کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-01-09 ساعت 03:15)ronmony نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 09:14)hoseyn نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 05:44)ronmony نوشته:  سلام دوستان، من و همسرم هم سپتامبر اومدیم، کارامون رو کامل انجام دادیم، یعنی سوشال، گرین کارت، گواهینامه، باز کردن حساب دبیت و سکیور کریدیت، یه ماشین تویوتا ماتریکس مدل 2004 با 50000 مایل هم خریدیم 8000 دلار، یه خط تلفن هم از ماجیک جک خریدیم هفتاد دلار برای یک سال که با خودمون می بریم ایران و استفاده می کنیم. تو این مدت خونه اقواممون بودیم. دهم ژانویه داریم برمیگردیم ایران اگه کسی کاری داره خبر بده.
تبريك ميگم
چه مختصر و تلگرافي!
كدوم شهريد؟
داستان تلفن را بيشتر توضيح بدي، ممنون ميشم.Cool

شهر رو که گفتیم ولی دوباره می گم، ما تو لیزبرگ ویرجینیا هستیم، در مورد تلفن هم باید بگم خط ماجیک جک هست که تو کاستکو، والمارت، و رادیوشک و بقیه فروشگاه ها پیدا می شه، انلاین هم می تونید بخرید که مقرون به صرفه تره، این تلفن طوریه که هر جا اینترنت داشته باشید می تونید استفاده کنید، و بجز 70$ اول هزینه دیگه ای نداره. البته شرکت نت تالک هم شبیه همین سیستم رو داره ولی مثل ماجیک جک نمی تونید از اپلیکیشن ایفون یا اندروید استفاده کنید (با همون شماره).
اگه سوال دیگه ای داشتید در خدمتیم

با سلام من مجیک جک رو با 40 دلار برای یکسال خریدم البته نزدیک به دو سال پیش و تا روز آخرش هم توی ایران جواب داد
ولی در تبلیغات الانش می گه بدون نیاز به کامپیوتر و لپ تاپ که امیدوارم از اینا نخریده باشین چون توی ایران کار نمی کنه
مجیک جک با Ip امریکا کار می کنه و باید با وی پی ان و یا چیزهای مشابه ip کامپیوترتون رو تعییر بدین حتی با چیزایی مثل tor که ip را در مرورگر حود تغییر می دهد کار نمی کند پس اگه بدون کامپیوتر به خط وصل بشه شما امکان تغییز ip را نخواهید داشت

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: bayat_r ، Tomas ، Shezem ، LisaSimpson ، amir82 ، pr.kia ، sam11 ، Emad_L ، Solitude ، ali234 ، a.r.a.s.h1 ، sasbk ، mgolchin13 ، shkhmo
(2013-01-08 ساعت 05:44)ronmony نوشته:  سلام دوستان، من و همسرم هم سپتامبر اومدیم، کارامون رو کامل انجام دادیم، یعنی سوشال، گرین کارت، گواهینامه، باز کردن حساب دبیت و سکیور کریدیت، یه ماشین تویوتا ماتریکس مدل 2004 با 50000 مایل هم خریدیم 8000 دلار، یه خط تلفن هم از ماجیک جک خریدیم هفتاد دلار برای یک سال که با خودمون می بریم ایران و استفاده می کنیم. تو این مدت خونه اقواممون بودیم. دهم ژانویه داریم برمیگردیم ایران اگه کسی کاری داره خبر بده.

سلام دوست عزیز
میشه لطف کنبد و ما رو از تجربیات خرید ماشین مطلع کنید.
به نظر من برای این ماشین قیمت مناسبی پرداخت کردید در مقایسه با قیمت های سایت www.edmunds.com .

با تشکر
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
تشکر کنندگان: behina ، Solitude ، sam11 ، ali234 ، mohajer13 ، Tomas ، pr.kia ، kasrafo ، shkhmo
(2013-01-10 ساعت 02:34)Emad_L نوشته:  

سلام دوست عزیز
میشه لطف کنبد و ما رو از تجربیات خرید ماشین مطلع کنید.
به نظر من برای این ماشین قیمت مناسبی پرداخت کردید در مقایسه با قیمت های سایت www.edmunds.com .

با تشکر
با سلام آقای عماد این سایت یکی از معتبرترین سایت ها برای قیمت ماشین هست http://www.autotrader.com
شما میتونید ماشین با قیمت از 3000 دلار تا ... تهیه کنید که بستگی به بودجه هرکس دارد.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: Solitude ، sam11 ، Saeedv13 ، amir82 ، ali234 ، mohajer13 ، Tomas ، MAHDI2012 ، Blaze ، pr.kia ، Emad_L ، maka2 ، roeentan ، kasrafo ، کیانا
یه سلام ویژه برای دوستان مهاجرسرایی..یه مدت بود که نتونستم بیام اینجا ولی امروز بعد از حدود 3 هفته بالاخره موفق شدم.....
یه سفرنامه به همه بدهکار بودم که حالا اومدم بدهی ام رو تسویه کنم Wink

پرواز:
خوب ما پروازمون با لوفت هانزا بود و قرار شد بدیم فرانکفورت و از اونجا بریم دنور.
از تهران تا فرانکفورت:
3شنبه شب بعد از خداحافظی با خونواده و دوستان و آشنایان رفتیم فرودگاه امام.... چون وسط هفته بود خیلی شلوغ نبود و به هیچ وجه معطل نشدیم..... همه چیز کاملا مطابق روال خودش رفت و ما منتظر بودیم که بریم سوار هواپیمامون بشیم.....بعدشم که گیت باز شد و ما رفتیم توی طیاره! چه طیاره ای! به به تمیز و خوب..... هنوز موتور هواپیما گرم نشده بود که مهمانداران خیلی خوب برامون "چوب شور" اوردند خیلی خوشمزه بود جای همه خالی بعدشم که انواع و اقسام نوشیدنی ها و خلاصه اونایی که طرفدار پروپا قرص جناب ذکریای رازی بودند حسابی بر روان پاکش درود می فرستادند و نوش جان می کردن ما هم البته با به قول خودشون با "اپل جویس" خوش بودیم Smile
همه چیز خوب بود خداییش ! و ما بعد از حدود 5 ساعت رسیدیم آلمان
در فرودگاه فرانکفورت:
می خوام یه اعترافی بکنم... تازه نظم و نظام آلمانی ها رو درک کردم و فهمیدم که وقتی می گن آلمانی ها خیلی منظم هستن یعنی چی. حظ کردم از این همه انضباط.... این فرودگاه اونقدر بزرگ و خوب هست که واقعا آدم متعجب میشه... ما (من و همسرم) حتی یه کلمه آلمانی هم بلد نبودیم ولی با راهنمایی و اخلاق بسیار خوب پلیس های اونجا سر سوزنی برامون مشکل ایجاد نشد. چقدر توی فرودگاه کارمندای مجاری بودن و چقدر این فرودگاه خوب بود
راستی دوستان اینا اینقدر حساب همه چیز رو کردن که برای مذاهب مختلف جاهای مخصوصی رو درست کردن و من مات و مبهوت می رفتم به اونجاها تا ببینم که مثلا عبادتگاه های یهودی ها چه شکلیه یا برای مسیحی ها باورتون نمیشه اگه بگم که توی اتاقی که برای مسلمونا درست کرده بودن تا نمازشون رو بخونن و عبادت کنن من تسبیح دیدم از اون آبی خوشگلاش !!!
واقعا زنده باد....
خلاصه ما بعد از حدود 4 ساعت توقف در آلمان و باز شدن گیت رفتیم سوار هواپیما شدیم به مقصد دنور .... قبل ازسوار شدن به هواپیما دوباره پاسهامون رو چک کردن و ما هم که خاطر جمع، با سینه سپر + لبخند ملیح ، ویزای آ م ر ی ک ا رو نشونشون دادیم و رفتیم داخل هواپیما.... یا امام غریب! بعضی از مسافرا جدا 2نفر و نصفی بودند... اصن یه وضی... همون موقع گفتم که خدایا من و همسرم که با هم اگه خیلی بشیم 140 کیلو اگه یکی از اینا کنار ما بیفته که تا برسیم ام ر ی ک ا ، فاتحه ما خونده شده... باورتون میشه که نفر کناری ما نیومد و من و همسری
3 تا صندلی داشتیم نه دوتا Smile
از فرانکفورت تا دنور:
وقتی که حرکت هواپیما رو حس کردم ... باورم نمیشد که دارم میرم آ م ر ی ک ا . یه جوری شده بودم.... خدایا من دارم کجا می رم ؟ چطوری شد که من لاتاری برنده شدم؟ اصلا چرا برنده شدم؟ چرا هر دو با هم برنده شدیم؟ چرا ؟
جونم واسطون بگه که دوباره بساط چوب شور و اپل جویس و ...... (هم قرمز و هم سفید) ... بپا شد. توصیه می کنم حتما حتما لباس راحت بپوشید چون در غیر اینصورت خیلی اذیت می شید... ما حدودا 9:15 توی راه بودیم و من از پنجره هواپیما تکه یخ هایی رو که روی گرین لند بودند رو می دیدم .... خیلی زیبا بود....
مانیتور جلوی هر صندلی مسیر پرواز ، مسافت باقی مونده ، سرعت و ... رو نمایش می داد... بر خلاف تصور من که فکر می کردم روی یه خط مستقیم از اروپا به مقصد پرواز می کنیم هواپیمای ما از بالای کانادا وارد آ م ر ی ک ا شد و اومد پایین تا کلرادو ......ما که لپ تاپ نبرده بودیم ولی اونایی که آورده بودن خیلی راحت مشغول کارای خودشون بودن... (نتیجه مهم: شما هم اگه دارین حتما حتما ببرید) اشتباه ما رو نکنید..... ولی خوب انواع اقسام سرگرمی ها بود مثل موزیک-فیلم و ... من Ice Age 3 رو تو هواپیما دیدم.... اون ببره بود که با ماموت و سید و بقیه دوست شده بود، یه GF خوشگل پیداکرده بود که صدای جنیفر لوپز!! به عنوان گوینده براش تعریف شده بود ..... از سلیقه آقا ببره خیلی خوشم اومد Smile ولی همش نگران این بودم که نکنه صحنه ای چیزی باشه توی فیلم (از نوع تراژیک بود منظورم ) ، منم که حساس ! خلاصه اشک مون در آد و حالا بیا درستش کن بین زمین و آسمون روی اقیانوس!
فرودگاه دنور:
وقتی که بالاخره بعد از 9 ساعت پرواز هواپیما ایستاد، من آفتاب دنور رو روی پوست دستم حس کردم..... خدایا رسیدیم.... ساعت دستم رو نگاه کردم 11:35:29 روز 5 شنبه بود. چون کلرادو قبلا محل استقرار سرخ پوستا بوده، طراحان فردوگاه دنور، طرح اونجا رو بر اساس مدل چادرای سرخ پوستا طراحی کرده بودن و خلاصه برام جالب بود. این فرودگاه هم زیبا بود.
توی سالن پر بود از عکسای بزرگ سیاه و سفید سرخ پوستا با چهره های آفتاب سوخته و بوی خاصی که در سالن فرودگاه بود + سکوت غریبی که حس غربت رو یواش یواش هل می داد توی مخ آدم.
از گیت "Visitors" وارد بخش کنترل مدارک شدیم و پاس ها و مدارکمون رو نشون دادیم.... مامور کنترل مدارک، تاکید کرد که لاتاری یعنی اجازه کار + زندگی در اینجا نه استفاده توریستی و من فکر می کردم که آهان اون دیسیپلینی که می گن اینجایی ها دارن یعنی همین !!!
ولی توی دلم بهش گفتم که خانوم ، خبر نداری که ما دنبال پاس سفیدیم بعععععععله Smile
نه چمدونی باز شد، نه معطلی داشتیم فقط مدارک لاتاری رو در باجه مربوط به دریافت مدارک به مامور مربوطه دادیم. ازمون پرسید که چقدر پول همراه داریم کمتر از 10 هزار دلار یا بیشتر و ما هم راستشو گفتیم.... البته اون تاکید کرد که اگه بیشتر از 10 هزار تا داشته باشیم جرم نیست فقط باید اعلام کنیم و ما هم گفتیم و بعدش امضاء خارجکی + اثر انگشت و بعدش از فرودگاه بیرون رفتیم .....

این سفرنامه ادامه دارد.....
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
(2013-01-10 ساعت 14:09)odiseh نوشته:  یه سلام ویژه برای دوستان مهاجرسرایی..یه مدت بود که نتونستم بیام اینجا ولی امروز بعد از حدود 3 هفته بالاخره موفق شدم.....

odiseh عزیز ممنون بابت سفرنامه زیباتون و امیدوارم این سفر شروع یک زندگی زیبا و پر از شادی و سعادت باشه براتون. فقط محض کنجکاوی می پرسم، نوشتید که هر دو تون قبول شدید؟!! یعنی زن و شوهر هر دو همزمان پارسال برنده شدید؟ چه اتفاق جالبی Smile
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: odiseh ، bayat_r ، Tomas ، MAHDI2012 ، sam11 ، pr.kia ، Emad_L ، Solitude ، ASALI ، ali234 ، shkhmo
سلام به همهٔ دوستان عزیز
بعد از اون روز‌های پر استرس آخر سپتامبر که خوشبختانه موفق به دریافته ویزا شدیم من و همسرم حدود یک ماه بعد وارد آمریکا شدیم
۱۰ روز بعد سوشیال سکوریتی مون رسید و ۲-۳ روز بعد هم گرین کارتمون اومد
از اون موقع تا الان که حدود ۲ ماه می‌گذره داریم دنبال کار میگردیم
نه مدرک تحصیلی ما رو قبول دارن اینجا نه سابقه کار
حتا برای کار‌های پیش پا افتاده هم اینجا یا باید آشنا داشته باشی‌ یا سابقه کار و مدرک همینجا رو
ما یه جایی نزدیک سن دیگو هستیم
همه چی‌ عالیه
از نفس کشیدن تو هوای تمیز و آزاد تا لذت بردن از رانندگی‌ تو خیابون‌های بدون ترافیک و منظم
از ماشین خریدن که مثل آب خوردن میمونه اینجا تا گرفتن گواهینامه که برای ماها که تو تهران رانندگی‌ کردیم از بستنی خوردن هم راحت تره
خلاصه که به قول قدیمیا همه چیز عالیه و ملالی نیست جز دوری شما
به هر حال مهاجرت سختی‌های خودشو داره و ناامیدی و گاهی فکر برگشتنو از این چیزا پیش میاد
امیدوارم همهٔ اونایی که از بچه‌های ۲۰۱۲ بودن و اومدن اینجا خوشحال باشن
و ۲۰۱۳‌ها هم هر چه زود تر ویزا رو بگیرن
من یه مدت ۲-۳ ماه که نتونستم بیام اینجا سر بزنم ولی‌ از این به بد بیشتر میام
اگه کسی‌ سوألی داره یا کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم کمکی‌ به دوستان بکنم
(2013-01-11 ساعت 05:03)ariannbr نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز
بعد از اون روز‌های پر استرس آخر سپتامبر که خوشبختانه موفق به دریافته ویزا شدیم من و همسرم حدود یک ماه بعد وارد آمریکا شدیم
حتا برای کار‌های پیش پا افتاده هم اینجا یا باید آشنا داشته باشی‌ یا سابقه کار و مدرک همینجا رو
همه چی‌ عالیه
از نفس کشیدن تو هوای تمیز و آزاد تا لذت بردن از رانندگی‌ تو خیابون‌های بدون ترافیک و منظم
از ماشین خریدن که مثل آب خوردن میمونه اینجا تا گرفتن گواهینامه که برای ماها که تو تهران رانندگی‌ کردیم از بستنی خوردن هم راحت تره
به هر حال مهاجرت سختی‌های خودشو داره و ناامیدی و گاهی فکر برگشتنو از این چیزا پیش میاد

در پناه خدا ..... خوشحالیم که شما اونجا راحت و خوشحال هستید هموطنای عزیز ..... همه چیز درست میشه .... سختی که داره شما اگه می خواستید از تهران برید مثلا اهواز زندگی کنید هم بالاخره یه سری مشکلات بوجود میومد چه برسه به اینکه 20 هزار کیلومتر برید اونور ایران ..... ولی خوب "هر که را طاووس خواهد ...."

(2013-01-10 ساعت 14:26)mohajer13 نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 14:09)odiseh نوشته:  یه سلام ویژه برای دوستان مهاجرسرایی..یه مدت بود که نتونستم بیام اینجا ولی امروز بعد از حدود 3 هفته بالاخره موفق شدم.....

odiseh عزیز ممنون بابت سفرنامه زیباتون و امیدوارم این سفر شروع یک زندگی زیبا و پر از شادی و سعادت باشه براتون. فقط محض کنجکاوی می پرسم، نوشتید که هر دو تون قبول شدید؟!! یعنی زن و شوهر هر دو همزمان پارسال برنده شدید؟ چه اتفاق جالبی Smile

خواهش می کنم Smile
ممنون از لطفتون.... بله دوست عزیز من و همسرم هر دو برنده شدیم..... روزی که متوجه شدیم ، کاملا گیج بودیم و فقط شادی اطرافیان رو می دیدیم .... خودمون ماتمون برده بود .... شوهر من 3 بار در روزهای مختلف چک کرد ولی بار آخر دیگه سیستم قسمش داد!
تشکر کنندگان: sam11 ، mohajer13 ، Saeedv13 ، ariannbr ، bayat_r ، roeentan ، achi686 ، pr.kia ، Solitude ، amir82 ، gbtm ، ali234 ، Tomas ، rabbit ، shkhmo ، frz61 ، kasrafo
دوستان یکی هست زحمت بکشه و تمامی سفرنامه هارو به صورت پی دی اف یا به صورت یک فرمت داکس در بیاره !!؟؟؟؟؟؟؟!
تشکر کنندگان: shkhmo
سلام دوستان عزیز من و همسرم و دختر 9 ماهه ام 2 ماهه ام حدود 2 ماه پیش به مدت یک ماه در ایلت اوهایو بودیم و تازه برگشتیم.راستش بخاطر مشکلات فراوانی که برا جمع کردن کارم تو ایران دارم میخوام تا 11 ماه تو ایران بمونم.و به هیچ عنوان زودتر از این هم برام مقدور نیست که برم.چون کمتر از یک سال میشه دیگه دنبال پاس سفید هم نرفتم.کسی از دوستان تجربه خاصی یا ÷یشنهادی داره که چقدر میتونه برا ورود مجدد برام مشکل ساز بشه؟
تشکر کنندگان: Solitude ، Tomas ، shkhmo
(2013-01-11 ساعت 09:56)odiseh نوشته:  
(2013-01-11 ساعت 05:03)ariannbr نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز
همه چی‌ عالیه

در پناه خدا ..... خوشحالیم که شما اونجا راحت و خوشحال هستید هموطنای عزیز ..... همه چیز درست میشه .... سختی که داره شما اگه می خواستید از تهران برید مثلا اهواز زندگی کنید هم بالاخره یه سری مشکلات بوجود میومد چه برسه به اینکه 20 هزار کیلومتر برید اونور ایران ..... ولی خوب "هر که را طاووس خواهد ...."

(2013-01-10 ساعت 14:26)mohajer13 نوشته:  

خواهش می کنم Smile
ممنون از لطفتون.... بله دوست عزیز من و همسرم هر دو برنده شدیم..... روزی که متوجه شدیم ، کاملا گیج بودیم و فقط شادی اطرافیان رو می دیدیم .... خودمون ماتمون برده بود .... شوهر من 3 بار در روزهای مختلف چک کرد ولی بار آخر دیگه سیستم قسمش داد!

با عرض تبریک خدمت شما دوست عزیز
لطفا در مورد تجربه هاتون تو این چند روزی که امریکا بودید ما رو بی نسیب نزاریدRolleyes[/font][/size]
تشکر کنندگان: Solitude ، odiseh ، Tomas ، shkhmo ، behzadb57
(2013-01-11 ساعت 15:55)jake نوشته:  دوستان یکی هست زحمت بکشه و تمامی سفرنامه هارو به صورت پی دی اف یا به صورت یک فرمت داکس در بیاره !!؟؟؟؟؟؟؟!

شما اگه زحمت بکشی، همه سفرنامه ها را گرد‌آوری کنی و برای من بفرستی، با اینکه سرم شلوغه، ولی من هم زحمت تبدیل کردنشان به PDF را خواهم کشید !!
ایمیل من:
ahrimantash@yahoo.com
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: roghiyeh ، sam11 ، odiseh ، ali234 ، amir82 ، gbtm ، Tomas ، IN.USA@2013 ، usa lover ، shkhmo ، kasrafo
سفر نامه قسمت دوم:
در دنور:
باری... یکی از بستگان ما توی سالن فرودگاه منتظر ما بودن و ما با دیدن ایشون کلی ذوق کردیم.... به همراه این مرد مهربون رفتیم خونشون و جای همه خالی نهار خوشمزه ای رو نوش جان کردیم....
روز بعد با راهنمایی اهل خونه و هماهنگی با اونا رفتیم به اداره Social Security Administration و درخواست SSN کردیم.... یادمه که توی سالن ، عکس خیلی خوبی از اوباما + بایدن + فرماندار کلرادو ، به دیوار زده شده بود....
فروشگاه:
می خوام از فروشگاهی اسم ببرم که شخصا خیلی ازش خوشم اومد.... King soopers . خیلی جامع و خوبه... غیر از اون، فروشگاه Safe way هم هست که اون هم خیلی عالیه ولی من هیچ وقت متوجه نشدم چرا سر اولی خیلی خیلی شلوغه ولی بیچاره دومی خلوت!
راستی تا یادم نرفته باید اشاره کنم که چقدر توی فروشگاه های آ م ر ی ک ا ، جنس چینی ریخته..... اصلا عجیبه که این کشور شده بازار جنسای چینی.... بگذریم
غذااااااااااااااااااا:
خوب ما تا وقتی که اونجا بودیم مرتب می رفتیم بیرون گردش و باید بگم که هم Mac Donalds رفتیم ، هم KFC و هم Wendys و همشون هم خیلی خوب بودن...
راستی یه پیتزا فروشی خیلی خیلی باحال اونجا بود که اسمش Old Chicago بود و جای تک تک شماها خالی پیتزاهای بزرگ و خیلی خوشمزه ای داشت... برام جالب بود که کارکنانش میومدن و از طعم غذا + سرویس + حال و روز مشتریا سوال می پرسیدن... من یه سالاد سفارش دادم که سسش خیلی خوشمزه بود پرسیدم این سس چیه؟ فکر می کنید چی گفتن؟ مخلوط عسل + خردل!!!! باورتون میشه این ترکیب بی نظیر باشه واسه سالاد؟
مردم:
خیلی نایس ! هستن (خارجی گفتم!) ... راست می گم.....البته تا زمانی که ازشون سوال نپرسی عمرا" اگه بهت کمک کنن ولی جدا" اگه ازشون کمک بخوای محاله که بی تفاوت باشن و حتما هرجور که بتونن کمک می کنن.... من تا زمانی که اونجا بودم انصافا هیچ بدی ازشون ندیدم. هیچی... ولی چقدر آدم چاق اونجا هست... خداییش چاقی مهمترین بیماری اونجا باید باشه چون چاقای اونجا خیلی بدجور هستن... خدایی ایرانی های چاق در مقابل اونا نیکول کیدمن هستن!
پلیس:
به به! یعنی واقعا حظ کردم از ابهت پلیسای اونجا.... ماه بودن... چه خانوم چه آقا.... باور کنید که بعضیاشون اینقدر درشت و با ابهت بودن که جدا" آدم ازشون حساب می برد..... ما یه بار توی خیابون بودیم که یهو دیدیم صدای آژیر میاد.... یه دفعه همه ماشینا زدن کنار و ایستادن. ما مونده بودیم که چی شد یه هویی؟ بعد دیدیم که ماشین آتش نشانی داره میاد پشت سرش هم چند تا ماشین پلیس بود . همه زده بودن کنار تا اینا رد بشن.... منظره جالبی بود برام.
سگ، سگ ، سگ:
فکر کنم به همون اندازه که آدم اونجا دیدم، انواع و اقسام سگ ها رو هم دیدم.... اصلا" این آدمای اونجا علاقه عجیبی به سگ دارن... واقعا" حیوانات هم باید شانس داشته باشن.... یه سگ هایی دستشون بود که اصلا" نمی شد نگاهشون کرد اینقدر زشت بودن ولی تو بغلشون با چه عزتی و احترامی!
ولی خوب توی فرودگاه دنور یه پسر جوون اومده بود که سگش هم باهاش بود..... وای خدای من درست شبیه گرگ سفید بود این سگه... جوری زیبا بود که همه نگاهش می کردن... واقعا" زیباترین سگی بود که من در تمام عمرم دیده بودم.
انتظار برای گرین کارت:
هر روز خدا با صاحب خونه ، صندوق پستی رو چک می کردیم که شاید اومده باشه ولی نشون به اون نشون که بعد از فکر کنم 3 هفته انتظار سخت بالاخره اومد.... جاتون خالی خیلی ذوق کردیم.... Smile
اما دریغ از SSN ، هی می رفتیم به همون اداره که بابا آخه چرا این کارتای ما رو نمی دیدین؟ اونا هم خیلی نایس با یه لبخند فقط می گفتن باید صبر داشته باشید! ایتس اوکی!!!

این سفر نامه ادامه دارد.....
عزیزان مهاجر سلام.
دوستان میخواستم بپرسم برای رزرو جا و مکان، اجاره و ... از طریق اینترنت و بوسیله ویزا کارتی که قبلا تو ام.ری.کا حساب باز کردیم، یادمه بچه ها میگفتن با ip ایران اگه مستقیم کانکت بشیم حساب مسدود میشه(البته من منظورم در این مورد وصل شدن مستقیم به سایت بانک نیست،منظورم از طریق سایتهای پیدا کردن خونه و...هست،یا مثلا رزرو هتل از طریق سایتها، کسی امتحان کرده بدون vpn؟ اینجوریم حساب مسدود میشه؟)

بعد اگه با vpn وصل بشیم قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد، فقط یه چیز دیگه،البته من در این مورد وارد نیستم واسه همین میپرسم، چون تو سایت شماره رو و پشت و مشخصات کارت رو باید وارد کنیم، مشکلی پیش نمیاد؟،منظورم چون به vpn وصل میشیمه، آخه یادمه پسر داییم که اونجا خونشون بودم میگفت من فقط با اینترنت خونمون خرید میکنم،چون باید مشخصات کارتو بزنم، و با اینترنت جای دیگه هیچ وقت خرید نمیکنم.(حالا شایدم واسه احتیاط این کارو میکرده)

دوستان خبره در زمینه کامپیوتر و اینترنت لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنون.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: Solitude ، sam11 ، mohajer13 ، Tomas ، sasbk ، amir82 ، Emad_L ، ali234 ، mgolchin13 ، shkhmo
هوووورررررررا.

سوشال سیکیوریتی من همین امروز از صندوق پستم در آوردم و به دستم رسید.

جالب این که گرین کارتم و نامه های ولکام و غیره 17 روزه رسیده بود ولی تا 7 ژانویه سوشالم به دستم نرسیده بود و روز 7تم رفتم اداره سوشال و دوباره فرم پر کردن واسم و بعد از 4 روز هم دستم رسید.

نکته جالب این که افیسر بهم گفت که هیچ رکوردی از شما اینجا موجود نیست. گفتم چطور ممکنه من که تو فرمام درخواست داده بودم و به افیسر امیگریشن بسته رو تحویل داده بودم که جواب داد گاهی وقتا از اینجور اتفاقا میوفته و امکان داره که دیرتر به دست ما برسه فرمای شما ولی موردی نداره میتونیم الان واستون دوباره درخواست بدیم و دادن و آمدش Big Grin

مدت زمان انتظار برای دریافت سوشال از زمان ورود 55 روز بعد از ورود. البته اگه زودتر به اداره سوشال سر میزدم فکر کنم زودتر هم به دستم میرسید.

طبق گفته خودشون اگه تا 3هفته سوشال دست شما نرسه بعد 3 هفته باید بهشون اطلاع بدین که دریافت نکردین که دوباره درخواست بدین یا پیگیری کنید.

از روزی که درخواست رو دادین رو رسیدی که بهتون میدن نوشته که تا 2 هفته اگه دستتون نرسید اطلاع بدین که مال من 4 روز بعد درخواستم رسید.

شاد باشید.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
بله از ایرا ن میشه تغییر داد اگه تو ایران کسی هست براتون انجام بده بهتره از طریق ایران تغییر بدی من بلیط امارات داشتم از ایران تغییر دادم البته من 4 روز قبل از پروازم تغییر دادم چون یک کاری اداری مهم برام پیش اومد که باید برمیگشتم و شانس اوردم روی همون کلاس پروازی جا داشت وگرنه باید هزینه تغییر کلاس پرواز را هم بدی به خاطر همین مسئله اگه زودتر اقدام کنی روی همون کلاس پرواز قبلیت بگیری فقط جریمه تغییر تاریخ میدی برای امارات جریمه اش 50 دلار بود که اون زمان با نرخ دولتی حدود 70000تو مان شد ولی اگه از اونجا عوض میکردم باید 50 دلار ازاد خودم میدادم ( ان زمان دلار2800 بود ) در ضمن جریمه ترکیش اگه اشتباه نکنم 50 یورو هست که با نرخ مبادله ای محاسبه میشه که باز هم ارزون تر از اینه که خودتون یورو پرداخت کنید بلیط هم اژانس میتونه براتون ایمیل کنه
تشکر کنندگان: *NASIM* ، a.r.a.s.h1 ، Solitude ، Tomas ، ali234 ، Blaze ، shkhmo ، Emad_L

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان