخوایم بریم چند دلار میتونیم با خودمون ببریم با توجه به اینکه ویزامون مهاجرتیه؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: ali234 ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 21:17)asal1907 نوشته:  از ایران که میخوایم بریم چند دلار میتونیم با خودمون ببریم با توجه به اینکه ویزامون مهاجرتیه؟
نفری 5000
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: asal1907 ، Saeedv13 ، sam11 ، shkhmo ، Tomas ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 21:30)bayat_r نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 21:17)asal1907 نوشته:  از ایران که میخوایم بریم چند دلار میتونیم با خودمون ببریم با توجه به اینکه ویزامون مهاجرتیه؟
نفری 5000

رضا جان به جز یه نفر که اخیرا اعلام کرده بود ( در همین تاپیک ) که نگذاشته بودند ببره ، برای بقیه هیچ مشکلی نیست....و چند تا از دوستان من تو این 4-5 ماه گذشته 5-6 برابر این عدد بردند و بهشون گیری ندادند ....این دوستمون که گفته بود بهش گیر دادند گویا در ساکی یا کیف دستی فکر کنم قرارداده بوده......
اینطور که من متوجه شدم جدیدا خیلی گیر روی اون 5000 نیست....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: amir82 ، sam11 ، ali234 ، کیانا ، ASALI ، shkhmo ، bayat_r ، hadiseh.t ، Tomas ، Emad_L ، parsush ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 07:37)ara1980 نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 06:38)odiseh نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 05:14)ara1980 نوشته:  دوستان من سوالی دارم من پاس سفید گرفته ام و میخواهم به ایران برگردم برای باز کردن حساب به بانک رفتم گفتند که حساب باید فعال باشه حالا به نظرتون من حساب باز کنم یا وقتی برگشتم باز کنم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه

می‌شه بگید که تازه پاس سفیدتون رو گرفتید یا نه و اگه که تازه گرفتین، از زمان درخواست و پر کردن فرم ای-۱۳۱ تا دریافت زمان انگشت نگاری چقدر طول کشید؟ راستی‌ شما کدوم ایالت هستید؟

دوستان اگه SSN بعداز ۲۰ روز هنوز به دستمون نرسیده باشه باید چیکار کنیم؟

از روز پست کردن تا مصاحبه 2 ماه شد و از تگزاس اقدام کردم و بتازگی هم اقدام کردم
اگر خیلی زود برید اداره سوشال و مدارکتون از فرودگاه به اداره مهاجرت نرسیده باشه بعد از 2 هفته درخواستتون باطل میشه
گرین کارتتون رو گرفتید؟
راجع به سوال من کسی اطلاعی نداره؟
بله ما گرین کارتمون رو گرفتیم بعد از ۲ هفته اومدش
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، behzadb57 ، shkhmo ، ara1980 ، a.r.a.s.h1 ، sam11 ، Tomas ، Emad_L ، pr.kia ، mercedeh2011
نفری 5000

خانواده ای 5000 دلار توسایت فرودگاههای ایران نوشته
ولی از ایران که خارج شدی هر چی باشه مشکلی نداره

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: *NASIM* ، shkhmo ، ara1980 ، bayat_r ، sam11 ، Tomas ، el333 ، Emad_L ، mercedeh2011
خیلی ممنون نسیم جان ، چه جوری میشه از فرودگاه مقصد سوال کرد؟ سایتی چیزی ؟

اگر جوابشو میدونین لطفا علاوه بر تاپیک برای پیغام شخصی هم بزارید. خیلی ممنونم.
تشکر کنندگان: *NASIM* ، shkhmo ، ara1980 ، sam11 ، Tomas ، Emad_L ، mercedeh2011
(2012-12-07 ساعت 06:35)odiseh نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 06:22)honey62 نوشته:  بچه ها کسی میدونی snn و گرین کارت رو چه جوری میشه پیگیری کرد؟
ما آدرسمون رو از توی سایت عوض کردیم میترسم یه جا اون وسطا گم و گور شده باشیم. نه ولکامی اومده نه چیزی...

اگه نامهٔ ولکام براتون اومده، توش یه شماره هستش که بهش میگن رسید نامبر، با اون شماره میتونید توی وبسایت www.uscis.org گرین کارت رو پیگیری کنید

مرسی کیانا جان و ادیسه جان. برای ما اصلا ولکام نیومده این یعنی چی؟ میشه پروسه گرین کارت ما رو شروع نکرده باشن؟ ما رفتیم سایت آدرس رو عوض کردیم واسه هردومون و یه شماره بهمون داد که هر چی اونو میزنیم توی سایت میگه شماره اشتباهه. تا جایی که بتونم پیگیری میکنم نتیجه رو خبر میدم

(2012-12-07 ساعت 21:37)achi686 نوشته:  
نفری 5000

رضا جان به جز یه نفر که اخیرا اعلام کرده بود ( در همین تاپیک ) که نگذاشته بودند ببره ، برای بقیه هیچ مشکلی نیست....و چند تا از دوستان من تو این 4-5 ماه گذشته 5-6 برابر این عدد بردند و بهشون گیری ندادند ....این دوستمون که گفته بود بهش گیر دادند گویا در ساکی یا کیف دستی فکر کنم قرارداده بوده......
اینطور که من متوجه شدم جدیدا خیلی گیر روی اون 5000 نیست....

دلارهای ما رو کاملا شانسی گرفتن به عبارتی یه دستی زدن. فکر میکنم به خاطر این شد که 50 نفر اومده بودن فرودگاه بدرقه مون و همه داشتن گریه و زاری میکردن، احتمالا اینا هم از اونور دیدن و گفتن اهاااا اینا دارن میرن که دیگه نیان بریم بهشون گیر بدیم! شما هر چی دوست دارید دلار ببرید فقط مثل ما تابلو بازی در نیارید.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
ولکام لتر ما هم نیومد. اگر به آدرس قبلی رفته باشه هم ایرانی عزیز و فامیل گرامی بهمون نمیگه. هه هه هه

گرین کارت را آدرسش را عوض کردم امیدوارم که بیاید . نیامد هم میگم گم شده و بدستم نرسیده احتمالا دوباره صادر میشه.
کلا هم میتونم بیخیالش بشم.
هر چی فکر هزینه پزشکی و دندانپزشکی و ترس همه این امریکاییها از پیری و کوری را میبینم بیشتر به استرالیا نزدیک میشم.
همه خرج پزشکی ما را تو استرالیا دولت میداد. حقوق بچه و مادرشم سر جاش.
نمیدونم چرا هی دودل میشم؟
کاشکی میشد تصمیم بگیرم. لا اقل تا مصاحبه.
بچه ها انرژی بدین.
تشکر کنندگان: shkhmo ، ara1980 ، sadeghi897 ، کیانا ، a.r.a.s.h1 ، bayat_r ، ali234 ، Blaze ، sam11 ، Saeedv13 ، usa lover ، s.s.h ، Tomas ، asxz ، mgolchin13 ، honey62 ، achi686 ، Emad_L ، pr.kia ، mercedeh2011 ، Sepasttian
(2012-12-07 ساعت 23:26)odiseh نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 07:37)ara1980 نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 06:38)odiseh نوشته:  
(2012-12-07 ساعت 05:14)ara1980 نوشته:  دوستان من سوالی دارم من پاس سفید گرفته ام و میخواهم به ایران برگردم برای باز کردن حساب به بانک رفتم گفتند که حساب باید فعال باشه حالا به نظرتون من حساب باز کنم یا وقتی برگشتم باز کنم لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه

می‌شه بگید که تازه پاس سفیدتون رو گرفتید یا نه و اگه که تازه گرفتین، از زمان درخواست و پر کردن فرم ای-۱۳۱ تا دریافت زمان انگشت نگاری چقدر طول کشید؟ راستی‌ شما کدوم ایالت هستید؟

دوستان اگه SSN بعداز ۲۰ روز هنوز به دستمون نرسیده باشه باید چیکار کنیم؟

از روز پست کردن تا مصاحبه 2 ماه شد و از تگزاس اقدام کردم و بتازگی هم اقدام کردم
اگر خیلی زود برید اداره سوشال و مدارکتون از فرودگاه به اداره مهاجرت نرسیده باشه بعد از 2 هفته درخواستتون باطل میشه
گرین کارتتون رو گرفتید؟
راجع به سوال من کسی اطلاعی نداره؟
بله ما گرین کارتمون رو گرفتیم بعد از ۲ هفته اومدش

دوباره برید اداره سوشیال بگید سوشیال نامبر میخواهید از قبل هم چیزی نگید اون خودش مشخصات شما رو میگیره تو سیستم میزنه اگر تو سیستم از شما شماره ای باشه همونجا بهتون میگه وگرنه چون گرین کارتتون اومده میگه برید 2 هفته دیگه میاد که عملا ظرف یه هفته میاد
تشکر کنندگان: sam11 ، Tomas ، honey62 ، Emad_L ، behina ، shkhmo ، mercedeh2011
(2012-12-08 ساعت 06:21)jordanir نوشته:  ولکام لتر ما هم نیومد. اگر به آدرس قبلی رفته باشه هم ایرانی عزیز و فامیل گرامی بهمون نمیگه. هه هه هه

گرین کارت را آدرسش را عوض کردم امیدوارم که بیاید . نیامد هم میگم گم شده و بدستم نرسیده احتمالا دوباره صادر میشه.
کلا هم میتونم بیخیالش بشم.
هر چی فکر هزینه پزشکی و دندانپزشکی و ترس همه این آمریکاییها از پیری و کوری را میبینم بیشتر به استرالیا نزدیک میشم.
همه خرج پزشکی ما را تو استرالیا دولت میداد. حقوق بچه و مادرشم سر جاش.
نمیدونم چرا هی دودل میشم؟
کاشکی میشد تصمیم بگیرم. لا اقل تا مصاحبه.
بچه ها انرژی بدین.
من هم چون ولکام لتر دریافت نکردم و در نتیجه رسید نامبر ندارم، امروز به اجبار حضوری مراجعه کردم که خانم ساهپوستی عوض جواب سلام پرسید: وقت ملاقات دارین؟ من هم قصه را براش گفتم که اصلا چون رسید نامبر ندارم نمیتونم کاری توی سایت انجام بدم یا وقت بگیرم.
یه نگاهی به ویزا و تاریخ ورود انداخت و گفت تا 90 روز جا داره گرین کارت بیادSad گفتم مبخوام برم دی ام وی که گفت با ویزا و ولکام لتر میتونی بری.
من هم همونجا دوباره سوار اتوبوس شدم و اومدم این سر خط، دی ام وی. انگار نه انگار که ولکام لتر ندارم. خانمه مدارکم رادید. ولکام لتر نخواست اصلا. فقط اصل کارت سوشیال را میخواد به علاوه مدرکی دال بر سکونت در ویرجینیا که پرینت حساب بانکی کفایت میکنه. فردا میرم دوباره دی ام وی ببینم چی میشه.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: کیانا ، a.r.a.s.h1 ، bayat_r ، ali234 ، Blaze ، sam11 ، Saeedv13 ، ehsan_ati ، Tomas ، mgolchin13 ، el333 ، honey62 ، achi686 ، Emad_L ، ara1980 ، jordanir ، pr.kia ، shkhmo ، mercedeh2011 ، hoj_s000
بچه ها سوشال ما اومد، درست سر یه هفته.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان