موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید که مطلبی رو که میخوام بنویسم رو باید چند روز پیش مینوشتم. اما کمی کوتاهی کردم که معذرت. چند روز قبل همراه با گرین کارت ها بیمه رایگان بچه هم اومد.
البته سایتی که مینویسم مربوز به همین ایالته
www.oregon.gov/OHA/healthplan
اما شما ها چه کنید؟ من رفتم به اداره سوشیال و گفتم خدمات بیمه رایگان برای بچه دارید؟ و از کجا پیگیری کنم؟ به من کاغذی داد که نزدیک ترین مرکز به آدرسمون رو نشون میداد. بعد گفت برو اونجا. وقتی رفتیم یک فرم حدود 20 صفحه بود که پر کردیم. البته خیلی هاش لازم نبود. مثلا تا 13 تا جای خالی داشت برای بچه و در آخر هم نوشته بود که اگر خانم باردار هست اون رو هم بنویسید. خلاصه اسم همین یک بچه رو نوشتیم و میزان درامد را هم نوشتم صفر مطلق. چون تا کنون که از کار و مار خبری نیست. شماره سوشیال رو دادم و گفتم هنوز گرین کارتم نرسیده. ده روز بعد نامه اومد که بیمه مورد قبول هست و فقط کپی دو طرف گرین کارت رو ایمیل کنید که این کار رو کردیم. چیزه دیگری هم نخواستند. اکنون بچه بیمه رایگان هست و باید ببینم کدام دکتر نردیک خونه بیمه قبول میکنه که برای چکاپ بچه بریم. در ضمن گفتن که برای بزرگ تر ها هم مواردی وجود داره که هنوز پیگیر نشدم. نکته بعدی اینکه گفتن کل هزینه های دکتر را بیمه میدهد نه اینکه فقط قسمتی را.
به هر حال از اداره سوشیال محل بپرسید. حتما کمک میکنند. میتونید بگید ما رو وال استریت سفارش کرده.
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-23 ساعت 00:03)مهدي پارس نوشته: (2012-12-22 ساعت 03:32)به گل نوشته: سلام به همه دوستان گلم در این سایت 6 دسامبر ساعت 8:10وارد فرودگاه دالاس شدم ساعت 11.45 دقیقه خارج شدیم با این که یکی از دوستان خوب ما به دنبال ما آمده بود که برویم خانه انها ولی با اصرار من رفتیم هتل که قبلا از بچه های دالاس آدرسشو گرفته بودم بسیار جای خوبی بود روز بعد که چمعه می شد رفتیم اداره اس اس ان و اقدام کردیم برای کارت بعد از آن رفتیم دنبال خانه در منطقه پلینو که بیشتر دوستان آنچا را پیشنهاد می دادند سه تا مجتمع را دیدم من مجتمع دوم را پسند کردیم و بدون اینکه گیر بده که کردیت ندارید حساب بانکی ندارید کارت اس اس ان ندارید به ما خانه را اچاره داد 250 تا پیش گرفت و ما خانه را برای شش ماه اچاره کردیم که ماهی 630 تا یک خانه یک خوابه60 متری با وسایل نو اچاق نو ماشین ظرف شویی ماکرو فر و یخچال که همه نو بودند وموکت نو که گفتند در حال باز سازی مچتمع هستیم و تمام وسایل را دارند نو می کنن که با توچه به قیمت اجاره بسیار عالی بود یک ماه اول را هم به ما تخفیف داد وکلا شش ماه برای ما شد ماهی 545 دلار روز شنبه 8 دسامبر هم وارد خانه شدیم بسیار عالی بود بعد روز دوشنبه رفتیم اداره اس اس ان شماره موقت به ما داد رفتیم بانک و پول ریختیم به حساب دوتا حساب باز کردیم من و همسرم بعد برگه از بانک گرفتیم که تائیده موچودی بود بردیم به مسول مچتمع نشان دادیم که تمکن مالی داریم آن هم 250 پول پیش را به حساب اچاره خانه آورد و گفت ماه بعد کمتر اچاره پرداخت کنید روز دوشنبه هفته بعدش کارت اس اس ان اصلی آمد فرداش نامه خوش آمد گویی آمد و حالا هم که روز 21 دسامبر است منتظر گرین کارت هستیم خدا روشکر که همه چیز به خوبی پیش رفته و الان هم دنبال ماشین هستیم تا بعد بتونیم دنبال کار بگردیم از همه دوستان گلم که در این سایت به ما کمک کردند خیلی خیلی ممنون هستم این یک عرض حال کوتاه بود برای دوستان گلم موفق باشید
از اطلاعات شما خيلي ممنونم ميتونم بپرسم چه آدرسي براي گرين كارت دادين وقتي هنوز منزلو اجاره نكرده بوديد
من در سفارت آدرس یکی از دوستان قدیمی پدر شوهرم دادم و آدرس خانه ای که اجاره کرده بودم را برای بانک دادم
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
Apartmant Home 1201
E park blvd 75074 plano Tx
این آدرس مجتمع هایی است که ما خانه گرفتیم راستی دوستان یک ایستگاه اتوبوس سر شهرک است و در چند قدمی ما هم ایستگاه مترو هست که تا مرکز شهر دالاس میره
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-23 ساعت 13:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 13:39 توسط Solitude.)
سلام به همه دوستان بلاخره با کلی تاخیر پای ما هم به ا م ر ی ک ا باز شد
کلی تجربه تو این یک ماهی که رسیدم کسب کردم که سر فرصت یکی یکی واستون میگم.
فقط خواستم که بدونین هنوز زنده و صد البته در بلاد کفر به سر میبرم.
در ایالت آریزونا شهر میسا.
شاد باشین
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
با سلام و احترام
من تاریخ 23 فبریه در شهر هیستون(تگزاس ) می باشم . دوستان گرامی در اگر کسی به دنبال همخانه می گردد و در هیستون می باشد و یا در همان تاریخها به هیستون خواهد آمد. لطفا به من پیغام خصوصی بدهد.
با تشکر ... بهزاد
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-23 ساعت 00:05).wall street نوشته: سلام دوستان
ببخشید که مطلبی رو که میخوام بنویسم رو باید چند روز پیش مینوشتم. اما کمی کوتاهی کردم که معذرت. چند روز قبل همراه با گرین کارت ها بیمه رایگان بچه هم اومد.
اما شما ها چه کنید؟ من رفتم به اداره سوشیال و گفتم خدمات بیمه رایگان برای بچه دارید؟ و از کجا پیگیری کنم؟ به من کاغذی داد که نزدیک ترین مرکز به آدرسمون رو نشون میداد. بعد گفت برو اونجا. وقتی رفتیم یک فرم حدود 20 صفحه بود که پر کردیم. البته خیلی هاش لازم نبود. مثلا تا 13 تا جای خالی داشت برای بچه و در آخر هم نوشته بود که اگر خانم باردار هست اون رو هم بنویسید. خلاصه اسم همین یک بچه رو نوشتیم و میزان درامد را هم نوشتم صفر مطلق. چون تا کنون که از کار و مار خبری نیست. شماره سوشیال رو دادم و گفتم هنوز گرین کارتم نرسیده. ده روز بعد نامه اومد که بیمه مورد قبول هست و فقط کپی دو طرف گرین کارت رو ایمیل کنید که این کار رو کردیم. چیزه دیگری هم نخواستند. اکنون بچه بیمه رایگان هست و باید ببینم کدام دکتر نردیک خونه بیمه قبول میکنه که برای چکاپ بچه بریم. در ضمن گفتن که برای بزرگ تر ها هم مواردی وجود داره که هنوز پیگیر نشدم. نکته بعدی اینکه گفتن کل هزینه های دکتر را بیمه میدهد نه اینکه فقط قسمتی را.
به هر حال از اداره سوشیال محل بپرسید. حتما کمک میکنند. میتونید بگید ما رو وال استریت سفارش کرده.
ممکن در مورد بیمه بیشتر توضیج بدین شما حساب بانکی هم باز کرده بودین؟
اگرباز کرده بودین با توجه به پولی که در حساب گذاشتین آیا تاثیری در گرفتن بیمه بچه داره؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-25 ساعت 21:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-25 ساعت 21:54 توسط .wall street.)
(2012-12-23 ساعت 17:19)usa lover نوشته: (2012-12-23 ساعت 00:05).wall street نوشته: سلام دوستان
ممکن در مورد بیمه بیشتر توضیج بدین شما حساب بانکی هم باز کرده بودین؟
اگرباز کرده بودین با توجه به پولی که در حساب گذاشتین آیا تاثیری در گرفتن بیمه بچه داره؟
سلام
عرضم به حضورتون که در زمان پر کردن فرم ها هنوز حساب بانکی نداشتم. البته هیچ چیزی هم نپرسیدند. فقط نوشته بود درامد چقدر دارید که نوشتم صفر.روز بعد هم حساب باز کردم. کارهای بیمه حدود 10 روزی طول کشید. کسی با حساب بانکی کار نداره چون بیمه بچه است. قضیه بچه با آدم بزرگ فرق داره . از این رو نگران حساب بانکی نباشید. برید و سریع تر کوچولو رو بیمه کنید.
موید باشید
2012AS63xxx
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-25 ساعت 22:11)sayeh_m نوشته: وال استریت عزیز
برای این بیمه آدم تا چه سنی بچه به حساب میاد ؟؟؟ توی فرمها به این اشاره شده بود ؟
البته حدس خودم 16 سال هست ولی میخواستم ببینم شما در این مورد اطلاعی دارین ؟
سلام
اینجا افراد زیر 19 رو بچه حساب میکنند.
2012AS63xxx
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر کسی بخواد بلیط از آمریکا برامون بفرسته بنظرتون گرونتر در می آد یا ارزونتر ؟
ممنون از پاسختون
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا : مقصد: نیوهمپشایر