موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان یه سایت خوب برای آموزش زبان :www.EnglishBaby.com هستش.
شما هم سایت خوبی اگه سراغ دارین به همه اعلام کنین.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-13 ساعت 12:15)*NASIM* نوشته: (2013-01-13 ساعت 11:04)nahid.t نوشته: بله از ایرا ن میشه تغییر داد اگه تو ایران کسی هست براتون انجام بده بهتره از طریق ایران تغییر بدی من بلیط امارات داشتم از ایران تغییر دادم البته من 4 روز قبل از پروازم تغییر دادم چون یک کاری اداری مهم برام پیش اومد که باید برمیگشتم و شانس اوردم روی همون کلاس پروازی جا داشت وگرنه باید هزینه تغییر کلاس پرواز را هم بدی به خاطر همین مسئله اگه زودتر اقدام کنی روی همون کلاس پرواز قبلیت بگیری فقط جریمه تغییر تاریخ میدی برای امارات جریمه اش 50 دلار بود که اون زمان با نرخ دولتی حدود 700000تو مان شد ولی اگه از اونجا عوض میکردم باید 50 دلار ازاد خودم میدادم ( ان زمان دلار2800 بود ) در ضمن جریمه ترکیش اگه اشتباه نکنم 50 یورو هست که با نرخ مبادله ای محاسبه میشه که باز هم ارزون تر از اینه که خودتون یورو پرداخت کنید بلیط هم اژانس میتونه براتون ایمیل کنه
مرسی دوست خوبم از راهنماییتان، بله من هم تا جایی که به خاطر دارم هنگام خرید از کانتر آژانس مبلغ 50 یورو را شنیدم اما مطمئن نبودم که در آمریکا جریمه بر اساس یورو ( معادل 50 یورو ) پرداخت شود و شک کردم که شاید این مبلغ مربوط به مطلب دیگری بود. البته به نظر می رسد که تعیین یک مبلغ ثابت برای جریمه به یورو یا دلار کاملا منطقی ست و نیازی به محاسبه مکرر نیست چون اینکه نرخ ارز در ایران نوسان دارد برای ایرلاین ها نه ضرری دارد و نه منفعتی، چون 50 یورو 50 یوروست، برای آنها که اهمیتی ندارد در ایران نرخ یورو چقدر باشد، آنها به هر حال 50 یورو می گیرند و در این بین فقط مسافر ضرر می کند. با این حال اینکه تاریخ پرواز برگشتم از ایران قابل تغییر باشد برای من عالی است ( چون دلار خیلی زیادی همراه ندارم و ترجیح می دهم خانواده ام در ایران ریال پرداخت کنند)، البته شک ندارم منظور شما 70 هزار تومان بود اما با این اوصاف اگر 50 یورو را در ایران بر اساس نرخ ارز مبادلاتی دریافت می کنند، یعنی فقط حدود 165 هزار تومان؟!!! راهنمایی yaser60 عزیز که حاکی از این است که هزینه تغییر دادن تاریخ بسیار بالا و ناعادلانه است، پس؟!!!
گیج تر شدم
شما اگه بلیط رو با نرخ ارز دولتی خریدین (1200 تومان) حالا برای تغیر تاریخ از ایران باید ما به التفاوت قیمت جدید (ارز مبادلاتی 2500 تومان) و ارز قدیم رو اول بدین سپس جریمه 50 یورو با ارز مبادلاتی. به صرفتونه از همون جا عوض کنین و فقط 50 یورو بدین.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-13 ساعت 09:47)*NASIM* نوشته: دوستان خوبم، من وقتی عازم آمریکا بودم، در تهران پرواز دوطرفه خریدم و الان آمریکا هستم، می خواهم پرواز برگشت را کمی جلو بیاندازم، پروازم ترکیش است و قصد دارم که حدود 3 هفته زودتر برگردم ایران، کسی اطلاع دارد که برای تغییر تاریخ چه میزان مازاد باید پرداخت کنم و حداکثر چه مدت قبل از پرواز ( منظورم پروازی که قصد دارم انتخاب کنم- سه هفته زودتر از پروازی که دارم) می توانم برای تغییر تاریخ اقدام کنم؟ کسی تجربه تغییر تاریخ پرواز ترکیش از آمریکا را دارد؟
تغییر تاریخ برگشت و پرداخت مابه تفاوت در داخل ایران و توسط آژانسی که بلیط را صادر کرده امکان پذیر نیست؟
در ضمن اگر سئوالم تکراری بود، عذرخواهی می کنم.
من هم دقیقا همین کاری رو که شما میخواهید انجام بدید،پارسال انجام دادم،پروازم هم ترکیش بود، از LAX به IST و سپس ایران، مبلغ جریمه رو هم نمیدونم 50 یورو بود یا 75 دلار، فکر میکنم 75 دلار بود، که گفتم خانواده به همون نمایندگی ایران پرداخت کردند(کمتر از 200 هزار تومان شد) چون با ارز دولتی حساب میشد،ایران به صرفه تر بود. و بدون هیچ مشکلی اومدم.(بلیت رو هم واسم میل کردن)
اما همون طور که hoseyn عزیز گفتن، گفته خانم sima s غلطه ، و زمانی باید مابه التفاوت را پرداخت کنید که هنوز رفت هم انجام نشده، و برای برگشت فقط همون مبلغ جریمه هست.(کلا قانون جالبی نیست)
اما اگه اینطوری که hoseyn عزیز گفتن به تازگی برای رفت هم فقط پرداخت جریمه کافی باشه که خیلی عالی میشه، آقا hoseyn خوش خبر باشی،دمت گرم (نمیدونید قطر هم شامل اون ایرلاینها میشه یا نه؟)
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در حال حاضر تهیه بلیط از ایران بصرفه تر هست یا از آمریکا؟ آیا هنوز هم با ارز دولتی می شه از ایران بلیط تهیه کرد؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام من هفته قبل وارد خاک آمریکا و شهر هیوستون شدم
و با کمک های IMMI عزیز و همسر محترمشون تونستیم خیلی از کارهامون (افتتاح حساب بانکی+ خرید خط موبایل) رو پیش ببریم که همین جا هم دوباره ازشون تشکر می کنم
دوستان اگه قصد اومدن به studio6 رو دارین بررسی بیشتری بفرمائین
ما رفتیم اونجا جز بحث تمیزی(که اصلا به نظر من تمیز نبود) از ترس سکته کردیم
ساعت 3 نصفه شب نمی دونم تو راهرو (بالکن) دعوا و سر و صدای وحشتناک بود و ما هم که از تیراندازی و عدم امنیت از ساعت 9 شب به بعد زیاد شنیده بودیم تا طلوع صبح بیدار بودیم که از اونجا بیرون بریم
بدی این مکان نسبت به quality inn یا red roof inn این موضوع بود که برای ورود حتما از نگهبانی نباید رد می شد و عملا از ساعت 8 به بعد هم کسی اونجا حضور نداشت و از این لحاظ امنیتش کم بود
در ضمن در بدو ورود به آمریکا به خاطر اعلام مبلغ بیش از 10000 دلار کل کیف های ما رو برای هر پول معتبر ( اعم از ریال- دلار- یور -سکه طلا و...) گشتن لطف کنید اگه موردی هست دقیق اعلام کنین
مثلا من تو کیفم ته کیسه داشتم که اصلا خودمم هم یادم نبود و افسره بهم گفت چرا اعلام نکردین منم هرچی گفتم اینا بی ارزشن اونا گفتن بالاخره باید اعلام می کردین
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
درود خدمت دوستان عزیز مهاجرسرایی، به ویژه همورودیهای خودمان ! ( به یاد دوران دانشجویی )
من برای MSI ، همان خدمات پزشکی رایگان برای کم ذرآمدها، در اورنج کانتی درخواست داده بودم که پاسخش بعد از ۶ هفته آمد و با درخواستم موافقت شد. گویا این خدمات فقط در اورنج کانتی هست. یه خورده خیالم راحت شد . خداییش در این ۶ ماهه ، همش با ترس و لرز زندگی میکردم که اگه بیمار بشم چی ؟ خودتان بهتر میدونید که چقدر این خرج درمان در آمریکا گرونه. یه کاری هم از ۳ ماه پیش پیدا کردهام که البته در رشته دانشگاهی خودم نیست و شبها کار میکنم، اما خوشحالم که زندگیم میچرخه. خلاصه بگم که اوایل مهاجرت ، نمیشه به این سختیها تن نداد، شاید بعد ها بهتر بشه. فقط ۱۰۰ سال اولش سخته !
البته خیلی هم سخت نیست، راستش من که خودم خیلی خوشحالم که در کالیفرنیا دارم زندگی میکنم، همه میگویند که وضع اقتصادی کالیفرنیا از همهجای آمریکا بدتر است، اما من که از زندگی در اینجا راصی هستم . ( انرژی مثبت بدم یه خورده !) این آفتاب درخشان اینجا به من که خیلی انرژی میده. البته خبر خوب هم این هست که شیب نمودار رشد اقتصادی کمی به سمت بالا داره میره.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-14 ساعت 15:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 15:57 توسط gbtm.)
دوستان سلام
آیا با گرفتن گرین کارت بیمه هم به ما تعلق میگیرد؟آیا برای ویزیت شدن توسط پزشک عمومی باید هزینه کنیم یا رایگان است؟
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آیا برای کسی که در ایالت تگزاس زندگی میکنه هم اینطور خدمات درمانی وجود داره یا نه؟