کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
دوستان یه سایت خوب برای آموزش زبان :www.EnglishBaby.com هستش.
شما هم سایت خوبی اگه سراغ دارین به همه اعلام کنین.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: *NASIM* ، Saeedv13 ، Solitude ، Tomas ، sasbk ، ali234 ، ابی هانی ، shkhmo ، Emad_L
(2013-01-13 ساعت 12:15)*NASIM* نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:04)nahid.t نوشته:  بله از ایرا ن میشه تغییر داد اگه تو ایران کسی هست براتون انجام بده بهتره از طریق ایران تغییر بدی من بلیط امارات داشتم از ایران تغییر دادم البته من 4 روز قبل از پروازم تغییر دادم چون یک کاری اداری مهم برام پیش اومد که باید برمیگشتم و شانس اوردم روی همون کلاس پروازی جا داشت وگرنه باید هزینه تغییر کلاس پرواز را هم بدی به خاطر همین مسئله اگه زودتر اقدام کنی روی همون کلاس پرواز قبلیت بگیری فقط جریمه تغییر تاریخ میدی برای امارات جریمه اش 50 دلار بود که اون زمان با نرخ دولتی حدود 700000تو مان شد ولی اگه از اونجا عوض میکردم باید 50 دلار ازاد خودم میدادم ( ان زمان دلار2800 بود ) در ضمن جریمه ترکیش اگه اشتباه نکنم 50 یورو هست که با نرخ مبادله ای محاسبه میشه که باز هم ارزون تر از اینه که خودتون یورو پرداخت کنید بلیط هم اژانس میتونه براتون ایمیل کنه

مرسی دوست خوبم از راهنماییتان، بله من هم تا جایی که به خاطر دارم هنگام خرید از کانتر آژانس مبلغ 50 یورو را شنیدم اما مطمئن نبودم که در آمریکا جریمه بر اساس یورو ( معادل 50 یورو ) پرداخت شود و شک کردم که شاید این مبلغ مربوط به مطلب دیگری بود. البته به نظر می رسد که تعیین یک مبلغ ثابت برای جریمه به یورو یا دلار کاملا منطقی ست و نیازی به محاسبه مکرر نیست چون اینکه نرخ ارز در ایران نوسان دارد برای ایرلاین ها نه ضرری دارد و نه منفعتی، چون 50 یورو 50 یوروست، برای آنها که اهمیتی ندارد در ایران نرخ یورو چقدر باشد، آنها به هر حال 50 یورو می گیرند و در این بین فقط مسافر ضرر می کند. با این حال اینکه تاریخ پرواز برگشتم از ایران قابل تغییر باشد برای من عالی است ( چون دلار خیلی زیادی همراه ندارم و ترجیح می دهم خانواده ام در ایران ریال پرداخت کنند)، البته شک ندارم منظور شما 70 هزار تومان بود اما با این اوصاف اگر 50 یورو را در ایران بر اساس نرخ ارز مبادلاتی دریافت می کنند، یعنی فقط حدود 165 هزار تومان؟!!! راهنمایی yaser60 عزیز که حاکی از این است که هزینه تغییر دادن تاریخ بسیار بالا و ناعادلانه است، پس؟!!!
گیج تر شدم Cool
شما اگه بلیط رو با نرخ ارز دولتی خریدین (1200 تومان) حالا برای تغیر تاریخ از ایران باید ما به التفاوت قیمت جدید (ارز مبادلاتی 2500 تومان) و ارز قدیم رو اول بدین سپس جریمه 50 یورو با ارز مبادلاتی. به صرفتونه از همون جا عوض کنین و فقط 50 یورو بدین.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: mohajer13 ، ali234 ، Tomas ، shkhmo ، sam11 ، Solitude ، Emad_L
(2013-01-13 ساعت 15:26)sima s نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 11:04)nahid.t نوشته:  بله از ایرا ن میشه تغییر داد اگه تو ایران کسی هست براتون انجام بده بهتره از طریق ایران تغییر بدی من بلیط امارات داشتم از ایران تغییر دادم البته من 4 روز قبل از پروازم تغییر دادم چون یک کاری اداری مهم برام پیش اومد که باید برمیگشتم و شانس اوردم روی همون کلاس پروازی جا داشت وگرنه باید هزینه تغییر کلاس پرواز را هم بدی به خاطر همین مسئله اگه زودتر اقدام کنی روی همون کلاس پرواز قبلیت بگیری فقط جریمه تغییر تاریخ میدی برای امارات جریمه اش 50 دلار بود که اون زمان با نرخ دولتی حدود 700000تو مان شد ولی اگه از اونجا عوض میکردم باید 50 دلار ازاد خودم میدادم ( ان زمان دلار2800 بود ) در ضمن جریمه ترکیش اگه اشتباه نکنم 50 یورو هست که با نرخ مبادله ای محاسبه میشه که باز هم ارزون تر از اینه که خودتون یورو پرداخت کنید بلیط هم اژانس میتونه براتون ایمیل کنه
مرسی دوست خوبم از راهنماییتان، بله من هم تا جایی که به خاطر دارم هنگام خرید از کانتر آژانس مبلغ 50 یورو را شنیدم اما مطمئن نبودم که در آمریکا جریمه بر اساس یورو ( معادل 50 یورو ) پرداخت شود و شک کردم که شاید این مبلغ مربوط به مطلب دیگری بود. البته به نظر می رسد که تعیین یک مبلغ ثابت برای جریمه به یورو یا دلار کاملا منطقی ست و نیازی به محاسبه مکرر نیست چون اینکه نرخ ارز در ایران نوسان دارد برای ایرلاین ها نه ضرری دارد و نه منفعتی، چون 50 یورو 50 یوروست، برای آنها که اهمیتی ندارد در ایران نرخ یورو چقدر باشد، آنها به هر حال 50 یورو می گیرند و در این بین فقط مسافر ضرر می کند. با این حال اینکه تاریخ پرواز برگشتم از ایران قابل تغییر باشد برای من عالی است ( چون دلار خیلی زیادی همراه ندارم و ترجیح می دهم خانواده ام در ایران ریال پرداخت کنند)، البته شک ندارم منظور شما 70 هزار تومان بود اما با این اوصاف اگر 50 یورو را در ایران بر اساس نرخ ارز مبادلاتی دریافت می کنند، یعنی فقط حدود 165 هزار تومان؟!!! راهنمایی yaser60 عزیز که حاکی از این است که هزینه تغییر دادن تاریخ بسیار بالا و ناعادلانه است، پس؟!!!
گیج تر شدم Cool
شما اگه بلیط رو با نرخ ارز دولتی خریدین (1200 تومان) حالا برای تغیر تاریخ از ایران باید ما به التفاوت قیمت جدید (ارز مبادلاتی 2500 تومان) و ارز قدیم رو اول بدین سپس جریمه 50 یورو با ارز مبادلاتی. به صرفتونه از همون جا عوض کنین و فقط 50 یورو بدین.
نه دوست عزيز به اين مشكلي هم كه شما مي فرماييد نيست!
خوشبختانه:
1- روي برگشت اين قضيه كه شما مي فرماييد اصلن صادق نيست و بليطي كه رفتش استفاده شده، با همان فرمول دلاري محاسبه مي شود.
2- خوشبختانه تر اينكه، چند ايرلاين مثل لوفت هانزا و تركيش يك هفته است كه قبول كردند بليط هاي مصرف نشده را هم دلاري حساب كنند. يعني شما فقط جريمه تغيير تاريخ و مابه التفاوت دلاري را با 2500 تومان مي دهيد.

بدبختانه اينكه من برگشت با لوفت هانزا را از آمريكا مي خواستم عوض كنم، همه مراحل را رفتيم و عدد جريمه هم معلوم شد ولي اجازه دسترسي بهش نمي داد و بعدا فهميديم كه چون بليط از ايران صادر شده، فقط از ايران قابل تغييره و ايميل زدم به آژانس صادر كننده و كا را رديف كردم.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: *NASIM* ، ali234 ، Tomas ، mehdi47 ، shkhmo ، sam11 ، Emad_L
(2013-01-13 ساعت 09:47)*NASIM* نوشته:  دوستان خوبم، من وقتی عازم آمریکا بودم، در تهران پرواز دوطرفه خریدم و الان آمریکا هستم، می خواهم پرواز برگشت را کمی جلو بیاندازم، پروازم ترکیش است و قصد دارم که حدود 3 هفته زودتر برگردم ایران، کسی اطلاع دارد که برای تغییر تاریخ چه میزان مازاد باید پرداخت کنم و حداکثر چه مدت قبل از پرواز ( منظورم پروازی که قصد دارم انتخاب کنم- سه هفته زودتر از پروازی که دارم) می توانم برای تغییر تاریخ اقدام کنم؟ کسی تجربه تغییر تاریخ پرواز ترکیش از آمریکا را دارد؟
تغییر تاریخ برگشت و پرداخت مابه تفاوت در داخل ایران و توسط آژانسی که بلیط را صادر کرده امکان پذیر نیست؟
در ضمن اگر سئوالم تکراری بود، عذرخواهی می کنم.

من هم دقیقا همین کاری رو که شما میخواهید انجام بدید،پارسال انجام دادم،پروازم هم ترکیش بود، از LAX به IST و سپس ایران، مبلغ جریمه رو هم نمیدونم 50 یورو بود یا 75 دلار، فکر میکنم 75 دلار بود، که گفتم خانواده به همون نمایندگی ایران پرداخت کردند(کمتر از 200 هزار تومان شد) چون با ارز دولتی حساب میشد،ایران به صرفه تر بود. و بدون هیچ مشکلی اومدم.(بلیت رو هم واسم میل کردن)

اما همون طور که hoseyn عزیز گفتن، گفته خانم sima s غلطه ، و زمانی باید مابه التفاوت را پرداخت کنید که هنوز رفت هم انجام نشده، و برای برگشت فقط همون مبلغ جریمه هست.(کلا قانون جالبی نیست)
اما اگه اینطوری که hoseyn عزیز گفتن به تازگی برای رفت هم فقط پرداخت جریمه کافی باشه که خیلی عالی میشه، آقا hoseyn خوش خبر باشی،دمت گرم Big Grin (نمیدونید قطر هم شامل اون ایرلاینها میشه یا نه؟)
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: *NASIM* ، shkhmo ، sam11 ، Tomas ، Solitude ، Emad_L
(2013-01-13 ساعت 11:04)nahid.t نوشته:  بله از ایرا ن میشه تغییر داد اگه تو ایران کسی هست براتون انجام بده بهتره از طریق ایران تغییر بدی من بلیط امارات داشتم از ایران تغییر دادم البته من 4 روز قبل از پروازم تغییر دادم چون یک کاری اداری مهم برام پیش اومد که باید برمیگشتم و شانس ...

مرسی دوست خوبم از راهنماییتان، بله من هم تا جایی که به خاطر دارم هنگام خرید از کانتر آژانس مبلغ 50 یورو را شنیدم اما مط...0 عزیز که حاکی از این است که هزینه تغییر دادن تاریخ بسیار بالا و ناعادلانه است، پس؟!!!
گیج تر شدم Cool

دوستان عزیز اینکه میگم با شرایط فعلی هست.
برای من بهتر شد که تغییر تاریخ بلیط را از ایران انجام بدم.
بلیط ها لوفت هانزا و قبل از تغییر قیمت دلار برای آزانس ها بود و تغییرش بعد از تغییر این نرخ.
به همه جورش فکر کردم. حتی پس دادن بلیط قبلی و گرفتن بلیط جدید از امریکا ولی جالب هست که آزانس با کمال باحالی فرمودند اگر کنسل کنید به آزانس بدهکار هم خواهید شدBig Grin نمیدونم منطقش چجوریه احتمالا منطق پیشرفته است. والله اون منطقی که ما بلدیم میگه اگر باید الان گرونتر بخریم پس اگر بفروشیم یا پس بدیم هم حتما باید بیشتر پول بگیریم نه اینکه در هر دور صورت باید بیشتر پول بدیم. خیلی باحاله این دنیای امروز.Tongue

من به طور کلی تجریه خوبی از امریکا نداشتم. نسبت به استرالیا قابل مقایسه هست ولی میتونم با کمال تعجب برای بعضی ها عرض کنم از لحاظ تکنولوژی به مراتب بخصوص در ادارات از استرالیا عقب تر است. جالبه نه.
در امریکا دولت دچار بحران مالی هست.
وضعیت کار بد نیست ولی زمان زیادی برای گرفتن کار لازم هست. البته من یه کار پارت تایم دارم که اینترنتی میتونم انجام بدم حتی خارج از امریکا. ترجیح میدم راجع بهش صحبت نکنم. بخصوص که مورد التفات دوستان زیادی هم تا همینجا قرار گرفتم.Tongue
راستش حوصله جر و بحث ندارم.
اینها نظر شخصی من هست و دری وری Coolو اینها را برای دوستانی که شاید بدردشون بخوره.
حسن های امریکا را خودتون میدونید و من فقط و فقط چیزهایی که ممکنه مشکل ساز باشه را میگم.
فقط یک کلام به صد کلام نه از قول من که از قول ایرانی هایی که دو انقلاب اینجا اومدن:
امریکا دیگه اون امریکا نیست نه الان که از ۲۰۰۰ به اینطرف سیل نزولی خودش را داره.
من امریکا را هم مثل همه جای دیگه دنیا دوست دارم و شاید کمی بیشتر. ولی متاسفانه دیگه جایی برای درست شدن نداره.
به امید به سامان رسیدن آن و جمع شدن جمع مهاجرسرا در ۱۳ بدر سال آینده.Big GrinRolleyes
تشکر کنندگان: Blaze ، amir82 ، Saeedv13 ، shkhmo ، sam11 ، gbtm ، achi686 ، Tomas ، mgolchin13 ، vroom ، Solitude ، ali234
سلام دوستان
در حال حاضر تهیه بلیط از ایران بصرفه تر هست یا از آمریکا؟ آیا هنوز هم با ارز دولتی می شه از ایران بلیط تهیه کرد؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Tomas ، Emad_L
دوستان عزیز سلام من هفته قبل وارد خاک آمریکا و شهر هیوستون شدم
و با کمک های IMMI عزیز و همسر محترمشون تونستیم خیلی از کارهامون (افتتاح حساب بانکی+ خرید خط موبایل) رو پیش ببریم که همین جا هم دوباره ازشون تشکر می کنم
دوستان اگه قصد اومدن به studio6 رو دارین بررسی بیشتری بفرمائین
ما رفتیم اونجا جز بحث تمیزی(که اصلا به نظر من تمیز نبود) از ترس سکته کردیم
ساعت 3 نصفه شب نمی دونم تو راهرو (بالکن) دعوا و سر و صدای وحشتناک بود و ما هم که از تیراندازی و عدم امنیت از ساعت 9 شب به بعد زیاد شنیده بودیم تا طلوع صبح بیدار بودیم که از اونجا بیرون بریم
بدی این مکان نسبت به quality inn یا red roof inn این موضوع بود که برای ورود حتما از نگهبانی نباید رد می شد و عملا از ساعت 8 به بعد هم کسی اونجا حضور نداشت و از این لحاظ امنیتش کم بود
در ضمن در بدو ورود به آمریکا به خاطر اعلام مبلغ بیش از 10000 دلار کل کیف های ما رو برای هر پول معتبر ( اعم از ریال- دلار- یور -سکه طلا و...) گشتن لطف کنید اگه موردی هست دقیق اعلام کنین
مثلا من تو کیفم ته کیسه داشتم که اصلا خودمم هم یادم نبود و افسره بهم گفت چرا اعلام نکردین منم هرچی گفتم اینا بی ارزشن اونا گفتن بالاخره باید اعلام می کردین
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: Shezem ، *NASIM* ، honey62 ، j1970 ، amiry ، Saeedv13 ، usa lover ، sam11 ، mrr777 ، IN.USA@2013 ، MAHDI2012 ، achi686 ، Blaze ، Tomas ، Emad_L ، Solitude ، ali234 ، shkhmo ، Sepidrose
درود خدمت دوستان عزیز مهاجرسرایی، به ویژه هم‌ورودی‌های خودمان ! ( به یاد دوران دانشجویی )
من برای MSI ، همان خدمات پزشکی رایگان برای کم ذرآمدها، در اورنج‌ کانتی درخواست داده بودم که پاسخش بعد از ۶ هفته آمد و با درخواستم موافقت شد. گویا این خدمات فقط در اورنج کانتی هست. یه خورده خیالم راحت شد . خداییش در این ۶ ماهه ، همش با ترس و لرز زندگی می‌کردم که اگه بیمار بشم چی ؟ خودتان بهتر می‌دونید که چقدر این خرج درمان در آمریکا گرونه. یه کاری هم از ۳ ماه پیش پیدا کرده‌ام که البته در رشته دانشگاهی خودم نیست و شب‌ها کار می‌کنم، اما خوشحالم که زندگیم می‌چرخه. خلاصه بگم که اوایل مهاجرت ، نمیشه به این سختی‌ها تن نداد، شاید بعد ها بهتر بشه. فقط ۱۰۰ سال اولش سخته !
البته خیلی هم سخت نیست، راستش من که خودم خیلی خوشحالم که در کالیفرنیا دارم زندگی می‌کنم، همه می‌گویند که وضع اقتصادی کالیفرنیا از همه‌جای آمریکا بدتر است، اما من که از زندگی در اینجا راصی هستم . ( انرژی مثبت بدم یه خورده !) این آفتاب درخشان اینجا به من که خیلی انرژی میده. البته خبر خوب هم این هست که شیب نمودار رشد اقتصادی کمی به سمت بالا داره میره.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
(2013-01-14 ساعت 07:13)Shezem نوشته:  درود خدمت دوستان عزیز مهاجرسرایی، به ویژه هم‌ورودی‌های خودمان ! ( به یاد دوران دانشجویی )
من برای MSI ، همان خدمات پزشکی رایگان برای کم ذرآمدها، در اورنج‌ کانتی درخواست داده بودم که پاسخش بعد از ۶ هفته آمد و با درخواستم موافقت شد. گویا این خدمات فقط در اورنج کانتی هست. یه خورده خیالم راحت شد . خداییش در این ۶ ماهه ، همش با ترس و لرز زندگی می‌کردم که اگه بیمار بشم چی ؟ خودتان بهتر می‌دونید که چقدر این خرج درمان در آمریکا گرونه. یه کاری هم از ۳ ماه پیش پیدا کرده‌ام که البته در رشته دانشگاهی خودم نیست و شب‌ها کار می‌کنم، اما خوشحالم که زندگیم می‌چرخه. خلاصه بگم که اوایل مهاجرت ، نمیشه به این سختی‌ها تن نداد، شاید بعد ها بهتر بشه. فقط ۱۰۰ سال اولش سخته !
البته خیلی هم سخت نیست، راستش من که خودم خیلی خوشحالم که در کالیفرنیا دارم زندگی می‌کنم، همه می‌گویند که وضع اقتصادی کالیفرنیا از همه‌جای آمریکا بدتر است، اما من که از زندگی در اینجا راصی هستم . ( انرژی مثبت بدم یه خورده !) این آفتاب درخشان اینجا به من که خیلی انرژی میده. البته خبر خوب هم این هست که شیب نمودار رشد اقتصادی کمی به سمت بالا داره میره.
یه جور بیمه هس که واسه اونایی که درآمد دارن ولی درآمدشون خیلی نیس. اینو آقای اوباما فک کنم تصویب کرده که واسه بچه‌هاس (تا 19 سال) و مهاجرام میتونن اقدام کنن واسش (یه جور برنامه سلامت واسه بچه‌ها که فک کنم میشه CHDP )
حالا دیگه ما هم که پولمون داره تموم میشه، میتونیم بدون حساب‌سازی و اینا بریم اقدام کنیم واسش Tongue
http://www.dhcs.ca.gov/services/chdp/Pages/default.aspx
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: Shezem ، *NASIM* ، rabbit ، Saeedv13 ، ali234 ، IN.USA@2013 ، a.r.a.s.h1 ، roeentan ، najibi ، Tomas ، nahid.t ، Solitude ، Emad_L ، EMS ، shkhmo ، Rainy ، hassan1358arab
دوستان سلام

آیا با گرفتن گرین کارت بیمه هم به ما تعلق میگیرد؟آیا برای ویزیت شدن توسط پزشک عمومی باید هزینه کنیم یا رایگان است؟
تشکر کنندگان: Tomas ، Emad_L ، shkhmo ، peyman1355
آیا برای کسی که در ایالت تگزاس زندگی میکنه هم اینطور خدمات درمانی وجود داره یا نه؟
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، achi686 ، Tomas ، Emad_L ، shkhmo ، peyman1355
(2013-01-14 ساعت 15:57)gbtm نوشته:  دوستان سلام

آیا با گرفتن گرین کارت بیمه هم به ما تعلق میگیرد؟آیا برای ویزیت شدن توسط پزشک عمومی باید هزینه کنیم یا رایگان است؟

هرکس که گرین کارت می‌گیرد، از تمام حقوق شهروندی برخوردار می‌شود بجز حق رای. که آن‌هم پس از شهروندی ( به قول خارجی‌ها Citizenship) به شما داده میشود. اما اینکه این بیمه برای همه هست یا نه، بستگی به ایالت داره. مثلا آنگونه که من شنیده‌ام ، این برنامه فقط در شهرستان اورنج کانتی هست، اما گویا ایالت های دیگه ، بیمه درمانی برای زہر ۱۸ سال دارند و دیگه اینکه آیا ایالت دیگه‌ای بیمه همگانی رایگان دارد یا نه، من نمی دانم. خلاصه اینکه همه‌جای آمریکا یه‌جور نیست. حق ویزیت را هم باز من نمی‌دانم، خدا را شکر هنوز کارم به پزشک نیافتاده !
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، achi686 ، Emad_L ، mgolchin13 ، sam11 ، Solitude ، ali234 ، gbtm ، pr.kia ، roeentan ، Tomas ، MAHDI2012 ، EMS ، houmanes ، shkhmo ، peyman1355 ، مهتاب - 2251 ، babak433 ، hoj_s000
(2013-01-04 ساعت 16:29)sbh نوشته:  سلام به همگی.

من در مورد گوشی موبایل سوال داشتم. من یه گوشی نوکیا دارم میخواستم بدونم تو آمریکا میشه ازش استفاده کرد.

ممنون از پاسختون

n73 kar mikone

-----

طبق مقررات مهاجرسرا لطفا فقط فارسی تایپ کنید. در صورت نداشتن فونت فارسی از سایتهایی مثل بهنویس می توانید استفاده کنید.
تشکر کنندگان: sam11 ، sbh ، ali234 ، Tomas ، EMS ، shkhmo ، peyman1355 ، *NASIM*
(2013-01-14 ساعت 15:57)gbtm نوشته:  دوستان سلام

خیلی ساده عرض کنم که خیر ، هیچ بیمه ای به دارنده گرین کارت تعلق نمیگیرد، مگر برای بچه ها و افراد بالای 65 سال و کسانی که درآمدشان زیر خط فقر است.

مورد اول و دوم تقریبا به شکلهای مختلف در همه جا وجود دارد، اما مورد سوم رو همه ایالتها ارائه نمی کنند. حتی در ایالتی مثل کالیفرنیا، فقط در اورنج کانتی که مجموعه ای از چند شهر در جنوب لوس انجلس محسوب میشود، نوعی بیمه برای افراد کم یا فاقد درآمد وجود دارد به نام MSI. مشابه این بیمه حتی در شمال کالیفرنیا نیست.

هزینه پزشک هم بستگی به نوع بیمه شما دارد. اینجا بیمه ها پوشش های مختلفی ارائه می دهند که مشخص می کنند چه مقدار را شما و چه مقدار را بیمه باید پرداخت کند. اگر بیمه ای مثل MSI داشته باشید همه چیز تقریبا مجانی است. اگر از انواع بیمه های دولتی مثل Medicare و در کالیفرنیا Medical استفاده کنید ، بخش عمده هزینه ها را دولت می پردازد. اگر از طرف کارفرما یا به صورت خویش فرما حق بیمه بپردازید، بستگی به Plan بیمه دارد که سهم شما از هزینه ها چقدر باشد.

مثلا در بیمه Kaiser که یکی از معروفترین بیمه ها و شرکتهای خدمات درمانی اینجاست، اگر ماهانه حدود 375 دلار بپردازید به عنوان حق بیمه، ویزیت پزشک برای شما 25 دلار هر نوبت تمام می شود. آزمایش خون و .. 10 دلار، هر قلم داروی عمومی 10 دلار و هر قلم داروی brand ،سی و پنج دلار.

هر چه مقدار پرداختی ماهانه شما کمتر باشد ، هزینه های دیگر بالا میرود. این ساده ترین شکل ممکن بود. موارد دیگری هم هست که مثلا شما نوعی بیمه خریداری می کنید که deductible دارد . یعنی مثلا از 3000 دلار به بالا را بیمه ساپورت می کند. یعنی شما تا 3000 دلار در سال اگر هزینه دارو درمانتان شود، خودتان می پردازید تمام و کمال ، اما از این مقدار بیشتر شود آنوقت مشمول بیمه می شوید. انواع و اقسام برنامه های deductible و non deductible وجود دارد.

وقتی مشغول کار شوید، کارفرما بستگی به لطف و کَرمش، plan بیمه را انتخاب می کند. یعنی هر مقدار که بخواهد و به شما اعلام می کند، برای شما حق بیمه می پردازد. وارد جزئیات نمیشم که خیلی مفصله !

اگر هم مثل خیلی های دیگه بیمه نداشته باشید و مشمول هیچ نوع بیمه دولتی هم نشوید، هزینه هر ویزیت پزشک عمومی چیزی حدود 100 تا 150 دلار است. بدون دارو، بدون آزمایش و ..
(2013-01-08 ساعت 01:35)Solitude نوشته:  سلام پس نتیجه می گیریم که هر چی می خوای بری ببر. گیتار و با خودت نبر Big Grin

راستی دوستان دوباره سوال داشتن که اینجا جواب میدم.

این لینک نمونه فرمیه که تو هواپیما میدن پر کنین و تو این فایل پی دی اف توضیح هم داده که چطور پر بشه.

اسم فرم: CBP Traveler Entry Form

اینم لینک بروشورش که فرم رو نشون داده و گفته چطور پر کنین البته انگلیسیه
http://www.cbp.gov/linkhandler/cgov/trav...ochure.pdf

ذر مورد این که اگه بیشتر از 10.000 دلار به همراه دارین هم من این فرم رو دانلود کرده بودم و پر کردم و همراه مدارکم تحویل دادم
این فرم FinCen 105 که مال اینه که اگه بیشتر از 10.000 دلار دارین میارین میتونین از این لینک پی دی افش رو دانلود کنید و پر کنید آماده کنید که تو فرودگاه معطل نشین
http://www.fincen.gov/forms/files/fin105_cmir.pdf

فرم زیاد پیچیده ای نیست امیدوارم که جواب کامل داده باشم.

موفق باشید.

سلام.
من در مورد میزان دلاری که با خودمون میتونیم از ایران بیرون ببریم سوال داشتم. با فرودگاه امام من تماس گرفتم گفتن که حداکثر 5000 تا میتونی ببری. اگه امکانش هست لطف میکنین راهنمایی کنین شما چه جوری بیشتر از 5000 باخودتون بردین. تو فرودگاه امام اذیت نکردن؟
ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان: amir82 ، Solitude ، ali234 ، Emad_L ، Tomas ، Shezem ، shkhmo ، Sepidrose ، peyman1355

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان