موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-20 ساعت 03:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-20 ساعت 03:23 توسط honey62.)
(2012-12-20 ساعت 01:26)mahdiyegh نوشته: با سلام
دوستان گرامی فرم هایی که در فرودگاه آمریکا باید پر کنیم چی هستند .اگر کسی از دوستان لینک سایت این فرم ها را دارد لطفا" مرحمت فرمایید .
با سپاس فراوان
نگران این فرمها نباشید، ما خیلی استرس داشتیم که اینا چی هستن ولی توی پرواز مهمان دار بهمون یه سفید داد یه آبی. برای کیس های لاتاری فرم آبی باید پر بشه، میتونید نفری یکی پر کنید یا هر خانواده یکی، این میل خودتونه، ما یکی پر کردیم واسه دونفرمون. توش اطلاعات شخصی تون رو از روی پاسپورت وارد میکنید، ته بلیط هم دم دستتون باشه از روش شماره پرواز رو باید بنویسید. بعد هم یه سری سوالات گزینه ای هست که ازتون میپرسه چه چیزایی همراهتون دارید و پولی که دارید چقدره، یه جا هم که مپرسه شما چه وضعیتی دارید باید بزنید resident (از افسر فرودگاه پرسیدیم)، اگر مواد غذایی دارید حتما بگید داریم. بعد از اینکه کارهای ورودی تون انجام شد و چمدونهاتون رو گرفتید میاین یه جایی که چمدونتون رو چک میکنن، اونجا فرم آبی رو تحویل میدین و ازتون میپرسه غذا چی دارید شما هم اونایی رو که باید بگید میگید و اونایی که نباید بگید نمیگید بعد به احتمال 90 درصد دیگه نمیگردن چمدونها رو و شما هم چمدون رو برمیدارید و از فرودگاه خارج میشید
راستی اینا مربوط به فرودگاه دالس در واشنگتن دی سی بود.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-20 ساعت 03:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-20 ساعت 04:43 توسط کیانا.)
(2012-12-20 ساعت 01:26)mahdiyegh نوشته: با سلام
دوستان گرامی فرم هایی که در فرودگاه آمریکا باید پر کنیم چی هستند .اگر کسی از دوستان لینک سایت این فرم ها را دارد لطفا" مرحمت فرمایید .
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
این فرمی است که شما در هواپیما پرمی کنید .
http://www.mediafire.com/view/?b4blabbmsc4bcdr
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-20 ساعت 04:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-20 ساعت 04:24 توسط mansour***.)
دوستان یک وبلاگ خوب به شما معرفی میکنم برای آموزش زبان امیدوارم برایتان مفید واقع شود.
http://alijafarnode.blogfa.com
من را از دعای خودتان محروم نکنید.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
سلام غیر از گرین کارت و سوشیال نامبر چه مدارک دیگری را باید یه تازه وارد بگیرد؟
شماره کیس:2012as
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم اولیهec2011
تاریخ اعلام کارنت:April2012
تاریخ مصاحبه:June2012
تاریخ دریافت ویزا:July 2012
ورود به آمریکا:Agu 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-10 ساعت 20:55)mehdi47 نوشته: سلام به همه عزیزان مهاجر.
دوستانی که تجربه تغییر تاریخ بلیط رو دارن...
من زمانی که بلیط خریدم( از هواپیمایی قطر_2طرفه) برای تغییر تاریخ پرسیدم،گفت تغییر تاریخ 50 دلار جریمه داره. حالا رفتم واسه تغییر تاریخ میگه علاوه بر اون 50 دلار، مابه التفاوت قیمت بلیط جدید و قدیم رو هم باید پرداخت کنی. البته قیمت بلیط همونه ، و کلاس پرواز و همه چی عینا بلیط خودمه، منظور از تفاوت، تفاوت بلیطی که با ارز 1226 و با ارز 2460 حساب میشه هست، یعنی انگار من باید 2باره بلیط بخرم،و میگفت اگه رفت رو رفته باشی و فقط برگشت رو بخوای تغییر بدی ،اینجوری نیست و فقط اون 50 دلار رو میدی.
به نظرتون مسخره نیست؟؟؟ میگفت قانون تمام هواپیمایی ها همینه/ IATA گفته.
کسی تجربه اینکارو داشته؟ راست گفته؟؟؟
بله لوفتانزا هم با من این کار رو کرد
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
2012-12-22 ساعت 03:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-22 ساعت 03:33 توسط به گل.)
سلام به همه دوستان گلم در این سایت 6 دسامبر ساعت 8:10وارد فرودگاه دالاس شدم ساعت 11.45 دقیقه خارج شدیم با این که یکی از دوستان خوب ما به دنبال ما آمده بود که برویم خانه انها ولی با اصرار من رفتیم هتل که قبلا از بچه های دالاس آدرسشو گرفته بودم بسیار جای خوبی بود روز بعد که چمعه می شد رفتیم اداره اس اس ان و اقدام کردیم برای کارت بعد از آن رفتیم دنبال خانه در منطقه پلینو که بیشتر دوستان آنچا را پیشنهاد می دادند سه تا مجتمع را دیدم من مجتمع دوم را پسند کردیم و بدون اینکه گیر بده که کردیت ندارید حساب بانکی ندارید کارت اس اس ان ندارید به ما خانه را اچاره داد 250 تا پیش گرفت و ما خانه را برای شش ماه اچاره کردیم که ماهی 630 تا یک خانه یک خوابه60 متری با وسایل نو اچاق نو ماشین ظرف شویی ماکرو فر و یخچال که همه نو بودند وموکت نو که گفتند در حال باز سازی مچتمع هستیم و تمام وسایل را دارند نو می کنن که با توچه به قیمت اجاره بسیار عالی بود یک ماه اول را هم به ما تخفیف داد وکلا شش ماه برای ما شد ماهی 545 دلار روز شنبه 8 دسامبر هم وارد خانه شدیم بسیار عالی بود بعد روز دوشنبه رفتیم اداره اس اس ان شماره موقت به ما داد رفتیم بانک و پول ریختیم به حساب دوتا حساب باز کردیم من و همسرم بعد برگه از بانک گرفتیم که تائیده موچودی بود بردیم به مسول مچتمع نشان دادیم که تمکن مالی داریم آن هم 250 پول پیش را به حساب اچاره خانه آورد و گفت ماه بعد کمتر اچاره پرداخت کنید روز دوشنبه هفته بعدش کارت اس اس ان اصلی آمد فرداش نامه خوش آمد گویی آمد و حالا هم که روز 21 دسامبر است منتظر گرین کارت هستیم خدا روشکر که همه چیز به خوبی پیش رفته و الان هم دنبال ماشین هستیم تا بعد بتونیم دنبال کار بگردیم از همه دوستان گلم که در این سایت به ما کمک کردند خیلی خیلی ممنون هستم این یک عرض حال کوتاه بود برای دوستان گلم موفق باشید
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
یه خبر خوب واسه دوستان اصفهانی، پرواز مستقیم استانبول-اصفهان توسط ترکیش ایرلاین افتتاح شد.
اگه بلیطتون رو با ترکیش بگیرید دیگه لازم نیست برید تهران، مستقیم میتونید برید فرودگاه شهید بهشتی اصفهان.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-20 ساعت 02:38)iranian1 نوشته: سلام
دوستانی که به لس آنجلس سفر میکنند وکسی را ندارند بیشتر به کدام منطقه میروند الان ارزانترین هتل در لس آنجلس چه قیمتی است؟
پاسخ شما را برایت ایمیل کردم.
درضمن یک وقت رفتی شلتر اینجا نیایی چند تا عکس خونه ویلایی نشون بدی بگی من اینجا زندگی میکنم.
با ما صادق باش
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-22 ساعت 03:32)به گل نوشته: سلام به همه دوستان گلم در این سایت 6 دسامبر ساعت 8:10وارد فرودگاه دالاس شدم ساعت 11.45 دقیقه خارج شدیم با این که یکی از دوستان خوب ما به دنبال ما آمده بود که برویم خانه انها ولی با اصرار من رفتیم هتل که قبلا از بچه های دالاس آدرسشو گرفته بودم بسیار جای خوبی بود روز بعد که چمعه می شد رفتیم اداره اس اس ان و اقدام کردیم برای کارت بعد از آن رفتیم دنبال خانه در منطقه پلینو که بیشتر دوستان آنچا را پیشنهاد می دادند سه تا مجتمع را دیدم من مجتمع دوم را پسند کردیم و بدون اینکه گیر بده که کردیت ندارید حساب بانکی ندارید کارت اس اس ان ندارید به ما خانه را اچاره داد 250 تا پیش گرفت و ما خانه را برای شش ماه اچاره کردیم که ماهی 630 تا یک خانه یک خوابه60 متری با وسایل نو اچاق نو ماشین ظرف شویی ماکرو فر و یخچال که همه نو بودند وموکت نو که گفتند در حال باز سازی مچتمع هستیم و تمام وسایل را دارند نو می کنن که با توچه به قیمت اجاره بسیار عالی بود یک ماه اول را هم به ما تخفیف داد وکلا شش ماه برای ما شد ماهی 545 دلار روز شنبه 8 دسامبر هم وارد خانه شدیم بسیار عالی بود بعد روز دوشنبه رفتیم اداره اس اس ان شماره موقت به ما داد رفتیم بانک و پول ریختیم به حساب دوتا حساب باز کردیم من و همسرم بعد برگه از بانک گرفتیم که تائیده موچودی بود بردیم به مسول مچتمع نشان دادیم که تمکن مالی داریم آن هم 250 پول پیش را به حساب اچاره خانه آورد و گفت ماه بعد کمتر اچاره پرداخت کنید روز دوشنبه هفته بعدش کارت اس اس ان اصلی آمد فرداش نامه خوش آمد گویی آمد و حالا هم که روز 21 دسامبر است منتظر گرین کارت هستیم خدا روشکر که همه چیز به خوبی پیش رفته و الان هم دنبال ماشین هستیم تا بعد بتونیم دنبال کار بگردیم از همه دوستان گلم که در این سایت به ما کمک کردند خیلی خیلی ممنون هستم این یک عرض حال کوتاه بود برای دوستان گلم موفق باشید
از اطلاعات شما خيلي ممنونم ميتونم بپرسم چه آدرسي براي گرين كارت دادين وقتي هنوز منزلو اجاره نكرده بوديد
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14