کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-12-20 ساعت 01:26)mahdiyegh نوشته:  با سلام
دوستان گرامی فرم هایی که در فرودگاه آمریکا باید پر کنیم چی هستند .اگر کسی از دوستان لینک سایت این فرم ها را دارد لطفا" مرحمت فرمایید .
با سپاس فراوان
نگران این فرمها نباشید، ما خیلی استرس داشتیم که اینا چی هستن ولی توی پرواز مهمان دار بهمون یه سفید داد یه آبی. برای کیس های لاتاری فرم آبی باید پر بشه، میتونید نفری یکی پر کنید یا هر خانواده یکی، این میل خودتونه، ما یکی پر کردیم واسه دونفرمون. توش اطلاعات شخصی تون رو از روی پاسپورت وارد میکنید، ته بلیط هم دم دستتون باشه از روش شماره پرواز رو باید بنویسید. بعد هم یه سری سوالات گزینه ای هست که ازتون میپرسه چه چیزایی همراهتون دارید و پولی که دارید چقدره، یه جا هم که مپرسه شما چه وضعیتی دارید باید بزنید resident (از افسر فرودگاه پرسیدیم)، اگر مواد غذایی دارید حتما بگید داریم. بعد از اینکه کارهای ورودی تون انجام شد و چمدونهاتون رو گرفتید میاین یه جایی که چمدونتون رو چک میکنن، اونجا فرم آبی رو تحویل میدین و ازتون میپرسه غذا چی دارید شما هم اونایی رو که باید بگید میگید و اونایی که نباید بگید نمیگیدBig Grin بعد به احتمال 90 درصد دیگه نمیگردن چمدونها رو و شما هم چمدون رو برمیدارید و از فرودگاه خارج میشید
راستی اینا مربوط به فرودگاه دالس در واشنگتن دی سی بود.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
دوستان گرامی فرم هایی که در فرودگاه آمریکا باید پر کنیم چی هستند .اگر کسی از دوستان لینک سایت این فرم ها را دارد لطفا" مرحمت فرمایید .
با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز
این فرمی است که شما در هواپیما پرمی کنید .
http://www.mediafire.com/view/?b4blabbmsc4bcdr
Smile
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: honey62 ، amiry ، sam11 ، .wall street ، shkhmo ، odiseh ، Saeedv13 ، Tomas ، Blaze ، pr.kia ، mahdiyegh ، parsush ، amirhr123 ، maneia
دوستان یک وبلاگ خوب به شما معرفی میکنم برای آموزش زبان امیدوارم برایتان مفید واقع شود.

http://alijafarnode.blogfa.com

من را از دعای خودتان محروم نکنید.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: iranian1 ، honey62 ، کیانا ، sam11 ، .wall street ، odiseh ، ali234 ، payan ، Tomas ، 3rip ، mojtaba_k ، Emad_L ، kasrafo ، peyman1355
(2012-12-20 ساعت 03:22)honey62 نوشته:  
با سپاس فراوان
نگران این فرمها نباشید، ما خیلی استرس داشتیم که اینا چی هستن ولی توی پرواز مهمان دار بهمون یه سفید داد یه آبی. برای کیس های لاتاری فرم آبی باید پر بشه، میتونید نفری یکی پر کنید یا هر خانواده یکی، این میل خودتونه، ما یکی پر کردیم واسه دونفرمون. توش اطلاعات شخصی تون رو از روی پاسپورت وارد میکنید، ته بلیط هم دم دستتون باشه از روش شماره پرواز رو باید بنویسید. بعد هم یه سری سوالات گزینه ای هست که ازتون میپرسه چه چیزایی همراهتون دارید و پولی که دارید چقدره، یه جا هم که مپرسه شما چه وضعیتی دارید باید بزنید resident (از افسر فرودگاه پرسیدیم)، اگر مواد غذایی دارید حتما بگید داریم. بعد از اینکه کارهای ورودی تون انجام شد و چمدونهاتون رو گرفتید میاین یه جایی که چمدونتون رو چک میکنن، اونجا فرم آبی رو تحویل میدین و ازتون میپرسه غذا چی دارید شما هم اونایی رو که باید بگید میگید و اونایی که نباید بگید نمیگیدBig Grin بعد به احتمال 90 درصد دیگه نمیگردن چمدونها رو و شما هم چمدون رو برمیدارید و از فرودگاه خارج میشید
راستی اینا مربوط به فرودگاه دالس در واشنگتن دی سی بود.
من هم سفید پر کردم هم آبی
اما اصلا ازم نگرفتن
هیچ ماده غذایی هم نبرده بودم
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: honey62 ، .wall street ، shkhmo ، payan ، Tomas
سلام غیر از گرین کارت و سوشیال نامبر چه مدارک دیگری را باید یه تازه وارد بگیرد؟
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهBig Grinec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
تشکر کنندگان: .wall street ، shkhmo ، Tomas ، ali234 ، peyman1355
(2012-12-20 ساعت 07:26)alireza1777 نوشته:  سلام غیر از گرین کارت و سوشیال نامبر چه مدارک دیگری را باید یه تازه وارد بگیرد؟

من به جز اون دوتا ، ولکام لتر و کارت شناسایی ایالتی رو هم میدونم.
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: bayat_r ، صوفیا صوری ، .wall street ، Tomas ، sayeh_m ، shkhmo ، sam11 ، alireza1777 ، Emad_L ، peyman1355
(2012-12-10 ساعت 20:55)mehdi47 نوشته:  سلام به همه عزیزان مهاجر.
دوستانی که تجربه تغییر تاریخ بلیط رو دارن...
من زمانی که بلیط خریدم( از هواپیمایی قطر_2طرفه) برای تغییر تاریخ پرسیدم،گفت تغییر تاریخ 50 دلار جریمه داره. حالا رفتم واسه تغییر تاریخ میگه علاوه بر اون 50 دلار، مابه التفاوت قیمت بلیط جدید و قدیم رو هم باید پرداخت کنی. البته قیمت بلیط همونه ، و کلاس پرواز و همه چی عینا بلیط خودمه، منظور از تفاوت، تفاوت بلیطی که با ارز 1226 و با ارز 2460 حساب میشه هست، یعنی انگار من باید 2باره بلیط بخرم،و میگفت اگه رفت رو رفته باشی و فقط برگشت رو بخوای تغییر بدی ،اینجوری نیست و فقط اون 50 دلار رو میدی.
به نظرتون مسخره نیست؟؟؟ میگفت قانون تمام هواپیمایی ها همینه/ IATA گفته.
کسی تجربه اینکارو داشته؟ راست گفته؟؟؟Sad
بله لوفتانزا هم با من این کار رو کرد
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، frz61 ، Blaze ، Tomas ، kasrafo
(2012-12-20 ساعت 22:10)sal نوشته:  
من زمانی که بلیط خریدم( از هواپیمایی قطر_2طرفه) برای تغییر تاریخ پرسیدم،گفت تغییر تاریخ 50 دلار جریمه داره. حالا رفتم واسه تغییر تاریخ میگه علاوه بر اون 50 دلار، مابه التفاوت قیمت بلیط جدید و قدیم رو هم باید پرداخت کنی. البته قیمت بلیط همونه ، و کلاس پرواز و همه چی عینا بلیط خودمه، منظور از تفاوت، تفاوت بلیطی که با ارز 1226 و با ارز 2460 حساب میشه هست، یعنی انگار من باید 2باره بلیط بخرم،و میگفت اگه رفت رو رفته باشی و فقط برگشت رو بخوای تغییر بدی ،اینجوری نیست و فقط اون 50 دلار رو میدی.
باید وقتی بلیط رو میخرید 100 هزار تومان اضافه تر پرداخت کنید تا 120 دلار جریمه تغییر تاریخ برگشت رو ندید.

من براشون Lofthunsa گرفتم به همین شکل. دو روز قبل (تهران - ولی عصر) بلیط برگشت رو از آمریکا به تهران رو تغییر تاریخ و تغییر مسیر دادم از کانادا به تهران.
بدون کوچکترین جریمه. ضمنا" اگه بارها وبارها تغییر بدیم مجانی هست و هیچ پولی نداره.
نکته: گفتند که 25 دلار پول سرویس دفتر ما در تهران هست که من بلافاصله اتاق رئیس رو خواستم ولی فورا" گفتند که نه اشتباه شد نمیخواد!! ضمنا" اطلاع رسانی آنها همراه با خست هست و من بعد از تلاش زیاد( روزهای طولانی) تونستم از زبون آنها بشنوم که بله تغییر مسیر هم شامل حالش میشه!! فکر میکنم که چون ما توی ایران هستیم بعضی چیزها رو برامون زیادتر از حد مون میدونن و ما رو جهان سومی محسوب میکنن به همین دلیل با اکراه اطلاع رسانی میکنند. خوب میدونن که ما چطوری بزرگ شدیم و از چه چیزهایی اطلاع داریم و نداریم... احتمالا" در مورد بلیط خریدن هنوز هم چیزهای زیادی وجود داره که ما ازش بی اطلاع هستیم و اونها هم چون ما حرفی نمیزنیم چیزی نمیگن تا طرف شرکت مطبوع خودشون رو گرفته باشند: These are your business, take it easy for us, and give them punishment...

ولی بابت هر کدوم از بلیطها 69 هزار تومان مالیات دولت کانادا شد(132 هزار تومان) که پرداخت کردم.
بله باید حتما" رفت رو رفته باشید تا بلیط به جریان افتاده باشه وگرنه باید مابه التفاوت بدید.
تشکر کنندگان: honey62 ، pr.kia ، mahyar66 ، shkhmo ، sam11 ، Saeedv13 ، Tomas ، Emad_L ، Blaze ، roeentan ، amiry ، el333 ، kasrafo
(2012-12-21 ساعت 03:07)saher نوشته:  
باید وقتی بلیط رو میخرید 100 هزار تومان اضافه تر پرداخت کنید تا 120 دلار جریمه تغییر تاریخ برگشت رو ندید.

من براشون Lofthunsa گرفتم به همین شکل. دو روز قبل (تهران - ولی عصر) بلیط برگشت رو از آمریکا به تهران رو تغییر تاریخ و تغییر مسیر دادم از کانادا به تهران.
بدون کوچکترین جریمه. ضمنا" اگه بارها وبارها تغییر بدیم مجانی هست و هیچ پولی نداره.
نکته: گفتند که 25 دلار پول سرویس دفتر ما در تهران هست که من بلافاصله اتاق رئیس رو خواستم ولی فورا" گفتند که نه اشتباه شد نمیخواد!! ضمنا" اطلاع رسانی آنها همراه با خست هست و من بعد از تلاش زیاد( روزهای طولانی) تونستم از زبون آنها بشنوم که بله تغییر مسیر هم شامل حالش میشه!! فکر میکنم که چون ما توی ایران هستیم بعضی چیزها رو برامون زیادتر از حد مون میدونن و ما رو جهان سومی محسوب میکنن به همین دلیل با اکراه اطلاع رسانی میکنند. خوب میدونن که ما چطوری بزرگ شدیم و از چه چیزهایی اطلاع داریم و نداریم... احتمالا" در مورد بلیط خریدن هنوز هم چیزهای زیادی وجود داره که ما ازش بی اطلاع هستیم و اونها هم چون ما حرفی نمیزنیم چیزی نمیگن تا طرف شرکت مطبوع خودشون رو گرفته باشند: These are your business, take it easy for us, and give them punishment...

ولی بابت هر کدوم از بلیطها 69 هزار تومان مالیات دولت کانادا شد(132 هزار تومان) که پرداخت کردم.
بله باید حتما" رفت رو رفته باشید تا بلیط به جریان افتاده باشه وگرنه باید مابه التفاوت بدید.

دوست عزیز

منم سوال داشتم :

1. بلیط برگشت رو open نمیشه گرفت ؟ اگر open باشه که قبل اومدن به ایران تاریخ اعلام میشه و بی مشکل میشه برگشت.

2. 100 هزار تومان اضافی بابت جابه جایی بدون مشکل تاریخ ، با چه عنوانی در آژانس بگیم ؟ چون می دونم هزار تا قلق هست و آژانسیا نمی گن و برای هر کدوم عنوان خاصی یا کلمه خاصی بکار برده میشه ...

3. توی سایت این شرکت های هواپیمایی اطلاعاتی که ما در موردش صحبت می کنیم رو نزاشته که مطالعه کنیم ؟ دوستان احیانا چک نکردین ؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas
(2012-12-21 ساعت 16:55)Blaze نوشته:  
باید وقتی بلیط رو میخرید...
دوست عزیز
منم سوال داشتم :
1. بلیط برگشت رو open نمیشه گرفت ؟ اگر open باشه که قبل اومدن به ایران تاریخ اعلام میشه و بی مشکل میشه برگشت.
2. 100 هزار تومان اضافی بابت جابه جایی بدون مشکل تاریخ ، با چه عنوانی در آژانس بگیم ؟ چون می دونم هزار تا قلق هست و آژانسیا نمی گن و برای هر کدوم عنوان خاصی یا کلمه خاصی بکار برده میشه ...
3. توی سایت این شرکت های هواپیمایی اطلاعاتی که ما در موردش صحبت می کنیم رو نزاشته که مطالعه کنیم ؟ دوستان احیانا چک نکردین ؟
نه Open نمیشه گرفت چون خودشون اینو گفتن. اگه به سایت لوفتانزا هم مراجعه کنید تا تاریخ برگشت رو وارد نکنید عمل نمیکنه.
http://flights.lufthansa.com/us/flight-tehran
باید به فروشنده بگید که میخواهم بلیطم طوری صادر بشه که ((فقط برای برگشت)) بتونم تاریخ و مسیر رو بدون جریمه تغییر بدهم.

حتما" تاکید کنید که فقط برای برگشت این تعرفه عمل بشه و برای رفت اصلا" ضروری نیست چون گرون میشه.
ضمنا" بلیط باید در ایام High season خریداری نشه و در ایام Low season خریداری بشه. نیمه اول سال و در فصل تابستان وقت زیاد مناسبی برای سفر نیست و بلیطها گرونتر هستند. دلیلش سفرهای زیاد مردم کشورهای غربی برای سفر و تفریح هست.

برای بازدید از سایت باید حتما" وارد سایت ایران بشید زیرا قیمتهای سایت کشوری که نمیخواهید ازش خرید بکنید گران و گرانتر... هست. شما بایدبه سایتی برید که متعلق به همون کشوری هست که میخواهید ازش خرید بکنید.
مثلا" اگه بلیط تهران به آمریکا را از سایت آمریکا بخرید تقریبا" 8 برابر گرونتر هست...
تشکر کنندگان: Blaze ، sam11 ، honey62 ، shkhmo ، Saeedv13 ، roeentan ، el333 ، achi686 ، Tomas ، parsush ، مانترا
سلام به همه دوستان گلم در این سایت 6 دسامبر ساعت 8:10وارد فرودگاه دالاس شدم ساعت 11.45 دقیقه خارج شدیم با این که یکی از دوستان خوب ما به دنبال ما آمده بود که برویم خانه انها ولی با اصرار من رفتیم هتل که قبلا از بچه های دالاس آدرسشو گرفته بودم بسیار جای خوبی بود روز بعد که چمعه می شد رفتیم اداره اس اس ان و اقدام کردیم برای کارت بعد از آن رفتیم دنبال خانه در منطقه پلینو که بیشتر دوستان آنچا را پیشنهاد می دادند سه تا مجتمع را دیدم من مجتمع دوم را پسند کردیم و بدون اینکه گیر بده که کردیت ندارید حساب بانکی ندارید کارت اس اس ان ندارید به ما خانه را اچاره داد 250 تا پیش گرفت و ما خانه را برای شش ماه اچاره کردیم که ماهی 630 تا یک خانه یک خوابه60 متری با وسایل نو اچاق نو ماشین ظرف شویی ماکرو فر و یخچال که همه نو بودند وموکت نو که گفتند در حال باز سازی مچتمع هستیم و تمام وسایل را دارند نو می کنن که با توچه به قیمت اجاره بسیار عالی بود یک ماه اول را هم به ما تخفیف داد وکلا شش ماه برای ما شد ماهی 545 دلار روز شنبه 8 دسامبر هم وارد خانه شدیم بسیار عالی بود بعد روز دوشنبه رفتیم اداره اس اس ان شماره موقت به ما داد رفتیم بانک و پول ریختیم به حساب دوتا حساب باز کردیم من و همسرم بعد برگه از بانک گرفتیم که تائیده موچودی بود بردیم به مسول مچتمع نشان دادیم که تمکن مالی داریم آن هم 250 پول پیش را به حساب اچاره خانه آورد و گفت ماه بعد کمتر اچاره پرداخت کنید روز دوشنبه هفته بعدش کارت اس اس ان اصلی آمد فرداش نامه خوش آمد گویی آمد و حالا هم که روز 21 دسامبر است منتظر گرین کارت هستیم خدا روشکر که همه چیز به خوبی پیش رفته و الان هم دنبال ماشین هستیم تا بعد بتونیم دنبال کار بگردیم از همه دوستان گلم که در این سایت به ما کمک کردند خیلی خیلی ممنون هستم این یک عرض حال کوتاه بود برای دوستان گلم موفق باشید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
(2012-12-22 ساعت 03:16)saher نوشته:  
(2012-12-21 ساعت 16:55)Blaze نوشته:  
باید وقتی بلیط رو میخرید...
دوست عزیز
منم سوال داشتم :
نه Open نمیشه گرفت چون خودشون اینو گفتن. اگه به سایت لوفتانزا هم مراجعه کنید تا تاریخ برگشت رو وارد نکنید عمل نمیکنه.
http://flights.lufthansa.com/us/flight-tehran
باید به فروشنده بگید که میخواهم بلیطم طوری صادر بشه که ((فقط برای برگشت)) بتونم تاریخ و مسیر رو بدون جریمه تغییر بدهم.

حتما" تاکید کنید که فقط برای برگشت این تعرفه عمل بشه و برای رفت اصلا" ضروری نیست چون گرون میشه.
ضمنا" بلیط باید در ایام High season خریداری نشه و در ایام Low season خریداری بشه. نیمه اول سال و در فصل تابستان وقت زیاد مناسبی برای سفر نیست و بلیطها گرونتر هستند. دلیلش سفرهای زیاد مردم کشورهای غربی برای سفر و تفریح هست.

برای بازدید از سایت باید حتما" وارد سایت ایران بشید زیرا قیمتهای سایت کشوری که نمیخواهید ازش خرید بکنید گران و گرانتر... هست. شما بایدبه سایتی برید که متعلق به همون کشوری هست که میخواهید ازش خرید بکنید.
مثلا" اگه بلیط تهران به آمریکا را از سایت آمریکا بخرید تقریبا" 8 برابر گرونتر هست...
ما که هر چی گفتیم کسی گوش نکرد حوصله تغییر آزانس هم نداشتم میدونستم همشون عین همن.
هر چی گفتم بابا جان تغییر برگشت بدون هزینه دری وری جواب داد.
حالا دوستان کسی میدونه با لوفتانزا که از ایران آژانس گرفته باشه میتونم آنلاین خودم عوضش کنم با توجه به اینکه هر چی ازشون خواستم شماره ممبرشیپ لوفتانزا را وارد کنن نکردن. چجوری امکان داره؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، Blaze ، Tomas ، saher
یه خبر خوب واسه دوستان اصفهانی، پرواز مستقیم استانبول-اصفهان توسط ترکیش ایرلاین افتتاح شد.
اگه بلیطتون رو با ترکیش بگیرید دیگه لازم نیست برید تهران، مستقیم میتونید برید فرودگاه شهید بهشتی اصفهان.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Blaze ، bayat_r ، masih sh ، .wall street ، usa lover ، shkhmo ، j1970 ، hadiseh.t ، honey62 ، sayeh_m ، Tomas ، a.r.a.s.h1 ، ehsan_ati ، vroom ، MAHDI2012 ، rezaahmadi
(2012-12-20 ساعت 02:38)iranian1 نوشته:  سلام
دوستانی که به لس آنجلس سفر میکنند وکسی را ندارند بیشتر به کدام منطقه میروند الان ارزانترین هتل در لس آنجلس چه قیمتی است؟

پاسخ شما را برایت ایمیل کردم.
درضمن یک وقت رفتی شلتر اینجا نیایی چند تا عکس خونه ویلایی نشون بدی بگی من اینجا زندگی میکنم.
با ما صادق باشBig Grin
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: iranian1 ، Tomas ، 3rip ، mrr777
(2012-12-22 ساعت 03:32)به گل نوشته:  سلام به همه دوستان گلم در این سایت 6 دسامبر ساعت 8:10وارد فرودگاه دالاس شدم ساعت 11.45 دقیقه خارج شدیم با این که یکی از دوستان خوب ما به دنبال ما آمده بود که برویم خانه انها ولی با اصرار من رفتیم هتل که قبلا از بچه های دالاس آدرسشو گرفته بودم بسیار جای خوبی بود روز بعد که چمعه می شد رفتیم اداره اس اس ان و اقدام کردیم برای کارت بعد از آن رفتیم دنبال خانه در منطقه پلینو که بیشتر دوستان آنچا را پیشنهاد می دادند سه تا مجتمع را دیدم من مجتمع دوم را پسند کردیم و بدون اینکه گیر بده که کردیت ندارید حساب بانکی ندارید کارت اس اس ان ندارید به ما خانه را اچاره داد 250 تا پیش گرفت و ما خانه را برای شش ماه اچاره کردیم که ماهی 630 تا یک خانه یک خوابه60 متری با وسایل نو اچاق نو ماشین ظرف شویی ماکرو فر و یخچال که همه نو بودند وموکت نو که گفتند در حال باز سازی مچتمع هستیم و تمام وسایل را دارند نو می کنن که با توچه به قیمت اجاره بسیار عالی بود یک ماه اول را هم به ما تخفیف داد وکلا شش ماه برای ما شد ماهی 545 دلار روز شنبه 8 دسامبر هم وارد خانه شدیم بسیار عالی بود بعد روز دوشنبه رفتیم اداره اس اس ان شماره موقت به ما داد رفتیم بانک و پول ریختیم به حساب دوتا حساب باز کردیم من و همسرم بعد برگه از بانک گرفتیم که تائیده موچودی بود بردیم به مسول مچتمع نشان دادیم که تمکن مالی داریم آن هم 250 پول پیش را به حساب اچاره خانه آورد و گفت ماه بعد کمتر اچاره پرداخت کنید روز دوشنبه هفته بعدش کارت اس اس ان اصلی آمد فرداش نامه خوش آمد گویی آمد و حالا هم که روز 21 دسامبر است منتظر گرین کارت هستیم خدا روشکر که همه چیز به خوبی پیش رفته و الان هم دنبال ماشین هستیم تا بعد بتونیم دنبال کار بگردیم از همه دوستان گلم که در این سایت به ما کمک کردند خیلی خیلی ممنون هستم این یک عرض حال کوتاه بود برای دوستان گلم موفق باشید
از اطلاعات شما خيلي ممنونم ميتونم بپرسم چه آدرسي براي گرين كارت دادين وقتي هنوز منزلو اجاره نكرده بوديد
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
تشکر کنندگان: نیلوفر64 ، shkhmo ، sam11 ، Tomas ، kasrafo ، peyman1355

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان