موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-12 ساعت 22:28)honey62 نوشته: (2012-12-12 ساعت 10:58)amiry نوشته: (2012-12-12 ساعت 00:27)*NASIM* نوشته: دوستانی که با ترکیش سفر کردید، لطفا به من بگویید که حداکثر وزن بار دستی ( داخل هواپیما) چند کیلوگرم است؟
میبنم که مشغول بستن چمدون هستید و قطعا در گیر وزن کردن مداوم چمدانها و سوال بی جواب چه چیزی اونجا بیشتر به دردم خواهد خورد.
به جمع متحیرین خوش آمدین.
واقعا آره، ما تا لحظه آخر داشتیم چمدون وزن میکردیم و هی از این چمدون به اون چمدون جابجا میکردیم، نمیخوام یادم بیادددددددد
بار درستی 8 کیلو برای ترکیش، ولی اصلا برای ما رو وزن نکردن ما خیلی زیاد داشتیم
5کیلو کیف دستی، 5 کیلو کیف لپ تاپ، یه 8 کیلو و یه 9 کیلو carry on
سلام دوستان قدیمی و بسیار عزیزم
اولا معذرت که 3 ماه نبودم راستش الان برای خونه اینترنت گرفتیم و من هم در جمع شما مجددا حاضر شدم.
ما با ترکیش اومدیم وزن بارهایی که به داخل هواپیما بردیم رو اگه بگم باور نمیکنین
یک کوله پشتی 16 کیلویی
یک کوله پشتی 12 کیلویی
یک کیف لپ تاپ پر از کتاب که حدود 9 کیلو بود
یک ساک دستی بالای 10 کیلو
4 جعبه شیریینی داخل یک پلاستیک
یک کیف دستی کوچولو
ولی اصلا کسی وزن هم نکرد
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گل مهاجر سرائ،اومدم یک چیزی بگم که امیدی باشه برای همهٔ دوستان جویا کار در تخصص خودشان،من یک ساعت پیش از اینترویو اومدم.اولین اینترویو که دو ساعت و نیم طول کشید !!!دو ساعت و نیم سوال و جواب!ولیjob را گرفتم و به خواسته خودم از ژوئن شروع میکنم(سفر بعدی ).در یک مرکز تحقیقات در بوستون .به امید موفقیت همهٔ دوستان مخصوصا همکاران پزشک خودم.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
ماهم یک دسامبر به آمریکا ایالت تگزاس شهر هیوستون آمدیم و تاکنون 17 روز میگذره و از سوشیال و گرین کارت خبری نیست . تاکنون اطلاعات خاصی پیدا نکردیم به محض کسب اطلاعات مفید در خدمتتان خواهیم بود.
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-17 ساعت 15:09)golesang نوشته: (2012-12-16 ساعت 04:22).wall street نوشته:
(2012-12-16 ساعت 07:56)honey62 نوشته: (2012-12-16 ساعت 07:50).wall street نوشته: (2012-12-16 ساعت 06:08)honey62 نوشته: گرین کارت ما هم رسید بعد از 15 روز ولی رفته اورگان....
wall street میتونی کفتری چیزی اونجا پیدا کنی بدی برامون بیاره
سلام. گرین کارت اینجا چی کار میکنه؟ اینجا بارون زیاد مییاد. خیس نشه کارتها
والا چی بگم، آدرسمون رو عوض کردیم که بیاد ویرجینیا ولی گویا حوصله نداشتن به آدرس جدید بفرستن به همون قبلیه فرستادن، جای شکرش باقیه که اون وسطا قات نزدن بستمون بفرستن آفریقا!!!
احتمالا زمانی که آدرس جدید رو دادین اون آفیسر دقت نکرده بود و آدرس جدید رو وارد نکرد
این اتفاق برای من هم افتاد. قبلا در همین تاپیک توضیح دادم. مطمئن هم هستم که توی سیستم وارد کرد. دلیلم هم اینه که سوشیال به آدرس جدید اومد. حتی آفیسر کلی هم سر به سرم گذاشت و با ظاهر جدی میگفت: باید 5 تا دلیل بیاری که میخواهی ادرست را عوض کنی! البته بعد از چند لحظه وقتی با خنده جواب دادم که " من فقط یک دلیل دارم" و از باقی مکالمه معلوم شد که داره سر به سرم میذاره. ولی مطمئنم که آدرس را تغییر داد. با این حال گرین کار من هم از ادرس اولم در ایندیانا سر در اورد.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یک سوال مهم و فوری دارم.
من الان تو لس آنجلسم و یک سری مدارک تو ایران دارم و می خوام اونا رو به اینجا بفرستم. وقتی به دی اچ ال برای ارسال مدارک رفتن ، گفتن که هیچ بسته ای از ایران به آمریکا ارسال نمیشه و بحث تحریم و ....
حالا میگید چیکار کنم؟ به نظرتون همه شرکت های پستی اینجوریه یا نه؟ لازم به ذکره بگم، خانوادم در کردستان ساکنند.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 12:20)loveusa نوشته: بچه ها یک سوال مهم و فوری دارم.
من الان تو لس آنجلسم و یک سری مدارک تو ایران دارم و می خوام اونا رو به اینجا بفرستم. وقتی به دی اچ ال برای ارسال مدارک رفتن ، گفتن که هیچ بسته ای از ایران به آمریکا ارسال نمیشه و بحث تحریم و ....
حالا میگید چیکار کنم؟ به نظرتون همه شرکت های پستی اینجوریه یا نه؟ لازم به ذکره بگم، خانوادم در کردستان ساکنند.
آرامكس تجربه كردين؟ به نظر من كه عاليه.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
اره آرامکس چون مال کشورهای عربیه راحت تر کار میکنه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 12:20)loveusa نوشته: بچه ها یک سوال مهم و فوری دارم.
یعنی چی؟؟؟ مردم چه گناهی دارن...شاید شهر شما اینجور گفتن اگه تهران کسی رو دارید بفرستید از دفتر تهران سوال کنن،فکر کنم الکی یه حرفی زدن از خودشون.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان گرامی بنده 5 روز است که ویزا گرفته ام و همانطور که مستحضر هستید 6 ماه اعتبار دارد .سوال من این است که اگر برای حدود 4 ماه دیگه بلیط تهیه کنم برای بعد از عید به مشکلی برخورد نمی کنم و اصولا" اگر 2 ماه از اعتبار ویزام باقی بماند از جنبه های مختلف به مشکلی برخورد نمی کنم ؟
در ضمن لینک سایت فرم هایی که باید در فرودگاه پر نماییم را لطفا" مرحمت نمایید.
با سپاس فراوان
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-18 ساعت 13:19)sayeh_m نوشته: (2012-12-18 ساعت 12:20)loveusa نوشته: بچه ها یک سوال مهم و فوری دارم.
از آرامکس سوال کنید .
در جایی که از DHL نمیتوان استفاده کرد.TNT خیلی بهتر و قوی تر از آرامکس هست. آرامکس یک سرویس عربی است که بیشتر در کشورهای محدوده خلیج فارس فعالیت میکند. البته برای همه دنیا بسته قبول میکند و مسلما به مقصد میرساند ولی TNT به مراتب قوی تر و بهتر از آرامکس عمل میکند و تمام تمرکزش بر روی انتقال بسته است مثل دی اچ ال. در حالی که شنیده ام (مطمئن نیستم) حتی بعضی خرید ها و خدماتی از این دست هم انجام میدهد. البته این کار ممکن به نظر ما خوب باشد ولی عملا نشان میدهد که ماموریت اصلی این شرکت انتقال بسته نیست. به همین دلیل هم معمولا چند روز!! دیرتر از دی اچ ال و تی ان تی عمل میکند.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !