موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-08 ساعت 05:44)ronmony نوشته: سلام دوستان، من و همسرم هم سپتامبر اومدیم، کارامون رو کامل انجام دادیم، یعنی سوشال، گرین کارت، گواهینامه، باز کردن حساب دبیت و سکیور کریدیت، یه ماشین تویوتا ماتریکس مدل 2004 با 50000 مایل هم خریدیم 8000 دلار، یه خط تلفن هم از ماجیک جک خریدیم هفتاد دلار برای یک سال که با خودمون می بریم ایران و استفاده می کنیم. تو این مدت خونه اقواممون بودیم. دهم ژانویه داریم برمیگردیم ایران اگه کسی کاری داره خبر بده.
سلام دوست عزیز
میشه لطف کنبد و ما رو از تجربیات خرید ماشین مطلع کنید.
به نظر من برای این ماشین قیمت مناسبی پرداخت کردید در مقایسه با قیمت های سایت www.edmunds.com .
با تشکر
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همهٔ دوستان عزیز
بعد از اون روزهای پر استرس آخر سپتامبر که خوشبختانه موفق به دریافته ویزا شدیم من و همسرم حدود یک ماه بعد وارد آمریکا شدیم
۱۰ روز بعد سوشیال سکوریتی مون رسید و ۲-۳ روز بعد هم گرین کارتمون اومد
از اون موقع تا الان که حدود ۲ ماه میگذره داریم دنبال کار میگردیم
نه مدرک تحصیلی ما رو قبول دارن اینجا نه سابقه کار
حتا برای کارهای پیش پا افتاده هم اینجا یا باید آشنا داشته باشی یا سابقه کار و مدرک همینجا رو
ما یه جایی نزدیک سن دیگو هستیم
همه چی عالیه
از نفس کشیدن تو هوای تمیز و آزاد تا لذت بردن از رانندگی تو خیابونهای بدون ترافیک و منظم
از ماشین خریدن که مثل آب خوردن میمونه اینجا تا گرفتن گواهینامه که برای ماها که تو تهران رانندگی کردیم از بستنی خوردن هم راحت تره
خلاصه که به قول قدیمیا همه چیز عالیه و ملالی نیست جز دوری شما
به هر حال مهاجرت سختیهای خودشو داره و ناامیدی و گاهی فکر برگشتنو از این چیزا پیش میاد
امیدوارم همهٔ اونایی که از بچههای ۲۰۱۲ بودن و اومدن اینجا خوشحال باشن
و ۲۰۱۳ها هم هر چه زود تر ویزا رو بگیرن
من یه مدت ۲-۳ ماه که نتونستم بیام اینجا سر بزنم ولی از این به بد بیشتر میام
اگه کسی سوألی داره یا کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم کمکی به دوستان بکنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی هست زحمت بکشه و تمامی سفرنامه هارو به صورت پی دی اف یا به صورت یک فرمت داکس در بیاره !!؟؟؟؟؟؟؟!
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من و همسرم و دختر 9 ماهه ام 2 ماهه ام حدود 2 ماه پیش به مدت یک ماه در ایلت اوهایو بودیم و تازه برگشتیم.راستش بخاطر مشکلات فراوانی که برا جمع کردن کارم تو ایران دارم میخوام تا 11 ماه تو ایران بمونم.و به هیچ عنوان زودتر از این هم برام مقدور نیست که برم.چون کمتر از یک سال میشه دیگه دنبال پاس سفید هم نرفتم.کسی از دوستان تجربه خاصی یا ÷یشنهادی داره که چقدر میتونه برا ورود مجدد برام مشکل ساز بشه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان مهاجر سلام.
دوستان میخواستم بپرسم برای رزرو جا و مکان، اجاره و ... از طریق اینترنت و بوسیله ویزا کارتی که قبلا تو ام.ری.کا حساب باز کردیم، یادمه بچه ها میگفتن با ip ایران اگه مستقیم کانکت بشیم حساب مسدود میشه(البته من منظورم در این مورد وصل شدن مستقیم به سایت بانک نیست،منظورم از طریق سایتهای پیدا کردن خونه و...هست،یا مثلا رزرو هتل از طریق سایتها، کسی امتحان کرده بدون vpn؟ اینجوریم حساب مسدود میشه؟)
بعد اگه با vpn وصل بشیم قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد، فقط یه چیز دیگه،البته من در این مورد وارد نیستم واسه همین میپرسم، چون تو سایت شماره رو و پشت و مشخصات کارت رو باید وارد کنیم، مشکلی پیش نمیاد؟،منظورم چون به vpn وصل میشیمه، آخه یادمه پسر داییم که اونجا خونشون بودم میگفت من فقط با اینترنت خونمون خرید میکنم،چون باید مشخصات کارتو بزنم، و با اینترنت جای دیگه هیچ وقت خرید نمیکنم.(حالا شایدم واسه احتیاط این کارو میکرده)
دوستان خبره در زمینه کامپیوتر و اینترنت لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنون.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-12 ساعت 06:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-12 ساعت 06:12 توسط Solitude.)
هوووورررررررا.
سوشال سیکیوریتی من همین امروز از صندوق پستم در آوردم و به دستم رسید.
جالب این که گرین کارتم و نامه های ولکام و غیره 17 روزه رسیده بود ولی تا 7 ژانویه سوشالم به دستم نرسیده بود و روز 7تم رفتم اداره سوشال و دوباره فرم پر کردن واسم و بعد از 4 روز هم دستم رسید.
نکته جالب این که افیسر بهم گفت که هیچ رکوردی از شما اینجا موجود نیست. گفتم چطور ممکنه من که تو فرمام درخواست داده بودم و به افیسر امیگریشن بسته رو تحویل داده بودم که جواب داد گاهی وقتا از اینجور اتفاقا میوفته و امکان داره که دیرتر به دست ما برسه فرمای شما ولی موردی نداره میتونیم الان واستون دوباره درخواست بدیم و دادن و آمدش
مدت زمان انتظار برای دریافت سوشال از زمان ورود 55 روز بعد از ورود. البته اگه زودتر به اداره سوشال سر میزدم فکر کنم زودتر هم به دستم میرسید.
طبق گفته خودشون اگه تا 3هفته سوشال دست شما نرسه بعد 3 هفته باید بهشون اطلاع بدین که دریافت نکردین که دوباره درخواست بدین یا پیگیری کنید.
از روزی که درخواست رو دادین رو رسیدی که بهتون میدن نوشته که تا 2 هفته اگه دستتون نرسید اطلاع بدین که مال من 4 روز بعد درخواستم رسید.
شاد باشید.
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-13 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 00:00 توسط nahid.t.)
بله از ایرا ن میشه تغییر داد اگه تو ایران کسی هست براتون انجام بده بهتره از طریق ایران تغییر بدی من بلیط امارات داشتم از ایران تغییر دادم البته من 4 روز قبل از پروازم تغییر دادم چون یک کاری اداری مهم برام پیش اومد که باید برمیگشتم و شانس اوردم روی همون کلاس پروازی جا داشت وگرنه باید هزینه تغییر کلاس پرواز را هم بدی به خاطر همین مسئله اگه زودتر اقدام کنی روی همون کلاس پرواز قبلیت بگیری فقط جریمه تغییر تاریخ میدی برای امارات جریمه اش 50 دلار بود که اون زمان با نرخ دولتی حدود 70000تو مان شد ولی اگه از اونجا عوض میکردم باید 50 دلار ازاد خودم میدادم ( ان زمان دلار2800 بود ) در ضمن جریمه ترکیش اگه اشتباه نکنم 50 یورو هست که با نرخ مبادله ای محاسبه میشه که باز هم ارزون تر از اینه که خودتون یورو پرداخت کنید بلیط هم اژانس میتونه براتون ایمیل کنه