موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-26 ساعت 23:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-27 ساعت 00:10 توسط golesang.)
(2012-12-26 ساعت 13:36)honestly2002 نوشته: سلام دوستان
اگر کسی بخواد بلیط از آمریکا برامون بفرسته بنظرتون گرونتر در می آد یا ارزونتر ؟
ممنون از پاسختون
دوست عزیز گرونتر در میاد چون قیمت بلیط به دلار هستش و مشخصه مثلا اگه قیمت بلیط از تهران به آمریکا ( حالا هر شهری ) مثلا 1000 دلاره چه تو ایران بخرین چه تو آمریکا همون 1000 دلاره حتی از آمریکا چون کشور مبدا نیست ممکنه گرونتر هم باشه ولی حتی اگه همون قیمت ایران هم پیدا کنند فرقش اینجاست که تو آمریکا باید عین 1000 دلار رو بدن ولی تو ایران همون 1000 دلار رو به تومن میگیرن ولی تومن 2450 تومن ولی اگه همون آشناتون پول بلیط رو براتون بفرسته شما میتونید 1000 دلار رو تو بازار آزاد بفروشید 3 میلیون یا سه میلیون و خورده ای حالا حدودی میگم ولی دومیلیون و چهار صد و پنجاه تومنش رو برای بلیط پرداخت کنید بقیش بمونه تو جیبتون امیدوارم تونسته باشم واضح توضیح بدم
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-27 ساعت 00:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-27 ساعت 01:03 توسط Blaze.)
به نظرم توضیح golesang از همه کامل تر و جامع تر هست. وگرنه مسیر همونه و قیمت ها در طول مسیر یکسان هست تنها فرقی که می تونه باشه مالیات هایی هست که کشورها اعمال می کنند برای خطوط هواپیمایی که اونم به نظرم چون با خطوط غیر ایرانیه احتمالا تغییری نداره و تنها تفاوت قیمت واحد مبادله ای با واحد بازار آزاد هست که اونم گفتن از ابتدای سال 92 تا آخر سه ماهه ابتدیی 92 باز هم تعدیل میشه که هواپیمایی ایران در هزینه ها ضرر نکنه و دلار تعلق گرفته از سمت دولت به پروازهای هواپیمایی برای سوخت و غیره گرون تر خواهد شد.
اینم متن دقیق خیر به نقل از سایت فرارو:
"مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) سپس در خصوص آزادسازی نرخ بلیت هواپیما در سال 92 طبق قانون برنامه پنجم توسعه گفت: در این مورد هنوز اقدامی نکردیم چرا که معتقدیم به تازگی نرخ بلیت هواپیماها افزایش پیدا کرده و باید صبر کرد .
پرورش افزود: تعیین نرخ بلیت و ورود به بازار کار پیچیده ای نیست و به طور قطع اگر قرار است اتفاقی در این خصوص رخ دهد پس از تعطیلات نوروز و در اواخر سه ماهه نخست سال آینده و به صورت تدریجی خواهد بود.
وی با تاکید براینکه آزادسازی نرخ بلیت هواپیما براساس آنچه قانون برنامه پنجم تعیین کرده است، به صورت دفعی نخواهد بود، اظهار داشت: با تدابیری که سازمان هواپیمایی کشوری اندیشیده کار آزادسازی صورت خواهد گرفت تا شوکی به بازار وارد نشود. "
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
افزایش مجدد نرخ بلیت پروازهای خارجی تخلف است/ شرایط لغو بلیتهای پیشفروششده
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تمامی مسافرانی که قبل از تاریخ افزایش نرخ بلیت هواپیما که در اواخر آبان ماه مصوب شده، پیشخرید کرده باشند و هماکنون اقدام به لغو یا تغییر تاریخ بلیت خود بعد از تاریخ یاد شده کنند، مشمول افزایش نرخهای جدید خواهند شد.
جواد تقوی در گفتگو با مهر گفت: شرکتهای هواپیمایی براساس مجوز سازمان هواپیمایی کشوری از تاریخ 25 آبان ماه سال جاری اقدام به افزایش نرخ بلیت پروازهای خود کردهاند، بنابراین همان نرخها همچنان پابرجا است و تغییری در آن ایجاد نشده است و آژانسهای هواپیمایی حق ندارند که بدون مجوز، بیشتر از آن نرخ را به بهانههای مختلف اعمال کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر همین اساس، در صورتی که مسافران قبل از تاریخ مذکور اقدام به خرید بلیت کرده و کل مبلغ را نیز واریز نموده باشند، مشمول افزایش قیمت نخواهند شد؛ اما در صورت رزرو و پرداخت قسمتی از مبلغ بعد از تاریخ فوق، مشمول افزایش قیمت خواهند بود.
وی تصریح کرد: تمامی مسافرانی که بعد از تاریخ افزایش نرخ، اقدام به خرید بلیت نمایند، یا به هر دلیلی اقدام به لغو یا منتفی کردن بلیت خود بعد از تاریخ یاد شده کرده باشند و حتی قصد تغییر تاریخ پرواز خود را داشته باشند، مشمول افزایش نرخهای جدید خواهند شد.
سازمان هواپیمایی کشوری در اواخر آبان ماه جاری قیمتهای جدید بلیت هواپیما را مصوب کرده است، در حالی که برخی آژانسهای مسافرتی به بهانه تعطیلات کریسمس و یا مواردی از این دست، اقدام به افزایش مجدد قیمت بلیت به صورت خودسرانه کردهاند.
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه لطف کنین بگین برای تحویل گرین کارت به آدرس امضا میگیرن یا نه؟
میندازن تو صندوق فقط؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-27 ساعت 22:48)*NASIM* نوشته: سلام
دوستان من روز 25 des رسیدم واشنگتن،
من عکسی همراه نداشتم و مجبور شدم به همان عکس مزخرف رضایت دهم. .
سلام. اون عکس را فقط روی گرین کارت خواهید دید. اصلا جای نگرانی نیست.
چون باید اینجا آی دی بگیرید یا گواهینامه رانندگی که ظاهرا از نون شب واجبتره. از اون به بعد اصلا توصیه نمیشه که گرین کارت را به عنوان مدرک شناسایی همراه داشته باشید یا حتی با خودتون حمل کنید.
در عوض: موقع گرفتن گواهینامه همونجا از شما عکس میگیرند که تقریبا مطمئنم از عکس گرین کارت مزخرف تر از کار در میاد
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من روز 25 des رسیدم واشنگتن، فکر کنم من جز آخرین مسافران 2012 بودم و در مجموع سفرم فوق العاده راحت و بی دردسر انجام شد. تنها مشکلی که پیش آمد در فرودگاه امام و بر اثر ناآگاهی خانم جوانی بود که بار را تحویل می گرفت و کارت پرواز صادر می کرد. قضیه از این قرار بود که ایشان گویا تصوری از ویزای مهاجرت نداشتند. بعد از تحویل بار و گرفتن کارت پرواز من پیش خانواده ام برگشتم تا خداحافظی کنم و بار دستی ام را تحویل بگیرم که بلافاصله اسمم را پیج کردند، مراجعه کردم و با این توضیح خانم مامور ناآگاهمان مواجه شدم که پاسپورت شما تا ماه 7 سال 2013 اعتبار دارد و شما ماه 3 بلیط برگشت دارید، در نتیجه بین تاریخ برگشت شما تا انقضای پاسپورت کمتر از 6 ماه فاصله است، در حالیکه باید روز خروج از آمریکا حداقل 6 ماه از اعتبار پاسپورت باقی مانده باشد و با این اوصاف شما در فرودگاه واشنگتن ریجکت خواهید شد. من 735 بار به ایشان توضیح دادم که من ویزای مهاجرت دارم، شما فرض کنید که تا 10 سال دیگر هم نخواهم برگردم، من مجاز بودم بلیط یکسره بگیرم اما ایشان زیر بار نرفتند تا اینکه نماینده ترکیش برای فصل جریان حاضر شد و با تردید استدلال هر دو نفر را شنید و بعد از 10-15 دقیقه بلاتکلیفی با دفتر ترکیش تماس گرفت و کسب تکلیف کرد و نهایتا توضیح به کارمند مربوطه این بود که خانم آن قانون برای ویزا توریستی است نه مهاجرت!!!
بعد از این مرحله عجیب همه چیز فوق العاده راحت و بی دردسر انجام شد. خیلی راحتتر از آنچه منتظرش بودم. در فرودگاه استانبول با وجود جمعیت بسیار زیاد مراحل کار سریع انجام شد و من خیلی راحت سفر کردم. در فروذگاه واشنگتن هم علی رغم آنچه که فکر می کردم کمتر از 20 دقیقه معطل شدم و چمدانهایم را باز نکردند. در مورد محتویات چمدان سئوال خاصی نپرسیدند، در مورد مواد غذایی خودم توضیح دادم که پسته و زعفران و کمی شیرینی خشک دارم که گفت مشکلی نیست و همه چیز به طرز عجیبی عالی بود. ماموران فرودگاه خیلی خیلی خوش برخورد بودند و حتی یکی از آنها که مرد جوانی بود در مورد ازدواج در آمریکا کمی با من شوخی کرد که هر دو خندیدیم و رفتارش خیلی به من کمک کرد که معذب و مضطرب نباشم. نهایتا من خیلی راحت و سریع بارم را تحویل گرفتم و خارج شدم.
فقط دو پیشنهاد به دوستانی که بعد از این سفر می کنند. اول اینکه حتما حتی اگر نمی خواهید عکستان را تغییر دهید، عکسهایتان را همراه خود بیاورید چون من وقتی مامور مربوطه پاکت زرد رنگ را باز کرد دیدم که عکسی که تابستان گذشته برای کی سی سی فرستاده بودم ( و از آن متنفرم
) را داخل پاکت مدارک قرار دادند، نه عکسی که برای سفارت فرستادم و روی ویزا بود و وقتی به این مسئله اشاره کردم گفت هر عکسی می خواهی بده اما من عکسی همراه نداشتم و مجبور شدم به همان عکس مزخرف رضایت دهم. نکته دوم اینکه خیلی از دوستان در مورد تمرین امضای انگلیسی توصیه هایی ارائه کردند، من علاوه بر انگلیسی بودن بر سایز امضا هم تاکید می کنم، توصیه می کنم حتما قبل از ورود برای خود یک امضای کوچک تمرین کنید، امضای من خیلی بزرگ است و من با دیدن جای امضا که با یک قاب فلزی محصور شده و خیلی کوچک بود جا خوردم و مجبور شدم یک امضای فکر نشده و آنی بزنم که اصلا جالب نشد. چیز دیگری اگر به ذهنم رسید می نویسم. موفق باشید. فعلا.
من اطلاعی از این قانون ندارم من زمانی که می خواهم بروم 5 ماه اعتبار پاسپورت مانده و 2 ماه بعد بر می گردم مشکلی وجود دارد خواهش می کنم سریعتر جوابم را دهید که اضطراب پیدا کردم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من روز 25 des رسیدم واشنگتن، فکر کنم من جز آخرین مسافران 2012 بودم و در مجموع سفرم فوق العاده راحت و بی دردسر انجام شد. تنها مشکلی که پیش آمد در فرودگاه امام و بر اثر ناآگاهی خانم جوانی بود که بار را تحویل می گرفت و کارت پرواز صادر می کرد. قضیه از این قرار بود که ایشان گویا تصوری از ویزای مهاجرت نداشتند. بعد از تحویل بار و گرفتن کارت پرواز من پیش خانواده ام برگشتم تا خداحافظی کنم و بار دستی ام را تحویل بگیرم که بلافاصله اسمم را پیج کردند، مراجعه کردم و با این توضیح خانم مامور ناآگاهمان مواجه شدم که پاسپورت شما تا ماه 7 سال 2013 اعتبار دارد و شما ماه 3 بلیط برگشت دارید، در نتیجه بین تاریخ برگشت شما تا انقضای پاسپورت کمتر از 6 ماه فاصله است، در حالیکه باید روز خروج از آمریکا حداقل 6 ماه از اعتبار پاسپورت باقی مانده باشد و با این اوصاف شما در فرودگاه واشنگتن ریجکت خواهید شد. من 735 بار به ایشان توضیح دادم که من ویزای مهاجرت دارم، شما فرض کنید که تا 10 سال دیگر هم نخواهم برگردم، من مجاز بودم بلیط یکسره بگیرم اما ایشان زیر بار نرفتند تا اینکه نماینده ترکیش برای فصل جریان حاضر شد و با تردید استدلال هر دو نفر را شنید و بعد از 10-15 دقیقه بلاتکلیفی با دفتر ترکیش تماس گرفت و کسب تکلیف کرد و نهایتا توضیح به کارمند مربوطه این بود که خانم آن قانون برای ویزا توریستی است نه مهاجرت!!!
بعد از این مرحله عجیب همه چیز فوق العاده راحت و بی دردسر انجام شد. خیلی راحتتر از آنچه منتظرش بودم. در فرودگاه استانبول با وجود جمعیت بسیار زیاد مراحل کار سریع انجام شد و من خیلی راحت سفر کردم. در فروذگاه واشنگتن هم علی رغم آنچه که فکر می کردم کمتر از 20 دقیقه معطل شدم و چمدانهایم را باز نکردند. در مورد محتویات چمدان سئوال خاصی نپرسیدند، در مورد مواد غذایی خودم توضیح دادم که پسته و زعفران و کمی شیرینی خشک دارم که گفت مشکلی نیست و همه چیز به طرز عجیبی عالی بود. ماموران فرودگاه خیلی خیلی خوش برخورد بودند و حتی یکی از آنها که مرد جوانی بود در مورد ازدواج در آمریکا کمی با من شوخی کرد که هر دو خندیدیم و رفتارش خیلی به من کمک کرد که معذب و مضطرب نباشم. نهایتا من خیلی راحت و سریع بارم را تحویل گرفتم و خارج شدم.
فقط دو پیشنهاد به دوستانی که بعد از این سفر می کنند. اول اینکه حتما حتی اگر نمی خواهید عکستان را تغییر دهید، عکسهایتان را همراه خود بیاورید چون من وقتی مامور مربوطه پاکت زرد رنگ را باز کرد دیدم که عکسی که تابستان گذشته برای کی سی سی فرستاده بودم ( و از آن متنفرم
) را داخل پاکت مدارک قرار دادند، نه عکسی که برای سفارت فرستادم و روی ویزا بود و وقتی به این مسئله اشاره کردم گفت هر عکسی می خواهی بده اما من عکسی همراه نداشتم و مجبور شدم به همان عکس مزخرف رضایت دهم. نکته دوم اینکه خیلی از دوستان در مورد تمرین امضای انگلیسی توصیه هایی ارائه کردند، من علاوه بر انگلیسی بودن بر سایز امضا هم تاکید می کنم، توصیه می کنم حتما قبل از ورود برای خود یک امضای کوچک تمرین کنید، امضای من خیلی بزرگ است و من با دیدن جای امضا که با یک قاب فلزی محصور شده و خیلی کوچک بود جا خوردم و مجبور شدم یک امضای فکر نشده و آنی بزنم که اصلا جالب نشد. چیز دیگری اگر به ذهنم رسید می نویسم. موفق باشید. فعلا.
سلام تبریک میگم.اما خدمت شما عرض کنم از 2012 ما هم موندیم اشالله خدمت می رسیم .سال نو میلادی را هم تبریک میگم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
این سوال رو من در پست های دیگه گذاشتم وجوابی نگرفتم . من قرار است یکی از شهرهای کوچک ایالت NCبروم میتوانم بطور مستقیم به یکی از شهرهای نزدیک محل اقامتم بلیط بگیرم بنظر دوستان واساتید بهتر است جهت انجام مراحل ایمیگریشن ابتدا وارد یک شهر بزرگ مثل نیویورک یا واشنگتن بشوم یا مستقیما وارد همان شهر کوچک مثل شارلوت شوم لطفا راهنمایی کنید میخواهم بلیط بگیرم
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا