کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-12-18 ساعت 20:04)amiry نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 13:19)sayeh_m نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 12:20)loveusa نوشته:  بچه ها یک سوال مهم و فوری دارم.
من الان تو لس آنجلسم و یک سری مدارک تو ایران دارم و می خوام اونا رو به اینجا بفرستم. وقتی به دی اچ ال برای ارسال مدارک رفتن ، گفتن که هیچ بسته ای از ایران به آمریکا ارسال نمیشه و بحث تحریم و ....
حالا میگید چیکار کنم؟ به نظرتون همه شرکت های پستی اینجوریه یا نه؟ لازم به ذکره بگم، خانوادم در کردستان ساکنند.
از آرامکس سوال کنید .
در جایی که از DHL نمیتوان استفاده کرد.TNT خیلی بهتر و قوی تر از آرامکس هست. آرامکس یک سرویس عربی است که بیشتر در کشورهای محدوده خلیج فارس فعالیت میکند. البته برای همه دنیا بسته قبول میکند و مسلما به مقصد میرساند ولی TNT به مراتب قوی تر و بهتر از آرامکس عمل میکند و تمام تمرکزش بر روی انتقال بسته است مثل دی اچ ال. در حالی که شنیده ام (مطمئن نیستم) حتی بعضی خرید ها و خدماتی از این دست هم انجام میدهد. البته این کار ممکن به نظر ما خوب باشد ولی عملا نشان میدهد که ماموریت اصلی این شرکت انتقال بسته نیست. به همین دلیل هم معمولا چند روز!! دیرتر از دی اچ ال و تی ان تی عمل میکند.
معلوم نیست که با تی ان تی بشه بسته ای رو به آمریکا فرستاد . حداقل این رو مطمئن هستم که با تی ان تی برای هیچ کدوم از سفارت های آمریکا در هیچ کجای دنیا نمیشه از ایران بسته ای فرستاد ولی آدرس معمولی رو نمیدونم . باید سوال کنید .
ما سری اول مدارک رو با تی ان تی به کی سی سی فرستادیم ولی بعد از مشخص شدن مصاحبه برای فرستادن مدارک دوم به آنکارا مجبور به استفاده از آرامکس شدیم که البته بد هم نبود فقط یک کمی با تاخیر انجام شد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: honey62 ، roeentan ، shkhmo ، sam11 ، loveusa ، Blaze ، pr.kia ، amiry ، achi686 ، Tomas ، Emad_L ، niloo-kh
(2012-12-18 ساعت 20:34)sayeh_m نوشته:  
من الان تو لس آنجلسم و یک سری مدارک تو ایران دارم و می خوام اونا رو به اینجا بفرستم. وقتی به دی اچ ال برای ارسال مدارک رفتن ، گفتن که هیچ بسته ای از ایران به آمریکا ارسال نمیشه و بحث تحریم و ....
حالا میگید چیکار کنم؟ به نظرتون همه شرکت های پستی اینجوریه یا نه؟ لازم به ذکره بگم، خانوادم در کردستان ساکنند.
از آرامکس سوال کنید .
در جایی که از DHL نمیتوان استفاده کرد.TNT خیلی بهتر و قوی تر از آرامکس هست. آرامکس یک سرویس عربی است که بیشتر در کشورهای محدوده خلیج فارس فعالیت میکند. البته برای همه دنیا بسته قبول میکند و مسلما به مقصد میرساند ولی TNT به مراتب قوی تر و بهتر از آرامکس عمل میکند و تمام تمرکزش بر روی انتقال بسته است مثل دی اچ ال. در حالی که شنیده ام (مطمئن نیستم) حتی بعضی خرید ها و خدماتی از این دست هم انجام میدهد. البته این کار ممکن به نظر ما خوب باشد ولی عملا نشان میدهد که ماموریت اصلی این شرکت انتقال بسته نیست. به همین دلیل هم معمولا چند روز!! دیرتر از دی اچ ال و تی ان تی عمل میکند.
معلوم نیست که با تی ان تی بشه بسته ای رو به آمریکا فرستاد . حداقل این رو مطمئن هستم که با تی ان تی برای هیچ کدوم از سفارت های آمریکا در هیچ کجای دنیا نمیشه از ایران بسته ای فرستاد ولی آدرس معمولی رو نمیدونم . باید سوال کنید .
ما سری اول مدارک رو با تی ان تی به کی سی سی فرستادیم ولی بعد از مشخص شدن مصاحبه برای فرستادن مدارک دوم به آنکارا مجبور به استفاده از آرامکس شدیم که البته بد هم نبود فقط یک کمی با تاخیر انجام شد .
میبخشید اینو میگم، ولی چرا کارا رو سخت میکنین؟ شما دفتر پستی که برید معمولا یه نماینده از هر کدوم از این پستای شناخته شده هست. همونجا میتونه از تک تکشون سوال کنه. اینو میگم چون وقتی مدارک واسه سفارت آمریکا میخواستم بفرستم تی‌ان‌تی که قبلا باهاش فرستاده بودم گفت نمیتونه و همونجا پست بغلیش رفتم که فک میکنم دولتی اینام بود، تعجب کرد واسه چی تی‌ان‌تی نمیفرسته و بسته رو فرستاد واسم.
این قوانین هم تو ایران هی عوض میشه و اطلاعات اونا که آمریکان سوخته، ایرانی هم ممکنه بیشتر از یک ماه پیش رفته باشه. پس بهتره همونموقع پرسیده بشه چطوری میشه فرستاد.
در ثانی آدرس شما تو آمریکا آدرس معمولیه و ممکنه فرق کنه با سفارت.

بدترین حالت اینه که بسته رو دست مسافر بدین بیاره که میشه واسه اطمینان خاطر مسافر بسته باز باشه و بعد از وارسی لاک و موم بشه داده شه دستش که اونیم که میاره یهو فکرش درگیر نباشه Smile
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: amiry ، roeentan ، shkhmo ، sam11 ، loveusa ، Blaze ، pr.kia ، .wall street ، Tomas
(2012-12-18 ساعت 20:34)sayeh_m نوشته:  
از آرامکس سوال کنید .
به سفارت امریکا نمیشه فرستاد ولی سایر گیرنده ها ، مشکل ندارند.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: sayeh_m ، shkhmo ، sam11 ، loveusa ، Blaze ، pr.kia ، Tomas ، niloo-kh
(2012-12-18 ساعت 19:29)honey62 نوشته:  
یعنی چی؟؟؟ مردم چه گناهی دارن...شاید شهر شما اینجور گفتن اگه تهران کسی رو دارید بفرستید از دفتر تهران سوال کنن،فکر کنم الکی یه حرفی زدن از خودشون.

دوست عزیز ، شهر ما دی اچ ال نداره . از دفتر مرکزی دی اچ ال در تهران پرسیدن.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: Blaze ، amiry ، shkhmo ، .wall street ، Tomas
(2012-12-18 ساعت 11:57)myparents نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 15:30)immigrangel نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 15:05)saher نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 14:34)immigrangel نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 13:12)myparents نوشته:  سلام
من و همسرم تصمیم گرفتیم که از هم جدا بشیم ، هر دو ویزا رو دریافت کردیم و بلیت خریدیم و قرار گذشتیم که از لحظه ورود به فرودگاه هر کدوم راه خودمون رو بریم ،البته هنوز رسما طلاق نگرفتیم .
برنده اصلی همسرم هست .حالا سوال من اینه که
۱ ) من چه مدارکی از همسرم نیاز دارم برای گرفتن گرین کارت و SSN ?
۲ ) آیا ما در فرودگاه باید فرم ها رو با هم پر کنیم؟
۳ ) من تا چه زمانی به مدارک همسرم نیاز دارم؟
این رو هم بگم که شوهرم میخواد منو اذیت کنه و نمیخواد من رو با خودش ببره ، من رو راهنمایی کنید که کدوم مدارک همسرم رو نیاز دارم ؟
آیا بعد از فرودگاه باز هم باید همسرم باشه تا من بتونم گرین کارت و SSN رو بگیرم؟
با توجه به اینکه ایشون برنده اصلی است و من فقط همراه همسرم میتونم وارد آمریکا بشم!

دوست عزيز
شما با توجه به اينكه DV2 هستيد بايستي به همراه يا بعد از همسرتون وارد آمريكا بشيد و زودتر از ايشون نمي تونيد بيايد.

در مورد سوال 1 ) شما هيچ مداركي از همسرتون براي اينها احتياجي نداريد و پاسپورت و ويزا و پاكت زردتون كفايت مي كنه.
در مورد گزينه 2) توي مقدمه صحبتم توضيح دادم
در مورد گزينه 3) شما به محض ورود به آمريكا ميتونيد همه ي كارها رو خودتون به تنهايي انجام بديد.

مي تونيد به تاپيك IMMIGRANGEL (ارائه خدمات براي سفر به آمريكا) مراجعه كنيد تا از خدمات ما استفاده كنيد.

حتی با داشتن : پاسپورت و ويزا و پاكت زرد,
شما بدون اجازه همسرتون اجازه خروج از مرزهای کشور رو ندارید(قوانین داخلی ایران) و شوهرتون برای جلوگیری از خروج شما نیازی به اذیت کردن شما نداره..(متاسفانه با طلاق ندادن شما, در لحظه خروج میتواند اظهار کند که شما اجازه خروج ندارید) بنابراین شما حتی بعد از همسرتون نیز نمیتونید وارد آمریکا بشید. موضوع اصلی برای شما خروج از کشور هست و نه مسایل بعد از ورود به آمریکا.

وقتی به آمریکا آمدید موضوع آدرسی که گرین کارت را باید ارسال کنند هست. و بعد از اون شاید موضوعی نباشه ولی بطور قطع یقین نمیشه گفت که اصلا" نیست.

من هم موضوع بعد از ورود به آمريكا رو عرض كردم ولي در بقيه موارد باهاتون موافقم.

چه مدارکی برای گرفتن گرین کارت و SSN نیاز دارم؟
آیا برای گرفتن گرین کارت به اداره خاصی باید برم؟
از کجا باید برای گرفتن گرین کارت اقدام کنم؟

سلام
بهتره ریسک نکنید. یعنی سعی کنید ssn تون رو به اتفاق ایشون بگیرید. برای این کار باید به اداره ssn برید.
با دادن کدپستی آدرستون ، نزدیکترین اداره ssn رو پیدا کنید.
برای گرین کارت نیازی نیست به جایی مراجعه کنید خودش میاد به آدرستون که در فرم ها اعلام کردید ( و یا در فرودگاه اعلام می کنید)
مدارکی که باید برای سوشیال نامبر داشته باشید هم یه آدرس ، گذرنامه تون ویه فرمی که انجا باید پر کنید. در مجموع چیز خاصی نیست.
انشاله که آب و هوای اونجا باعث بشه که از هم جدا نشید و زندگی جدید و خوبی رو شروع کنید.
انشاله که همه مهاجرین زندگی خوبی رو شروع کنند.
سوالی بود درخدمتم
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: bayat_r ، Blaze ، ASALI ، Saeedv13 ، myparents ، behzadb57 ، shkhmo ، Ali Sepehr ، .wall street ، sam11 ، achi686 ، Tomas ، a.r.a.s.h1 ، kasrafo ، amirhr123
در مورد کردیت کارت و امتیاز

در صورتی که SSN گرفته اید ولی کردیت کارت ندارید می توانید برای دریافت آن اقدام کنید. البته بهتره قبلش حساب بانکی هم افتتاح کرده باشید.
این برنامه توسط کپیتال وان که یک بانک و شرکت معتبر کردیت کارت هست برای تازه واردها ارائه میشه. شما فرمش رو پر می کنید و درصورتی که با درخواست شما موافقت بشه به شما یک کردیت کارت با سقف ماهیانه 500 دلار میدهند. این کارت اعتباری واقعی هست و از نوع Secured نیست.
من همون روزها اول درخواست کردم و بهم دادن. همه کارهاش هم بصورت آنلاین انجام میشه.

http://www.capitalone.com/credit-cards/c...newcomers/

چند نکته برای ساختن کردیت (من با مطالعه آنلاین و پرس و سوال از بانک و افراد مختلف به این نتایج رسیدم)
==================================================================
1. سعی کنید از کردیت کارت استفاده کنید. برای خرید برای بنزین و... (البته خریدهای آنلاین رو مراقب باشید و از جاهای معتبر مثل آمازون خرید کنید)
2. سعی کنید حداکثر در هرماه 30-20 درصد کردیت رو خرج کنید و 100 درصد سقف اعتبار رو پر نکنید
3. صورتحساب ماهیانه رو بصورت کامل تسویه کنید نه اینکه حداقل رو بدهید و بقیه ش رو بصورت قسطی که البته در این صورت سود هم باید بدید (برای این کارت 24.9 درصد سالیانه)
4. سعی کنید قبل از اینکه سررسید صورتحسابتون برسه شما جلو جلو کارت رو شارژ کنید و کلا بهتره هر موقع خرج درشتی کردید همون موقع حساب رو شارژ کنید.
6. پرداخت اقساط ماهیانه یک وام (مثلا برای خرید ماشین) تاثیر بسزایی در ساختن کردیت دارد
5. خیلی مهم - بعد از اینکه اولین کردیت کارت رو گرفتید حداقل تا 6 ماه از جای دیگری کردیت کارت نگیرید. حتی کردیت کارتهای فروشگاهی. تعدد درخواست کردیت کارت باعث کاهش کردیت اسکور (امتیاز) شما میشه
6. درخواست های متعدد برای چک کردن کردیت شما هم باعث کاهش امتیاز میشه. البته متاسفانه برای خیلی موارد کردیت شما چک میشه مثل: خرید موبایل، بیمه، قرارداد برق و گاز، خرید ماشین، قرارداد کیبل و اینترنت و...

موفق باشید

آپدیت:
بعد از گذشت یکسال، صحت گفته های فوق رو تایید می کنم. من با اجرای همین موارد تونستم کردیت اسکور نسبتا خوبی برای خودم درست کنم.
میخوام یه نکته دیگه هم اضافه کنم:
7. خیلی مهم نیست در طول ماه چقدر از کزدیت کارت استفاده می کنید. مهم اینه که سر ماه (لزوما اول ماه نیست) موقعی که صورتحساب ماهیانه شما صادر میشه مانده بدهی (بالانس) شما کم باشه. هرچی کمتر بهتر! ولی صفر نباید باشه.
ورود به آمریکا: 2012
(2012-12-18 ساعت 19:47)mahdiyegh نوشته:  با سلام
دوستان گرامی بنده 5 روز است که ویزا گرفته ام و همانطور که مستحضر هستید 6 ماه اعتبار دارد .سوال من این است که اگر برای حدود 4 ماه دیگه بلیط تهیه کنم برای بعد از عید به مشکلی برخورد نمی کنم و اصولا" اگر 2 ماه از اعتبار ویزام باقی بماند از جنبه های مختلف به مشکلی برخورد نمی کنم ؟
در ضمن لینک سایت فرم هایی که باید در فرودگاه پر نماییم را لطفا" مرحمت نمایید.
با سپاس فراوان

دوست عزیز ما سه هفته مونده به پایان اعتبار ویزامون وارد آمریکا شدیم و هیچ مشکلی هم پیدا نکردیم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، honey62 ، arisa-mohammad ، shkhmo ، sam11 ، behzad7 ، achi686 ، mahdiyegh ، ali234 ، Tomas ، Emad_L ، niloo-kh
(2012-12-18 ساعت 20:57)honey62 نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 19:47)mahdiyegh نوشته:  با سلام
دوستان گرامی بنده 5 روز است که ویزا گرفته ام و همانطور که مستحضر هستید 6 ماه اعتبار دارد .سوال من این است که اگر برای حدود 4 ماه دیگه بلیط تهیه کنم برای بعد از عید به مشکلی برخورد نمی کنم و اصولا" اگر 2 ماه از اعتبار ویزام باقی بماند از جنبه های مختلف به مشکلی برخورد نمی کنم ؟
با سپاس فراوان
سلام، ما وقتی اومدیم حدود یه ماه ویزامون وقت داشت گرین کارت و سوشال هم گرفتیم، هیچ جا مشکلی نخواهید داشت فقط یه فرجه ای باید داشته باشین تا زمانی که گرین کارت بگیرید.
هانی جان میشه من وراهنمایی کنی منظورت از فرجه برای چیه؟میشه منظورت رو واضح تر بگی؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shkhmo ، sam11 ، behzad7 ، Tomas
(2012-12-19 ساعت 03:03)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-18 ساعت 20:57)honey62 نوشته:  سلام، ما وقتی اومدیم حدود یه ماه ویزامون وقت داشت گرین کارت و سوشال هم گرفتیم، هیچ جا مشکلی نخواهید داشت فقط یه فرجه ای باید داشته باشین تا زمانی که گرین کارت بگیرید.
(2012-12-19 ساعت 02:50)golesang نوشته:  دوست عزیز ما سه هفته مونده به پایان اعتبار ویزامون وارد آمریکا شدیم و هیچ مشکلی هم پیدا نکردیم
honey62 و golesang عزیز
پست های شما برای یکی از دوستان کمی نگرانی ایجاد کرده. فرض کنید من در آخرین روزهای 6 ماه مهلتم وارد خاک آمریکا بشم. یک ماه هم طول بکشه تا سوشیال و گرین کارتم بیاد. این مدت مگه قراره اتفاقی بیفته؟ مگر نمیگن وقتی ویزا مهر ورودی بخوره تا یک سال حکم گرین کارت رو داره؟
هیچ جای نگرانی وجود نداره. تاریخ ورود شما هم هیچ ربطی به سوشیال و گرین کارت نداره. وقتی وارد امریکا بشید حتی اگر گرین کارت به هر دلیلی به دستتون نرسه، همون ویزا تا یکسال نقش گرین کارت را بازی میکنه. وستانی که شک دارند به آخرین خط ویزا توجه کنند .
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hadiseh.t ، ASALI ، shkhmo ، sam11 ، ali234 ، mojtaba_k ، Tomas ، golesang ، Emad_L ، niloo-kh
(2012-12-19 ساعت 02:50)golesang نوشته:  [quote='mahdiyegh' pid='252238' dateline='1355843870']
با سلام
با سپاس فراوان

دوست عزیز ما سه هفته مونده به پایان اعتبار ویزامون وارد آمریکا شدیم و هیچ مشکلی هم پیدا نکردیم
[/quote ]اگر کسی 10 روز مانده به اعتبارش مانده وارد امریکا شود ایرادی دارد؟بعضی ها سوالاتی میکنند که آدم دچار استرس میشه
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، behzad7 ، Tomas ، tiba
با سلام
صحبت دوستان عزیز رو من سعی میکنم خلاصه کنم تا نگرانی هم اگر هست برطرف بشه:
1- تاریخ اعتبار ویزاتون که توی پاسپورتتون نوشته شده آخرین مهلت برای اولین ورود به خاک امریکاست به عبارت دیگه میتونید آخرین روز اعتبار میزاتون (البته اگه جرأتش رو داشته باشیدBig Grin)تشریف ببرید .
2- زمانی که وارد خاک امریکا شدید و مهر ورود توی پاسپورتتون به امید خدا نقش بست ، از همون لحظه تا یکسال از تاریخ ورود ، اون مهر حکم گرین کارت رو براتون داره و این مورد بیشتر برای این منظور گفته میشه که در برخی موارد نادر، گرین کارت فردی چند ماه طول کشیده تا بدستش برسه و در این مدت میتونه از مزایای گرین کارت با همون ویزاش استفاده کنه.

با تشکر

تشکر کنندگان: Blaze ، amiry ، shkhmo ، sam11 ، Saeedv13 ، hadiseh.t ، ali234 ، gbtm ، usa lover ، mgolchin13 ، tiba ، Shezem ، پروا ، mojtaba_k ، Tomas ، amirhr123 ، hoj_s000
(2012-12-19 ساعت 04:04)هایده نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 02:50)golesang نوشته:  [quote='mahdiyegh' pid='252238' dateline='1355843870']
با سلام
با سپاس فراوان

[/quote ]اگر کسی 10 روز مانده به اعتبارش مانده وارد آمریکا شود ایرادی دارد؟بعضی ها سوالاتی میکنند که آدم دچار استرس میشه

سلام دوست من. ما وقتی اومدیم 9 یا ده روز بیشتر از مهلت 6 ماهه باقی نمانده بود. بعد اومدیم و مشکلی هم نبود. گرین کارت رو هم حدود 23 روز بعد از ورودمون گرفتیم. این هم مشکلی نبود و اومد دم در. پس میبینید که بیخودی برای خودت استرس ایجاد میکنی. در ضمن وقتی رسیدیم آدرس رو تو فرودگاه عوض کردیم. مدارک هم به آدرس جدید اومد.
خوش باشید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
با سلام
دوستان گرامی فرم هایی که در فرودگاه امریکا باید پر کنیم چی هستند .اگر کسی از دوستان لینک سایت این فرم ها را دارد لطفا" مرحمت فرمایید .
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان: Blaze ، shkhmo ، sam11 ، Tomas ، amirhr123
(2012-12-20 ساعت 01:26)mahdiyegh نوشته:  با سلام
دوستان گرامی فرم هایی که در فرودگاه آمریکا باید پر کنیم چی هستند .اگر کسی از دوستان لینک سایت این فرم ها را دارد لطفا" مرحمت فرمایید .
با سپاس فراوان
شما هیچ فرمی پر نمیکنید. فقط پوشه ها رو تحویل میدین و بقیه کارها رو خودشون انجام میدن.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shkhmo ، sam11 ، .wall street ، ali234 ، achi686 ، Tomas ، gbtm ، mahdiyegh
سلام
دوستانی که به لس آنجلس سفر میکنند وکسی را ندارند بیشتر به کدام منطقه میروند الان ارزانترین هتل در لس آنجلس چه قیمتی است؟
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، .wall street ، ali234 ، Tomas ، mansour***

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان