کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-01-15 ساعت 07:15)hasti_banoo نوشته:  خیلی ساده عرض کنم که خیر ، هیچ بیمه ای به دارنده گرین کارت تعلق نمیگیرد، مگر برای بچه ها و افراد بالای 65 سال و کسانی که درآمدشان زیر خط فقر است.
..
خیلی ممنون بابت توضیح کاملتون
فقط 2 تا سوال : ما که اون اول شاغل نیستیم آیا واجد شرایط (کسانی که درامدشان زیر خط فقر است)میباشیم؟و اینکه آیا مقرون به صرفه است بیمه مسافرتی(برای چند ماه بعد بیاوریم؟) این رو به خاطر این پرسیدم که من بنا به دلایلی باید هر 2-3 هفته ویزیت بشم راهی هست هزینه های درمانو کم کرد؟

سپاسگزارم.
تشکر کنندگان: Emad_L ، Blaze ، Tomas ، Shezem ، sam11 ، shkhmo
از ۶ ژانویه ۲۰١٣ مقیمان قانونی آمریکا (دارندگان گرین کارت) که بیش از یک سال خارج از آمریکا باشند باید ویزای اقامتی بازگشت دریافت کنند.
اگر شما مقیم قانونی آمریکا (LPR) هستید و برای مدت بیش از یک سال خارج از آمریکا به سر برده اید، برای باز گشت به آمریکا باید ویزای اقامتی بازگشت (ویزای مهاجرتی SB-1) دریافت کنید.
منبع خبر:
آدرس فیس بوک سفارت مجازی
سایت سفارت مجازی
[عکس: 08340094458433776918.jpg]
با سلام
دوستانی که وارد امریکا شده اند اگر می تونند کمکم کنند
من با پرواز ترکیش میخوام برم شیکاگو و از انجا با یه پرواز کانکشن داخلی به میلواکی. حال سوالی که داشتم قانون حمل بار بر طبق پرواز ترکیش می باشد یا اینکه بر اساس قوانین داخلی؟ و دوم اینکه من پاکتهای زرد را کجا بایس تحویل بدم؟
با تشکر فراوان
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
تشکر کنندگان: Tomas ، Shezem ، shkhmo
(2013-01-15 ساعت 18:14)lotery2013 نوشته:  با سلام
دوستانی که وارد آمریکا شده اند اگر می تونند کمکم کنند
من با پرواز ترکیش میخوام برم شیکاگو و از انجا با یه پرواز کانکشن داخلی به میلواکی. حال سوالی که داشتم قانون حمل بار بر طبق پرواز ترکیش می باشد یا اینکه بر اساس قوانین داخلی؟ و دوم اینکه من پاکتهای زرد را کجا بایس تحویل بدم؟
با تشکر فراوان
پاکتها رو در اولین فرودگاهی که وارد میشین باید تحویل بدین یعنی شیکاگو.
اگر ایر لاینتون رو عوض خواهید کرد قانون حمل بار تا شیکاگو طبق ترکیش هستش و بعدیش طبق ایرلاین جدید.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: Tomas ، ابی هانی ، lotery2013 ، Shezem ، zohreh36 ، ali234 ، sam11 ، shkhmo
(2013-01-15 ساعت 12:45)gbtm نوشته:  خیلی ممنون بابت توضیح کاملتون
فقط 2 تا سوال : ما که اون اول شاغل نیستیم آیا واجد شرایط (کسانی که درامدشان زیر خط فقر است)میباشیم؟و اینکه آیا مقرون به صرفه است بیمه مسافرتی(برای چند ماه بعد بیاوریم؟) این رو به خاطر این پرسیدم که من بنا به دلایلی باید هر 2-3 هفته ویزیت بشم راهی هست هزینه های درمانو کم کرد؟

سپاسگزارم.

تجربه ای در مورد بیمه شدن در بدو ورود ندارم. اما بعد از یکی دو ماه میشه اقدام کرد و بله اگر ثابت بشه شما هیچ درآمدی ندارید و ساپورت هم نمی شوید و حتی خرج خورد و خوراک و اجاره منزل را هم به زحمت دارید، شامل بیمه ارزان می شوید به شرط آنکه در منطقه ای که زندگی می کنید چنین بیمه ای وجود داشته باشد.

از کارکرد بیمه مسافرتی هم متاسفانه در اینجا بی اطلاعم.
تشکر کنندگان: pr.kia ، Tomas ، mohajer13 ، ابی هانی ، Shezem ، Saeedv13 ، najibi ، Blaze ، amiry ، sam11 ، shkhmo ، gbtm ، mrhj50 ، Emad_L ، rouzbehdarvishi
(2013-01-11 ساعت 21:03)mirman نوشته:  سلام دوستان عزیز من و همسرم و دختر 9 ماهه ام 2 ماهه ام حدود 2 ماه پیش به مدت یک ماه در ایلت اوهایو بودیم و تازه برگشتیم.راستش بخاطر مشکلات فراوانی که برا جمع کردن کارم تو ایران دارم میخوام تا 11 ماه تو ایران بمونم.و به هیچ عنوان زودتر از این هم برام مقدور نیست که برم.چون کمتر از یک سال میشه دیگه دنبال پاس سفید هم نرفتم.کسی از دوستان تجربه خاصی یا ÷یشنهادی داره که چقدر میتونه برا ورود مجدد برام مشکل ساز بشه؟

دوست عزیز ، گویا این مسئله شوخی بردار نیست! در لینک پایین در همین مهاجرسرا می‌خواندم که گرین کارت یکی را ازش پس گرفته‌اند ، زیرا زمان طولانی خارج از آمریکا بوده.
http://mohajersara.com/thread-3707.html
به این لینک بالا یک سری بزن.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: pr.kia ، maka2 ، achi686 ، sam11 ، Tomas ، shkhmo ، rouzbehdarvishi
(2013-01-14 ساعت 17:31)mirman نوشته:  آیا برای کسی که در ایالت تگزاس زندگی میکنه هم اینطور خدمات درمانی وجود داره یا نه؟

تو دالاس کانتی که همچین بیمه ای وجود داره جاهای دیگه رو اطلاع ندارم Smile
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: *NASIM* ، sam11 ، Tomas ، mohajer13 ، shkhmo
(2013-01-05 ساعت 04:33)msi نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 02:08)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز آمریکایی
بجز فروشگاه ROOS از کجا میشه لباس مجلسی مناسب خرید من توی ROSS چیزی پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید

Jcpenney,sears,Tjmax
Dillards
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، ali234
سلام دوستان
ما با اینکه هنوز پول تو حساب داریم و یک کار کم درآمد تونستیم برای بچه مدیکل بگیریم .برای بچه سخت گیری نمی کنند
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Shezem ، Tomas ، usa lover ، shkhmo ، ali234 ، *NASIM* ، MAHDI2012 ، Emad_L ، Rainy ، pr.kia ، kasrafo ، j1970

(2013-01-16 ساعت 08:13)alexander نوشته:  سلام دوستان
ما با اینکه هنوز پول تو حساب داریم و یک کار کم درآمد تونستیم برای بچه مدیکل بگیریم .برای بچه سخت گیری نمی کنند

میشه لطفا بگین کدوم شهر هستین و در مورد مراحل گرفتن بیمه هم مختصر توضیحی بدین.
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shkhmo ، ali234 ، sam11 ، Tomas ، kasrafo
(2013-01-16 ساعت 11:11)loveusa نوشته:  سلام دوستان
یک سوالی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید. آیا کسی که از طریق ویزای دانشجویی به آمریکا اومده باشه ، می تونه از طریق ازدواج با کسی که گرین کارت داره و آمریکا ساکنه ، اون هم گرین کارت بگیره؟

بهتر این سوال رو تو تاپیک ازدواج با کسی که گرین کارت داره بپرسین
ولی تا جاییکه می دونم پروسه اش برای کسی که خارج از آمریکا باشه 3-4 سال طول میکشه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: loveusa ، shkhmo ، j1970 ، sam11 ، Tomas ، pr.kia
alis60 نوشته: سلام دوست عزیز
میخواستم در مورد intownsuites.com ازتون بپرسم. من شاید یکی از هتلهاشونو توی تگزاس رزرو کنم. میخواستم ببینم که توی اتاق اینترنت (با سرعت مناسب) داره و اینکه وضعیت حمام و سرویس بهداشتیش چطوری هستش. یا اینکه کلا موردی خاصی در موردش هست که بتونین با من در میون بذارین. ممنون از لطفتون، موفق باشین.

با سلام با اجازه این سوال رو اینجا جواب میدم چون در مدت که نبودم باز هم سوال شده بود.

من که InTounSuites شهر میسا رو تو ایالت آریزونا امتحان کردم و خیلی راضی بودم.

بله اینترنت وایرلس داشت ولی یه هزینه گرفتن واسش 4-5 دلار دقیق یادم نیست ولی سرعتش زیاد خوب نیست البته به نسبت اینترنت الانم Big Grin ولی از ایران سرعت اینترنتش بهتره Big Grin کارتو راه میندازه.

گازو یخچالو تخت و میزو صندلی و فن کوئل و از همه مهم تر یه LCD 25 اینچ رو دیوار بود با 40 - 50 تا کانال خوب امریکای و سرویس دست شویی و حمام هم تمیز و خوب بود من از اتاقم خیلی راضی بودم.

فقط هوس گیپر هفته ای یه بار 5 شنبه ها میومد اتاق رو تمیز میکرد شاید شعبه با شعبه فرق کنه ولی من که از ایران راحت رزرو کردم انلاین و رسید کانفرمم رو پرینت گرفتم با خودم بردم راحت اسمم تو سیستمشون بود اتاق رو دادن پول و پیش گرفتن 50 دلار بیشتر از 199 دلاری که قیمت اتاق تو یه ففته می شد گرفتن واسه دیپازیت آخرش هم 50 دلار رو موقع تحویل اتاق پس دادن.

در واقع اتاقاش اتاق نیست سوئیتای کوچیک کوچیکه اولش هم قبل این که اتاق رو تحویل بدن یه کارت دادن آدرس اتاق رو دادن رفتم اتاق رو اول دیدم بعد آمدم و ازم پرسید که اتاق واسط مناسبه که گفتم بله و بعد هم پولو دادمو فرما رو امضا کردم و خلاص.

شاد باشید اگه کسی باز سوالی در این مورد داشت جدیدن بیرون دنبال کار زیاد میرم میچرخم بر میگردم کمی خسته هستم شرمنده که دیر به دیر میام.
کیس #: AS1xxx1

ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012

از 10/17/2012 در آمریکا
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، Saeedv13 ، Blaze ، ASALI ، mgolchin13 ، ali234 ، abas_kashan ، mohajer13 ، sam11 ، Emad_L ، gbtm ، najibi ، Tomas ، shkhmo ، pr.kia ، kasrafo ، alis60 ، hoj_s000
سلام
دوستانی که وارد امریکا شدن، برای خونه چطوری اقدام کردند؟ ایا میشه از ایران خونه اجاره کرد؟ یا هتل رزرو کرد؟ کلا برای کسی مثل من که کسی رو ندارم اونجا راهکار چیست؟
لطفا اگر میتونید راهنمایی کنید
ممنون
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
تشکر کنندگان: Tomas ، shkhmo ، payan
(2013-01-16 ساعت 10:47)usa lover نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 08:13)alexander نوشته:  سلام دوستان

میشه لطفا بگین کدوم شهر هستین و در مورد مراحل گرفتن بیمه هم مختصر توضیحی بدین.
اینا یه برنامه سلامت کودکان دارن که به افرادی که درآمد دارن ولی خیلی زیاد نیست به بچه‌هاشون میدن و به واسطه بچه‌ها فکر میکنم والدین رو هم بیمه میکنن.
اینجا یه سری فرم و اینا داره که میشه دیدیش http://www.dhcs.ca.gov/services/medi-cal...tions.aspx
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: sam11 ، Saeedv13 ، usa lover ، Tomas ، shkhmo ، ali234 ، Emad_L
(2013-01-09 ساعت 17:09)behzadb57 نوشته:  
(2013-01-09 ساعت 03:15)ronmony نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 09:14)hoseyn نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 05:44)ronmony نوشته:  سلام دوستان، من و همسرم هم سپتامبر اومدیم، کارامون رو کامل انجام دادیم، یعنی سوشال، گرین کارت، گواهینامه، باز کردن حساب دبیت و سکیور کریدیت، یه ماشین تویوتا ماتریکس مدل 2004 با 50000 مایل هم خریدیم 8000 دلار، یه خط تلفن هم از ماجیک جک خریدیم هفتاد دلار برای یک سال که با خودمون می بریم ایران و استفاده می کنیم. تو این مدت خونه اقواممون بودیم. دهم ژانویه داریم برمیگردیم ایران اگه کسی کاری داره خبر بده.
تبريك ميگم
چه مختصر و تلگرافي!
كدوم شهريد؟
داستان تلفن را بيشتر توضيح بدي، ممنون ميشم.Cool

شهر رو که گفتیم ولی دوباره می گم، ما تو لیزبرگ ویرجینیا هستیم، در مورد تلفن هم باید بگم خط ماجیک جک هست که تو کاستکو، والمارت، و رادیوشک و بقیه فروشگاه ها پیدا می شه، انلاین هم می تونید بخرید که مقرون به صرفه تره، این تلفن طوریه که هر جا اینترنت داشته باشید می تونید استفاده کنید، و بجز 70$ اول هزینه دیگه ای نداره. البته شرکت نت تالک هم شبیه همین سیستم رو داره ولی مثل ماجیک جک نمی تونید از اپلیکیشن ایفون یا اندروید استفاده کنید (با همون شماره).
اگه سوال دیگه ای داشتید در خدمتیم

با سلام من مجیک جک رو با 40 دلار برای یکسال خریدم البته نزدیک به دو سال پیش و تا روز آخرش هم توی ایران جواب داد
ولی در تبلیغات الانش می گه بدون نیاز به کامپیوتر و لپ تاپ که امیدوارم از اینا نخریده باشین چون توی ایران کار نمی کنه
مجیک جک با Ip آمریکا کار می کنه و باید با وی پی ان و یا چیزهای مشابه ip کامپیوترتون رو تعییر بدین حتی با چیزایی مثل tor که ip را در مرورگر حود تغییر می دهد کار نمی کند پس اگه بدون کامپیوتر به خط وصل بشه شما امکان تغییز ip را نخواهید داشت

دوست عزیز
از همین جدید هاست و یک هفته میشه که داریم استفاده میکنیم
بدون تغییر آی پی مشکلی نداره و همه جوره تست کردیم کار کرد.
موفق باشید.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: sam11 ، MAHDI2012 ، Tomas ، shkhmo ، kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان